Találatok a következő kifejezésre: Egy csík. akkor mi lehet (9 db)

Egy csík. De akkor mi lehet?

( napja késik a höm:reggel 37.3C néha kicsit görcsölök.

Legjobb válasz: Szia!Hány napja is késik!Nekem orvos mondta hogy általában 6 hét után biztos hogy kimutatja a teszt!De hallottam már olyat is pont ezen az oldalon hogy csak az orvos mondta meg hogy baba lesz!Nekem 2 tesztem van negativ!:( És még egy hetem van hogy vissza menjek dokihoz!

Szia!Hány napja is késik!Nekem orvos mondta hogy általában 6 hét után biztos hogy kimutatja a teszt!De hallottam már olyat is pont ezen az oldalon hogy csak az orvos mondta meg hogy baba lesz!Nekem 2 tesztem van negativ!:( És még egy hetem van hogy vissza menjek dokihoz!
A kérdező hozzászólása: 8 napja késik.Kislányomnál 10 nap után csináltam tesztet az kimutatta és mentem dokihoz Õ még nem mondta 100%-ra akkor vettem még 1 tesztet az halvány csíkos volt és a másik héten már látta a doki akkor voltam 5 hetes terhes. Hétfön akarok menni dokihoz csak nem akarom beleélni magam, mert már régóta probálkozunk.Na meg ateszt 1 csíkos lett.
Majd az orvos megmondja, de azért szorítok, hogy baba legyen! :)

A laptopomon mostanában néha ha kattintok (új oldalra/ kis méretre) a képernyõ felsõ 2-3 centis csíkja fekete lesz, nem is egy csíkban, hanem van benne egy ilyen szakadás, de ha párat kattintok össze-vissza, akkor megjavul. Mi lehet?

Néha nem is fekete,hanem ugyanabban a felsõ részben a háttér látszódik (a képernyõ többi részén meg ugye amit amit épp megnyitok)

Legjobb válasz: Tegyél fel fotót, lehet, hogy a VGA beállításaival van gond.

Tegyél fel fotót, lehet, hogy a VGA beállításaival van gond.


Tegnap csináltam egy tesztet pozitiv lett, ma gabriellel csináltam az is 2 csik! Akkor miért fájdogál a hasam? És alig tudok bocsi, vagyis nehezen van székletem! Mi lehet?

Legjobb válasz: Szia! Terhes vagy :):) Az viszont, hogy a székletürítés nem normális lehet a terhesség jele, de lehet egészen más is. Okoz esetleg fájdalmat?

Szia! Terhes vagy :) :) Az viszont, hogy a székletürítés nem normális lehet a terhesség jele, de lehet egészen más is. Okoz esetleg fájdalmat?
mindenkeppen az:)
A kérdező hozzászólása: rendben , köszönöm!!!és tudom a legfontossabb a pozitiv hozzá állás!!:)
ez teljesen normalis hogy az elejen ugy fajdogal a hasad mint akinek megakar jonni, es a szekrekedes is terhesegtol van... gratulalok! pihenj sokat!!
Mielõtt bármit szedsz, azért beszéld meg orvosoddal. Lehet (valószínû), hogy a hasfájás független dolog a babától, az is lehet, hogy hormonváltozás hatására (hcg) jelentkezik. Hozzá fog szokni a szervezeted. Ha nem múlik, vagy más panasz jelentkezik, akkor menj orvoshoz, de különben ne aggódj. Igyál gyümölcslevet, hátha segít...
A szorulás gyakori a terhesség alatt, én végig kínlódtam az enyémet miatta. Különben GRATULÁLOK!!! :D
Egyáltalán nem árt.
A kérdező hozzászólása: és az nem árt a babának?bocs de kezdõ vagyok ilyen dolgokban!:)
szedj magne b6-ot, az jó görcsökre
Természetes! Lesz az még olyan se ... terhesség alatt érzékenyebbek vagyunk a gombás fertõzésekre, de akkor se ijedj meg, mert lehet hüvelykúpot használni.
A kérdező hozzászólása: és a folyásom is több de szintelen!!!az is természetes??
A kérdező hozzászólása: már mint a széklet ürités!???neeeeem!!!
Második vagyok. Ez szinte természetes, mert a méhed is alakul, nõni fog hónapokon keresztül. Ha nagyon görcsöl, menj orvosohz, de addig is pihenj, amennyit tudsz, ne cipekedj, ne ugrálj, stb, szedj magneb6-t, 3x2-t is lehet.
A kérdező hozzászólása: miért fájdogál a hasam?
Hát gratula, ebbõl kisbaba lesz.A hasfájás lehet a szorulástól, nekem még most is fájdogál néha, most vagyok 17 hetes.Szorulásra egyél sok rostosat, vagy búzakorpát.Nem finom, de hatásos.

