Találatok a következő kifejezésre: Egy fél élek (1216 db)

Miért van az, hogy gyakran az egyik orrom egyik fele el van dugulva, de a másik meg jó?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, ilyenkor szokták megnézni az orrmandulák állapotát, az orr-fül-gége rendelésen. Valamiért csak az egyik van begyulladva. Nézesd meg, ne kínlódj vele.

Ha jól tudom, ilyenkor szokták megnézni az orrmandulák állapotát, az orr-fül-gége rendelésen. Valamiért csak az egyik van begyulladva. Nézesd meg, ne kínlódj vele.
A kérdező hozzászólása: Orrmandulát már kivették régen, de osztálytársam beszélt valami orrpolipról is. Ez tulajdonképpen micsoda?
Az orrpolip jóindulatú daganat az orrban. Az állandóra dugítja el, nem alkalmanként. Vagy ott van, vagy nincs. Olyan nincs, hogy ott van, tehát eldugítja, aztán meg kidugul. Addig nem szûnik meg a dugulás, amíg mûtéttel el nem távolítják.
A kérdező hozzászólása: Bocs, elírtam, egy orrom van, de a két orrlyukról beszélek :D
Ezzel én is így vagyok. Orr-fül-gégész szerint orrsövényferdülésem van, az egyik járat szûkebb, így ott a nyálkahártya duzzanata (akár fertõzés, akár allergia miatt) könnyebben eltömíti az egészet. Lehet mûteni, nekem annyi panaszt nem okoz, hogy bevállaljam, csak feltûnt, hogy ha néhanapján elkapom a takonykórt, az egyik felem hamarabb dugul, és nehezebben is gyógyul.
Nekem már 25 éve bevan dugulva.Hol az egyik hol a másik!De ismerek több embert akiknek ugyan így bevan dugulva.
rakoncátlan..? Irigy az iker tesójára..

Létezik egy kapcsolatban hogy az egyik fél el prűdűl?

már lassan én érzem szarul magam ha mindig akarok tőle valamit. F23

Legjobb válasz: ogen, de akkor valami változott....nem keféli valaki?

ogen, de akkor valami változott....nem keféli valaki?
Talán kérdezz rá, hogy mi a baj. És ne hagyd, hogy tereljen.
A kérdező hozzászólása: az a baja hogy nem vagyok már romantikus
Dobd ki a csajt. Csak pofázik.


Váláskor ha az egyik fél tartozik x-öszegel, de a másik fél nem adostárs, ha nem válunk el az 3 vagy 5 év után engem is terhelni fog, vagy nem?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû. Bármi, ami házasságkötés elõtt keletkezett (akár tulajdon akár tartozás) marad azé akié eredetileg volt. Nincs 3 év, 5 év, sem 10 év, ami a tiéd volt a tiéd marad. Ha az életközösség fennállása alatt keletkezik az minden közös. A jog úgy értelmezi, hogy a másik fél tudtával és beleegyezésével történt. Ez az alap. Az már egy másik dolog, hogy ha bizonyíthatóan a másik elõl eltitkolta, az rosszhiszemûség. Mi a baj konkrétan?

Nagyon egyszerû. Bármi, ami házasságkötés elõtt keletkezett (akár tulajdon akár tartozás) marad azé akié eredetileg volt. Nincs 3 év, 5 év, sem 10 év, ami a tiéd volt a tiéd marad. Ha az életközösség fennállása alatt keletkezik az minden közös. A jog úgy értelmezi, hogy a másik fél tudtával és beleegyezésével történt. Ez az alap. Az már egy másik dolog, hogy ha bizonyíthatóan a másik elõl eltitkolta, az rosszhiszemûség. Mi a baj konkrétan?
Ezt kifejtenéd bõvebben? Milyen jellegû tartozás? A vagyonközösség miatt egyébként valószínû.
"Váláskor (...) ha nem válunk el" Mivaaaan???
Attól függ mire és mikor. Ha házasság alatt közös használatra vettétek, akkor valszeg téged is terhel. Ha elõtte van, vagy bizonyítani tudod, hogy te sose élvezted a hasznát, akkor nyilván nem kell fizetni.
Még annyit, hogy a házasság alatt visszatörlesztett összeg fele viszont a házastársat illeti. Pl. van egy háza a párodnak amire hitelt vett fel esküvõ elõtt. Az ház marad az övé a fennálló hitellel együtt, de amennyit a házasság alatt törlesztettetek annak az összegnek a fele megillet téged.
Elõször döntsd el, hogy lesz válás vagy nem. Utána ismét tedd fel a kérdést.

