Találatok a következő kifejezésre: Egy a közül (3624 db)

ugrasz egy nagyot és ugrás közben csinálsz egy terpeszt

Okostelefonok közül egyedül a symbianos Nokia telók akkuja bírja 4-5 napig? Androidok közül melyik az, ami legalább 3, 5 col és elketyeg minimum 2 napot, normál használat mellett?

Legjobb válasz: Symbiant túlzás okosnak hívni, de amúgy igen, mondhatni más okostelefon elég kevés ideig bírja. Ha alig használod, akkor szinte az összes kibírja egy hétig is, ha meg max telefonálásra használod akkor sem okoz akadályt a 2 nap. Normál használat, vagyis egy kis netezés vagy emailezés mellett viszont már kihívás. Galaxy Note sorozat jól szokta bírni, mivel a telefon is hatalmas, így az aksi is, de sokaknak már túl nagy ez a telefon (és tisztán 48 órán keresztül ez sem bírja). Kisebbek közül Motorola Moto X-nek van még nagyon jó akkuideje, de az itthon egyáltalán nem kapható még. És ez is csak kb 24 órán keresztül bírja.

Symbiant túlzás okosnak hívni, de amúgy igen, mondhatni más okostelefon elég kevés ideig bírja. Ha alig használod, akkor szinte az összes kibírja egy hétig is, ha meg max telefonálásra használod akkor sem okoz akadályt a 2 nap. Normál használat, vagyis egy kis netezés vagy emailezés mellett viszont már kihívás. Galaxy Note sorozat jól szokta bírni, mivel a telefon is hatalmas, így az aksi is, de sokaknak már túl nagy ez a telefon (és tisztán 48 órán keresztül ez sem bírja). Kisebbek közül Motorola Moto X-nek van még nagyon jó akkuideje, de az itthon egyáltalán nem kapható még. És ez is csak kb 24 órán keresztül bírja.
egymagos SoC és 480x800 felbontás mellé 1500mAh akksi elég, egymagos SoC és 540x960 felbontás mellé 1700mAh kell, kétmagos SoC és 480x800 mellé minimum 1800mAh kell, kétmagos SoC és 540x960 mellé 2000mAh kell minimum. Ez úgy kábé helyes, ha jó az optimalizálás kevesebb kell, ha coretex A7-es vagy A5-ös magok vannak benne szintén kicsit kevesebbel is elvan. Ha ez így teljesül, normál (rendes) gyötrés mellett is meglesz a 2 nap.
Amelyik telefont okostelefonnak használod, azt este tölteni kell. Szinkronizálsz, telefonálsz, sms-t írsz, e-mailt írsz, esetleg netezel, talán még játszol is, zenét hallgatsz, netalán még GPS-t is használsz és még wifit is... esélytelen 1 napnál több. Ha zsebórának használod (magyarul minek okostelefon) akkor elmegy akármelyik 1 hónapot is. Amint okostelefonnak használod, tehát egy PC-nek, onnantól 1-1, 5 nap lehet maximum.

Arany botia úszás közben elfordul az oldalára és rángatózik egyet úszás közben. Mi lehet a baja?

125 literes akváriumban van 4db panda páncélosharcsa,5db vörös neonhal,7db vörösfej? pontylazac,1db algaev? harcsa, 2db arany botia, 2db nano hal, 1 db törpe páncélosharcsa, sok növény, 80 db red cherry, fa, k?, bluwave 05 sz?r?, leveg?ztet?.

Legjobb válasz: És ez valami hal munkatábor vagy egyéb kínzó létesítmény?

És ez valami hal munkatábor vagy egyéb kínzó létesítmény?
Szegény haldoklik, vagy beteg. Valószínûleg túl öreg, vagy megsérült.
Nem tudom a választ a kérdésedre konkrétan, de ez az összeállítás meg a szûrõ választás nem a legjobb.Nem is a létszám a baj, hanem ha már ekkora akváriumod van, ki kéne használni, hogy mondjuk neonból tarts nagyobb csapatot, mint 5. Inkább kevesebb fajból, nagyobb egyedszámban legyenek. Annak a szûrõnek az árából meg majdnem kijött volna egy Eheim Classic külsõ szûrõ is. Sokkal hatékonyabb lett volna. A házi megoldásról ne is beszéljünk, abból 2 is kijött volna.
Az, hogy az oldalára fekszik, és tetszhalottra játszik, a botiánál teljesen normális. Az, hogy rángatózik, viszont már egyáltalán nem jó jel.

