Találatok a következő kifejezésre: Egy a elején (627 db)

Egy a terhesség elején lévő nő be tudja húzni a hasát?

Legjobb válasz: Attól függ menyire az elején.De minek behúzni, az elején még úgy sem látszik.

Attól függ menyire az elején.De minek behúzni, az elején még úgy sem látszik.
En tenyleg az elejen vagyok /10 het/, de mar nem megy teljesen a hasbehuzas.De miert is huznam be, hiszen buszke kismama vagyok, meg akkor is, ha jo pasr kg sulyfeleslegem van.

Ha egy kapcsolat elejen nincs meg a lelkesedes, kesobb kialakulhat? Folyt. Kov.

25/n vagyok Az a helyzet, hogy tulajdonkeppen "belemenekultem" egy kapcsolatba. Szeretoje voltam egy csalados ferfinak, erzelmek is kialakultak mindkettonk reszerol, ami elegge felemesztett, utaltam azzal a tudattal elni, hogy nem csak az enyem, hogy miutan tolem elmegy, agybabujik a felesegevel is, nincs jovonk egyutt, stb, ezert ezzel parhuzamosan megismerkedtem egy masik sraccal. Amint tisztazodott a helyzet, hogy mi legyen, mit szeretnenk egymastol, szakitottam a csaladossal, de meg beszelunk, ugy egyeztunk, baratok maradunk. A baj csak annyi, hogy nincs meg az a varazs, lelkesedes kozottunk, legalabbis reszemrol nincs meg, ami megvolt a nos pasival. Nagyon szeretnek egy stabil kapcsolatot, normalis eletet, jovot, mint barki mas, de ugy, hogy mindkettonkek jo legyen, de most meg semmit nem erzek, teljesen kozombos, talan tudat alatt valami olyasmit keresek, ami megvolt a nos ferfiban... Talan ez igy kicsit zavaros, remelem lesz olyan, aki megerti mi megy vegbe bennem...

Legjobb válasz: Ha már most nem érdekel akkor mi lesz késõbb? elején kéne lennie annak hogy akarod megismerni vele lenni..

Ha már most nem érdekel akkor mi lesz késõbb? elején kéne lennie annak hogy akarod megismerni vele lenni..
A kérdező hozzászólása: Hmmm nem tudom, talan hirtelen tortent a "valtas" :) Mindenkiepp ki akarom verni a fejembol a nos pasit, talan o segithet nekem, vagyis ebben remenykedem. Nem ismerem meg olyan regota, csak ketszer talalkoztunk meg, arra gondoltam, talan idovel...
Én megértelek, pontosan tudom mire gondolsz hasonló helyzetben voltam de sajnos semmi jóval nem tudlak biztatni. A kezdeti lelkesedés, a szikra késõbb sem fog belobbanni. Kiteheted a lelkedet is, mélyen megszeretheted az illetõt de a kémia amin szerintem az egész múlik, nemigen befolyásolható sem az elején sem késõbb. Az ilyen kapcsolatok békés egymás mellett élések, sosem alakulnak át szenvedélyes nagy szerelmekké.
Ettõl függetlenül én adnék neki egy esélyt, hátha mégis tud olyat tenni késõbb ami közelebb hoz egymáshoz kettõtöket. Ismerd meg jobban.
Na velem pont az történt, hogy az elején nem volt nagy lelkesedés a részemrõl, õ meg halálosan szerelmes volt. Aztán 2 év után megfordult a kocka... õ kiszeretett belõlem, és iszonyat összetörte a szívem :(((

Szerintetek normális dolog egy kapcsolat elején rákérdezni a házasságra gyermekvállalásra?

Öcsémmel némi vitába keveredtünk e kérdés kapcsán. Szerintem a kapcsolat elején,még az ismerkedési szakaszban jó ezekre a dolgokra rákérdezni,szerinte ez baromság ez majd kialakul. Társkeresőn ismerkedtem és igaz nagyon sokan megriadtak amikor a kötelező kérdések után rákérdeztem hogy szeretne e házasodni illetve szeretne e gyerekeket,megfogalmazodott bennem hogy talán tényleg igaza van öcsinek és csak a szerencsének köszönhetem hogy találtam párt.18 évesen fogtam neki a "férjkeresésnek". Mennyire általános dolog az hogy még a találkozó előtt letisztázódnak ezek a fontos kérdések?

