Találatok a következő kifejezésre: Egy anya a lányán ha már (5 db)

Egy anya látja a lányán ha már nem szűz?

Ezért azért kérdezem mert van egy 19 éves barátom, akivel még csak pettingelünk. Anyu azt mondta hogy hiába akarom majd eltitkolni ha már nem vagyok sz?z, mert ? ezt úgyis észreveszi! Nah de mib?l...? 15 éves lány.

Legjobb válasz: " Ezt azért kérdezem..." *bocsi félreírtam*

A kérdező hozzászólása: " Ezt azért kérdezem..." *bocsi félreírtam*
A kérdező hozzászólása: Pfff nem hireszteltem semmit. Itt segítséget kérek KEDVES emberektõl. A beszológatástól kímélj meg...thanks.
Nem mind1 neked h mit hiszünk róla, szûz-e vagy sem? Mit kell ezt nagy felháborodva reklámozni? Ettõl nem leszel menõ.. Max az isiben..
A kérdező hozzászólása: NEM SZÛZ!
Csak figyelmeztetni szeretnélek!Itt az egyik hozzászóló irta a hüvelykúpot.nos:azt neked még elég nehézkes használni, mert eddig nem éltél folytonos nemi életet. magyarul:kell hozzá pár hónap aktív nemi élet, hogy azt te normálisan fel tudd helyezni!Egyébként nagyon rendes barátod lehet, hogy õ már 19 és eggyüttvagytok régota, de megvan szex nélkül is--sztem szûz--
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) amúgy 8 hónapja vagyunk együtt.
KAMU!!! :D Dehogy veszik észre, szerintem még a legfigyelmesebb anyuka sem lehet benne biztos. Más miatt is változhat egy ember viselkedése. Szerintem is, csak azért mondja, hogy ne tedd meg. Nálam 2, 5 éve nem vette észre.
jajj bocsi félre néztem:S:$ hát ha 15 vagy...még1szer bocsi:D akko van mondjuk beleszolása de akko se naon..., me már a mai gyerekek már naon korán kezdik, és ha télleg naon szereitek egymást és megbiztok egymásba akkor meg hajrá;)anyud nem evszi észre mondom, ha el nem fog vinni nõgyógyászhoz....!és bocsi...
Mióta vagytok együtt???? ha azért már régebb óta akko anyud már ne naon szoljon bele ebbe, meg h fõleg 19 éves vagy?!?! azé ez már mein:D de vannak féltõ anyukák, enyém is az! És már lefeküdtem a barátomal és mégse vette észre rajtam, max h naon boldog voltam és tök jó volt a kedvem, de fizikailag tuti h nem veszi észre, ha nem visz el egy nõgyógyászhoz:S
szeritnem ezzel csak fenyeget, hogy megtudja ugy is, nem pedig azért mondta mert megtudná agy látszana rajtad. hisz az emebrnek sokszor van amugy is ingerült kedve sokszor boldog sokszor szomoru, igy hangulatálltozásbol nem hiszem h feltünne neki. csak épp attol fog feltünni hogy ha egyszer megtörténik és hazamész és miközben anyáddal beszélsz folyton arra gondolsz h most akkor észre vette e vagy nem. és ettöl állsz majd furcsává és aggodová, és abbol emg lekövetkezteti h épp a barátodnl voltál mi történhetett h ilyen zaart vagy. ha nem akarod h anyám megtudja akkor viselkedj ugy mintha nem történt volna semmi mert ugy nem fogja megtudni csak ha elkezdesz paázni h jaj jaj biztos észreveszi. mindig a para buktatja le az embert. de elöbb utobb ugy is ráfog jönni ha mosdjuk már 3 éve jártok h a gyerek azért 18 évesen három é alatt már csak nem szüz....na de ki tudja mi lezs 3 év mulva. a lényeg h nem parázz ha leakarsz ele feküdni ugy érzed itt az ideje ne az anyád miatt ne tedd meg.
így van. ha megértõ és gondos anyuka akkor biztosan észreveszi a viselkedésedbõl. (kicsit ingerültebb leszel) mellesleg beszéld meg vele, h ezt szeretnéd meg tenni. szerintem nem fog bele szólni, de ha le szeretnél majd feküdni a barátoddal feltétlenül menj el nõdokihoz elötte és kérdezd meg tõle milyen védekezési módszert ajánl egy 15 éves lánynak. sztem csak a gumit fogja ajánlani, de ha abban nem bízol mond meg neki és kérhetsz még vmit (pl hüvelykúpot).
Konkért fizikális tünetei nincsenek, de a hangulatod, kedved megváltoztatja, amit észrevesz egy jó szemü anyuka. Az anyák sokszor sokmindent megéreznek, nem kell nekik szóval elmondani. Ez nálam is így volt, útólag jöttem rá, hgoy anyám mi mindent tudott, amirõl nem beszéltem neki. De ha ilyen anyukád, hogy így figyel rád, akkor beszélgethetnétek is róla:-)
