Találatok a következő kifejezésre: Egy csíkkal vagyok (205 db)

Üdv, én szerbiai vagyok, az egy csík alatt mit értesz??
Nem, Mohol!! Zenta, Ada, Mohol! Mohol egy kis falu, lehet azt nem találod meg
A kérdező hozzászólása: Azon a néven én nem találtam semmit...:D Nem irhattad rosszul?
Szerbiában :D
A kérdező hozzászólása: És az hol van??:-)
Jaaah :) Gondolj rám ha Moholon leszel :D
A kérdező hozzászólása: Átutazoba leszünk csak, valahol megállunk:-)Görögországba megyünk.Csak elötte veszünk cigit meg piát.régebben is onnan hoztak nekem sok mindent, szegedre jártam suliba, virágzott a cigikereskedelem:-)))
Próbáltam képet is keresni róla, de azt nem találtam :) Nincs mit, nincs mit, nincs mit :) Amúgy melyik városba jöttök ide Szerbiába? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi köszi!!!
Jajj bocs, a mentolt nem láttam, vékony itt szerintem nincs csak normál, és az Best Menthol, 80 dinár(240Ft, max)
Nem tudom, én amit láttam, az 20 darabos volt, a legolcsóbb az 100 dinár, de lehet h van valamivel olcsóbb is (300Ft max. a 100 din) Van itt Ronhill, Monus, MC, Eve, meg még egy jópár, csak most ennyi jut eszembe, de ha érdekel több, akkor holnapra szétnézek, Normál cigikbõl meg van minden fajta :)
A kérdező hozzászólása: 10 darabot értek.tudtommal annyi van egybe csomagolva.
Eurot szarul váltják és nem euroba kapsz vissza. Mindegyik az itthoni fele kb.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam:-)))

S. O. S! Egy csík vagy két csík?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110115/SDC15548_www.kepfelto..

Legjobb válasz: Gratulálok! Ez bizony két csík!

Gratulálok! Ez bizony két csík!
Bizony ám!!Két csík gratulálok kismama!!!:-)
Gyönyörûen látható két csík.Errõl álmodozok én is.Gratulálok Neked!
Igen, ez kettõ csík:)
Én is gratulálok! És köszi a képet. Kicsit hülye vagyok, szeretem az ilyen kérdéseket, és nézegetni a pozitiv teszteket. Pedig lassan megszülök és már van 2 gyermekem. 35hetes kismama
A kérdező hozzászólása: :) Köszi nektek, én is kettõt látok :)
Csik...:D...ma reggel en is teszteltem...es ilyenre sikeredett:) )...gratula:)
Bizony-bizony, meg kell, hogy erõsítsem az elõttem szólókat!Ez két csík, gratulálok! (:
A halvány csík is csíknak számít!
Én is kettõnek látom. :-) Gratula!
A kérdező hozzászólása: :)

Tudtok györ-moson-sopron megyében vágóhidat? Mennyiért tudnák elhozni egy csikót? Vagy bármilyen korú lovat?

hobbyló kellene nem világgyöztes versenylovat szeretnék,meg szeretnék menteni egy lovat,én csikóra gondoltam.

Legjobb válasz: Én vágó árban adnám ,plusz a kéthónapos csikója, mert kopeceknek nem szeretném ,azok vágóra vinnék, mihelyt leválasztanák a csikót.

Én vágó árban adnám , plusz a kéthónapos csikója, mert kopeceknek nem szeretném , azok vágóra vinnék, mihelyt leválasztanák a csikót.
Ez engem is érdekelne megyétõl függetlenül!
A kérdező hozzászólása: www.feherpecsenye.hu/ ezt találtam lehet hogy innen hozunk lovat:)

Lányok van itt köztetek olyan aki nem borotválja ott lent? Vagy esetleg olyan hogy meghagy benne egy csíkot, vagy formára borotválja? És ha van milyenre?

Kort is írjatok,és azt is hogy ez bejön e a csávótoknak, vagy direkt a csávótok kérte ?

Legjobb válasz: Egy ember ne nézzen ki úgy, mint egy majom. Még akkor se, ha nõnek született!!!

