Találatok a következő kifejezésre: Egy fél élek a barátommal (39 db)

És fel szeretném neki ajánlani hogy orálisan kielégítsem.1. Hogy tegyem fel neki óvatosan az ajánlatomat? 2. Egy ilyen ajánlat nem rontaná el a baráti kapcsolatomat vele szerintetek? F/20

Van egy lány akit már nagyon régóta ismerek és szeretem nagyon jól érzem magamat vele meg szerintem ö is.

Legjobb válasz: Kinyalhatlak baby?

Kinyalhatlak baby?
a normálisabbjánál ez nem így mûködik
Hát ha nem a csajod nincs rá esély kivéve ha nem ri****
A kérdező hozzászólása: Akkor hogyan mûködik normálisan? köszi a válaszokat
Felejtsd el, hogy ez így mûködni fog...
12x+31y=170 diofantoszi egyenlet. Egyenként kipróbálod, mennyi lesz x (nap száma), ha a hónap száma, y=1, 2, 3, ... 12.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon gáz, ha még most sem értem?Nem tudom el sem kezdeni...Nem is értem, miért nekem kell mennem az olimpiára...
12x+31y=170 ha y = 1, akkor 12x + 31*1 = 170 ha y = 2, akkor 12x + 31*2 = 170 ha y = 3, akkor 12x + 31*3 = 170 ... ha y = 12, akkor 12x + 31*12 = 170 innen számold vissza x-et, egésznek kell lennie és 1 és 31 közöttinek. Ahogy elnézem, nem sok esélyed lesz a versenyen.
és egészen 6-ig kell csak elmenni, mert 6*31 az már több mint 170
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hát igen, ezt én is tudom, szinte 0-val egyenlõ az esélyem, de hát hiába mondtam a tanárnak.
Február 9.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Idõközben lezajlott a verseny.

Pont termekeny vagyok, es ma csinaltuk egy fel percig ovszer nelkul de nem ment el a baratom, utana huztuk fel, lehet ettol valami bajom?

Legjobb válasz: Mi ez a sok negatív válasz? Nem lesz baja tõle, sokan évekig így védekeztek, köztük én is és még sem lett baj sosem.

