Találatok a következő kifejezésre: Egy buliban egy lánnyal, és (98 db)

Mi játszódhat le benne? Van egy lány és egy fiú. Összeismerkedtek egy buliban, hatalmas tempóval haladt minden, mire a lány megijedt a saját maga által is diktált tempótól, szakítani akart, majd 2 nap múlva jelentkezett, hogy folytassuk.

Utána ismét haladt minden tovább majd lefeküdtünk, nekem Õ vette el a szüzességem, minden a legjobb úton haladt. Majd jött egy sokkhatás a családi életében és 2 nappal a legutóbbi ott alvásom után írt egy üzenetet, hogy Õ még nem szerelmes (én igen) és hagyjuk inkább. (most lesz, hogy 1 hónapja ismerjük egymást).Most mi történhetett? 2 nap alatt ekkorát fordult a rólam alkotott képe vagy csak a magánéleti dolgok miatt labilisabb egy kicsit és várjak még? Írtam azóta sms-t, vissza is válaszolt, de azóta személyesen még nem beszéltünk, taliztunk. Mindig a fejemben jár, mitév? legyek?

Legjobb válasz: jartam mar kb pont ugyanebben a cipõben, szóval hatha segítek. ranézésre tényleg valami maganéleti dolog lehet a hattérben. csak legyél türelmes, ne nyomulj, ne hajtsad ezerrel, mivel azt mondta hogy õ *még* nem szerelmes, ezekkel csak elijesztenéd. tudom hogy rohadt nehéz, de varj míg lenyugszik egy kicsit és összeszedi magat. hidd el, ha amúgy jól érzi magat veled, folytatni akarja majd. sok sikert és kitartas :)

jartam mar kb pont ugyanebben a cipõben, szóval hatha segítek. ranézésre tényleg valami maganéleti dolog lehet a hattérben. csak legyél türelmes, ne nyomulj, ne hajtsad ezerrel, mivel azt mondta hogy õ *még* nem szerelmes, ezekkel csak elijesztenéd. tudom hogy rohadt nehéz, de varj míg lenyugszik egy kicsit és összeszedi magat. hidd el, ha amúgy jól érzi magat veled, folytatni akarja majd. sok sikert és kitartas :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válasz, tényleg rohadt nehéz, fõleg, hogy benned/bennem már kialakult ez az érzés. 2-3 naponta írok egy sms-t, hogy tudja, hogy gondolok rá, de alig bírom magam visszafogni... Jól érezni jól érezte, semmi szakító okot sem említett, csak, hogy Õ még nem szerelmes, ami azért is fura, mert Õ neki, mindig is sok idõbe telt, amíg azzá tudott válni, tehát ez nem indok. A húga ment ki fél évre külföldre, szerintem az általa kiváltott sokk lehet a háttérben... Csak ez a bizonytalanság, meg tehetetlenség, megõrjít. Ti végül is összejöttetek anno, milyen taktikát követtél?
elsõ vagyok megint. hat az túlzas hogy összejöttünk anno, igazaból sikeresen elcsesztem pont azzal, amit írtam hogy mit ne csinalj ha lehet. szóval ez ilyen okos ember mas karan tanul, engem meg sosem az eszemért szerettek ;) nala (marmint exemnél) ez kb 3 hét utan jött elõ amúgy, igaz kicsit mas volt a helyzet. õ akkor jött ki az elsõ komoly kapcsolataból (több éves), én meg lelkileg nullan voltam egy masik csaj miatt. aztan végül õ úgy érezte hogy neki akkor nem igazan volt szüksége egy (kicsit is komolyabb) kapcsolatra, nekem meg igen. és hat én meg ra voltam kattanva a lanyra, mert olyan volt amilyen, és nyeretlen kétévesként "loholtam utana". azóta is verem a fejem a falba, dehat ez van, ilyen az élet :D viszont ekkor tanultam meg végleg, hogy türelem kell, fõleg ha nem teljesen sima a dolog. és tudasd vele is hogy türelmes vagy, de nem akarod annyiban hagyni az egészet, meg szamíthat rad. ha nem gondolta tényleg komolyan a szakítast, értékelni fogja.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat! Ne hibáztasd magad, nehéz ilyenkor visszafogni az érzelmeket, stb... Akkor marad a 3 naponta egy szinten tartó sms, és reménykedem, mert ennek így és most nem lehet vége, fõleg indok nélkül. Köszönök mindent mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: Azt írtam is neki, hogy türelmes vagyok és várok rá, hiszen Õ számomra az igazi minden téren.
újfent én vagyok. szívesen írtam, remélhetõleg neked jobban alakul. még csak annyit, hogy az ilyen "te vagy az igazi" dolgokkal pedig *nagyon* óvatosan, mert ez is bõven ijesztõ tud lenni a masik szamara. vagy ami még rosszabb, kihozza a nõbõl azt, hogy ez a pasi barmikor akarom ott van, és onnantól kezdve nem úgy all hozza az egészhez. sz*r dolog, de a nõi agy is hajlamos így mûködni... :D
A kérdező hozzászólása: Tudom, itt minden elsülhet fordítva is, csak nehéz ilyenkor ésszel gondolkozni, mikor szív diktál... Ezért jó, hogy vannak ilyen segítõkészek, mint Te is. Majd írok a fejleményekrõl, amelyek remélem örömteliek lesznek. Köszönök mindent!

