Találatok a következő kifejezésre: Egy buliban egy lánnyal, (317 db)

Mit gondoltok erről a a mostani "divatról" hogy egy bulin egy lány 9-1o emberrel smárol . (tööbilent)?

1.élvezzék az életet vagy

Legjobb válasz: És azokkal a lányokkal ki smárol? Nem a fiúk? Én is láttam már ezt-azt bulikban..meg van a véleményem, de ez van. Nem tehetsz ellene semmit. Az õ értékrendjükbe ez belefér. Ugyanúgy, mint a pasiknak, mikor csajozni mennek a bulikba.

És azokkal a lányokkal ki smárol? Nem a fiúk? Én is láttam már ezt-azt bulikban..meg van a véleményem, de ez van. Nem tehetsz ellene semmit. Az õ értékrendjükbe ez belefér. Ugyanúgy, mint a pasiknak, mikor csajozni mennek a bulikba.
Régen a népdalok terjedtek szájról szájra, manapság már csak a herpesz...
"agyam nincs" Ezzel az egy mondattöredékkel tökéletesen egyetértek.
Nos, én már idõsebb vagyok..de ha belegondolok a mai fiatalok szájápolási módszereibe..nos..nem lehet valami kellemes olyan sok nyállal keveredni, vagy mi van ha valakinek nyílt kis seb van a szájában, és a lány is megharapja magát így neki is nyílt kis seb van a szájában...hmmm ott már nem csak a nyál keveredik...:) Már nem is csodálkozom azon, hogy a legtöbb fiatalnak fogalma sincs, hogy milyen betegségeket tud hordozni magában.. Azért nem árt az óvatosság egy csóknál is.. Egyébként csak megjegyzem, hogy az a lány aki képes erre , az mindenre könnyen kapható lesz, és a fiúk szemében egy könnyû préda..Ne is csodálkozzon ha mindig kihasználják..
Hol vannak ilyen bulik?Nekem fel sem tûnt, velem senki nem smárol:s
A kérdező hozzászólása: oo basszus...a kérdésre válaszolj, ne kötekedj a helyes irásál.okés? nem fogok oda figyelni minden betü hibára már bocs...-.-'
14:30 folytatása: Tényleg hülyeséget írtam és csak kötekedés volt, ne haragudj! Ráadásul tényleg nem vág a témába. Nem érzem jól értesültnek magam. Azért szóviccnek tényleg elég gyengécske volt, bocsi.. :D
3. megértem, hogy divatból csinálják és bízom benne, hogy kinövik és elmúlik ez a divat is egyszer.
csak annyi a probléma, drága, hogy neked nem csak néhány "betü hibád" van. mikor azt írtam, egy másodikos különbül ír, NEM túloztam. sajnos.
Hülyék, hogy ingyen csinálják.
Szerintem az azért nem általános dolog. Igaz hogy nem voltam sok buliba de nem tapasztaltam hogy a csajok végigmennének 9-10 fiún.
14:25 Igazad van, nem gondoltam rendesen végig!
"agyam nincs" hogy írsz, úristen, egy második osztályos kisgyereknek jobb a helyesírása! és az ilyenek bulizni is járnak? könyörgöm... L.18
ma 14:10 Képzeld tisztában vagyok vele, ráadásul olyasmire válaszolsz (bezzeg régen) amit nem mondtam, én csupán egy gyenge szóviccet sütöttem el 'szájhagyomány' témakörben. De ha te ettõl érzed jól értesültnek magad, hát legyen így. Akkor bele sem megyek hogy mennyire nem ugyanaz a szülõi (egyházi) tiltás ellenére együtt lenni a szerelmeseknek, mint 9-10 vadidegenen túlesni egy éjjel. Vagy hogy faluhelyen ahol mindenki mindenkit ismer még ma sem javasolt ilyesmit csinálni egy buliban, mert a 'szájára vesz' a falu, de abban nem lesz élvezeted. Nem, inkább legyen neked igazad. Régen sokkal durvábban k*rválkodtak a menyecskék. Öreganyáink mind ribik voltak. Ennyi.
bennem más fogalom él a k*váról. talán túl szabadszellemû vagyok ahhoz, hogy elítéljem ezeket az embereket. õszintén: lesz*rom =) ha nekik jó, smároljanak. én ezt nem tudom megcsinálni, túl hamar kötõdöm valakihez.... de hát ha nekik jó. amíg nem ártanak senkinek vele, amíg nem bántanak senkit, hát engem nem érdekel:) könnyen kapható és nem is lesz soha kapcsolata? ezzel nem rétek egyet. mikor elmegy ab uliba és végignyal 10 srácot, tõlük nem akar semmit. és velük valóban nem lesz komoly kapcsolata. de az emberek változnak, õk is kinövik majd ezt, és ha elég érettek rá majd szereznek maguknak pasit.
Kedves utolsó, tisztában vagy vele, hogy azok a bizonyos népdalok mirõl szóltak? Csak éppen nem lehetett kimondani, ezért így mondták el, titkosan. Régen is ugyanez volt, sõt még durvábban. (Persze ez nem csak az utolsónak szól, hanem mindenkinek.)
A kérdező hozzászólása: utolsó...na pont ez.
A kérdező hozzászólása: hát ez mind igaz.csak ha én csinálnám ezt akkor le lennék k.uvrázva...ennyi.
Pont tegnap voltam egy buliban, ahol ez szóba jött. Volt egy lány aki irdatlanul leitta magát szerelmi bánatában, és megszámlálhatatlan srácra mászott rá és smárolta le õket. És az egyik "áldozat" leribancozta, aztán a csaj barátnõje meg fel volt háborodva. Hogy ez a lány nem ribanc. Mert független, csak jól érzi magát, miért ne szórakozhatna... És ezen vitatkoztak. Szerintem nem ribanc egyébként, csak könnyû vérû, és ez a viselkedés az én elveimmel nem vág egybe. És bár nem ribanc, viszont mivel könnyen kapható, ezért soha, senki nem fogja komolyan venni, és nem lesz egy normális kapcsolata, mert mindenki ezt fogja benne látni...
A kérdező hozzászólása: :)
en lány vagok és az ilyen lányok csak azt akarják hogy mindenki rájuk figyeljen azt hiszik hogy ettöl "menöbbek" lesznek .... én max egy taggal ha smárolok de azt a tagot is ismerem és már a buli elött is tetszet nekem

