Találatok a következő kifejezésre: Egy buliban egy (1573 db)

én egy 12 éves lány vagyok. és most szervezek egy bulit (egy újévi-bulit), és most felhívtam azt a srácot aki tetszik, de azt mondta, hogy nem jön. Most leakart rázni?

Persze, nem is értem. Most leakart rázni? Vagy csak azért nem jön el a buliba, mert 12 évesek vagyunk, és mivel ottalvós buli lesz? (lányok-fiúk aludnának itt) Szerintetek mért nem jön el? Vagy most leakart rázni?

Legjobb válasz: Hol is lesz a buli? Pedo maci

Hol is lesz a buli? Pedo maci
hû én ezt a stílust fél bekezdésen át birtam, ez rémes... szerintem 12 évesen aludni kéne 23:23 kor bõven, és fõleg nem szilveszteri bulit rendezni. na de ez van... fajul a világ
Az idõsebbek nem értik hogy mi is egy kis romantikára vágyunk..:S
Szia! Nem feletétlenül akart lerázni lehet, hogy nem ért rá. L/19
12 évesen ottalvós partykra jársz, ahol nincsenek otthon a szülõk? Hát kisanyám, nem vagyok öreg (25 N) de ez nekem kissé erõs. Ennyi idõs kishúgom van, õ is ott szokott aludni a barátnõinél néha, de ezek jól ismert, szoros barátnõk, megbízható szülõkkel, akik természetesen otthon vannak olyankor? Hogy engedik ezt neked a szüleid?
Miért olvasgatsz ilyen oldalt? Vannak olyan dolgok itt amik tényleg nem neked valók.
xP 15 vok, de ez már nekem is erõs... Házibuliba? Ahol még szülõk sincsenek? :O Hát te tudod... Ez még nálam is kicsapta a biztosítékot... Fõleg az egyik kérdezõ aki a romantikáról beszélt... Inkább a tanulással fogllalkoznátok nem a "romantikával"... Bocsi, de ez tényleg durva...
Úr isten mi a [email protected] ez az xD hogy már...
hányéves a fiú?:O
degáz...így kezdõdik a r*bancság...xDD
xd törõdik veled:D amúgymeg engem szétvert volna anya ha 12évesen ottalvós buliba ( lányok - fiúk:DDD ) mentem volna:DDD
Hát nem is tudom, én ilyen koromban még délutáni zsúrokat tartottam és arra mentem, nem bulikba, fõleg nem úgy, hogy szülõk nincsenek. Azért vicces, ennyire õskövület vagyok a 23 évemmel vagy mi a szösz. Ilyenkor meglepõdök, hogy a szülõk ezt így engedik, aztán csodálkoznak jé piál meg dohányzik a gyerekem, nem mellesleg 12 évesen fél 12kor a szerelem, szex kategóriát bújja. Kedves leányzó mégis mi honnan tudnánk õ miért nem jön el, te beszéltél vele telefonon, miért nem kérdezted meg, miért nem érsz rá/nem jössz, ennyi.
ez de édes Xd , am szntem az anja nem enegdi el biztos azthiszi bepiál:D
Most vagy nem éér rá vagy pedig ha flegmán válaszolt hogy õ márpedig nem jön el akkor õ téged nem nagyon kedvel..nekem is ez volt de msn-en beszélgettem vele hogy mikor lessz a szülinapja, hogy mit veszek neki és akkor megszeretett de sajna nincs nála esélyem de legalább barátnak tekint..L/12
gyerek szerelem... de 12 évessen nem a pasikkal kéne még foglalkozni szerintem...
gyerekszerelem:')
12 évesen mien bulit akarsz??? majd max 2 múlva!!!
szerintem szeret téged vagy dolga volt vagy valami hasonló vagy szégyel elmenni nemtudom de ilyesmi lehet az oka! én még nem voltam buliba semmije buliba se és az a ciki még barátnõm sincs pedig már akarnék egyet de még túl fiatal vagyok 13/F és azt nem értem 12 évesen hogy lehet járni? mondjuk én megértem hogy hogy tudnak járni már lehet szeretkezni is akarnának mivel ismerek olyan gyerekeket aki már szex-elni akar vagy már csinált:S sajnos ilyen a mostani világ a gyerekek már 8 évesen elkezdik! de hát ebbe semmi rosz nincs.

Mit gondoltok erről a a mostani "divatról" hogy egy bulin egy lány 9-1o emberrel smárol . (tööbilent)?

