Találatok a következő kifejezésre: Egy csaj nem vagyok (468 db)

Van egy csaj, bele vagyok nagyon esve, de még nem volt barátnőm, és nem tudom, mikor mi a teendő . Hogyan tudnám meg az ilyen alapdolgokat? Én 15, a csaj 14 lesz

Fura kérdés tudom, de kétségbeesek, amikor azon gondolkozok hogy mivel is kezdjem az ismerkedést, és ha összejöttünk tulajdonképpen mit is csináljunk. Kérlek segítsetek minél többen mert nagyon szar érzés :(

Legjobb válasz: odamész hozzá, bemutatkozol, mondod, honnan ismered, és megkérdezed, lenne-e kedve meginni veled egy teát vagy elmenni a mekibe. ha ehhez túl félénk vagy, akkor az egyik barátnõjét keresd meg, és kérdezgesd a lányról. tök mindegy, milyen infókat akarsz megtudni, úgyis az a lényeg, hogy a csaj észervegye, hogy érdeklõdsz iránta. (mert a barátnõjétõl kb. a fénysebesség tizszeresével fog az információ áramolni :D )

odamész hozzá, bemutatkozol, mondod, honnan ismered, és megkérdezed, lenne-e kedve meginni veled egy teát vagy elmenni a mekibe. ha ehhez túl félénk vagy, akkor az egyik barátnõjét keresd meg, és kérdezgesd a lányról. tök mindegy, milyen infókat akarsz megtudni, úgyis az a lényeg, hogy a csaj észervegye, hogy érdeklõdsz iránta. (mert a barátnõjétõl kb. a fénysebesség tizszeresével fog az információ áramolni :D )
A kérdező hozzászólása: igazából kis kocka gyerek voltam, van sok haverom de egy se akibe mélyen megbíznék és ilyenekrõl kérdezzem. Lányokkal se sokat szoktam beszélgetni, csak néha a háziról kérdezem és hasonlók
a jó kocka gyerekeknek van kitalálva az MSN!! és a myVIP Megszerzed a csaj msn-ét és befüzöd ennél könnyebb helyzet nincs is öcsi :D Ha befüzted msn-en akkor meg találkozhattok nyugodtan :P Nah remélem tudtam segiteni :D -Á-
én nem azt mondtam, hogy a TE barátaidat kérd meg, hanem hogy a kiszemelt csaj barátnõjétõl kérdezgess. a te barátaidról szó nem volt.
A kérdező hozzászólása: ÉS egy ilyen fûzés milyen?
Ha kocka vagy, itt az alkalom, hogy abbahagyd és a való világban próbálkozz. Pofára esel majd párszor, de ez elkerülhetetlen, minél többet próbálkozol, annál eredményesebb leszel. Ennyi.
szépeket mondasz neki vicceket elhülyéskedtek ennyi :)
Kocka lol. Hát ehhez nekem is hozzá kell szólnom. Akkor egy cipõben járunk barátom. Én is az vagyok, és tökjól megvagyok most a barátnõmmel, és úgy érzem szereti is bennem, hogy vágom nagyon a pc dolgokat. :-] Neki segítek informatikából:D

Szerintetek miert nem csukja be egy srac a szemet mikor smarol egy csajjal? Nem tetszik neki vagy miert

Legjobb válasz: Amúgy tök illogikus lenne, ha nem tetszik neki a csaj méginkább be is csukná a szemét.. Látszik hogy Nõbõl vagy....

Amúgy tök illogikus lenne, ha nem tetszik neki a csaj méginkább be is csukná a szemét.. Látszik hogy Nõbõl vagy....
Nézi a másik csaj seggét.
Én sem mindig szoktam.. Köze nincs hozzáá. Mikor hogy jön F/16
szerintetek miért zavarja ez a lányokat?
Utolsó: Azért zavarja a lányokat, mert ha felnéz, látja, hogy nem amiatt nem figyel arra amit csinál, rgo nem is érdekli a dolog igazán.
Ha te nem csukod be a szemed közben, akkor miért kérdezel ilyet? Mert nyilván nem csuktad be, ha láttad, hogy õ sem... :)
én sem mindig szoktam. szerintem egyáltalán nem gáz. miért lenne?

Érdekel. Miért van az hogy egyre több (rengeteg) olyan "kapcsolatot"látni amikor a srác smacizik a csajjal és mindenfelé figyel csak éppen a csajra nem vagy még a szemét sem csukja be? És ha valaki arramegy akkor gyorsan a illető szemébe mosolyog.