Egy fiúnak miért lehet utólag cinkes ha egy buliban egy lány megcsókolta?

Egy fiú azt mondta ő nem büszke arra,hogy megcsókolta őt egy lány akivel együtt táncolt.Nincs barátnője,tehát semmi probléma.Mi oka lehet ezt mondani,hogy nem büszke rá? A lány egész helyes volt amúgy,bár nem sokat beszéltem vele.

Legjobb válasz: Az általános feltételezésekkel ellentétben sok fiúra nem illik a "mindegy, csak piña legyen" mentalitás. Egyszer Bécsben buliztunk egy fiúbarátommal és õ a végére teljesen kiakadt, hogy az osztrák csajok egyszerûen megfogták a seggét, ha jelezni akarták, hogy tetszik nekik. Képzeld ugyanezt fordítva, ha a lány fenekét tapizza kéretlenül a fiú, akkor õ a világ tahója, fordítva miért kellene jópofának tartani? Ha egy fiú ad kéretlen csókot a lánynak és a lány ezt restelli, még ha helyes is az illetõ, azt mindenki megérti, fordítva miért ne érezhetné ugyanezt egy fiú? Emberek õk is, ugyanúgy éreznek, mint mi.

Az általános feltételezésekkel ellentétben sok fiúra nem illik a "mindegy, csak piña legyen" mentalitás. Egyszer Bécsben buliztunk egy fiúbarátommal és õ a végére teljesen kiakadt, hogy az osztrák csajok egyszerûen megfogták a seggét, ha jelezni akarták, hogy tetszik nekik. Képzeld ugyanezt fordítva, ha a lány fenekét tapizza kéretlenül a fiú, akkor õ a világ tahója, fordítva miért kellene jópofának tartani? Ha egy fiú ad kéretlen csókot a lánynak és a lány ezt restelli, még ha helyes is az illetõ, azt mindenki megérti, fordítva miért ne érezhetné ugyanezt egy fiú? Emberek õk is, ugyanúgy éreznek, mint mi.
A kérdező hozzászólása: Amúgy elég komoly srác és lány téren visszafogott.Megszoktam, hogy a legtöbb sráctól azt hallom hogy milyet csajozott. Még nekem sem merte elmondani, hogy megcsókolták, mástól tudom..
Neki nem jött be a csaj kinézetre, esetleg a haverjai szerint bányarém.
A kérdező hozzászólása: A lány kifejezetten csinos és szép volt.Haverjai meg nem nagyon tudtak róla.
Akkor bzi. Még a legvisszafogottabb, "kedves" (töketlen) srác is örül mint majom a farkának ha egy jó csaj lesmárolja. Tudom, mert én is ilyen voltam.
A kérdező hozzászólása: Nem az, bár szoktam neki mondani, de mindig tagadja, meg grimaszol :D Komolyra véve, lehet, hogy örül neki csak titkolja.

