Találatok a következő kifejezésre: Egy csaj nem vagyok szuz (21 db)

Nem vagyok szűz, de egy olyan pasival szexelek holnap, akiről azt mondta egyik csaj, hogy még a szájába is alig fért bele :D Csajok, nem paráznátok?

4-szer szexeltem csak életemben, szerintme nem vagyok még olyan tág. Bár még az elsőnél se volt semmi ilyen jellegű probléma. ugyanolyan simán ment mint a többi:D

Legjobb válasz: mondta a másik csaj??? nálatok körbemennek a pasik, és még meg is beszélitek? ajajjj, gond van.

mondta a másik csaj??? nálatok körbemennek a pasik, és még meg is beszélitek? ajajjj, gond van.
Az enyém is olyan vastag, hogy alig férne be a szádba:P De mondanám neked, mint a doktorbácsi. Mondd, hogy áááááá! És úgy már oké lenne:D
Nem paráznék, velem ilyen nem fordulna elõ, annál többre tartom magam, mint hogy olyan pasikkal feküdjek le, akiknek híre van, és elõtte még egy ismerõsömet d*gták.... Így terjednek a nemi betegségek is, szájról szájra...
Azta erre aztán igen büszke lehetsz... Majd szétszaggat és késõbb majd 1 kisebbel nem fogod élvezni hajrá :) Amúgy ha nem csak becsapja elviseled úgyis. Ám én be se engedném fõleg, h csak arra kell nem tom hány éves vagy még nem írtad de késõbb majd megtudod a dolgokat
Hát nézd, egyszer talán még szülni is fogsz. Egy újszülöttnél jó eséllyel kisebb a pasi farka. Nem mellesleg nem kötelezõ szexelned vele ugye.
a pasi a falu bikaja?
korotok?
Szerintem te csak dicsekedni jöttél fel most ide :D
A kérdező hozzászólása: de szeretnék :)
na, végül megtörtént? milyen volt, tényleg akkora? ;)

18éves srác vagyok és szűz. Van barátnöm de van egy másik csaj akinek tetszek és le akar velem feküdni de ő úgy tudja hogy már nem vagyok szűz közbe még az vagyok Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Ha ezt másoktól kell kérdezned, akkor szakíts a barátnõddel. Mert nem szereted. Nagy g*ci vagy. Remélem a barátnõd rájön erre és otthagy a p*csába.

Ha ezt másoktól kell kérdezned, akkor szakíts a barátnõddel. Mert nem szereted. Nagy g*ci vagy. Remélem a barátnõd rájön erre és otthagy a p*csába.
dugd meg a barátnödet... de nehéz kérdés...
Olyannak add a szuzesseged akit szeretsz, szal ne a qvanak.
a legtöbb nõ szívtelen kis ribanc (20 alatt), nem csoda hogy kihasználom, mikor azelõtt leszól, hogy megismerne.
Ha már ilyeneken gondolkodsz, akkor elõbb jobb, ha szakítassz a barátnõddel. Remélem rájön milyen egy [email protected] van dolga. Az ilyennek egy barátnõ sem kéne, inkább menjél qrvához. Az érzelmek nem neked valóak.
Én elõbb a másik csajt dugnám meg mert legalább nem kell neki órákig gyõzködni a szex-ért! De senki se tudjon róla hogy lefeküdtetek nehogy a barátnõd megtudja! Sok sikert!
annyi hülye van, te legyél inkább, ... hû?!
Semmit. Ha ilyen hülye vagy, h nem tudod meiket választ, a barátnõd aki szeret, vagy 1 Qrvát akinek baszhatnája van, akkor reménytelen vagy.
A barátnõd is szûz? Mer ha azért akarod megdugni a másik lányt mert majd tapasztalt leszel, akkor ki kell hogy ábrándítsalak. A tapasztalat hosszú idõ alatt alakul ki... A csajod meg biztos örülni fog, hogy emiatt csalod meg.
A barátnõmet választanám.
Szerintem a barátnõddel feküdj le...
feküdj le a barátnõddel

Egy csaj vagyok, nem vagyok szuz de a baratom igen... Vajon fel van e keszulve a szeretkezesre?

Eleg reg ota egyutt vagyunk(fel ev)latszik rajta hogy le akar fekudni velem ,de nem szeretnem hogy csalodjon az elso csajaba...szeretjuk egymast,de meg is felek kicsit a kovetkezmenyektol

Legjobb válasz: Hát sszia! Ismerõs egy icipicit a helyzet, nekem csókkal volt ugyanez. Tudom, h azért a kettõ között jelentõs a különbség, .. de azt tanácsolnám, h ezt próbáld meg érezni. Szerintem ha szeretitek egymást, és eléggé ismeritek is egymást, akkor nem csalódhat. Légy ügyes, és ne izdulj, h elrontasz vmit, mert akkor tuti elfogod. :) Mellesleg biztos, h bízik benned, és... ha minden másban összepasszoltok, akkor ebbe mért ne passzolnátok. A következmények alatt nem tudom mit értesz, esetleg azt, hogy mi lesz ha csalódik? Vagy azt hogy rászoktok? :) Olyan nincs szerintem, h nagyon elrontjátok, elsõre talán senki se profi... Irányítsd, segíts neki. Szerintem ennél sokkal többet nem tehetsz. Ha mégse lesz TÖKÉLETES, akkor majd a következõ az lesz. Ne hagyd, h ezt úgy fogja fel, hogy.. ez a MINDENre kiható dolog az életébe. Nem az. De tegyél meg mindent. Sok sikert!