2 napja kb baj van a szerszámmal :- ( Olyan mintha kiszáradna vagy rászáradna a bőr kívülről egy csíkban a makkomra. Ha lehúzom akkor feszül és fáj. De alapban nem fáj. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem lenne baj ha látná orvos, mert mi sajnos nem vagyunk azok. Próbáltad megmosni alaposan, és bekenni valami testápolóval? Bajod nem lesz tõle!

Nem lenne baj ha látná orvos, mert mi sajnos nem vagyunk azok. Próbáltad megmosni alaposan, és bekenni valami testápolóval? Bajod nem lesz tõle!
A testápoló hatása gyorsan elmúlik. Neogranormonnal kenjed, de nagyon vékonyan.Ez egy zsirosabb kenõcs , mellette még sokoldalu is .
Ne Neogranormonnal kezeld, mert ez valami fertõzés lesz, ha csak két napja áll fenn (ill. ma már három). Ma mindenképpen irány a bõr- és nemibeteg-gondozó, ott megvizsgálják, és kapsz rá kenõcsöt is!

Van egy csík a tesztablakban is, de az a rózsaszín háttérhez képest világosabb, szinte fehér! Akkor az most mi lehet? Ha a fehérségével emelkedik ki a "háttérből", akkor negatív a teszt?

1 nap késéssel teszteltem reggel Corax-szal. Biztos, hogy csík, az szépen látszik. Volt valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Szia!Pont igy vagyok én is!Sajna nem tudom,remélem terhesség:)))Én one step-et csináltam!Most kérdeztem én is!!