FIÚK! Szerintetek szexi egy buliba egy lányon ha nincs meltartó?

mivel egy olyan koktél ruháról van szó ami alá nemtúl szép a meltartó úgygondoltam felveszem meltartó nélkül mivel van mellem és nem lóg. most ezt a fiúk hogy fogadnák? a lányok tuti riba.n.coznak majd de az nemérdekel :D

Legjobb válasz: Hol lesz a buli? :D

Hol lesz a buli? :D
Az oke, hogy kulfoldon van, de ott hol? Komolyan mondom elmegyek oda! :)
? szerintem a kutyának nem fog feltûnni, max annak aki megmarkolja :D
lányként mondom nagyon szép cicid van..de a bimbi már most is látszik.
szép a ruha se rossz de ezt seperc alatt le pajszerolják rólad ha nem vagy résen
szép a melled, de nekem ez a ruha olyan semmilyen, olyan közönséges ! Én inkább olyan ruhát vennék fel, ami sejtelmes, de mégis dögös !:)
http://www.youtube.com/watch?v=2mEEIBlH5No Mi az a 2 folt középen?
Nekem kifejezetten nem tetszik ez a fajta ruha... Nagyon szexi tud lenni amikor egy lanyon nincs melltarto es egy-egy mozdulatnal latszik ahogy szep ruganyosan mozog a melle. Viszont amikor a hegyes bimbokat latom a ruhan keresztul az engem taszit. Akkor mar inakbb vegyel melltartot es valami nagyon dekoltalt ruhat amivel szintugy felkelted a figyelmet.
Nekem az jönne le, hogy ez a csaj is egy olcsó ribanc...
ha ez alá felveszel egy pánt nélküli melltartót semmi különbség nem lesz, csak akkor senkinek nem tudod mutogatni a mellbimbóid:D
jahm, am szerintem is inkább olcsó ribizli ruha ez, mint brutál csinos qrvás, szóval én tuti olyat vennék fel (ha lány lennék :D) aminek van vállpántja és csak sötét színût!! pl. egy feszesebb egyberuhát magassarkúval, de ebbõl nekem az jön le, hogy olcsó husi ribi vagyok ja és jöhetne kép enélkül a sárgaság nélkül is ;)
Egyetértek a 23as hozzászólóval. Egyébként én a 12es vagyok. És megvan a véleményem az ilyen ruhákról és emberekrõl. Üdv: 20/F
Egy pánt nélküli melltartót felvehetnél alá, mert így tényleg elég átlátszó. :)
akkor bugyi se kéne nem?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120801/Image10689_www.kepfeltolt.. az említett ruha felsõ része.
A ruhán keresztül kipiroslik a parizer. :D
Nem mondod meg, hogy hol lesz a buli?:(
A kérdező hozzászólása: De ha fázik akkor hegyes lesz és átüt a ruhán :D és látszik
Én tuti begerjednék.
A kérdező hozzászólása: mármint a mellbimbóm :D
Amúgy hány éves vagy? :)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek :) a buli pedig külföldön :D
igen nagyon
a fiúknak tetszeni fog :) Ha feszesek a melleid és nem lóg, akkor vedd fel, mert ha lógna a francba akkor egyértelmûen kéne melltartó. Ha viszont hideg lesz akkor még jobban szembetûnõ leszel... kicsit [email protected] dehát mivan akkor?? :)
ha corfun vagy megyek XD
Jó korán kezded az esti sarki életet.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es. Sarki élet? Azért mert felveszek egy koktél ruhát meltartó nélkül?
Ha téged nem zavar, hogy mindenki a bimbóiddal fog beszélgetni, nem veled, akkor nyugodtan .
Én nyáron gyakran szaladgálok melltartó nélkül de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG olyan esetbe ha nem látszik át a bimbóm. Azt nem bírnám elviselni, undorító szerintem.

Lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy buliban egy kövér, vagy csak szimplán ronda srác odamenne hozzátok beszélgetni? Lekoptatnátok őt, vagy beszélgetnétek vele, esetleg több is kialakulhatna belőle?

Legjobb válasz: na peeersze! Drága hölgyek! Ha õszintén bevalljátok! történt már ilyen veletek??? Hogy olyan aki nem tetszik azzal leálltatok DISCOBAN hosszú percekig beszélgetni??? Még egy jóképû pasival sem igazán.... Szerintem beszéljetek a kérdezõvel, hogy hova jártok menjen õ is oda, és üljetek le vele és beszélgessetek vele.... kíváncsi vagyok mennyire lennétek kedvesek... LEHET LEPONTOZNI!!!!!!

