Találatok a következő kifejezésre: Egy buliban egy lánnyal, és akkor (32 db)

Ha egy lánnyal odakerülök hogy sexelünk egy bulin és már a cél előtt járunk akkor érdekelni fogja hogy mekkora? Lányok ti ilyenkor mit csináltok?

Legjobb válasz: sztem arra gondol, hogyha egy bulin lefektet egy lányt, érdekelni fogja-e az intim mérete. Figyelj, hát sztem ha már veled elmegy, hogy akkor akciózzatok, akkor biztos nem fog elküldeni, amiért neki nem tetszik a méret

sztem arra gondol, hogyha egy bulin lefektet egy lányt, érdekelni fogja-e az intim mérete. Figyelj, hát sztem ha már veled elmegy, hogy akkor akciózzatok, akkor biztos nem fog elküldeni, amiért neki nem tetszik a méret
Azt a lányt, aki egy bulin lefekszik bárkivel, szerintem semmi nem érdekli.Az se, hogy tiszta-e a gatyád, meg a farkad.
Az a helyzet, hogy nem fekszem le valakivel, akivel egy buliban ismerkedtem össze. Tehát, szerintem b.aszottul nem érdekli a lányt, hogy neked mekkora farkad van, hisz csak egy leszel a sok közül.
Annak a lánynak, aki már rögtön ott helyben, a buliban akar egy menetet, annak kedves barátom, a kisujjadat vagy akár a szendvicsbõl a virslit is felrakhatod, nem fogja érdekelni, csak legyen valami... Szerintem elõbb tanulj meg helyesen és stílusosan írni, kérdést feltenni, utána kezdj el gondolkozni azon, hogy mit, mikor és hogyan!
A kérdést sem értem, pajtás.
Arra vagy kiváncsi, hogy mekkora a méret? Nem hinném hogy ez érdekelné a lányokat! Nem a méret a lényeg, hanem az amit nyújtani tudsz, de mikor fogjátok már ezt végre megérteni?!?!?! Minden nap van ilyen kérdés.
hogy mekkor-, , a''? ... vagy? fogalmazd meg rendesen...

Ha elmész egy buliba, ahol adott két helyes lány, akiket biztosan ágyba dönthetsz, de nem köt semmi hozzá és adott egy lány, akivel már régen szeretnél megismerkedni, de nem tudod hogy érez, kit választanál?

Ha látja,hogy mással vagy a késõbbi esélyeidet biztosan ellõtted ,de ha rápazqrlod az éjszakát és mégsem kellesz neki,akkor csalódottan távozhatsz..

Legjobb válasz: 2 nõ. Egyértelmû. A harmadik "szeretném megismerni lány" várhat a köv buliig.

2 nõ. Egyértelmû. A harmadik "szeretném megismerni lány" várhat a köv buliig.
Hosszútávú párt bármikor találni. Megfektethetõ lányt is.Inkább lezaravarom az egyéjszakásokat aztán megyek bele hosszútávúba, mint hogy a párom mellett dugjak félre mert kevés csajt döntöttem meg.
A kérdező hozzászólása: Bocs a kérdés azt sugallta, hogy egyszerre két lánnyal mehetsz ágyba - nem, természetesen csak az egyikkel . De választhatsz , az egyik biztosan megy, mert ismered õket, tudod, hogy könnyûvérûek és tudod, hogy bejössz mindkettõnek.
Attól függ: mi a cél, ágyba döntés vagy tartalmasabb kapcsolat ? Azaz altesti mirigy-váladék kiürítésének kényszere (Marcus Aurelius után szabadon), vagy talán az agykéregnek is lenne valamilyen igénye ?
A kérdező hozzászólása: Nem irreális. Én elcsesztem , a könnyebb utat választottam . Volt egy jó estém , amit fél éve bánok ..
Második.
Bocsánat most olvasom az apró betûs részt... Így is a 2 helyes fektethetõ lányt választom. Mindig felfedezni valami újat, nem félek hogy kimarad valami az életembõl, sõt, ha akarnám õgy is megszerezném azt a harmadik lányt is legközelebb. (Túlzott önbizalmam van tudom. De sokszor beválik :D)
Szeretem az ilyen irreális választási lehetõségeket, tényleg nagyon sok értelmük van.
A másodikat választom.
Akivel meg szeretnél ismerkedni. De lehet velem van a baj. Én olyan fiú vagyok aki csak úgy tudna lefeküdni valakivel, ha érzelmileg kötõdik hozzá. És az csak egy valaki. Nekem egy igazi nõ van az életemben, többi idegen ha úgy tetszik.
Akkor is a második. Az én kiszemeltem túl érdekes ehhez.
megakarod ismerni a csajt? akkor hajrá! kit érdekel h a másik 2 d.gható? mivan ha akit meg akarsz ismerni nem akar majd mert azt hiszi csak d.gni akarsz? :D