Nem, nem veszi észre, nem lesznek külsõ jelei...(most tudnék idétlenkedni azzal, hogy hacsak nem terpeszállásban fogsz járkálni s közben vigyorogni:D) komolyra forditva a szót kicsit azokban a napokban "más" lehet a kedved, de nem lehet ezt észrevenni csak úgy ránézésre
megérzi egy anya szerintem
Nekem ne püffögj kicsi csíra, elõttem "hiresztelted"! Legalább tudnád mit tagadsz le: A kérdező hozzászólása: NEM SZÛZ!
Miért, ti eddig fizettétek a lakbért rendesen?
Mese habbal... a kedves mama talán elitta, vagy elzongorázta? Persze már, nem tünt fel évek alatt, hogy nincs fizetve a lakbér, vagy hogy valami büzlik a mama körül?
A kérdező hozzászólása: Senkinek se kívánom hogy hasonló helyzetbe kerüljön de csak tanácsot kértem nem kioktatást utálatot vagy ítélkezést de amint látom jó magyar módra itt ez nem mûködik aki normális választ adott annak nagyon szépen köszönöm.
Nem mondta a mama, hogy mire ment el a pénz, és miért nem fizette? Én úgy tudom, hogy pár hét haladékot kaptok de mennetek kell.
Tüntessetek a jogaitokért. Ilyent nem lehet, hogy egy ingyenélõ családot kitegyenek az utcára.
Utolsó, miért gondolod, hogy ingyenélõek? Leírta szépen, hogy odaadta a pénzt az anyjának de õ nem fizette ki. Kérdezõ, szerintem menj be az illetékes hivatalba és ezt szépen mond el neki, kérj részletfizetési lehetõséget, aztán reménykedjetek a legjobbakban. Illetve jó elõre kezdj el nézegetni albérletet is. Anyád hova tette a pénzt?
11-es rosszul tudod, mert a családja is beköltözhet. Mégis ha egy házaspár nõi vagy férfi tagja megkapja a lakást akkor a gyerekek illetve a házastárs majd nem ott fog élni? Mennek a híd alá?
Amit leírsz igazából nem bizonyítható. Mivel a lakbér évek óta nincs fizetve, ezért igen, ki lehet lakoltatni titeket. Legközelebb ne bízd anyádra a fizetést, hanem fizesd be te.
" 11-es rosszul tudod, mert a családja is beköltözhet. Mégis ha egy házaspár nõi vagy férfi tagja megkapja a lakást akkor a gyerekek illetve a házastárs majd nem ott fog élni? Mennek a híd alá?" A házastársa es a gyerek mehet.mde a gyerekenek a házastársa meg annak a gyereke az nem, de mindegy.m
A kérdező hozzászólása: Mi mind a ketten haza adtuk minden hónapban a pénzt pontosabban 115ezret egyébként meg a lakbér 39560ft de mint említettem mindíg oda adtuk anyámnak a pénzt akkor jöttünk rá az egészre mikor kinnt voltak bérlemény ellenõrzésen.Különben még most se lenne róla tudomásunk se nekem se a feleségemnek.
Javitson ki valaki, ha tevedek, de onkormanyzati lakasba be se koltozhet mas, csak akinek az onkormanyzat kiadta. Te meg a csaladod megis mit keres ott????
Benneteket is. Ti sem fizettetek, és nem ti vagytok a bérlõk. 2 millió nem pár hónap alatt gyûlik össze, hanem évek alatt! Olvasd el a lehetõségeidet: [link]
Az önkormányzat egy üres tiszta állapotú lakást kér, ha úgy ítél a bíróság hogy felmondja a szerzõdést. Menj be a lakásügyi osztályra hogy hogyan lehetne mégis nektek folytatni a lakás bérlését. De ha hónapok óta nincs fizetve akkor nehezen fognak megbízni bennetek hogy rendesek lesztek.
van egy ismerosom aki majdnen ugyanigy van csak ok a villanyt loptak es azert kell kikoltozniuk egy het van ra.es 12 eves kislany lakik ott nem torodnek ok ezzel, reszletfizetest probaljatok kerni.
Ha te és a családod is ott éltek, akkor te miért nem fizettél lakbért? Teljesen jogos, hogy mindenkit kitesznek ha senki nem hajlandó fizetni. Az nem mentség, hogy anyud a fõbérlõ, végül is ti is ott éltek, használjátok a lakást.
Ha ti is ott laktok, ti miért nem fizettetek? Még is hogy gondolod ti ottmaradtok, anyád meg megy a híd alá? Szép :(
Szóval öten laktok ott, és kb. évek óta nem fizettek lakbért? Ha jól tudom, ilyen lakásoknál csak 10-20 ezer a bérleti díj, ezt nem tudta három felnõtt ember kifizetni?
fizesd be gyorsan azt a 2 millát, és akkor nem tesznek ki elég gáz, hogy 2 felnõtt lakik a mamával együtt, és hagyják adósságba keveredni, aztán meg a csúnya önkormányzat a hibás
És ti miért nem fizettétek a lakbért?
hehe, de utálom a fajtádat, te ingyenélõ!
Havi 115 ezerbõl, már nagyon jó albérletet kapnátok rezsivel együtt.