Legjobb válasz: Hát, ha nem is közvetlenül a bemutatkozásnál, de igen, jó ezeket a kérdéseket (is) tisztázni. Persze kortól is függ, hogy érdemes-e firtatni. Egy húsz év alatti, vagy alig sokkal idõsebb pasit (esetleg) elriaszthat, ha már az ismerkedés elején a családalapítási terveirõl faggatják. Egy érettebb férfinek már lehetnek errõl elképzelései, és nem jön zavarba, ha szóbakerül.

Hát, ha nem is közvetlenül a bemutatkozásnál, de igen, jó ezeket a kérdéseket (is) tisztázni. Persze kortól is függ, hogy érdemes-e firtatni. Egy húsz év alatti, vagy alig sokkal idõsebb pasit (esetleg) elriaszthat, ha már az ismerkedés elején a családalapítási terveirõl faggatják. Egy érettebb férfinek már lehetnek errõl elképzelései, és nem jön zavarba, ha szóbakerül.
Szerintem normális de sokan beijednek a kérdéstõl
ez így nagyon furcsa. személyes találkozáson belefér, ha amúgy is szimpatikusak vagytok egymásnak, lehet úgy terelni a beszélgetést, de csak így látatlanba, neten, boldog-boldogtalantól kérdezgetni, mikor még nem is tudod valójában tetszik-e... igenis fura, és elhiszem, hogy sokan érdekesen néznek rád emiatt. nem azt mondom, hogy hónapoknak kell eltelni mire megkérdezed, de azért egy pár randin legyetek már túl... arról nem is beszélve, hogy még csak 18 vagy. erre a korosztályra meg aztán hatványozottan igaz
Nem általános, mert igazából nem szerencsés (még ha logikus is lenne szerintem, mert minek lopjuk más idejét feleslegesen?). De a férfiak jó része eleve nem könnyen kötelezõdik el, de ha még az elsõ találkozás elõtt azzal nyitsz, hogy házasság és gyerekek, akkor menekülnek.
Hát, én ennél kicsit késõbb mennék bele ilyesmibe, inkább személyesen, mikor már ismerjük egymást. De mindenképp az elkötelezés és összeköltözés elõtt. De nem rögtön indításnak, ez nekem is kicsit fura így. :) 26/L
Szerintem nagyon rossz ötlet az elején belemenni az ilyen kérdésekbe. Egy férfi sem rajong az olyan nõkért, akik férjet akarnak maguknak és nem társat. Az értelmes, érzékeny férfiaknak nem az a célja, hogy feleséget találjon magának, hanem egy olyan nõt, akivel leélheti az életét, aki a partnere és társa tud lenni. Nagyon bántó, ha egy férfit "tenyészcsõdörnek" tekintesz, akitõl azt várod, hogy gyerekeket csináljon neked. Te nem sértõdnél meg azon, ha nem önmagad miattad szeretne valaki, hanem azért mert "feleségnek való" vagy?
Én a kapcsolat elején még nem. Ez úgyis adja magát. Ha már úgy érzed, kezd komolyra fordulni, akkor lehet ilyenekrõl elbeszélgetni (általánosságban csak, mert lehet, hogy megijed a másik fél!). Csak hogy õ hogy áll a témához.
Úgyis házasodni akar mindenki elõbb utóbb, és gyereket is akar, mert ez a természetes. Szerintem igaza van öcsédnek, majd kialakul, hogy mikor és hogyan, a fõ, hogy szeressék egymást a felek, és jól kijöjjenek. Az, meg, hogy "férjkeresés", hát nem is tudom... Nem a legszebb kifejezés! Ennél már csak a "férjet fogni" a rosszabb.
Én máshogy közelíteném meg a dolgot. Nem rákérdeznék, mert azt félreérthetik a férfiak. Megírnám, hogy majd egyszer szeretnék gyönyörû fehér ruhában az oltár elõtt állni a szerelmemmel, és majd a körülményektõl függõen gyereket is szeretnék. Aztán erre csak reagál, hogy õ már volt nõs és nem akar mégegyszer házasodni. Ebbõl is le lehet szûrni dolgokat.
17-es válaszoló. Ne aggódj! Én is le lettem pontozva csak azért, mert nem értek egyet a többiekkel és a másik oldalról is megpróbálom megvilágítani a dolgokat. Ha jó statisztikát akarsz, akkor ITT véletlenül se mondd el a véleményedet! Olvasd el az elsõ 3-4 választ és azt válaszold, mind a többiek, különben szankcionálva leszel! Itt nem a hasznosság alapján pontoznak.
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért kell mindjárt a kérdezõt gyanusitani a lepontozással mikor bárki pontozhat? nem én pontoztam!