Hát sszia! Ismerõs egy icipicit a helyzet, nekem csókkal volt ugyanez. Tudom, h azért a kettõ között jelentõs a különbség, .. de azt tanácsolnám, h ezt próbáld meg érezni. Szerintem ha szeretitek egymást, és eléggé ismeritek is egymást, akkor nem csalódhat. Légy ügyes, és ne izdulj, h elrontasz vmit, mert akkor tuti elfogod. :) Mellesleg biztos, h bízik benned, és... ha minden másban összepasszoltok, akkor ebbe mért ne passzolnátok. A következmények alatt nem tudom mit értesz, esetleg azt, hogy mi lesz ha csalódik? Vagy azt hogy rászoktok? :) Olyan nincs szerintem, h nagyon elrontjátok, elsõre talán senki se profi... Irányítsd, segíts neki. Szerintem ennél sokkal többet nem tehetsz. Ha mégse lesz TÖKÉLETES, akkor majd a következõ az lesz. Ne hagyd, h ezt úgy fogja fel, hogy.. ez a MINDENre kiható dolog az életébe. Nem az. De tegyél meg mindent. Sok sikert!
*izgulj
Nem írtad, hogy hány évesek vagytok. Egyébként meg finoman, érzéssel tanítsd, vezesd - ha már ilyen a helyzet, és jó így neki - és mindenben érezze, hogy türelmes és megértõ vagy (ugye egyébként se szoktad kinevetni?) - de ne érezze úgy, hogy sokkal kevesebbet tud, mint te. Ne akarj mindenáron teljesíteni. Ha összejön, örülj neki - ha nem, vagy még nem akarja, ne foglalkozz vele. Az se baj, ha elõször kézzel elégít ki téged. Akkor látja, hogy így is lehet... kisebb a nyomás rajta. Ha eljön az alkalom, jó lesz, ne félj.

Honnan veszi észre egy pasi akivel szexelsz hogy már nem vagy szűz? És egy csaj?

Legjobb válasz: az ember minden mozdulatára rá van írva, hogy elõször csinálja.

az ember minden mozdulatára rá van írva, hogy elõször csinálja.
A lányoknál a szûzhártya az esetek nagy többségében bizonyos akadályt jelent a behatoláskor, sõt legtöbb esetben vérzéssel jár. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy a szûzhártya annyira rugalmas, hogy nem szakad át. A pasiknál szerintem maximum onnan vehetõ észre, hogy ügyetlenebb.
A kérdező hozzászólása: Köszzi
:) aranyos a kérdés. Szerintem ne akard eltitkolni, nincs azzal semmi gond, sõt szerintem még be is indítja egy kicsit a másikat. Valamint akkor legalább van magyarázat az apró bakikra és félreértésekre :) Ha beadod, hogy te mennyire tapasztalt vagy (nem biztos, hogy emiatt kérdezted csak mondom) az rosszabb, mert akkor azt hiheti akivel vagy, hogy na "te aztán jó béna vagy", míg ha tudja hogy szûz vagy akkor csak tapasztalatlanság, ami inkább bájos mint gáz. Amúgy a konkrét kérdésedre a válasz MINDENKIRÕL lerí, ha még csak elõször ccsinálja :)
A kérdező hozzászólása: Köszi.. Már nem vagyok Szûz csak érdekelt a kérdés 19éves lány

Ha egy pasi nem vallja be egy csajnak, hogy szűz pl 22 felett, akkor az nem tudja, hogy az a pasi szűz? Vagy le tudja szűrni pl viselkedésből, meg hogy nem tud csajozni stb dologból, hogy az az illető?