Mi ez a sok negatív válasz? Nem lesz baja tõle, sokan évekig így védekeztek, köztük én is és még sem lett baj sosem.
Semmi bajod nincs csak terhes vagy.
Az attól is függ, Kérdezõ, hogy Te milyen állapotban vagy. Írtad, hogy épp a termékeny idõszakban, így 50-50 % rá az esély. Itt függ a partnertõl is. Sok-sok tényezõ játszik közre. Szerintem borzalmasan csekély annak az esélye, hogy terhes leszel, de ha nem jön meg a menstruációd, mindenképp csinálj egy tesztet. Ha nagyon fiatalok vagytok, ezzel ne játszatok, mert három életet tehettek tönkre. Tegnap voltam nõgyógyásznál, nem egy tini ment be elõttem, fele pityogva jött ki, hogy terhes. Én meg bementem és közölte a doki, hogy nem mostanában lesz gyerekem, mert baj van. Az Éltnek néha savanyú iróniája van....25/Nõ
De, hogy a kérdésre adjak választ is. Szerintem, ha aggódsz, hogy netán terhes lehetsz, várd meg a kovetkezõ menszidet és ha nem jon meg akkor vegyél egy tesztet vagy menj el orvoshoz és minden kiderül.:D Szép napot neked.:D
Ez roppant jó kérdés, hogy ti hány évesek vagytok? Mert ahogy látom agyilag biztosan nem vagytok a toppon. Nektek mindenre az elsõ válaszotok az, hogy biztos TERHES Kattanjatok már le errõl a témáról. ÉS igaza van az elõttem szólonak, hogy nem biztos, hogy attól terhes lesz vki mert fél percig beteszi neki a párja, ha még van is elõváladék. Amúgy meg emberek vagyunk, ne mondd hogy veled nem volt még ilyen. Te olyan tokéletes ember vagy hogy te minden korülmények kozott gondolsz mindenre és egyszer sem volt olyan hogy elvesztetted a fejed. Amúgy is lehet még fiatalok és kiszerették volna próbálni úgy persze kockázatos de õk tudját az õ életük úghy alakítják ahogy szeretnék. A kérdést feltevõnek ilyen válaszokta kellene adni pl szerintem, nem egybõl a magas C-n kezdeni a választadást. Csak egy kicsit elkellene ezen gondolkodni szerintem....
Nem kötelezõ, de összejöhet. Van itt a fórumon olyan, aki így született, és olyan is, aki így szült.
mar multkor is meg szerettem volna kerdezni. ti akik valaszoltok hany evesek vagytok? ti mind azt hiszitek ha valaki beteszi a farkat akkor mar terhes is a csaj? :)
Mit nyugtassunk meg rajta? Fél percig dugtak csak gumi nélkül? Ejnye-bejnye. Nyilván utána a fiú mind visszaszívta, ami addig kispriccelt a kukiból. Én sem értem, hogy minek felhúzni a gumit, ha már elõtte akcióztak, nélküle. Vagy te esõben csak akkor nyitod ki az ernyõdet, ha már bõrig áztál?
nem hinném, hogy ettõl bajod lehetene, csak terhes lehetsz
Szerintem nem azért írt ide ez az illetõ, mert ilyen negatívitást szeretne látni. Hanem megnyugtató választ, mert aggódik. Nemértem miért vagytok ilyenek...bezzeg, ha nektek lenne szükségetek segítségre és ti is ilyen válaszokat kaptatok volna mint pl: az utcsó választ adó kommentje ti lennétek leginkább felháborodva. Inkább segítségre lenne szüksége szegénynek, sosem lehte tudni, hogy kik írnak ide, lehet hoyg a család nem világosítja fel kellõképpen õket/õt. Sosem lehet tudni kinek milyen háttere van, hogy honnan jott....
Mert ti nem vagytok termékenyek. A kérdezõ meg az. Nem baj, kérdezõ - úgyis fogy az emberiség. De hogy miért pont te fogsz szaporodni... szomorú.
Gratulálok, lehet, hogy terhes vagy. Azt javaslom, tanulmányozd jobban a bioszkönyvedet.
Azt tudod, hogy pont termékeny vagy, de azt nem, hogy lehet-e baj... anyám add el a házat.
Ha fél perc után felhúztátok, akkor elõtte miért nem lehetett? Ezt sose fogom megérteni :/
Én minden órában leírom ezt a választ van hogy többször.
Hallottál már az elõváladékról? Tudooood... Az ami kifolyik a fütyi kulán, ami tartalmazHAT ondósejteket. Tudood.
Mindennap leírják ezt a kérdést......
Én sem értem, miért jön mindenki azzal, hogy terhes lesz. Ez vidít fel titeket, hogy a kérdezõ pánikba essen? Valószínü elég fiatal lehet a kérdezõ, de miért is kell minden héten egy ilyen kérdést feltenni, azt nem értem. Ha mégis felteszi, akkor ne hülyeségeket írjatok neki. Egyszer mindenki kipróbálja gumi nélkül. Ha valaki hozzá szokik a megszakításoshoz, akkor csinálja úgy. Ha meg fél, akkor huzzon gumit. A többség nem lesz terhes évek múlva sem, de elõfordul 1-2 eset is.

Egy fél honapja élek a barátommal szexuális életet... Miért nem szeretek szeretkezni?

amikor mondja hogy ö szeretne sexelni én már magamba mondom hogy óó :S közbe se érzek semmit...unalmasnak találom

Legjobb válasz: Nem vagy még érett rá. Hány éves vagy?