Van egy lány akit egyszer láttam egy buliban és a haverom tudta a nevét meg minden utánna facebookon ráírtam elkezdtünk beszélgetni és egyszer egy buliban találkoztam vele beszélgettünk Van nálla esélyem? Többi lennt

Nah és aztmondta aranyos vagyok de most nemakar pasit,de ezenmég lehet változtatni Talizni nemtudja h akar-e azon gondolkodtam hogy elémegyek az iskolához megvárom és elhívom valamire ez jó ötlet? Meg ma láttam a városban mentem utánna aztán visszafordultak de nekem csak akkorjutott el az agyamig h ? volt amikormár nemtudtam volna utolérni Szerintetek ha kitartó vagyok meg minden akkor lehetmég nálla esélyem?

Legjobb válasz: Lány vok. Szentem van esélyed. Amúgy is neked kell kezdeményezned hisz te vagy a fiú. Nem bukhats sokat ha megprobálod. Ha szeret téged akkor lehet valami ha nem akkor nem ez ilyen egyszerû. :))

Lány vok. Szentem van esélyed. Amúgy is neked kell kezdeményezned hisz te vagy a fiú. Nem bukhats sokat ha megprobálod. Ha szeret téged akkor lehet valami ha nem akkor nem ez ilyen egyszerû. :) )
Én akkor szoktam egy pasinak azt mondani, hogy aranyos meg hogy most nem akarok pasit, ha nem tetszik. Meg az is elég utaló jel, ha nem tudja, hogy akar-e veled találkozni. Sajnálom, én nem látom sok értelmét, hogy hajtsd magad.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h Nekem õ kell :///
A kérdező hozzászólása: Áhh szerintem nemszeret engem :S nemad ennek semmi jelét meg állítólag van egy másik csávó a képben.....

én egy 12 éves lány vagyok. és most szervezek egy bulit (egy újévi-bulit), és most felhívtam azt a srácot aki tetszik, de azt mondta, hogy nem jön. Most leakart rázni?

Persze, nem is értem. Most leakart rázni? Vagy csak azért nem jön el a buliba, mert 12 évesek vagyunk, és mivel ottalvós buli lesz? (lányok-fiúk aludnának itt) Szerintetek mért nem jön el? Vagy most leakart rázni?