1.élvezzék az életet vagy

Legjobb válasz: És azokkal a lányokkal ki smárol? Nem a fiúk? Én is láttam már ezt-azt bulikban..meg van a véleményem, de ez van. Nem tehetsz ellene semmit. Az õ értékrendjükbe ez belefér. Ugyanúgy, mint a pasiknak, mikor csajozni mennek a bulikba.

És azokkal a lányokkal ki smárol? Nem a fiúk? Én is láttam már ezt-azt bulikban..meg van a véleményem, de ez van. Nem tehetsz ellene semmit. Az õ értékrendjükbe ez belefér. Ugyanúgy, mint a pasiknak, mikor csajozni mennek a bulikba.
Régen a népdalok terjedtek szájról szájra, manapság már csak a herpesz...
"agyam nincs" Ezzel az egy mondattöredékkel tökéletesen egyetértek.
Nos, én már idõsebb vagyok..de ha belegondolok a mai fiatalok szájápolási módszereibe..nos..nem lehet valami kellemes olyan sok nyállal keveredni, vagy mi van ha valakinek nyílt kis seb van a szájában, és a lány is megharapja magát így neki is nyílt kis seb van a szájában...hmmm ott már nem csak a nyál keveredik...:) Már nem is csodálkozom azon, hogy a legtöbb fiatalnak fogalma sincs, hogy milyen betegségeket tud hordozni magában.. Azért nem árt az óvatosság egy csóknál is.. Egyébként csak megjegyzem, hogy az a lány aki képes erre , az mindenre könnyen kapható lesz, és a fiúk szemében egy könnyû préda..Ne is csodálkozzon ha mindig kihasználják..
Hol vannak ilyen bulik?Nekem fel sem tûnt, velem senki nem smárol:s
A kérdező hozzászólása: oo basszus...a kérdésre válaszolj, ne kötekedj a helyes irásál.okés? nem fogok oda figyelni minden betü hibára már bocs...-.-'
14:30 folytatása: Tényleg hülyeséget írtam és csak kötekedés volt, ne haragudj! Ráadásul tényleg nem vág a témába. Nem érzem jól értesültnek magam. Azért szóviccnek tényleg elég gyengécske volt, bocsi.. :D
3. megértem, hogy divatból csinálják és bízom benne, hogy kinövik és elmúlik ez a divat is egyszer.
csak annyi a probléma, drága, hogy neked nem csak néhány "betü hibád" van. mikor azt írtam, egy másodikos különbül ír, NEM túloztam. sajnos.
Hülyék, hogy ingyen csinálják.
Szerintem az azért nem általános dolog. Igaz hogy nem voltam sok buliba de nem tapasztaltam hogy a csajok végigmennének 9-10 fiún.
14:25 Igazad van, nem gondoltam rendesen végig!
"agyam nincs" hogy írsz, úristen, egy második osztályos kisgyereknek jobb a helyesírása! és az ilyenek bulizni is járnak? könyörgöm... L.18
ma 14:10 Képzeld tisztában vagyok vele, ráadásul olyasmire válaszolsz (bezzeg régen) amit nem mondtam, én csupán egy gyenge szóviccet sütöttem el 'szájhagyomány' témakörben. De ha te ettõl érzed jól értesültnek magad, hát legyen így. Akkor bele sem megyek hogy mennyire nem ugyanaz a szülõi (egyházi) tiltás ellenére együtt lenni a szerelmeseknek, mint 9-10 vadidegenen túlesni egy éjjel. Vagy hogy faluhelyen ahol mindenki mindenkit ismer még ma sem javasolt ilyesmit csinálni egy buliban, mert a 'szájára vesz' a falu, de abban nem lesz élvezeted. Nem, inkább legyen neked igazad. Régen sokkal durvábban k*rválkodtak a menyecskék. Öreganyáink mind ribik voltak. Ennyi.
bennem más fogalom él a k*váról. talán túl szabadszellemû vagyok ahhoz, hogy elítéljem ezeket az embereket. õszintén: lesz*rom =) ha nekik jó, smároljanak. én ezt nem tudom megcsinálni, túl hamar kötõdöm valakihez.... de hát ha nekik jó. amíg nem ártanak senkinek vele, amíg nem bántanak senkit, hát engem nem érdekel:) könnyen kapható és nem is lesz soha kapcsolata? ezzel nem rétek egyet. mikor elmegy ab uliba és végignyal 10 srácot, tõlük nem akar semmit. és velük valóban nem lesz komoly kapcsolata. de az emberek változnak, õk is kinövik majd ezt, és ha elég érettek rá majd szereznek maguknak pasit.
Kedves utolsó, tisztában vagy vele, hogy azok a bizonyos népdalok mirõl szóltak? Csak éppen nem lehetett kimondani, ezért így mondták el, titkosan. Régen is ugyanez volt, sõt még durvábban. (Persze ez nem csak az utolsónak szól, hanem mindenkinek.)
A kérdező hozzászólása: utolsó...na pont ez.
A kérdező hozzászólása: hát ez mind igaz.csak ha én csinálnám ezt akkor le lennék k.uvrázva...ennyi.
Pont tegnap voltam egy buliban, ahol ez szóba jött. Volt egy lány aki irdatlanul leitta magát szerelmi bánatában, és megszámlálhatatlan srácra mászott rá és smárolta le õket. És az egyik "áldozat" leribancozta, aztán a csaj barátnõje meg fel volt háborodva. Hogy ez a lány nem ribanc. Mert független, csak jól érzi magát, miért ne szórakozhatna... És ezen vitatkoztak. Szerintem nem ribanc egyébként, csak könnyû vérû, és ez a viselkedés az én elveimmel nem vág egybe. És bár nem ribanc, viszont mivel könnyen kapható, ezért soha, senki nem fogja komolyan venni, és nem lesz egy normális kapcsolata, mert mindenki ezt fogja benne látni...
A kérdező hozzászólása: :)
en lány vagok és az ilyen lányok csak azt akarják hogy mindenki rájuk figyeljen azt hiszik hogy ettöl "menöbbek" lesznek .... én max egy taggal ha smárolok de azt a tagot is ismerem és már a buli elött is tetszet nekem