Egy ember ne nézzen ki úgy, mint egy majom. Még akkor se, ha nõnek született!!!
Nekem a barátom azt szerette, ha szõrös, viszont szerintem ez igénytelen, úgyhogy hagytam a közepén leszállópálya gyanánt egy csíkot.tetszett a barátomnak:) L/17
Én már unom, hogy mindenki borotválja. A csíkot is, ami semmivel se kevésbé elcsépelt. 10-15 évvel ezelõtt még odavoltam a kopasz p.nci látványáért is. Ma már nem csak minden pornóban, de minden hétköznapi bugyiban is ugyanaz a csupaszság van. Direkt keresek mostanában olyan tinicsajos képeket, videókat, amin természetes p-naszõrük van a lányoknak, pl. a met arton. Gyönyörû arc, bombázó test és szõrháromszög. Nagyon bejön.
Nincs pasim, szóval addig nem szõrtelenítek ott lent, nem kínzom magam feleslegesen. A bikinivonalat leszedem, meg rövidre vágom. Majd ha lesz pasim, mehet rá a teljes gyanta. 18/L
Az enyém hosszú, természetes. Van, hogy leengedve hagyom, de olyan is elõfordul, hogy befonom vagy kontyba rakom. A pasim imádja ezt a szexis eleganciát. :)
A kérdező hozzászólása: na nem kell szégyelni
Zsungel George-al járok! :D Na de látom kis pajkosra veszed így nem válaszolok!
Én is szoktam néha hagyni, de nem õserdõként, hanem igazítva, és sokszor fazonírozom is, de a legtöbbet csupasz. 27/N
A kérdező hozzászólása: Hmm azt én is imádom :) nem küldesz privátot ? esetleg képet róla ? vagy összefuthatnánk és tesztelhetnénk valamikor ;)
Egyszer (kábé 20 évenként) minden divatnak vége. http://www.blikk.hu/erotika/tamadnak-a-szoros-puncik-2222395 Aztán majd 2035-ben, amikor a világon mindenkinek szõrös lezs, megint elkezdõdik a trend, hogy fú, de érdekes, ha csupasz. Az adott trendet persze mindig alátámasztja a cosmós média. Az elmúlt 20 évben az ment, hogy aki magára valamit is ad, az borotvál, mert milyen már, ha a szõrt szedegeti a csávónk a szánkból. Most egy csomó öntudatos nõ, köztük amerikai tinik is, egyfajta egyéniségbõl fakadóan megint természetesen szõrös p.ncival jár-kel, és nagyon szexik, úgyhogy erre fog ráülni a médiatrend. Lesznek majd cikkek, hogy légy nõ, önmagad, ne hagyd, hogy a hímsoviniszta terror meg a pornóipar szabja meg, mennyi szõr van a p.nádon. És amúgy is, mennyi titokzatosság van egy szõrös nunában, plusz nem véletlenül van ott, mert gerjesztõ hormon- és szagfészek, plusz jön még az a vírusos bõrfertõzés, ami a borotválkozók között ezerszer jobban terjed már ma is, mint a szõrösök közt.

Egy csík vagy kettő?

[url=

Legjobb válasz: Szerintem nem sikerült a képfeltöltés.

Szerintem nem sikerült a képfeltöltés.
Ti hol látjátok a halvány csíkot??? Én csak EGY csíkot látok, de az elég erõteljes!
A kérdező hozzászólása: 3 gyerek után jött ki :-), védekezéssel, a legkisebbet még szoptatom ráadásul, csak elhasználtam a tesztet, mert a kezembe akadt, és soha nem volt még negatív tesztem, mondom megnézem milyen az.... 10 perc múlva ilyen lett a teszt, esti vizelet.
:D hát ez jó Én is látom nagyon halványan, és nem néztem meg a válaszokat mielött megnéztem volna, nehogy befolyásoljanak azok, de úgy látom mindenki lát halványan valamicskét.Kiváncsi leszek, majd írd meg mi újság :)
nem nyílik meg
Ez egy teljesen egyértelmû negatív teszt, nincs ott semmiféle halvány csík.
attettem negativba igy mintha lenne ott valami:) drukk-drukk (de lehet csak szaradasi csik)
Megneztem paintbe ranagyitassal..Egy pixel masodik csik sem latszik..Ez olyan mint amiket en kepzelek be..Csak hogy en nagyon akarom..:D
Nem értem miért kell egy egyértelmûen negatív tesztre azt kérdezni hogy hány csík van rajta?! Mert ha úgy kell keresni a második csíkot hogy közben az ember szeme is kiugrik, akkor ott csak 1csík van! Attól lehetsz terhes, csak a teszt még nem mutatja. De a válaszolók többségét sem értem, miért akarják a kérdezõnek, és maguknak is bebeszélni azt a 2.csíkot???
Negatív, mint az elõzõ kérdésednél..:)
ha nagyon gúvasztom a szemem van ott valami, de nem tudom eldönteni hogy látom, vagy csak tudom hogy hol kéne lennie, és csak azért tûnik úgy, mintha látnám.... Hányadik napon vagy? Mensizel már???
1 csík
Komolyan mondom már fáj a szemem annyira nézem, de én akkor sem látok halvány csíkot, pedig tökéletes a látásom!
Én is egy csíkot látok inkább. A másik nagyon halvány inkább száradási csík lehet, de kicsi a kép...
Ez is mega surprise! Nagyon-nagyon halvány!
en nem latom a masodik csikot.nem teszi ki nagyba a kepet :(
a masodik kicsit latszik. tesztelj meg egyet!
Nagyon halvány második.Szinte alig-alig, de talán valami látszik.Hány percen belül jött ki?Hányadik napon vagy?2 nap múlva tesztelj!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120725/teszt_kicsi_www.kepfeltoltes.h..
Õszintén szólva én is csak egy csíkot látok, de drukkolok, hogy olyan eredmény legyen, amilyet szeretnél. Viszont egy dolgot nem értek, se itt, se a többi hasonló kérdésnél: élõben MINDIG jobban látszik, hogy van-e csík, vagy nincs. Ha élõben sem látszik, itt sem fog látszani, és ha élõben látszik, még nem biztos, hogy képernyõn is látjuk. Szóval akkor miért vannak ezek a kérdések?