Azt mondják, hogy regeteg megcsalás történik amiatt mert az egyik fél "nem éli ki magát". Erről mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Legjobb válasz: Basztak már rám, és én is basztam már rá. Amíg a felek önmagukban nem képesek ezt a kiéltem-e magam dolgot tisztázni, addig ne nagyon bonyolódjanak komoly kapcsolatba. Bár itt felvetõdik a kérdés hogy miben? Sok minden olyan van ami gondot okoz egy kapcsolatban. Lehet egy hobby, de a leggyakoribb a másikkal való szexuális kielégületlenség. Én úgy vagyok vele, hogy láttam már ezt azt. Vannak élményeim azokról a dolgokról amit ki akartam legalább egyszer próbálni az életbe. Most van egy csodás barátnõm. Mindent megad nekem az ágyban amire nekem szükségem van. Elméletileg én is a toppon vagyok nála. Ki tudom elégíteni úgy és akkor ahogy õ akarja. Ergo mindent megkap tõlem. És szerintem ez a gond a fiatalokkal. Nem várják meg azt a pontot hogy elmondhassák hogy: - Oké kipróbáltam mindent, tudom mi lenne az a szükséglet ami a minimum, úgy hogy az nem zavar. Ha pl egy anális szex a mostani barátnõddel nem kivitelezhetõ a lány miatt, de amúgy elõtte úgy franciázik mint még elõtte soha senki, akkor szerintem megéri az áldozatot. A fiatalok éljék ki magukat. Kurjanak azzal akivel csak jól esik (GUMIVAL) és majd elválik, hogy kibõl lesz aztán is egy szemétláda, és kibõl lesznek a jó házas emberek. ÜDV23F

