Találatok a következő kifejezésre: Egy csaj izgul fel (10 db)

Egy csaj mire izgul fel? Na es egy pasi?

Legjobb válasz: Gondolom te is az egyik nemhez tartozol, szóval az egyik kérdésedre már meg is kaphattad volna a választ, ha ez ilyen egyszerûen általánosítható lenne. DE! Bármennyire is hihetetlen, de az emberek nem egyformák, és gyakorlatilag mindenkinek más tetszik, és másra izgul fel. Déja Vu-m van, kb. ugyanezt írtam már ma egy hasonló kérdésre. Emberek! Olyan kérdésre soha nem fogtok konkrét választ kapni, ami minden embernél más, és más! Teljesen egyéni az ízlés mindenkinél.

Gondolom te is az egyik nemhez tartozol, szóval az egyik kérdésedre már meg is kaphattad volna a választ, ha ez ilyen egyszerûen általánosítható lenne. DE! Bármennyire is hihetetlen, de az emberek nem egyformák, és gyakorlatilag mindenkinek más tetszik, és másra izgul fel. Déja Vu-m van, kb. ugyanezt írtam már ma egy hasonló kérdésre. Emberek! Olyan kérdésre soha nem fogtok konkrét választ kapni, ami minden embernél más, és más! Teljesen egyéni az ízlés mindenkinél.
Most kit akarsz felszedni csajt vagy pasit?
Vagy 1 érzéki, szenvedélyes csók
Te tudod mire izgulsz fel? Na arra izgul a többi azonos nemû is. VAgy te egy UFO vagy aki mebereket akarsz elrabolni és szószerint fajtalankodásra kényszeríteni?
Elõzõnek: Hát téged biztos nem, mert te csak arra izgulsz, ha a szomszéd kutyája rámászik a lábadra.
Elõzõnek: Nekem a zaftos fütyköz és a bütykös cuni is bejön D.
Pasi szinte bármire képes :D Csajok: ha nimfomán akkor bármire képes :D, ha meg 1 átlagos csaj, akkor simogatás, fogdosás stb.
Kedves 92%-kos válaszoló: elég vicces mikor magadnak válaszolgatsz, ráadásul hülyeségeket. (És kicsi az esélye h több embernek is pont ennyi pontja legyen..)
Pasi: Zaftos cuni Csaj: Bütykös füttyös.
itt egy ertelmes valassz sincsen, a csajok a ful es nyak csokolgatasra indulnak be(es a lassu tapizasra)szal csak szep lassan es finoman.....a fiuk meg sztem a comb simogatasra.
A csaj a pasira izgul fel, a pasi pedig a csajra izgul fel... van-e még esetleg további hasonló, értelmes kérdésed?
Boccs, de ez annyira hülye kérdés.. Mindenki másra!
És kit érdekel???
emberfüggõ, ezt nem lehet meghatározni, mindenki sztem másra:)

Van egy csaj aki nagyon tetszik, de nem izgat fel (szexuálisan). Ez nagy baj?

Nem viccelek, ha sorba kellene állítanom az eddigi csajokat akiket láttam, Õ állna az 1. helyen, nagyon tetszik, nagyon bejön nekem, pont az esetem, de mégse izgulok fel rá, nem tudom kiverni rá stb... Tudom, hogy a kapcsolat elején ez még nem számít, de később igen.

Legjobb válasz: Csókolóztál már vele? Lehet, hogy egybõl beindulnál. Messzirõl nézve A bizonyos lányt sem mindenki izgul fel szerintem. Vagy lehet, hogy egyelõre nem mint lyukként gondolsz rá, hanem mint szerelmedre, olyankor nem a testére összpontosítasz, vagy igen? Én nem tudom, lány vagyok.

Csókolóztál már vele? Lehet, hogy egybõl beindulnál. Messzirõl nézve A bizonyos lányt sem mindenki izgul fel szerintem. Vagy lehet, hogy egyelõre nem mint lyukként gondolsz rá, hanem mint szerelmedre, olyankor nem a testére összpontosítasz, vagy igen? Én nem tudom, lány vagyok.
Voltál már vele testközelben? Lehet belsõre mégsem az igazi.Nem érzed azt a pluszt vele kapcsolatban.Ennyit a külsõrõl :D
Lehet meleg vagy csak még nem tudod esztétikai érzéked meg van. verd ki úgy hogy egy fiúval képzeled el homikám
Amikor kivered, csak elképzeled, vagy ott is van hogy lásd? Ha csak elképzeled, akkor szerelmes vagy ;) F
A kérdező hozzászólása: elképzelem ;)
velem is így szokott lenni, ha egy casjra már másképp nézek. Hidd el ha összejönnétek nem lenne gond azzal h ráizgulj:)

Egyre több lány ismerősömön figyelem a szexuális témák felé mutatott közönyt. Csajok ti mikor vagytok a legkiindultabbak? Mi izgat fel titeket, és egyáltalán, "csakúgy" rátok jön-e?