Volt olyan hogy egy randi közben megéreztétek a csajotok puncijának illatát?

Legjobb válasz: Ha randi közben megérzed, akkor az nem illat, hanem szag :)

Ha randi közben megérzed, akkor az nem illat, hanem szag :)
Aham, ha felizgul, akkor érezhetõ. Már persze, ha nem fújja tele magát mindennel, ami a keze ügyébe esik.
Attol fugg, milyen az a randi.... Ha egy etteremben az asztal mellett ereznem, akkor gyanakodnek, hogy anyam vadaszkutyaval kefelt, vagy a csaj mosdatlan.
Jah, de aztán kiderült, hogy csak egy sajtbolt mellett mentünk el.
Én puncizás közben éreztem, hogy "na ennek erõs randi szaga van".
Ha randiztok, akkor még nem a csajod.
Arra már volt példa, hogy a lány menstruált... elég vad volt :D Azzal jobb, ha nem találkozol :D

Ha egy terhesség közben vagy utánna kiderülne hogy a gyerek súlyosan fogyatékos, vagy képtelen normális életet élni majd a jövőben, akkor folyamodnátok abortuszhoz vagy ha már megszületett elvetetnétek az életét?

Legjobb válasz: Ha már megszületett, hogy lehetne elvetetni az életét?????? Megölni????? Vagy hooogy???? Ha terhesség közben derülne ki, akkor persze, elvetetném. Az vetheti rám az elsõ követ, aki ennek tudatában megszült és nevel egy súlyosan beteg gyermeket.

Ha már megszületett, hogy lehetne elvetetni az életét?????? Megölni????? Vagy hooogy???? Ha terhesség közben derülne ki, akkor persze, elvetetném. Az vetheti rám az elsõ követ, aki ennek tudatában megszült és nevel egy súlyosan beteg gyermeket.
Szintén az utolsónak: úgy gondolod, hogy az illetõ bûnei miatt volt 5 vetélése? Nem semmi ember vagy.
Az utolsónak: szép kis hozzáállás. Ha minden oké, akkor kell a gyerek, de ha valami beüt, akkor már nem? Lehet, hogy nem véletlenül nem akar egy baba sem hozzád kerülni..., már bocs.
Nagyon érdekes kérdés és elgondolkodtató kérdés, mert ugye mindenki egészséges gyermekre vágyik. Ha terhesség ideje alatt derülne ki természetesen a vetélés mellett döntenék. Ha megszületne....azt hiszem beadnám a számára legmegfelelõbb intézetbe. Most biztosan sokan elitélnek, csak még egy megjegyzés5 vetélésem volt örülten vágyom EGÉSZSÉGES gyerekre!
Elvetetném...és abban reménykednék, hogy a következõ gyerek egészséges lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Szerencsére ez csak egy sima feltett kérdés volt, ahol megtudtam az emberek véleményét. Remélem hogy ilyen helyzetbe senki se kerül. Mindenkinek a válaszát hasznosnak találtam mert errõl mindenkinek megvan a maga véleménye amit nem szabad figyelmen kívül hagyni és elitélni.
ha elvetethetem, én sem tartom meg, de nem hiszem, hogy ez az õ érdekük, inkább magunkat szabadítjuk meg a plusz terhelésektõl. Az sem igaz, hogy õk csak szenvednek, ha tényleg súlyosan fogyatékos, és nem azt látja, hogy anyuci, meg apuci ránéz, és sírógörcsöt kap (ezt mindenki megérti), igenis boldog emberek. Nem fogják fel, ami körülöttük történik, nem érzik az élet bajait, nem fogják fel azt a gonoszságot, ami az emberekben van. Ja és már csak azért is felnevelném, mert sokkal, de sokkal több szeretet van bennük, mint bárki másban.
Szia.Én ilyen területen dolgozom, halmozottan fogyatékos gyerekeket ápolok.Már több éve, és ha esetleg nekem is ilyen születne, akkor tuti egy szoc intézménybe adnám, nagyon jó helyük van, mindenük megvan, bármikor látogathatóak hiszen nem börtönben van, és a leges legjobb ellátást kapják.Sok szülõ aki halmozottan sérült gyermeket nevel otthon nem is tudja milyen valójában egy ilyen intézmény.A közhiedelemmel ellentétben mindenbõl a legjobbat kapják, állandó felügyelettel.Vissza a kérdésre , ha még abortálható akkor nem tartanám meg.
Utolsó válaszoló véleményét osztom..
emlekszik meg valaki tajgetosz hegyere? innen dobtak le a spartaiak a sulyosan deformalt gyermekeket. lehet, hogy most ganenak tunok, de nem volt rossz megoldas. a modszernek koszonhetoen hihetetlen sokra vittek!
Sztem minden ép eszû ember igy cselekedne ahogyan az elõttem szólók. Én is felnevelném ha már megszületett, még ha kínszenvedés lenne akkor is mivel az én gyerekem. Ha pedig a terhesség alatt kiderülne hogy baj van vele, persze hogy elvetetném, ne kelljen neki szenvedni.
Én is elvetetném. Osztom a véleményeket. Ha terhesség után derülne ki, akkor felnevelném.
Ha már megszületett, felnevelném. Ha a terhesség alatt kiderülne, akkor elvetetném. Lehet szidni, de gondoljatok bele, neki is jobb így, szenvedne egész életében, és másokra lenne utalva...
Én megtartanám... Mi van akkor, ha benézik az orvosok és mégis egészséges? Van néhány olyan ismerõsöm van, akit tévesen mûtöttek meg, ebben is simán tévedhet bárki. Az orvosok is emberek.