na peeersze! Drága hölgyek! Ha õszintén bevalljátok! történt már ilyen veletek??? Hogy olyan aki nem tetszik azzal leálltatok DISCOBAN hosszú percekig beszélgetni??? Még egy jóképû pasival sem igazán.... Szerintem beszéljetek a kérdezõvel, hogy hova jártok menjen õ is oda, és üljetek le vele és beszélgessetek vele.... kíváncsi vagyok mennyire lennétek kedvesek... LEHET LEPONTOZNI!!!!!!
Beszélgetnék vele, ha jó arc, nem akarnék vele összejönni, viszont barátkozni lehet..
:) hajrá kérdezõ!!! Ne légy muja mert, nem csak annak könyvelhetnek, el, hogy "nem tetszetõs a külsõd" hanem annak is elkönyvelhetnek, hogy egy gyáva [email protected] alak vagy!!!
Így van és ez a nõkre is igaz, úgyhogy ne aggódj :D
hehe! :) csak próbálok igaz választ is írni :) DE! IGAZAD VAN! Tanuljon a srác, szerezzen tapasztalatot, elutasítást is meg kell élni.
Elõzõ, ott a pont :D
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:51 Na mivan, megkeseredtünk..?!
Hát, mivel van barátom, meg alapból lányokkal szoktam menni nagyritkán, valószínûleg nem is beszélgetnék, csak elnézést kérnék és elmagyaráznám mi a szitu. Egyébként szívesen ismerkedek mind fiúkkal mind lányokkal, sokmindenkit tartok érdekesnek és szívesen beszélgetnék, csak sajnos a párom elég féltékeny típus.
Nem járok discoba. Aki komoly kapcsolatot akar ne discoban keresse, bmeg. Hogy vulgárisan fogalmazzak. :)
5-6 fõs társasághoz miért ne mennél oda? És sok csaj egyedül vagy barátnõvel megy le pasikra vadászni.
Ha jóarc beszélgetnék vele, aztán kitudja :)
jaja ezt mondom... discoba egyedül nem mennek a csajok. ÉS elég kevés az esély eleve arra is, hogy egyedül üljön pár percig a pultnál vagy akárhol...és egy 5-6 fõs lány társasághoz nemigen megy oda az ember... De ha meg nem vagy az esete akkor max kiröhögnek... Szóval azt mondom, hogy NE tedd, hogy ha még el akarsz menni a közeljövõben még abba a discoba.
fõleg a nõk, szinte már falkában
Háát disco-ban az esélyed h leül veled bárki is beszélgetni az = a 0-val. Max ha a csaj egyedül van és bejössz neki mint ember és valamennyire intelligens akkor leül veled beszélgetni, vagy szépen megmondja, hogy ne haragudj de nem. De erre disco-ban nincs esély! Szinte mindenki a saját kis társaságával megy bulizni...
Lehet beszélgetnék vele, de csak akkor, ha éppen unatkozok vagy valami.. Amúgy semmi komoly...csak ott beszélgetni és ennyi
Most komolyan, azt várjátok a lányoktól h egyedül mennyenek bulizni a barátnõik nélkül vagy mi?:D1.egyedül annyira nem jó a buli 2.egy lány ne járkáljon egyedül discoba.Mellesleg mi férfiak is bandákban járunk:D aki meg nem mer oda menni a csajokhoz h 1-el ismerkedjen az beszari. 19/F

Lányok, mit csinálnátok, ha egy buliban egy fullrészeg fiú akarna ismerkedni? Adnátok neki esélyt?

Kort légyszi írjatok. Am nm 2 hányás közt, csak szédeleg + kicsit hülyén beszél.

Legjobb válasz: Nem. Undorító a seggrészegség.

Nem. Undorító a seggrészegség.
Nem. Kb. 5 perc múlva már a nevemre se emlékezne.
Nem. 24
Nem. Ha már részegen kezdjük a kapcsolatot, mi lesz késõbb? 17L
4-es, részeg szex!
Nem. 22
Hagyjad már kérdezõ, ne el ne hidd a sok álszent liba válaszát. Ha egy olyan jóképû, sármos, izmos pasi megy oda, aki amúgy tetszik nekik józanul, simán fogadják a közeledését! Legfeljebb nevetgélnek rajta kicsit.
jaj itt mindenki fújjog mégis buliba meg az se zavarja õket ha lerókázzák mint mondtad buliba volt és ott azért a többség töltikézik valamit így a buli nagy része spicces am meg kétlem hogy élete pl 70 évébõl 70 évig spicces szóval igen
Ha valaki lehányna, azt arcon taposnám, pedig nem vagyok egy túl agresszív alak. Amúgy meg kerülöm a bulikat, pont a sok részeg barom miatt. Fiatalabb koromban voltam néhányban, nem az én világom, fõleg nem az ottani emberek.

Miért van az hogy egy buliban a lányok megnéznek és amikor rájuk nézek úgy tesznek mintha nem is bámultak volna?

