Találatok a következő kifejezésre: Egy csaj nem (1922 db)

20 év felett mennyire gáz, ha egy csajt nem tudok meghívni valamire randira, mert még nincs munkám?

Legjobb válasz: Tartozol a csajoknak, hogy fizetni kell vagy mi? Bõven jó randi az is, ha elviszed sétálni. Nem a csajok miatt szar, ha nincs pénzed, hanem magad miatt. Mert nem veheted meg magadnak amit akarsz. De nem kell ilyen papucsnak lenni. Kedves dolog persze, ha meghívod valamire. De ne kezeld már kötelezõ dologként.

Tartozol a csajoknak, hogy fizetni kell vagy mi? Bõven jó randi az is, ha elviszed sétálni. Nem a csajok miatt szar, ha nincs pénzed, hanem magad miatt. Mert nem veheted meg magadnak amit akarsz. De nem kell ilyen papucsnak lenni. Kedves dolog persze, ha meghívod valamire. De ne kezeld már kötelezõ dologként.
Semennyire.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szívesen meghívnám több mindenre, mert tudom, hogy egy nagyon szép gesztus egy lány fele, de sajnos mostanában ilyen a helyzetem. Természetesen ajándékokat vennék vagy esetleg csinálnék!
Engem nem zavar. Én pl nem is szeretem, ha a pasi fizeti az én dolgaimat is, fõleg a legelején. Nekem pl. simán jó, és evidens is, hogy ha a pasi elhív valahová, akkor kifizetem a saját részem.
ennyire nem kell Fogyasztónak lenni, hatos :D
Szerintem azért józan paraszti ésszel az ember belátja, hogy ha nem is "gáz" ez a dolog, azért igenis hátrányos. Mert rendben, egy randit még el lehet intézni úgy, hogy csak sétálni mentek valamerre, sõt többet is - de ha randizol, akkor feltételezhetõ az, hogy tulajdonképpen kapcsolatot szeretnél, nem? Namármost, egy kapcsolat nem nagyon tud mûködni pénz nélkül, mert az elég egyhangú, ha soha semerre nem mentek, még egy kávét sem tudtok együtt meginni, egy pubba nem tudtok beülni - azért az sem megy hosszú távon, hogy mindent csak a csaj fizet. Sõt, mibõl fogsz például óvszert venni (tegyük fel, a lány nem gyógyszerezik valamiért)? Mibõl fogsz karácsonyra akár egy szál rózsát? Sok mindene lehet spórolni egy kapcsolaton belül, de hosszú távon nem lehet pénz nélkül megúszni a dolgot.
Ebben a korban még nem számít, szerintem. 27/f
Randihelynek nevezhetünk például egy pizzázót, vagy ha megisztok valamit, esetleg séta fagyival. Gondolom pár száz forintod azért csak van, hogy ezeket már csak udvariasságból is ki tudd fizetni...
Nem mindenkinek van ám saját keresete 20 éves korában.
Az értelmesebbek megértik :)
Emiatt ne görcsölj. Én sem szeretem, ha a pasi kifizeti az elsõ randikon, amit én fogyasztok, ráadásul ezeken a randikon nem is szívesen megyek olyan helyre, ahol költeni kell. Max. egy kávé, de azt persze fizetem én magamnak és közben beszélgetünk. És én pl. nem egy szép gesztusnak fogom fel, ugyanis az eddigi tapasztalataim alapján imádják az orrom alá dörgölni a férfiak, hogy "bezzeg én ezt vettem neked meg azt", nem mintha engedtem volna valaha is pár száz Ft-nál többet. Szóval majd komoly kapcsolatnál jöhet a közös kassza, addig mindenki maradjon a saját helyén.

Nagy hátrány, ha egy csajnak nem tökéletesen fehérek a fogai?

Annyira fusztrál, hogy nem olyan szép a fogsorom, de sajnos nálunk ez ilyen "családi" dolog... Bár elhihetitek, van áplva rendesen, meg minden, de mégsem szép fehér... jó nem kimondottan sárga, vagy ilyesmi, de akkorse :( Amugy nincs egy darab lyukas fogam se meg semmi, tehát mondom nem "egészségtelen", csak nem olyan szép...

Legjobb válasz: Hát eleinte nem nagy elõny, az biztos hogy nem a mosolyoddal hódítasz, na de nem ez a lényeg és általában nem ez az elsõ dolog amit egy csajon néz egy pasi NYUGI!