Legjobb válasz: Hol is lesz a buli? Pedo maci

Hol is lesz a buli? Pedo maci
hû én ezt a stílust fél bekezdésen át birtam, ez rémes... szerintem 12 évesen aludni kéne 23:23 kor bõven, és fõleg nem szilveszteri bulit rendezni. na de ez van... fajul a világ
Az idõsebbek nem értik hogy mi is egy kis romantikára vágyunk..:S
Szia! Nem feletétlenül akart lerázni lehet, hogy nem ért rá. L/19
12 évesen ottalvós partykra jársz, ahol nincsenek otthon a szülõk? Hát kisanyám, nem vagyok öreg (25 N) de ez nekem kissé erõs. Ennyi idõs kishúgom van, õ is ott szokott aludni a barátnõinél néha, de ezek jól ismert, szoros barátnõk, megbízható szülõkkel, akik természetesen otthon vannak olyankor? Hogy engedik ezt neked a szüleid?
Miért olvasgatsz ilyen oldalt? Vannak olyan dolgok itt amik tényleg nem neked valók.
xP 15 vok, de ez már nekem is erõs... Házibuliba? Ahol még szülõk sincsenek? :O Hát te tudod... Ez még nálam is kicsapta a biztosítékot... Fõleg az egyik kérdezõ aki a romantikáról beszélt... Inkább a tanulással fogllalkoznátok nem a "romantikával"... Bocsi, de ez tényleg durva...
Úr isten mi a [email protected] ez az xD hogy már...
hányéves a fiú?:O
degáz...így kezdõdik a r*bancság...xDD
xd törõdik veled:D amúgymeg engem szétvert volna anya ha 12évesen ottalvós buliba ( lányok - fiúk:DDD ) mentem volna:DDD
Hát nem is tudom, én ilyen koromban még délutáni zsúrokat tartottam és arra mentem, nem bulikba, fõleg nem úgy, hogy szülõk nincsenek. Azért vicces, ennyire õskövület vagyok a 23 évemmel vagy mi a szösz. Ilyenkor meglepõdök, hogy a szülõk ezt így engedik, aztán csodálkoznak jé piál meg dohányzik a gyerekem, nem mellesleg 12 évesen fél 12kor a szerelem, szex kategóriát bújja. Kedves leányzó mégis mi honnan tudnánk õ miért nem jön el, te beszéltél vele telefonon, miért nem kérdezted meg, miért nem érsz rá/nem jössz, ennyi.
ez de édes Xd , am szntem az anja nem enegdi el biztos azthiszi bepiál:D
Most vagy nem éér rá vagy pedig ha flegmán válaszolt hogy õ márpedig nem jön el akkor õ téged nem nagyon kedvel..nekem is ez volt de msn-en beszélgettem vele hogy mikor lessz a szülinapja, hogy mit veszek neki és akkor megszeretett de sajna nincs nála esélyem de legalább barátnak tekint..L/12
gyerek szerelem... de 12 évessen nem a pasikkal kéne még foglalkozni szerintem...
gyerekszerelem:')
12 évesen mien bulit akarsz??? majd max 2 múlva!!!
szerintem szeret téged vagy dolga volt vagy valami hasonló vagy szégyel elmenni nemtudom de ilyesmi lehet az oka! én még nem voltam buliba semmije buliba se és az a ciki még barátnõm sincs pedig már akarnék egyet de még túl fiatal vagyok 13/F és azt nem értem 12 évesen hogy lehet járni? mondjuk én megértem hogy hogy tudnak járni már lehet szeretkezni is akarnának mivel ismerek olyan gyerekeket aki már szex-elni akar vagy már csinált:S sajnos ilyen a mostani világ a gyerekek már 8 évesen elkezdik! de hát ebbe semmi rosz nincs.

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Legjobb válasz: A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.