Basztak már rám, és én is basztam már rá. Amíg a felek önmagukban nem képesek ezt a kiéltem-e magam dolgot tisztázni, addig ne nagyon bonyolódjanak komoly kapcsolatba. Bár itt felvetõdik a kérdés hogy miben? Sok minden olyan van ami gondot okoz egy kapcsolatban. Lehet egy hobby, de a leggyakoribb a másikkal való szexuális kielégületlenség. Én úgy vagyok vele, hogy láttam már ezt azt. Vannak élményeim azokról a dolgokról amit ki akartam legalább egyszer próbálni az életbe. Most van egy csodás barátnõm. Mindent megad nekem az ágyban amire nekem szükségem van. Elméletileg én is a toppon vagyok nála. Ki tudom elégíteni úgy és akkor ahogy õ akarja. Ergo mindent megkap tõlem. És szerintem ez a gond a fiatalokkal. Nem várják meg azt a pontot hogy elmondhassák hogy: - Oké kipróbáltam mindent, tudom mi lenne az a szükséglet ami a minimum, úgy hogy az nem zavar. Ha pl egy anális szex a mostani barátnõddel nem kivitelezhetõ a lány miatt, de amúgy elõtte úgy franciázik mint még elõtte soha senki, akkor szerintem megéri az áldozatot. A fiatalok éljék ki magukat. Kurjanak azzal akivel csak jól esik (GUMIVAL) és majd elválik, hogy kibõl lesz aztán is egy szemétláda, és kibõl lesznek a jó házas emberek. ÜDV23F
Azért az érzelmek kihûlése mellett az sem mindegy, hogy az elsõ szexuális kapcsolatodban élsz még 30 évesen is, vagy bolt 5-6 nõd, pasid, mielõtt megtaláltad életed párját. Ha nem volt más soha, sokkal könnyebben fogsz elcsábulni, de persze ez típusfüggõ is. Vannak, akiknek a szex egy sokadlagos szempont, õk a heves érzelmek elmúltával fognak megcsalni.
Olyan szerintem nincs, hogy "nem éli ki magát". Egyzserûen az egyikfél már nem kötõdik a másikhoz, más után vágyódik, de nem meri/akarja bevallani ezt a párjának, emiatt inkább titokban csapja a szelet egy harmadiknak.
Ohh... hát így állunk. Nézd. Én azt tanácsolom, hogy érezzétek jól magatokat. Ha nem nála üt ki hamarabb, de nyakamhoz a bökõt hogy nálad aki szûz el fog egyszer indulni egy olyan dolog, hogy milyen lenne mással is. Milyen lenne vele lefeküdni? És ha ez beindult a kis fantáziádba akkor nincs már visszaút. Nagyon kevés olyan kapcsolta van a világon ahol a "beavatott" a beavatójával maradt. Amíg tart addig tartson. Érezz Te is szerelmi bánatot, de érezz sok örömöt is. Ennek az egyvelege elõbb utóbb kialakítja a személyiséged. A lényeg hogy védekezz és érezd jól magad. Dugj azzal aki tetszik, aki hagyja magát. ÜDV23F
ÉN tudnék így általánosítani ebben a kérdésben ! Nekem van olyan barátnõm aki ahhoz ment hozzá aki elvette a szüzességét és a srác i szûz volt és a mai napig boldogok és félreke.félésrõl sem tudok ! Én a második pasimhoz mentem hozzá és az elõzõvel 7 évet voltam ! és boldogok vagyunk 6éve ! szóval szerintem nem a kiélés a probléma, hanem az, hogy hagyják kihûlni a kapcsolatot !
Ez így van. Nagyon fiatalon házasodtam, tulajdonképpen az elsõ szerelmem feleségül vettem húsz évesen. A szerelem pár év alatt elmúlt, és hiába igyekeztünk, kezd kihûlni a kapcsolat. Megnézem a nõket, és már nem sok kell, hogy beleszeressek valakibe. Semmi sem hozhatja vissza a feleségemmel azt a pezsgést, amit csak egyszer, a kapcsolatunk elején éreztem, de más nõktõl ma is megkaphatom. Nehéz így hûségesnek maradni, nem is fog menni.
Kedves Utolsó, az életed még nem sok, úgyhogy ne vonj le messze menõ következtetéseket. Leszel te is 30, meg 40, és ha már 20 éve ugyanazzal a pasival fogsz élni, aki addigra már nem olyan lesz, mint amilyennek megismerted, lehet, hogy nem tudsz majd ellenállni a kísértésnek. Ne ítélj el másokat. Ezekben az esetekben nem tinédzserszexrõl van sz szerintem.