Mit akarnak kifejezni az agyszolizott, vasalthajú, devergos, "apuci-anyuci" kedvence srácok? Szerencsétlen azt hiszi hogy van aki vev? a kett?jük enyelgésére?

Legjobb válasz: Hát igen! Ez jó kérdés. De a csaj is plázacica lehet akkor.

Hát igen! Ez jó kérdés. De a csaj is plázacica lehet akkor.
sztem semmit nem akarnak kifejezni. valszeg csak egyszerûen nem szeretik egymást, csak járnak egymással azért mert miért ne, aztán a csólokózás is inkább csak ilyen rutin szerû mûvelet náluk. de a csajok akik ilyen srácokkal járnak, õk sem különbek sokkal. mondhatni hogy megérdemlik egymást.


Van egy problemom nem vagyok olyan nagyon vékony de dagi se vagyok a kettő között vagyok olyan problémám van hogy nem érzem maga jól (nem érzem magam jó csajnak) mit csináljak hogy legyek? (főleg lányok kommentjét várom)

arra akarok kijukadni hogy mit csináljak hogy az legyek magamat már elfogadtam lelkileg hogy ilyen vagyok de testileg még nem

Legjobb válasz: vagyis hogy mit csináljak hogy jól nézzek ki 14/lány azért mert teccik valaki

A kérdező hozzászólása: vagyis hogy mit csináljak hogy jól nézzek ki 14/lány azért mert teccik valaki
khm.. azt már elõre látom, hogy nem a nyelvtan tudásoddal fogod elkápráztatni. Egyébként meg sportolj.
Hogyha testileg nem érzed jól magad, akkor tegyél érte! Mozogj! Futás, biciklizés. Vagy otthoni torna, görkori, aerobic.. ;) Helyesírást viszont gyakorolhatnál! 16L

Fiu vagyok. 1 éve járok egy csajjal. Nem akar se puszit se ölelést se kezenfogást. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: eddig se akart, vagy ez most valami új? Mennyi idõsek vagytok? (Addig nincs értelme vlaszolni, amig ezeket nem tudjuk.)

