Találatok a következő kifejezésre: Egy barátnőm de nem toom (4 db)

Szeretnék egy barátnőmmel elkezdeni gördeszkázni! Ha minden igaz szülinapomra kapok deszkát de nem toom hogyan álljak neki!? Gurulni tudok de a kanyarodni gurulás közben még nem mert mindig lelépek a deszkáról! Előre is thx.

Legjobb válasz: Az elsõ hogy tanulj meg stabilan gurulni és ha esel se add fel. Ha valaki azt mondja hogy használj védõket ne hidd el, mert ha mindig védõvel nyomod nem tudsz rendesen mozogni és ha egyszer elesel nélküle úgyis feladod, lányoknál ez így van, sok lány kezdte el mellettem a deszkázást. Viszont bokarögzítõ az jól jöhet a késõbbiekben.

Az elsõ hogy tanulj meg stabilan gurulni és ha esel se add fel. Ha valaki azt mondja hogy használj védõket ne hidd el, mert ha mindig védõvel nyomod nem tudsz rendesen mozogni és ha egyszer elesel nélküle úgyis feladod, lányoknál ez így van, sok lány kezdte el mellettem a deszkázást. Viszont bokarögzítõ az jól jöhet a késõbbiekben.
A kérdező hozzászólása: THX!! Én azért nem fogom az elsõ esésnél feladni, nem vagyok olyan!! De köszike!!! :)
A kérdező hozzászólása: Egyéb jótanács? :) nagyon szertnék megtanulni gördeszkázni!! de senki sincs aki itt tudna ahol én lakom!!!! :(
Utána probáld meg a könnyebb trükköket pl.Ollie.Pop-shuvit, Hippy jump ilyenek.Ezeket megnézheted hogy kell csinálni.www.gördeszka.trükkök.hu.Sok szerencsét.

Egy barátnőm haragszik de nem toom miért mit csináljak?

Nyári táborban voltunk és én azt hittem h kitalál magának egy kamu barátot amit még mindig így gondolok de mind1!!!!És belenéztem a telójába amit vkit?l megtudott én bocsánatot kértem és ? azt mondta h nem baj csak szarul esett neki!! Ma padi azt vágta a felyemhez h kétszin? vagyok meg h kibeszéltem a táborben de én nem emlékszem ilyenre!!!De azt sem mondja meg h miért haragszik szerintetek mit csináljak???

Legjobb válasz: A barátnõd azért haragszik rád, mert turkáltál a telójában, és nem hittél neki. Szerintem jogosan haragos. Mást nem tudsz tenni, csak bocsánatot kérni és sokszor hangoztatni, hogy sajnálod a történteket.

A barátnõd azért haragszik rád, mert turkáltál a telójában, és nem hittél neki. Szerintem jogosan haragos. Mást nem tudsz tenni, csak bocsánatot kérni és sokszor hangoztatni, hogy sajnálod a történteket.

Mit tudnék csinálni hogyha a barátnőm és közém állt egy valaki aki csak tönkre akar tenni engem, de a barátnőm nem érti meg nem hisz nekem, , mit tegyek? Pls

év elején úgy utálta a csajt mint én dehát az na?közis lett én meg ugye nem vagyok az

Legjobb válasz: semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.

semmit. viselkedj úgy, mint eddig, várd ki a végét. komolyan mondom. voltam ilyen helyzetben láttam, hogy mi készül, megpróbáltam tenni ellene, de rosszabb lett. az lett a vége, hogy én "áskálódom". sajnos más embereket nem lehet megváltoztatni. szóval szerintem ne csinálj semmit. ha igazi barát, akkor megmarad.
A kérdező hozzászólása: kösz, de nálam eltejesztett rólam valamit egy csaj aki a barátnõje lett és most ezért utál, nem hisz nekem


Egy szívet szeretnék küldeni a barátnőmnek az egyik facebook alkalmazáson keresztül, de a küldésnél azt írja ki "Send To Friends". Ez nem azt jelentené, hogy az összes barátomnak elküldi?

Sajnos más módot nem találok az elküldésre, de nem merek rákattintani erre a gombra, mert attól tartok, hogy az összes ismer?sömnek elküldi... Egyébként a szívküldi egyik alkalmazásáról van szó.

Legjobb válasz: Mi lenne, ha inkább felhívnád?

Mi lenne, ha inkább felhívnád?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet, de nem csak telefonhívásokkal szeretnék a kedvesemnek bókolni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!