Találatok a következő kifejezésre: Egy a elején lévő (10 db)

Egy a terhesség elején lévő nő be tudja húzni a hasát?

Legjobb válasz: Attól függ menyire az elején.De minek behúzni, az elején még úgy sem látszik.

Attól függ menyire az elején.De minek behúzni, az elején még úgy sem látszik.
En tenyleg az elejen vagyok /10 het/, de mar nem megy teljesen a hasbehuzas.De miert is huznam be, hiszen buszke kismama vagyok, meg akkor is, ha jo pasr kg sulyfeleslegem van.

NCore-ról leszedtem a Far cry 3-at. Minden patent akadásmentesen fut, csak az az egy bökkenő van hogy nem ment a játék. Az elején mentett, de a következő indításkor a küldetésnél lévő mentő résznél a save" nem tűnik el. Mi lehet a megoldás? :D

Legjobb válasz: Lehet hogy hibás. Sok feltört release lehet hibás. Én anno TPB-rõl szedtem le egyet, az végig jó volt, és mivel tetszett, megvettem eredetiben. Próbálj letölteni másik release-t, vagy keress hozzá másik crack-et, esetleg egy patch-el együtt.

Lehet hogy hibás. Sok feltört release lehet hibás. Én anno TPB-rõl szedtem le egyet, az végig jó volt, és mivel tetszett, megvettem eredetiben. Próbálj letölteni másik release-t, vagy keress hozzá másik crack-et, esetleg egy patch-el együtt.
vidd szervízbe, minek barmolnád te magad???
wtf? azt miért nem kérdezed meg hogy kell levegõt venni


Van egy rész a SouthPark-ban ahol az elején egy szerencse kerékben lévő szót hibáz ez az egyik szereplő. úgy emlékszem a niggereket mondta a trógerek helyett.11. évad 10. rész asszem. Előadó vagy link?

A kérdésem az lenne hogy a legvégén van egy zene vagyis csak egy kis rész kb 10 sec annak kellene a címe. Szóval akkor mi a címe?

Legjobb válasz: 11. évad elsõ rész, és a zene asszem ez lenne: Disturbed - Down with the sickness :)

11. évad elsõ rész, és a zene asszem ez lenne: Disturbed - Down with the sickness :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen Isten vagy :)
Pontosan melyik szóra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: oroszországban van egy múzeum: Hermitage. akkor ez most a Hermitage vagy az Hermitage? Leírva az elsõ jobban néz ki, de kimondva nagyon hülyén hangzik, hogy a Ermitázs. Szóval?:)
szerintem mindenféleképpen kiejtés szerint kéne. szóval "az"-zal :D
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Egy kavitációs kazán esetében elképzelhető-e, hogy a vízoldali hőteljesítmény nagyobb legyen, mint a folyamat elején lévő villanymotor teljesítménye?

Egy ismerősömnek van egy ilyen találmánya. Állítja, hogy ez a rendszer több energiát termel, mint amennyit bele visznek. Én ezt képtelenségnek tartom. Õ azonban konkrét paraméterekre hivatkozik, melyeket szerinte a KERMI mérései is alátámasztanak. Ezt a dokumentációt én is láttam, elég részletes. A lényeges adatok a következők: Villanymotor átlagos fogyasztása 0,322 KW/óra A víz felfűtési ideje 2 óra 8 perc A belépő víz 28 fokos, a kilépő 65 fokos Vízmennyiség 120 liter A felfűtés hőteljesítménye 5,16 kW (18,59 MJ) Ezekből az adatokból úgy tűnik, mintha a folyamat végén több energia képződne, mint amit a villanymotor felhasznált. Ismerősöm ezt úgy összegzi, hogy a rendszer hatásfoka jóval 100 % felett van. Mint írtam, én nem hiszek ebben, ugyanakkor részletekbe menően cáfolni sem tudom, mert annyira nem vagyok otthon ezen a területen. Ti mit tudnátok ehhez hozzátenni magyarázatként?

Legjobb válasz: Köszönöm, ez tartalmas válasz volt. Küldök egy linket a KERMI vizsgálatról. http://kepfeltoltes.hu/view/131022/kermi1_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/view/131022/kermi2_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/view/131022/kermi3_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/view/131022/kermi4_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/view/131022/szab1_www.kepfeltoltes.hu.. http://kepfeltoltes.hu/view/131022/szab2_www.kepfeltoltes.hu..

