Találatok a következő kifejezésre: Egy buliban csináltuk egy (12 db)

Ha egy buliba smároltok egy olyan csajjal akivel tök jóba vagytok, akkor buli után mit csináltok?

tehát ugyan olyan jóba maradtok vagy elmentek egymás mellet?Nekem most ez volt és nem tudom mi van...kicsit kínos lesz amikor megint találkozunk...nem?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kínos... Ha mindketten tudjátok úgy kezelni, hogy csak elmentetek együtt szórakozni, és jól éreztétek magatokat.

Nem feltétlenül kínos... Ha mindketten tudjátok úgy kezelni, hogy csak elmentetek együtt szórakozni, és jól éreztétek magatokat.
Én egyszer egy jó barátommal kavartam, de mindketten tudtuk, hogy egyikõnk sem akar semmi többet, így amikor legközelebb találkoztunk, akkor csak annyi volt hogy viccelõdtünk egymással, és viccesen megkérdeztük hogy nnnna és mi történt veled a hétvégén?? Csajoztál/pasiztál mi?? :) Meg ilyenek, de utána elterelõdött a téma, és kész, mintha mi sem történt volna, utána is ugyanolyan jóban voltunk. De persze ha vonzódtok egymáshoz az más téma...:)
Semmi. Ugyanúgy barátok maradunk.

Bulimra csináltam egy társast 15 éveseknek, és sok mezőn lesz irva hogy 'kártya'. Ha erre lép, akkor huznia kell egy kártyát. Mik legyenek a kártyákon? Pl:- adj egy puszit rúzsos szájjal vkinek. - nyomj az orrodra fogkrémet, és piszézz vkivel.

Mik legyenek a kártyákon? (vicces feladatok)

Legjobb válasz: Hát attól függ milyen vicceseket akarsz , pl mi csináltunk hasonlót régebben csak extrémebb feladatokkal , kicsiben neméri meg jáccani nemlessz nagy poén

Hát attól függ milyen vicceseket akarsz , pl mi csináltunk hasonlót régebben csak extrémebb feladatokkal , kicsiben neméri meg jáccani nemlessz nagy poén
A kérdező hozzászólása: irhatsz extrémebbeket is, majd meglátjuk mennyire extrém :)

Ha egy lánnyal odakerülök hogy sexelünk egy bulin és már a cél előtt járunk akkor érdekelni fogja hogy mekkora? Lányok ti ilyenkor mit csináltok?

Legjobb válasz: sztem arra gondol, hogyha egy bulin lefektet egy lányt, érdekelni fogja-e az intim mérete. Figyelj, hát sztem ha már veled elmegy, hogy akkor akciózzatok, akkor biztos nem fog elküldeni, amiért neki nem tetszik a méret

sztem arra gondol, hogyha egy bulin lefektet egy lányt, érdekelni fogja-e az intim mérete. Figyelj, hát sztem ha már veled elmegy, hogy akkor akciózzatok, akkor biztos nem fog elküldeni, amiért neki nem tetszik a méret
Azt a lányt, aki egy bulin lefekszik bárkivel, szerintem semmi nem érdekli.Az se, hogy tiszta-e a gatyád, meg a farkad.
Az a helyzet, hogy nem fekszem le valakivel, akivel egy buliban ismerkedtem össze. Tehát, szerintem b.aszottul nem érdekli a lányt, hogy neked mekkora farkad van, hisz csak egy leszel a sok közül.
Annak a lánynak, aki már rögtön ott helyben, a buliban akar egy menetet, annak kedves barátom, a kisujjadat vagy akár a szendvicsbõl a virslit is felrakhatod, nem fogja érdekelni, csak legyen valami... Szerintem elõbb tanulj meg helyesen és stílusosan írni, kérdést feltenni, utána kezdj el gondolkozni azon, hogy mit, mikor és hogyan!
A kérdést sem értem, pajtás.
Arra vagy kiváncsi, hogy mekkora a méret? Nem hinném hogy ez érdekelné a lányokat! Nem a méret a lényeg, hanem az amit nyújtani tudsz, de mikor fogjátok már ezt végre megérteni?!?!?! Minden nap van ilyen kérdés.
hogy mekkor-, , a''? ... vagy? fogalmazd meg rendesen...
Milyen alapotban volt azon a bulin amikor megcsokolt es hany evesek vagytok?? 26 / F
ha nem volt részeg akkor elmondhatod
Ha részegnek tûnt akkor is mondd el neki. A szerényebb fiúk általában csak részegen mernek így kezdeményezni, viszont egy részeg sosem hazudik! 15/f
A kérdező hozzászólása: én 16 vagyok õ 20. Mind a ketten ittunk, de részegek nem voltunk

Lányok! Ti mit csináltok, ha egy buliban egy fiú nyomul rátok?