A kérdezõ további kérdései... – 2 év múlva: "16 éves lány vagyok, járok bulizni, felszedek srácokat, le is fekszem velük, jegyzem egy papíron, hogy eddig kiket tudtam ágyba csábítani... most akkor ribanc vagyok?" – 5 év múlva: "Miért hagy el minden pasi? Folyton megcsalnak, pedig én hûséges vagyok aránylag... jó, néha félrelépek, de ettõl még nem kéne csak úgy dobniuk. Mi lehet velem a baj?" – 10 év múlva: "SOS!!! Egy HIV-tesztem pozitív lett! :SSS Ugye ez lehet csak véletlen?!! Ugye lehet, hogy a második szûrés negatív lesz?!!" – 20 év múlva: "Tud valaki egy jó hospice-házat a fõvárosban?" . . . Válaszd a másik utat. Jóindulatú tanácsom, hogy ahelyett, hogy mintegy azzal vágnál fel, hogy hány pasit tudsz felszedni, vedd észre, hogy ez nem igazi dicsõség. Próbálj más területeken sikereket elérni. És párkapcsolat tekintetében pedig próbáld megtalálni azt, aki (majd) tartósan ki tudja elégíteni a vágyaidat, és akit szeretsz is annyira, hogy nem csalnád meg. Hidd el, az életednek sosem lesz stabil alapja, ha a "pasifaló" attitûdöt viszed tovább. És bármennyire sem szeretek durva lenni, de igen, ez valóban a ribancok definíciója amit fent írtál (legalábbis sokak olvasatában). De megváltozhatsz, és lehetsz tisztességes lány, illetve nõ. És hidd el, hosszútávon megéri.
Én ütnélek. Zenére. Nem vagy ribanc, átlagos lány vagy. Egy átlagos sráccal leszel majd együtt, akivel rendre csalhatjátok egymást. Mosolyogj, a te döntésed volt. Mutatom: :)
nem ez tök átlagos mostanában
na még pár év és beszopod majd magad egy jó állásra, addig ugyis gyakorolsz még rendesen ahogy látom
elõzõ ez nagyon tetszik ment a zöld kéz!!!
Igazából ezek tök átlagos dolgok manapság, de az, hogy büszke is vagy rá, szánalmas : )
IGEN. Tényleg.
Hát szerintem ja xD A ribancokat pont így jellemzik. De ne aggódj, a csajok 60%-a ezt csinálja. Viszont egy kicsit fura, hogy vezeted papíron, kikkle smároltál.
A kérdező hozzászólása: már vártam, hogy valaki igy beszóljon. xD
A kérdező hozzászólása: azért vezetem, hogy ne felejtsem el.xd
Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet. - Plébános úr, az bûn, ha esténként gyönyörködöm a tükör elõtt a szépségemben? - Nem bûn, lányom, csak tévedés. Egy jó tanács: vigyázz magadra!
Az nem baj, ha bulizol. Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba? Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?) Az hogy nagyok a melleid: nem gáz! Az hogy kiteszed: nem gáz. Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvetõ dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és idõd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menõ legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörû leszel, mert minden lány gyönyörû valamilyen szinten és nem a külsõ hanem a belsõ a fontos!:)
Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet! Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!... De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)
Nem feltétlen bisex sok lány kipróbálja mien másik lánnyal smárolni.De rend szerint kinövik.
LÕDD LE MAGAD BUZ-I!
a lezbikus csajok nagyon izgatóak, bisex csajoknál pedig nem is lehetne jobbat kívánni:P
"Egy buliban láttam 2 lányt csókolózni és teljesen beindultam." Szóval így terjed a kór... :D
engem is izgat egy kicsit :$ mind2 téma:D Nem vagy egyedül. 17/L

Van egy lány, akivel kavartunk bulikban, de már nagyon sok ideje ismerem és egy baráti körben mozgunk. Mi legyen?

Szerelmes voltam az egyik barátnőjébe (még talán vagyok is) azonban már egy éve csávója van, de régen nagyon jó barátok voltunk, mostmár nem beszélünk annyit, mert rájöttem ez nem mehet így tovább. A barátnője most nagyon szeretne összejönni velem, nem tom belemenjek-e, mert akkor végképp lemondhatok a lányról, aki nagyon bejön, nem?

Legjobb válasz: A kérdésedbõl ítélve 16nak tippellek, ha nem így van, akkor neharagudj. Csak mivel nem írtad, ezért tippelnem kellett. Márpedig ha 16 körül vagy, akkor válaszd a könnyebb utat, és gyere össze azzal akivel tudsz. Netán vidd ágyba is. Bár nem hiszem, de ha esetleg ilyen "lelkis" srác vagy, és az elsõnek említett lány iránt már valami érzel, akkor viszont inkább hagyd a barátnõjét. De attól én még a barátnõjét vinném. De nefeledd, ez csak az én véleményem, és nem is ismersz. ;)