Ha itt nincs valami ordas mérési vagy számolási hiba elkövetve (a hamisítást már meg se merem pendíteni), akkor ez ellentmond a ma ismert világ teljes fizikájának. Azért az, hogy az elmúlt évek nem voltak elegendõek ahhoz, hogy megépítse a biciklivel hajtott erõmûvet, számomra mégis azt sugallja, hogy valami nem úgy van, ahogy a papíron szerepel.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Energiamegmarad%C3%A1s Különösen ajánlom a termodinamika elsõ fõtételét. Meg egy általános iskolai fizika korrepetációt.
A kérdező hozzászólása: Továbbitom a hasznos tanácsot.
Einstein óta tudjuk, hogy egy zárt rendszerben az anyag és az energia megmaradása csak együttesen igaz. Ebben az esetben tehát az energiamegmaradásra hivatkozni nem elégséges. Az ezzel foglalkozó csodabogarak éppen az anyag annihilációjára hivatkoznak kavitációnál.
Hát azért én megnéznék egy antianyagot felhasználó lakossági kazánt. És tessék mondani, hány évezred a megtérülési ideje egy ilyen kazánnak? És jobb mint a mostani cirkó?

Munkából jöttem haza és elém ugrott egy őz. Összetörte az autóm jobb elejét, alámpát és a körülötte levő lemezt, rendszámtáblát. A szélvédő és motorháztető nem sérült Mit csináljak hogy kapjak egy kis segítséget a javításhoz? Cascom nincs.

Legjobb válasz: hogyan készült volna jegyzökönyv?lelehet pontozni,de gondolom persze nem a te hibäd volt,de elütötted,elédugrott,aztän te meg toväbbhajtottäl..az öznek lett valami baja amugy?a kocsidhoz semmi segitséget sajnos nem kapsz,magadnak kell megjavittatnod.täbla meg tuti volt kint.(ha meg sok a kär a kocsidon..éjjel menj ki és vedd le a täblät..)

hogyan készült volna jegyzökönyv?lelehet pontozni, de gondolom persze nem a te hibäd volt, de elütötted, elédugrott, aztän te meg toväbbhajtottäl..az öznek lett valami baja amugy?a kocsidhoz semmi segitséget sajnos nem kapsz, magadnak kell megjavittatnod.täbla meg tuti volt kint.(ha meg sok a kär a kocsidon..éjjel menj ki és vedd le a täblät..)
Ha nem volt kimondottan vadhajtás, és nem vadásztársasági területen történt az eset, hiába nem volt kinn táblaesetleg, a vadásztársaság nem kártalanít. Sõt , jó ha vigyázol, mert ha bejelentkezel, képesek követelni az elütött vad értékét.
Az elmúlt években jelentosen megszaporodott a vadbalesetek száma, így a törvényalkotók szükségesnek látták az 1996-os, a vad védelmérol, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló törvényben (Vtv) külön rögzíteni azt, hogy milyen esetekben állapítható meg a vadásztársaság felelossége. A törvény végrehajtását szabályozó 1997-es FM rendelet két esetcsoportra szukíti le ennek lehetoségét. Eszerint a vadásztársaság vagy akkor felel az okozott kárért, ha a baleset idején vadászat zajlott, vagy akkor, ha az út száz méteres körzetébe bármilyen módon odaszoktatta az állatokat
Ha készült helyszíni jegyzõkönyv, volt rendõri értesítés, esetleg a vadásztársaság is kinn volt, akkor - ha nem volt vadveszély tábla - a vadásztársaság kártalanít.
Ha kint van a veszélyt jelzõ tábla, nem tehetsz semmit. Ha nincs, a vadásztársaságnak kell állnia a kárt.
Eladod az õzhúst és megvan a hozzájárulás.

Melyik az a film amelyikben a film elején egy gazdag öreg bácsi a gyönyörű fiatal feleségét fényképezteti a vadonban lévő kunyhójában?