Mit tegyek? 24F Megszerettem egy lányt és ő is sokéig úgy érezte csak találkozó kelet volna volt is egy! De már késő volt megismert valakit a buliba az meg rá tapadt és őt akarja megismerni jobban! Veszett ügy ez! Segítség!

Legjobb válasz: Sajnos ez most tényleg nem neked kedvez. Esetleg reménykedhetsz, hogy nem jól sül el a lány kapcsolata a másik fiúval... de ez meg nem lenne szép részedrõl. Próbáld meg inkább elfelejteni. Nagyon nehéz ez, de menni fog.

Sajnos ez most tényleg nem neked kedvez. Esetleg reménykedhetsz, hogy nem jól sül el a lány kapcsolata a másik fiúval... de ez meg nem lenne szép részedrõl. Próbáld meg inkább elfelejteni. Nagyon nehéz ez, de menni fog.
A kérdező hozzászólása: :/
Mindegy mit csinálsz csak õket ne akard szétrobbantani!!!Ha Én legalábbis nagyon nem örülnék neki!19l
És miért nem találkoztál vele?
Már egyszer megvitattuk ezt a kérdést!Ha akkor nem kaptál értelmes választ erre , akkor szerinted most menni fog?Máskülönben meg ezt neked kell tudnod te látod a helyzeted...
A kérdező hozzászólása: Elsõ messze lakik! 230 km. Buli után párnapra Hétfõn mentem pestre melózni és találkoztunk egyszer!

Miért van az hogy egy buliban a lányok megnéznek és amikor rájuk nézek úgy tesznek mintha nem is bámultak volna?

Legjobb válasz: mert õk nõk. én simán megnézek egy nõt, ha pedig észrevesz, akkor a szemébe nézek. ezzel azt sugallom neki, hogy szép teremtés vagy. hadd hízzon a mája!

mert õk nõk. én simán megnézek egy nõt, ha pedig észrevesz, akkor a szemébe nézek. ezzel azt sugallom neki, hogy szép teremtés vagy. hadd hízzon a mája!
Ehhez azért nem kell sok logika. Azért mutattak rád, mert észrevették hogy bámulod õket, és ezt nevették ki.
A nõi logika értelmezhetetlen még magának a nõnek is...:D
honnan tudod hogy rólad beszéltek? amúgy sokminden lehet... néha azon nevetünk hogy csúnya vagy, néha azon hogy jól nézel ki, esetleg eszünkbe jutott egy rád hasonló pasi és azon nevettünk, vagy simán nem is rajtad nevettünk.. szóval ezt inkább ne kérdezd:DDD nõi logika.
mert nem akarják h tud h bejösz nekik ;)
Azért mert nem szeretem ha az illetõ akit nézek észreveszi , hogy nézem..:D Tudod a nõi logika határtalan:D
A kérdező hozzászólása: és elkezdenek rólam beszélni és elkedeneknevetni akkor mi van ?
van olyan is, hogy akkor nézek rá, es visszanéz...kicsit ijesztõ :D nem csak azt nézem meg, aki be is jön, lehet akkor mért fel, te meg megzavartad. :D
A kérdező hozzászólása: igazából úgy történt hogy elbambultam úgy hogy rajtuk maradt a szemem és csak vettem észre hogy az eyik rám mutat és valamit mond a barátnõinek és utána kezdtek el nevetni
mert észrevetted, de azt már nem akarjuk h meglásd:DD
h leleplezõdjenek.. ezt nem akarjak:D
az elsõ
Buliban minek elegánsnak lenni :D? Egy randin megértem. Menj abban, amiben jól érzed magad. 19/F
Koktél ruha - Nem. Nem bál a buli. Farmer - Csajoknak lejárt divat már buliba. Inkább szoknya vagy egyberuha. Szerintem. 21/F
a lényeg hogy kintlegyenek a csöcseid
Mind1 csak a buli után levehessem...
le se kell azt venni ;)
A kérdező hozzászólása: végül farmerba és pánt nélküli toppba mentem :) bejött :) már van barátom :D
Jól tetted és a történtek Téged igazoltak! ;) FARMER a legszexibb, legizgatóbb, legszebb ruhadarab ÖRÖKKÉ!