Legjobb válasz: Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj

Hát nekem még nem volt dolgom szûz pasival, de sztem ha máskor nem is, ha oda kerül a sor h szex, tuti rájön a csaj
A kérdező hozzászólása: Igen! Itt 10 nõbõl 9 leírja, hogy nem ciki szûznek lenni. Ha megkérdezek egy olyan 18 éves gimis csajt vagy pasit, akkor pl 25 emberkébõl miért mondja azt vagy 22, gogy bizony ez extra ciki? kinek higgyek? Az ide írkáló néhány emberkének vagy egy egész osztálynak, több tíz ezer lánynak, fiúnak, akik nem félnek kimondani azt ami a szívükön van?
Lehet azoknak több mint a fele szûz csak ugyan olyan fosús mint te és nem meri bevallani mert az a divat h 14 évesen már [email protected] fûvel fával. Én nem szégyeltem 28 évesen sem h szûz vagyok. Az más kérdés h volt olyan ismerõsöm aki nem hitte el, de pont lesz..tam.
A kérdező hozzászólása: 28 évesen szûz vagy? Sajnos neked is forever alone lesz a vége!
Hát már nem azért de én akinek bevalottqm és velem maradt azzal megvolt a dolog és segítõkész is volt és azóta is velem van. Most vagyok 30
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha 20 alatt voltál és vallottad be, hogy szûz vagy, akkor lehet elnézik. 20 felett kevés az esélye.
Én voltam akire azt mondtad h 28 évesen szûz volt akkor forever alon v mi
A kérdező hozzászólása: Sajnos 28 körül megvan rá az esély, hogy tényleg forever alone lesz a vége. Mert ott a lányok a lúzerség mellé még valami testi deformitást is gyanítanak okként. Sajnos ez van.,
Hát én meg inkább leszek egy olyan emberrel akinek ha elmondom akkor melettem marad és megbecsül, mint h hazudjak meg titkolózzak már az elején. Jól mondta itt valaki. Menj kúrvához az biztos nem röhög ki. Még annyi parás pasit. Tényleg ennyire nyomorultak a mai "férfiak"
Ha ennyire aggódsz válassz ki 1-2 szimpatikus, csinos lakásos prostit azt gyakorolj velük:P
Én nem vagyok nyomorult, csupán válogatós. Ha tudom elõre, hogy ez lesz, akkor valószínûleg én is már 16 évesen döngöltem volna a "mindegy milyen" lányokat. Ha más nem, legalább tapasztalt lennék. Utólag nem tudok mit tenni a történtekkel, és arról sem csupán én tehetek, hogy nem kellek mindenkinek. Azt azért ti sem gondoltátok, hogy nem kellek senkinek.
nem azért volt a nyomorult hanem mert fostok õszinték leeni
Volt már akinek elmondtam, hazudni még nem hazudtam róla. Olyan volt már, hogy nem szerettem volna beszélni róla. De kérdés nélkül miért reklámozzam, égessem magam? Mert a legtöbb ember szemében égés.
Te is csak egy ostoba birka vagy aki másoknak akar megfelelni. Pl azért elmondhatnád h ne akkor égjen a fejed mikor már ott vagytok. Az nem ciki h ha azt hisz h már csináltad csak baromi béna vagy???
Ez miatt nem fog otthagyni, viszont ha hazudsz az késõbb visszaüthet, ha kellesz neki így, hogy nem tudja szûz vagy-e akkor úgy is kellesz neki, hogy tudja, hogy szûz vagy, szerintem még örülne is neki.
Végig sem olvastam az egészet.... de elmondom mi a véleményem. olyat kell találni akinek elmondhatod és meg is ért téged, aki meg nem az meg úgyis mindegy mert úgysem akar veled lenni hosszú távon. az én párom is 25 volt amikor lefeküdtünk, nagy nehezen de elmondta, na és nem történt semmi, túl voltunk az elsõn, azóta is együtt vagyunk. amúgy észre lehet venni ha valaki szûz. bénázik sokmindennel, esetleg fél perc után elis megy, szóval észre lehet venni ne titkold el ezt. elõször ismerd meg a lányt ha úgy látod normális akkor elmondod neki.
Néhányotoknak annyira könnyen jár a szája, akik túlestek a dolgon. Attól még, hogy a 30 évesnek hatalmas szerencséje volt, hogy kifogta az egy millió nõbõl azt az egyet, aki nem vetette meg emiatt, attól még a kérdezõ, és én is egyedül maradhatunk, ugyebár az esélyünk rendkívül pici.
Én ugyanúgy félek a fiúk reakciójától, mert pont ugyanebben a cipõben járok, csak én lány vagyok, de még a korunk is stimmel :) figyelj, aki ezért kiröhögne, vagy elmondaná másoknak azzal eleve nem érdemes kezdened. Én így fogom fel az egészet. Hidd el, sok lány van, akinek ez egyáltalán nem okozna gondot, sõt még örülne is, hogy nem egy skalpgyûjtõ vagy! Kitartás, egyszer eljön a mi idõnk is ;) 24/L szûz
És akkor inkább maradsz egy jellemtelen nõvel. Mind1 te tudod. Te életed. Am én elmondanám mielõtt besározol h párom a második férfi szexuûlis értelemben az életemben. És vele is az elõzõ párommal is teljesen õszintén kezdtem a kapcsolatot. Az elsõnél elmondtam elõre h szûz vagyok, nem fostam, mert úgy éreztem hha elhagy e miatt az neki szégyen és olyan emberre nincs is szükségem. De ha neked jó így akk hajrá
Elvileg nem ciki szûznek lenni, mert senkinek semmi köze hozzá. Gyakorlatilag meg mindenki furcsának vagy lúzernek tart, aki megtudja, hogy még szûz vagyok. Nincs is már kedvem nõzni. Akit meg tudok fektetni egy este alatt, attól nem akarok semmit, akivel meg érdemes foglalkozni, az elhajt még az ismerkedési fázis alatt. Rá kellett szépen jönni, hogy ilyen paraj ez a társadalom.. és már le vagyok maradva.
Le lehet szûrni....Simán.
A kérdező hozzászólása: Nem biztos. Mert lehet a pasi csak egyszer-kétszer volt eddig csajjal, azzal is lehet 6-8 éve és olyan szinten kijött a gyakorlatból, hogy na. Szóval ez nem volt jó indok kedves 1.