eddig se akart, vagy ez most valami új? Mennyi idõsek vagytok? (Addig nincs értelme vlaszolni, amig ezeket nem tudjuk.)
Igen valóban nagyon fiatalok vagytok még.De mivel mostanába korán kezdik ezeket a járásokat, fõleg a lányok gondolják így...hááát valószinû az lehet a baj, hogy a lány nem mer ilyesmit megtenni, szóval fél a dologtól.Kérdezd meg így van-e.Hátha lehet ebbõl egy éééédes gyerekszerelem.
ugyan, cica, ha nem volt semmi, akkor ez milyen járás?:D semmilyen. a járás nem arról szól, hogy "na akkor most járunk.". tényleg nõjetek még egy kicsit. 12 éves a lány. nagyon-nagyon gyerek.
azt, hogy nem jártok.
Istenem de édes!! Figyelj, még nagyon fiatal egy 12 éves lány. Nõjjetek fel, aztán járhattok!
Haggyad már...12 évesen még melle se lehet, vagy még lehet nem is jött meg neki, csak 12 éves...istenem...
A kérdező hozzászólása: És mikor van ebben az ugymond , , tempóban? vagy hány éves korban kivánja az ilyesmiket általában egy lány?
Szerintem még várjatok
Tulajdonképpen akkor mit szoktatok csinálni? Úgy értem, a járáshoz hozzátartozik hogy az ember megfogja a másik kezét, még ha fiatal is, az én 8 éves hugom már ölelgeti a barátját (aki a szomszéd 7 éves kisfiú):D Ha a csaj nem akarja még azt sem akkor ott gond van, cikinek tartja, stb. Beszélgess vele ezekrõl, kérdezd meg miért nem foghatod meg a kezét, mitõl fél?
A kérdező hozzászólása: ezt már kérdeztem töle. Azt mont a hogy a szülei nem engedik. Ezt én is tapasztaltam. aszülei kurvára szigoruk hozzá. bocs a káromkodásért de nagyon ritkán vagyunk együtt. de sms eket nagyon gyakran irunk egymásnak. szerintem ez azért jó.
szerintem örülj neki, hogy belebotlottál egy normális 12 évesbe, aki kincs a mai világban. Ne siettesd az idõt, inkább érezd jól vele magad abban a kevés idõben, amit együtt töltötök. csináljatok közös programokat, kirándulást, sétát, mozit stb. és ne fókuszálj a tapizásra, kézfogásra. El fog jönni annak is az ideje, és hidd el, jobban jársz, ha nem egy link, ágybabújós 12 éves a párod.
Úgy látom, komolyan veszed ezt a lányt, és ez nagyon jó. Ahhoz pedig, hogy komolyan veszed, hozzátartozik az is, hogy tiszteletben tartod az õ "tempóját." Ha jól érzitek magatokat együtt így is, minek "rohannád le"? (El ne hidd, hogy ez lenne a "férfias" viselkedés!!! A férfias viselkedésbe az is beletartozik, hogy tiszteled a nõt!) Szerintem nem arról van szó, hogy nem szeretne Téged, egyszerûen csak még nem akar ilyesmit, de ez nem baj! Csináljatok mindent úgy, ahogy eddig, és késõbb, ha együt maradtok -miért ne?-, majd haladtok! :) A barátok véleményére fõleg ne adj, egyrészt, ez a Ti kapcsolatotok, a Ti dolgotok, hogy mit csináltok, és mit nem; másrészt meg hidd el, sokaknak csak a szája jár!!!
Ha minden igaz én mint csaj :D elmondom mit gondolok :) Mennyetek el egy helyre vagy hivd el egy kis helyre ahol senki de senki nincs... mondjuk egy padba a városba egy szék és nincs senki és beszélgessetek. öleld át ha nem reagál akkor. Jó jel :D és aztán megkérdezed. Hé név azon gondolkoztam mi lene ha mi járnánk a te szavaiddal. Ha aztmondja hülyevagy, nem lesz semmi baj. Mert nem merné elmondani senkinek mert, hogy õt is kinevetik. Ezt lehet a te korodban nehéz de egyszer mindent megkell próbálni. És élet csak egyszer van.
Nem értem, a szülei nem engedik hogy megfogd a kezét? Miért a szülei mindig ott vannak veletek mikor együtt vagytok? Na az elég gáz lehet, menjetek el valahova kettesben. Ha nincsenek ott akkor meg úgy sem tudják meg hogy ti épp mit csináltok. Persze nem kell nagyon nyomulni, taperolni, de a kézfogás meg 1-2 ölelés simán belefér ennyi idõsen, bár szerintem a csók is..ha mindketten akarjátok.
De cuki ez a post. ;) Hagyja magat megsimogatni? Marmint a hajat, vagy az arcat?
Szerintem neked tetszik neki nem jösz be. Esetleg fél... Kicsit nehéz álaszolni ennyi komment után, hogy ne mondjam ugyanazt :D De nekem is van csajom 11 Évesen és nekünk volt már puszi kézen fogás is pár na meg egy csók :) Lehet kereshetsz mást :'( F/11
A kérdező hozzászólása: nem simogattam még sehol. nem hiszem hogy örülne neki
Egyet értek azzal aki azt ajánlja, hogy becsüld meg és várd ki amíg a saját tempójában elér odáig, hogy már nem fél annyira a szüleitõl és nagyobb benne a vágy arra, hogy megérintsen. Ebbõl a félelembõl (a szülei felé) érezni, hogy még nagyon fiatal. Légy türelmes. Az érzelmeidet meg a figyelmeddel tudod kimutatni. Kedves sms-ek, és jó programok a találkozásokkor. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy mutassam ki az érzéseimet? Attól félek, ha nem mutatom ki akkor megun és meghal a kapcsolat.
1 éve? nagyon nagy idõ a ti korotokban. :) Gratulálok. Szerintem azért nem akarja ezeket mert szorong tõle. Ebben a korban nehéz eldönteni (késõbb se könnyû :D) hogy hol a határ a barátság és a szerelem között. És talán kifejezetten fél attól, hogy ha megfogod a kezét akkor majd meg is csókolod, ha megcsókolod akkor majd letapizod, ha letapizod akkor... stb.stb. Mert azt a buta sztereotípiát nagyon hamar átadják egymásnak a nõk, hogy "minden férfi csak AZT akarja" :(( Légy férfi! :) Kérdezd meg tõle, hogy miért nem szereti ha megfogod a kezét. És miért nem puszilhatod meg amikor még az egyszerû barátok is puszival üdvözlik egymást. És, hogy egy év együttjárás után szerinte miért nem fér bele egy lájtos szájra puszi? ;) Engem elkeserített a hozzászólók "kicsik vagytok még" stílusa. A kisfiamnak az óvodában többhónapos szerelme volt nemrégiben. Volt kézenfogvasétálás, meg puszi és sokszor álmodott a kislányról. És eszembe se jutott, hogy "kicsi még ehhez".:) )
A kérdező hozzászólása: De járunk.
A kérdező hozzászólása: Eddig se akart.
A kérdező hozzászólása: Én 13, Ö 12
A kérdező hozzászólása: DE A TÖBBI 12 ÉVES LÁNYOK NEM IJENEK. MINDENKI SZEKÁL EZ MIATT.
had mondjak még valamit..az uccsó válaszóló vagyok.a többi 12 éves lány magyarán mondva ribi...tisztelet a kivételnek ezzel együtt a te "barátnõdnek" is!gondolkodj el ezen
A kérdező hozzászólása: Az is létezik hogy nem szeret eléggé az ijesmikhez?
A kérdező hozzászólása: De nekem nem az számitt Hogy mekkora a melle
A lényeg gyerek: kicsik vagytok, tök mindegy mit csináltok, most hatalmas probléma, pár év múlva röhögsz majd magadon.
nem hiszem..mondom itt az lehet a gáz hogy nem meri még ugymond kimutatni a ez"érzéseit"
Nem arról van szó, hogy nem szeret.Egyszerûen gyerek még az ilyesmikhez.Ötödikesek vagy hatodikosok lehettek kb? Valószínüleg még nem vágyik olyan testi kontaktusokra, amikre te...Nem lehet, hogy ti csak azért "jártok" mert mások is ezt csinálják? A járás az minimum a kézfogással kezdõdik...Ti még csak barátok vagytok, de ez nem baj, sõõt! 12-13 éves korban ennyi bõven elég, hidd el!A ti korotokban ez a normális, nem pedig a csókolózás, stb, arra még ráértek 2-3 éveig mindenképp. A járáshoz vonzalom kell, legjobb esetben szerelem , és ehhez ti még nagyon nagyon gyerekek vagytok.
Ha veled van, 'jártok' - az csak jó! Tényleg fiatal vagy hozzá - te is, de õ biztosan - hogy több is legyen. Becsüld meg, maradj mellette - és akkor késõbb igazi szerelem is lehet belõle. Aki pedig cikiz emiatt, az magasról le van ejtve!
A kérdező hozzászólása: Köszi A válaszokat. Nagyon megvigasztaltatok.
Szerintem aranyos, hogy egy ilyen elbuzult világban te a lányokat szereted, még ha fiatal is vagy. :)

