Találatok a következő kifejezésre: Egy Bika és egy (148 db)

Hogy tudom feltelepíteni azt a játékot, ahol van egy bin és egy cue fájl?

Legjobb válasz: Rakd fel a daemon tooos nevu programot. Az be tudja olvasni a bin kiterjesztesu kepfajlt. Meg fog jelenni meg egy meghajto a sajatgepben es ugy fogja venni, mintha meg lemez is lenne benne. Pontosan aza lemez, ami bin tipusu.

Rakd fel a daemon tooos nevu programot. Az be tudja olvasni a bin kiterjesztesu kepfajlt. Meg fog jelenni meg egy meghajto a sajatgepben es ugy fogja venni, mintha meg lemez is lenne benne. Pontosan aza lemez, ami bin tipusu.
Jól mondja a válaszoló, de én tudok ajánlani egy másik programot: Power Iso. Egyszerûen kezelhetõ és sok oldalú.
daemon tools-szal megnyitod
Letörlöd.
A BIN egy cd-kép fájl a cue pedig arra szolgál, hogy ezt ki tudd írni lemezre. 2 lehetõséged van, vagy benyitod DaemonTools-ba vagy kiírod lemezre. A lemez kiíráshoz a (pl Neroban) a fájl menüben kiválasztod a "nyitás" menüpontot és a cue fájlt jelölöd ki. Megnyomod a "megnyitás" gombot, innentõl a nero tudja a dolgát :) De én elsõ körben kipróbálnám virtuális meghajtóval, hogy hibátlan e a letöltött fájlod. Ami gondolom, egy telepítõ, esélyesen egy programé, vagy játéké. Telepítsd fel virtuális meghajtóról, ha megy, és szeretnéd archiválni, akkor lemezre írás. (Ezért van a 2 fájl)

Lehet 2 windows 7 egy gépen (egy 32 bit, és egy 64 bit)? Most fent van egyik particion win xp másikon win7 32 és mellé szeretném játékok miatt a win 7 64 bitest . Lehet belõle probléma?

Legjobb válasz: Nem, csak majd a bootloaderben be kell állítani, hogy ki tudd választani, hogy melyikkel akarsz bebeotolni.

Nem, csak majd a bootloaderben be kell állítani, hogy ki tudd választani, hogy melyikkel akarsz bebeotolni.
Lehet, de mi a búbánatnak? Töröld le õket és tegyél fel egy normálisat.
Kezdjük azzal, hogy a géped bírja-e a 64 bites Win7-et. Mennyi RAM van benne? (összesen, a videókártya is számít).
A kérdező hozzászólása: 8gb ram van és birja 64 bitet , csak és kizárólag a játékok miatt akarom felrakni tapasztalatból tudom hogy a 32 bites ek nem mennek 64 en és forditva
64 bitesen ugyanúgy mennek a 32 bites programok is.
LoL.
De viszi a 64 bites Win7, a 32 bites progikat. Amirõl te beszélsz, az inkább, az XP mód lenne: [link] Tessék, akkor nem kell XP, sem 32 bites Win7, hanem bõven elég a 64 bites Win7.


A kérdező hozzászólása: vagyis bin fájlokat, és nem bon...:) )
Képfájban van a telepítõ>>>bin.Gondolom van mellette egy .cue is. Írd ki cd-re, vagy próbál DaemonTools-szal mountolni, és akkor elindul a telepítõ, vagy indíthatsz egy .exe-t. Kiírásra pl. Néró/Cd kép felírása...vagy Ashampoo/Disk image...
A kérdező hozzászólása: na ezt nem nagyon értem...szóval megfogom a kibontott mappákat és kiirom egy cd-re, és utána már érthetõ lesz? (újtraírható dvdre ha kiirom, a z is jó, ugye?)
A kérdező hozzászólása: igaz lehet, mert rákattintotta vmire, és egybõl felugrott a nero...volt is egy szikra ötletetm h lehet ki kellene írni, de hát ilyet még soksem töltöttem...nemtom hogy kell...ééés akko minden letöltött proginál ez az eljárás??
Vagy kiírod Néróval pl újraírható cd-re, vagy beolvasod DaemonTools-ba http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=HA12 Viszont írtad, több .bin is van, ilyennel még nem találkoztam. Én eddig csak olyannal találkoztam, ami csak egy .bin-t+.cue-t tartalmazott. Ott mûködött a Néró-s, és DaemonTools-os megoldás is nálam.
Olyan prg-nál, amik ilyen (és más) képfájlban vannak, igen ez az eljárás.
A kérdező hozzászólása: köszi sikerült, a cd ikonra kellett kattintani, és egybõl bejött a nero, és azzal írtam ki

Mit tegyek egy .cue és egy .bin fájllal?