Egy X epil terhességi tesztnél ha a kontroll csík megjelenik és más nem akk kell várni h megjelenjen a másik csík vagy általában egyszerre szokott megjelenni? Másik kérdésem h az normális ha első sex után amikor meg kéne h jöjjön akkor nm jön meg?

Legjobb válasz: ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)

ha terhes vagy, a teszt idején belül kell kijönnie a csíknak, ez kb. 10 perc, változó, le van írva a használati utasításban. ha nincs csík, nincs baba VAGY még nem kimutatható. én 7 hetes vagyok, nekem ahogy érintkezik a pisivel, leugrik a teszt csík, de 4 hetesen még kellett neki jó pár perc, hogy megjelenjen (persze idõn belül!). a kérdés második felét én nem értem:)
Ha n vedekeztetek, akkor a menzesz kimaradasa lehet terhesseg miatt, de okozhatja hormon problema, vagy tiniknel az, hogy meg nem allt ve a ciklus. Ilyenkor nem terhesseg miatt kesik, hanem veletlen egybeeses, se hat ugye a fiatalok meg nyilvan vedekeznek, hisz nem akarnak gyereket.
Ha szûz is voltál, és ez volt az elsõ együttléted egy pasival, akkor is idõre kellene megjönnie a mensidnek. Remélem védekeztetek, mert kering egy olyan butaság, hogy elsõ aktus alkalmával nem lehet terherbeesni. A másik kérdésed: Ha durbán 10-15 percen belül nem jelent meg két színes (ált. pirosas-lilás) csík egymás mellett a teszten, akkor az a teszt negatív.
Pont hogy elsõ szex után szinte törvényszerû, hogy a menstruáció késik. Persze nyilván terhes lehet, ha nem védekeztek, de ha védekeztek és minden oké volt, nem lett terhes, akkor is változik a ciklus a szexuális élet megkezdésével. Nekem anno 1 hetet késett és kb. mindenkinek, akivel valaha ilyen témáról beszélgettem, ez pedig nem kevés embert jelent.

Melyik a szexisebb egy nőn ott lent? Ha teljesen csupasz vagy ha van egy kis csík vagy valami. Szeretném ha megőrülne érte.

Párommal nem rég vagyunk együtt, most lesz az els? közös együttlétünk és eddig sajnos nem tudtam kideríteni neki ott lent mi jön be: ha teljesen csupasz vagy ha van egy kis csík vagy valami. Melyik a szexisebb egy n?n? Párom 32 éves, szóval nem egy lüke kamaszfiú. Aki a mintát említi kérlek írja le pontosan milyen vastag legyen pl centiben meg milyen hosszan legyen a szeméremdombon. Olyat szeretnék ami szexi és elolvad t?le.

Legjobb válasz: Bár én 19 éves fiú vagyok, de nekem a nagyon csupasz nuni olyan pornós, az nem kell, a csík az nem lehet rossz, a teljesen szõrössel sincs sok bajom, de a párod életkorát nézve inkább a csík, mert te biztosan 27 körül vagy :)

Bár én 19 éves fiú vagyok, de nekem a nagyon csupasz nuni olyan pornós, az nem kell, a csík az nem lehet rossz, a teljesen szõrössel sincs sok bajom, de a párod életkorát nézve inkább a csík, mert te biztosan 27 körül vagy :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!! : )))
figyelj, mindenkinek más tetszik, más a szexi, másra indul be. egyszerûen kérdezd meg a párodtól, hogy õ melyik tábort erõsíti.
A természetes!
SZia! Szerintem próbálj valami középutat találni, se nem szõrös, se nem csupasz :) . A szeméremdombodon leegyen mondjuk egy csík sacc 2 cm, vagy egy kis háromszög. A többi helyen pedig szõrtelenítsd teljesen . CSak vigyázz ne pattogj ki. Amúgy meg szerintem bármilyenre is csinálod meg fog érte õrülni, vagyis iknább mondjuk úgy, hogy ÉRTED fog megõrülni. MErt ugye az "csak" egy testrész :) . Sok sikert nektek, legyen nagyon jó :) !
Én egyszer szemöldökcsipesszel szivecskemintát csináltam, és a Páromnak tetszett... Legalábbis viccesnek tuti vicces volt :D
Szerintem ez emberre vállogatja!:)
A kérdező hozzászólása: igen, 26 vok
Nekem csupasz tetszik.
MENJ ODA BUNDÁBAN, ÉS KÉRDEZZD MEG MILYET AKAR õ CSINÁLNI.Ennél jobbat nem tudok, de azóta már biztos megtudtad.