Ciki ha egy csaj nem borotválja vagy epilálja a lábát?

Legjobb válasz: Sajnos olyan világban élünk,amikor alapkövetelmény,h egy nõ ápolt és igényes legyen. Ebbe bizony beletartozik az epilálás is. Bizony hamar cikizni kezdik,ha egy lánynak szõrös a lába...

Sajnos olyan világban élünk, amikor alapkövetelmény, h egy nõ ápolt és igényes legyen. Ebbe bizony beletartozik az epilálás is. Bizony hamar cikizni kezdik, ha egy lánynak szõrös a lába...
ööö igen... persze nem bûn, de cikinek ciki... kivéve ha egyáltalán nem szõrös a lába, vagy ha máshogy szõrteleníti
ciki gusztustalan és ápolatlan röviden tömören :D
Már "alap+követelmény.Fõleg akkor, ha valaki hetente jár úszni.Amúgy télen is sima, csupasz lábakat látok az öltözõben.
Hát én pl el se tudnám viselni hogy ne szõrtelenítsem. Mikor már kicsit hosszabb akkor agybajt kapok... :D De ez függ attól is mennyi idõs vagy. :) De szerintem ez már alap dolog. És higiénikusabb esztétikusabb is.
Nõi fanszõr ellen nincs kifogásom, egyszerüen gyönyörûen néz ki, de lábak meg hónalj legyen leborotválva. Láttam már szõrõs lábú nõt, de fel is tettem a kérdést, ez valami férfi ovonéni? Töke van a menyasszonynak? Szóval a szõrmók lábak azok csak férfiaknak, bár ma már az is csak mértékkel. Bársonyos sima lábak szépek nõknek.

Srácok, nektek bejön, ha egy csaj gitározik? Vagy nem különösebben érdekel titeket?