Legjobb válasz: mert õk nõk. én simán megnézek egy nõt, ha pedig észrevesz, akkor a szemébe nézek. ezzel azt sugallom neki, hogy szép teremtés vagy. hadd hízzon a mája!

mert õk nõk. én simán megnézek egy nõt, ha pedig észrevesz, akkor a szemébe nézek. ezzel azt sugallom neki, hogy szép teremtés vagy. hadd hízzon a mája!
Ehhez azért nem kell sok logika. Azért mutattak rád, mert észrevették hogy bámulod õket, és ezt nevették ki.
A nõi logika értelmezhetetlen még magának a nõnek is...:D
honnan tudod hogy rólad beszéltek? amúgy sokminden lehet... néha azon nevetünk hogy csúnya vagy, néha azon hogy jól nézel ki, esetleg eszünkbe jutott egy rád hasonló pasi és azon nevettünk, vagy simán nem is rajtad nevettünk.. szóval ezt inkább ne kérdezd:DDD nõi logika.
mert nem akarják h tud h bejösz nekik ;)
Azért mert nem szeretem ha az illetõ akit nézek észreveszi , hogy nézem..:D Tudod a nõi logika határtalan:D
A kérdező hozzászólása: és elkezdenek rólam beszélni és elkedeneknevetni akkor mi van ?
van olyan is, hogy akkor nézek rá, es visszanéz...kicsit ijesztõ :D nem csak azt nézem meg, aki be is jön, lehet akkor mért fel, te meg megzavartad. :D
A kérdező hozzászólása: igazából úgy történt hogy elbambultam úgy hogy rajtuk maradt a szemem és csak vettem észre hogy az eyik rám mutat és valamit mond a barátnõinek és utána kezdtek el nevetni
mert észrevetted, de azt már nem akarjuk h meglásd:DD
h leleplezõdjenek.. ezt nem akarjak:D
az elsõ
Buliban minek elegánsnak lenni :D? Egy randin megértem. Menj abban, amiben jól érzed magad. 19/F
Koktél ruha - Nem. Nem bál a buli. Farmer - Csajoknak lejárt divat már buliba. Inkább szoknya vagy egyberuha. Szerintem. 21/F
a lényeg hogy kintlegyenek a csöcseid
Mind1 csak a buli után levehessem...
le se kell azt venni ;)
A kérdező hozzászólása: végül farmerba és pánt nélküli toppba mentem :) bejött :) már van barátom :D
Jól tetted és a történtek Téged igazoltak! ;) FARMER a legszexibb, legizgatóbb, legszebb ruhadarab ÖRÖKKÉ!

Lányok! Ti mit csináltok, ha egy buliban egy fiú nyomul rátok?

Lehet, hogy hülye kérdésnek hangzik.. De mondjuk ha smárolni akar veletek akkor belementek? Mégha nem is csókolóztok, engeditek, hogy puszilgoasson? Mert nekem most emiatt van lelkiismeret-furdalásom, ittam sokat...

Legjobb válasz: Lekoptatom, nem csókolózom akárkivel. 17/L

Lekoptatom, nem csókolózom akárkivel. 17/L
Ha szimpatikus a srác, akkor nem viselkedek elutasítóan, de kihívóan sem. Próbálom megtalálni az aranyközéputat és megtartani a kellõ távolságot. Elsõ találkozáskor nem fogok csókolózni vele és nem hiszem, hogy hagynám, hogy puszilgasson. Ha pedig alapból nem szimptaikus a fiú, akkor elutasítóan viselkedek. Megmondom neki, hogy ne haragudjon, de ez most nem fog menni és kész. 16/L
A kérdező hozzászólása: És ha részegek vagytok, akkor is ilyen okosan viselkedtek? Én most egx nagy ribancnak érzem magam, az is vagyok.
Volt egy szörnyû pillanata az életemnek. Olyan embert láttam szörnyû állapotban a pia miatt, akirõl sosem gondoltam volna. Szörnyû volt az egész.. És ezt a pillanatot egy életre megjegyzem és korábban szerettem az alkoholt és elõfordult, hogy picit több bort ittam családi összejövetelen, ma már kínosan ügyelek erre. Nem akarok részeg lenni és nem is leszek! 16/L

Lányok mit csinálnátok ha egy buliban egy pasi oda menne és szó nélkül bekapná a fülcímpátok?

Komoly kérdés, nem kamu! :D

Legjobb válasz: azaz tetszene nektek?