Hol szervezzünk születésnapi bulit egy 10. -es lánynak? És milyen programokat javasoltok?

Barátnőmnek a tizedik osztály végén lesz születésnapja és meglepetéspartit terveznénk neki. 17 lesz. Milyen helyeket/programokat javasoltok? A meghívottak közt vannak tipikus jókislányok, úgyhogy nem túl vad dolgokra gondoltunk, de a sima házibuli nem tűnik túl vonzónak. Ja, és délelőtt lenne, vagy koradélután, mert este a szűk baráti körrel pizsamapartit rendezünk majd, deoda tényleg csak néhány ember lesz meghívva. Ötlet? Valami olyan, ami már bevált, vagy valami nem túl elcsépelt? Még esetleg a házibuli is beleférne, ha fel tudnánk dobni egy-két nagyon klassz és meglepő programmal. Előre is köszönöm, szeretnénk nagyszerű partit rendezni Neki!

Buli táncoltam egy lánnyal, és merev lett a péniszem, mit lehet csinálni hogy ne legyen semmi?

mert lehet néha elég gáz is -.-

Legjobb válasz: Ezzel jelzed a kiválasztott nõi egyed számára a párzási szándékodat.

Ezzel jelzed a kiválasztott nõi egyed számára a párzási szándékodat.
Tényleg nincs benne semmi gáz:) Az minden lánynak jól esik, ha ezt váltja ki. És nem fogja feltétlenül azt se gondolni, hogy odáig vagy érte, nekem is volt olyan eset hogy az egyik fiú barátommal táncoltunk és éreztem, hogy nála helyzet van, de tudom, hogy komolyabban nem mozdulna rám(azóta barátnõje is van), szóval ezt betudtam ösztönös reakciónak a közelség, a ritmus, na meg a pia miatt:) szóval az se baj ha olyan lánnyal történik akivel nincs jelentõsége, de ha szeretnétek is egymástól vmit akkor mindenképp élvezi a lány.
kösd hátra: D
Csak dicsõségedre válik.
A hormonokat nehéz ám zabolázni, vagyis nem sokat tudsz tenni. Örülj neki...
vagy celluxal vagy valami erõs ragasztóval jól hátra kötöd vagy ragasztod mint a transzik.
a csaj meg nedves lesz tõle, ha érzi hogy feláll, szóval ne aggódj, ez nem baj :D

Lányok mit csinálnátok ha egy buliban egy pasi oda menne és szó nélkül bekapná a fülcímpátok?

Komoly kérdés, nem kamu! :D

Legjobb válasz: azaz tetszene nektek?

A kérdező hozzászólása: azaz tetszene nektek?
A kérdező hozzászólása: úgy h nem voltam bunkó. :)
behúznék neki egy kkkva nagyot !!!
en elkudldenem!!nem tettszene
Pedig a csajok utálják, ha a mellét nézed, és nem a szemét :D
Azt hittem, mást kap be.
Beleraknám a szájába az öklöm hogy: Ne' ezt szopogasd!!!":-) De komolyan, nem tudom, ember és helyzetfüggõ, és attól is hogyan csinálja.
Akkorát adnék neki, hogy a fal adná a másikat!!!! Nagyon gyûlölöm, ha valaki(vagy valami) hozzáér a fülemhez...
Azt hinném hogy leakart smárolni, csak mellé ment. Tuti kitörnék a röhögésben+ amúgy is csikis vagyok.
jajj..ilyen jót rég nevettem..xD
A kérdező hozzászólása: én a melleket csak úgy szoktam nézni h mondom a csajnak h szépek a szemeid, és közben nézem a mellét. Így volt egy jó poénom is, ráadásul még meg is néztem a mellét. :D
na ha komoly kérdés akkor én is komoly leszek: (elõre szólok, tajrészeg voltam!) 1 szülinapi bulin odaültem 1 csaj mellé aki az egyik haverom ismerõsének a barátnõje, és se szó se beszéd beszagoltam a dekoltázsába...a barátja persze ott ült, aztán 2 napig nem láttam semmit, aztán a bal szememmel a színeket már igen...hú basszus az brutális volt... fülcimpákkal nekem nem volt gondom
legközelebb buli elõtt kend be chillivel a fülcimpád :P imádni fog :P
I like where this thread is going.
Részeg volt vagy józan? Elõtte volt szemezés? És jó pasi? Bocsi, de ezek is kellenek, hogy tudjak válaszolni, legalábbis én.
Kérdezd meg tõle, hogy most mit szólna, ha te kapnád be neki? Viccen kívül: Tartsd oda a másikat is.
Röhögnék...beleakadna a nyelve a fülbevalómba.
A kérdező hozzászólása: 15:54: volt szemezés, és jó pasi. Oda menne, mélyen a szemedbe nézne, rád mosolyogna és bekapná a fülcimpád. :D
egyértelmû, hogy csak állt neki a zászló, talán nem állnék ellen... L/18
15:54, Furcsa lenne, nem vagyok oda a fül pusziért, inkább terelném finoman az arcom, vagy szám felé.
Én elhajtanám a sunyiba!Legalább a nevét tudod?Mit csinálsz ha legközelebb a bugyidba nyúl szó nélkül?Hagyod?Nem értem a mai lányokat!Tisztelet a kivételnek!:) Ezért nem becsülnek meg ill. nem tisztelnek titeket a fiúk mert ilyenek vagytok!Tök természetes hogy belenyal a füledbe és még csak nem is ismered... Nem sértésnek szántam és elnézést kérek elõre is attól akit esetleg megbántottam a véleményemmel!De tényleg hagyni kéne a fiukat hogy megdolgozzanak értetek egy kicsit!:)
Fejbe vágnám a poharammal, még mit nem, szemeztünk oké, Elõtte talán helló szia xy vagyok, f.szt kap be rajtam bármit is : D (mutatkozzon be vagy valami, adjuk meg a módját) 23/L
Felrúgnám!