Ha egy játék közben a Print Screen-el csinálok egy képet azt hól kapom meg?

Az érdekelne h a játékon bel?l kb hova menti vagy ha valahova máshova menti akkor hova amúgy Win 7 em van! El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Ha játék közben megnyomod a print screen gombot, úgy kapod meg a képet, hogy kilépsz a játékból és beilleszted valamilyen rajzprogramba, aztán elmented.

Ha játék közben megnyomod a print screen gombot, úgy kapod meg a képet, hogy kilépsz a játékból és beilleszted valamilyen rajzprogramba, aztán elmented.
A kérdező hozzászólása: jólvan akkor s én szenvedek h megkeressem:) ):) ) köszönöm
Megnyitod a Paintet és Beillesztés. Majd elmented.
Én is szoktam letöltés közben játszani...
Persze, miért ne lehetne... semmi köze a letöltésnek a játékhoz, még csak lassabb sem lesz mivel nem online játék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
honnan töltötted le?
A kérdező hozzászólása: asszem' torrent.eval.hu

Egy felmérés szerint egyetlen, a bejutásra esélyes pártok közül egynek a programja nem költségmegtakarítással, hanem költségkiadásokkal számol és ez a Jobbik. Honnan szedne pénzt?

Legjobb válasz: Javítva: Egy felmérés szerint a bejutásra esélyes pártok közül egynek a programja nem költségmegtakarítással, hanem költségkiadásokkal számol és ez a Jobbik. Honnan szedne pénzt?