A kérdező hozzászólása: 13:13 nem félénk egyáltalán, sõt, nem is gondoltam volna rolla hogy még nem volt lánnyal(mármint a viselkedésébõl következtetve), valamiért nem akarta leginkább a 12:14-es, azthiszem leginkább veled értek egyet:) és megbecsülöm nagyon ésszeretem. Örülök is neki h én voltam az a személy neki akivel úgy gondolta, hogy érdemes. Csak annyi dolgot hallani az emberektõl, úgy eldilemmáztam a dolgon és kiváncsi voltam, hogy ki mit gondol errõl a témáról. Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)
Az, hogy az emberek önzõek, és elszomorító, hogy ennyire a szex határozza meg az életüket. Mennek az ösztöneik után, mint az állatok...és mégis miféle szöveg ez, hogy "nem élte ki magát"? Érdekes, nekem 19 évesen miért nem volt még erre szükségem, hogy kiéljem magam, hogy menjek össze-vissza, fûvel fával összejönni és azt tenni, ami csak eszembe jut? Hát nem kérek belõle. Ez lelkivilág meg érzésvilág kérdése. Nem vágynék én semmire, csak arra, hogy találkozzak olyan fiúval, akivel mi vagyunk egymásnak a minden. És eszembe sem jutna félre lépni, mert aljas és gerinctelen dolog. Életemben nem vágytam még ilyesmire. 19/L
Attól, hogy valaki félénk, vagy nem tudja hogyan közelítsen a lányokhoz, még nem biztos, hogy nem vágyik rá. Hülyeséget írtál, elõzõ.
Én szerintem ha valaki jó idõs koráig szûz marad, az azt tanúsítja hogy ö nem akar és nem is akart soha kalandokat.Nem elég bizonyíték az hogy ö eddig sem ment kapcsolatokba? Ennél nagyobb bizonyíték nem létezik a tisztességére, szerintem becsüld meg a párod, mert ritka kincs az ilyen.És ha te leszel az elsõ, igazán hálás lehetsz hogy téged választott, mivel már bizonyította hogy senki más nem kellett eddig.
A kérdező hozzászólása: És én vagyok a lány.
A kérdező hozzászólása: 23F-nek :) Nem én vagyok a szûz. Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Ez igy hülyeség, h szûz. Az elsõ neki a tapasztalt fél volt.
A kérdező hozzászólása: Akkor kérdem azt, h érdemes-e félni, ha az egyik fél kiélte magát a másik pedig szûz.(hozzáteszem nem tini)
kedves kérdezõ, én vagyok a 12:14 -es válaszíró és örülök hogy így döntöttél.Megvagyok róla gyõzõdve hogy ö egy tisztességes fiu akiben több a romantika és magasabb az érzelmi intelligenciája mint sok más fiúnak.Ezért nem értik sokan miért nem követi a vagány és éretlen társait.Nekem volt illetve van is egy fiú ismerõsöm, aki 26 évesen még szûz volt.El is határoztam hogy ha úgy alakul elcsábítom.Nem életre mert nem volt olyan érzelem.De több évig tartó barátkozás, találkozások sem vezettek sehová.Pedig tetszettem neki, de érzelem nem volt köztünk és ezért nem jutottam semmire.Persze nem támadtam le, megértettem mivel megbeszéltük a dolgokat miért nem tudjuk összehozni, hiszen csak egy kaland lenne.Hát ép ezért, addig meg volt nélküle, azután is.Azóta eltelt már több mint 10 év és ö megtalálta azt a nõt aki elsõ volt életében, szerette és szereti és a mai napig vele van:) Én meg persze tisztelem mint régi barát és a kapcsolatát is, már csak évente váltunk pár szót.A lényeg hogy van olyan eset mint a tied, és kívánok sok boldogságot vele.
Ilyen nincsen, a házasság alatt szerzett minden pénz közösnek számít, függetlenül attól, melyik fél kereste meg.
Elsõ vagyok: egyébként az osztozkodás megegyezés kérdése, a bíróság csak akkor szól bele, ha a két fél nem tud megegyezni. Ha az eltartott fél úgy érzi, hogy neki kevesebb jár, és kevesebbet is akar vinni, szíve joga. Akár a teljes vagyont átengedheti a másiknak, ha úgy tartja kedve.
A közös vagyon megteremtéséhez az otthon végzett munkát is hozzá kell számolni. Vagyis: az egyik otthon dolgozott, a másik pedig a munkahelyén. Mindketten hozzájárultatok az otthoni dolgok alakulásához, így az a fél, aki otthon dolgozott jogszerûen kérheti a házasság alatt szerzett közös vagyon 50 %-át. (minden közös vagyonnak minõsül, ami nem az egyik fél saját vagyona)