Na látom jól le lettem pontozva, mert nem az a véleményem, mint a kedves kérdezõnek. Akkor igen, persze neked van igazad, még a leges-legelején meg kell ezt kérdezni és aki nem ezt írja/nem így gondolja az inkompetens a témában. Csak nem értem, hogy akkor ez miért kérdés, ha tudjuk, hogy ez az egyetlen helyes megközelítés.
A kérdező hozzászólása: Fiatal anyuka szerettem volna lenni, ehhez tudnom kellet hogy van-e esély házasságra gyermekvállalásra pár éven belül. Nem vetettem el magam, jártunk, összeköltöztünk együtt éltünk 2évet és csak utánna házasodtunk. Nem akartam beleszeretni egy olyan férfibe akivel nem ugyanazt akarjuk, igy próbáltam védeni magam a csalódástól.
Szerintem nagyon is jó dolog erre az elején rákérdezni. Persze nem úgy, hogy mikor akarsz elvenni, rögtön a bemutatkozás után, hanem kicsit beszélgetni, majd általánosságban rákérdezni: "Mit gondolsz a házasságról?" "Nagyon szeretem a gyerekeket, családcentrikus vagyok, te hogy állsz velük?" még mielõtt bármi komolyba bonyolódnátok. Én el sem tudom képzelni az életem házasság, és elsõsorban gyerekek nélkül, így minek pazarolnánk egymás idejét, ha a másik utálja a kicsiket, és soha nem is akar. Lehet meglepõdni, de mikor az elsõ komoly barátom lett (15 évesen, majdnem 5 évig tartott) a 3.(!) randin szóba hoztam a témát általánosságokban, és az akkori 17 éves fiú nem ijedt meg a kérdéstõl, innentõl kezdve kicsit nevetséges, ha egy felnõtt férfi megijed. A mostani páromnál is az elején kitértünk rá, hogy mindketten nagyon családcentrikusak vagyunk, és így lett teljes az összhang. Nem mûködõképes az a kapcsolat, ahol a jövõképek nem egyeznek.
A kérdező hozzászólása: Te fordított esetben nem mondanád, hogy mégis, mit akar ez? Õszintén szólva nem lepõdtem volna meg, bár az igaz hogy senki nem tette fel ezt a kérdést nekem.Valószinû mint ahogy irjátok ezt a téma késõbb szokott szóba jönni, na ezt én nem vártam ki. Amikor a páromnak feltettem a kérdést õ nem lepõdött meg, válaszolt, õ nem találta ezt furcsának.
Megértem, hogy megijednek, mikor még pár levelet váltottatok csak, és rögtön ezzel jön valaki, akkor mit vársz? Te fordított esetben nem mondanád, hogy mégis, mit akar ez? Igaza van az öcsédnek...
Persze, hogy normális! Megfelelõ keretek közt. azzal semmi gond, ha leírja valaki, hogy család centrikus, szeretne egyszer anya/apa lenni. Ez egy érett normális értékrendû embernek nem lehet ijesztõ. Legfeljebb leírja, hogy Õ ezeket késõbb szeretné, mert karriert szeretne elõbb...stb. Én is a neten ismerkedtem meg a Párommal, 10 hónapja együtt élünk a 16 hónapból, amióta együtt vagyunk. Én már az elsõ randin kifejtettem, hogy mindenképpen szeretnék gyermeket pár éven belül. És házasságpárti vagyok. Azt mondta ezzel fogtam meg, mert a korombéli lányok többségének még a bulizás a mindenük. Szerintem nagyon is hasznos az Életcélokat a legelején kifejteni. 23N
A kérdező hozzászólása: Aki irta hogy a férjkeresés csúnya kifejezés annak irom hogy ugy értettem hogy nem futó kalandokat kerestem, kerestem azt a férfit akivel családot alapithatnék. Nem találkoztam olyan férfival aki a kérdésekre nemmel válaszolt.Igen volt aki megriadt és többet nem is irt, nem tudom mit gondolhatott, nem kérdeztem rá.
Szerintem általánosságban jó megtudni, hogy mi a véleménye a házasságról és a gyermekvállalásról. De utána tisztázni kell, hogy ezt nem azért kérdezed, mert te õrülten férjhez akarsz menni és azonnal gyereket akarsz. Aztán mikor megismered a családi hátterét, ismerõsi körét és szokásait, érdeklõdési körét, akkor abból már leszûrheted, hogy mi a véleménye ezekrõl. Pl vannak szélsõségek, sok olyan férfi van, akinek elváltak a szülei és abszolút házasságellenes, de van olyan, aki pont ez miatt szeretne saját családot!


