Találatok a következő kifejezésre: Egy Nokia telefont (318 db)

Szeretnék venni egy Nokia telefont, pontosabban ezt: Nokia C5-03. van valakinek ilyen?

Szeretném tudni, hogy bizonyos funkciókkal rendelkezik e, mert ez sehol nincs leírva a paramétereknél. Pl. hívó szám tiltása, kis zseblámpafény. valójában ezek hiányoznának. eddig samsung u600-am volt, és el?tte is samsungom volt, inkább azokhoz húzok, de most sajnos a galaxy mini, és mini 2-n kivül nem nagy a választék ebben az árkategoriában. Nem is cserélném le, ha nem romlott volna el, meg már elég karcos is volt, de tényleg ha semmi baja nem lenne még sokáig használnám. Tehát érdekelne mi az amiért rábeszélnek, esetleg jobban mint egy samsungra, és mi az amiért le. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A céges telóm ilyen, ár-érték arány pocsék, nem adnék ki érte ennyit. Idézet a technet.hu-ról: Nokia C5-03 készülékteszt: Az idõ fogságában László Ferenc - 2011. január 5. | 07:59 mobil Utazzunk vissza az idõben: õsrégi szoftver és elavult hardver - ez a Nokia C5-03. Nem is képes beváltani a hozzá fûzött reményeket.

A céges telóm ilyen, ár-érték arány pocsék, nem adnék ki érte ennyit. Idézet a technet.hu-ról: Nokia C5-03 készülékteszt: Az idõ fogságában László Ferenc - 2011. január 5. | 07:59 mobil Utazzunk vissza az idõben: õsrégi szoftver és elavult hardver - ez a Nokia C5-03. Nem is képes beváltani a hozzá fûzött reményeket.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már nem is veszek ilyet :( Akkor fogalmam sincs milyet vegyek :/

Pontosan mit is jelent az hogy symbian egy nokia telefonban? Vagy az android?

Legjobb válasz: Nekem semmi bajom sincs a symbian nal. Nem meríti az aksit úgy mint az android. És ha nem játékra akarsz telefont venni akkor vegyél nokiát.

Nekem semmi bajom sincs a symbian nal. Nem meríti az aksit úgy mint az android. És ha nem játékra akarsz telefont venni akkor vegyél nokiát.
hogy milyen operációs rendszer fut rajta. olyan mint gépeken a linux, windows, mac os
a symbian egy fostalicska. ezért mert rossz rajta játszani, nem azt jelenti, hogy vegyél nokiát ha nem akarsz játszani. attól, hogy nem akarsz játszani még vehetsz androidot, iost. nem muszáj játszani, csak azért mert megteheted :D most egy oprendszert komolyan az alapján kell megítélni, hogy mennyire akksizabáló?
Symbian az a szar szinonimája. Ezzel mindenki egyetért, és nem szubjektív, mint pl. egy iOS vs Android kérdés. Ne vegyél még 1-2 évig Nokia-t, utóbbi évek legrosszabb gyártója, csak most kezd lábraállni.
20:15 Igen, kb az, amit írtál. Akadozik, lefagy, meghal. Ezen felül még csúnya is, kevés program, szar megoldások, stb.
márpedig a lumia 800 a legjobb wp7es teló, a mango meg nem egy szar cucc. az n9 meg egy csoda a meego-val együtt. imádnám, ha kicsit jobban lenne támogatva az oprendszer. kicsit... nagyon.
Mit utolsó években???? Most botlott nagyot a WP7-el. Fejlesztgetik még 2 évig, aztán semmisé válik a szerzõdés. A Symbian-nal az a baj, hogy nem tudott átállni érintõképernyõre. Majd megnézzük, h az a külsõs cég mit rak össze belõle de 1-2 évig semmi nokia!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! de milyen a symbian? lassú vagy akadozik vagy mi? És mitõl jobb az android? nekem még nem eset le :)
az okostelefonok kategóriájában szerintem ne legyen döntõ tényezõ az akksi. reggeltõl estig bírja az összes, este meg töltöd, kész. ha ránézek a symbian menüjére nekem az jut eszembe, hogy milyen ronda, és szar a felhasználói élmény, és nem az, hogy igeen, az én telóm 2 nappal tovább bírja egy töltéssel, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így
Elõzõ: mondjuk azért nem utolsó szempont az aksiidõ, viszont a Nokia pont azért bírja tovább (már ha tovább bírja), mert egy szar, és nincs semmi rajta ami zabálná az aksit
A kérdező hozzászólása: köszönöm hogy írtok :)

Szeretnék egy nokia telefont, van esetleg most a piacon olyan ami csajos?

nekem 7370esem van,de már 5éves és kezd tönkremenni. szeretnék lassan másikat,de vajon vannak csajos nokiák?