A kérdező hozzászólása: azaz tetszene nektek?
A kérdező hozzászólása: úgy h nem voltam bunkó. :)
behúznék neki egy kkkva nagyot !!!
en elkudldenem!!nem tettszene
Pedig a csajok utálják, ha a mellét nézed, és nem a szemét :D
Azt hittem, mást kap be.
Beleraknám a szájába az öklöm hogy: Ne' ezt szopogasd!!!":-) De komolyan, nem tudom, ember és helyzetfüggõ, és attól is hogyan csinálja.
Akkorát adnék neki, hogy a fal adná a másikat!!!! Nagyon gyûlölöm, ha valaki(vagy valami) hozzáér a fülemhez...
Azt hinném hogy leakart smárolni, csak mellé ment. Tuti kitörnék a röhögésben+ amúgy is csikis vagyok.
jajj..ilyen jót rég nevettem..xD
A kérdező hozzászólása: én a melleket csak úgy szoktam nézni h mondom a csajnak h szépek a szemeid, és közben nézem a mellét. Így volt egy jó poénom is, ráadásul még meg is néztem a mellét. :D
na ha komoly kérdés akkor én is komoly leszek: (elõre szólok, tajrészeg voltam!) 1 szülinapi bulin odaültem 1 csaj mellé aki az egyik haverom ismerõsének a barátnõje, és se szó se beszéd beszagoltam a dekoltázsába...a barátja persze ott ült, aztán 2 napig nem láttam semmit, aztán a bal szememmel a színeket már igen...hú basszus az brutális volt... fülcimpákkal nekem nem volt gondom
legközelebb buli elõtt kend be chillivel a fülcimpád :P imádni fog :P
I like where this thread is going.
Részeg volt vagy józan? Elõtte volt szemezés? És jó pasi? Bocsi, de ezek is kellenek, hogy tudjak válaszolni, legalábbis én.
Kérdezd meg tõle, hogy most mit szólna, ha te kapnád be neki? Viccen kívül: Tartsd oda a másikat is.
Röhögnék...beleakadna a nyelve a fülbevalómba.
A kérdező hozzászólása: 15:54: volt szemezés, és jó pasi. Oda menne, mélyen a szemedbe nézne, rád mosolyogna és bekapná a fülcimpád. :D
egyértelmû, hogy csak állt neki a zászló, talán nem állnék ellen... L/18
15:54, Furcsa lenne, nem vagyok oda a fül pusziért, inkább terelném finoman az arcom, vagy szám felé.
Én elhajtanám a sunyiba!Legalább a nevét tudod?Mit csinálsz ha legközelebb a bugyidba nyúl szó nélkül?Hagyod?Nem értem a mai lányokat!Tisztelet a kivételnek!:) Ezért nem becsülnek meg ill. nem tisztelnek titeket a fiúk mert ilyenek vagytok!Tök természetes hogy belenyal a füledbe és még csak nem is ismered... Nem sértésnek szántam és elnézést kérek elõre is attól akit esetleg megbántottam a véleményemmel!De tényleg hagyni kéne a fiukat hogy megdolgozzanak értetek egy kicsit!:)
Fejbe vágnám a poharammal, még mit nem, szemeztünk oké, Elõtte talán helló szia xy vagyok, f.szt kap be rajtam bármit is : D (mutatkozzon be vagy valami, adjuk meg a módját) 23/L
Felrúgnám!

Szerintetek meddig lehet egy buliban egy 15 éves lány?

Holnap lesz egyik ismer?söm(fiú) születésnapi bulija, egy különálló házban, és max 10-en leszünk. Anyum elég nehézkesen akar elengedni, pedig elég közel van hozzánk az a ház, olyan 7 percnyire. Egyszer volt ott már egy házibuli féleség, akkor is szülinap, és akkor hazahozott egyik bn?m apukája autóval, és itthon megérezte anyu hogy ittam egy kicsit. Most ezért nem akar nagyon elengedni, de tanultam a dologból és tudom hol a határ.. Nem vagyok csavargós típus, nem járok el estig sehová, eddig ha elmentem, 8nál kés?bb nem értem haza(nyáron).A tanulmányi eredményem kit?n? volt 8 évig(most ballagtam). Nem cigizek és inni is csak nagyon ritkán iszom. Szóval.. Holnap ugye ha el is megyek akkor kb. mikor van az az id? amikor már jó lenne ha otthon lennék? 5-re megyek. Mellesleg a nagy része ott is fog aludni, de én ha engednének se nagyon aludnék ott. Szerintetek? Haza is kísérnének elvileg.

Legjobb válasz: Ha õk már mennek az ágyba, akkor menj.

