Találatok a következő kifejezésre: Egy eljegyzésen Asztatarítési (1 db)

Egy eljegyzésen milyen Asztatarítési formák lehetségesek?

Legjobb válasz: hmm, ha nagyon hivatalos, akkor itt a pár mellett a szülök ülnek aztán nagyszülök tesó aztán a többi. ugye egy lagzinál a tanuk ülnek a pár mellett aztán csak a szülök. igazábol az eljegyzési party arra jó hogy a család tudjon találkozni elöször. nekünk kert party volt ahol tudtunk beszélgetni.

hmm, ha nagyon hivatalos, akkor itt a pár mellett a szülök ülnek aztán nagyszülök tesó aztán a többi. ugye egy lagzinál a tanuk ülnek a pár mellett aztán csak a szülök. igazábol az eljegyzési party arra jó hogy a család tudjon találkozni elöször. nekünk kert party volt ahol tudtunk beszélgetni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Eljegyzési gyűrűt kell a fiunak is venni vagy csak a nőnek?

mert a nőnek sokkal diszesebb csicsásabb gyürű tetszik mint egy fiunak. és hülyén néznék ki rózsaszin ékkővel.

2

Eljegyzési gyűrű A barátnőm nagy vágya eljegyzésre egy gyémántos arany gyűrű, szereti a fekete színt. Ez egy fekete gyémántos arany gyűrű, szerintem totálisan illene hozzá! Vélemények?

http://www.gemvara.com/jewelry/adhara-ring-7-2mm-gem/round-b..

29

Eljegyzési gyűrű, gáz ennyiért?

Sziasztok ! Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mennyire gáz vagy spurság eljegyzési gyűrűt venni 7000forintért ? 20.000ért még vennék bőven,de sajnos abból amit linkelek lejjebb fehér aranyból 30.000ft. Az igazi és nyomós ok,hogy az ezüst nagyon szépen mutatna valamint ,inkább ezüstös ,mint aranyos:)

Várom a véleményeket,köszönöm .

31

Férfiak, mikor érzitek úgy egy kapcsolatban, hogy tovább kellene lépni, egy szintet feljebb lépni? Hogy itt lenne az ideje valami komolyabbnak?

Köszönöm a válaszokat

15

Van valami mód arra, hogy felvegyem a vőlegényem vezetéknevét?

Nemsokára külföldre költözünk. Mivel a nevem nem anyanyelvi környezetben teljesen használhatatlan (leírni, kiejteni is alig lehet), és egyébként sem köt hozzá semmi, már régóta szeretném megváltoztatni. Viszont csak külföldön fogunk összeházasodni, mert megkönnyítené az ottani életünket, ha ott kötnénk házasságot.
A vőlegényem neve német/angolszász eredetű. A kiköltözés után meg tudnám változtatni odakinn is, de akkor az egész lakcímes/biztosításos/munkahelyes/bankszámlás papírmunkát meg kellene csinálnom még egyszer. Ront a helyzeten, hogy először az eredeti vezetéknevemmel kellene végigcsinálnom a dolgokat, ami nehezíti az egészet.

8

Sejtettétek, hogy megkéri a kezeteket? Utólag visszatekintve, voltak jelei, esetleg máshogy is viselkedett veletek a párotok?

Pusztán kíváncsi vagyok, feltűnt-e nektek bármi is eljegyzés előtt? Előre is köszi a válaszokat:)

10

Eljegyzés előtt állunk, barátnőmről kiderült, hogy az előző kapcsolatában megcsalta az akkori párját?

Szóval nem engem csalt meg, hanem az előző barátját.
De nekem ez akkor is fontos, a kapcsolatunk elején direkt megkérdeztem tőle, hogy csalta-e már meg valamelyik barátját, és ő egyértelműen kijelentette, hogy soha és ő nem is olyan.
MOst kiderült, hogy akit anno barátnak állított be, vele csalta az akkori barátját. MOndjuk valamit sejtettem, rá is kérdeztem, de mindig tagadott. Az az érdekes, hogy nem fizikai megcsalásról van szó, hanem érzelmiről, ráadásul másfél éven keresztül. Olyanokat írt neki, hogy nem telt el nap, hogy ne gondolt volna rá, meg őt szerette végülis, de nem akart kilépni a kapcsolatából.
Engem ez nagyon zavar, ha ezt tudtam volna, talán minden másképp alakul.
Szerintetek túlreagálom?

48

Van ebből kiút? Ez annyira igazságtalan.

A körülöttem lévő kapcsolatokat látva nagyon elkeseredtem. Kb csak az tud "előrehaladni" a kapcsolatában, akinek a pasija vagy a szülei gazdagok. A többiek meg vagy kínlódnak a hitellel, vagy próbálnak gyűjtögetni, szinte eredménytelenül.

Konkrétan arról jutott ez eszembe, hogy az ismerősi körömben csak azoknál a pároknál történik eljegyzés, esküvő, akiknek apuci és anyuci a feneke alá tette az új lakást vagy házat. A többi pár pedig még csak az összeköltözés közelébe sem jut, holott tudom, hogy ők is (mindkét fél) nagyon szeretnének költözést, eljegyzést, esküvőt, de nagyon nehezen tudják megteremteni hozzá a feltételeket. Annyira szörnyű, hogy ekkora különbségek vannak, mikor ezek az emberek sokszor sokkal jobban megérdemelnék a boldogságot.

44

Eljegyzési gyűrűt, de milyet? (férfi vagyok)

Sajnos nem vagyok annyira eleresztve, hogy többszázezer forintért vegyek eljegyzési gyűrűt. Szeretnék, de nem megy sajna..

Így a maximális keret olyan 60e-70e Ft.

Fontos, hogy sárgaarany.. és szép, diszkrét kis gyűrű legyen:) Ideális lenne, ha egy kis brillkövecske figyelne a tetején:)

Tudnátok segíteni?

37

Ti mit gondoltok, mennyire számít a gyűrű értéke az eljegyzésnél, az hogy mennyibe került, miből van?

Mert szerintem egyáltalán nem! Múltkor viszont egyik barátnőmmel beszélgettünk és valaki kapcsán szóba jött az eljegyzés, és barátnőm mondta, hogy nem is volt köztük semmi különösebb lánykérés, csak eldöntötték, hogy összeházasodnak. De, hogy szerinte ez így milyen gáz, minimum a drága, több százezres gyűrű, mert hogy egy fiú igenis spórolja össze az árát. Tehát ami a lényeg volt, az jött le, hogy aki igazán szereti a párját és komolyan gondolja az egészet az drága gyűrűt vesz. Nálunk például ez nem lenne kivitelezhető, de el sem várnám, hogy a párom százezre(ke)t kiadjon egy gyűrűre, ettől nem gondolom, hogy engem kevésbé szeretne. Ti mit gondoltok?

23

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!