Egy fiúnál egyszerűbb azt kérdezni mikor nem kanos. De a lányoknál ugye ott van a menzesz ciklusa, mely a hormon szinteknek rendesen odavág. Jól tippelem hogy a havi esemény környékén vagytok a leg vággyal telibbek?

Legjobb válasz: Ha a hormonszint alapján akarod elkapni a dolgot: a középidõban legkanosabbak a csajok (menzesztõl számítva 2 hét) így intézte el a természet. (szaporodni vágyó nõstény)Amikor megjön, jól leesik a hormonszint és akkor nem kívánósak annyira, bár sokakat az az 1-2 nap is olyan kiéhezetté tesz, hogy nem bírja kivárni míg elmúlik. Ahogy idõsebbek lesznek a lányok, egyre jobban kívánják...

Ha a hormonszint alapján akarod elkapni a dolgot: a középidõban legkanosabbak a csajok (menzesztõl számítva 2 hét) így intézte el a természet. (szaporodni vágyó nõstény)Amikor megjön, jól leesik a hormonszint és akkor nem kívánósak annyira, bár sokakat az az 1-2 nap is olyan kiéhezetté tesz, hogy nem bírja kivárni míg elmúlik. Ahogy idõsebbek lesznek a lányok, egyre jobban kívánják...
nekem nem igazán függ össze semmivel néha rám jön hogy akarom a szexet, néha nagyon nem kívánom és nem befolyásolja a ciklusom, max ha görcsölök akkor nem lesz szex de ha a párom úgy csókol meg akkor rögtön beindulok
Nemtudom nekem kb mindíg van hozzá kedvem, de menzesz idõszakban jobban megkívánom.
Reggel :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, jöhet még :-D

Férfiak! Milyen ruhaösszeállítas izgat fel titeket, amit egy bulira felvehet egy csaj?

Legjobb válasz: ha tényleg felizgatni akarsz, akkor tedd ki, amid van...ha pedig nem, akkor szolidabbra is lehet fogni a figurát

ha tényleg felizgatni akarsz, akkor tedd ki, amid van...ha pedig nem, akkor szolidabbra is lehet fogni a figurát
Nem a csomagolás izgat fel, hanem a tartalom.
egyértelmû hogy az erényei azt sugallják hogy nekem ez kell!
Én az elegánsabb ruhákat részesítem elõnyben, még sose volt probléma, hogy tapadjanak rám a fiúk...
mert beteg vagy?
Azért izgat fel téged, mert TE vagy a 60-éves egyetemi tanár! EZÉRT IZGAT! :D
Havas Henrik a szóban forgó egyetemi tanár!
Én megdugom a csajodat.Üdv!Henrik

Csajok! Hogy izgat fel titeket egy srác a leggyorsabban? Mit szerettek?

Legjobb válasz: ha arról beszél milyen volt neki a WC-n, kivel hányszor hogy meg ilyenek, meg a pencse is kelendõ

ha arról beszél milyen volt neki a WC-n, kivel hányszor hogy meg ilyenek, meg a pencse is kelendõ
ebben a kérdésben én azt nem értem hogy mégis hova sietsz??? :DDDD
az elõttem lévõvel értek egyet :D
Ha a puncimat simogatja. 14L
Nekem elég ha csók közben rámlekszik és ojj. megbolondulok olyankor. :D
a f.sza
a hangja(hogyha tetszik), ahogy rám néz.na meg persze a szája, ha szép és formás.:DD
a tekintete és a testbeszéde
Egy masszõz barátnõmet kérdeztem egyszer errõl; megkérdeztem tõle, hogy masszírozás közben nem szokott-e felizgulni olykor-olykor. Azt mondta, hogy általában nem, de megesik, hogy egy-egy kívánatos férfi mellkas láttán beindul a fantáziája. Szóval õ a mellkasokra szavaz.
A férfias kiállása. Ha igazán férfias férfit látok akkor akarva akaratlanul is megindul a fantáziám :)
a feneke :)
Hm.. jo kerdes. Fel eve vagyok egyutt a baratommal. Mikor meg nem jartunk es szerelmes voltam bele a puszta erintese is mar lazba hozott. Szerintem apuszta kulso eleg, hogy szexualisan felizguljon valaki. :D
Mint pasi mondom, szerintem egy lelkileg nem 100 nõt akinek gondjai vannak nem izgat fel semmi sem, vagy max az amiben hiányt szenved. Aki meg amúgy is ki van éhezve, az rákattan az elsõ lehetõségre.
A kérdező hozzászólása: hûha... xD de ha nem élsz vele szexuális életet ugy kerdem :D
az illata, és amikor a nyakam kõrül csókol lassan.na annak sokszor nemtudok ellenállni.xD

Mitől izgul fel egy csaj?

