Találatok a következő kifejezésre: Egy Jákóról lehet (1 db)

Egy Jákóról hogy lehet megállapitani hogy fiu e vagy lány?

Nem az endoszkópos vizsgálatra vagy a vérvételre gondolok.

Legjobb válasz: A tojó csupasz pofafoltja a szem mögött lekerítettebb, az orra kisebb, a fej profilban kerekebb; míg a farktollak a hímnél kilógnak az evezõtollak alól, a tojónál rendszerint fedetten maradnak

A tojó csupasz pofafoltja a szem mögött lekerítettebb, az orra kisebb, a fej profilban kerekebb; míg a farktollak a hímnél kilógnak az evezõtollak alól, a tojónál rendszerint fedetten maradnak
A legkíméletesebb és a legpontosabb a tollvizsgálat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van 2 hullámos papagájóm, fél éve vannak nálam, hogy csináljam hogy az ujjamon maradjanak félek h elrepülnek? !

SEGITS

4

A papagájoktól, vagy az ürüléküktől tényleg meg lehet vakulni?

3

Hol tudok venni madárszállítót?

Olyan műanyagtálcás, lapos, kalitkarácsból készültre gondolok.

1

Ha egy baglyot megkopasztunk akkor tényleg akkora lesz mint egy napos csibe? (nem akarjuk, nincs is baglyunk, csak kérdezzük)

3

Megőrült a nimfapapagájom? :D

van 3 db 1 nőstény és 2 hím,a nőstény papagáj-nak van 1 kis fészke amiben tojást rakott és azokon ül szinte egész nap de az 1 ik hím papagáj mintha megőrült volna és szerintem épp azért mert védi a tojásokat :) mindet szét szed és lerombol :) ráadásul úgy ordibál és szaladgál hogy elviselhetetlen néha a másik hím papagájjal is össze verekedik,mi lehet a baja?

1

Milyen idős korában lehet elkezdeni egy baraband papagájnak a beszéd illeteve trükktanítást?

Jelenleg 7-8hetes.

2

Mi lehet a nimfám szemével?

Körülbelül 3 napja, hogy valami megjelent a szeme sarkában, úgy nézett ki mint egy nagyon pici tolldarab, ezért nem is izgultam. Másnap egy picit nagyobb lett reggel, mintha csipa lenne, le is törölte könnyen, nem fájt neki. Ma megint van ott valami csipaszerűség, de nem zavartatja magát. Ugyanúgy játszik, énekel stb.. Nem tudom, hogy betegség-e csak nagyon aggódom miatta.

2

Megoldható, hogy valaki fogságban feketerigót tartson? Hogyan?

6

Mit lehet tenni a verebekkel?

Van 3 hatalmas tujánk, ami jó, mert árnyékot ad a kutyáknak stb. Gond hogy beleköltöztek a verebek és ezek nem szórakoznak, vannak vagy százan. Ha valamivel megpiszkáljuk, akkor kb 6-7 részletben kiszállingóznak belőle 10-15 mindig. Aztán 2 perc múlva ugyanott. Nem is zavarna, ha nem olyan idegesítő hanggal lennének, persze nem mindig, csak olyankor amikor csendben kéne lenni, például hajnalban? Nem megölni őket, de elzavarni szeretnék őket, hogy vissza se jöjjenek, ötlet?

4

A galambomnak megy a hasa!?

mit lehet ellene tenni?valami hazi keszitmeny kellene mivel meg csak 13 vagyok.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!