Találatok a következő kifejezésre: Egy 9 babának (193 db)

Mit lehet (kell) tanítani egy 9 hónapos babának? (pl. testrészek, integetés, tapsolás. Stb)

Legjobb válasz: Bármit amit mutogatsz idõvel megtanulja. Olyanok mint a szivacs. Veszi az adást, de majd csak idõvel adják vissza. Lányom kb. 8-9 hónaposan integetett, és 10 hónaposan tapsolt. Testrészeket olyan 12 hónapos kora körül mutatta meg, ha kérdeztük. De ezekben egyénileg fejlõdnek a gyerekek, nem is kell még elvárni tõlük. Nyugodtan mutogass neki, tapsolj, mondogasd és mutasd a testrészeket, énekelj-mondókázz neki. Õ meg szépen el is raktározza a tudást, és majd egyszercsak elõveszi. :) Itt egy táblázat, hogy nagyjából mit tudnak a babák egyes hónapokban, de tudod ez csak egy nagy átlag. http://www.okosbaba.hu/testi-es-mozgasfejlodes/47-mozgasfejl..

Bármit amit mutogatsz idõvel megtanulja. Olyanok mint a szivacs. Veszi az adást, de majd csak idõvel adják vissza. Lányom kb. 8-9 hónaposan integetett, és 10 hónaposan tapsolt. Testrészeket olyan 12 hónapos kora körül mutatta meg, ha kérdeztük. De ezekben egyénileg fejlõdnek a gyerekek, nem is kell még elvárni tõlük. Nyugodtan mutogass neki, tapsolj, mondogasd és mutasd a testrészeket, énekelj-mondókázz neki. Õ meg szépen el is raktározza a tudást, és majd egyszercsak elõveszi. :) Itt egy táblázat, hogy nagyjából mit tudnak a babák egyes hónapokban, de tudod ez csak egy nagy átlag. http://www.okosbaba.hu/testi-es-mozgasfejlodes/47-mozgasfejl..
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Már mutogatom neki az integetést, tapsolást, pocakot, fejet, de nem akarja :) Azért is kérdeztem, hogy irreális dolgokat "várok-e el" Tõle. :) De akkor kitartó leszek, és majd csinálja, ha akarja. A táblázatot megnézem, köszi!
igy ahogy irod, en a tapsolassal kezdtem, 7, 5 honapos korara mar tudott tapsolni, most az integetest gyakoroljuk, meg csak a tukorkepenek integet, de magatol, nem keresre a testreszeket is mutogatom neki, de azt egyaltalan nem mutogassa, majd megtanulja, ha lesz hozza kedve sokat mondokazunk, nehany mondokat magamtol elmutogatok neki, probalom valahogy mutogatva eljatszani, nagyon elvezi nezegessuk a konyveket, meselem mi van benne, melyik allat miket mond

A 9-18 vagy a 9-25 kilós autósülést javasoljátok inkább egy 9 hónapos 10- 10.5 kilós babának?

Legjobb válasz: Az attól függ hogy te melyiket szeretnéd. A 9-25 kg-os talán azért jobb mert egy ideig nem kell új ülést venni és anyagilag jobb megoldás, viszont Úgy tudom hogy 9-18 kg-os 4, a 9-25kg-os pedig 6 éves korig jó. 6 év "szerintem" sok ugyanabban az ülésben. Én pl. a 9-18kg választom majd.

Az attól függ hogy te melyiket szeretnéd. A 9-25 kg-os talán azért jobb mert egy ideig nem kell új ülést venni és anyagilag jobb megoldás, viszont Úgy tudom hogy 9-18 kg-os 4, a 9-25kg-os pedig 6 éves korig jó. 6 év "szerintem" sok ugyanabban az ülésben. Én pl. a 9-18kg választom majd.
szia a kisebbet válaszd a nagyobban annyira elvesznek...
Szia!Mi a ferrari ülést vettük.Úgy indultunk, hogy a nagyobbat vesszük sporolás képpen, de rájöttünk, hogy az óriási neki, így a kisebb lett.Ha 4évig rendszeresen használja akkor úgyis lestrapálja és megérik neki egy új, max ha lesz egy tesó elhasználja majd õ a kisebbet, de a legjobb ha bementek egy bababoltba és belepróbáljátok.Én a kisebbet javaslom..nekünk 6hónapos a fiunk de már azt használjuk és imádja.A lényeg, hogy legyen dönthetõ, a mienk 4fokozatban dönthetõ és nagyon kényelmes, jól kipárnázott, sztem jól is néz ki, biztonságos, eredeti ferrari termék, és a fiam akkorákat szunyál benne, hogy néha irígyelem:D
A kérdező hozzászólása: köszi, a ferrarit mi is nézegettük:) a páromnak eléggé bejön és hogy még jó is, akkor asszem az lesz:) )

Egy 9 hónapos babának át kell még paszírozni a borsót? Vagy elég csak összeturmixolni?