Kimaradt a mensim kb2hete. Két napja fájdogál a hasam, feszül a mellem. Ma csináltam tesztet az a neve hogy first test. Egy csíkot mutat. A 'REF' írásnál. Valaki használta már ezt? Ha csak ez az egy csík van akkor most nem vagyok terhes, igaz?

Legjobb válasz: Valószínû,hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.

Valószínû, hogy nem vagy terhes.2 hetes késésnél már kimutatná.Egy csík az sajnos nega.De sztem ez a használati útmutatóban is le van írva.
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs leírva.Csak az hogy 2-5 percet kell várni.Aztán kiderül hogy mi a helyzet.Csak nem tudtam értelmezni a tesztkazettán az írást.Köszi h kaptam választ.Most csináltam elõször ilyen tesztet.

Csináltam tesztet bár még korai, hétfőn kellene megjönnie, de nem bírtam tovább. Először megjelent mindkét csík. Egy halványabb és egy erősebb, majd a halvány egy perc múlva eltűnt. Most akkor van csík, vagy nincs?

Most ilyenkor mi van? Tudom várjam meg a hétf?t teszteljek újra.... De ez mi lehet? Olyan volt, hogy kés?bb jött a második csík az el?z? terhességemnél, de higy elmúlt volna? Azt írja a papír, hogy a terhességet 1 percen belül kimutatj a negatív eredményre 5 percet kell várni. Nekem 1 percen belül kimutatta és el is t?nt.

Legjobb válasz: Nekem megjelent mind a két csík az elsõ percben, aztán eltûnt. Mint neked. És nem is vagyok sajna terhes :(

Nekem megjelent mind a két csík az elsõ percben, aztán eltûnt. Mint neked. És nem is vagyok sajna terhes :(
Szerintem hibás volt a teszt, elõfordulhat, vegyél egy másikat és nézd meg újra... :)
Nekem mindegyik tesztemnél így volt. A teszt szerint negatív. Korán teszteltél.
:) nem tudom, szerintem vegyél új teszted, de mint alapigazság: a teszt csak negatív eredményben tud hamisat jelezni, a pozitívban tévedhetetlen. szeritnem vegyél még egy tesztet! de jó esélyed van arra, hogy az már pozitív lesz. (reggeli eslõ pisivel a legjobb tesztelni, mert az a legsûrûbb)
Varj a mensi elmaradasaig, mert addig siman mutathat negativat, meg akkor is, ha eppenseggel megfogant a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Valami majd csak lesz, várok még és tesztelek.

5 napja késik vettem már egy tucat tesztet.3 napja csináltam meg ay elsőt halvány + lett. Tegnap is halvány + lett. És ma is! Mikor erősödik a csík? Vagy valami baj lehet? Tiszta ideges vagyok!

Legjobb válasz: Ne idegeskedj, fölösleges minden nap tesztet csinálni. A halvány csík is csík. Várj egy hetet ami most biztos nehéz lesz, de várj és utána csinálj megint.

Ne idegeskedj, fölösleges minden nap tesztet csinálni. A halvány csík is csík. Várj egy hetet ami most biztos nehéz lesz, de várj és utána csinálj megint.
Ha halvány a csík, attól még pozitív. Én annak idején Gabriellel teszteltem halvány pozitívat, és azóta már 14 hónapos a kisfiam! Gratulálok:)
Nekem is csak "aligcsíkom" volt. :) Kislányom most 4 hónapos. Szerintem felesleges ennyi tesztet csinálni. Ha nagyon nem bízol a csíkjaidban, csinálj 1 hét múlva újat, addigra több hcg termelõdik.
Szia! Ne idegeskedj, biztos hogy babád van!!!! És nagyon-nagyon gratulálok:-))))
A kérdező hozzászólása: Köszi arik vagytok!Csak idegesít hogy nagyon halvány, félek hogy ne adj isten megfog jönni
De örülnék ha lenne legalább egy halvány csíkom.
Talán a Gabriel vagy melyik teszt amelyik mindig csak halványabban színezõdik el.Úgyhogy minden rendben .Boldog babavárást.
nekem is jöhetne már halvány csik.Én már a 46.napon vagyok se mensi se csik.Orvos kezelne ha lenne mensim de az sincsen.Neked gratula.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!