Találatok a következő kifejezésre: Egy autó boltot (5 db)

Egy autó alkatrész boltot szeretnék nyitni, mik kellenek hozzá?

Érdekellne,hogy milyen papírok szükségesek hozzá,és milyen végzettség minimális egy vállalkozás nyitásához?Ja,és a papírmunka meg úgy minden ami kell a beindításhoz mennyibe van kb.?

Legjobb válasz: Szia szerintem keress meg egy könyvelõt...

Szia szerintem keress meg egy könyvelõt...
Miért gondolod, hogy a könyvelõnek tudnia kell, hogy mi kell egy alkatrészbolthoz??? :) )) Inkább tájékozódj egy másik boltban, esetleg a kamaránál... :) )

Átlehet alakítani egy boltban kapható olcsóbb "rc autót" androidos telefon vezérlésre? Ha igen mi kell hozzá?

Legjobb válasz: Éppen ezt tettem az elmúlt nyáron. Fel kell hozzá bontani az autót. Érteni kell a mikrokontroller progamozáshoz pl. AVR és venni kell egy wifi modult, vagy régi routerbõl kiszedni. Végül Parse-olni az android alkalmazással ( ami mér meg van írva és letölthetõ, szal nem kell bûvészkedni vele ). Sok sikert! :D ( quadrocopterrel is megcsináltam )

Éppen ezt tettem az elmúlt nyáron. Fel kell hozzá bontani az autót. Érteni kell a mikrokontroller progamozáshoz pl. AVR és venni kell egy wifi modult, vagy régi routerbõl kiszedni. Végül Parse-olni az android alkalmazással ( ami mér meg van írva és letölthetõ, szal nem kell bûvészkedni vele ). Sok sikert! :D ( quadrocopterrel is megcsináltam )

Ahhoz hogy területi képviselő lehessek (autóval járni boltokba rendelést felvenni) egy cégnél, milyen képesítés kell?

Most logisztikát tanulok, ezt mennyire vennék figyelembe?

Legjobb válasz: Ehhez rátermettség kell, nem képesítés. A mai világba mindenkit rá kell beszélni, hogy rendeljenek valamit. Még a meglévõ partnereket is. Ahol dolgoztam nagyker, mindig nehezen találtunk jó embert erre, de általában a jók teljesen más területrõl jöttek. Általában aki jött a sok papírjával meg kereskedelmi diplomájával, hogy õ mekkora ász, azok alig hoztak új partnereket, úgyhogy 1-2 hónap után viszlát volt.

Ehhez rátermettség kell, nem képesítés. A mai világba mindenkit rá kell beszélni, hogy rendeljenek valamit. Még a meglévõ partnereket is. Ahol dolgoztam nagyker, mindig nehezen találtunk jó embert erre, de általában a jók teljesen más területrõl jöttek. Általában aki jött a sok papírjával meg kereskedelmi diplomájával, hogy õ mekkora ász, azok alig hoztak új partnereket, úgyhogy 1-2 hónap után viszlát volt.


vízlehúzónak vízlehúzó guminak hívják, nincs különleges neve
Igen lehet.Unix, Bárdi Láng-autó ezek nagykerek és elég olcsó náluk az alkatrész.
ki?nem
Ki csinálná meg? A Rockstar? Nemhiszem.Estleg ha elmész dolgozni a Rockstar-hoz fejlesztõnek.:D
Te már egy párszor fel vetetted itt az ötleted nem? Szerinted jár erre az oldalra olyan aki érdemben tudna foglalkozni az újításoddal? Márt csak azért is mert nem magyar fejlesztés az eredeti játék.
Ja még csak annyi.hogy nem kitaláltad(mivel már létezik) max fejlesztetted.Elõzõ voltam.
A Rockstar fogja megcsinálni a te hülyeségeidet?Náluk nem gyerekjáték folyik.Sokmillió $ volt kifejleszteni akármelyik GTA-t..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!