Nem vagy még érett rá. Hány éves vagy?
Lehetséges, hogy kicsit elsiettétek, és még nem voltatok rá elég érettek. Gondold végig a problémádat és beszéld meg vele. Lehet, hogy neki sem túl jó, ezért nem is nagyon igyekszik javítani a helyzeten. Kérd meg, hogy legyen gyengédebb, változatosabb satöbbi. :) Egy idõ után majd összeszoktok. :)
Ne erõlköd.Ha nem jó a szex, nem jó a kpcsolat sem.Beszéld meg vele, mi lehet a baj.ha megérti próbálkozzatok elõször pettingelni jó hosszan, és mikor már az érintésétõk is lángrakap a bõröd akkor már tuti nem lesz uncsi a szex.
Én is nemrég kezdtem, mondjuk én idõsebb vagyok, mint te, de ugyanennyi ideje vagyok vele én is... de én érdekesnek találom, még így sokadszorra is :) Nézni ahogy belémhatol.. várni, hogy mikor tudom majd abszolut elengedni magam.. :) Kezd jó lenni, de ebben igazuk lehet a többieknek, hogy az adott pillanatra kell koncentrálni. Az unalom a legrosszabb. Sose lásd unalmasnak! Mégiscsak egy olyan érzés, amit egész eddig nem tapasztaltál... Gondolj erre. :) Azonkívül, lehet, h túl sokat vártál a szextõl, és emiatt csalódtál, és mostmár élvezni sem tudod. Nem szabad mindig a legjobbra számítani, mert nagyon nagyot koppanhatsz. Próbáld meg úgy kezelni, mint egy új érzést, egy fantasztikus dolgot, és teljesen add át magad a szeretkezésnek, és a szerelemnek! Ne azt élvezd, hogy a belédhatolt, hanem azt, hogy eggyé váltok! Az orgazmus meg majd jön.. ha más nem köti le a figyelmedet, akkor legalább arra várj, hogy a barátod elélvezzen. Játssz vele egy kicsit, akkor állítsd meg a dolgot, mikor már majdnem ott van :) Aztán 1-2 perc szünet, és megint.. De ezt ne csináld egy aktusba sokszor, meg amúgy hagyni se fogja :F :) De egy picit lehet játszani, és arra is megkérheted, hogy kényeztessen egy kicsit szex közben!
Szerintem is lépjetek visza egyet. Gyakoroljátok szorgalmasan a többi módszert, fürödjetek együtt, szervezzetek közös programokat - ismerjétek meg egymást rendesen, kívülrõl-belülrõl. Kell egy kis idõ, mire mindketten megértek.
Szereted, ez jó, a tested is érett rá..de vajon az agyad is?Itt lesz a fõ hiba.Amíg fejben nem oldod meg a dolgokat, addig nem is fogod elvezni.Kell 1-2 év hogy helyrejöjjön.Szerintem jegeljétek a témát.Csak azért, hogy neki jó legyen te meg megjátszd magad.Szerintem, ha tudná nem esne jól neki, hogy te nem is élvezed...sõt, semmi jót sem találsz benne, csak miatta.
Ne az élvezetet hajszoljátok, csak az élvezzétek ami az adott pillanatban történik. Ha unalmas, akkor vigyél bele egy kis játékosságot, ellenkezz egy kicsit, talál ki új pózokat stb.
A kérdező hozzászólása: 15éves vagyok. a páromat pedig naon szeretem és ö is engem ez nem lehet a gond
Szia! Szerintem nyugodj meg, ez nem végleges valószínüleg.Az volt párommal(egymásnak az elsõk voltunk)19 hónapig nem volt nagyon jó.Azóta másik párom van és az elsõ kéthónapban nem volt köztünk testi kapcsolat majd elöbb-utóbb eljutottunk oda, hogy olyannyira élvezem vele, hogy imádom egyszerüen. Lehet , hogy a párod sem viszonyúl túl jól hozzá. Én megtanultam szerelemmel szeretkezni és nem élvezet céljából, ezáltal nagyon csodálatos.Sok sikert!
Annyira fiatal vagy, hogy még nem érzed ennek a súlyát!