Egy buliban egy ember mondta nekem hogy én mindig buliban vagy máshol "feltalálom magam" ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt, hogy elvagy egyedül is ha kell, nem szorulsz rá mondjuk egy haver támogatására, egyszóval nem lógsz senki nyakán. Ha a haverok elmennek valamerre beszélgetni, és téged ott hagynak egyedül (de te senki mást nem ismersz), te akkor is feltalálod magad, azaz nem vonulsz félre és nézel ki a fejedbõl szomorúan, hogy: vajon miért hagytak itt? :( Hanem inkább odamész valakihez beszélgetni, vagy táncolsz. Szerintem erre gondolt.

Azt, hogy elvagy egyedül is ha kell, nem szorulsz rá mondjuk egy haver támogatására, egyszóval nem lógsz senki nyakán. Ha a haverok elmennek valamerre beszélgetni, és téged ott hagynak egyedül (de te senki mást nem ismersz), te akkor is feltalálod magad, azaz nem vonulsz félre és nézel ki a fejedbõl szomorúan, hogy: vajon miért hagytak itt? :( Hanem inkább odamész valakihez beszélgetni, vagy táncolsz. Szerintem erre gondolt.
A kérdező hozzászólása: értem köszii szépen

Megismerkedtem egy buliba egy nagyon rendes fiuval, beszelgettunk, setalgattunk meg ilyenek. De szombat ota hiret se hallom, igaz nem ide valosi de azert irhatott volna. Erdeklem is, vagy csak nem volt mas?

Elegge belezugtam ugy erzem,es en ugy gondolom h tetszem is neki hisz akkor nem szolitott volna le, <<15L>>

Legjobb válasz: lehet hogy csak ugy gondolkodott hogy: jajj buli..itt egy jo csajszi...:S de lehet h jelentkezni fog:) ha tényleg fontos vagy neki, és bejössz neki nagyon akkor hidd el irni fog, ha nem akkor meg haggyad. nem érdemes olyan fiu után futni akit nem érdekelsz, tapasztalatbol mondom:)

lehet hogy csak ugy gondolkodott hogy: jajj buli..itt egy jo csajszi...:S de lehet h jelentkezni fog:) ha tényleg fontos vagy neki, és bejössz neki nagyon akkor hidd el irni fog, ha nem akkor meg haggyad. nem érdemes olyan fiu után futni akit nem érdekelsz, tapasztalatbol mondom:)
Ha nem jelentkezik, akkor max pár hét és el is felejted, hogy mi történt, találsz másik fiút...:) (Tudom, most azt gondolod, hogy soha nem tudod elfelejteni, belezúgtál, és meghalsz nélküle?!:D De ez változni fog...) Ha jelentkezik, akkor meg simán összejöhetsz vele, hisz biztos bejössz neki, ha leszólított.:) Azért meg ne aggódj, hogy szombat óta nem jelentkezett... nálunk, lányoknál is az a szabály, hogy pár napig húzd az agyát.:D Ha szeretne további kapcsolatot veled, akkor jelentkezni fog.;)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom kiverni a fejembol
A kérdező hozzászólása: koszii, de akkor is eleg nehez elfelejteni h mi tortent!