A kérdésedbõl ítélve 16nak tippellek, ha nem így van, akkor neharagudj. Csak mivel nem írtad, ezért tippelnem kellett. Márpedig ha 16 körül vagy, akkor válaszd a könnyebb utat, és gyere össze azzal akivel tudsz. Netán vidd ágyba is. Bár nem hiszem, de ha esetleg ilyen "lelkis" srác vagy, és az elsõnek említett lány iránt már valami érzel, akkor viszont inkább hagyd a barátnõjét. De attól én még a barátnõjét vinném. De nefeledd, ez csak az én véleményem, és nem is ismersz. ;)
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok és amióta ismerem azt a lányt, õ kell nekem. Ezért mivel nem vok oda annyira a barátnõjéért, ezért nem tudom megéri e.
A kérdező hozzászólása: Igaziból nem érdekel a szex része, azt megoldom ha kell, csak nem szeretném, hogy örökre elszálljon az esélyem a csajnál, mert idõvel összehoz a sors szeirntem
elsõ vagyok. pár hónapja ért véget a 2éves kapcsolatom. Nagyon nagy reményeket fûztem hozzá, már az elejétõl kezdve. A poén, hogy részérõl is pontosan ugyanezt a komolyságot éreztem. Egyik napról a másikra dobott el magától. Pedig rossz embernek nem tartom magam, vicces vagyok amikor szabad, komoly ha kell, gitározom, dolgozom, profin masszírozok, mindig színt tudtam vinni a dolgokba. De ezekszerint nem volt elég.. nem voltam elég. Megfogadtam hogy soha többé (vagy minimum jópár évig) nem fogok egyetlen nõre sem tul sok idõt, pénzt, erõt pazarolni, hanem mindig a pillanatnyi lehetõségekkel élek. Mióta így élek, van hogy magányosabbnak, de kiegyensulyozottabbnak érzem magam. Tehát belõlem ez beszélt, mikor írtam, hogy válaszd a lányt, akinek kellesz. Azonban ha ilyen egyértelmûen tudod, hisz írtad: "amióta ismerem azt a lányt, õ kell nekem", akkor próbálkozz. De ne éveken át. Nem éri meg. És am igen, valószínûleg tabu lennél a lánynak, ha a barátnõjével kezdenél valamit. Legalábbis én biztosan nem tudnék komolyan gondolni mondjuk egy barátom exbarátnõjére.
A kérdező hozzászólása: köszi

Az ribancságnak számít, ha egy lány úgy veszti el a szüzességét, hogy egy buli után fölmegy egy sráchoz, akit nem is nagyon ismer és vele szexel?

de amúgy nem szokott olyan lenni, hogy bulikban összeszed minden idegen csávót, csak nagyon szomorú, berúg és nincs annyira tudatában, hogy jó-e az, amit csinál.

Legjobb válasz: Egyetértek, egyszer nem számít annak, a ribanc folyton folyvást ezt csinálja... Az nem mentség, hogy jaj de szomorú voltam, mert mi lesz ha lesz egy rendes barátja, és a kapcsolat problémákkal jár bizony, és akkor is lehet szomorúnak lenni, és akkor is be lehet [email protected], és akkor is mgtörténhet. És akkor meg is csalja az illetõ a barátját. Szóval ez még nem az, de jó úton indultál el, ha az akarsz lenni.