Miért van ez? Hogy elkezdödik a szex ovszerel és egy idö után a barátom rájön hogy pisilni-e kell leveszi a gumit elmegy wc-re és mikor folytatni szeretnénk akkor nem akar fel állni neki. aztán ráhadjuk egy idö után. és ez már kétszer fodult elö.

De nem tudom hogy kezeljem vagy hogy mit?l lehet ez neki? ! (nem sokszor voltunk együtt) leheet van valami baja? . Vagy csak izgul? Kérlek irjatok!

Legjobb válasz: ésmilennee ha elötte menne wcre?

ésmilennee ha elötte menne wcre?
miért nem inkább szex elõtt/után végzi el a dolgát? elég érdekes hogy emiatt félbeszakítja a szexet.. az én barátom biztos nem tenne ilyet xD amúgy nálunk is az szokott lenni, ha kézzel izgatom a barátom akkor feláll maxosra, aztán kimegy wc-re és rögtön lelankad. Szegény elõbb utóbb kifárad, nem tud egész nap állni:)
nekem is van ilyen de iylnekormegkérem h hadd legyke énalul ugy nemérzem és h kicsit pörgessen a tempon de aért nemszoktm lemászni róla inkábbelötte lemegyek , de az is lehet h izgul nemhinném h valami baja van
miközben szexeltek mond meg hogy kicsit birja nekem is sokszor kell mennyek de szex közben nem lehet bepisilni szoval ne aggodj.... ja és nekem is ha mikor feláll és pisilek egybol lelankad szoval pisi-szex dolgot nem lehet keverni.... szoval birja és szex után mehet pisilni vagy mégjobb elotte
hát, szerintem izgul is, lehet, hogy túlságosan meg akar neked felelni. szerintem egy ideig csak pettingeljetek, és amikor az szuper és laza, akkor fogjatok neki újból a szexnek
Hm...érdekes, az én páromnak meg nem lankad le , csak picikét elernyed, mikor kimegy. Sõt még arra panaszkodik itt-ott, h elég szar félárbóc állapotban pisilnie :D

Mit szoltok ahhoz, hogy a Profiban a baratom ele allt egy elado asszony, es megkerte a baratomat, hogy huzza fel a kabatjat, hogy mit lopott?

Nem lopott semmit egyebkent,de nagyon megsertodott.

Legjobb válasz: Valószínûleg volt valami oka, hogy az eladó gyanakodott. Viszont ha "Mit loptál?" felszólalással húzatta fel a pólóját, akkor az egy szemét dolog. Viszont felkérhet, hogy kéri mutassad meg van e valami a póló alatt, amit visszautasíthatsz, max rendõrt hív.