A kérdező hozzászólása: Javítva: Egy felmérés szerint a bejutásra esélyes pártok közül egynek a programja nem költségmegtakarítással, hanem költségkiadásokkal számol és ez a Jobbik. Honnan szedne pénzt?
Találtam egy "apró" hibát az elemzésben: a háromgyerekes (vagy annál több gyerekes családok) nem adómentességet, hanem adókedvezményt kapnának! Tudják a szakértõk a két szó közötti különbséget? (Az csak hosszútávú cél, hogy akár adómentességet élvezzen egy család) De hiányt növel a kötelezõ hittan vagy erkölcstan is. Egyébként számolgattak a szakértõk vagy csak úgy kigyûjtötték? Pl. fogalmuk sincs, hogy a korrupció felszámolásával, a felelõsségre vonással, amit vagyonelkobzás is kísér majd, mennyi bevételhez jut az állam.
Kedves kérdezõ! Nehogy azt hidd, hogy a kérdésedre Vona Gábor fog válaszolni. Ha ennyire érdekel a dolog, miért nem mész el egy jobbik lakossági fórumra? A választásokig Országos szinten több, mint háromezer lakossági fórum lesz. Amúgy egy aranyos kis videót engedd meg hogy linkeljek neked, ha már írtad hogy a fideszre fogsz szavazni http://www.youtube.com/watch?v=OqGemD-mcUQ Ha megnézted a videót, kérlek válaszolj is rá. Én erre szeretnék választ kapni, vajon miért történt mindez?
21:19 - Teljes vagonelkobzással? Most a mávot is büntetik? Teljes vagonokat akarnak elkobozni? Jó-jó... értettem én, csak ezt a magas labdát nem tudtam kihagyni :) vagonelkobzás = vagyonelkobzás Szebb jövõt!
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a videót. Fogalmam sincs mit szavaztak meg a titkosításról és mit nem, nem is érdekel. Ha a Fidesz nem számoltat el az az Õ baja lesz, mert akkor elsüllyed az MSZP-vel együtt. A Jobbikot pedig a baloldal által létrehozott megosztó pártnak tartom, de ha nincs is így, akkor viszont komolytalannak a kakastollas csendõrség bevezetése, és a hiteltelen Morvai Krisztina "nem fizetjük vissza az IMF-nek" kijelentése miatt. s nem utolsó sorban utálom a zsidózást, de nagyon.
A kérdező hozzászólása: A videót kommentálókból pedig árad az ostoba gyûlölet és butaság. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Jobbik = 50% régi MSZP-s, +50% erõszakos fajgyûlölõ.
"Megnéztem a videót. Fogalmam sincs mit szavaztak meg a titkosításról és mit nem, nem is érdekel." Hú de jól informált szavazó vagy! :) A teóriádon, hogy a jobbikot a baloldal hozta létre meg csak nevetni tudok. Az izraeli hadsereg hozta létre a Hamasz-t? Vagy az angolok az IRA-t? Esetleg az afgánok hívták be az amcsi sereget? :)
1. Linkeld már be nekem légyszíves hogy ki hol és mikor zsidózott! - remélem nem innen a fórumról kapok linket... 2. Elég baj az, ha nem érdekel mit szavaztak meg. Ennyire érdekel? Akkor tulajdonképpen egy olyan pártra fogsz szavazni, aki megszavazta a titkosításról szóló törvényt, mert attól tartott hogy a jobbik áprilisban rájuk borítja a bilit és kiderülnek a fidesz aljas dolgai is... ha nem lenne mitõl tartania a fidesznek, nem szavazta volna meg ezt a törvényt 3. Nem azt mondom hogy szavazz a jobbikra, de miért pont a fideszre? Ezek után? Szavazz inkább valamelyik kis pártra, de miért pont egy olyanra aki a szemed láttán, füled hallatán hazudtolt meg?!
"A videót kommentálókból pedig árad az ostoba gyûlölet és butaság. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Jobbik = 50% régi MSZP-s, +50% erõszakos fajgyûlölõ" Elég szomorú hogy a kommentekbõl vonod le a következtetést. Én is elkezdhetnék szidkozódni itt mint fideszes, de nem teszem. Annál egyenesebb vagyok!
Jobbik = 50% régi MSZP-s, +50% erõszakos fajgyûlölõ. Ezt ki magyarazta be neked?Orban Vektor? A Jobbik szavazobazisanak 35%-a volt Fideszes.50%-a aki sosem szavazott{mert fiatal vagy mert nem akart tamogatni olyan partot mint az mszp vagy a Fidesz]15 pedig aki lehet Mszp-re szavazott valamikor de ugyanugy nyomott x-et Fideszre is a multban.
A kérdező hozzászólása: A teóriádon, hogy a jobbikot a baloldal hozta létre meg csak nevetni tudok. Az izraeli hadsereg hozta létre a Hamasz-t? Vagy az angolok az IRA-t? Esetleg az afgánok hívták be az amcsi sereget? :) Ha ismernéd a kommunisták pártalkotási, szavazatmegosztási tevékenységét, nem írnál ilyeneket. Szerinted kinek tesz jót ha Budapesten neonácik gyülekezhetnek? Az MSZP-nek, mert lehet fasizmust kiabálni és mutogatni a Fideszre. Fordított arányosság tulajdonképpen. De mindegy is, a kérdésre senki nem adott választ, hogy mibõl lenne itt Jobbikos kánaán, de gyûlöletbõl ötösre vizsgáztatok. Szerencse, hogy kb. 15%-otok lesz, vagy még annyi sem.
