Találatok a következő kifejezésre: Egy Bika és egy Halak (4 db)

Összeillő párt alkot egy bika jegyű lány és halak jegyű pasi?

Általános véleményt kérnék elsősorban olyanoktól, akik értenek valamennyire az asztrológiához! L/24

Legjobb válasz: Legtöbbször a napjegy befolyásolja a legkevésbé, hogy mennyire illetek össze. De alapvetõen a föld-víz és levegõ-tûz párosítás a legjobb. A bika föld, a halak víz jegy, eszerint igen. Ha a srác abszolút bika típus (kényelmes, családcentrikus, romantikus stb.) te pedig tipikus halak vagy (érzékeny, érzelmes gondoskodó) akkor egyértelmûen összeilletek. Persze ennél összetettebb a dolog, számít a holdjegy, az ascendens, a bolygók fényszögei stb., pontos születési idõ nélkül nem lehet megjósolni egy kapcsolat jövõjét.

Legtöbbször a napjegy befolyásolja a legkevésbé, hogy mennyire illetek össze. De alapvetõen a föld-víz és levegõ-tûz párosítás a legjobb. A bika föld, a halak víz jegy, eszerint igen. Ha a srác abszolút bika típus (kényelmes, családcentrikus, romantikus stb.) te pedig tipikus halak vagy (érzékeny, érzelmes gondoskodó) akkor egyértelmûen összeilletek. Persze ennél összetettebb a dolog, számít a holdjegy, az ascendens, a bolygók fényszögei stb., pontos születési idõ nélkül nem lehet megjósolni egy kapcsolat jövõjét.
A kérdező hozzászólása: én bika vagyok kos ascendenssel, a pali meg halak és ascendese nyilas...
:O Teljesen ugyanazok vagyunk a párommal. Akivel 8 éve vagyok együtt... :)
Általánosságban igen. amúgy én is bika vagyok ;) !

Párkapcsolat terén jól kijönne egymással egy halak pasi és egy bika nő?

Legjobb válasz: http://www.astronet.hu/bovitett-parkapcsolat-elemzes Nem tudom mennyire hihetõ a dolog. :)

http://www.astronet.hu/bovitett-parkapcsolat-elemzes Nem tudom mennyire hihetõ a dolog. :)
Miért nem szarod le a horoszkópot és próbálod meg inkább? Nekem eddig egyik kapcsolatomnál sem volt igaza az ilyen párkapcsolati horoszkópoknak. Most pl olyan nõvel vagyok együtt, akitõl elvileg nagyon távol kéne tartanom magam, mégis együtt vagyunk 6 éve és köszönjük jól vagyunk. Most komolyan azért kellett volna ezt elszalasztanom, mert valami idióta azt javasolta? Nemár.
Van abban valami, amit a 2. mond. Elvileg nekem is rosszul kellene kijönnöm a párommal, mégis jól megvagyunk. :)
Végiggondoltam a a családomban és ismerõsi körömben levõ ilyen jegyû embereket és szerintem igen, jól kijönnének egymással.
nem
Párkapcsolat terén jól kijönne egymással egy pasi és egy nõ.
próbáld ki....
Hát necces.Van erre is, meg arra is példa a környezetemben. A halak pasi egy kicsit csapodár lehet, míg egy bika nõ általában hûséges.Nagyon máshogy kezelik a pénzügyeiket, ez is lehet probléma forrás. Viszont a bika nõ teremthet egy olyan otthont ami jól eshet a halaknak.Ahol békére lelhet állandóan hullámzó lelke:) Egy próbát szerintem megér.

Mennyire illik össze egy halak fiú és egy bika lány?

Legjobb válasz: Ez segíthet: http://www.harmonet.hu/horoszkop.php?page=horoszkop&horoszko..Nem hiszem h ezen múlik.
Hello! Nekem az elõzõ kapcsolatom pont fordítva volt. A csajom volt Bika és én magam voltam a Halak. Állítólag a Bika jól kijön a halakkal mi is elég jól kijöttünk egymással csak nálunk más miatt ment tönkre a szerelmünk. Kívánom neked hogy neked jobban sikerüljön. Aztán írd majd meg hogy mi lett a vége a dolognak!!! Tboy
Ezt olvasd el, hátha van benne vmi:http://www.harmonet.hu/horoszkop.php?page=horoszkop&horoszko..
Én épp most randizgatok egy Bika sráccal, én Halak vagyok. Egyelõre nagyon tetszik, és ahogy észre vettem, én is neki. :) Remélem lesz belõle vmi. Különbözünk, az igaz, viszont sok dolgot hasonlóképp is látunk. Õ kicsit enged a büszkeségébõl és a szigorából, én meg próbálom elõtte a gyakorlatiasabb énemet mutatni. Nekem Oroszlán az aszcendensem, sokszor meg is mutatkozik nálam, így nem nehéz gyakorlatiasabbnak lennem. :)
A kérdező hozzászólása: Aha értem.Köszi:)
két totálisan ellentétes jegyrõl van szó míg a bika földhözragadt, gyakorlatias addig a halak lebeg 1cmvel a föld felett a bika határozott, szívós, kitartó a halacskák pedig ezekben is mind az ellenkezõjük de mivel a romantikára és szenvedélyre mindkettejüknek nagy igényük van, a szexben jól megértik egymást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ötleteket!:) Biztosan elolvasom a megaott oldalakat is!De még nyugodtan írhat más is:)
Itt is elolvashatod mit írnak http://kac.duf.hu/~koka/horoszkop/parok.html De úgy gondolom, hogy nem azon fog múlni két ember kapcsolata, meg hogy megértik e egymást, hogy hogy hol mit írnak vagy mit mondanak.Két ember alakítja a kapcsolatot.Lehet volt olyan, ahol ugyanilyen csillagjegyû pár jól kijött egymással és lehet, hogy volt ugyanilyen pár, ahol nem.
A kérdező hozzászólása: Oké tudom, csak érdekel.:)
a párom Bika, én meg Halak vagyok. lassan két éve együtt vagyunk, és viszonylag egészjol kijövünk. 16L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!