Egyetértek, egyszer nem számít annak, a ribanc folyton folyvást ezt csinálja... Az nem mentség, hogy jaj de szomorú voltam, mert mi lesz ha lesz egy rendes barátja, és a kapcsolat problémákkal jár bizony, és akkor is lehet szomorúnak lenni, és akkor is be lehet [email protected], és akkor is mgtörténhet. És akkor meg is csalja az illetõ a barátját. Szóval ez még nem az, de jó úton indultál el, ha az akarsz lenni.
Ha ennyire mindegy, hogy kivel, akkor legalább egy olyannal, aki tudod, hogy szeret, de marhára, megõrül érted, stb...
szóval ez történt veled? nagyon tudlak sajnálni... tudod nem kéne ennyire beßaszni....-.-"
Nem mindegy? Ha neki ez a jó, a pasiknak akik megkapják szintén, akkor mi van? Amúgy persze, ribis! Bõven.
szerintem már alapból szánalmas, hogy egy csaj bebaszik.. nem, hogy annyira, hogy 2szomorúságában" jól megbaszattja magát egy majdnem hogy csak imseretlennel.. én is elég szarul állok, nem vagyok túl boldog, de soha életemben még nem is ittam.. nem old meg semmit.
Ha be is kaptad akkor igen.
ha 1 alkalommal csinálod akkor nem de ha folytatod akkor az! én is bele estem ebbe még most 77 évesen is ezt csinálom! Üdv:Babi Néni 77/N
igen
lényeg, hogy nem tettétek meg... amúgy sajnálnám, ha így vesztettem volna el a szuzességem. hidd el, ha így tortént volna meg, nem hiszem, hogy orommel gondoltál volna vissza rá. ha teheted, akkor olyan személlyel keruljon rá sor, aki a barátod...vagy mit tudom én. ha ajánlhatom, 16 évesen ne mászkálj idegen pasik lakására, mert még megbánhatod. akivel most voltál, hagyott téged, de mi van, ha mondjuk megeroszakolt volna?? ennyi idosen tessék csínján bánni az alkohollal. te jó ég, 16 évesen részegeskedni. vigyázz magadra, mert elobb-utóbb kiégsz, másrészt pedig nincs is annál csúnyább látvány, mint amikor a csaj tajtrészeg... nem kell siettetni a dolgokat. mindent a maga idejében, csajszi. ...és ezt most nem bántásból mondtam, hanem mert így gondolom. Amúgy én is ennyi idosen vesztettem el, de én hónapok óta jártam a sráccal... sok sikert!
Kislány, sokat tanulhatnál tõlem! 66/F Béla bácsi
Minek felmenni? Amúgy nem venném el a szüzességed, hanem megkérném a haverom, hogy 5 percig keféljen...aztán átvenném ha jól kiszakadtál már. Nem tudom kinek van gusztusa elvenni 1 szüzességet...nekem tuti nem lenne 19/F
A ribancság :) ...Érdekes dolog , hiszen kicsit minden nõ vadóc és szenvedélyes, és amit teszel magad elõtt lesz csak ribancos vagy erkölcsös, mert ugye a történésrõl" majd "nem fog tudni az egész világ.Magadtól kérdezd Te hogy érzed?Millio ember van akinek durvább dolog sem okoz lelki gyötrelmet.De szerintem jól teszed ha értéknek tekinted a szüzességedet és annak adod aki értékel téged és szeret.
olvastam hogy csalódás vitt volna a másik karjaiba, az meghozza a boldogságot szerinted?
Szerintem mindig olyat tegyél csak ami a lelkednek nem okoz terhet, mert ha megbánod akkor tudod hogy ezt nem kellett volna.Ha jól esett akkor nincs kérdés.De mindenképpen nagyon kell hogy szeressen téged mert csak az érdemli meg hogy neki add a szüzességedet.
*ribis
hogyne lenne ribid hányok az ilyenektõl
A kérdező hozzászólása: nem vonzódom nálam fiatalabb fiúkhoz :)
12:07 vagyok... 23L
én büszke vagyok rád, hogy nem fektetett meg