Szia!Pont igy vagyok én is!Sajna nem tudom, remélem terhesség:) ))Én one step-et csináltam!Most kérdeztem én is!!
Szia. Én voltam a negatívra voksoló válaszoló. Ha volt már halvány csíkos, akkor, az pozitív. De mindenesetre érdekes, hogy többen is írják, hogy ugyanígy jártak a fehér csíkkal. Mert, ha pirosat írnak, akkor miért fehér?? Lehet hibásak voltak... Másik fajtára voksolok én is. (próbálj más fajtával..) :-)))
Ja, a halvány csík is csík, igaz..
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy szorítasz! Veszek másfajtát, hátha látok egy normális csíkot is! :) De érdekes, a felettem kérdezõnek a 33 hetes kismami azt írta, hogy neki is ilyen lett. Olvastad? Szeretném elhinni, de nem merem...
sajna szerintem is nega
Szerintem várj még pár napot, és egy másikfajtával tesztelj újra! Szorítok! Írd majd hogy mi lett! Szorítok!
Azért halvány a csík, mert még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben, késõbb erõsödnie kell, de ha nem akkor inkább menj orvoshoz, mert lehet, hogy nem termelõdik elég hcg. Ha terhes vagy, látni fogja az orvos a petezsákot. Túl sokat se várj, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Erre a fehér csíkra gondolsz halványként, ami a fõkérdésben van? Vagy az elõzõre, amit 11 napja csináltam? Akkor szerinted az most talán pozitív?
Szioka!Szerintem neked összejött!!!Gratula!!!!!A fölötted lévö sorstársad:)
Valószínûleg terhes vagy. Grat. :)
A kérdező hozzászólása: márc. 8-tól 17-ig egyfolytában szurkálást éreztem a jobb oldalamban. 17-e óta már jobb, de akkor volt egy nagyon fájdalmas, vagyis inkább csípõs érzés. Mintha belecsíptek-szúrtak volna. Rá 4 napra teszteltem, 21-én, az lett a halvány csík. Most meg 10 nap múlva ez a fehér csík lett...
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ teszt nem "ilyen" volt, hanem ott valódi sötétebb, árnyékszerû csík látszott, de nem árnyék volt, mert jó sokszor megnéztem. :) Március 8-án voltunk együtt, akkor volt pé-em. És pé-t követõ 20-21 napra szokott csak nekem megjönni! Mindig ilyen hosszú ciklusom van, 43-45 nap!
Szerintm az negatív. Ha pozitív lenne, akkor olyan sznû lenne, amilyennek írják. (gondolom rózsaszín, vagy kék, vagy amit írnak)Szerintem amit látsz, az az a csík, aminek el kellene színezõdnie, amennyiben babát várnál. De, hátha valaki hozzáértõ jobban tudja, én is kíváncsi vagyok..
Megint én..Milyen színt ír az útmutató??
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi az... Remélem, tud valaki biztosat, aki már volt így. Egyébként én is arra gondoltam, hogy biztos ott kellene lennie a valódi csíknak...
A kérdező hozzászólása: Elvileg pirosat.
Csinálj még egyet!!! Amúgy nekem nagyon halvány csík volt az összes teszten, nem is hittem neki, azóta 16 hetes vagyok. A feletted írónak is válaszoltam, olvasd el!A halvány csík is csík!!!!
A kérdező hozzászólása: Hú... nem is tudom. Mikor teszteljek legközelebb? Holnap csináljak egy másikat?
Én a fölötted lévö vagyok!Várj még pár napot és más fajtával tesztelj!Szorítok neked is:) )
A kérdező hozzászólása: Volt már 10 napja egy második csíkom, a férjem látta is. De annyira halvány volt, hogy nem hittünk neki. Az egy nagyon érzékeny teszt volt, ami beágyazódást követõ 3. napon már kimutatja a terhességet. De ezt csak utólag tudtam meg. Pedig akkor simán hihettem volna neki már.
Az is"ilyen"szinü volt?Miota is késik..1napja és már 10apja is pozitív volt?!
akkor az nem baba mert ilyen már nekem is volt. de valoszinüleg te már tudod. mi lett?

Az miért van ha youtube-n videót akarok nézni teljes képernyõben akkor úgy jelenik meg a videó hogy jobb oldalt és alul van egy vastag fekete csík. Mi lehet?

Ha teljes képernyõben akarom nézni kiteszem és van egy vastag fekete csik alul és jobb oldalt, olyan mintha nem illeszkedne bele a monitorom méretébe a kép.. Nem tudom mivan vele csináltam róla egy képet is : <[link] Mi lehet vele? Be lehet valahogy állítani vagy valami ?

Legjobb válasz: Próbáld meg beállítani a Flash media player-t,jobb klikk a videóra és settingst. Ott keress rá megoldást..

Próbáld meg beállítani a Flash media player-t, jobb klikk a videóra és settingst. Ott keress rá megoldást..
Baba és irány a doki.Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szerinted, ha a 12, 16, 18 napon megszakítással voltunk együtt, a 21-en "becsúszott", akkor melyik nap lehetett? Inkább a 21-e ugye, mert ha elõbb lett volna, akkor már nem csak halvány lett volna a csík? Ja, és a gyógyszert is 3 hónapja hagytam abba, azóta 31, 22, 29 napra jött meg. Köszi!
Szerintem bármelyik idõpont lehetséges, mert van akinek 6 hetes terhesen is halványka a 2. csík, szóval... Ugye neked mindegy is melyik nap fogant...
Bármelyik nap lehetett. A csík sokáig lehet halványka. Viszont, babád lesz, úgyhogy irány a doki! Gratulálok! :-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mindegy... :( Esetleg privi?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!