Megtudtam valamit, amit ha nem mondok el elárulom az egyik felet, ha elmondom a másik felet, mit tennétek?

Akaratlanul is belekeveredtem egy szerelmi háromszögbe (akarom mondani tudomást szereztem róla)...Az a baj, hogy a félre kacsintgató személy nagyon közel áll a szívemhez, ugyanúgy ahogyan az is akit "át.sznak"...Az egyik (a kikacsintgató) a legjobb barátn?m, a másik (az átvert) a párom unokatestvére...

Legjobb válasz: Egyszer én is hasonló helyzetbe kerültem. Az egyik igen jó barátnõm megcsalta a legjobb barátomat. Távkapcsolat volt, a srác nagyon komolyan gondolta, így jobbnak láttam, hogy elmondjam neki. Amúgy is elõtte már volt egy hosszabb szakításuk, tehát már másodszorra jöttek össze. Volt is lelkiismeret furdalásom rendesen. Barátnõmmel utána volt köztünk egy kis mosolyszünet, de aztán megértette, hogy miért csináltam és kibékültünk. A srác is talált azóta mást magának, szóval ha úgy vesszük happy end lett.

A kérdező hozzászólása: Nem rossz barátnõ. Nagyon szeretem. Ez az elsõ ilyen húzása, és nekem az a dolgom, hogy valahogy kiszedjem ebbõl, csak még nem tudom hogyan...
Pálcát nem rajta törnek, kicsi lány, hanem felette. Nagyon nem mindegy! :) Azt javaslom, hogy a barátnõddel beszéld meg, hogy úgy intézze a dolgait a továbbiakban, hogy nem fogsz neki többé falazni. Azaz, a TE értékrendedet, az erkölcsi mércédet nem fogja rombolni tovább azzal, hogy arra kényszerít - barátság címén! -, hogy hazudozz a másiknak. Mondd meg neki, hogy ha a harmadik fél nálad bármire rákérdez, akkor te megmondod az igazat neki, bármi is lesz az ára. Nem barátnõ az, aki magával akar rántani a sárba. Miért ragaszkodsz egy rossz barátnõhöz?
A kérdező hozzászólása: Majd én eldöntöm ki legyen a barátom, ki érdemes rá és ki nem. Ez a lány kapott már annyi pofont az élettõl, hogy én nem fogok belerúgni...testvérként szeretem, így pláne nem... Csak nem tudom mit tegyek, hogy végre minden rendbe jöjjön
En voltam hasonlo helyztben megcsaltkent. Tudtak rola ismerosok es egy baratom is. O nem szolt nekem, csak celozgatott, de nem akart beleszolni. Vegul a parom mondta el az egeszet. Oszinte leszek: baromira nem azzal voltam elfoglalva, hogy miert nem szolt, aki tudott rola. Egyszer gondoltam erre, de arra is rajottem, hogyha mastol tudom meg es lebukas van, az rosszabb lett volna. Igy a pasi allt elem nem sokkal kesobb es o mondta el, hogy mit csinalt. Most kerdes, hogy a baratnod van-e ilyen tokos. Mert mastol megtudni tenyleg rosszabb, de ha sokaig huzodik a dolog, mert a megcsalo memmvall, akkor az sem jo. A baratnoddel mindenkeppen erzekeltesd, hogy nem ertrsz egyet azzal, amit tesz, vagy szakitson az allando pasival, vagY a masikkal es valljon.
A barátnõd viselkedése téged is minõsít, pláne ha te is segítesz neki hazudozni. A párodnak igencsak meglesz rólad a véleménye, ha kiderül, hogy tudtad, de hallgattál. Megér ennyit a barátnõd? Egyáltalán kell neked egy ilyen erkölcsi értékrenddel bíró lány barátnak?
Egyszer én is hasonló helyzetbe kerültem. Az egyik igen jó barátnõm megcsalta a legjobb barátomat. Távkapcsolat volt, a srác nagyon komolyan gondolta, így jobbnak láttam, hogy elmondjam neki. Amúgy is elõtte már volt egy hosszabb szakításuk, tehát már másodszorra jöttek össze. Volt is lelkiismeret furdalásom rendesen. Barátnõmmel utána volt köztünk egy kis mosolyszünet, de aztán megértette, hogy miért csináltam és kibékültünk. A srác is talált azóta mást magának, szóval ha úgy vesszük happy end lett.