Lehet, hogy hülye kérdésnek hangzik.. De mondjuk ha smárolni akar veletek akkor belementek? Mégha nem is csókolóztok, engeditek, hogy puszilgoasson? Mert nekem most emiatt van lelkiismeret-furdalásom, ittam sokat...

Legjobb válasz: Lekoptatom, nem csókolózom akárkivel. 17/L

Lekoptatom, nem csókolózom akárkivel. 17/L
Ha szimpatikus a srác, akkor nem viselkedek elutasítóan, de kihívóan sem. Próbálom megtalálni az aranyközéputat és megtartani a kellõ távolságot. Elsõ találkozáskor nem fogok csókolózni vele és nem hiszem, hogy hagynám, hogy puszilgasson. Ha pedig alapból nem szimptaikus a fiú, akkor elutasítóan viselkedek. Megmondom neki, hogy ne haragudjon, de ez most nem fog menni és kész. 16/L
A kérdező hozzászólása: És ha részegek vagytok, akkor is ilyen okosan viselkedtek? Én most egx nagy ribancnak érzem magam, az is vagyok.
Volt egy szörnyû pillanata az életemnek. Olyan embert láttam szörnyû állapotban a pia miatt, akirõl sosem gondoltam volna. Szörnyû volt az egész.. És ezt a pillanatot egy életre megjegyzem és korábban szerettem az alkoholt és elõfordult, hogy picit több bort ittam családi összejövetelen, ma már kínosan ügyelek erre. Nem akarok részeg lenni és nem is leszek! 16/L
nem értem
Mi az, hogy ezt-azt, amitol hamarabb el is ment? De nem is ez a lenyeg, hanem h higgadj mar le! Megis mit tehet az a lany rola, hogy amikor meg nem is voltal a kepben, o csinalt ezt-azt a pasiddal, aki meg nem volt a pasid?! Mindenkinek van multja, szoval szalj vissza a foldre, semmi jogod valakit bantani, mert koze volt valamikor a pasidhoz
Hát nemtudom, hogy te mit képzelsz magadról.:) Az én barátomnak is volt 1-2csaj aki elõttem volt, de akkor nem én voltam vele, joga volt bárkivel lenni és akármit csinálni.Szóval higgadj le, most veled van aztán ennek örülj.S az, hogy vele hamar elment, mint veled errõl se tehet szerencsétlen.Úgyhogy vagy gyakorolj vagy törõdj bele.
Komplett hülye vagy, 1 mi közöd van ahhoz, hogy elõtted kivel volt a barátod? Ez az õ dolga ha talált is annyira értelmesnek , hogy elmondja neked a múltját akkor sem azért tette, hogy bosszút állj rajta. 2 Ha zavar akkor magadat hibaztasd, hogy miert adtal a baratodnak lehetoseget arra, hogy elotted massal is legyen miert nem jöttetek össze hamarabb.
Ajjj istenem....ezt a kuszaságot....XD
Tépd szét a csajt

Egy buliban ketten csináltuk egy csajjal egyszerre, én előlről a másik fickó hátulról. A fickó azóta hivogat, hogy csináljuk kettesben is. Hogyan rázhatom le?

Nem volt egy nagy buli, de jó és sok volt a házi bor.

