Találatok a következő kifejezésre: Egy 9 babanak milyen (16 db)

Mennyire használjátok ki a járokát? Megéri venni egy 9 hónapos babának? Milyen járokátok van?

Legjobb válasz: 9 hósan már járt a lányom, így maximum percekre tudtam belerakni. Elõtte viszont jó volt, úgy 4-6 hós kora körül. Késõbb csak arra használtam, hogy ha csengettek vagy valamiért ki kellett szaladnom, addig beletettem a kicsit, ott nem érhette baj. Hálós járókánk van, most várom a második picurt, neki már elõkészítettem, tettem bele matracot, takarót, mert napközben altatni akarom majd benne, hogy ha a tesója a szobájukban játszik, akkor a másik szobában legyen egy csendes zug, ahol alhat. Na meg ha valami házimunkával vagyok épp elfoglalva, a hálós járókába nem tud benyúni a nagyobb, így tuti nem próbálja ki, mit bír az öccse. :-)

9 hósan már járt a lányom, így maximum percekre tudtam belerakni. Elõtte viszont jó volt, úgy 4-6 hós kora körül. Késõbb csak arra használtam, hogy ha csengettek vagy valamiért ki kellett szaladnom, addig beletettem a kicsit, ott nem érhette baj. Hálós járókánk van, most várom a második picurt, neki már elõkészítettem, tettem bele matracot, takarót, mert napközben altatni akarom majd benne, hogy ha a tesója a szobájukban játszik, akkor a másik szobában legyen egy csendes zug, ahol alhat. Na meg ha valami házimunkával vagyok épp elfoglalva, a hálós járókába nem tud benyúni a nagyobb, így tuti nem próbálja ki, mit bír az öccse. :-)
Szia, szerintem ha eddig nem vettél már felesleges egy ekkora babának, inkább tedd le a földre kúszni, mászni.Ha valami dolgod van addig tedd a kiságyba.AZ én fiam 10 hónapos van egy tök jó járokánk 4 hónapja, de alig használtuk.Kúszó, mászó korú babák már a földön tudják csak a mozgásukat fejleszteni.
második vagyok.ja és hatszögletû fa járokánk van.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Az az igazság, hogy a mamáék akarnak venni Neki elörehozva az 1 éves szülinapját.Szerintem is már "lekéstünk" erröl Inkább valami babytaxira gondoltam, azt jobban ki tudná használni..
Nekün k min dháromnál bevált a jháróka. Igaz, hogy már 3-4 hónaposan abba voltak napközben. 6 hónapos koruktól, csak akkor, ha végeztem a dolgomat, és nem jöhettek ki 9 hónaposan a legnagyobb már járt, a többiek is álltak, vagy sétálgattak a bútorok mellett. Ilyenkor már nem érdemes megvenni, ha eddig nem vettél. a földre.
Ismét második vagyok.Nagyon jó ötlet a bébitaxi vagy esetleg szülõkormányos tricikli.Jároka felesleges pénzkidobás lenne, ha esetleg nem lesz második babó.
Hát, 9 hónaposnak, nem is tudom.Már nemsoká jár, nem tudom mennyire maradna meg benne.Nekünk van, és kb 4 hónapos kora óta van benne.Jó, mikor ki kell szaladnom pl. wcre, vagy olyan helyre ahol nem látok rá, ott van biztonságban.De max öt-tíz percet van benne, annyira azért nem szereti.
ne vegyél

Milyen gyerekülést ajánlotok egy 9 kg-os, 7 hónapos babának, aki még nem tud rendesen ülni? A bébihordozót kezdi knőni.

Legjobb válasz: http://www.kid.hu/?gclid=COit7t7EiJ8CFRKazAoduX7n9g nézd meg ezt az oldalt,itt találsz megfelelõ ülést a babádnak

http://www.kid.hu/?gclid=COit7t7EiJ8CFRKazAoduX7n9g nézd meg ezt az oldalt, itt találsz megfelelõ ülést a babádnak
mi concord ultimaxot vettünk 0-18kg ig jó (kb 4 éves korig) nagyon megvagyunk vele elégedve, ha elalszik meglehet elõl emelni (fekvõ pozíció), hogy ne bucskázzon elõre a feje.Jókat alszik benne a kislányunk.
mi römer king-et vettünk használtan...és tényleg jó

Milyen márkájú tejpépet adtok egy 9-10 hónapos babának?

