Találatok a következő kifejezésre: Egy csíkkal vagyok vagy (202 db)

Egy csíkkal terhes vagyok vagy sem?

5 napja késik a mensim.vannak tüneteim pl:kicsit feszül a mellem,1 hete úgy érzem mindjárt megjön,de semmi,a kávé szagát nehezen viselem,éreztem hogy szúrkál a hasam.csináltam 3 napja egy tesztet,halvány csík lett.gondoltam alacsony a hcg szintem.csináltam ma még egyet hátha biztosabbat mutat a teszt.hát mutatott!egy csíkot!nem értem most mi van.szerintetek???

Legjobb válasz: Sokat nem tehetsz, mint hogy vársz pár napot türelmesen, és ha nem jön meg elmész dokihoz. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy valamiért mégsem tudott megtapadni, és nemsokára meg fog jönni. De a teszt is tévedhet. Szóval várj türelmesen, és ne idegeskedj, az biztos nem használ, tudom nem egyszerû. A vizeleted is ludas lehet benne. Legközelebb a reggeli elsõbõl csináld a teszted, úgy hogy lehetõleg ne igyál elõtte, hogy jó kis koncentrátum legyen. Sok sikert!

Sokat nem tehetsz, mint hogy vársz pár napot türelmesen, és ha nem jön meg elmész dokihoz. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy valamiért mégsem tudott megtapadni, és nemsokára meg fog jönni. De a teszt is tévedhet. Szóval várj türelmesen, és ne idegeskedj, az biztos nem használ, tudom nem egyszerû. A vizeleted is ludas lehet benne. Legközelebb a reggeli elsõbõl csináld a teszted, úgy hogy lehetõleg ne igyál elõtte, hogy jó kis koncentrátum legyen. Sok sikert!
várj még pár napot, utána csinálj újabb tesztet! Sok sikert!
Nekem is volt hasonló egy évvel ezelõtt. Kimutatta a teszt, és rá három napra megjött. Teljesen kiborultam. Ezért is szokták mondani, hogy nem szabad hamar tesztelni, mert nagyon sok olyan van, hogy mensivel együtt távozik és észre sem vesszük. Remélem neked nem így lesz, és csak a teszt volt rossz, mert ilyenre is volt már példa. Pár nap múlva tesztelj ismét vagy menj el dokihoz.
Szia!Hasonló pipellõben járok mint te, vas.-ra vártam, semmi nem jött, tünet van, teszt nega.Dokinak telcsiztem, azt mondta, mint az elõttem szólók, hogy lehet hogy kevés a HCG-m, meg a teszt is olcsóbb fajta volt.Hétfõn megyek UH-ra, ha addig nem jön meg!Szorítok!!!!

Kimaradt a mensim kb2hete. Két napja fájdogál a hasam, feszül a mellem. Ma csináltam tesztet az a neve hogy first test. Egy csíkot mutat. A 'REF' írásnál. Valaki használta már ezt? Ha csak ez az egy csík van akkor most nem vagyok terhes, igaz?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.

Valószínû, hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs leírva.Csak az hogy 2-5 percet kell várni.Aztán kiderül hogy mi a helyzet.Csak nem tudtam értelmezni a tesztkazettán az írást.Köszi h kaptam választ.Most csináltam elõször ilyen tesztet.
Üdv, én szerbiai vagyok, az egy csík alatt mit értesz??
Nem, Mohol!! Zenta, Ada, Mohol! Mohol egy kis falu, lehet azt nem találod meg
A kérdező hozzászólása: Azon a néven én nem találtam semmit...:D Nem irhattad rosszul?
Szerbiában :D
A kérdező hozzászólása: És az hol van??:-)
Jaaah :) Gondolj rám ha Moholon leszel :D
A kérdező hozzászólása: Átutazoba leszünk csak, valahol megállunk:-)Görögországba megyünk.Csak elötte veszünk cigit meg piát.régebben is onnan hoztak nekem sok mindent, szegedre jártam suliba, virágzott a cigikereskedelem:-)))
Próbáltam képet is keresni róla, de azt nem találtam :) Nincs mit, nincs mit, nincs mit :) Amúgy melyik városba jöttök ide Szerbiába? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi köszi!!!
Jajj bocs, a mentolt nem láttam, vékony itt szerintem nincs csak normál, és az Best Menthol, 80 dinár(240Ft, max)
Nem tudom, én amit láttam, az 20 darabos volt, a legolcsóbb az 100 dinár, de lehet h van valamivel olcsóbb is (300Ft max. a 100 din) Van itt Ronhill, Monus, MC, Eve, meg még egy jópár, csak most ennyi jut eszembe, de ha érdekel több, akkor holnapra szétnézek, Normál cigikbõl meg van minden fajta :)
A kérdező hozzászólása: 10 darabot értek.tudtommal annyi van egybe csomagolva.
Eurot szarul váltják és nem euroba kapsz vissza. Mindegyik az itthoni fele kb.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam:-)))
Vegyél még egy tesztet, és mégegyszer csináld meg..az biztosabb..
A kontroll ablakban kell, hogy legyen csík, mert az jelzi, hogy mûködött a teszt. Vegyél még egy tesztet, de másfajtát!
lehet rossz a teszt, vegyél mégegyet. de ha két csík azért volt lehet baba, szerintem vagyél másikat de csak 2 nap múlva csináld meg mert akkor már erösebben kell hogy mutasa.
A kérdező hozzászólása: na igen, de az a baj, hogy a kontroll ablakban és a másik ablakban is függõleges csík kellett volna legyen. nekem viszont a kontroll ablakban függõleges volt a másik ablakban vízszintes! ez mi a fene???
Biztos, hogy rossz volt a teszt. Ismételd meg reggeli elsõ vizeletbõl.