FIÚK! Szerintetek szexi egy buliba egy lányon ha nincs meltartó?

mivel egy olyan koktél ruháról van szó ami alá nemtúl szép a meltartó úgygondoltam felveszem meltartó nélkül mivel van mellem és nem lóg. most ezt a fiúk hogy fogadnák? a lányok tuti riba.n.coznak majd de az nemérdekel :D

Legjobb válasz: Hol lesz a buli? :D

Hol lesz a buli? :D
Az oke, hogy kulfoldon van, de ott hol? Komolyan mondom elmegyek oda! :)
? szerintem a kutyának nem fog feltûnni, max annak aki megmarkolja :D
lányként mondom nagyon szép cicid van..de a bimbi már most is látszik.
szép a ruha se rossz de ezt seperc alatt le pajszerolják rólad ha nem vagy résen
szép a melled, de nekem ez a ruha olyan semmilyen, olyan közönséges ! Én inkább olyan ruhát vennék fel, ami sejtelmes, de mégis dögös !:)
http://www.youtube.com/watch?v=2mEEIBlH5No Mi az a 2 folt középen?
Nekem kifejezetten nem tetszik ez a fajta ruha... Nagyon szexi tud lenni amikor egy lanyon nincs melltarto es egy-egy mozdulatnal latszik ahogy szep ruganyosan mozog a melle. Viszont amikor a hegyes bimbokat latom a ruhan keresztul az engem taszit. Akkor mar inakbb vegyel melltartot es valami nagyon dekoltalt ruhat amivel szintugy felkelted a figyelmet.
Nekem az jönne le, hogy ez a csaj is egy olcsó ribanc...
ha ez alá felveszel egy pánt nélküli melltartót semmi különbség nem lesz, csak akkor senkinek nem tudod mutogatni a mellbimbóid:D
jahm, am szerintem is inkább olcsó ribizli ruha ez, mint brutál csinos qrvás, szóval én tuti olyat vennék fel (ha lány lennék :D) aminek van vállpántja és csak sötét színût!! pl. egy feszesebb egyberuhát magassarkúval, de ebbõl nekem az jön le, hogy olcsó husi ribi vagyok ja és jöhetne kép enélkül a sárgaság nélkül is ;)
Egyetértek a 23as hozzászólóval. Egyébként én a 12es vagyok. És megvan a véleményem az ilyen ruhákról és emberekrõl. Üdv: 20/F
Egy pánt nélküli melltartót felvehetnél alá, mert így tényleg elég átlátszó. :)
akkor bugyi se kéne nem?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120801/Image10689_www.kepfeltolt.. az említett ruha felsõ része.
A ruhán keresztül kipiroslik a parizer. :D
Nem mondod meg, hogy hol lesz a buli?:(
A kérdező hozzászólása: De ha fázik akkor hegyes lesz és átüt a ruhán :D és látszik
Én tuti begerjednék.
A kérdező hozzászólása: mármint a mellbimbóm :D
Amúgy hány éves vagy? :)
A kérdező hozzászólása: 17 leszek :) a buli pedig külföldön :D
igen nagyon
a fiúknak tetszeni fog :) Ha feszesek a melleid és nem lóg, akkor vedd fel, mert ha lógna a francba akkor egyértelmûen kéne melltartó. Ha viszont hideg lesz akkor még jobban szembetûnõ leszel... kicsit [email protected] dehát mivan akkor?? :)
ha corfun vagy megyek XD
Jó korán kezded az esti sarki életet.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es. Sarki élet? Azért mert felveszek egy koktél ruhát meltartó nélkül?
Ha téged nem zavar, hogy mindenki a bimbóiddal fog beszélgetni, nem veled, akkor nyugodtan .
Én nyáron gyakran szaladgálok melltartó nélkül de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG olyan esetbe ha nem látszik át a bimbóm. Azt nem bírnám elviselni, undorító szerintem.

Ha láttok egy buliban egy srácot aki látszólag nem tud senkivel beszélgetni, csak járkál kínjában fel le vagy üldögél egyhelyben szánakoztok vagy megnézitek de nem igazán érdekel?