Hát eleinte nem nagy elõny, az biztos hogy nem a mosolyoddal hódítasz, na de nem ez a lényeg és általában nem ez az elsõ dolog amit egy csajon néz egy pasi NYUGI!
Nem hátrány!:) Jöhetsz:)
nem a fogaiddal szopsz ugysem clyde
A fogazat alapból nem fehér, hnem csontszínõ.....tehát valószínõ, hogy a csontozatod is sötétebb árnyalatú.
Tökéletes fehér fogsor csak a filmekben van. Illetve a mûprotkót nevezhetjük még annak. Az ember természetes fogsora soha a büdös életben nem lesz tökéletesen fehér.
tök fehér fog nincs, csak a reklámba, ne parázz
5 éves koromban nekifutásból lefejeltem egy oszlopot. XD 2 csontofogam úgy jött ki, hogy alapból darabokbanvolt és esett szét. (és hát hol? természetesen elöl XD ) meg lett csináltatva, de tökéletes soha nem lesz. Ettõl függetlenül nem panaszkodom. Mással kell kompenzálni ezt a hátrányt és meg van oldva. (Most nem azt mondom, hogy nem lenne jó egy tökéletes fogsor, de tudok mit tenni? Ha jó a dumád, így is fognak szeretni a srácok) :P
Nyugodj meg, semmi probléma! Lehet csak városi legenda, de úgy tudom minnél színesebb persze a természettõl fogva a fog annál ellenállóbb a viszontagságoknak. Jóval tovább bírják mint a hófehérke típusúak! Kis töri: A Japánoknál régen a nagyon sárga fog volt a nagyon szexi.
én is így vagyok ezzel.. jó látni, hogy tényleg nem akkora probléma :DD

Szerintetek miert nem csukja be egy srac a szemet mikor smarol egy csajjal? Nem tetszik neki vagy miert

Legjobb válasz: Amúgy tök illogikus lenne, ha nem tetszik neki a csaj méginkább be is csukná a szemét.. Látszik hogy Nõbõl vagy....