Hipptől hamar éhesek lesznek.

Legjobb válasz: Milumil sinemil, doki írja fel, nagyon finom (tapasztalatból írom :) )és laktató.

Milumil sinemil, doki írja fel, nagyon finom (tapasztalatból írom :) )és laktató.
Milupák a legfinomabbak szerintem.
Milumil Sinemil, Milupa, Babydream, de kapott már Nestlé-t is meg Hippet.Én vacsira adom neki tápszerbe téve és kanállal, mert nem fogadja el már a cumisüveget 8hós korától.Bár 11hós, de 9-10hósan is ezeket kapta csak reggelire.De reggel csak 200grammot evett meg, majd rá 2órára tízóraizott is.Most vacsira eszi a tápszerrel keverve és 250grammot.Alszik vele 12órát simán.


Milyen készségfejlesztő játékot lehet venni egy 9 hónapos babának?

Legjobb válasz: A labda örök, aztán Fisher Price kockák, mi nagyon kihasználtuk, nálunk már mentek a leporellók, kicsi guruló-zenélõ állatok nagy gombokkal, egymásba rakható kispoharak (dm-ben nagyon jót lehet kapni).

A labda örök, aztán Fisher Price kockák, mi nagyon kihasználtuk, nálunk már mentek a leporellók, kicsi guruló-zenélõ állatok nagy gombokkal, egymásba rakható kispoharak (dm-ben nagyon jót lehet kapni).

Görögdinnyét milyen gyümölccsel lehet összekeverni, hogy tízóraira laktató is legyen egy 9 hós babának?

Legjobb válasz: csupa cukor......mer' a többi gyümölcsben nincs még az a szerencse

hanem?
csupa cukor......mer' a többi gyümölcsben nincs még az a szerencse
hát akit lehet, ugye.... és ismét bebizonyosodott, hogy lehet :-))))
Inkább no comment... szerintem nincs az a görögdinnye mennyiség, amitõl rendesen jóllakna egy baba, ahogy egy normál uzsitól, de õ tudja biztos...
Úgy érzem Banyuci itt most téged provokálnak "hanem?" Olyan jó lenne a válaszokra koncentrálni és arra hogy valóban próbáljunk segíteni egymásnak hiszen ez az oldal ezért van vagy nem?BOCSI AZ OFF-ért!
talán annyi, hogy a görögdinnyében több a víz, mint a többi gyümölcsben, ezért kell olyan gyorsan pisilni tõle. a cukor meg tényleg a többiben is ott van. de én sem adnám komplett étkezésként, inkább csak pár falatot. nagyon gyorsan megtölti a hasát de gyorsan meg is éhezik.
Babapiskótával vagy babakeksszel (bár ez nem gyümi, de laktatóbb lesz tõle).
Elsõ vagyok: Én amúgy úgy szoktam adni neki, h. leturmixolom és megissza kispohárból gyümilé helyett. Mondjuk ez nem vált ki egy uzsit, de egészségesebb, mint a bolti gyümilé.
De van természetesen, nem is errõl van szó, de a görögdinnye az csak cukor meg víz, de például az õszibarack nem csak cukorból meg vízbõl áll.
Hááát, egy-egy falatka nasinak, kóstolónak belefér, de komplett uzsinak biztosan nem adnám. Csupa cukor meg víz az egész.
görögdinnye piskótával szerintem nem gyengén undorító, sárgadinnyével jobban elmenne, de biztos a görögöt szereti, nem tudom, én semmivel nem tudom elképzelni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek.

8-9 hónapos babákra milyen pulcsit, kabátot adtok ilyen meleg időben? Vagy csak egy body?

Nemcsak arra gondolok, ha a babakocsiban sétáltok Velük, hanem ha mondjuk kiveszitek ?ket a kocsiból, játszótéren stb. Elég egy kis mellényke a bodyra, vagy inkább vékony kardigán vagy vékony kabátka? Olyan tanácstalan vagyok, hogy mibe öltöztessem a nagy melegbe. Holnap megyünk játszótérre, és nem tudom mit adjak majd rá, ha kiveszem a kocsiból.