Legjobb válasz: Mivel én csellózom,ez egy pluszpont neki..

Mivel én csellózom, ez egy pluszpont neki..
Én még sosem gitároztam, de flamencot tudok táncolni. Nem jövünk össze? Golfozhatunk is - hátulról.
Hát ha jól nyomja, akkor király. Én magam jól gitározok, 6 év suli, meg magamtól is. Pink Floydot, meg Hendrixet már régen nem játszom, eredetiben mégiscsak jobb, ellenben spanyolt nagyon szeretek játszani. Kutyaütõ lányt tanítgatni gitárra, nem izgi, akkor már inkább golfra, hátulról... Bár még sosem golfoztam...
Persze. Fõleg ha a farkammal teszi.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat srácok:)
Oké én kérek elnézést, hogy nem ismerem ezt a Pink Floydot vagy mit... De igazad lehet majd talán meghallgatok egy két számot tõlük. :D
Tudom, hogy nem csak ebbõl áll a rock. Meg amúgy a Pink Floyd-ot nem mondanám zúzásnak, de attól még jó xD
srácnak.*
Szerintem nagyon jó pont az, ha egy lány tud gitározni... Pláne olyan zenéket(hogyha valakinek a szívét meg akarod hódítani) amiket szeret az illetõ... Én szeretem a Rammsteint, SOADot, Slipknotot, Rózsaszín Pittbullt(hogy mondjak magyart is), de nem muszáj ezeknek valamelyikét eljátszani... Ha valakinek olyan rálátása van a zenére, hogy nem csak hallgatja hanem át is érzi azt, akkor megérti azt is, hogyha a Sleipnir - Mein bester Kamerad c. számot eljátszod neki gitárral... Ha nekem azt valaki eljátszaná, akkor azt az illetõt egy életre annyira megkedvelném, hogy szavakba se tudnám önteni... Talán még bele is szeretnék... 4. kommentelõnek üzenem, hogy nem abból áll az élet, hogy zúzz mindent össze vissza... A rock meg a metál sem abból áll, hogy dühöngnek össze vissza és 300ezres gitárokat vágnak a földhöz... Minden zenekar ír lágyabb számokat... Pl.: SOAD - Roulette, Rammstein - Ohne Dich de még a Slipknot - Vermilion is annak számít legalábbis szerintem... Persze rengeteg zeneszám van még különféle "zúzós" zenekaroktól ami lágyabb... Csak át kell érezni a zenét... Erre kevesen képesek, és csak azt értékelik ami kiüti a dobhártyájukat... Na szóval vissza térve a kérdésre, igen ez bejön egy srác
Ha Metallicát, Pink Floyd-ot, Avenged Sevenfold-ot, Led Zeppelint vagy bármilyen rockdalokat játszik, akkor nagyon. Ha nyálas popszámokat, akkor nem érdekel különösebben. (19F, egy zenekar gitárosa és amúgy is elvontabb "mûvészlélek" ember)
Nõ - level 99 ---> számomra. :Ð
Jó dolog az, én tudnám értékelni.
Összejött a golf? :-) És a gitárral mi a helyzet?

Mi az amit utáltok, ha egy csaj csinál vagy nem csinál szex kozben?

Legjobb válasz: utálom, ha fingik közben. és nem árt, ha mozog és nem fekszik, mint egy darab fa

utálom, ha fingik közben. és nem árt, ha mozog és nem fekszik, mint egy darab fa
Ja, azt én is utálom, ha csak fogja és "elhagyja magát". Nulla részvétel, "csak csináljad", több ilyennel találkoztam :/ Szóval nem árt ha látszik rajta a szenvedély.
Amikor fekszik egy helybe.A legszörnyûbb xD
Ha operát énekel.
Az a legkiábrándítóbb, ha látszik hogy nem élvezi amit csinál.
De igen.
igen, attól még ráizgulok egy jó popsira.
:) Akkor én vok a nagy kivétel, mert ha arcra nem jön be, rendelkezhet a világ legjobb testével, nem érdekel. De ha arcra bejön a teste nem nagyon érdekel.
Igen.
papírzacskó áthidalja a problémát:D
de... arra van a kétzacskós megoldás
Hát... Nem mindig, de elõfordul. :)
Sármos jól mondja!
Hát ha jó a teste, akkor arctól függetlenül igen.
persze
Ja de csak egy éjszaka erejéig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!