Én is büszke vok, h nem tetted meg :D
Ha csak egy alkalom volt, akkor nem vagy rib.anc:) ) Amúgy meg ebben a világban ez egyáltalán nem meglepõ!
A kérdező hozzászólása: nem vagyok hívõ ;)
Hinni a templonba kell.Tuti hogy megtudták a haverjai meg ilyenek és azzal dicsekedett hogy meghuzott(mégha nem is akkor is ezt dogja állitani)Aztán ha legközelebb ott lesz azon a szórakozó helyen a haverokkal majd mutogatnak meg ilyenek.Kellmetlen lesz ha ez elöfordul.
Igen, riba*nc vagy. (:
A kérdező hozzászólása: ja csak más fiúk nem hiszem, hogy ezt megtudták :)
Sztem az mert ezután a fiuknak meg lesz a véleményük is szépen és biztos h nem komoly kapcsit akarnak majd :S
Nem igazán ribancos inkább meggondolatlan.egyáltalán hogy gondolják a lányok a mai világba hogy csak ugy felmennek valaki lakására részegen?Én k.rvára féltenm magam. Az jó ha tényleg nem tetted meg.De ha meg is tetted volna csak okulni lehet belöle hogy többet ilyet ne tegyél és nem leszel ribanc.
A kérdező hozzászólása: ömmm..köszönöm, ez sokat jelent nekem :D
és nekem? =D 15F
A kérdező hozzászólása: hát..az nem fog menni ;)
A kérdező hozzászólása: úristen, belehalnátok, ha a kérdésre válaszolnátok? amúgy nem 15 vagyok. és senkinek nem kell megvigasztalgatnia. és nem problémázok, csak egy rohadt kérdést tettem fel.
Tényleg jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, mert ez koronként is változik... Ha tizenéves, akkor elég szar... Ha huszonéves, akkor már nem annyira... Ha harmincas, akkor meg élvezd.
ha nem történt meg, akkor meg mit problémázol ?
Figyelj már, hány éves vagy? 15?
Nekem tetszel, majd én megvígasztalgatlak!
A kérdező hozzászólása: mondom, hogy nem vagyok olyan.
Megadhatnád a telefonszámát, vagy msn-t! :)
A kérdező hozzászólása: tényleg kur.vajó, hogy úgy beszéltek errõl, hogy nem is tudjátok mirõl szól az egész. nem kell kombinálni :) de akkor elmondom. több mint féléve megismertem egy srácot, akivel elvoltunk, úgy négy hónapig. nem feküdtünk le. aztán minden szó nélkül lelépett összejött egy csajjal, én meg teljesen összezuhantam, mert közben beleszerettem. egészen mostanáig sajnáltam magam, nem mentem bulizni, meg semmihez nem volt kedvem, rájöttem, hogy nem jó, ezért elmentem pár barátnõmmel, nagyon jól éreztük mgunkat, egy srác felvitt a lakására, és megpróbált lefektetni. de nem hagytam. úgyhogy még mindig szûz vagyok. a kérdés a mi lett volna ha irányba ment
Ha hagytad volna, akkor az nem vetett volna rád valami jó fényt, de így még nem olyan vészes. De a helyedben én nem mennék fel egy idegen sráchoz.
A kérdező hozzászólása: de ha ennyire érdekel, 16 éves vagyok, egy hónap múlva 17
jó kor, erõszakolnivaló. amúgy azt csinálsz, amit akarsz, de szerintem neked rosszabb. egy dugás ide, vagy oda...
hogy megßaszhasson egy buli után :D XD
A kérdező hozzászólása: minek?
írj privit
igen ribancságnak számít! de jó hogy nem tetted meg
jo, hogy nem tetted meg akkor részegen, az elsõ alkalom a lányoknak maradando élmény, azzal kell akit igazán szeretunk!
tudom, hogy megtörtént, de semmi baj, nem vagy terhes :)
Képet! De tangásat ám!
Szerintem annak számít, de ezt igazán az ember maga érzi, ha meg van rá a megfelelõ okod, akkor nem vészes. Fõleg ha csak egyszer fordul elõ. 20L
A kérdező hozzászólása: nem csináltam ezt