Az öreg vadonos könyvet olvas ez idő alatt, majd a többi fiúval elmegy repülni a vadon felett, ahol lezuhannak madarak támadása miatt. A vadonban egy nagy grizli medve kergeti őket, sokukat meg is eszi. Az öregnek persze sikerül kicsinálnia a mackót a könyvből szerzett ismeretei alapján és siet vissza haza feleségéhez akit már más elakar tulajdonítani. Talán egy híres szereplő is volt a fiatalok közt, de lehet az öreg is híres bácsi. Valahol Kanadában játszódik a történet. Sajnos többre nem emlékszem, de nagyon jó film.

Legjobb válasz: A vadon foglyai imádom :) http://www.port.hu/a_vadon_foglyai_the_edge/pls/fi/films.fil..

A kérdező hozzászólása: Igen ez lesz az! Köszönöm:) .

Kulfoldon levo kismamak, nalatok is csak egy vervetel volt a terhesseg elejen es utana semmi tobb?

meg cukorterheleses vizsgalat sem lesz. kicsit meglepodtem, de itt igy megy.

Legjobb válasz: A külföldöt pontosíthatnád. Elég nagy a különbség a német és az amerikai rendszer között

A külföldöt pontosíthatnád. Elég nagy a különbség a német és az amerikai rendszer között
Igen, mit jelent nalad a kulfold? Itt nalunk (kulfold) tobbszor is van vervetel, sot minden honapban, ha mondjuk vigyaznod kell a cukrodra.
En is igy emlekszem. Pedig privat orvoshoz jartam. Az is meglepett, hogy mindjart 10 hetes voltam, amikor kiderült: csak erre adott idöpontot, mondvan, minek, a tejcukor es tejfeherje allergiam miatt nem kell korabban. (Addig azt sem tudtam, mivel potoljam, mivel a szoja is problemat okozott.) Es azutan csak 2 havonta kaptam idöpontot, tehat össz max 4-5-ször voltam, utolso honapban pedig csak a korhazba kaptam idöpontot ultrahangra, amit mas asszisztensek vegeztek, igy orvost nem is lattam. Itt a vedönöi halozat sincs, mint Magyaro-on, a vedönö nevet csak szüles utan a papiron lattam, fogalmam sincs, ki ö. Magyaro-on meg ha jol tudom, kapcsolat a vedönövel a terhesseg alatt vegig, utana 1 evig, plusz hetente orvoshoz megy, aki maganban megy. Ehhez kepest meglepö, mert nem igy ismert a mediabol a "Nyugat", de igazabol nincs olyan nagy jelentösege, ha ugyis minden rendben. Ha meg nem, gondolom, lehet menni orvoshoz itt is.
Amerika és Kína között is sok a különbség. 13. hétben vagyok és még egyszer sem vettek vért, pedig tegnap voltunk ultrahangos vizsgálaton (amit kb én könyörögtem ki, és kb én magyaráztam el a dokinak, hogy mit nézzen). A wasserman-szûrésrõl fogalmuk sincs, a genetikai vizsgálat egy nagy kérdõjel nekik, a vércsoportot meg hát tudnom kéne szerintük. Szerintem még cukorterheléses vizsgálat sincs, bár ezt még nem kérdeztem. Csak tudnám, hogy mire van akkor nõgyógyászati kórházuk.... Azért majd egy-két kötelezõt (ami Mo.n köztelezõ) ki fogok harcolni, úgy mint a tegnapit is, de lehet, hogy csak rázni fogják a fejüket, hogy áá, nem kell az... Buták. Na mindegy! Alig várom, hogy otthon legyek és "civilizált" orvosok lássanak el, ne ilyen sarlatánok (közölték hogy nem ehetek fagyit és nem ihatok hideg italokat, mert ártok vele a babának... kb kiröhögtem õket).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.finnországban élek.orvost csak 8 hetesen láttam amikor megállapította a terhességet (pedig már 6 hetesen pozit teszteltem, csak itt nem néznek meg elõbb) aztán 9. Hétben volt vérvétel.az ultrahangot sem orvos csinálja hanem szülésznõ mondjuk panaszom nem lehet mert ingyenes és csinált 2d és 3d-t is és kaptunk egy csomó képet. Védõnõhöz havonta egyszer kell menni, az utolsó hónapban pedig hetente.és asszem az utolsó ultrahangot már orvos készíti és akkor meg is vizsgál. Csak furcsállottam hogy nincs több vérvétel sem más szûrés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!