Valószínûleg volt valami oka, hogy az eladó gyanakodott. Viszont ha "Mit loptál?" felszólalással húzatta fel a pólóját, akkor az egy szemét dolog. Viszont felkérhet, hogy kéri mutassad meg van e valami a póló alatt, amit visszautasíthatsz, max rendõrt hív.
Velem is volt már ilyen.Zsepit tettem a zsebembe. és kérték mutassam meg mit rakatam el.Hát, eléggé magalázó az biztos.
Az eladó nem állíthat meg. Nincs hozzá joga. Ha van az üzletben biztonsági õr, akkor õ megteheti, de nem az eladótérben, hanem megkér (itt a hangsúly), hogy legyél szíves fáradj vele egy félreesõ helyiségbe, ahol csak ketten vagytok. Úgyhogy én a helyetekben olyan botrányt csaptam volna, hogy még az ükunokája is elszégyelli magát!
Feltalálták a panaszkönyvet!
Kikérném magamnak, és botrányt csinálnék, -ha egyébként "ártatlan" vagyok!
A kérdező hozzászólása: koszonom
éld ki magad, meg ne húzd a pali fejét
Egy hülye ri**nc vagy!
Az elsõ válaszoló mindent elmondott. Az vagy, nem gyengén. Pontozz leeeeee... :D
Ásd el magad.
[email protected] ribi vagy, ennyi! Neked még nem kéne [email protected] a lábaid közé! -Reaper-23/F
Szakíts a pároddal és elöbb tényleg éld ki magad, mert így csak feleslegesen megbántasz másokat.Ha majd valóban szerelmes leszel eszedbe sem fog jutni, hogy megcsald, vagy hogy más srácok is léteznek.Szerintem még fiatal vagy egy komoly kapcsolathoz.
több mint féléve?! hülye a barátod, ennek örülni kellene :( hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 100 %-osan vele tervezem a jövõt , és reméllem teljesül is . mivel ha anyukáink jóba lennétek akkor lehet könnyebben engednének el minket valahova meg igy :)
Nálunk a kor ugyanez, de én vagyok a lány és nagyon nem akarom hogy a szüleink elkezdjenek haverkodni. Hidd el te se szeretnéd, így sokkal nehezebb lesz kiszállni a kapcsolatból majd. Márpedig 17 évesen ne hidd hogy õ lesz életed szerelme, ez nagyon bizonytalan még. Ott van elõtted a fõiskola, ahol rengeteg pasit ismerhetsz meg. Bár lehet csak én vagyok ilyen pesszimista.
lehet nem akar felvállalni
A kérdező hozzászólása: én 17 , õ 22 :)
szerintem is csak egyszerûen korainak tarja és elõbb megszeretne jobban ismerni , mielõtt elkezdenének a szülök tervezni helyettetek ... :) szerintem csak annyi az egész..
jajj, gyerekek, gyerekek....
szerintem mondjuk 25 éves kor alatt (pl. amíg tanulsz) teljesen jó idõ, hogy bemutasd de fölötte még kevés
Szerintem csak kiakar használni, és nem akarja hogy szoros kötelék legyen a két család között, bár lehet tévedek.
2., én is erre gondoltam xD
a szulok bemutatasara sztem meg korai vagyis fugg attol is h hany eves vagy...
Fél éve vagytok egybe??!!!Egybe mûtöttek titeket és olyanok vagytok, mint a sziámi ikrek?
igen te 100%osan vele tervezed, de õ? még a szüleit se akarja rendesen bemutatni... egyébként is fél év, kevés idõ, hiba hiszed azt, hogy sok... gyerek vagy még...
Megszakításos = öngyilkosság Olyan drága egy gumi a mai világban?
A kérdező hozzászólása: de azt hallottam mensi után kb. 5 napig terméketlen a nõ.
Nem ez a legjobb módszer a szexben, hiszen nagy az esélye hogy terhes leszel, barátodat kérdezted hogy ö mit gondol mikor kezdett elmenni amikor már nem volt bent, vagy még úgy ahogy igen, ezt neki kell tudni, csak tapasztalat mert amikor szeretkeztem barátnõmmel így úgy éreztem mintha kicsi ment volna be neki, de nem, ez tévedés, amúgy nagy az esélye, próbáljatok meg jobban védekezni ! 19F
Mond már meg, de õszintén, megéri ez a félelem, idegeskedés azt a fogalmam nincs mennyi ideig tartó együttlétet? Mint hogy húztatok volna gumit és akkor nyugodt lehetnél.... Ezt sose fogom megérteni, ennyi buta és felelõtlen ember, mikor ha nem védekezel bármi bármikor megeshet, függetlenül attól, hogy másoknak ez a "módszer" bevált. A szex egy felelõsségteljes szórakozás. Aki nem képes ezt kellõ érettséggel mûvelni inkább ne is szexeljen. Sokkal kevesebb lenne itt a "terhes lehetek" jajveszékelõs buta lány, ha kellõ ismeretetkkel rendelkeznétek a szexualitást illetõen.
Statisztikailag igen, olyankor terméketlen a nõ, de mi van ha te pont abba a %-ba tartozol akik nem? Spontán peteérés is lehet és sorolhatnánk. Csak akkor tekinthetõ egy pár számára megfelelõnek ez a fajta "védekezés" ha már évek óta alkalmazzák és nem történt baleset. De elsõre nem lehet kijelenteni, hogy neked is beválik. Csak akkor érdemes így együtt lenni ha nem lenne gond ha becsúszik a gyerek. Ha nem csúszik az se gond, mert tudtok mit csinálni helyette, de már tervben van a gyerek csak nem durr bele típusúan még.
Ezek azt hallottam típusu történetek... jaj. Ez egy iránymutatás. Úgy kell kezelni mint a magyar átlag magasságot, ami kõbe vésve 175 cm. Nos, ha te pont 175 cm vagy, akkor örülj, de valószínûleg ettõl még nem ennyi a barátnõd, az osztálytársaid, a családod. Vagy tévedek? Az hogy te hogy mûködsz, mikor van ovulációd akkor tudod meg biztosan, amikor kivizsgáltatod magad a dokival. Az már szentírás. És az, hogy peteérés mikor van... hát ja, de ha benned van a sperma és ideálisak a körülmények, akkor 5 napig simán elbulizik benned (most már tehetsz bármit) és csak arra vár, hogy a petesejted megérjen. :p
Menstruáció után nincs peteérésed, de némi esélye van, hogy érett petesejt van benned. De nagyon minimális. És ha volt is, az sem biztos, hogy az a cseppnyi sperma eljutott odáig, és megtermékenyítette. Szóval szerintem nem vagy terhes. De ne utólag parázz, hanem elõre gondolkozz, és vagy szedj gyógyszer, vagy húzzatok gumit. Ne csak dugjatok, gondolkozzatok is felelõsségteljesen!