Sehogy nem lehet észrevenni hogy szüz vagy, emiatt nem kell aggódnod. Az hogy zavarban vagy , és tapasztalatlan a lányok terén még egyáltalán nem jelenti azt hogy nem volt még soha barátnöd, és senkivel nem feküdtél még le. A szex miatt szintén ne aggódj, épp elég barátnömtöl hallottam már hogy valamelyik volt pasijuk mekkora béna 0 az ágyban, pedig nagyon trendi macsó, és már a sokadik csaján is tul van , ha egy kicst is odafigyelsz a barátnödre akkor tulteljesited az átlagot :) 35/F
De igen mert egy olyan pasi aki volt már nõvel, tuti bátrabban kezd neki meg nyúl a dolgokhoz mint aki szûz. Én nõ vagyok ugyan de tudom h más voltam az elsõnél és más vagyok a mostaninál
Am meg miért nem lehet õszintén elmondani h mi a helyzet??? Nem jobb lenne mint feszengeni??
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. De mondom ha az adott pasi 8 éve volt csajjal akkor annyira kijött a gyakorlatból, hogy tele van izgalommal. Olyan mint az úszás, egyszer bemész a medencébe, még rögtön legtöbbször nem tudsz megtanulni úzsni 20 perc alatt. Ahhoz kell még vagy 7-8 alkalom, hogy úgy ahogy valamennyire tudjál úszni. Teház kicsit ehhez hasonlít a dolog.
Én több év szünet után is ugyan úgy úsztam. Ez nem egy olyan dolog amit el lehet felejteni. Meg más az aki volt már nõvel meg az aki még nem. Meglátszik hidd el. Aki volt már az azért már tudja h mi merre hány méter. Aki nem az azt sem tudja h hova nyúljon. de arra válaszolj h miért nem lehet õszintén elmondani a partnernek h mi a szitu?
A kérdező hozzászólása: 20 perc úszásedzés alatt ezek szerint (kb annyi ideig tart egy egyszerû menet a szexben)olyannyira megtanultál úszni, hogy több év után is szinte Balatonátúszó bajnok lettél? Ilyen a mesében nincs, de ezek szerinte te vagy a csodagyerek.
A kérdező hozzászólása: Azért nem mert 22 felett vagyok. Vágod?
Nem fogod fel amit írok. Jó izgul az is aki már volt nõvel csak régen, de azért õ már csak tudja h mit csinál. Úszni is ha egyszer megtanulsz, lehet nem megy 8 év után egybõl úgy, de tudod mit kell csinálni. Nem úgy mint aki még vizet se látott. És nem értem miért volna szégyen h valaki szûz. Én 18 felett vesztettem el és az elsõ héten közöltem a párommal h szûz vagyok.
Nem lehet elmondani õszintén, mert kinevet, elhagy, és szétkürtöli minden ismerõsének a nõk 95%-a. Én is ugyanebben az állapotban vagyok 23 évesen, és pont ezért nem is merek senkinél kezdeményezni. Ki tudja, lehet öngyilkos leszek hamarosan.
Ha ezt csinálja akkor nem is szeret. Nem jobb ezt már az elején megtudni??? Én ha szeretek valakit akkor hiába mondja h szûz, nem fogom elhagyni sem kiröhögni. Egyszerûen be vagytok fosva. Ennyi
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az. 10 nõbõl 7 vagy 8 lenéz ezért és kib. nagy lúzernek fog tartani. Elmondja a bnõinek és így tovább, rá egy hát múlva a az egész suli, a fél város, vagy az egész község tudni fogja. Ha szerencséd van olyan nõvel kezdesz aki beleesik ebbõl a 10 bõl 2 be, aki nem ilyen és elfogad. De sokkal nagyobb az esélye, hogy belehúzol a 80%-ba, abba hogy 10 bõl kb 8 lány ilyen és csúnya beégés lesz. Ezzért félek tõle. 24 vagyok és még nem voltam nõvel, ezért rettegek.
Joggal vagyunk befosva, mert a szerelem nagy részét a szexuális tapasztalat teszi ki.
És akkor inkább maradsz 1 olyan nõvel akivel te nem vagy õszinte õt meg nem ismered igazán. Csak mert fosol. Hát gratulálok. Titkolózásra és félelmekre akarsz kapcsolatot alapozni. Akkor fossál. És majd ha ott lesz a sor h szex és valamit nem jól csinálsz és mégjobban kiröhög a csaj akk majd ég a fejed
Ugyan már. Mindenki volt szûz. Csak míg én megmondtam az akkori páromnak h az vagyok és így megtudtam h mien ember mert h e miatt nem hagyott el. Ti inkább titkolóztok Tujátok mit. Ajánlom a kú.rvákat. Azok biztos nem nevetnek ki
A kérdező hozzászólása: Manapság elmegyek egy suli folyosóján lassan minden második 16-17 éves fiú vagy lány arról beszél, hogy kivel smárolt múltkor. Akkor hogy álljak én oda 24 évesen, hogy még nem smároltam és nem volt szexuális kapcsolatom sem? Ezt magyarázd meg ha lehetne! Mert ritka az a lány, aki ezt elnézi. Van olyan csak ritka mint a fehér holló. Ja és az ide írkáló lányok jó része sem szent, ugyanolyak mint a többi ha nem gép elõtt ülnek. Gép elõtt adják a szépet és a jót hogy kapják a pozitív zöld kezeket, közben a való életben ugyanúgy tartanak a szûz fiúktól mint a legtöbb másik lány, aki nem ide írogat. Mert nem egyet és kettõt ismerek innen, aki 90%-on felül volt és mindig mondta, hogy nincs veled baj, megtalálod az igazit, nem baj ha szûz vagy, közben meg a való életben pasifaló luvnya volt és rigolyája volt a szüzektõl. Tapasztalatból írtam ezeket.
Én is "késõn fogtam hozzá". :) Voltam vagy 20 éves. A csaj meg 28. Egy bulin ismerkedtem meg vele. gyorsan le is léptünk, és felmentünk a csajhoz. Nem részletezem, de mivel volt egynéhány légkör bennem, nem okozott gondot, hogy mit kell tenni. (A pia közepes mennyiségben jó gátlás csökkentõ.) Másnap reggel megmondtam neki, hogy nekem õ volt az elsõ. Nem hitte el. (Nem mintha annyira "profi" lettem volna, csak valahogy természetesen jöttek a dolgok, ahogyan kell.) :D Ennyi. Szerintem nem kell aggódnod. dellfil