Legjobb válasz: nokia oro lesz

nokia oro lesz
A kérdező hozzászólása: köszi, ez tényleg szép!


Elvesztettem egy Nokia telefonomat Görögországban. Már nem bízok benne hogy meglesz. Érdemes a Pannonnál letiltani a készülék Imei számát?

Legjobb válasz: Persze, hogy érdemes, külföldön is tudják használni ha vki megtalálta, csak sokkal többe kerül a hívás, ami ugye nem jó.

Persze, hogy érdemes, külföldön is tudják használni ha vki megtalálta, csak sokkal többe kerül a hívás, ami ugye nem jó.
Te mirõl beszélsz elõttem válaszoló? Ez tõled függ, hogy letiltatod-e az IMEI számot vagy sem. A SIM-et azt mindenképpen, hisz azzal könnyû csúnya dolgokat tenni... Én letiltanám, így nem lehet késõbb bajod belõle. 2 esélyes a dolog: 1 Valami rendes arc találja meg, és akkor neki szereztél 1 jó napot- másnak legyen jó ha már te elhagytad. 2 Valami rosszarcú emberke leli meg aki, felhasználja mindenféle fenyegetõzésekre, rablásokra. Aztán meg eldobja a telefont, a rendõrök meglelik, és lám lám beazonosítják (biztos meg tudják tenni, hogy vmi adatbázisból lekérik a telefonok elsõ tulaját vagy vmit az IMEI alapján), hogy a te neved volt a telefon: kit vesznek elõ? TÉGED
A kérdező hozzászólása: Thasszosz szigetén hagytam el és inkább egy bokorban, az erdõ szélén vagy egy kukában van most. Amíg még le nem merült 5 napig csörgettük hátha felveszi valaki, de már nem kapcsolható. Szeritem senki se találta meg.Aki megtalálná nem tudná telefonálásra használni, mert a kimenõ roaming hívások le voltak tiltva.
A SIM kártyát mindenképp le kéne tiltani, az IMEI számot nem kell, mert az alapján igaz be lehet azonosítani, h ki az elsõ tulaj, mert ha beadod akárhova bizibe, és eladják, vagy kéz alatt eladod az teljesen szabályos, így nem gyanúsíthatnak téged, de a simet át kell íratni ha eladod, szal azt mindenképp le kell. Ha az IMEI-t is letiltatod, akkor a teleffon onnantól használhatatlan lesz, de úgy tudom, h ezt nem a szolgáltatónál, hanem a gyártónál kell megtenni, ebben az esetben a nokiánál, de ebben nem vok biztos.

Van egy Nokia E52 telefonom és tennék rá GPS rendszert. Nem értek hozzá, de úgy hallottam hogy erre a telefonra egy "garmin" n. program kellene. Honnan szedjem le és hogyan kellene telepítenem? Vagy a garmin-nál van kézenfekvőbb?

Legjobb válasz: A Nokia maps kézenfekvõbb, és nem is kell nagyon messzire menni a beszerzéséhez.A nokia oldalán minden szükséges infót megtalálsz.

A Nokia maps kézenfekvõbb, és nem is kell nagyon messzire menni a beszerzéséhez.A nokia oldalán minden szükséges infót megtalálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, de nem tettem hozzá a kérdésemhez hogy ingyen szeretném android marketröl pl.
Az android marketrõl soha a nem fogsz semmit letölteni egy symbianos telefonnal se (sõt semmilyen más telefonnal nem fog menni ami nem androidos). A Nokia maps meg ingyenes.
nokiaprogramok.hu innen le tudod szedni a garmin-t

A telefonommal kapcsolatban szeretnék kérdezni egyet. Nokia 5230-as típusú a készülék, és a szoftverfrissítéssel van gond, ugyanis nem hajlandó felismerni/megnyitni a már a telefonon lévő fájlt. Mi lehet a probléma?