Megcsináltunk egy terhességi tesztet de kb 2 perc után kiadott egy csíkot vagyis hogy negatív. A terhességi tesztek a vonalakat egyszerre mutatják ki vagy előszőr az egyik csíkot aztán a másikat?

Nem tudom mennyire érthet? szóval az volt a papíron várjunk 5 percet de kb 2 perc alatt kiadott egy csíkot.. és hogy mennyire biztos most hogy nem terhes a lány? Nem kellett volna még várnunk hogy kiadjon egy másik csíkot? Mert utána még pár mpig ugyanúgy 1 csík volt.

Legjobb válasz: nem terhes nyugi biztonsági játékosok megvárják az 5 percet, de ha halványan sem volt mellette a másik csík, akkor az késõbb sem jött elõ.

nem terhes nyugi biztonsági játékosok megvárják az 5 percet, de ha halványan sem volt mellette a másik csík, akkor az késõbb sem jött elõ.
Lehet nem akarták h terhes legyen, nem volt 2. csik, gyors megnyugvás és ennyi...kuka. aztán lehet a kukában halványan ott figyel a 2. csík...
Nekem késõbb jelent meg a második csík. Félre is tettem, aztán visszamentem a fürdõbe, és ránéztem... Meglepõdtem:) Most is szunnyad mellettem Izabell baba
Ki kellett volna várni minimum az 5 percet. Az elsõ csík az jó hamar megjelenik, a második szerintem még várat magára...
lehet nagyon halvány volt a csík....nekem se azonnal látszodott...de 5 percet várni kellett volna mert ha halványan jelenik meg akkor lassabban is mint a másik csik.
az fura, hogy még azt az 5 percet sem vártátok ki..én inkább még fél órát lesegetni szoktam, hogy biztos nincs 2. csík.. de amúgy igen, az 1. az szinte rögtön kijön, a 2.-ra várni kell picit..persze ha vki már terhes, akkor az is hamar kijön..van akinek egyidõben az elsõvel. attól függ mikor tesztelt az illetõ. szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl ismételjétek meg! és várjátok ki az 5 percet!
Igen, mikor még alacsony a HCG szint, akkor elõször egybõl csak egy csík (kontroll csík) jelenik meg és utána 5 perc után a második is halványan. Szóval, ilyenkor meg kell várni, ahogy a tájékoztatóban is benne van. Szerintem is próbáljatok meg reggel egy másik tesztet és azt várjátok meg.
Nekem késõbb jelent meg a második csík. Félre is tettem, aztán visszamentem a fürdõbe, és ránéztem... Meglepõdtem:) Most is szunnyad mellettem Izabell baba:)

Angliába menet 400 szál cigaretta és 1kg fogyasztási dohány a kivihető mennyiség, de ezt össze is vonhatom? Mármint kivihetek pl 1kg dohányt és 4 csík cigit? Vagy csak az egyiket?

Repülővel mennénk ki, és lenne vevő már az egészre.

Legjobb válasz: 400szál/19=21 doboz. Ez számításaim szerint két csík cigi. Feltéve, hogy a csík alatt a kartont(10dboz cigi és 19 szál /doboz)

400szál/19=21 doboz. Ez számításaim szerint két csík cigi. Feltéve, hogy a csík alatt a kartont(10dboz cigi és 19 szál /doboz)
nem vonhatod össze! ahogyan az alkohol termékek esetében sem csinálhatod azt, hogy a 110 liter sör helyett viszel 110 liter alkoholt, mondván az is alkohol.