Hogyan tudnam nem eszrevetetni egy csajjal hogy szuz vagyok mit csinaljak annak erdekeben hogy mutassam mennyire jo vagyok? Huje kerdes de na. Nem szereti a szuz pasikot

Legjobb válasz: Ha még írni sem tudsz, akkor ne akarj még szexelni! Ha pedig hazudni akarsz a barátnõdnek, akkor sajnállak mindkettõtöket. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha annyira "tapasztalt" a hölgy, biztos észre fogja venni, hogy még szûz vagy, és nem fog örülni neki, hogy megpróbáltad átvágni. Mellesleg ha nála ez a mérce, hogy szûz vagy nem szûz a barátja, akkor még jobban sajnálom õt.

Ha még írni sem tudsz, akkor ne akarj még szexelni! Ha pedig hazudni akarsz a barátnõdnek, akkor sajnállak mindkettõtöket. Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha annyira "tapasztalt" a hölgy, biztos észre fogja venni, hogy még szûz vagy, és nem fog örülni neki, hogy megpróbáltad átvágni. Mellesleg ha nála ez a mérce, hogy szûz vagy nem szûz a barátja, akkor még jobban sajnálom õt.
Elõször is nézd át a Helyesírási kézikönyvet. Másodszor légy magabiztos, mesélj olyan kitalált esetekrõl ahol másmilyen pózokat stb...használtál. És a lány azt fogja hinni, hogy tapasztalt vagy.
Szóval ribanc?:) Ha ezzel van baja, akkor miért küszködsz?
ÉS TE VELE JÁRSZ? HA ÍGY NEM SZERET AHOGY VAGY AKKOR SZEVASZ TAVASZ! EZ A TÉNY HOGY SZÛZ VAGY NEM FOG VÁLTOZNI!!!! Õ IS ELKEZDTE VALAHOGY!!! ENNYII.