A barátom el akar vinni egy fürdőbe, mondván, hogy nyár van, és vége a vizsgáknak. De a vizsgák alatt felszedtem pár kg-t, és félek, hogy szóvá teszi, vagy hasonló. Mit csinaljak?

egyébként mondogatja mindig, hogy milyen szép vagyok, meg hogy mennyire tetszek neki.. egyébként táncolok, de most azzal se tudtam ugy foglalkozni, mert nem volt rá id?m. most kezd?dik a nyár, kezdek dolgozni is, remélem, hogy lemegy pár kg, de hogy adjam a tudtára, hogy megbántana, ha szóvá tenné, hogy pl. " te kövér vagy, bezzeg nézd azt a csajt.. " nem hiszem, s?t, tudom, hogy ekkora parasztságot nem csinálna, de értitek már.. n?i büszkeség :(

Legjobb válasz: Ha ennyire zavar, és lehet, hogy csak víz, akkor pár napig igyál naponta zöld teát (cukor nélkül) és lehajtja rólad a vizet. Felkensz elõtte egy kis testápolót, rendbekapod a lábujjkörmeid, biztos, ami biztos viszel egy strandkendõt, ami körbeér :P, és kihúzod magad, hogy ilyen jó pasival vagy, nem véletlen. Ennyi. A fiúk meg pár kiló pluszt úgyse vesznek észre, nem fog neki feltûnni, kivéve ha a mellenként 1-1kg pluszról van szó. :D

