Találatok a következő kifejezésre: Egy délutáni teszt (5 db)

Ha terhes lennék, egy délutáni ovuteszt mit mutatna? Nemvárt után 4 nappal ovu teszt majdnem +.

Azért kérdezem, mert 4 nappal a nemvárt után a HCG teszt negatív..Tegnap csináltam délután egy LH tesztet, és két, majdnem ugyanolyan er?s vonal lett..

Legjobb válasz: Bocsi most olvastam tovább. Szóval, ha negatív a Hcg az még nem jelenti, hogy nincs baba lehet csak késõbb mutatja majd.Viszont a pozi ovu teszt nem biztos, hogy babát jelez.Hallottam már olyanról akinek így volt.Várj még pár napot és Hcg-vel próbáld meg újra. Drukkolok!!!

Bocsi most olvastam tovább. Szóval, ha negatív a Hcg az még nem jelenti, hogy nincs baba lehet csak késõbb mutatja majd.Viszont a pozi ovu teszt nem biztos, hogy babát jelez.Hallottam már olyanról akinek így volt.Várj még pár napot és Hcg-vel próbáld meg újra. Drukkolok!!!
Én a nemvárt elõtt teszteltem erõs pozitívat ovu teszttel és másnap reggel a Hcg halvány pozitív lett. Most 6 hetes vagyok. Nálam bevált, hogy kimutatta, de ha nem mutatná az sem jelenti, hogy nem vár az ember lánya babát! Sok sikert.
Teszteltél hcg-set azóta? megy a drukk!

Mi lehet a gond? 24 napja késik a menzeszem, 3 teszt negatív (ebből kettőt egy hete végeztem, egyiket délutáni, másikat reggeli vizeletből), illetve ma délután is végeztem egy 25-ös érzékenységű tesztet.

Ha terhes lennék akkor szerintem már délután is ki kellene mutatnia a terhességet. Nem tudom, mi lehet a baj...

Legjobb válasz: Hormonzavar, ciszta, meg biztos még egy csomó oka lehet. szerintem nem húzd tovább az idõt, keress fel egy nõgyógyászt.

Hormonzavar, ciszta, meg biztos még egy csomó oka lehet. szerintem nem húzd tovább az idõt, keress fel egy nõgyógyászt.
napról*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azok a leletek még a szülõi házban vannak, de holnap hazamegyek és megkeresem, köszönöm. :) Reggel még végzek egy utolsó tesztet, ha az is negatív, akkor kizárom a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel elvégeztem a tesztet, sajnos negatív. Már lemondtam arról, hogy baba van a dologban. :/
Már 1 hónapja késik a mensid. A hõd még mindig fennt van? Ne veszegesd a drága teszteket! Elõször is próbálj nyugodt maradni -magamból kiindulva írom ezt, mert én már elég ideges lennék. Ne gondolkodj miért késik. Aztán várd ki, mit mutat az uh. Addig meg élvezd az életet, szeretkezz sokat a pároddal! Minden képen írd meg, mit mutatott az uh! (nagyon szorítok neked-nekem is volt már 2 vetém, elég sz.. érzés, együtt érzek Veled.)
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz UH, megírom mi az eredmény. Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Voltam UH-on, csak ott derült ki, hogy elnéztem az idõpontot. :D December 29-én kell mennem, elküldtek. :D Most már több mint egy hónapja késik, nem tudom mi lehet, kezdek aggódni. De majd kiderül egy hét múlva. Megírom az eredményt.
Dec. 29-én? Hát ki az a marha, aki olyan sokára ad idõpontot?! Hol laksz? Te jó ég!.... Akkor dec.29-én vissza nézek! Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Budapesten, pontosabban a 4. kerületben, Újpesten lakom. A Szakorvosi rendelõintézetben adták ekkorra az idõpontot, délután 2-re, hogy még véletlen sem dolgozhassak végig aznap 8 órát... :D
A kérdező hozzászólása: Ma voltam UH-on, azóta sem jött meg, most már 6 hete késik... Terhesség nincs, ciszta nincs, nem tudni mi van, 3 hét múlva kontroll.
Tyû! hát szóhoz sem jutok! Sajnálom, hogy nem jött össze! Azért majd írj, ha lesz valami (akár megjön, akár valami vizsgálattól kiderül miért nem jött még meg) !
Szia! Nem mindig nézik a Tsh-t, de nézd meg az uccsó laborleleteden! A hormon naprol- napra változik! Lehet semmi baj sincs, csak egyszerûen kimarad 1 vérzés!
A kérdező hozzászólása: Nyár végén készítettek teljes vérképet, akkor csak a vasam volt egy kicsit kevesebb, egyébként minden rendben volt. Ennyi idõ alatt ez így megváltozhat?
Könnyen lehet, hogy semmi. Az idõjárás, a stressz mind befolyásolja. Ilyen esetekben akár nyugodtan kimaradhat egy-egy.
Tényleg nagyon sok mindentõl lehet.A Magad érdekében szerintem minnél elöbb keress fel egy nõgyógyászt õ fog tudni segiteni.
A kérdező hozzászólása: Holnap délután doki, remélem kiderül, hogy mi a gond. Köszönöm a válaszokat!
10:47 es vagyok majd ird meg hogy van e baba:)
A kérdező hozzászólása: A doktor azt mondta, hogy nem érez terhességet (kézzel vizsgált) de azért elküld egy UH-ra. Holnap délelõtt kérek idõpontot oda, valamikor jövõ hét vége felé kapok szerintem leghamarabb. Már kevésbé hiszem, hogy baba van a dologban, hiszen a doktor nem érzett semmit. Menstruációnak azóta sincs semmi jele.
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel párommal voltunk bevásárolni, és iszonyatos hányinger tört rám, ami úgy 2 órán át tartott. A hasam úgy görcsölt, hogy sokszor meg kellett állnunk hazafelé (nem a méhem, a gyomrom). Nem hiszem, hogy köze van a késéshez. Ma van 28. napja, hogy késik, de a doki azt mondta nõgyógyászaton, hogy semmit nem érez. Azóta sem védekeztünk a párommal. Érdemes még tesztekkel próbálkoznom, vagy már biztos, hogy nem terhesség miatt késik? (UH-ra csak másfél hét múlva mehetek)
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam a hõmet mérni, de ma megnéztem, és 37, 4 volt. Ez normális?
Babásodás esetén normális! A tesztekben nem mindig kell bízni, mutathatnak hamis eredményt! Írd meg, mit mutatott az uh!
A kérdező hozzászólása: Rendben, mindenképpen megírom, de nem hiszem, hogy baba van a dologban. Másfél éve volt egy vetélésem, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor csak egy hetet késett és egybõl erõs 2 csíkos lett (a teszt csík ugyan olyan erõs volt mint a kontroll csík). Ha terhes lennék, feltételezem, hogy most is kimutatná hamarabb, de most majdnem 4 hét késésnél negatívat mutat. :/
Szia! Vsznû már bármelyik teszt kimutatná a terhességet, ennyi késésnél! Lehet csak kimarad egy mensid! Állhat sok minden a háttérben, de a helyedben csináltatnék egy teljes vérképet is, nézzenek TSH(pajzsmirigy) értéket is! Legalább ez is egy kizáró ok lenne!
A kérdező hozzászólása: Rendben, megírom! :) Három hét múlva. :D