Miert nem fekszik le velem? 21 eves fiu vagyok es van egy csaj nagyon tetszik es tudom, hogy en is bejovok neki de nem akar velem lefekudni. Eleg tapasztalt ezen a teren de ezt nem ertem h miert NEM AKAR hisz nem szuz

egy bulin ismerkedtunk meg ,beszelgettunk setalgattunk es mikor odakerult a sor akkor nem akart semmit,en nem is eroltettem hisz akkor csak azt hiszi h csak annyit akarok.de erdekelne az is h miert nem akart semmit.mast mindent engedet csak azt nem

Legjobb válasz: Azért fiam, mert egyelõre egy nagy tapló vagy! Elhiszem, hogy jól néz ki a csaj, de arra nem gondolsz, hogy õ tartja magát annyira, hogy járni szeretne valakivel, és nem csak dugni?! Az agyad annyira leszállt a gatyádba, hogy nem jutott eszedbe randevúra hívni, megfogni a kezét, sms-eket küldeni neki, közös programokat szervezni és minden olyasmit, amit a normális férfiak szoktak csinálni a szex elõtt és után?! Talán a csaj azért nem feküdt le Veled, mert egyelõre nem úgy nézel ki, mint aki nem csak azt akarja! Mielõtt az ágyban bizonyítasz, elõtte emberként is bizonyíts!