Amúgy tök illogikus lenne, ha nem tetszik neki a csaj méginkább be is csukná a szemét.. Látszik hogy Nõbõl vagy....
Nézi a másik csaj seggét.
Én sem mindig szoktam.. Köze nincs hozzáá. Mikor hogy jön F/16
szerintetek miért zavarja ez a lányokat?
Utolsó: Azért zavarja a lányokat, mert ha felnéz, látja, hogy nem amiatt nem figyel arra amit csinál, rgo nem is érdekli a dolog igazán.
Ha te nem csukod be a szemed közben, akkor miért kérdezel ilyet? Mert nyilván nem csuktad be, ha láttad, hogy õ sem... :)
én sem mindig szoktam. szerintem egyáltalán nem gáz. miért lenne?
ahány férfi, annyi választ fogsz kapni, kérdezõ :)
Én se szerettem régebben megengedni, de annyira szeretem a férjem és vágyom rá.Azért nem szerettem régebben, mert annyira lelõtt a torkomig, hogy öklendeztem.Nincs rossz íze, nem is jó, de nem is elviselhetetlen.Barátnõm sem engedte eddig, de elmondtam a teknikám és úgy neki se rossz.Annyi az egész, hogy csinálod neki és amikor már érzed, hogy mindjárt elmegy a nyelved felrakod a szájpadlásra és hátrahajlítod így a nyelv alatti kis üregbe fog folyni a sperma ott meg nem érzel semmit(íz, szag) majd kiköpöd-az már nekik úgyis mindeggy
7-es, a kommentjébõl következtettem erre, de a szöveg és a sok xd alapján te sem lehet még gimisnél több. Ez persze nem probléma, csak szerintem nem 17 évesen kell megmondani a frankót. A káma szútrát a pornóra írtam, hiszen szerinte a pornó okozza ezt a vágyat a férfiakban, pedig a pornó csak kiszolgálja. Az embernek mindig is természetes vágya volt a nõt teljes egészében birtokba venni. Szerintem egy fajta lelki és szexuális éretlenség mondat olyat az emberrel hogy minek hol a helye. Én oda teszem a farkam ahol jó nekem is és a feleségemnek is. Ha pedig te csak oda engeded a spermát ahol a helye van, ne is ránts rá, mert Jézus lát és sír.
Nem nem csalódás. A sok pornó nézés alakította ezt ki. Az én véleményem amúgy meg az hogy sokkal jobb ha ott megyek el ahol a "helye" van.
# 6 Attól hogy a srác nem akar szájba meg s-ggbe meg bárhova élvezni még nem kisgyerek bammegXDHová fajul az emberek gondolkodása???XDDDAmúgy honnan jött ide a KámaSzutra? (amúgy szerinted hol a helye te zseni? A s-ggben a sok szrral elvegyülve?Vagy a gyomorsav marja szét?XD Egy "igazi helye" van, azért"igazi hely" mert az a biológiailag természetes és egészséges szex, ez pedig a [email protected])
Mert kb olyan érzés mint megszakítani a szexet. Egyszerûen kizökkent.
Ahogy az elsõ mondja. Elvisz majdnem a csúcsig és abbahagyja a kiteljesedés elõtt. A hirtelen ingerváltozás miatt veszít az élvezeti értékébõl.
Gondold el hogy téged "kinyal" a párod. Mielõtt elélvezel arrébb kapja a fejét és elkezdi paskolgatni a puncidat. Neked jó lenne? Kettes szerinted hol van a helye? Te még gyerek vagy? Gondolom csak misszionárius pózban szexelsz csak punciba. Szájba, popsiba nem? Azt ugye tudod hogy a Káma szútrában már több ezer évvel a pornó elõtt is volt orális és anális aktius?
én szeretem ha a számba élvez!
# 9 Oh, egyébként õ is oda teszi ahol neki és a párjának jó(fogalmam sincs hogy került ide Jesszus Krisztus, de te tudod)és ez nem jogosít fel arra hogy éretlennek nevezd.Attól hogy volt KámaSzutra, nem azt olvassa minden egyes serdülõ korú tinédzser a világon és nem onnan "tanulják" a szexualitást, hanem az internetrõl.És nem az emberi test utánozhatatlan szépségéért, egyediségéért, és az egymásnak testi-lelki gyönyört okozásért akarják ezeket kipróbálni sajnos, hanem mert pornófilmekben látták és az már milyen ûber király. Nah jól van, összességében én csak wongo álláspontját védem, de attól még ne gondold hogy elítélem a tied.Értem mit akarsz kifejezni, és jó is, a gyönyörokozásnak nincs határa ha két ember szereti egymást, csak vedd észre mit mondasz. Gyakorlatilag lehordtál egy(lehetséges)17 éves tinédzser srácot mert NEM akar minden nõt mindenhol bedugaszolni.És EZT nevezted éretlennek.
Kedves # 10! Ha esetleg nem tûnt volna fel, nem a péniszrõl, hanem a spermáról beszéltem:) Maga csak ne magyarázzon nekem szexualitásról, ha ezt két mondatból képes volt kiszûrni talán több mint 100 kilométerrõl ismeretlenül, akkor gratulálok, nyugodtan elmehet látnoknak egy telefonos mûsorba, vagy az ezotéria kategóriába, ott örömmel fogadják kifinomult látnoki képességeit. Megértem, ha szövegértésbõl és megfigyelésbõl szeretnéd lejáratni magad, és közben villogni azzal hogy milyen menõ, és nálam sokkal értékesebb ember vagy mert meg tudod biológiailag magyarázni hogy miért abszolút ártatlan, higiénikus és veszélytelen az anális szex, valamint hogy nincs baktérium a végbélben(nyilván ezért nincs szükség semmi elõvigyázatosságra és semmiféle betegséget nem lehet elkapni)de ha lehet próbálj meg egy kicsit jobban felkészülni, tudod, a szakdolgozatot nem adják olyanoknak akinek fogalma sincs mirõl beszél. Szeretettel: # 7
A kérdező hozzászólása: nahát én csak feltettem egy egyszerû kérdést, de nem gondoltam, hogy ilyen paraszt válaszok érkeznek rá és most konkrétan rád gondolom utolsó válaszoló, brutál paraszt vagy!!!
BOCS! #7-nek szólt!
#6: Lehet még nem tanultad biológiából, de a végbél utolsó szakaszában, csak közvetlen székelés elõtt van bélsár. Arra meg azért kíváncsi lennék, hogy a gyomorsav hogy marja meg bárki farkát ... mert ha análisan, ahhoz legalább 7 méteres farkadnak kellene lennie ... de ha orálisan, ahhoz is kb. 1 méteres :-D :-D Arról ne is beszéljünk, hogy elég kanyargósnak is kellene lennie :-D :-D Ha nincs közöd sem biológiához, sem anatómiához, sem szexualitáshoz, akkor minek járatod le itt magad?
Az a legjobb, ha tiszta erõbõl szivajak, olyan 15% ot dob az egeszen. Ha pedig lenyeli, az lelkileg is jó...
5. Ez remek. Az élvezet csúcsa! :D 6. "Gondold el hogy téged "kinyal" a párod. Mielõtt elélvezel arrébb kapja a fejét és elkezdi paskolgatni a puncidat. Neked jó lenne?" Nem lenne jó, de ha nem szeretné az ízét, hát ne nyaljon. "Gondolom csak misszionárius pózban szexelsz csak punciba. Szájba, popsiba nem? Azt ugye tudod hogy a Káma szútrában már több ezer évvel a pornó elõtt is volt orális és anális aktius?" Mi nagyon perverz lények vagyunk a barátommal, mégse szeretem "popsiba". Amúgy az õsi szex könyvekben a férfiak prosztata masszázsa is helyet kap, tehát õket is fenékbe lehet dugni, ezek szerint. Az ingerközpontok a pózokkal fõleg nem függnek össze. Alkalmazunk nagyon nyakatekert pózokat, mégse élvez a számba és nem dug fenékbe, mert azokra nem gerjedek... "Az embernek mindig is természetes vágya volt a nõt teljes egészében birtokba venni." Egész nyugodtan lehet rá vágyni. Nekem meg, mint nõnek, nem vágyam az, hogy mindenféle más rendeltetésû lyukamat izgassa. Az bevallom, felizgat, ha a lábamat nyalogatják, csókolgatják- pedig látod, az sem hagyományos ingerközpont. A fülébe nem akarsz élvezni? A nõnek is vágya egyébként hasonló, análisan például a farok nem, de az bejön, ha valaki a finom kis nyelvecskéjét dugja be oda. Szerencsére akad jelentkezõ, bõven. :) "Én oda teszem a farkam ahol jó nekem is és a feleségemnek is." Ez viszont már más megközelítés, amivel egyet tudok érteni. Ami mindkét félnek jó, az mehet. Én sem várnám, hogy a nyelvét a popsilukamba dugja, ha nem vágyna rá hozzám hasonlóan! 10 "azért kíváncsi lennék, hogy a gyomorsav hogy marja meg bárki farkát" A spermiumokat marja szét, szerintem így értette. Na jó, látom hosszas vitába bonyolódtatok. Nyelje le, akinek jól esik. De az 5-ös beszámolója nekem csak még inkább elvette a kedvem. Pont annyira, mintha a barátom elõadná: milyen undort kell leküzdenie ahhoz, hogy kinyalja a fenekem. Soha többet az életben nem engedném neki, hogy megtegye!