Legjobb válasz: én hosszú bady,vékony pulcsi,vékony kabát,ha fúj a szél akkor kendõ

én hosszú bady, vékony pulcsi, vékony kabát, ha fúj a szél akkor kendõ
én rövidujjú body, vékony hosszú újju, és egy kis mellény. :) + kis vékony sapka vagy kalap.ha melege van leveszem a mellényt meg a sapkát, kalapot, de minden idõbe van nálam egy kis vékony takaró, amivel ha fázik be tudom takarni. :)
A kérdező hozzászólása: harisnyanadrágot már nem adok a babámra, de ha mondjuk pl. hintázik majd, akkor elõtte adjam rá?? vagy már nem muszáj neki ilyen szép idõben harisnya? babakocsiban csak pléddel takarom le, meg egy térdzokni van rajta.
23-25 fok van. Teljesen fölösleges a harisnya, ha nadrág van rajta. Hány fok volt a lakásban nálatok télen? és m8iben volt? Most képzeld el, hogy nyáron hogy fogunk szenvedni, mikor estére "csak" 25 fokig fog lehûlni a levegõ!!! Most meg féltek, hogy megfázik a babátok... ha túlöltözteted, megizzad és megfázik...Az enyém (igaz már 20 hónapos), de ma egy body, harisnya és szoknya volt rajta és így is izzadt...
A kérdező hozzászólása: 28fok volt télen a lakásban, panel, letekert radiátorokkal volt ennyi!!!!! Mi lett volna ha nincsenek letekerve???
AZ én fiam 9 hónapos, és ma egy body, meg egy kantáros nadrág volt rajta, meg egy vékony sapka. Még így is láthatóan melege volt.
18 hónapos, rövidgatyó, póló, sityak, de azért egy 9 hós nem mozog annyit, 9 hósan hosszú ujjú bodyt és egy mellényt adtam volna rá, meg egy vékony nyári gatyát.
8 és fél hós kisfiamra egy ujjatlan body, egy vékony hosszú ujjú blúz, harisnya, és egy vékony nadrág, fejére baseball sapka. Ennyi bõven elég, szépen sütött ma a nap, én szoknya+rövid ujjú és papucsba voltam.

Milyen cipő kell egy 9 hónapos babának a babakocsiban?

Lassan zokniban fázni fog ezért vennem kell valamit

Legjobb válasz: szerintem most még cipõt vegyél, tutyiba jól beizzadna még a lába

szerintem most még cipõt vegyél, tutyiba jól beizzadna még a lába
Ha jól körülnézel a tesco-ban fogsz találni a babaholmiknál olyat, hogy kocsicipõ. Én azt tanácsolom azok között válogass! A kislányomnak is olyanokat vettem, nem is drágák 900-1000ft körül vannak és elég nagy a választék.... Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyosak vagytok!:)

Egy 9 honapos babanak milyen reggeliket adhatok?

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu/services/recipe itt érdemes böngészni.

http://www.babaszoba.hu/services/recipe itt érdemes böngészni.
Szia, ha már nem szopizik akkor nagyon jók a Neslé tejpépek.Nyugottan kipróbálhatod több féle is van.Én még mindig adom neki pedig mi már 18hónaposak vagyunk.Én cumisüvegbe rakom , hígabbra.
mizu?

Milyen, melyik autósülés érdemes venni 9 kilós, 8 hós babának, aki stabilan ül egy órát is akár?

A hordozót kin?ttük. Nem volt túl jó választás az a hordozó, amit vettünk és nem akarok újra beletenyerelni. Nektek melyik jött be? Mire figyeljünk, milyen szempontokat vegyünk figyeleme a választásnál?

Legjobb válasz: Mi is most akarunk venni. A 9-18 kg-sat javasolják annak aki sokat autózik, ez ugyanis még kényelmesebb a babáknak, mert kagyló formájú. Mi viszont a 9-36 kg-osban gondolkodunk, mert egyrészt nagy a babánk (10,5 kg) és nagyon gyorsan nõ, másrészt nem közlekedünk messzire autóval, csak városon belül 15 perc max.