Nekem vki azt tanította ha van egy pár (fiú és lány) és már jegyben járnak (vagy komoly a kapcsolatuk, akkor az csak rosszat jelent hogyha a a párod mások előtt (pl. anyucija) nemad igazat neked, és ezzel felhivja "anyukát egy keringőre" Vagy?

Legjobb válasz: Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)

Elöször is azt kellene eldönteni(FONTOS), hogy kinek van iagaza: neked vagy az anyukának. Ha lehet, hogy neki, akkor nem gond, hogy a fia egyetért vele, de ha MINDIG az anyukának ad igazat, akkor már lehet probléma. (Ugyanolyan rossz, ha elfogultan neked ad igazat, minta az anyukával szemben elfogult. Az az optimaális, ha mindkettötökkel szemben tárgyilagosan tud dönteni)
Szerintem is helyzetfüggõ a dolog. Ha kényes dologról van szó, ami pl. nyilvánvalóan heves vitát vált ki anyós és veje/menye között, akkor tényleg nem szép a részérõl. Meg kellene gondolnia, hiszen ha egymásnak ugranak, akkor többet veszít vele, mint nyer. Ellenben, ha apróság, akkor szerintem nincs jelentõsége. Én magam is jókat vitázok anyósommal, egy rakás dologban nem értünk egyet. Sokszor órákon keresztül sorakoztatjuk az érveinket. De természetesen ezalatt mindvégig tiszteljük egymást, és még jól is esik, mert mindketten szeretünk vitázni.:)
szia! eE a dolog önmagában véve nem rossz, de nem is jó. Ha nagyon "tudományos" akarok lenni, akkor azt írom, hogy még nem történt meg a "leválás"; magyarán még mások és párja közti ingatag területen nem tud csak a párja mellett dönteni.Persze itt azt is lehet nézni, hogy mi volt az, amiért pl. az anyjának adott igazat ; de a tapasztalat azt mutatja, hogy ezek nem eget rengetõ dilemmák. Ha nem sérti meg az ember a másik anyját vagy nem fujjog rá, vagy ilyesmi , akkor bizony még nem elég határozottan áll ki a párja mellett. Ez ilyenkor nem túl jó, mert késõbb ebbõl jönnek majd azok a dolgok, hogy (ált. a mama pici fia) elkezd õrlõdni a társa meg az anyja között.
Szerintem szituációtól függ. Nem kötelezõ mindenben egyeznetek és ez fõleg nem jelenti azt, hogy az anyós-jelölt fel van kérve keringõre. Régen rossz lenne, ha az emberek mindig mindenben egy véleményen lennének! Ha normális az anyósod és szerinte Neked van igazad, akkor még ki is fog állni melletted, nem pedig kihasználni a dolgot. Minden jót!
Ha jól értem, nem a leendõ anyós nem adott neked igazat, hanem a párod. Ha így van, akkor beszéld meg vele, mert késõbb rosszabb lehet.Esetleg, ha az anyósjelölttel normális a viszonyod, a párod elõtt megkérdezheted tõle, hogy szerinte a fia helyesen viselkedik-e ?
Lehet benne valami....De azért tisztázni kellene kinek van igaza, ill.lehet, hogy csak más véleményen van mint a párja "anyucija".
Hát igen, úgy volna jó, ha mások elõtt kiáll érted, és max. négyszemközt elmondja, hogy nem pont az volt a véleménye, csak nem akart lejáratni. De az anyukája mégiscsak az anyukája, ez nehéz ügy, nem rázhatja le valaki az anyját, mint kutya a vizet, csak azért, mert lett egy párja.... szerintem. Az ember normális esetben nagyon szereti az édesanyját, és ha közted meg anyósod között vita van, az a párodnak nagyon rossz lehet.
Én úgy gondolom, hogy az igazat kell mondania. A mellett álljon ki, akinek igaza van. Akinek ez felhívás - az meg is érdemli. De akkor hiába is "hívja fel" - hiszen legközelebb, ha ki akarja ezt használni, akkor meg leinti (hiszen akkor nem lesz igaza).
Szerintem pedig mások (barátok) elõtt sem kell vakon kiállni mellettem a férjemnek és fordítva, ha nem nekem van igazam. Mi soha nem "vakon" állunk ki egymásért, hanem az igazság mellett. És ha nem értünk egyet sem baj. Egyébként meg ha összeveszek az anyósommal (jóban vagyunk így ez ritka, de megesik) akkor sem a férjemhez "menekülök", hanem megvédem a magam igazát.