azzal közöld finoman hogy tudsz róla aki megcsalja a párját, ezután már az õ dopluk eldönteni hogy folytatják-e annak ellenére hogy már te is tudsz a dologról
Én is voltam hasonló helyzetben, csak sokkal jobban meg volt cifrázva... Nem szóltam bele, hagytam, hogy a természet alakítsa a dolgokat. Alakította is. A lány megtudta, hogy a fiú megcsalja, és azt is megtudta, hogy én errõl tudok. Azóta sajnos nem nagyon beszélünk, a barátságunk teljesen megszakadt. Néha találkozunk az utcán, akkor beszélünk pár szót. A fiúval még tartottam a kapcsolatot, de vele is megszakadt idõvel a kapcsolat. Bonyolult dolgok, de valamelyik ujjad így is-úgy is meg lesz harapva.
Szerintem tartsd meg a titkodat, de a barátnõdtõl minden esetre kérdezz rá, és azt is kérdezd meg, hogy hogyan képzeli a továbbiakat?
Akkor meg minek kérdezed, hogy mit tegyél? Falazz neki és hazudj mindenkinek tovább. Aztán majd ha kipattan a botrány és a párod a szemedbe nézve megkérdezi, hogy - Te tudtál errõl? Miért nem szóltál, hogy ez a ..... megcsalja a rokonomat?! - akkor majd legyen valami nagyon frappáns válasz a tarsolyodban! Pont ugyanolyan hamis vagy, mint a barátnõd, nem csoda, hogy összetartotok.
A kérdező hozzászólása: 00:31 Úgy látom nem érted a problémámat, és úgy érzem nem tudod mi az a barátság...
Nem érted, ugye? :) Teljesen mindegy, hogy hányszor csinálta ezt, és mióta, a tény az, hogy csinálja, és rád ez nagyon rossz hatással van és még rosszabb lesz a jövõben. Miféle barátnõ az olyan, aki barátság címén hagyja, hogy a mésik fél szenvedjen az õ oktalan és önzõ viselkedése miatt?
A kérdező hozzászólása: Nem csalta még meg...csak találkoztak, beszélgettek, együtt sírtak... A barátnõm nem feltétlen szeretné elhagyni a párját, csak nem tud mit kezdeni ezzel az érzéssel, amit a másik srác iránt érez...
A kérdező hozzászólása: A lány tudja, hogy tudom, hogy mit csinál, mert az én ismerõsöm a srác (akivel találkozgat). Csak, hogy még cifrább legyen. A lány amúgy tényleg nem ilyen, nem is értem, hogy fordult meg vele így a világ, teljesen az ellentétét teszi annak, amit eddig vallott, látszik na, tényleg szerelmes... De a srááác...ó õt is annyira szeretem és a párom legjobb barátja :((((((
A kérdező hozzászólása: :( Nem tudja mit akar, egyelõre úgy néz ki, ha nem változik a helyzet köztük, akkor szakítás...:(
Neked az a dolgod, hogy leültesd a barátnõdet és mondd el neki, hogy csak egy ember iránt érezhet az ember úgy, ahogy õ érez, és ez most a másik srác, nem a barátja. Olyan nincs, hogy szerelmes a srácba de nem akarja feltétlenül elhagyn ia barátját. Ilyet tisztességes ember nem csinál. Szakít a barátjával, és megy a sráchoz, VAGY marad a barátjával de megszakít minden kapcsolatot a sráccal. Én az elõbbit javasolnám neki, mert elfojtott érzelmek sosem vezetnek jóra egy kapcsolatban, ha az érzelmek egy harmadik fél iránt vannak. Tehát röviden: barátnõd szakítson, jöjjön össze az új sráccal, lehetõleg azonnal, ha igazán olyan jó ember amilyennek elmondod.