Az megcsalásnak számít, ha a barátom egy buliban más lányt ölelget hátulról, és esetleg a fenekét fogja?

Õ sok embert ismer és nagyon sok lánybarátai vannak,abban a buliban én nem voltam.Nem megcsalós tipus,de a buli el?tt volt veszekedés,ami miatt szakithatott is volna velem,de szeret,és nem szakitottunk.

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem szólókkal, akkora paraszt, hogy érti mit mondd Gyõzike és lapátra vele.

egyetertek az utolsoval. amugy meg szerintem nem megcsalas, bisztos csak azert tette mert ahogy elmondtad veszekedtetek es ideges volt. ha meg annyira megakart volna csalni vagy nem szeretne hidd el nem allt volna meg akkor ott :) nyugi
Egyetértek az elõttem szólókkal, akkora paraszt, hogy érti mit mondd Gyõzike és lapátra vele.
Disznó. De legalább õ vallotta be?
szerintem magad belsõ sugására hallgas ne az itt leírtakra:)
Összevesztetek, és SZAKÍTHATOTT VOLNA VELED. Öcsém, tényleg milyen nagylelkû ez a fiú, hogy még sem tette... Ha én összevesznék a barátommal, elmenne nélkülem bulizni, és más lányokat taperolna, akkor én dobnám... És nem örömködnék, hogy nem szakított velem.
Nem drága az nem megcsalás. De ritka nagy bunkóval jöttél össze... Ja! És ne hidd, hogy itt megáll...
"szakithatott volna is velem".. nehogy mar te erezd magadat gonosznak , mert jofej, kedves, es jolelkü, es nem csal meg... DOBD KI!!!
nem megcsalás.de most ezt csinálta, most hétvégén már smárolni is fog? Bunkó!!!!! Barátnõje van és ezt csinálja szakíts vele..
A kérdező hozzászólása: a buli elõtt szakithatott volna velem
09:36 -nak van igaza. felesleges ismételnem õt
Szerintem nem megcsalás de én nem viselném el, hogy így megalázzon egy férfi.

Lányok! Ha a párotok egy bulin nagyon hangosan és csúnyán énekel, ezzel lejáratva titeket, mit csináltok?

Legjobb válasz: Megkérem rá hogy hagyja abba, ha nem, befogom a száját, és még egyszer megkérem. Ha még mindig nem, akkor ott hagyom, és elvonulok. Ha jó kedvbõl énekel, és jópofán (nem másokat provokálása miatt) akkor megsimogatom a buksiját, és megdicsérem a hangját, ami olyan szép hogy biciklit lehet hozzá támasztani.

Megkérem rá hogy hagyja abba, ha nem, befogom a száját, és még egyszer megkérem. Ha még mindig nem, akkor ott hagyom, és elvonulok. Ha jó kedvbõl énekel, és jópofán (nem másokat provokálása miatt) akkor megsimogatom a buksiját, és megdicsérem a hangját, ami olyan szép hogy biciklit lehet hozzá támasztani.
Mit csinálnák? Semmit. Nyílván, ha így énekel, akkor élvezi is. Akkor meg miért szólnák neki? Nem esne jól neki biztosan.
Ha tényleg éget, akkor megkérem hogy haggya abba. Ha meg tudja magyarázni hogy miért éget akkor ok, ha nem akkor ott hagyom a buliban. Ha pedig nem égõ és jó kedvébõl ordibál és még jó is, lehet én is beszállok és így már nem annyira ciki.
Nem engem járat le az esetleges kappan hangjával, ha élvezi, csinálja, legalább én is jól szórakozom :) 23L
Semmit, nem Engem járat le. Felveszem a telefonján videóra, és másnap egy jót nevetünk rajta ! :) 18L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!