Akármennyire is tetszek egy csajnak, nem fog odajönni hozzám? (18)

Legjobb válasz: ez a lánytól is függ, hogy mennyire merész. Ha félénk, akkor nem fog oda menni hozzád, ha merész, akkor szerencséd van, de a csajok jobban szeretik, ha csapják nekik a szelet,és nem nekik kell a pasik után rohanni.

ez a lánytól is függ, hogy mennyire merész. Ha félénk, akkor nem fog oda menni hozzád, ha merész, akkor szerencséd van, de a csajok jobban szeretik, ha csapják nekik a szelet, és nem nekik kell a pasik után rohanni.
Csajfüggõ, de nagyon kevés van, aki odamegy hozzád, mondhatni erre kár alapozni. A vicc hogy ugyanezt lassan a csajok is elmondhatják! XD 25/F
Lányfüggõ. Vagy rád mászik akkor is ha mást szeretnél, sõt akkor még jobban. Vagy csak a szeme sarkából figyel. Szerintem jobban jársz a 2.al... Az a legjobb ha figyeled aki tetszik, ha látod, hogy tetszesz neki akkor odamész és kész.
Csajfüggõ, vannak akik kifejezetten szeretnek kezdeményezni. Én viszont biztos nem megyek oda senkihez.
én sem mennék oda, egy pasihoz sem! Jobban szeretem, ha õk kezdeményeznek!!! Én ezt el is várom egy pasitól! Akármilyen jól néz is ki, legyen tökös!!! :) 28/N
Én nem mennék oda.Azért sem mert nem szeretem ha könnyû prédának hisznek.Meg azért is mert eléggé izgulós vagyok és össze vissza beszélek ha jó pasi van a közelemben. L18
Ez teljesen változó. Eddig egy csaj jött oda hozzám, neki se tetszettem különösebben, de odajött! Viszont egy csomó lehetõséget elszalasztasz, ha te nem mész oda.
A kérdező hozzászólása: Nincs kiszemeltem, ezt csak úgy teljesen általánosan kérdeztem.
háát hha nagyon teccel a nõnek akk sztem odafog menni hozzád:) én ugy szoktam csinálnii hogy a nõõ jöjjön oda hozzám;) nekem eddig mindig bevált;) sztem neked is befoog hajráá;)
Ez a lánytól függ. Van amelyik odamegy.
így van valószínû , hogy olyan lányt fogtál ki aki elvárja, hogy te kezdeményezz, te kezd el felvenni vele a kommunikációt, akár kezdetnek csak egy flört formájában. Neked kell kezdened, légy talpraesett, és ha hajtasz és küzdesz érte és a csaj látja hogy tetszik neked és meg akarod ismerni és õ is meg akar ismerni akkor díjazni fogja a közeledésedet. Még ha nem is vagy jártas ebben azaz nem úgymond "profin " csinálod hanem botnyeleskedsz de a csajnak tetszel, akkor mondom , hogy örülni fog amit észre fogsz venni! Hajrá!
Szerintem sem fog odamenni hozzád, én is elég félénk vagyok, még egy jóval fiatalabb srácnál sem mertem semmit tenni :(
Nem fog odamenni, én se merek:S:D
Azt szeretnéd, ha õ kezdeményezne?
én akkor kezdeményezek egy pasinál, ha pl van egy közös ismerõsünk és csak haver akarok vele lenni, akkor pl simán felveszem msnre, ráírok, vagy ha nagyon nagyon nagyon szerelmes vagyok. más esetben megvárom õt.ha nem kezdeményez, nem ér annyit.

Gáz ha egy csaj nem borotválja akkor ha nincs senkije?