25 éves vagyok és még szűz. Nem merek odamenni a lányokhoz pl egy buliban, még akkor se ha előtte szemeztünk. Mi tévő legyek?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ válaszoló tanácsát felejtsd el úgy ahogy van, nem vagy te még olyan idõs, hogy ez gondot okozzon. Egyszerûen csak ismerkedj hidd el, hogy lesz olyan lány akinek tetszeni, fog, hogy még nem voltál senkivel, és õ fogja majd adni neked a jeleket.

Szerintem az elsõ válaszoló tanácsát felejtsd el úgy ahogy van, nem vagy te még olyan idõs, hogy ez gondot okozzon. Egyszerûen csak ismerkedj hidd el, hogy lesz olyan lány akinek tetszeni, fog, hogy még nem voltál senkivel, és õ fogja majd adni neked a jeleket.
valld be h direkt csinálod ezt!
Igyál meg 1-2 felest, az bátorságot ad! Többet ne! Ja, és soha, semmilyen körülmények között ne áruld el a kiszemelt lánynak, h szûz vagy!
Miért nem mersz odamenni? A lányok is emberek, azonos nyelven beszéltek. Ha meg szemez veled, akkor várja, hogy odamenj!
Én már rég elmentem volna prostihoz a helyedbe!
Idos vagy mar te ahhoz hogy barmit is tegyel......szoval.....nezzel pornot, kurv.azz....hajra
a homlokodra van írva, hogy még szûz vagy? na akkor meg?
én meg nem mentem volna el prostihoz.. ha annyira csak arra hajtasz, hogy lefeküdj valakivel, akkor menj oda egy lányhoz egy szórakozóhelyen, és légy rámenõs, találni fogsz nagyon hamar olyat aki hajlandó lefeküdni.. bár nem tudom melyik városban élsz, de bp-en rendkívül egyszerû az ilyen
SZia Dave

Én egy 20 éves lány vagyok és van egy 16 éves barátom 8 hónapja vagyunk együtt. Mindketten még szüzek vagyunk. Most 7végén voltunk egy 3napos buliban, és majdnem lefeküdtünk amikor megkérdezte h akkor mehet?

és én be pánikoltam és mondtam h nem tudom és nem merem félek. és kérdeztem tőle h ő mit szeretne és azt mondta hogy azt amit én akarok. Nem erőltet semmit szóljak neki ha készen állok. De én téll szeretném de nem merem ://

Legjobb válasz: és most akkor mi a kérdés?

és most akkor mi a kérdés?
2, 3, 4, 5 válaszolók Mi van ti gennyláda vesztesek?! :D Eléggé irigyek vagytok, mert nektek senkitek sincs, annak a srácnak meg 16 évesen van egy 20 éves barátnõje. Gázok vagytok! Lõjjétek fejbe magatok! Legalább kevesebb lesz a primitív ember. Kérdezõ! Ne hallgass ezekre a primitív hímekre. Ez olyan, mint amikor egy 20 éves fiú jön össze egy 16 éves lánnyal. Azok szerint a válaszolók szerint ez a 20 éves fiú se normális. Vagyis nem tudják miket beszélnek.
20 éves lány létedre egy taknyos 16 éves barátod van???!!! ez, de gáz...úr isten :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ne félj. A [email protected]ás jó.
kicsi kukival ne foglalkozz xD kis takonnyal jàrsz azt se tudja hol a p*na :D
ekkora loosert, megkérdezi hogy " Mehet?" [email protected] Csóknál is megkérdezte, hogy megcsókolhat e? vagy kézfogásnál hogy megfoghatja e a kezed? 20 évesen 16 évessel jársz, biztos kõgazdag csávó fia lehet
Tényleg gáz de nem kérdeztél semmit
09:00 Húúúú .... most aztán jóól megmondtad. Ha netán fejbe is lõném magam, maradsz te meg a kérdezõ még itt maradtok és erõsítitek a primitívek táborát! Szóval elõbb titeket kellene lelõni, és majd utána magamat... így legalább értelme lenne a halálomnak.
A kérdező hozzászólása: 8 válaszoló...köszönöm szépen, legalább még van egy pár normális rendes ember
A kérdező hozzászólása: 3 válaszoló, ne magadból indulj ki....nem a pénzért voltam vele!!!
menjetek a csodák palotájába, oda valók vagytok.
LooooooL o.O :O XD Kérdés?
Kedves második!:D A 24 éves csaj 16 éves fiú párosításhoz mit szólsz?? :)
Ez a lányoknál más mint a fiukkal... Én is bepánikoltam mikor ilyen helyzetbe voltam. Szerintem fussatok neki még egyszer. Nézzetek valami filmet, igyatok valami alkohol (az csodákra képes ilyen szitukban, persze nem kell berugni csak egy picit inni, hogy oldja a feszkót) és meglátod, hogy egyáltalán nincs semmi amitõl félni kell. Amugy meg a barátnõm 31 és a barátja 26 és tök természetes, hogy együtt vannak szóval szerintem ez egyáltalán nem gáz, fõleg a mai világban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!