Találatok a következő kifejezésre: Egy fél élek a barátommal szexuális (2 db)

Egy fél honapja élek a barátommal szexuális életet... Miért nem szeretek szeretkezni?

amikor mondja hogy ö szeretne sexelni én már magamba mondom hogy óó :S közbe se érzek semmit...unalmasnak találom

Legjobb válasz: Nem vagy még érett rá. Hány éves vagy?

Nem vagy még érett rá. Hány éves vagy?
Lehetséges, hogy kicsit elsiettétek, és még nem voltatok rá elég érettek. Gondold végig a problémádat és beszéld meg vele. Lehet, hogy neki sem túl jó, ezért nem is nagyon igyekszik javítani a helyzeten. Kérd meg, hogy legyen gyengédebb, változatosabb satöbbi. :) Egy idõ után majd összeszoktok. :)
Ne erõlköd.Ha nem jó a szex, nem jó a kpcsolat sem.Beszéld meg vele, mi lehet a baj.ha megérti próbálkozzatok elõször pettingelni jó hosszan, és mikor már az érintésétõk is lángrakap a bõröd akkor már tuti nem lesz uncsi a szex.
Én is nemrég kezdtem, mondjuk én idõsebb vagyok, mint te, de ugyanennyi ideje vagyok vele én is... de én érdekesnek találom, még így sokadszorra is :) Nézni ahogy belémhatol.. várni, hogy mikor tudom majd abszolut elengedni magam.. :) Kezd jó lenni, de ebben igazuk lehet a többieknek, hogy az adott pillanatra kell koncentrálni. Az unalom a legrosszabb. Sose lásd unalmasnak! Mégiscsak egy olyan érzés, amit egész eddig nem tapasztaltál... Gondolj erre. :) Azonkívül, lehet, h túl sokat vártál a szextõl, és emiatt csalódtál, és mostmár élvezni sem tudod. Nem szabad mindig a legjobbra számítani, mert nagyon nagyot koppanhatsz. Próbáld meg úgy kezelni, mint egy új érzést, egy fantasztikus dolgot, és teljesen add át magad a szeretkezésnek, és a szerelemnek! Ne azt élvezd, hogy a belédhatolt, hanem azt, hogy eggyé váltok! Az orgazmus meg majd jön.. ha más nem köti le a figyelmedet, akkor legalább arra várj, hogy a barátod elélvezzen. Játssz vele egy kicsit, akkor állítsd meg a dolgot, mikor már majdnem ott van :) Aztán 1-2 perc szünet, és megint.. De ezt ne csináld egy aktusba sokszor, meg amúgy hagyni se fogja :F :) De egy picit lehet játszani, és arra is megkérheted, hogy kényeztessen egy kicsit szex közben!
Szerintem is lépjetek visza egyet. Gyakoroljátok szorgalmasan a többi módszert, fürödjetek együtt, szervezzetek közös programokat - ismerjétek meg egymást rendesen, kívülrõl-belülrõl. Kell egy kis idõ, mire mindketten megértek.
Szereted, ez jó, a tested is érett rá..de vajon az agyad is?Itt lesz a fõ hiba.Amíg fejben nem oldod meg a dolgokat, addig nem is fogod elvezni.Kell 1-2 év hogy helyrejöjjön.Szerintem jegeljétek a témát.Csak azért, hogy neki jó legyen te meg megjátszd magad.Szerintem, ha tudná nem esne jól neki, hogy te nem is élvezed...sõt, semmi jót sem találsz benne, csak miatta.
Ne az élvezetet hajszoljátok, csak az élvezzétek ami az adott pillanatban történik. Ha unalmas, akkor vigyél bele egy kis játékosságot, ellenkezz egy kicsit, talál ki új pózokat stb.
A kérdező hozzászólása: 15éves vagyok. a páromat pedig naon szeretem és ö is engem ez nem lehet a gond
Szia! Szerintem nyugodj meg, ez nem végleges valószínüleg.Az volt párommal(egymásnak az elsõk voltunk)19 hónapig nem volt nagyon jó.Azóta másik párom van és az elsõ kéthónapban nem volt köztünk testi kapcsolat majd elöbb-utóbb eljutottunk oda, hogy olyannyira élvezem vele, hogy imádom egyszerüen. Lehet , hogy a párod sem viszonyúl túl jól hozzá. Én megtanultam szerelemmel szeretkezni és nem élvezet céljából, ezáltal nagyon csodálatos.Sok sikert!
Annyira fiatal vagy, hogy még nem érzed ennek a súlyát!

A barátommal hamarosan fél éve leszünk együtt, és ez alkalomból szeretném meglepni valamivel (lehetőleg nem szexuális dologgal). Valakinek valami ötlet? Egyébként egyedül él, nálam 10 évvel idősebb kb.

Miel?tt bárki is azt írná, h ezért felesleges ajándékozni, nem ezért akarok, egyszer?en szeretek ezt-azt adni embereknek, és ezt egy jó alkalomnak érzem, csak épp valami frappáns dolgot szeretnék kigondolni :)

Legjobb válasz: Hát, ez nálunk bonyolult, mert pont õ lesz otthon aznap, én pedig ki tudja meddig dolgozom, de azért köszi, ha egyszer úgy jön ki, h ez fordítva lesz, akkor lehet megpróbálom :)(bár fõzni õ szeret és tud jobban, nem én :D)

A kérdező hozzászólása: Hát, ez nálunk bonyolult, mert pont õ lesz otthon aznap, én pedig ki tudja meddig dolgozom, de azért köszi, ha egyszer úgy jön ki, h ez fordítva lesz, akkor lehet megpróbálom :) (bár fõzni õ szeret és tud jobban, nem én :D)
Én biztos elmennék hozzá, fõznék neki egy nagyon fincsi vacsit, valami különlegeset, desszerttel. És munkából hazajövet ez a meglepetés fogadja. (persze te is ott vagy) Mivel még csak féléve vagytok együtt ennyi szerintem pont elég! Én legalábbis ezzel leptem meg a férjem! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!