Én megengedném a lányomnak (én...) de szerintem akkor anyukád szerintem 11 max 12 :) ha megengedné, miért nem aludnál ott?biztos jó lenne :-)
Ha õk már mennek az ágyba, akkor menj.
úgylátom nem csak engem fognak...
max éjfél szerintem
Éjfélig.
na az a 14 éves lány se lehet piskóta... na de, mivel nem laksz messze és haza is kísérnek ezért 12, amúgy 11et mondanék, ha meg nem lesz olyan jó mint hitted akkor lelépsz korábban. :D 17/L
Max. éjfél.
Én hajnalban, mikor megyek haza az elsõ vonattal, nem kevés 15 évessel találkozom... Ha házibuli, akkor meg fõleg nem kell sietni (ott nem kell félni, hogy leböknek a cigányok a téren) 19/F
hááát én biztos ottaludnék! ...de ha te nem szeretnél....hááát ha szigorúak a szüleid kb 12-re..ha lazák kb 2-re ...én szerimtem :D 14/l
10 re legyen otthon!! Éjfélre pedig a saját ágyában!!
15 évesen tuti, hogy megfogom szabni neki még, hogy mikor induljon haza.Ideálisnak az éjfél, negyed 1-et tartom, összesen 15 percet késhet(ekkor még nem kap büntetést).De mondjuk már fél óránál kap büntit, az pedig a másnapi korán kelés lesz. 16 évesen azt szabom meg neki, hogy 2-3 óra között érjen haza. 17-18 éves korában pedig csak azt mondom neki, hogy ne igya le magát a sárga földig, ne drogozzon, és ne érje semmiféle baleset..
Szerintem éjfél. Mint mondtad, nem laktok messze, tudom, hogy ciki, de mi lenne, ha a szüleiddel megbeszélnéd, hogy valamelyikõjük menjen eléd?
15 éves lány vagyok..már 16 leszek 2ig vagyok mindig de 5kor jövök és sose veszik észre :P de nem is haragudnának annyira..
Nem tudom mégis mit gondol itt az a sok 14-15 éves válaszoló... Mikor én voltam annyi, eszembe se jutott hogy akár másnap reggel menjek haza bárhonnan is. Sosem engedtek el hajnalokig, 10-12 körül mindig itthon kellett lennem, nem ám máshol alszok... Kitudja kik lesznek ott, és mi történik. Alkohol, fiúk. Pláne hogy már máskor is ittál, és anyukád megérezte rajtad, így nem tudom mit fog gondolni, mit csinálsz majd megint. És teljes mértékben meg is értem. Ha egyszer eljátszottad a bizalmát, mi a garancia arra, hogy ez megint nem fog megtörténni? Semmi. Így szerintem ne is csodálkozz ha nem enged el hajnalokig. Nem tudom mi van a mai fiatalokkal, és a szülõkkel. Sok szülõ nem is tudja mit csinál a gyereke ilyen bulikban, pedig akkor biztos nem engedné el... De úgy látszik nem igazán érdekli õket. Én elõször 17 évesen mentem el bulizni, de akkor is max. 2ig. Akkor is csak azért engedtek el, mert a barátommal mentem, aki haza is kísért. Most, hogy 19 vagyok, most van az hogy nem kell engedélyt kérnem, ha menni akarok. Tudják hogy nem iszok, és nem csinálok hülyeségeket. Ja, és senki se mondja hogy 14 évesen már tudja hogy õ meddig fogja elengedni a gyerekét x évesen. Állítom ha õ lesz 30-40, inkább kötözné a gyereket egy székhez, hogy biztonságban tudja, mintsem elengedni bármilyen buliba. És a lányokat alapból jobban féltik. Akiket meg engednek, azokat meg lehet nézni hogy mi lett belõlük 18 éves korukra...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a sok választ, nem számítottam rá, hogy majd ennyien írtok.Holnap(vagyis ma, csak majd nappal, most tel.-ról vagyok) majd még írok választ 1-2 dologra.:)
Az én anyukám sosem mondta meg, mikorra legyek otthon. Általában a barátommal mentem éjjeli szerepjátékra (rpg), általában 3-4-ig tartott, de gyakran nem is hozzánk mentünk aludni. Mindez 13 éves koromtól. Mindig örültem ennek, noha ott volt az érem másik oldala is, hogy nem igazán foglalkozott velem. Ha a lányom lennél, akkor azt mondanám, hogy vagy aludj ott, vagy legyél itthon fél 12-re, ne igyál és ne cigizz, ne drogozz. Ha nem késnél és betartanád a feltételeket, akkor legközelebb maradhatnál kicsivel tovább. Ne feledd, még csak 15 éves vagy, tudom, ilyenkor mindenki nagylánynak meg nagyfiúnak gondolja magát. Én is így voltam ezzel. :) Jó szórakozást! 18/L
nagyon durva hogy egyes 14-15 évesek így szabadjára vannak engedve. nem értettem sose, miért jó az éjszakázás bárkinek is. kedves kérdezõ, maximum 11 órát mondanék én. nem tudod mi veszélyek vannak éjjel? akár 7 perces az út akár 30. nem vagyok öreg, de nekem ez túlzás. én örültem mindig ha délután, esetleg fél nyolcig kinn lehettem ami ritka volt. ebben a korban felesleges. 16-17 éves kortól már inkább. én 17 vagyok de mégse járok éjszakázni, pedig megtehetném, mert nem otthon élek már jó ideje. de ahány ház annyi szokás. csak nehogy visszájára forduljon.