Abban biztos lehetsz, hogy több lesz mint 15%-k! Az EP választásokon is 5%-ot jósoltak - majd jött a pofára esés - 15% Tehát a vártnál háromszor több. Kívánom hogy most is a háromszorosa legyen annak, mint amit jósolsz :)
A kerdesedre mar kaptal valaszt, tekerd vissza es vizsgalodj! Az mszp szerint a Jobbik az Fidesz "kistestvere" ...Vedekezes a Fidesz 2/3 ellen. A Fidesz szerint a Jobbik az Mszp krealmanya ...Vedekezes a Jobbik ellen, mert meleg a pite a fideszeseknek is az elszamoltatas miatt. Sajna egyik sem igaz.Semmi koze egyikhez sem es koaliciora sem akar lepni egyikkel sem.Nem ugy mint a Fidesz.De ez majd csak kesobb fog kiderulni, miutan leadtad a szavazatod. Szebb Jovot!
Láttam már ezt a linket itt az oldalon, de aki még nem látta volna az szavazzon http://ingyencsengohang.com/page.php?14 Nézzétek meg a jelenlegi állást, meglepõ!
Várom a válaszokat (Vona Gábor a vizet borrá változtatja, és eladja Iránnak; Morvai Krisztina meggyõzi az EU-parlamentet, hogy adjanak nekünk pénzt csak úgy; stb...) Mennyire egy ostoba vagy te! Bokros a destruktív neoliberális gazdaság politika. Ami talán egy középosztállyal rendelkezõ társadalomban megfelelne! USA Japán Anglia, Íro, A Jobbiké egy produktív szociális piacgazdaság. Mivel nincs fogyasztás, a jövedelmek emelkedésével a relatív kiadási szintet annullálja, a bevétel emelkedésével! Az észak Eu s országok, Finn, Dán, stb. A kettõt nem is lehet összehasonlítani, ha csak nem úgy hogy a neoliberális felfogást feszegetjük 20 éve és itt tartunk.
Mi van? Link?
1. Mutasd azt a statisztikát, amely ezt kimondja. 2. A közgazdaság és azon belül a statisztikák alapja, hogy statisztikával bármit be lehet bizonyítani, és annak az ellenkezõjét is.
Te nagyon el vagy tájolva... mindjárt linkelem
Bazzeg de a kérdést se tudod rendesen leírni...
Bazzeg.Mit akarsz ebbol kihozni osszefogoan?:)
Bazzeg akkor szavazz Mszp-re azt olcson meguszod:) Vagy mi?
Bazzeg!Ez egy marhasag, honnan szarmazik?
A Jobbik prohgramját követve az állami bevételek, vagyon megtöbszöröõzdne. Mit akartok még elõteremteni? A többi csak lopta el folyamatosan.
Ugyan srácok, ne csináljatok már úgy, mintha nem értenétek. Tessék szépen válaszolni. A Jobbik ezt ígéri: http://mitigernek.hu/images/docs/jobbik_igeretlista.jpg De honnan szerez rá pénzt? Mibõl lesz majd szórni a népnek? Várom a válaszokat (Vona Gábor a vizet borrá változtatja, és eladja Iránnak; Morvai Krisztina meggyõzi az EU-parlamentet, hogy adjanak nekünk pénzt csak úgy; stb...) :D :)
Ennek a programnak a lényege a totális kiszolgáltatottság és a teljes dél-Amerikalizálódás! A mai 3mill létminimum alatt élõbõl pillanatok alatt 5mill lenne. A gazdaságunk még jobban leépülne, a KKV k fele eltûnne, és teljes lenne a külföldi befolyás. Csak a felsõ közép részesülne 10 éven belül Eü ellátásba. Csak az újgazdagoknak lenne lehetõsége az iskolázottságra. Totális leépülést hozna az országra már középtávon is. Persze a nagytõke jól járna, hiszen bebetonozottan alacsonyak lennének a bérek.
Ugyan, nem csinalunk ugy mint aki nem erti pusztan tudni szeretnem honnan szarmazik ez a felmeres? Oh...megtalaltam.De hol van ebben a felmeresben a Fidesz?Na es Solyom Laszlo hivja fel a figyelmet a parlameni partok irereteinek fontossagara?Na ne rohogtess!!! Ezt akkor sem hinnem el ha kerdeznek nem meg hogy allitjak.
Szegény kérdezõ annyira belelendült, hogy azt sem vette észre hogy már megkapta a választ a kérdésére. Ekkora pofára esés nem volt még ami áprilisban lesz, ne aggódj! De csak azoknak lesz pofára esés, aki hasonló nézeteket vallanak mint te. De biztos vagyok benne, hogy idõvel te is rájössz, hogy mekkora felelõtlenség oda tenni az ikszet, ahová készülsz. Bevallom õszintén, 4 éve én is oda tettem. De mára nincs az a pénz, amiért oda tenném. Olyan pártra nem szavaznék, amelyik a saját választóit meghazudtolja!
szerintem nem ártott volna már orvossal konzultálnod!így nem lehet biztosat mondani.menj dokihoz, õ többet lát.
csinálj egy harmadikat.
Milyen erõs volt a mensid? Lehet, hogy baba, tesztelj mégegyszer!
A kérdező hozzászólása: nem volt olyan erõs mint szokott. de azért köszi szépen

