Találatok a következő kifejezésre: Egy barátnőm éves, van párkapcsolata, (2 db)

Egy barátnőm 21 éves, van párkapcsolata, nagyon szeretik, de nem tud együtt lenni a fiúval, mert annyira fáj neki. Szűz még. Mit tegyenek hogy sikrüljön az "első"?

Fájhat ennyire az els?, mert nekem nem fájt!

Legjobb válasz: persze, hogy fájhat.Nekem is fájt nagyon csak a 3. próbálozásra jött össze a dolog. Mármint ez félóra leforgását jelenti kb. Én voltam felül tehát én tudtam irányítani, ahogy nekem jó volt. Irtóra fájt elsõre ezért leszálltam barátomról. Kicsit kényeztetett a kezével, szájával majd ismét próbáloztunk sikertelenül, De a türelem rózsát terem, na és persze a kitartás! Harmadszorra sikerült. Igaz nagyon fájt, de az utána következõ együttlét már jó volt, élveztem a kényeztetést!Hajrá neki! Kívánom hogy sikerüljön!:)

persze, hogy fájhat.Nekem is fájt nagyon csak a 3. próbálozásra jött össze a dolog. Mármint ez félóra leforgását jelenti kb. Én voltam felül tehát én tudtam irányítani, ahogy nekem jó volt. Irtóra fájt elsõre ezért leszálltam barátomról. Kicsit kényeztetett a kezével, szájával majd ismét próbáloztunk sikertelenül, De a türelem rózsát terem, na és persze a kitartás! Harmadszorra sikerült. Igaz nagyon fájt, de az utána következõ együttlét már jó volt, élveztem a kényeztetést!Hajrá neki! Kívánom hogy sikerüljön!:)
Mindenki másképp áli át, nekem sem fájt. Javaslom a sok sikosító használatát, az csak segíthet!És fontos a sok elõjáték, de fõleg a ráhangolódás, a lazítás, hogy valóban akarja és ne féljen. Elõször hatoljatok be csak a férfi kezével, egy ujjával, ha kellemes, akkor kettõvel , és ha az is, akkor hárommal, onnan egy lépés csak a közösülés. Finoman, lassan. EGy bizonyos fájdalmon túl kell lépni, kb 2-3 mp alatt elmúlik. Ha nem, akkor megint próbálkozni. Ne féljetek, nyugodtan, tabuk nélkül, sok elõjáték, sok orális szex és ujjazás.
birom az ilyen kérdéseket, hogy "barátnõm". nem értem ha ez egy név nélküli fórum akkor meg miért kell barátnõmõzni...nagyon gáz, és pláne hogy nehogy rájöjjenek egyböl "hát nekem nem fájt". és abbol is látszik hogy te vagy a barátnõ hogy akkor nem kérdeznél ilyet mert ha te már átestél volna rajta akkor biztos tudnád h mi van. na mindegy, de nagyon szánalmas.
Nem mindekinek egyforma a szûzhártyája. VAn akinek vastagabb. Sajnos nekik nehezebb az elsõ együttlét. Ilyenkor érdemes elmenni nõgyógyászhoz, aki egy kis bemetszést ejt a szûzhártyán, és utána már nincs gond a behatolással.

Milyen érzés ha van egy barátnőd? Milyen párkapcsolatban élni 15-18 éves fiúk-lányok?

Legjobb válasz: Az egyik legjobb dolog. :) De akkor azt normálisan kell,ahogy minden más kapcsolatot is,rendszeresen "ápolni",figyelni a másikra,meghallgatni,segíteni neki és tisztességesen kimutatni az érzéseket. :) És jó eséllyel kölcsönösen fog ez menni.Aki erre nem képes,szerintem nem kéne próbálkozni ,mert hamar vége lesz. ( Mondjuk én a tartós kapcsolatokról beszélek elsõsorban,ne kövezzetek meg érte :D) És persze mindig szakítani kell idõt a másikra. Itt nincs az,hogy 1-2 hétig/hónapig nem dumáltok mert nem értek rá(amúgy sem tudnátok kibírni,ha szeretitek egymást),vagy hasonlók,az maximum a barátságnál ha mûködik,itt nem. Itt majdnem ugyanúgy kell figyelni a másikra,mintha tényleg hozzád tartozna. Legalábbis,szerintem abból áll a kapcsolat,hogy néha képesek vagyunk kisebb-nagyobb áldozatokat hozni egy amúgy baromi jó dologért.:) Lehet,túl nyálas vagyok,de én így látom. Vagy komolyan,vagy sehogy.:D 17L

Az egyik legjobb dolog. :) De akkor azt normálisan kell, ahogy minden más kapcsolatot is, rendszeresen "ápolni", figyelni a másikra, meghallgatni, segíteni neki és tisztességesen kimutatni az érzéseket. :) És jó eséllyel kölcsönösen fog ez menni.Aki erre nem képes, szerintem nem kéne próbálkozni , mert hamar vége lesz. ( Mondjuk én a tartós kapcsolatokról beszélek elsõsorban, ne kövezzetek meg érte :D) És persze mindig szakítani kell idõt a másikra. Itt nincs az, hogy 1-2 hétig/hónapig nem dumáltok mert nem értek rá(amúgy sem tudnátok kibírni, ha szeretitek egymást), vagy hasonlók, az maximum a barátságnál ha mûködik, itt nem. Itt majdnem ugyanúgy kell figyelni a másikra, mintha tényleg hozzád tartozna. Legalábbis, szerintem abból áll a kapcsolat, hogy néha képesek vagyunk kisebb-nagyobb áldozatokat hozni egy amúgy baromi jó dologért.:) Lehet, túl nyálas vagyok, de én így látom. Vagy komolyan, vagy sehogy.:D 17L
jó, nekem fontos, hogy legyen valakim akire támaszkodhatok. Most nincs, szóval kész vagyok xD 16/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!