Egy kapcsolat elején jó a nagy féltékenység?

És utána egyre jobban leszokni rólla, azaz a párodnak idővel többet engedsz.

Legjobb válasz: nem :P az még csak rosszabb lesz. Tanuld meg: Akit ellehet vinni, azt vigyék is el.... Egy egészséges féltékenység még oké, de nem durván, az senkinek nem jó...

nem :P az még csak rosszabb lesz. Tanuld meg: Akit ellehet vinni, azt vigyék is el.... Egy egészséges féltékenység még oké, de nem durván, az senkinek nem jó...
Az elsõ szexig semmi alapod nincs féltékenykedni, hiszen valójában akkor kezdõdik a kapcsolat. De utána is csak egy nagyon minimális féltékenység jó.
az elején se jó a féltékenység mert lehet megijed :)
a közepén se mondanám jónak... :/
Egészséges féltékenység jó de ne vidd túlzásba mert akkor csúnyán visszaüthet..
Szerintem nem jó egy kapcsolatban a féltékenység, fõleg ha nagy, ezzel csak rontasz a helyzeten, ha jót akarsz akkor nem teszed s változtatsz a hozzáállásodon. Jobban jártok mindketten, nem lesz felesleges feszkó, ami megrontja a kapcsolatot. Az jó elgondolás, h nem szabályozod semmiben, megbízol benne, így mûködhet. Amúgy azt vettem észre a nõk jobban szeretnek agyalni s ez visz mindent rossz irányba, bár tán vannak kivételek. És a férfiak és nõk is máshogy gondolkoznak, de ez nem is baj, ha megtudják beszélni és kompromisszumra is képesek.
Szoktam, ez sajnos egy rossz tulajdonságom.
Igen! Szerintem kevés az olyan férfi aki nem így gondolkodik a kapcsolat elején, ezért is mutatja mindenki az elején a legjobb oldalát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Én nõ vagyok és sajnos nekem is rossz tulajdonságom, hogy minden hülyeségen aggodalmaskodom. Ezek többnyire a külsõ tulajdonságokkal függnek össze...egy kapcsolat kezdtén az összes testemmel kapcsolatos frusztrációm elõjön, pedig alapjában véve elégedett vagyok magammal. A párom 'testi tökéletlenségei' engem egyáltalán nem zavarnak, és nagy valószínûséggel õt sem az enyémek, de most még bennem van a félsz. Kíváncsi vagyok, hogy a férfiak vajon aggódnak-e ilyen hülyeségek miatt...
Ti nõk túl sokat foglalkoztok a testiségetekkel és keveset azzal, amit belsõleg adtok. :) Már érted hogy belsõleg, nem szervileg.... :D:D Amúgy igen, én nagyon szoktam félni, hogy megfelelek-e és nem csa a kapcsolat elején, hanem végig.
A kérdező hozzászólása: Én inkább csak az elején félek. Most még minden olyan új és képlékeny...izgulok, hogy jól csináljam a dolgokat. Nyilvánvaló, hogy csak magamnak csinálom a bajt, mert parázok, ahelyett, hogy örülnék az új kapcsolatnak. Nekem csak hosszú kapcsolataim voltak, úgyhogy elszoktam ezektõl a kezdeti 'nehézségektõl'...: )

