Találatok a következő kifejezésre: Egy Nokia telefont mennyiért (10 db)

Nokia 2700 Classic telefont mennyiért vennék meg szerintetek? Karácsonykor volt egy éves, de idáig csak dobozban volt, így nem sérült, nem karcos!

Legjobb válasz: Itt láthatsz pár árat,ebbõl lehet következtetni http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/tel_keresesi_talalatok/Nokia_2..

Itt láthatsz pár árat, ebbõl lehet következtetni http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/tel_keresesi_talalatok/Nokia_2..

Valaki gyorsan! Egy használt nokia c5-03 telefont mennyiért váltanak be kb egy telefonos boltba mint tartozékok? Hibája hogy a képernyője betört.

Legjobb válasz: normális esetben egy ilyen telefon 15-20 körül van, de 10 körül is vannak hirdetések. a kijelzõ javitása elég drága , nem kapnál szerintem többet érte mint 5ezer

normális esetben egy ilyen telefon 15-20 körül van, de 10 körül is vannak hirdetések. a kijelzõ javitása elég drága , nem kapnál szerintem többet érte mint 5ezer

Szerintetek egy Nokia 500 használt telefont mennyiért tudok eladni?

Nokia 500-as telefonomat szeretném eladni,esetleg beadni egy telefonoshoz. A kérdésem, hogy mennyit kérhetnék érte vagy telefonosnál kb mennyiért veszik be? 30 ezerért vettem,egész jó állapotban van, a hátlapja enyhén kopott de maga a telefon teljesen mûködõképes!

Legjobb válasz: 10ezer körül van most a használt ára

10ezer körül van most a használt ára
5-6 ezernél többet semmiképp nem ér!
Felteszed egy hirdetésben akármennyiért, aztán ha nem kapkodnak érte, lejjebb viszed az árát. 10 ezertõl többet ne írj rá mert úgyse fog elmenni, szerintem 6 ezerért esetleg. Mindenki most vett telefont. Egy hónappal hamarabb is eszedbe juthatott volna.


Mennyiért lehetne eladni egy Nokia c5-00 (5Mp-es) telefont használtan?

Picit zsebkarcos, más gond nincs vele.

Legjobb válasz: Függetlenül 20ezer reálisnak mondható.

Függetlenül 20ezer reálisnak mondható.
A kérdező hozzászólása: t-mobilos. Érdekelne téged? :)

Mennyiért lehet eladni egy Noki 5230 fekete kártyafüggetlen telefont?

Legjobb válasz: nézd meg a vaterán én mindig ahoz viszonyitok

nézd meg a vaterán én mindig ahoz viszonyitok
10-ért ha szuperszónikus állapotban van max 15-ért
vegyel iphone 5 ot!!
max 10 ért, én azt gyártom, tudom milyen szar...aki épeszû nem veszi meg
A kérdező hozzászólása: Nem normális a 3. válaszoló többieknek kösz

Mennyiért lehetne maximum eladni egy Nokia 6120c-1 tipusú telefont?

A hiába annyi, hogy le lett tiltva a hálózat.

Legjobb válasz: IGEN,HASZNÁLT KERESKEDÉSBEN AHOL SZERVIZELNEK IS FEL TUDJÁK OLDANI.AZ ÁRÁT NEM TUDOM KB.5-10E KÖZÖTT LEHET.AZ ELADÁSI ÁRA KB.:25-30E KÖZÖTT VAN,DE HA HASZNÁLT KERESKEDÉSBE ADOD BE JÓVAL KEVESEBBET ADNAK ÉRTE.

IGEN, HASZNÁLT KERESKEDÉSBEN AHOL SZERVIZELNEK IS FEL TUDJÁK OLDANI.AZ ÁRÁT NEM TUDOM KB.5-10E KÖZÖTT LEHET.AZ ELADÁSI ÁRA KB.:25-30E KÖZÖTT VAN, DE HA HASZNÁLT KERESKEDÉSBE ADOD BE JÓVAL KEVESEBBET ADNAK ÉRTE.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ. Azt nekem is mondták, hogy átlehetne üttetni valami számot vagy micsodát benne és akkor tökéletesen mûködne. Azt is tudom, hogy újjonan 40 e körül, használtan pedig 20-25 e körül vannak. De így hibásan nem tudom mennyit kérjek érte. Fent van az egyik aukciós oldalon licitre és eddig a legmagasabb ajánlat 5000 volt rajta. Én 10 e körül szeretném adni, nem tudom, hogy ez lehetséges e?
ÉN VÁLASZOLTAM ELÖZÖLEG IS.SZERINTEM INKÁBB ÉRDEKLÖD MEG MENNYI LENNE A SZERVIZELÉSE, HA NEKED MEGFELELÖ AZ ÁR JAVITASD MEG IGY SOKKAL TÖBBÉRT TUDOD ÉRTÉKESITENI.SZERINTEM MÉG IGY HIBÁSSAN IS KEVÉS ÉRTE A 10E FT, MERT LEHET AKI MEGVESZI KICSI PÉNZÉRT MEG TUDJA JAVITATTNI ÉS VETT EGY SZUPI MOBILT OLCSON.

Egy Nokia 6103-as telefont mennyiért adjak el?

Majdnem 2 éves, az ég világon semmi baja. De a barátomnak szeretném eladni és azért ingyen mégsem akarom... Ti mennyit ajánlanátok? El?ször is szerintetek mennyibe kerülne egy ilyen használt telefon? És ti mennyiért adnátok barátoknak el?

Legjobb válasz: Szinte minden van rajta csak a memóriája nagyon kicsi :S

A kérdező hozzászólása: Szinte minden van rajta csak a memóriája nagyon kicsi :S
A kérdező hozzászólása: Jaaaaah és ha tudtok egy olyan oldalt ahol vannak ilyen használt telefonok és, h mennyit érnek azt szívesen fogadom!
Nekem van egy jó állapotu 6103 as ha valakit érdekel, , Budapesten személyesen átvehetö, , töltöve, headsettel...15 e az ára...független, , fekete, , [email protected] ha érdekel.. idéztem a telefonguru.hu-ról link:http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Nokia_610.. tehát 15-17k körül tudod eladni

Beszeretném számítani a Nokia Xpress Music telefonomat a t-mobilnál, egy Samsung Galaxy Ace-re. Mennyiért számítható be?

Legjobb válasz: Ha csak nincs ilyen akció, mint a Telenornál, hogy 5-10 ezerért megvesszik a telefonod új készülék vásárlása esetén, akkor semennyiért.Ez nem egy használt mobil kereskedés.

Ha csak nincs ilyen akció, mint a Telenornál, hogy 5-10 ezerért megvesszik a telefonod új készülék vásárlása esetén, akkor semennyiért.Ez nem egy használt mobil kereskedés.

Mennyiért lehetne eladni egy 2 éves Nokia E51 típusú telefont?

Ha lecserélem róla az el?lapot újra, és egy új akksit veszek bele akkor körülbelül mennyiért lehetne eladni jó áron?

Legjobb válasz: 15k

15k


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!