Letöltöttem egy játékot, és egy .cue és egy .bin fájl 'jött le' hogyan kell ezt telepiteni? mihez kell társitani? (mert a megnyitáskor rákérdez...)

Legjobb válasz: A .bin egy image file, Daemon Tools nevû programmal lehet feldolgozni, azzal lesz belõle egy virtuális CD meghajtó, amelynek a tartalma a játék.

A .bin egy image file, Daemon Tools nevû programmal lehet feldolgozni, azzal lesz belõle egy virtuális CD meghajtó, amelynek a tartalma a játék.
A kérdező hozzászólása: jujj köszönöm :) sikerült feltelepitenem :) még 1 dologgal lettem okosabb :) (már legalább 3 játékot nem tudtam elinditani mert ez volt a "probléma") köszönöm
Egyszerübb megoldás: CD-író programmal, pl. Nero, CD kép felírás, kiválasztod vele .cue file-t, megírja és kész.

Ha leszedek torrentről egy játékot és egy BIN és egy CUE fájlt kapok mit csináljak vele?

Hogy indítsam el a játékot?

Legjobb válasz: Winrarral vagy daemon toolssal megtudod nyitni.

Winrarral vagy daemon toolssal megtudod nyitni.

Egy 64 bit-es és egy 32 bit-es operációs rendszer között mi a különbség?

64,32,bit,opercáiós,rendszer,windows,7,xp,számítógép,laptop

Legjobb válasz: Benézted a kulcsszavak helyét, barátom. :D http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/32-bit-and-.. A Vistától tekints el. De a google is kidobja, kár volt feltenni a kérdést.

Benézted a kulcsszavak helyét, barátom. :D http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-vista/32-bit-and-.. A Vistától tekints el. De a google is kidobja, kár volt feltenni a kérdést.
Az, hogy egy processzor "hány bites", az azt jelent (nagyjából) hogy, mekkora egész számokkal tud "kényelmesen" dolgozni. Ez egyrészt azért fontos, mert ha egy program sokat számol (nagyon) nagy számokkal, akkor az valószínûleg gyorsabban fog futni egy 64 bites gépen, mint egy 32 bitesen, mert az elõbbi nagyobb darabokban tudja a mûveleteket elvégezni, így potenciálisan 2x gyorsabb, mint az utóbbi. A másik fontos különbség a használható memória méretében van. Egy 64 bites processzor sokkal több (értelmetlenül sok) fizikai memóriát is képes megcímezni. Nagyon sok idõ el fog telni addig, amíg ez legközelebb problémát fog okozni :) A 32 bites arhitektúrák viszont már trükközést igényelnek, mert ha minden byte-ot külön akarsz címezni, akkor kb. 4 gigabyte memóriát tudsz kezelni összesen. (Ez ennél bonyolultabb egy kicsit, a memória címbuszának mérete nem feltétlenül akkora, mint az általános célú regiszterek mérete, pedig az, hogy egy processzor "hány bites", gyakran ezt az utóbbi méretet jelenti, illetve vannak trükkök, amivel ezt ki lehet játszani.) Az, hogy egy operációs rendszer 64 bites, azt jelenti, hogy 64 bites processzortípusra lett lefordítva, tehát ki tudja használni a képességeit, így jóval több memóriát támogat, nagyobb fájlméretet tud(hat), illetve bizonyos esetekben gyorsabb lehet. Ha csak teheted, használj 64 bites operációs rendszert.

Összeillő párt alkot egy bika jegyű lány és halak jegyű pasi?