Legjobb válasz: Miért érdekelne bárkit is? Buli van, mindenki úgy be van baszva, hogy az orráig sem lát, miért nem jön ide és beszélget mindenkivel?

Miért érdekelne bárkit is? Buli van, mindenki úgy be van baszva, hogy az orráig sem lát, miért nem jön ide és beszélget mindenkivel?
en oda szoktam menni dumalni, kb barkivel tudok beszelgetni es szeretem ha valaki feloldodik tarsasagomban :) engem pont az olyanok szlktak erdekelni, akiket mas le se szar.. :) 16/fiu/bi

Volt már olyan mikor egy buliban egy adott csajnál valószínűleg volt esélyed, de elcseszted? Mit éreztél utána? Mit csináltál utána?

elcseszés alatt főként a megfutamodást értem.

Legjobb válasz: a buliban lévõ "esélyek" olyanok mint a lottószelvény... megbízhatatlan és kicsi az esélye annak hogy bejön

a buliban lévõ "esélyek" olyanok mint a lottószelvény... megbízhatatlan és kicsi az esélye annak hogy bejön
Ha volt nála esélyed akkor van is, ha tényleg tetszel neki nem fog azért leírni mert nem másztál rá.
Jaaaa, így már értem. Persze volt nekem is. Egy csajjal, kettesben egy kocsiban, a bezárt praktiker üres parkolójában. Csak egy csókig jutottam el, mert gyáva szar voltam. Biztos, hogy töketlennek tartott. Szerintem nem hittem el, hogy egy ilyen bomba testû, hatalmas csöcsû csaj akarhat tõlem valamit. Ez elég régen volt, de még elég szar rágondolni.
A kérdező hozzászólása: Nekem is így visszagondolva talán az lett volna a legjobb ha megcsókolom, de én csak pofáztam, ráadásul tényleg csomó unalmas, nem oda illõ dologról... elképesztõ
volt, de én meg elcseszés alatt, rossz szöveget értek. Máshogy kelett volna dumálnom neki, nem úgy mint akinek folyik a nyála. semmit nem éreztem, és semmit nem csináltam.
Pont tegnap, velünk jött bulizni, bebasztunk mint állat, beszéltünk minden baromságról, táncoltunk, ölelkezés, kis tapi, aztán nem nagyon volt semmi, nem tudok kezdeményezni, mert gyáva p*öcs vagyok :D 20F
A kérdező hozzászólása: Hát nem erre gondoltam egyébként... Házibuli, csajjal kettesben egy szobában, részegen, és ahelyett hogy léptem volna én csak pofáztam. Pedig az talán elég egyértelmû jel, ha feljön a kérésemre, egybõl... NAGYOOOOOON SZAR :D na mind1 csak arra voltam kiváncsi mások is voltak-e már ilyen puncik mint én :PP :D
Hát ilyenkor lehúzok egy rövidet, és próbálkozok tovább. Ha minden éjszaka odamegyek 10 csajhoz, egy tuti bejön és nem kell azon rágnom magam hetekig, hogy mi lett volna HA...
A kérdező hozzászólása: szóval aszerint szeretném a válaszokat, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: a "valószínûleg"et akkor ne vegyük most figyelembe, inkább... majdnem biztos voltam h bejövök neki..
utolsónak igaza van (10.), ha bejössz neki, még simán lehet bármi... mármint ha teszel érte ;)

Hogyan végződik egy buli egy diszkóban?

elképzelésem sincs..

Legjobb válasz: Mármint... Mire gondolsz? :) Általában mi lelépünk zárás elõtt és megyünk haza. De ha arra gondolsz, hogy a szórakozóhelyen mi történik, akkor a következõ. Hajnalban amikor már csak néhány ember lézeng, és azok is részegek, akkor szépen eltávolítják õket, bezárják az ajtókat. A zenét lehalkítják, a személyzet felszedi a szemetet a padlóról, nekiállnak mosogatni. Lezajlik a takarítás, aztán mindenki megy haza. Az üzletvezetõ meg bezárja a helyet. Ennyi. :) A takarítást néhány helyen ha sokáig tart a buli, akkor hagyják másnap kora délutánra.