Legjobb válasz: szerintem se gáz. ha nincs senkim én sem szoktam mindig leborotválni. addig is pihenget :) azért a borotva használata irritálja a bõrt. ha pedig pasim van mint pl most egy idõ után már nem gáz ha netán nem mindig vagy tök csupasz. aki ezt nem érti meg az egy bunkó ! minden nap nem lehet azért .. meg am is azért van a szõrzet hogy kevesebb baktérium jusson be.. csak elterjedt ez a borotváld meg gáz duma.. nem gáz :) de ha strandra mész akkor igen azért a bikini vonalad jó ha szép :)

szerintem se gáz. ha nincs senkim én sem szoktam mindig leborotválni. addig is pihenget :) azért a borotva használata irritálja a bõrt. ha pedig pasim van mint pl most egy idõ után már nem gáz ha netán nem mindig vagy tök csupasz. aki ezt nem érti meg az egy bunkó ! minden nap nem lehet azért .. meg am is azért van a szõrzet hogy kevesebb baktérium jusson be.. csak elterjedt ez a borotváld meg gáz duma.. nem gáz :) de ha strandra mész akkor igen azért a bikini vonalad jó ha szép :)
Ha senkim nincs, nem megyek se orvoshoz, se uszodába, se strandra, akkor hagyom én is.. Amint lesz valakim és esélyes, hogy együtt leszünk leborotválom. Kapcsolat alatt, ha kell akár minden másnap..
Nem más kedvéért epilálok, hanem magam miatt.Most pont olyan, mint amikor egyedül voltam.Ha így érzed jól magad, ne borotváld.
Miért lenne gáz? Mégis kit zavarna?
Én leszedem akkor is. Nem egy pasi miatt vagyok igényes, hanem magam miatt. De ha neked így megfelel, trmészetesen nem gáz.
Nem értem ezt a leborotválni dolgot. Barátnõmet én sokszor kérem, hogy hagyja meg magán a szõrt, csak ott borotválja le, ahol nyalom. Megteszi. Valamikor meg a csupaszt kívánom. De amint olyan helyre kell mennie, ahol orvos láthatja, azonnal levágja, mert hogy szerinte trógeres. Ezt nagyon nem értem meg... Nem, nem gáz. Ha strandra mész azért a bikini vonalat szedd le.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül :)
A kérdező hozzászólása: Persze ha megyek strandra leszedem a bikinivonal mentén :)

Pasik! Ha egy csaj nem szeret lovagolni, de szereti az orált, és bevállalós, akkor nem hivjátok fadarabnak, ugye?

23 l Mitől fadarab nektek egy csaj?

Legjobb válasz: de egy fadarab vagy istenem

de egy fadarab vagy istenem
Nem, akkor rönknek hívjuk :D
Az a fadarab aki aki csak fekszik, és ennyi, innen a kifejezés, mozdulatlanul fekszik akár egy fadarab, a nõ is dolgozzon kicsit, különben igen fadarab, attól, hogy szereti az orált még ne jelenti azt hogy nem fadarab
Csatlakozom az elõttem szólókhoz annyiban, hogy azt a lányt, vagy nõt szokták fadarabnak nevezni, aki szex során (általában) hanyatt fekszik és semmi jelét nem mutatja odaadásnak, szenvedélynek, vagy érzékiségnek. Ennek két oka lehet; egyfelõl a tapasztalatlanság, másrészt az adott lány, vagy nõ agyban teljesen máshol van. Nincsen olyan elvárás, hogy Te tudd és élvezd mind a 129 pózt. Minden lány és nõ más és más. Az én volt barátnõm pl. csak "misszióban" volt képes szexelni, mert állítása szerint minden más testhelyzet kényelmetlen volt számára. Ráhagytam a dolgot, de ettõl még nem volt fadarab. Ha Te szeretsz örömet szerezni a partnerednek, jelen vagy agyban is az együttléteitek során és Te is élvezed a szexet, akkor nem számít, hogy nem szeretsz lovagolni és az sem, mennyire vagy bevállalós, mert fadarabnak semmiképp nem vagy nevezhetõ. A kisebb szorongásokat, vagy félelmeket, amirõl írtál a pároddal együtt kell megbeszélnetek és megoldást találnotok rá. Ha se így, se úgy nem javul a helyzet, partnerváltásra lesz szükség. Nem passzol mindenki mindenkihez, erõltetni meg pláne nem lehet az ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszt! Amùgy nincs baràtom. Szerintem arròl is van szò hogy én azt szeretem ha dominàns egy férfi és nem szeretem ha nekem kell irànyitani...de azert nem ûgy hogy nem csinàlok semmit...csak ezt a pozt nem szeretem pont emiatt se
Én nõként: én sem szeretek lovagolni. Azaz, inkább úgy foglamaznék, hogy begörcsölnek a lábaim, és nem bírok. Erre az a megoldás született, hogy ráülök, azért mozgolódok, de õ alulról megtologat rendesen, megfogja a csípõm, és tudom, hogy ez hülyén hangzik, de mintha "rázogatna" magán. Próbáld ki esetleg így, de ha nem megy, akkor ne erõltesd. Nem vagy fadarab, azok a nõk a fadarabok, akik semmit nem csinálnak, nem élvezik, csak fekszenek és kész. Te bevállalós vagy, és csinálsz sokmindent, ezért nem vagy az.
nem szeret lovagolni, nem szereti az orált, van az ágyba szét tett lábbal, de az elvárja hogy te mindent megtegyél neki... egy fadarabba több életet találok ha meglékelem...
Ezt a kifejezést még nem is hallottam :D
Én javasolnám a gyogyszerészed és orvosod felkeresését :( nálad van baj és nem a fával kapcsolatos a nyaktól felfele van bibi.
attól függ, hogy nyírfa vagy tölgyfa -e.
akkor fadarab, hogyha meggyújtom, akkor sokáig ég kevés huzat alatt
Jó az a lovaglás, gyakoroljatok többet.
A kérdező hozzászólása: dehát eddig mindig azt mondták h nagyon jó a szex velem....mégis tartok attól hogy annak tartanak
Két dolgot tudok mondani: próbáljátok ki sötétben! A másik, hogy lehet nem megfelelõ a partner?
Nagyon lehangoló egy ilyen szex amúgy
Az orál ezzel nem függ össze, ha csak hanyatt vágja magát, lábak szét és fekszik, nem csinál semmit csak várja, hogy dolgozzanak rajta, akkor bizony fadarab.
A kérdező hozzászólása: akkor az vagyok..egyszer le is szóltak hogy béna vagyok, azóta végképp nem megy..nem is fog..nem szeretem úgy magam
A kérdező hozzászólása: Nem megy egyszerûen, nem tudok mozogni úgy csak nagyon lassan..és zavar ha néz a másik fél, zavarba jövök..nem tudom úgy elengedni magam...pedig amúgy nyitott vagyok, csak ez az egy nem megy, és igy azt érzem hogy kevés
Fadarabot nem a nemlovaglóra mondják hanem aki amint levetik a ruháját hátra vágja magát és várja, hogy felverje magának a csávó, és csak úgy dugják. vagy max csinálja ha a csávó oldalra teszi, de saját magától semmit. csak van.
Attól hogy ha prûd az ágyban! Miért nem szeretsz lovagolni?
Ha valaki fadarabnak hív, , akkor az illetõ egy tuskó. :D