Tegnap játék közben kihúztam a nagyvinyót, azóta eltüntek az ikonok az asztalrol (minden ott van, csak rejtve), egyedül a lomtár van kinn. A startmenüben nem látni egy progit se, kivéve msn. Mi történt? Hogyan hozhatom helyre ujratelepítés nélkül?

Egyébként minden működik rendesen,filmek mennek,még mozilla is megy,minden adatom a helyén.Egyetlen problema az asztal ,ja és háttérképet se tudok kirakni se.Azt írja belső hiba történt.Ja egyébként win7em van

Legjobb válasz: Szóval most az a bajod,hogy kiszedted a winyót játék közben és az adatok rejtve lettek??Látod õket?(be van kapcsolva,hogy látsd a rejtett fájlokat?) Rendszer visszaállítást tudok javasolni..

Szóval most az a bajod, hogy kiszedted a winyót játék közben és az adatok rejtve lettek??Látod õket?(be van kapcsolva, hogy látsd a rejtett fájlokat?) Rendszer visszaállítást tudok javasolni..
Egyáltalán minek húztad ki a vinyót játék közben?? Igy most eleve hülyeséget csináltál....
A kérdező hozzászólása: Probáltam, sehogy se sikerül.korábban volt visszaállítási pontom, most nincs.igen, ha tcmben bekapcsolom a rejtett fájlokat, látok mindent.Vhogy kikéne ügyeskedni egy visszaállítást..
A kérdező hozzászólása: Azt hozzá kell tennem, a játék nem a nagyvinyóról ment!
A kérdező hozzászólása: Ès a nagyvinyò alatt külsõ vinyòt èrtettem.
A kérdező hozzászólása: Senki? :(( Most mit csináljak?
Nem tudom mit tudnál tenni..Állítsd be, hogy a rejtett fájlokat explorer-bõl is látsd(total commander nélkül is) Vezérlõpult\Megjelenés és személyes beállítások/mappa beállítás/nézet is itt megtalálod utánna meg tedd ki újra a parancsikonokat, jobb ötletem nincs..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!