Mivel usb kábelem még nincs hozzá, a frissítést egy másik Nokia készülékr?l szoktam átküldeni kékfoggal. De mostanában csak annyit ír, ha meg akarom nyitni az átküldött fájlt, hogy a funkció nem támogatott.

Legjobb válasz: USB nélkül nehéz lesz! nekem is 5230 van, még 2010 szoftver, de megpróbáltam úgy ahogy te, és láss csodát... ugyanezt írta ki. na beszereztem egy USB kábelt, Nokia ovi Suite van a nokia másik frissítõprogramja (aminek elfelejtettem a nevét) simán kész lesz 15 perc alatt.(kb)

USB nélkül nehéz lesz! nekem is 5230 van, még 2010 szoftver, de megpróbáltam úgy ahogy te, és láss csodát... ugyanezt írta ki. na beszereztem egy USB kábelt, Nokia ovi Suite van a nokia másik frissítõprogramja (aminek elfelejtettem a nevét) simán kész lesz 15 perc alatt.(kb)

Most fogok kapni szulinapomra egy NOKIA 5800 telefont mi a véleményetek rola? (nem a méreteire vagyok kiváncsi hanem a saját véleményre)?

Legjobb válasz: A nokia és az iphone is szar... Mindenki nokiát vesz, mer már ezeréve létezik és gyakorlatilag összenõtt a GSM telefonokkal. A többi gyártót meg mint ha nem is ismerné senki. Az iphone meg ugyanolyan parasztvakítás, mint az Apple többi terméke. Jók, de mégsem érnek annyit, amennyiért vesztegetik õket. Nekem egy windowsos E-ten telóm van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Igaz CSAK 1,2 mpixeles a kamerája. De a 12 mpixeles nikonom ezt ellensúlyozza. Az való fotózásra, nem egy 3 négyzetmilliméteres szutyokszar cmos lapka.

A kérdező hozzászólása: MA kapnam és nagyon szuper meg minden :)
A nokia és az iphone is szar... Mindenki nokiát vesz, mer már ezeréve létezik és gyakorlatilag összenõtt a GSM telefonokkal. A többi gyártót meg mint ha nem is ismerné senki. Az iphone meg ugyanolyan parasztvakítás, mint az Apple többi terméke. Jók, de mégsem érnek annyit, amennyiért vesztegetik õket. Nekem egy windowsos E-ten telóm van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Igaz CSAK 1, 2 mpixeles a kamerája. De a 12 mpixeles nikonom ezt ellensúlyozza. Az való fotózásra, nem egy 3 négyzetmilliméteres szutyokszar cmos lapka.
Aki az iphone ellen szavazott, az nyilván nem használta még, mert vagy csóró paraszt, vagy egyszerûen skót idióta. Akik kulturáltan szavaztak az iphone ellen, azoknak azt üzenem, hogy próbálják ki. Lehet hogy nincs benne 300 megapixeles kamera, és nem lehet vele videózni, de a szoftvere tökéletes. Nagyon sok telefont próbáltam már, köztük ezt a nokiát is, az iphonet is, és boldogan élek együtt már 1 éve az iphoneommal. elsõ válaszoló voltam
egyszerû kérdés. a válasz: FOS. 10. nap után eladtam. SZAR! Remélem még nem vettétek meg. Inkább spórolj még egy kicsit és vegyél egy iPhonet, na az, az már technika. Mégegyszer leírom, ez a nokia a fos.
A kérdező hozzászólása: Koszonoma válaszokat..... Szerintem beleeggyezek hogy NOKIA-át vegyenek.....majd irok hogy milyen!!!
Jaamúgy bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam... Nem ismerem a Nokiákat. (Elõzõ)
Mindenképp a Nokia, az 1. kommentelõ szimplán idióta
Én is az IPhone ellen szavazok. De hát mindenkinél más jön be. De nálam pl. fontos volt hogy meddig bírja a telfon amúgy, nekem eddig a Nokia jött be. Fontos volt hogy videózni is tudjak vele meg hogy milyen képeket csinál...szintén Nokia. Akkor külsõre is jobban tetszik a Nokia és könnyebben is beszerezhetõ. Olcsóbb is.
Az elso valaszolonek nincs igaza mindig is a nokia volt a kiraly es az is amrad nyugodtan azt vedd meg az iphoneban 2 megapixeles kamera van ami szar kepeket csinal es meg videozni sem lehet vele. A nokianak nagyon szep 3.2 megapixeles kameraja van es szepen kidogozott design-e. Az iphonet nem szabad venni mert nem eri meg az ara keveset tud mellete a nokia sokkal olcsobb es sookal tobbet tud. Iphonet ne vegyel mert meg fogod banni!
"Aki az iphone ellen szavazott, az nyilván nem használta még, mert vagy csóró paraszt" az ilyenek miatt fogy annyi iphone, csak azért veszik mert lehet vele villogni hogy "milyen gazdag vagyok, 3évig gyüjtöttem"... amugy szerintem nézd meg ezt az oldalt: http://www.5800.blog.hu

