Találatok a következő kifejezésre: Egy eljegyzésen Asztatarítési formák lehetségesek (1 db)

Egy eljegyzésen milyen Asztatarítési formák lehetségesek?

Legjobb válasz: hmm, ha nagyon hivatalos, akkor itt a pár mellett a szülök ülnek aztán nagyszülök tesó aztán a többi. ugye egy lagzinál a tanuk ülnek a pár mellett aztán csak a szülök. igazábol az eljegyzési party arra jó hogy a család tudjon találkozni elöször. nekünk kert party volt ahol tudtunk beszélgetni.

hmm, ha nagyon hivatalos, akkor itt a pár mellett a szülök ülnek aztán nagyszülök tesó aztán a többi. ugye egy lagzinál a tanuk ülnek a pár mellett aztán csak a szülök. igazábol az eljegyzési party arra jó hogy a család tudjon találkozni elöször. nekünk kert party volt ahol tudtunk beszélgetni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baj, ha visszaadom a gyűrűt?

Párom megkérte a kezem, igent mondtam. Ez már lassan fél éve volt. Tervezgetném az esküvőt, de kiderült, ő még nem akar házasodni. Talán majd néhány év múlva...
Baj, ha visszaadom neki a gyűrűt azzal a szöveggel, hogy majd adja oda újra, ha választott dátumot? Mert így, amikor ránézek a gyűrűmre, csak fájdalmat érzek, hogy átvert. Feltette a kérdést, aztán közben meg nem is akar feleségül venni.
28/N és 29/F

19

Mit tegyek, hogy megkérje a kezemet a párom?

62

Megéri elkötelezni magunkat valaki mellett egy egész életre?

26/F

10

Eljegyzési gyűrűt vegyek ha feleségül akarom venni a párom, vagy az esküvőre külön kell venni a gyűrűt? Folyt köv.

Feleségül szeretném venni a párom. Nem jegyben járni, hanem elvenni. Akkor is eljegyzési gyűrű kell?

24

Vajon miért ódzkodik a házasságtól?

Lassan három éve vagyunk együtt, egy év után összeköltöztünk. Párom 29 lesz, én 24 vagyok. Már az elejétől tudjuk, hogy együtt akarunk élni életünk végéig, párom naponta tudatja velem ezt. Házasságot, gyereket akar, idővel.
Ugyanakkor van egy ellentmondás: magától a témától (eljegyzés, esküvő), mintha irtózna. Úgymond tabu nála. Már ha mások kapcsán szóba jön, tereli a témát. Persze én nem erőltetem.
Nem szoktam agyalni ezen, de néha belegondolok, ez valahogy nem fér össze azzal, amit mond és éreztet velem. Úgy gondolom, még évekig eszébe sem fog jutni az eljegyzés.
Vagy ez átlagos vonás egy mai 30 körüli férfinél?
És nem arról van szó, hogy házasságellenes lenne.
Persze most írhatjátok erre: kérdezzem meg tőle! De egyrészt nem akarom vele nyúzni, másrészt úgysem kapnék más választ azon kívül, hogy "mindennek eljön az ideje".

16

Hozzámennétek úgy, hogy nem jó a szex vele?

Hónapok óta tart már a dolog, én nem, illetve csak nagyon ritkán és nagyon nehezen tudok elélvezni, ez őt zavarja, nem is nagyon szexelünk, csak egy-két hetente. Mondjuk most ez annyira nem zavar, kisebb gondom is nagyobb ennél, kielégítem majdnem minden nap és ennyi elég is.
Egyébként minden tökéletes, csak ezzel nem tudom, mit kezdjek. Tegnap este megpróbáltunk szexelni, borzasztó volt. De tényleg. Õ meg akar kérni, de tegnap láttam rajta, hogy erősen elgondolkozik, nyilván ezen. Akkor nagyon rossz volt ebbe belegondolni, de most én is végiggondoltam.
Ha minden, de tényleg minden tökéletes egyébként, csak ez az egy dolog nem megy valamiért, úgy szabad házasodni? Mert végül is lehet, hogy megoldjuk valahogy, vagy elmúlik a probléma, nem tudom. Vagy emiatt inkább el kéne válni, mielőtt még jobban összekapcsolódik az életünk?

49

Szerintetek hordoz bármi értéket a házasság?

34

Eljegyzés? Hogyan?

A (most már vőlegényemmel) eldöntöttük, hogy összeházasodunk ősszel.
A karikagyűrűket megvettük (én nem akartam köveset, ezt eddig is tudta, tudom, hogy másoknál másképp szokás, mi a bal kezünkön hordjuk a jegyesség alatt, majd az esküvőn áttesszük a jobbra)

Úgy gondoltuk, hogy holnap, anyák napján hazautazunk a szüleimhez, és bejelentjük.
A kérdésem az, hogy hogyan? Már 3 éve együtt élünk, nem szeretnénk csak az orruk alá dugni, meg csak "bejelenteni" de igazán már elkérnie sem kell édesapámtól, mert ez megtörtént akkor amikor az összeköltözést jelentettük be.

Tehát mindkettejüktől az áldásukat szeretnénk kérni, de így a felfokozott érzelmi állapotban nem jut eszembe legalább egy körülbelüli szöveg sem , tudom, hogy nem nekem kell majd beszélnem, de ez a kérdés közös:)
Biztosan nem bemagolni fogja, e ha összeírja mit akar mondani, akkor ott már nem lesz gond.
Tehát ötleteket várok, mert a nagy internet világában pont annyi van amit már mi is tudunk. A verses megoldás szerintem nagyon béna...

Ebéd nem lesz, mert csak a 2 szülőm, és a tesóm lesz ott, hiszen nekik meglepetés.
A másik, hogy meglepetés anyukámnak a hazautazásunk, erről apu tud, de azt hiszi csak az anyák napja miatt.

köszönöm a segítségeteket

7

Hosszú eljegyzés vagy pár év gyerekmentes házasság? Melyiket választanátok?

Tudom, hogy teljesen mindegy, a lényeg nem változik:) de érdekelne ki mi mellett voksol.

3 éve vagyunk együtt, ebből 1,5 éve együtt is élünk. Most volt az eljegyzésünk, de nem tudjuk az esküvőt mikor tartsuk. Egyik opció hogy jövő ilyenkor. A másik hogy 3-4 év múlva. Gyereket addig nem szeretnék. 24 vagyok, egyet szeretnénk úgy gondoltam 30 körül szülök. Szóval ráérünk "összehozni" 4-5 év múlva.
Ti most házasodnátok eljegyzés után 1 évvel vagy majd akkor mielőtt belekezdtek a babaprojektbe?

16

Mik az eljegyzési szokások?

Tudom, hogy a vőlegény a szüleivel elmegy a lány szüleihez. De utána mi következik, mi a szöveg? És ha a menyasszony apukája már nem él akkor kitől kérik meg a lány kezét?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!