Mármint... Mire gondolsz? :) Általában mi lelépünk zárás elõtt és megyünk haza. De ha arra gondolsz, hogy a szórakozóhelyen mi történik, akkor a következõ. Hajnalban amikor már csak néhány ember lézeng, és azok is részegek, akkor szépen eltávolítják õket, bezárják az ajtókat. A zenét lehalkítják, a személyzet felszedi a szemetet a padlóról, nekiállnak mosogatni. Lezajlik a takarítás, aztán mindenki megy haza. Az üzletvezetõ meg bezárja a helyet. Ennyi. :) A takarítást néhány helyen ha sokáig tart a buli, akkor hagyják másnap kora délutánra.
A kérdező hozzászólása: ahhha. köszi :)
Ha ügyes vagy akkor dugással:-)

Egy fiúnak miért lehet utólag cinkes ha egy buliban egy lány megcsókolta?

Egy fiú azt mondta ő nem büszke arra,hogy megcsókolta őt egy lány akivel együtt táncolt.Nincs barátnője,tehát semmi probléma.Mi oka lehet ezt mondani,hogy nem büszke rá? A lány egész helyes volt amúgy,bár nem sokat beszéltem vele.

Legjobb válasz: Az általános feltételezésekkel ellentétben sok fiúra nem illik a "mindegy, csak piña legyen" mentalitás. Egyszer Bécsben buliztunk egy fiúbarátommal és õ a végére teljesen kiakadt, hogy az osztrák csajok egyszerûen megfogták a seggét, ha jelezni akarták, hogy tetszik nekik. Képzeld ugyanezt fordítva, ha a lány fenekét tapizza kéretlenül a fiú, akkor õ a világ tahója, fordítva miért kellene jópofának tartani? Ha egy fiú ad kéretlen csókot a lánynak és a lány ezt restelli, még ha helyes is az illetõ, azt mindenki megérti, fordítva miért ne érezhetné ugyanezt egy fiú? Emberek õk is, ugyanúgy éreznek, mint mi.

Az általános feltételezésekkel ellentétben sok fiúra nem illik a "mindegy, csak piña legyen" mentalitás. Egyszer Bécsben buliztunk egy fiúbarátommal és õ a végére teljesen kiakadt, hogy az osztrák csajok egyszerûen megfogták a seggét, ha jelezni akarták, hogy tetszik nekik. Képzeld ugyanezt fordítva, ha a lány fenekét tapizza kéretlenül a fiú, akkor õ a világ tahója, fordítva miért kellene jópofának tartani? Ha egy fiú ad kéretlen csókot a lánynak és a lány ezt restelli, még ha helyes is az illetõ, azt mindenki megérti, fordítva miért ne érezhetné ugyanezt egy fiú? Emberek õk is, ugyanúgy éreznek, mint mi.
A kérdező hozzászólása: Amúgy elég komoly srác és lány téren visszafogott.Megszoktam, hogy a legtöbb sráctól azt hallom hogy milyet csajozott. Még nekem sem merte elmondani, hogy megcsókolták, mástól tudom..
Neki nem jött be a csaj kinézetre, esetleg a haverjai szerint bányarém.
A kérdező hozzászólása: A lány kifejezetten csinos és szép volt.Haverjai meg nem nagyon tudtak róla.
Akkor bzi. Még a legvisszafogottabb, "kedves" (töketlen) srác is örül mint majom a farkának ha egy jó csaj lesmárolja. Tudom, mert én is ilyen voltam.
A kérdező hozzászólása: Nem az, bár szoktam neki mondani, de mindig tagadja, meg grimaszol :D Komolyra véve, lehet, hogy örül neki csak titkolja.

Csajok nektek bejön ha egy buliban egy fiú nem egy cigit gyújt meg magának hanem egy szúnyogfüstölőt?

http://www.pkkft.hu/04_egyeni_vedelem/spiral.jpg

Legjobb válasz: én beleszeretnék. ugyanis a szobámba egy szunyog mindig van. johetne hozzánk is fustolognixD

én beleszeretnék. ugyanis a szobámba egy szunyog mindig van. johetne hozzánk is fustolognixD
legalább nem csípnek a szúnyogok xdd
Jah, fõleg ha el is szívja!!!444NÉGYNÉGYnégy Amúgy milyen bulira gondolsz? Kocsma/diszkó vagy házibuli/sátorozás? Mert egyáltalán nem mind1.
A szúnyogfüstölõt nehéz elszívni a csavaros formája miatt. Meghát amúgy sem arra való, hogy a cigit helyettesítse.
Nem igazán értem, hogy a cigi és a szúnyogfüstölõ hogy hozható párhuzamba egymással:D Mindenesetre igényességre és törõdésre vall, szóval.. szerintem nem lehet rossz arc;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!