Valami jó Nokia telefont szeretnék venni, ajánlanátok egy olyat ami egy 13 éves lánynak jó lenne?

Sziasztok! 13 éves vagyok, és eddig Nokia 3110c-m volt. Sajnos elromlott, nem engedi, hogy fényképezzek, videózzak, és hogy fájlokat küldjenek át nekem. Azon kívül állandóan újraindítja magát. Azt mondják a Nokia az egyik legjobb, én meg is vagyok vele elégedve, hiszen már 2, lehet már 3 éves is elmúlt. Van valami jó tippetek? Év végén kapnám meg valószín?leg.

Legjobb válasz: Esetleg ami a te korosztályodnak való: Nokia 7100 Supernova De szerintem a Sony Ericsson-nal jobban járnál, annak ellenére, hogy most Nokiám (N79) van. Elõtte SE volt. Nekik sokkal jobb az alsó kategóriás készletük. Pl: w302, c510, k550i A Sony elég megbízható és masszív telefonokat gyárt, jól jársz velük mindenképp, és ezek mind kis és középkategóriásak. Jó választást!

Esetleg ami a te korosztályodnak való: Nokia 7100 Supernova De szerintem a Sony Ericsson-nal jobban járnál, annak ellenére, hogy most Nokiám (N79) van. Elõtte SE volt. Nekik sokkal jobb az alsó kategóriás készletük. Pl: w302, c510, k550i A Sony elég megbízható és masszív telefonokat gyárt, jól jársz velük mindenképp, és ezek mind kis és középkategóriásak. Jó választást!
Milyen árban?
A kérdező hozzászólása: hát... a szüleim veszik meg (tudom, hogy nem ezt írtam) szerintem 20- esetleg 30 ezerig, de inkább 25-ig.
K800, K770, C510, K660 a K550 egy szar

Van egy Nokia 6610i telefonom, vettem egy másikat és le szeretném tölteni az adatokat a telefonról a számítógépbe. Hogyan tudnám a legkönnyebben felismertetni a számítógéppel és leszedni az adatokat?

Melyik program a legjobb hozzá, mert már próbálkoztam párral, de nem ismerték fel...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy csak a Nokia Pc Suite-tal lehet leszedni az adatokat, viszont elég nehezen ismeri fel a telefont. Nekem volt olyan , hogy 5 percet is kellett várnom mire létrejött a kapcsolat, és akkor is néha megszakatt, párszor ki is fagyott a windows. Próbálgasd a kapcsolatbeállításokat, vedd ki a pipát, meg tedd vissza megint, és egyszer majd csak felismri.

Én úgy tudom, hogy csak a Nokia Pc Suite-tal lehet leszedni az adatokat, viszont elég nehezen ismeri fel a telefont. Nekem volt olyan , hogy 5 percet is kellett várnom mire létrejött a kapcsolat, és akkor is néha megszakatt, párszor ki is fagyott a windows. Próbálgasd a kapcsolatbeállításokat, vedd ki a pipát, meg tedd vissza megint, és egyszer majd csak felismri.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!