Ha ennyire zavar, és lehet, hogy csak víz, akkor pár napig igyál naponta zöld teát (cukor nélkül) és lehajtja rólad a vizet. Felkensz elõtte egy kis testápolót, rendbekapod a lábujjkörmeid, biztos, ami biztos viszel egy strandkendõt, ami körbeér :P, és kihúzod magad, hogy ilyen jó pasival vagy, nem véletlen. Ennyi. A fiúk meg pár kiló pluszt úgyse vesznek észre, nem fog neki feltûnni, kivéve ha a mellenként 1-1kg pluszról van szó. :D
akárhogy nézel ki mindig lesz olyan aki jobban tetszik neki, mint te.
A kérdező hozzászólása: ez h jön ide? mármint, ezt mire mondtad?
akkor meg ha velük értesz ennyit mit parázol pár kgon?:)
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó.. csak aggasztott a dolog.. de téged vki elég csúnyán helybenhagyhatott, ha ennyire negativan fogod fel a dolgot :( igazam van?
nem nincs csak én így gondolom. szerintem sosem leszek elég jó a pasimnak és ugyis ugyanugy megnézi majd az 1000x jobb csajokat és bánkódik, hogy miért nem vagyok olyan:/
A kérdező hozzászólása: várj, várj, " bánkódik "? neked, hangosan? nem is csoda, ha nincs önbizalmad.. tapasztalatból azt tudom mondani, h nekem is volt 1 rossz kapcsolatom, amiben ugyanigy szenvedtem, mert mindig volt vmi másik csaj ( ok, nem csalt meg, csak érted..), és nekem se volt önbizalmam. most sincs tul sok.. de ok.. ez van :S viszont, ha neked ezt igy mondogatja a barátod, akkor én a helyedben azt mondanám neki, h ok, akkor nyitva áll az ajtó, keressen jobbat.. ha tud.. vagy ha van.. hany eves vagy?
18
A kérdező hozzászólása: uff, annyi voltam, amikor belekerultem abba a rossz kapcsolatba.. :S de ki tudsz belole jutni, és ha nem jó, akkor ne erõltessétek, lehet h mással boldogabb lennél :) ugy mint én is :)
Sajnos felszedtem pár kilót, majd ne lepõdj meg.
A kérdező hozzászólása: neeem, azért ez nem igy van :) nem minden pornós tökéletes.. és nem kell ebbe beletörõdni :) ez nem iiigy vaan! mert akkor mindenki pornósokkal járnak, közben meg megsugom, a pasik többsége undorodik tõlük.. egy huszonéves pasi ( aki nem a huszas évei elején jár ) már igazi nõt akar, túl van a nyálcsorgatós fázison :)
ha szerelmes vagy akkor elfogadod a szerelmed hibáit tehát nem figyelsz rájuk oda. lehet, hogy kicsit husisabb lettél, de attól még szeretni fog és úgy fogad el ahogy vagy. de gondolj bele ha meglát egy pornószínésznõt pl. aki tényleg teljesen tökéletes és összehasonlítaná veled..biztos, hogy az jobban bejönne neki de attól még téged szeretne..ez van. én már beletörõdtem ebbe
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást :) strandkendõt igy is, ugy is vinnék :)
A kérdező hozzászólása: azért ez egy kicsit sok, h sose én leszek neki a legjobb.. már nem azért.. de akkor az emberek nem járnának egymással, meg nem lennének szerelmesek se, nem? mittomén, nemrég hagytam abba a fogamzasgatlot.. nem látszik, lehet, h csak betrippelem :) vagy csak szégyenlõs vagyok, szex közben nincs gond, akkor tetszik neki minden.. vagyis ugy vettem észre..
Vízizé? Ha nem vagy szívbeteg akkor csak nem ödémásodsz! Omg... ha nem látszik rajtad akkor nem mindegy?
elsõ vagyok. azért nem azzal van, mert állítólag téged szeret és nem a külsõdet szereti csak tehát a szerelem érzéssel kompenzálja a testi hibáidat. vagy a másik, mert nem talál jobbat.sajnos ezt el kell fogadni, sosem te leszel neki a legszebb nõ.
A kérdező hozzászólása: nem látszik rajtam, csak a mérleg mutat többet.. a ruháim nem szûkek, vagy ilyesmi.. lehet h csak vmi vizizé halmozódott fel bennem? vagy?
Hallod valószinû nem csak ruhanélkül látja hogy husisodtál :) gondolom szoktatok szexelni
A kérdező hozzászólása: köszi, ez " biztató ".. de akkor miért nem azzal van?
Szerintem ne szólj neki elõre h felszedtél pár kilót mert lehet h nem is látszik és a fiúk nincsenek odáig ha egy lány elégedetlenkedik magával sztem nem is látszik annyira.na pusza

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!