Legjobb válasz: ha kiszállsz az armani öltönyödben a x6 osból.... attól biztosan :P :D

ha kiszállsz az armani öltönyödben a x6 osból.... attól biztosan :P :D
Én van amikor már attól, hogy a párom simogat, de van amikor még attól sem, mikor a bugyimban matat. attól viszont mindíg, mikor öltözök és hátulról megölel és elkezdi csókolgatni a nyakam:D aahh... arra elég rágondolnom:D:D
A pénztárcád tartalmától.
Tetûlled!
én SP-töl szoktam... 15/L
LP vel mi a helyzet?
szerintem nem a neten kellene ezt megkérdezni. :) úgy gondolom ciki, ha ezt nem tudod. :) egy 17 éves lány.
Kit érdekel?!
http://www.youtube.com/watch?v=LTGUbihMjj8 ien modszerrel bármeik csajt a magadévá teheted ;)
hátulról öleld meg kezd el csógolgatni a nyakát, puszilgasd, simogast légy szenvedélyes, gyengéd érintések szép lassan...stb :) a többi már jönni fog ;)
Én speciel már attól odavagyok, mikor rámnéz. Legszívesebben magamra rántanám ott helyben. De ugye a tanárok..:D
Embere válogatja. Nem kezdem el sorolni, hogy az ékszerekre, luxus autókra stb. mert bár vannak ilyen típusú nõk is sajnos, a többség hál' Istennek nem ilyen.
Éntûllem!
ha szép kezei vannak, és elképzelem, hogy mi mindent tudna velem csinálni... ;);)

Egy csaj mennyire izgul fel ha jól masszirozod neki nadragon keresztül?

Legjobb válasz: õszintén? elõzõ akkor te valamit nagyon rosszul csinálhatsz.. :D volt h mire odanyúltam, már átázott a farmer is: )

én sem arról beszélek, hogy csak odanyúl, aztán lesz valami. hanem a szerelmével van, csókolóznak, simogatják egymást, odatéved a keze. és így ennyi.
õszintén? elõzõ akkor te valamit nagyon rosszul csinálhatsz.. :D volt h mire odanyúltam, már átázott a farmer is: )
akkor a karbantartóddal van a baj:D
lényegtelen, de megállapodtunk azér:D
Hát, úgy már azért más, de a kérdezõ szemszögébõl nekem nem így jött le :D
Nem, én nem csinálom, én nõ vagyok :D
Olyanom nincs :) Bocsi egyébként továbbra is fenntartom, hogy ebben semmi izgató nincs. Egyszerûen nem tudom elképzelni egy érett igazi férfirõl, hogy nadrágon keresztül nekiáll ilyet csinálni. Nekem ez annyira hogy is mondjam idegen, talán még kezdõ szexuális életnél lázba hozott volna, így nem. (Nehogy megsértõdjön valaki, nem annak szántam :) )
Õszintén? Semennyire.
ha engem pasi masziroz nacin keresztül és a kapcsolat még friss azonnal felizgulok, ha a barátom masziroz akivel már 1, 5 éve együtt vagyunk akkor megfordul a fejemben hogy jó lenne szexelni de magában nem izgató
A barátod mit szól hozzá, hogy egy friss pasi maszíroz nadrágon keresztül akkor egybõl felizgulsz? Utána is van még kedve veled szexelni?
A kérdező hozzászólása: hát én azért kérdeztem mert kiváncsi voltam hogy egy szüz csaj mennyire indul be... mert hat az nem engedi hogy egybol benyulj... de ma kiprobaltam és ahogy észrevettem nagyon tettszett neki! egyébként en nemtudom a barátod mennyire örülne ha megtudná hogy téged más is masszirozgat 2 menet között!:) ))
Szep csaj eltakaros ruhaban :) 21f
egy kevésbé jó csaj nagyon szexi ruhában
Az elsõ.
Önmagában egyik se hálaistennek. Viszont ha nem olyan jó csaj lenne a barátnõm akit viszont szeretek, akkor 100% hogy még unalmas mindent eltakaró öltözetben is fel tudna izgatni :DD
szexi csaj uncsi ruhában! :) 22f
A jó csaj
Szerintem a maga nemében mindkettõ egyformán szexi tud lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!