Legjobb válasz: változtass számot, az a legegyszerûbb, ha nem szakad le rólad

változtass számot, az a legegyszerûbb, ha nem szakad le rólad
Nem kéne ennyire szívbajoskodni, ha akkor nem zavart a közelsége... próbáld ki vele kettesben, hármasban, négyesben...
Ha le akarnád már le ráztad volna. Te te tudat alatt arra vágysz, hogy jól megkurjon a csávó. Vállald be, légy önmagad.
Mond meg neki, hogy hivatásos luxus prosti vagy és az árfolyamod mondjuk 200 ezer per óra. A. verzió: Békén hagy - ez OK B. verzió: Kifizeti a pénzt, ekkor meg még eldöntheted hogy megér ennyit neked egy buzulás.
Húha :D:D hát nem lennék a helyedben!! :P:P De igaza van az elõttem szólóhoz, ha annyira tapadós a csávó akkor változtass számot... Vagy egy kissé agresszívebb fellépés is jó lehet a kis buzi ellen:D
Menj el a rendõrségre és jelentsd fel!
Következõnek ha keres ezeket a szavakat mondod neki : "Menj már a picsába, én nem vagyok olyan rohadt buzi mint te, szállj már le rólam". HA vérig sérted szerintem többet nem fog keresni.
Figyelj már, akkor amikor csiáltátok nem zavart hogy a fickó farka a tiedtõl 1 cm-re mozgott ritmikusan, és a lihegését meg te szívtad be, hiszen szemben voltál vele? Ehhez képest tényleg semmi többlet ha nincs ott a csaj.
Verd ki a szart belole azt utána nem fog baszogatni
semmi bajom a búzikkal, de ha ÉN akarnék egy másik hapsival baszni, fejbelõném magam...
Én pedig utálom a buzikat. Én ha megint telefonálna, megdumálnék vele egy randit, és ugy szájbaverném h kiesnének a fogai. És megmodnanám h ha legközelebb felhív levágom a faszát is...ezt csináld!

A lány aki tetszik egy buliban beült ilyen pózban az ölembe ( persze ruhában). Szerintetek ezt miért csinálta?

nem voltunk részegek

Legjobb válasz: Nem látok képet, de biztos csókolózni akart.

Nem látok képet, de biztos csókolózni akart.
Szerintem biztosan azért, mert a XIX. század eleji Stockholm társadalmi viszonyairól szeretett volna vele vitatkozni.
Mert akart valamit, te is tetszel neki. És ebben a pózban gondolom állt, mit a gerely :D

Buli elõtt ti is mindig csináltok egy bicepsz-mellizom bedurrantást, vagy ez csak mifelénk szokás?

Ezzel jól lehet imponálni a csajsziknak.

Legjobb válasz: Khöm-khöm a barom khöm-khöm.

Khöm-khöm a barom khöm-khöm.
csics ka
Divatgyúrós nem nyomja 15 éve.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom nektek ez miért furcsa. Mi mindig ezt csináljuk a spanokkal buli elõtt.
Nem, én enélkül is simá tudok csajozni. Ráadásul semmi értelme nincs, látszik, hogy csak divatgyúrós vagy.
Nem, buli wc-jében durrantom be.
Legközelebb a fejedben a fogaskereket durrantsd be.
A kérdező hozzászólása: Csajozni lehet így jól vagy ti ezt nem vettétek észre?
Sokat ér.Mire odaérsz a buliba, szinte semmi sem látszik.
mit lehet jól? komponálni?
Csak nálatok
Ez egy idiótaság. Mire odaérsz elmúlik, másrészt gyökér viselkedés. Legyetek normálisak, eddzetek komolyan, akkor ilyen butaságok nélkül is jól fog mutatni. De amugy tapasztalatból mondom, hogy a csajozásban nem számít, nem azért kell edzeni.

Lányok, kinek volt már olyan szexuális élménye, hogy mások előtt csinálta, például egy bulin, nyaraláskor, vagy esetleg gruppen keretein belül?

Legjobb válasz: Nekem, de ne írj privátot. Pár napja is írtál...Két különbözõ kérdésre reagáltál...

Nekem, de ne írj privátot. Pár napja is írtál...Két különbözõ kérdésre reagáltál...
Nekem. 2 barátnõ és én. Csodálatos volt mikor 2 fenék pucsított felém én egykbõl a másikba dugtam 30-40 másodperc alatt elmentem. Kb 6-8 percig volt orális elõjáték én ezt a részét annyira nem szoktam élvezni nagyon neheten megyek el orálissan. Csodálatos volt bár kicsit égett a képemrõl a bör mert másodszora se birtam tovább 25-30 percnél :( de hát két tökéletes nõnek ez az átka :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!