Ha egy pasi nem kap meg egy csajt, nem lesz köztük szex akkor az idegesíti?

3 éve is már megkörnyékezett a srác, de nem vettem figyelembe. Meg csak haverkodott de tetszettem neki azt tudom. Szerintem amúgy már akkor is megd*gott volna. És most elkezdtünk találkozgatni, de kicsit visszautasító voltam vele mindennel (szűz vagyok még nem volt barátom) és lekoptatott. Amúgy 1,5 hónapig udvarolgatott. A vágy még meglehet benne hogy szívesen lefektetne így is hogy dobott?

Legjobb válasz: Itt nem osztogatunk tanácsot más hergelésére.

Itt nem osztogatunk tanácsot más hergelésére.
Nem, kifejezettem örül neki.
Ne foglalkozz ilyen emberekkel...nem éri meg. De amúgy igen, ez a legjobb taktika...kicsit változtass magadon, nem tudom tényleg milyen a stílusod...de pl. hajszínben, vagy akár csak hajstílusban...legyél dögös, és éreztesd vele azt, hogy veled minden oké, túl vagy rajta...esetleg, ha tudod merrefelé jár, akkor "véletlenül" járj arrafelé, hogy megmutasd magad...persze, ne feltûnõen, meg ne túl gyakran, mert akkor fel fog neki tûnni, és az nagyon gáz...és ha arra is jársz, és meglát, akkor se foglalkozz vele. Csak azért írom mindezt le, mert én is voltam hasonló helyzetben, nem is egyszer...és nem, ez nem bosszú szerintem, szimplán csak megmutatod a másiknak, hogy nélküle is jó, és egy idõ után te is elhiszed magadról, és minden jó lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Tudod milyen rossz érzés hogy ennyire meghülyített? Tudod mennyit sírtam miatta, mert én szeretem õt, õ meg csak egy d*gás reményében átvert, megalázott? Szerintem ennyit megérdemelne.
Édes a bosszú, Te nyomorék ?:)
A kérdező hozzászólása: Nem beszélgetünk, letörölt facebookról...De ez jó ötlet kedves utolsó! Pár napja látott egyébként. Feszülõs nadrág volt rajtam meg csini voltam (mondjuk mikor melegítõben voltam meg kötött pulcsiban akkor is bejöttem neki, szóval sztem mindegy neki mi van rajtam :D) de olyan volt mintha hátulról nézett volna. De köszi ez jó ötlet. Mintha észre sem venném. Max egy hello ennyi.
Hogy tudnád húzni? Beszélgettek még, látjátok egymást vagy stb.? Mert ha igen, mondjuk facen, akkor ott is beszélgethettek ilyesmirõl, bár az túl nyilvánvaló volna...ha meg személyesen is lát, akkor mutasd azt neki, hogy abszolút hidegen hagy, közben meg kicsit próbálj imponálni neki...mozogj nõcisen...nem tudom milyen a ruhastílusod, de azért mutasd meg neki, hogy milyen vagy...szurkálódj vele...az mindig beválik.
A kérdező hozzászólása: De nem akar látni sem és hallani sem rólam. Összevesztünk és azt mondta nem érdeklem már :( Pedig tudom hogy ha mást nem akkor megd*gott volna.
Ha beleestél, és ha tetszik, akkor finoman add a tudtára, hogy közeledhet. Elég egy pici bátorítás, hidd el... :-)
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy tudnám húzni kicsit? :D Nekem fáj hogy emiatt dobott mert nem feküdtem le vele, mert én beleestem eléggé :/
Ajj Istenem...nyilván idegesíti
A kérdező hozzászólása: De jó! Nagyon köszönöm neked az ötletet! :) Úgy lesz, ezt meg fogom csinálni ha jó idõ lesz megint ;) Ennyi jár neki! A lelkemnek is jobb lesz majd.