Általános véleményt kérnék elsősorban olyanoktól, akik értenek valamennyire az asztrológiához! L/24

Legjobb válasz: Legtöbbször a napjegy befolyásolja a legkevésbé, hogy mennyire illetek össze. De alapvetõen a föld-víz és levegõ-tûz párosítás a legjobb. A bika föld, a halak víz jegy, eszerint igen. Ha a srác abszolút bika típus (kényelmes, családcentrikus, romantikus stb.) te pedig tipikus halak vagy (érzékeny, érzelmes gondoskodó) akkor egyértelmûen összeilletek. Persze ennél összetettebb a dolog, számít a holdjegy, az ascendens, a bolygók fényszögei stb., pontos születési idõ nélkül nem lehet megjósolni egy kapcsolat jövõjét.

Legtöbbször a napjegy befolyásolja a legkevésbé, hogy mennyire illetek össze. De alapvetõen a föld-víz és levegõ-tûz párosítás a legjobb. A bika föld, a halak víz jegy, eszerint igen. Ha a srác abszolút bika típus (kényelmes, családcentrikus, romantikus stb.) te pedig tipikus halak vagy (érzékeny, érzelmes gondoskodó) akkor egyértelmûen összeilletek. Persze ennél összetettebb a dolog, számít a holdjegy, az ascendens, a bolygók fényszögei stb., pontos születési idõ nélkül nem lehet megjósolni egy kapcsolat jövõjét.
A kérdező hozzászólása: én bika vagyok kos ascendenssel, a pali meg halak és ascendese nyilas...
:O Teljesen ugyanazok vagyunk a párommal. Akivel 8 éve vagyok együtt... :)
Általánosságban igen. amúgy én is bika vagyok ;) !

Van egy Athlon 64 X2 6000+ procim. Akkor felrakhatok egy 64 bit-es Win7 -et? Mi a különség a 32 és 64 között?

Legjobb válasz: felrakhatsz. A 32 bit max 4 GB memóriát képes megcímezni, 64 bit többet. Ha legalább 4 GB memória van a gépedben, akkor érdemes 64 bites op. rendszer telepíteni. Elõtte ellenõrizd, hogy a gépedhez vannak-e 64 bites illesztõprogramok.

felrakhatsz. A 32 bit max 4 GB memóriát képes megcímezni, 64 bit többet. Ha legalább 4 GB memória van a gépedben, akkor érdemes 64 bites op. rendszer telepíteni. Elõtte ellenõrizd, hogy a gépedhez vannak-e 64 bites illesztõprogramok.
ha nem muszáj akkor ne a 64-est használd. nálam az "élmény index" ugyanazon a gépen 32 bitesen jóval több volt és gyorsabb is volt a gép.
A kérdező hozzászólása: ha jól látom erre sincs :D
Akkor maradj a 32 bitesnél. Én a nyomtatómmal jártam így. 64 bites a procim, 4 GB ram, de a lézernyomtatómhoz nincs 64 bites driver, így nem tudtam használni. Ment vissza a 32 bites Win7.
A kérdező hozzászólása: de még ahhoz is van..de akkor ha 64bit csak annyival tud többet hogy több ramot ismer fel és hogy pár illszetõprogram nem biztos hogy van rá?
A kérdező hozzászólása: úú nekem is lézer van..HP laserjet
A kérdező hozzászólása: többségéhez biztos van 64 bit..de 1-2-höz nincs ami viszont nem jó..pl gamepad meg ilyenek pedig az kéne
A kérdező hozzászólása: jó lesz a 32 bit...az a tuti
A kérdező hozzászólása: ha több lesz a ram mint 4 giga... akkor meg 64.. ennyi
nekem 64 bites rendszeren semmi gondot nem jelentenek a 32 bites illesztõprogik.Amúgy tapasztalatom szerint tényleg csak annyak érdemes 64 bites rendszert telepíteni, aki 4 gigánál több RAM-ot tart a gépében.
A kérdező hozzászólása: és ha csak 2 Giga ramom van..akkor kb mind1?
Ha 64 bites rendszert akarsz feltenni, akkor a hardvereidnek is 64 bitesnek kell lenniük. egy 64 bites hardver gyorsabban futtattja az adatot, nagyobb az átviteli kapu, és több adattal tudd dolgozni. szóval csak akkor telepitsd a 64 bites rendszert, ha minden hardvered 64 bites. ha nem vagy benne biztos, akkor inkább maradj a 32 bitesnél. de ha nekem üzenetben elküldöd a fõbb hardverek és a bios teljes nevét, én megmondom neked, hogy 64 bites-e vagy nem a microsoft-ban dolgoztam 7 évig, ismerem a szakmát


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!