Az előbb itt szaladt el a kertemben egy félig goa'uld, félig lidérc, félig ember lény, vagyis a GOA'ULD LIDÉRC EMBER! Mit tegyek? :'/

Nagyon megijedtem, most itt kucorgok a szoba sarokban, amikor begépeltem ezt véletlenül kettébe vágtam a billenty?zetet egy kis f?részel. Ha a szüleim meglátják ezt, akkor jól megvernek és szám?znek a Chu'lakra. Mit tegyek, hogy ez ne derüljön ki? :'(

Legjobb válasz: Elõ a fényképezõ géppel :) Én is akarok olyat látni. Biztos utána szaladtam volna :D fényképezõvel a kezemmel: Mond hogy csíz! XD Csillagkapu 4ever

Elõ a fényképezõ géppel :) Én is akarok olyat látni. Biztos utána szaladtam volna :D fényképezõvel a kezemmel: Mond hogy csíz! XD Csillagkapu 4ever
Anya, ha nem hozol csokit, elarulom Apanak, hogy este egy liderccel voltal xD
1. változtass nevet 2.csomagold be a cuccaidat egy bõröndbe 3.utazz el a föld másik végére de elötte hagyj a billentyûzeten egy papírt amire ezt írod " a macska volt"
A kérdező hozzászólása: 0670
Akkor tárcsázd a csillagkaput! Mi is a körzet szám? :D
A kérdező hozzászólása: Én biz azt mondom egy Zat Nick O'tell kéne ide
akkor en a helyedben szereznek botfegyvert vagy annak latszo valamit, mondjuk seprunyelet, igy az egyik azt hiszi barat vagy a masik meg szalad, tuti nem esik bajod de nezz korul a kornyeken mert ott lehet az urhajojuk es jo lenne ha megszerezned
Szerintem fegyverkezz fel és száj be te is a harcba legalább lesz egy izgalmas estéd. Ha nagyon félsz hív O'Neil ezredest!
A kérdező hozzászólása: De az is lehet, hogy a Gennie (jenájj) üldözte.
A kérdező hozzászólása: Hát mintha egy Jaffa vagy egy Cool-harcos üldözte vna. Nem láttam, csak mintha botfegyverek hangját vagy azt ami a szuper harcosok karján van halottam vna
Nade miert szaladt? Tan uldozte valami, ami nalatok van a kertben? Valami amitol meg az is megijedt?
10-es válaszoló szakadok X'DDDDDD Lábirat: Nem nem a net! xD

Hosszabb kapcsolatban élők: Ahol az egyik fél szeretne házasodni a másik fél pedig nem, ott mi az ok ami miatt nem? Kíváncsi vagyok, hányan vagyunk ezzel így.

Szóval,hogy érthetőbb legyen:2,5(majdnem 3) éve élünk együtt a Párommal.Jövőbe nem tervez,majd lesz valahogy,azt mondja. A volt barátnőjét el akarta venni feleségül,talán ezért se érzem magam "elég jónak" a Páromhoz.Kellek neki,szeret,de velem nem akar házasodni.Nálunk végülis ez az indok,amiért sajnos nincs esküvő. 22/l és 25/f

Legjobb válasz: Ülj le vele és kérdezd meg, miért nem akar elvenni téged. Mondd el, hogy nem kell azonnal válaszolnia, de mondjuk a következõ két hétben ha úgy érzi, hogy éppen akkor le tudtok ülni pár percre tv, gép és minden egyéb nélkül beszélgetni és õ választ tud adni a kérdésedre, szóljon és üljetek le. Nekem ez a "Kellek neki,szeret,de velem nem akar házasodni" dolog õszintén szólva sántít, az pedig, hogy "majd lesz valahogy" pláne elég furán veszi ki magát :/ 25 éves, az elõzõ barátnõjét el akarta venni, így talán nem a szokásos "nem akarom lekötni magam" áll a dolog hátterében (pláne úgy, hogy közel 3 éve együtt éltek).