Létezik hogy egy pasi annyira elfoglalt a munkája miatt, hogy heti 1 rendszeres találkozás sem fér neki bele egy kapcsolat elején?

Nem találkoztam még ilyennel félek csak nem szeret és van mellettem neki más is,de ha beszélgetünk mindig meggyöz hogy nincs okom aggodni....mit tegyek ?Lehet hogy csak tesztel?

Legjobb válasz: Az ilyen pasi nem szeret és keress mást! Látom szexre jó vagy!

Az ilyen pasi nem szeret és keress mást! Látom szexre jó vagy!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) sajna már annyira nem vagyok fiatal 30 vagyok én is :)
Kicsim te még naív vagy! Tudod hány nõt dugtam meg csak a dumámmal? Fénykép meg ilyenek, te is bedõlsz neki, nekem is van sok amit el tettem hogy ha megszámolom hogy mennyi nõt dugtam meg ki ne felejtsem. Ha fiatal vagy még akkor ne higyj neki és csak egy kalandnak vedd fel és keress mellette mást. Én ezt ajánlom, rem egy 30 évesnek ezt elhiszed......
A kérdező hozzászólása: Igazad van tudom, csak mivel szeretem én is eddig gyõzködtem magam, hogy biztos tényleg nem ér rá és nem akartam hisztérika lenni:( Nagy drámát nem fog kapni csak nem fogom többet keresni és ha õ hív majd nem érek rá.Legalább visszakapja, bár kétlem, hogy érdekelné köszi a válaszokat
12:34 vok. Minimum hetente egyszer. De igyekszünk többször, legalább csak egy órácskára... A barátod nem szeret!!! Ne haragudj, de ez az igazság, jobb ha még most rájössz és dobod.Majd lécci írd meg hogyan reagált. De ha tanácsolhatom: nyár van, bulizz, ismerkedj, ne sírj egy tapló után ;) Voltam már hasonló helyzetben, tudom mit élsz át. Kerestem a kifogásokat, hogy mikor miért nem ér rám, és miért nem kell haragudnom. Persze minden erõfeszítésem ellenére dobott, mert sosem szeretett.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tetszem neki miért kért rólam képet? Nem értem miért nem egyenesek az emberek...
A kérdező hozzászólása: és Ti milyen gyakran találkoztok?
Vannak ilyen pasik. Az én párom is nagyon elfoglalt, sõt, én is az vagyok, de mindenképp megoldjuk hogy tudjunk találkozni.Akarat kérdése, persze nem tudunk annyit együtt lenni mint amennyit szeretnénk...
A kérdező hozzászólása: azt nem értem hogy akkor miért nem õszinte velem?tudja h nem harapnám le a fejét sõt igazábol nekem is elég lenne most a csak szex kapcsolat de azért gyakrabban igényelném....
Tuti nem szeret.Hagyd el
nem tesztel, meg nem taktikázik... ha látni akar, rá fog érni, ha nem akar látni, akkor azt mondja, nem ér rá :( mindenki arra szán idõt, ami fontos neki
Hanyagold, és ha menni akar még lökj rajta egyet, és vagy észbe kap, vagy ennyit jelentettél számára
Ilyen nincs, max ha külföldön, vagy messze dolgozik.
Nem, kizárt. Ez csak egy jó ürügy, hogy félretegye a csajt. Félreteszi, de azért ha valamikor szüksége lenne rá, tudja, hogy ott van.