Azért fiam, mert egyelõre egy nagy tapló vagy! Elhiszem, hogy jól néz ki a csaj, de arra nem gondolsz, hogy õ tartja magát annyira, hogy járni szeretne valakivel, és nem csak dugni?! Az agyad annyira leszállt a gatyádba, hogy nem jutott eszedbe randevúra hívni, megfogni a kezét, sms-eket küldeni neki, közös programokat szervezni és minden olyasmit, amit a normális férfiak szoktak csinálni a szex elõtt és után?! Talán a csaj azért nem feküdt le Veled, mert egyelõre nem úgy nézel ki, mint aki nem csak azt akarja! Mielõtt az ágyban bizonyítasz, elõtte emberként is bizonyíts!
Bunk ó parasz t
A második válaszadó vagyok. Szép és jó amit írsz, de megint csak arra utalsz, hogy "Jól meg kéne ***ni." Bocsánat a nyers kifejezésért, de ezt látom ebbõl a pár mondatból is. Ezt szerintem akkor õ is érzékeli, nem csoda, hogy nem akar veled rögtön ágyba bújni.
Gondolom nem akar egybõl lefeküdni veled ahogy meismertétek egymást...
Addig oké, hogy mondjuk bejössz neki, de mindjárt az elsõ adandó alkalommal feküdjön is le veled? Idõ kell, amíg rendesen megismeritek egymást, most nem csak egy-két alkalomról van szó. Jó esetben hetekig meg hónapokig ismerkedik az ember mielõtt bármi ilyesmi is szóba kerülhetne. Legalábbis számomra ez lenne a normális dolog. Ez tipikusan olyan hozzáállás a részedrõl, hogy csak arra kellessz neki. Ez nem annak a függvénye, hogy valaki szûz-e vagy sem. Szóval még ha be is jössz a csajnak, lehet pont azzal riasztod el, hogy le akarsz vele feküdni.
mi is hasonló helyzetben vagyunk egy sráccal, de régebbóta randizgatunk... és megfogadtam, hogy addig nem fekszem le vele, amíg nem járunk. bármilyen aranyos is, nem leszek senki k.rvája
kár hogy az érzelmek nem attól alakulnak ki h lefexel vkivel vagy nem.....:S
én meg lefekszek, és ebbõl eddig nem volt hátrányom... sok embert ismerek aki lehet hogy várt fél évet de ugyanúgy vége lett mint nekem XD nem attól leszel valaki k. vája h szexelsz vele, hanem ha fizet, azaz elvárod, elviseled ha elhalmoz ajándékokkal és ha csak szex van....kedves utolsó...meg mindenki.. most ezt nem gúnyosan mondom, nem kell beszólni
Nem hinném hogy bunkó paraszt v tapló lenne a kérdezõ attól, hogy le akar fekdüni egy nõvel aki tetszik neki. Romantikázz kicsit vele, némi duma, esetleg egy újabb közös buli.
Idézek tõled: "... Eleg tapasztalt ezen a teren de ezt nem ertem h miert NEM AKAR hisz nem szuz ..." 14 éves, mint késõbb említed. Akkor szted hogy lehetne õ tapasztalt ilyen téren?? Gondolkodjál már egy kicsit! De ezek szerint a csajt sem kell félteni ... Elképesztõ, hogy mik vannak ...
fujj ez tényleg beteges....21-14..ájjjjjj elég gáz ha egy pasi..csak enni idõs gyereket bír összezedni és nála van esély
okosabb mint te... te meg egy undorító pedofil állat vagy...
Akkor csak igazam volt, egy jó nagy tapló barom vagy! Még ha hozott is ez a KISLÁNY rossz döntéseket, Neked 21 évesen lehetne annyi eszed, hogy nem élsz vele vissza! Miért nem korban hozzád illõ lánnyal ismerkedsz? Azoknál nincs esélyed, csak a kis (még) buta csitriknél, akiknek annyi eszük van, hogy már 14 évesen nem szûzek (amúgy lehet, kamuznak!)? Próbálj meg magadba szállni és némi személyiségfejlõdésen átesni, majd egy 20 év körüli lánnyal megismerkedni.
Az "apád" aláírású hozzászólónak meg azt üzenem, hogy persze, a pasik nagy része nem mondaná, hogy "ne kapd be" (amúgy van egy-kettõ, aki igen, és nem azért, mert impotens) - de attól még nem fognak a csajjal járni, sõt, ha a csajnak annyi esze van, hogy azonnal mindenbe belemegy, akkor igen valószínû, hogy nem fogja a fickó telefonokkal, randevúra hívással elhalmozni. Alkalmi kapcsolatoknál elõre tisztázni kell, hogy ki mit akar, de ez akkor sem problémamentes. És én huszonéves vagyok, és nálam se érnek célt a pasik "1-2 randival" - és ezzel a hozzáállással nem vagyok egyedül. Aki szerelmes az nem pattog azonnal, az adni akar és nem csak kapni.
Szia! 14? Azt a mindenit... ez nem liliomtiprás, még akkor is, ha már "tapasztalt" és "nem szûz"? Tisztára Lolita! na, annak sem lett jó vége. Szerintem keress magadnak korban (agyban, tapasztalatban is) hozzádillõt, aki tudja mi az az egy éjszakás kaland, és nem sérül lelkileg (vagy bárhogy...). Üdv!
Ebben az esetben nincs több kérdésem hozzád. De válaszom sem nagyon. Illetve egy mégiscsak van: "Ember, 21 évesen mi a [email protected] akarsz egy 14 éves lánytól?" Takarodjál onnan jó messzire. Nincs elég korodbeli? Sokkot kaptam. 21 évesen egy 14 éves lányt akar lefektetni. Mesét is olvasol majd neki? Vagy hogy?
A kérdező hozzászólása: nem 21 a csaj, 14
Pont ezt nem értettem soha. Ha megvan a vonzalom és az érzés, miért ne lehetne szexelni. Esetleg egy kapcsolat is lehet belõle és egyébként is mindenki jól jár. Hülye tanácsok, a várakozást illetõen, meg a "ááá én nem olyan vagyok ám én rendes kislány vagyok" Nézzétek meg egy fiú sem mondja a lánynak, hogy óóó ne kapd be kérlek. Várjunk még egy kicsit, mert nem érzem felkészültnek magama. Beszélgessünk inkább. Persze, hogy nem mondják a fiúk, mert kb az élet nem így mûködik. Ámbátor a kérdezõnek egy kicsi mégiscsak várnia kellene, a gyors siker reményében. Egy 21 éves lány tudja mit akar. (Remélhetõleg.) Ha tetszel neki még egy egy két randi, vagy buli együtt egy kis szesz is talán és meglesz amit szeretnél. El ne cseszd, mert megtalállak. :D "apád" :)
Hát ha már 21 vagy, lehetne egy csöpp eszed :/ Legalább van mire várnod. Ha meg csak a szexre vársz ebben a kapcsolatban, akkor annak máris annyi.
Kérdezd meg tõle.
Szia! Azért mert valaki nem szûz (és tetszik neked), még nem kötelezõ veled lefeküdnie az elsõ adandó alkalommal. Nekem pont az jön le a kérdésedbõl, hogy neked csak egy kis szexre kellene, mintha valami kis könnyûvérû nõcske lenne. Lehet, hogy õ is ezt érezte, és nem akart belemenni a játékba. Annak, hgy az utolsó pillanatban meggondolta magat, számtalan oka lehet ezen kívül is, pl éppen mesizett, nem indult be eléggé, vagy valaki más tetszik neki és nem akart továbbmenni. Ha nagyon akarod, akkor hívd el vacsizni, mozizni, bulizni, aztán majd kiderül 2-3-4 találka után, hogy lesz-e a dologból valami. Üdv!
Ja és az nem úgy mûködik ám, hogy ha a lány nem szûz, akkor már mindent, mindig, mindenkivel...
Általában minden ember arra vágyik, hogy szeressék, - és többnyire ez csak látszat, hogy "mi csak kefélünk, hú de laza, felszabadult csaj vagyok én". Egy normális önértékelésû embernek elemi igénye, hogy emberként is, és ne csak szexuális lényként tekintsenek rá. Hiába élvezi valaki testileg a szexet, elõbb-utóbb csak rosszul fog neki esni, hogy a másik miért nem vállalja fel. Hogy a lány engedett a Kérdezõnek ezt-azt, arra utalhat, hogy tetszik neki. De nekem sem tetszene az a srác, aki elsõ este le aakar fektetni.
A kérdező hozzászólása: qva jol nez ki, nagy mell es nem egy csontkollekcio hanme van mit fogni rajta
neked segítség kell ahhoz, hogy egy 14 éves csitrit megdugj..SZERENCSÉTLEN UNDORÍTÓ TAPLÓ VAGY!!!!!!