Egy délutáni negatív teszt ellenére lehetséges hogy baba van?

minden jel arra utalt,hogy babás vagyok.Alhas fájás,mell érzékenység az elején.Barnafolyás,szeretkezésnél enyhe vérzés egyszer.Az el?z? mensim megjött,de öt nap helyett,csupán három napos volt és az is gyenge nagyon.A februári mensim már késik 9napja.Két napja,délután csináltam egy tesztet,de negatív lett....Szerintetek tévedhetett a teszt vagy nem vagyok babás?Csináljak egy újabb tesztet vagy irány a doki??

Legjobb válasz: Én csinálnék mégegy tesztet.

Én csinálnék mégegy tesztet.
Minden féle képpen tesztelj, gyerunk, drukkolok!!
Én azt javaslom (saját tapasztalat), hogy tovább tartsd a vizeletben a tesztet, mert nálam is az volt a titok nyitja. Hajrá!!! Drukkolok, hogy poz legyen!!:)
Csatlakozom az elottem szolokhoz, meg egy tesztet csinalj. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megfogadom a tanácsotokat és csinálok még egy tesztet...Én is nagyon remélem, hogy két csíkot láthatok..:)

3 napja tesztelek, tegnapi délutáni lett egyedül pozi, a többi nega, még a ma reggeli is. Hibás volt a teszt szerintetek?

(Nem kell lehurrogni, orvosi tanácsra tesztelek ennyit.

Legjobb válasz: Gyanítom, nem egyfélével teszteltél, akkor szokott kijönni ilyen összevissza eredmény. Próbálj meg csakis reggel tesztelni, mindig egy típussal és érzékenységgel.

Gyanítom, nem egyfélével teszteltél, akkor szokott kijönni ilyen összevissza eredmény. Próbálj meg csakis reggel tesztelni, mindig egy típussal és érzékenységgel.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elfelejtettem írni, hogy mind ugyanaz a teszt volt. Vaterán vásároltam, elvileg 10-es érzékenységû. Ma kellett volna megjönnie...
A kérdező hozzászólása: Mármint, ugyanaz a fajta... :)
az a pozi valamiért pozi lett:) én a helyedben egy másik fajta tesztet holnap reggel kiprobálnék.. irj majd mi lett. drukkolok
nekem is du poz teszt után reggel nega lett aztán megint poz, ha egy poz, elõbb-útóbb mind az lesz!
Elsõ vagyok. Szintén Vaterás, 10-es tesztet használtam, egymás után egy hétig minden reggel. Ez jött ki: http://kepfeltoltes.hu/view/090814/P1070157_www.kepfeltoltes.. Itt még csak öt nap eredményei vannak: nemvárt elõtt 2 nappal, nemvárt napja, majd utána minden reggel.

Qupidó teszt kimutatja délutáni vizeletből? 6 napja késik, 3-4 napja hányingerem van, de csak reggel és este, reggeli hő 37, 2 körül mozog. Tegnap délután csináltam egy pregimax tesztet, negatív lett.

Ma vettem qupidót. Tesztelhetek vagy várjak reggelig. Egyébként 6-7 napja mensi szer? fájások vannak, de gyengébbek, mint a mesis szokott lenni.

Legjobb válasz: Szerintem már biztos! Tesztelj és írd meg hogy mi lett! Megy a drukk!!

Szerintem már biztos! Tesztelj és írd meg hogy mi lett! Megy a drukk!!
Szerintem is kimuatatja már! Drukkolok! Majd írj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!