Mi is most akarunk venni. A 9-18 kg-sat javasolják annak aki sokat autózik, ez ugyanis még kényelmesebb a babáknak, mert kagyló formájú. Mi viszont a 9-36 kg-osban gondolkodunk, mert egyrészt nagy a babánk (10, 5 kg) és nagyon gyorsan nõ, másrészt nem közlekedünk messzire autóval, csak városon belül 15 perc max.
Én a 9-25 kg-ig javaslom, mert azok általában dönthetõk. Ha elalszik útközben, akkor el tudod fektetni. Utána ha ezt kinövi pedig már elég lesz az ülésmagasító, ha addig nem találnak ki újabb rendeletet.
9-25 kg-ig. Nekünk fontos volt, hogy biztonságos és kényelmes legyen. Egy tucatba ültettem bele a lányomat a bababoltban, végül a besafe mellett döntöttünk. Tágas kényelmes és biztonságos. Ha jól be van kötve meg sem ozdul az ülés még rángatásra sem. Ja és egy csomó ülés kemény volt. Nem tudtam elképzelni, hogy bírná ki a gyerek benn órákig. Ez legalább puha is.

9-10 hónapos babának hányszor "kell" szopiznia/tápszert innia egy nap? Milyen mennyiséget? Nálatok hogy van vagy volt?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, egy nap minimum 500 ml tej alapúra van szüksége. ( anyatej vagy tápszer) Az én babám 8 hónapos koráig anyatejes volt, most már egy hónapja tápszeres.Sajnos mi még csak az ebédet váltottuk ki, mert egyszerre keveset iszik tápszerbõl.Reggel fél 6-kor, és fürdetés után csak tápszert kap.Reggelire tápszer+zsömle vagy kenyér+gyümölcs.Ebédre húsos, zöldséges fõzelék.Délután tápszer+fõzelék vagy almapép vagy gyümölcs.Az a gondom, hogy tápszerbõl egyszerre maximum 150 ml-t iszik meg, mivel kap mást is.Így kénytelen vagyok megkínálni vele, az ebédet leszámítva minden etetésnél.Mivel nem iszik semmit ezen kívül, maximum 3 korty vizet, azzal is inkább játszik, és mivel keveset eszik tápszerbõl, nem nagyon tudom kiváltani a többi evését.Ha tízóraira nem kapna, akkor eltelne egy egész délelõtt ivás nélkül, mert ebédre fõzeléket eszik.Ha uzsonnára nem kapna, akkor meg délután lenne folyadék hiánya.Nem tudom, hogy kéne csinálni, de ebben a melegben muszáj innia is.

Ha jól tudom, egy nap minimum 500 ml tej alapúra van szüksége. ( anyatej vagy tápszer) Az én babám 8 hónapos koráig anyatejes volt, most már egy hónapja tápszeres.Sajnos mi még csak az ebédet váltottuk ki, mert egyszerre keveset iszik tápszerbõl.Reggel fél 6-kor, és fürdetés után csak tápszert kap.Reggelire tápszer+zsömle vagy kenyér+gyümölcs.Ebédre húsos, zöldséges fõzelék.Délután tápszer+fõzelék vagy almapép vagy gyümölcs.Az a gondom, hogy tápszerbõl egyszerre maximum 150 ml-t iszik meg, mivel kap mást is.Így kénytelen vagyok megkínálni vele, az ebédet leszámítva minden etetésnél.Mivel nem iszik semmit ezen kívül, maximum 3 korty vizet, azzal is inkább játszik, és mivel keveset eszik tápszerbõl, nem nagyon tudom kiváltani a többi evését.Ha tízóraira nem kapna, akkor eltelne egy egész délelõtt ivás nélkül, mert ebédre fõzeléket eszik.Ha uzsonnára nem kapna, akkor meg délután lenne folyadék hiánya.Nem tudom, hogy kéne csinálni, de ebben a melegben muszáj innia is.
Az én babám most 20-án töltötte a 9 hónapot, addig napi 4x szopizott. Reggel 2x és este 2x, közben csak rendes ételt kapott inni meg vizet adtam. De mivel már kevésnek éreztem a tejem most elkezdtük, hogy csak reggel felkelés után és este lefekvés elõtt szopizik.
Betti válasza: Enyém 10, 5 hónapos, 4x-5x szopizik egy nap, legalább 7-8 decit.Ilyen korban, még 5 deci legalább kell nekik. üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!