Ülj le vele és kérdezd meg, miért nem akar elvenni téged. Mondd el, hogy nem kell azonnal válaszolnia, de mondjuk a következõ két hétben ha úgy érzi, hogy éppen akkor le tudtok ülni pár percre tv, gép és minden egyéb nélkül beszélgetni és õ választ tud adni a kérdésedre, szóljon és üljetek le. Nekem ez a "Kellek neki, szeret, de velem nem akar házasodni" dolog õszintén szólva sántít, az pedig, hogy "majd lesz valahogy" pláne elég furán veszi ki magát :/ 25 éves, az elõzõ barátnõjét el akarta venni, így talán nem a szokásos "nem akarom lekötni magam" áll a dolog hátterében (pláne úgy, hogy közel 3 éve együtt éltek).
"A volt barátnõjét al akarta venni feleségül" Talán nagyot csalódott és azért nem mer még dönteni. Vagy pedig, még nem heverte ki a szakitást. Fiatalok vagytok még van idõtök bõven.
NEM szeret hagyd õt magára! szenvedés lesz az életed mellette!
A kérdező hozzászólása: Kicsit koravének vagyunk mindketten;én pl 16 évesen költöztem el otthonról, azóta saját keresetem van, befejeztem a sulit meg minden. Az igaz, hogy ráérünk, fiatalok vagyunk, de én úgy látom, hogy közel 3 év együtt élés alatt már tudni kellene mit várunk a másiktól. nagyjából. Arra lennék kíváncsi, hogy akiknél az egyik fél szeretne házasodni a másik pedig nem, ott mi az indok, amiért nem? Mennek a zöld kezek véleménytõl függetlenül!
16.55-ös vagyok! ja ez lemaradt: igazi indokot nem mond, hogy miért nem, csak terel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszi szépen neked is, igen, ez is lehet indok :-) Mi azon nem vitáznánk, hogy ki legyen meg hívva, mert kicsi a rokonság.Pénzünk is lenne rá(hitelem már nincs, azt a pénz, amit eddig hitelre fizettem, amikor tudjuk, félre rakjuk, nem nagy összeg, de spórolunk;nem kimondottan esküvõre, ez csak az én egyik ötletem)
Lehet okokat keresni, meg szépíteni, de ha egy flrfi nem akar egy nõt elvenni, annak egyetlen oka van: nem akar elkötelezõdni, kell neki az, hogy ha úgy gondolja akármikor leléphessen, házasságból annyira azért mégsem egyszerû kilépni. Az ilyen férfiak általában várnak valamire, ól megvannak a párjukkal valószínû, de valahol mégis reménykednek benne, hogy majd történik valami, amíg viszont nem történik semmi, addig eszük ágában nem lesz a "jó életet" otthagyni. Ha te mindenképp szeretnél házasságot ezt sürgõsen beszéljétek meg, mert különben csak szenvedni fogsz, és õrlõdni mellette.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igen, próbáltuk megbeszélni, de a házasság olyan dolog, amit mindkét félnek egyformán kell akarni;én kicsikarni nem akarom a másikból még véletlenül se.Ment a zöld kéz az utolsónak is!

Ha lenne egy gomb, amivel az emberiség ostobábbik (szubjektív véleményed szerint döntsd el mit jelent) felét el lehetne "tüntetni", megnyomnátok-e?

Legjobb válasz: Nem. Mert tudod a maradéknak lesz egy ostobábbik fele. és igy tovább Vagy csak egy maradhat..??

Nem. Mert tudod a maradéknak lesz egy ostobábbik fele. és igy tovább Vagy csak egy maradhat..??
Nagy tévedésben vagy, nem a világ szegényebbik felétõl olyan a Föld amilyen
Több esõerdõ volt, kevésbé kiépültség, kevesebb "természeti katasztrófa", amiben igazából alig halnának meg, csak már annyira kivan épülve minden, hogy ilyen veszélyes helyekre építettek városokat!!!!! Kevesebb szénmonoxid/dioxid kibocsátás, kevesebb fakivágás, több, jobb minõségû levegõ, kevesebb szennyezett édesvíz, kevésbé pusztító halálvírusok.. És még sorolhatnám!!!! Csupán csak ennyivel lenne jobb ha mondjuk kihalna pár milliárd ember.. :) Vagy minimum, hogy meg sem született volna.. :)
Én már gyerekként éltem akkor nemis oly régen a 70 es években amikor a népesség 3, 6 milliárd fõ volt, a mostani 7 milliárddal szemben. Mivel volt jobb akkor szerinted???
Csak azért tartod ostobaságnak, mert el sem tudod képzelni, menyivel jobb lenne ez a világ, ha csak fele ennyien lennénk. :P
Hát az attól függ.. mert aki egy ilyen gombot megnyom, máris az ostobák táborát gyarapítja.
Elõzõ: Logikus, hogy aki megnyomja, az mindenképp megmarad. :D
éN NEM NYOMNÁM MEG...MERT MI VAN, HA ABBAN A FELÉBEN VAGYOK??...
Elsõvel értek egyet, ugyanez jutott eszembe.
Nyomnám-e?! Azon a gombon aludnék egész este!
Dehogy nyomnám meg, akkor kikbõl élnék meg ezután? :D
Szarrá nyomkodnám, azt a gombot. :@
Kedves Elõzõ! Nem is a szegényebbik, hanem az ostobábbik felérõl szól a kérdés...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!