14 évesen kezdtem el bulizni járni, elsõ középiskolai évben..Anyu elengedett, de csak úgy ha az utolsó busszal hazajöttem..mindig betartottam, sosem késtem, mindig megvárta míg hazaérek..abban az idõben nem is kóstoltam meg az alkoholt, tehát se pia, se cigi, se drog...aztán 15 évesen mielõtt elmentem bulizni szóltam neki, hogy megakarom kóstolni a pezsgõt, de nem annyit inni, hogy ne találjak haza...bele egyezett, tudott is róla, ugyanúgy utolsó busszal jöttem haza, nem voltam részeg...megbízott bennem apával együtt, aztán amikor betöltöttem a 16-ot már néha-néha elengedtek éjszakázni is, hogy tudjam milyen is az éjszakai élet..de az elsõ busszal így is hazakellett jönnöm :) most 17 vagyok és már elengednek mindig éjszakára, de minden reggel csörög a telefon, hogy jól vagyok-e, merre járok épp, és ha baj történik, sms-tküldök, bár eddig egyszer kellett amikor a bokám ripityára tört én meg nem vettem észre xD. Szerintem egy 15 éves lánynak maximum éjfélre otthon kell lennie.:) De ha anyuddal jó a kapcsolatod, és megengedi hogy ott aludhass, akkor meg könnyebb dolgod van mert eldöntheted hogy mit szeretnél.Mielõtt elmész otthonról, és nincs kulcsod, kérd meg h negyed egyig ne zárják be az ajtót, hátha hazaesel mégis :)
Engem 17 éves koromig el sem engedtek buliba..:S
A kérdező hozzászólása: 10-ig lettem elengedve. Végülis ez szerintem jó. A környékünk nem a biztonságról híres, ezért valamiért én is megvagyok nyugodva, hogy majd nem az éjszaka közepén jövök haza, hiába nincs olyan messze:) Sok a cigány arrafelé.. Az ottalvás azért már más dolog. Eddig még csak barátnõknél aludtam ott, nem csodálom, hogy anyu se engedné, hogy ottaludjak. Meg igazából tudom mi lesz a buliban, úgyhogy éjszaka valószínûleg mindenki seg*részeg lesz.:D Köszi a válaszokat:)
Nos, 23 vagyok, 18 éves koromig max 2ig tudtam kikuncsorogni, hogy elmehessek... hm! Aztán elkezdtem bulizni, de amíg otthon éltem, mindig megkérdezték, hogy mikor jövök... 15 évesen meg éjfélig voltam kijárós, de pontos voltam mindig :P
Egy rendes lány már 10kor ágyban van.... hogy éjfélre hazaérjen!
11-ig
Bazeg felnõttel h lehetnek ien köcsögök miazhogy 10re otthon 15 évesen?Kommunista rendeszerbe nõttek fel láccik -.-" sztem ameddig a többieg addig a normális.Mindig annyit kérek addig engedjen el ameddig a többieket! 14/f
ha közel van, akkor haza tudsz menni este, szóval én a lányomnak nem korlátoznám, hogy meddig marad, de legkésõbb holnap jöjjön :D ha meg messzebbre megy a lány, másik városba stb., csak úgy engedném, hogy másnap jöjjön haza, nehogy hajnalban egyedül a városban.. engem legalábbis így tart az anyám, és ez tökéletes :P meg elenged szinte bárhova, nem kell érte könyörögnöm, szerencsére. 15/L
Szerintem nyugodtan elengedhetne, Megírgéred hogy nem iszol, stb.stb...és biztos el fog engedni hajnalig. Engem is elengednek pedig amúgy elég rövid pórázon fognak. 15/L
és csak hazudod, hogy nem iszol, vagy tényleg nem iszol kedves utolsó? :D :D :D 15/L
éjfélig. 14 éves kisfiú, te mi a fenét tudsz a lányok nevelésérõl? ennek baromira nincs köze a politikához. 22/L
ha az én lányom lennél akkor 11-re otthon kellene lenned mivel délután 5-tõl 11-ig bõven elég! Azért korlátoznám így hogy megtanulja õ még gyerek! Az én anyukám is 8-tól 12-ig engedett bulizni és én mindig idõben hazaértem, nem ittam nem cigiztem és amikor már majdnem 17 voltam akkor nem szabott idõhöz mert mindig idõben hazaértem és ha azt mondta éjfél akkor nem nyavalyogtam és mivel látta hogy felelõsség tudatos kiscsaj vagyok ezért engedte meg azt hogy utánna nem kellett idõben hazamennem de utánna sem maradtam hajnalokig! 20/L
házibuliban szerintem lazán maradhatnál reggelig...biztonságosabb is reggel hazamenni, mint éjjel...én soha nem értettem ezt az éjfélre otthon dolgot ilyen helyzetekben. mi az, amit éjfélig nem tudnak megcsinálni, ha akarnak???
A megbeszélt idõben legyél otthon.
Szerintem akármilyen idõpontot mond, FELTÉTLEN MENJ HAZA ADDIGRA. Én is mindig így csináltam, s meg is bízik bennem, téged is el fog engedni kséõbb, ha látja, h betartod amit mond, vigyázol magadra stb.
Jól döntöttél :) Ha anyukád olvasná ezt, biztos büszke lenne rád, hogy nem nyavalyogsz, hanem ezt a 10 órát is megköszönöd és megbecsülöd =) Ez nekem bejött :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!