Fiúk! Nektek tényleg nagy "tragédia" ha egy csaj nem szop le titeket? Mennyire zavar titeket ha nem?

Már sok helyr?l azt hallottam hogy teljesen alap dolog, csak nekem nem az úgy néz ki. :)

Legjobb válasz: Engem nagyon zavar! Ez egy olyan alap dolog, amit nem fogok mellõzni az életembõl mert a másiknak nincs kedve hozzá. Mint már írták, természetesen én is hajlandó vagyok várni, de nem akármeddig.

Engem nagyon zavar! Ez egy olyan alap dolog, amit nem fogok mellõzni az életembõl mert a másiknak nincs kedve hozzá. Mint már írták, természetesen én is hajlandó vagyok várni, de nem akármeddig.
engem aztán nem zavar ha nem szop le a nélkül is jót szexelünk!
ha nincs kedve hozzá akkor nem baj.ha elõjátéknál nem csinálná, de én nyalnám õt akkor kicsit zavarna
-.-"" Egy kapcsolat arról szól, hogy mindent megteszel a másik vágyaiért..
Én imádok sz.opni. Ha õ is kinyal, akkor miért ne cumiznám le. Mélytorok. :P
én úgy vagyok vele hogy amit az egyik fél nem szeretne azt nem kell erõltetni
Bárcsak minden nõ ilyen lenne mint 7-eske!!! Talán kevesebb megcsalás és válás lenne....
Lefelé pontozás indul: Egy ideig türelmes lennék hátha megjön a kedve (kb.3 hónap) aztán kivágnám mint macskát szarni.
Engem zavar.Egy kapcsolat arról szól, hogy meg kell felelni a másik ember vágyainak.De akkor ne zavarjon, hogy nem nyalom ki..
24-21/L
Én nagyon szeretek szájjal kényeztetni, (én is szeretem ha kinyalnak) de van olyan amikor nincs kedvem szopni. De van hogy nem orálozok, attól még tudunk oltári jót szexelni!!!
nekem az. én igénylem, nagyon szeretem az orális szexet - adni és kapni is.
Sebaj majd leszop a porszívó, Õ legalább le is nyeli :DDD
Cicuska hozzászólását kiegészíteném azzal, hogy természetesen ha kezdõ partnere van az embernek az nagyobb türelmet igényel de 25 év feletti nõnél én már nem lennék türelmes, aki addigra sem szerette meg utána sem fogja. 30-as F
Én a barátomat eleinte nem szoptam le, mert undorodtam a dologtól. Kb ilyen 3-4 hónap volt ez. Õ türelmesen várt. És tádám mára imádok szopni, mert nem lett rám erõltetve a dolog. Aki kezdõ és nem akarja, mert írtódzik tõle annak kell egy kis idõ mire megbarátkozik a gondolattal. Õ kinyalt engem pedig sosem kértem. Tudta, hogy egy nap úgyis visszaadom. :) 17/L Kedves kérdezõ! Ha barátod türelmesen kivár téged, szerintem te is kedvet kapsz hozzá!
Én a barátnõmet kinyaltam utána 3 napig vártam mire eldöntötte, hogy leszop elõször nem tetszett neki a dolog, de elméletileg minden nõ hozzá tud szokni!
igen, akkor is. valahol el kell ám kezdeni!!! talán a szájba élvezést nem várnám el azonnal.
ma 18:40 Kulturált körökben? Mióta nem kulturált a másiknak, ill, kölcsönösen örömet okozni?
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat! még egy kérdésre esetleg ha válaszolnátok: Ha az illetõ teljesen tapasztalatlan a dologban, akkor is ilyen gyorsan lelépnétek?:)
Majdnem írtam egy hosszabb magyarázatot de felesleges. Aki szeret szopni-nyalni annak hajrá, élvezzétek, én is azt teszem. Aki meg nem, az magasról le van sajnálva....
istenem, de sok idióta van... -.- Én soha se vártam el, hogy orálisan kielégítsen a barátnõm.Egyszer megpróbáltam kinyalni és kb. 10mp múlva abba is hagytam, mert nekem se jött be.Ha oda is lennék azért, hogy leszopjanak akkor se várnám el, ha nem akarja.Kulturáltabb és kevésbé divatkövetõ körökben egyáltalán nem elvárt, hanem maximum megegyezés kérdése. 18/F
Én úgy vagyok vele, hogy ha szeretek valakit, nem undorodom tõle..egyik testrészétõl sem, ergo ha azt szereti, megteszem. (Bár én alapból szeretek szo.pni..) Mellesleg ha egy csaj elvárja a nyalást, szerintem úgy fair, ha vissza is adja. Teljesen más érzés, mintha hüvelyben lenne a farka. Legalább is ezt mondták. Volt párom szerint intenzívebb az orgazmus is orálnál. Hát miért fosztanám meg tõle? :) 23/L
1 hétig várnék, nekem szükségem van rá ha nem hajlandó még nem vesztünk semmit az elején.
Ez szerintem is alap dolog. Aki pedig korában azt írta, hogy "nem kell erõltetni amit az egyik nem szeretene", ahhoz meg csak annyit fûznék, hogy "aki nem kapja meg amit szeretne, az addig keresi azt amit szeretne amíg meg nem találja." Persze, ez elképzelhetõ, hogy nem ugyanannál a személynél lesz.
A kérdező hozzászólása: de miért?
Imádom a partneremet leszopni, látom élvezi nagyon teljesen uralom õt!!!de le is nyelem ha úgy tartja kedvem, de szétis vkenhetem magamon!!!!