S. O. S! Egy csík vagy két csík?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110115/SDC15548_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Gratulálok! Ez bizony két csík!

Gratulálok! Ez bizony két csík!
Bizony ám!!Két csík gratulálok kismama!!!:-)
Gyönyörûen látható két csík.Errõl álmodozok én is.Gratulálok Neked!
Igen, ez kettõ csík:)
Én is gratulálok! És köszi a képet. Kicsit hülye vagyok, szeretem az ilyen kérdéseket, és nézegetni a pozitiv teszteket. Pedig lassan megszülök és már van 2 gyermekem. 35hetes kismama
A kérdező hozzászólása: :) Köszi nektek, én is kettõt látok :)
Csik...:D...ma reggel en is teszteltem...es ilyenre sikeredett:) )...gratula:)
Bizony-bizony, meg kell, hogy erõsítsem az elõttem szólókat!Ez két csík, gratulálok! (:
A halvány csík is csíknak számít!
Én is kettõnek látom. :-) Gratula!
A kérdező hozzászólása: :)
Én a helyedben felkeresnék egy dokit.Az többet tud mondani.Ugyan olyan tesztet vettél mint az elözö?
Lehet azért lett az elsõ csík halvány, mert a napokban megfog jönni a menstruáció. Reggeli elsõ vizeletbõl teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Nem voltak egyformák a tesztek!És a menstruáciom a honap vége fele jön meg!
A kérdező hozzászólása: Igen reggeli vízeletbõl csináltam az elsõt!A másodikat délután csináltam!
Várj egy-két napot és ha addig sem lesz semmi, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Szukolok!
Délutáni mutathat téves eredményt! Ha a reggeli halvány csíkos volt, akkor az jót jelent:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Lehet olyan hogy februarba volt egy vetelesem mert megvolt halva a magzat es most 1napot keset es csinaltam tesztet es egyik csik halvany mit jelent terhes vagyok? (nagyon szeretnem)

Legjobb válasz: ha 2 csík van, akkor bizony kismami vagy :-) azért halvány, mert elég korán teszteltél. Gratulálok! Minél hamarabb doki! :-)

ha 2 csík van, akkor bizony kismami vagy :-) azért halvány, mert elég korán teszteltél. Gratulálok! Minél hamarabb doki! :-)
Ha egy hete is csináltál tesztet, az lehet még nem mutatta a terhességet, a mostani pedig igen. Csinálj még egyet és menj a dokihoz. Gondolom nem csak 6 napja, de elõtte is voltak együtt, csak azt a teszt még nem mutatta.
most gondolkozok... sok teszt köztük a clearblue írja hogy abortusz vagy vetélés után 3 hónapig akár tesztelhetsz pozitívat... ciszta miatt is változhat el... ha 6 napja voltatok együtt nem történt még beágyazódás... még õ alakulgat, de a beágyazódás csak a 10. nap történik meg átlagosan...
Nekem hétfõn lesz a mûtétem... bízom benne hogy nekem is sikerül ilyen hamar túltennem magam...
hàt ha terhes lennél azt még tuti nem mutatja ki a teszt. nekem dec 16.an volt mütétem vetèlés miatt.jan.30-àn csinàltam tesztet ami halvànyan de pozi lett.feb 1-én meg megjött.még lehet az elözö terhesség miatt azt mondta a dokim!
pedig hidd el, hogy 6 nappal együttlét után még nem mutatna semmit a teszt. Lehet, hogy hibás volt.
A kérdező hozzászólása: deh meg csinaltam egy tesztet ezelott 1 hete es 1 csik volt a mai napal 6 napja voltam a paromal vagy het ense tom pontosan mar
Ha csak 6 napja voltatok együtt, elõtte nem, akkor ez nem terhesség, a 6 nap az még semmi ahhoz, hogy teszt kimutassa.
akkor az a baba hamarabb fogant, 6 nappal együttlét után nincs az a teszt ami kimutatná :-)
A kérdező hozzászólása: es hogy februarba volt mutetem az nem szamit?
A kérdező hozzászólása: Kb 6 napja voltam a paromal es nem jott meg akkor tul koran csinaltam a tesztet es azert halvany csik?
Nekem vetélés után még 2 hónapig volt hcg a szervezetemben, és én korai terhesen vesztettem el, nem volt még olyan sok hcg bennem.Ez még simán lehet az elõzõ terhesség miatt.
Lehet valami gomba, vagy bõrbetegség. Szerintem orvos...
ja ja, vidd dokihoz jobbulást a kis malackának!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!