Kb. mennyi ideig tart a "találkozgatunk" időszak egy párkapcsolat elején?

az "együtt járunk" előtt...

Legjobb válasz: 10 perc, lehet hogy csak 5

10 perc, lehet hogy csak 5
Az nagyban függ a két féltõl.Van akinek több idõbe telik , míg van akinek kevesebbe.Ez nagyon egyén függû
Hát ha szigorúan nézzük akkor nekünk 2, 5 év volt. :D Reáisabban igazából olyan 1 hónap. 22L
A kérdező hozzászólása: Köszi #3... inkább konkrét megvalósult példákra gondoltam én is, #2, azt gondoltam, hogy egyénfüggõ.
Minek elnevezgetni ezeket a dolgokat? Haladjatok olyan tempóban, ahogy nektek tetszik azt csá.
Nekem az elõzõ kapcsolatomnál két hétig szerda esténként találkoztunk, aztán felvettem MSN-re (milyen ódivatú), aztán ott beszélgettünk és egybõl találkoztunk is. Egybõl volt, tipi-tapi, smárolás, kézfogás és szerintem ennyi volt. Utána már jártunk... Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem volt a leghûségesebb típus a lány. Fõleg azért nem, mert neki még úgy egy hónapon keresztül megvolt az elõzõ barátja is, akivel hetente egyszer találkozott és saját bevallása szerint akkor már nem keféltek. Most velem is ezt csinálta, hogy már volt új pasija, csak én elõbb megtudtam és elküldtem melegebb éghajlatra. Szóval igen, eléggé egyénfüggõ ez. 25/F
Tényleg egyénfüggõ, én és a barátnõm esetében másfél hét volt, mire megkérdeztem, hogy lenne-e a barátnõm.
vannak
Nyilván nem lóverseny ez..:) 32/f
Igazából így lenne a normális minden esetben.
ha a pár randi 1-2 hónap alatt zajlik le akkor mi van?
egyezünk ki 2 hétbe.
vannak.
Én nem siettetem soha, majd megtörténik amikor meg kell, amikor kialakul... Nem is voltam ilyen soha. 22/F
Azért ne legyen több 2 hónapnál! 23-f
Jóhogy vannak, 5-ösnél a pont. 29F.

A Grace klinikában Bailey miért műt annyit egyedül az elején, amikor még ő is csak harmad vagy negyedéves rezidens volt?

Jó oké, lehet csak nekem t?nt fel, de amikor már a többiek (Meredith, Cristina stb..) negyedéves még akkor sem m?thettek úgy nagyon egyedül..vagy nem így van?

Legjobb válasz: Ebben valóban van valami. Megmondom õszintén fogalmam sincs. :D Biztos, mert még mindig fél tõle mindenki. :D

Ebben valóban van valami. Megmondom õszintén fogalmam sincs. :D Biztos, mert még mindig fél tõle mindenki. :D

Szerintetek ez a kocsi jó lenne egy november eleji születésű kislánynak?

Használan lenne 18 000Ft.

Legjobb válasz: Szerintem tökéletes lenne. Fõleg hogy van hozzá mózes, meg téliesíthetõ is. Én is használtan veszek kocsit, télen úgysem megyünk annyit ki.

Szerintem tökéletes lenne. Fõleg hogy van hozzá mózes, meg téliesíthetõ is. Én is használtan veszek kocsit, télen úgysem megyünk annyit ki.
Nekünk is ilyen kocsink van. Alapból jó, de még egyszer nem vennék ilyet. Szuper benne, hogy bazi nagy kerekei vannak, viszont hajlamos a nyiszorgásra. Ennyi pénzért jó vétel.
Persze, nagyon is.
Nagyon jó, én most vettem egy másik fajtát(de hasonlót) és a boltban megnéztem ezt is (újonnan 38 ezer), tökéletes! Télire ilyen való egy babának, nem a divatos, flancos, méregdrága kocsik.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Meg is vettem! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!