Fiúk ha egy csaj nem fekszik le veletek és dobjátok 1 hét után de ha taliztok vele, megkérdezitek hogy hogy van van e barátja stb? ha nem volnátok belé szerelmes?

Legjobb válasz: en eggy het utan nem tudok szerelmes lenni sot 2 alatt sem de attol meg siman megkerdek minden ilyen hulyeseget a csajoktol. csak mert jofej akarok lenni v poenbol v vmi...(de mondjuk nem is passzolok le vkit azert mert egy het alatt nem adta be a derekat....)

en eggy het utan nem tudok szerelmes lenni sot 2 alatt sem de attol meg siman megkerdek minden ilyen hulyeseget a csajoktol. csak mert jofej akarok lenni v poenbol v vmi...(de mondjuk nem is passzolok le vkit azert mert egy het alatt nem adta be a derekat....)
Jó nagy nyomorék? Nézz már rá erre a "nõre"! Szerinted erre érdemes várni? Volt esze aztán idejében lelépett.
ha azért hagyott el, mert nem feküdtél le vele egy hét alatt....akkora jó nagy nyomorék, felejtsd el
13:17 Köszi! Rendes helyesírással, és fogalmazással máris érthetõbb a dolog:)
Egyébként most hogy végigolvastam a kérdezõ kommentjeit még egyszer, hát nem csodálkozok, h úgy van vele a srác, hogy max egy pipa, de járás kizárva. Én még azt se vállalnám....
Most ezen mi a f*aszt nem lehet érteni? Van a kérdezõ, akit felszedett egy biztonsági õr. Aztán a csávó nem tudta meghúzni, mert nem hagyta magát a kérdezõ, meg már amúgy is elkezdett fûteni egy másik hülye pi*csát a gyerek. Aztán most meg ha összefutnak akkor a pali kérdezõsködik, h miújság meg stb. Szal még reménykedik benne, h megba*szahtja a kérdezõ pic*sáját.
Adjon valaki egy szótárt, vagy magyarázza már el valaki, hogy most mi van, mert azt érzem, hogy mondani akar valamit a kérdezõ, csak nem értem, hogy mit.
Ez bukó. Nekem is volt már ilyen, h csinálta a csaj a fejét, h neki nem úgy megy, szal mondtam neki, h nekem meg nem így, szal elzavartam. De közben azért foglalkoztam vele, h hát ha egyszer beadja, semmibe nem kerül megkérdezni, hogy mi újság? van e barátod? Fõleg, h kb. nem is érdekelt, h mit válaszolt. Szal ne éld bele magad, h szerelmes beléd. (Srácok! Ugye h mennyi hülye pi*csa van?:D)
akár szex akár nem, valami pici dologért dobott, szóval valszeg nincsenek mély érzelmei sem.
Aki érti jelezze!
A kérdező hozzászólása: arra mondta hogy nem taliztam vele este 10 kor mikor mondtam neki hogy nappal nem ért rá? erre azt mondja dolga volt.sztem az baj hogy nem voltam olyan rámenõs szex terén...
Hát azért ezt kérdezd meg tõle, mert ha nem a szexre értette jobb lenne tisztázni a dolgokat..., de ha arra akk nem kell foglalkoznod vele
hat sztem ez gyenge a reszerol de tuti nem szerelmes..
A kérdező hozzászólása: azt mondaj nem úgy álltam hozzá dolgokhoz. sztem a szexre értette....
Szerintem, az ilyen biztosan nem szerelmes, ha szerlemes lenne nem dobna ilyen okból..., sztem ne naon foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: mert a fiú egy õr az egyik üzletben és nem tom lerázni ha bemegyek vásárolni mert mindenfélét kérdez, meg nem akarja hogy menjek mindeig azt mondja ráérek. akkor tetszem neki???
Meg. Udvariasságból.
Igen meg, utána is ugyan úgy csak meg akarlak dugni azért kérdezem meg bár igaz az se hátrány ha van akkor éppen faszid .
am ez a helyesírás meg ez a fogalmazás mód.... a hátamon is feláll a szõr.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!