Mi a teendő ha az édesapa elhagyta a családot de a családnak (anya -lánya) ott maradt a házukba és mellette van még egy házuk-kertszomszédságban?

Az a probléma áll fent h. az édesapa a környéknek nem megfelel? embereknek akarja eladni mivel nagyobb összeg? pénzre lett sürg?sen szüksége.lehet e ügyvédhez fordulni ez esetben,ha az egész környék nem akarja az uj lakokat elfogadni,,,

Legjobb válasz: Ha az apáé a ház, akkor annak adja el, akinek akarja. Senki sem szólhat bele.

Ha az apáé a ház, akkor annak adja el, akinek akarja. Senki sem szólhat bele.
Abban, hogy a ház eladható-e az dönt, hogy ki a tulajdonos. De hogy a tulajdonos kinek adja el, abba a világon senki nem szólhat bele, sehol nem szokás megkérdezni, hogy az utca mit szól hozzá, hogy kik veszik meg a házat.
Itt az a kérdés, hogy az apád az egyedüli tulajdonos, vagy az anyád is tulajdonos. Házasak voltak, és nem váltak el? Ha egyedüli tulajdonos, akkor eladhatja.
KI AZ INGATLAN TULAJDONOSA JELENLEG?
Ha közös a tulajdon, akkor nem adhatja el az anyukád nélkül!Az meg évekbe tekik, hogy a bíróság ítéljen a közös tulajdon megszüntetésében :-)
Ahogy elõttem írták, ha egyedüli tulajdonos, akkor annak adja el az ingatlant akinek akarja. Ti nem bírálhatjátok felül az õ döntését.
A kérdező hozzászólása: van egy olyan határozat (ügyvéd mondta) h. beleegyezés kell a szomszédoktól kinek lehet eladni a házat.mert azért kicsit cinkes lenne sztem ha vmi züllött társaság költözne mellénk(am rólunk vna szó) mikor mi csak ketten vagyunk itt:S
A kérdező hozzászólása: élettársak...és csak ugy tudta felépiteni azt amásik házat is h. anya a jövedelmébõl adott neki jókora összegeket és apának már velem nem is kellett foglalkoznia mert az ügyvéd szerint ha egyedül nevelt volna engem akkor nem tudta volna megtenni de igy anyára esett ez a rész õ meg felépitette azt a házat és otthagyot tminket ehgy bulémiás r**ért már elnézést..
A kérdező hozzászólása: jelenleg mindkét szülõ de nagyobb részben apa

Mi annak a számnak a címe, aminek a klipje egy lány életét mutatja be, hogy milyen lenne, ha az anyja helyesen dönt és nem marad együtt az erőszakos pasival?

Hip-hop/rap stílus és afroamerikaiak szerepelnek benne.

Legjobb válasz: nem tudom de engem is érdekelne:)

nem tudom de engem is érdekelne:)
How to love :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!