Mit tegyek? 19 éves szűz fiú vagyok, nem szeret senki és nem kellek egyik csajnak sem.

... utálom a világot meg minden blablabla... akár egy ilyen kérdést is feltehetnék...DE NEM... ma reggel felkeltem és úgy döntöttem változtatok az életemen, szeretnék csajozni... szóval a kérdés, hogy tanulhatnám a meg a csábítás művészetét...

Legjobb válasz: Hát nekem 2 párkapcsolatom is volt ahol a férfiak 20 év felettiek voltak és szüzek. És pont azt tetszett bennük, hogy a felfogásuk más volt, mint a korabeli férfiaknak. Ha nem vagy egy tömegférfi akkor észre fognak venni a lányok.

Hát nekem 2 párkapcsolatom is volt ahol a férfiak 20 év felettiek voltak és szüzek. És pont azt tetszett bennük, hogy a felfogásuk más volt, mint a korabeli férfiaknak. Ha nem vagy egy tömegférfi akkor észre fognak venni a lányok.
Nyilván nem így mûködik, nem is azért írtam, de csak akkor lehetne több sikered a csajoknál, ha jobban néznél ki.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat... Kedves 6. ennyi lenne a nagy titok? Ha ezt tudom volna... holnap felkellek és jobban fogok kinézni, mert én úgy döntöttem... ja, hogy ez nem így mûködik... Valakinek nincs egy jó arcplasztikás orvos ismerõse?!
Utolsó! Te egy undorító trágár paraszt vagy!
Nézz ki jobban!
Tessék, elõzõ, fogjatok össze, és gyakoroljatok :)
Szinte engem írtál le. Csak annyi a különbség, hogy én 19 éves lány vagyok, sajna nem merek nyitni a pasik felé, ezért össz-vissz 1 rövid kapcsolatom volt és passz. Én a pasizás mûvészetét szeretném megtanulni...
gyakorlat teszi mestert :)
Tán pont te nem veszed észre a kínálkozó lehetõségeket vagy sosem kerülsz megfelelõ helyzetbe a körülmények miatt.
írd be a googlébe hogy PUA és tanulj

16 F vagyok és holnap este megyek át egy csajhoz, aki már nem szűz, de én még az vagyok. Mit csináljak, hogyan kezdjem?

Ötleteket légysziii!

Legjobb válasz: Szerintem ha tudja, hogy te még szûz vagy, õ meg már alapból nem az, akkor a kezébe veszi az irányítást, ne aggódj :)

Szerintem ha tudja, hogy te még szûz vagy, õ meg már alapból nem az, akkor a kezébe veszi az irányítást, ne aggódj :)
háát pl nézzetek elõször is egy dvd-t egyetek, igyatok közbe akármi, közben ugye végig átöleled, szemébe nézel megcsókolod lentebb mész nyakát, vállát csókolod, finoman lehajtod a ruhájának a pántját puszilgatod a melleit figyeld meg hogy élvezi ;) közben a kezeddel gyengéden megérinted és elkezded izgatni ott lent, közben csókolózol vele, aztán a nyelveddel is elkezded izgatni egy darabig ott és figyeld meg hogy aztán meg õ fog rád mászni és onnantól már megy minden magától :) hát most hirtelen ennyi jutott eszembe :P 16f
NAKED MAN!!! (Meztelen férfi) Amikor a csaj kimegy WC-re vagy valahova, te gyorsan levetkõzöl és odaállsz a szoba közepére és pózolsz valamit. 3-ból 2-szer bejön állítólag. :D Najó most akkor komolyan: Hát ha mindketten akarjátok, és ezt tudjátok is egymásról, akkor vigyél kotont, az sosem árt. Aztán hát ha már ott vagy, akkor beszélgess vele, nevettesd meg, adj jeleket, hogy mik a szándékaid, meg ilyenek. De hogyha már ott vagy, akkor majd tudni fogod, hogym it kell csinálnod.
Ki mondta, hogy szex is lesz?!
Hát feltételezzük, ha már arrólis beszél, hogy a csaj nem szûz, õ meg igen. Amugy no para.. ha a csaj akarja, ugyis ad jeleket, vagy csinál vmit..
Vegyél, vigyél gumit. Ha meg már ott vagy, told le a gatyád, fogd meg a fejét, és húzd a farkadhoz. Az elsõ mondatot azért fontold meg. A második meg egy alternatív megoldás. Valakinél bejön, valakinél nem. Ezt a helyzet adja. Találd fel magad, nem olyan nehéz. (Annó még nekem is sikerült, pedig akkor még nem volt gyakorikérdések, sõt, a lány is szûz volt :) )
Szerintem szilvásbukta.
Himalájai puhatalpú szarvaspacsuha.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudtok normálisat hozzáfûzni akkor inkább hallgassatok !!!!
Mi a kérdés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!