Legjobb válasz: 8 hónapos kortól elég turmixolni, ha nem hasfájós a babád, ugyanis a borsó héja puffaszt. Az én babám is 9 hónapos, én turmixolom neki.

8 hónapos kortól elég turmixolni, ha nem hasfájós a babád, ugyanis a borsó héja puffaszt. Az én babám is 9 hónapos, én turmixolom neki.

Kiváncsi lennék 9 hós babák napirendjére, alvás, evés, séta, mit mikor csináltok, mennyit esztek és alszotok stb? Kérlek írjatok! Egy 9 hós kislány bizonytalan anyukája :-)

Legjobb válasz: Nekem napi 4-szer eszik, kb 100-150 gr-ot, attól függ, hogy mit adok neki, mellette még 5-ször szoptatom. Itt mindig lepontoznak érte, de nekem a védõnõ azt mondta, hogy 1 éves korig nem kell kiváltani szoptatást. Én megfogadtam a tanácsát, mert szerintem is az anyatej a legegészségesebb neki. Mondjuk mellette nem eszik sokat, fõzeléket nem is akar, inkább csak gyümölcsöt. Reggel 7-kor kel, aludni kétszer szokott nap közben kb. 10-kor fél órát, meg 3 körül 1 órát. Este 8-kor fürdetés, és utána fél 9-9 körül alvás reggel 7-ig.

Nekem napi 4-szer eszik, kb 100-150 gr-ot, attól függ, hogy mit adok neki, mellette még 5-ször szoptatom. Itt mindig lepontoznak érte, de nekem a védõnõ azt mondta, hogy 1 éves korig nem kell kiváltani szoptatást. Én megfogadtam a tanácsát, mert szerintem is az anyatej a legegészségesebb neki. Mondjuk mellette nem eszik sokat, fõzeléket nem is akar, inkább csak gyümölcsöt. Reggel 7-kor kel, aludni kétszer szokott nap közben kb. 10-kor fél órát, meg 3 körül 1 órát. Este 8-kor fürdetés, és utána fél 9-9 körül alvás reggel 7-ig.
5-6 között hajnali szopi (egyik cici), egybõl visszalszik fél 8-8: ébredés és szopi (másik cici) közös játék a nagyágyban játék, háztartási tennivalók közös "intézése" fél 10-10: tízórai (gyümölcs, 100-150g) 11 körül: kb. 1 óra alvás fél 1-1: ebéd (fõzelék husival vagy sajjtal, 150-200g) játék fél 3-3 séta: kb. 1 óra, de közben bealszik a manó így mikor hazaérünk kitolom az udvarra és ott alszik tovább tehát fél 4 körül: kb. 1 óra alvás ébredéskor uzsi (szopi) játék 6-fél 7: vacsi (tejpép) játék apával fél 8 fürdés, jóéjt-szopi 8 alvás reggel 5-6-ig
Az én kisfiam lassan 10hónapos.Reggel 6-7közt kel 8ig játszik a kiságyba 8kor reggeli fél szelet vajaskenyér 1, 5dlkakaó, 10ig játék 10kor 1alma kekszel vagy valamilyen gyümi utánna alvás 10.30-kb 11.30ig.Játék 12.30-1ig akkor ebéd husis fõzelék, utánna megyünk sétálni 3-4ig majd 4körül uzsi gyümölcs utánna alszik 1órát, felkel cicizik.játék 6.30ig akkor következik az esti szertartás meztelenkedés, vacsi fõzelék sinlaccal vagy tejpép, pancsi és 8.30körül tente.Éjjel általában egyszer ébred cicizni.Hát nagyjából átlagosan igy néz ki egy napunk. Persze vannak eltérõ esetek, és a picike sem mindig egyforma.
Az én fiam 8, 5 hónapos.Általában 6-7 között kel reggel kb.1 órát fennt van és utána alszik legalább 10 óráig. Ilyenkor megreggelizünk, õ általában gyümit, babapudingot vagy naturjoghurtot gyümipéppel.Utána játék, majd cicizés.Ezután elmegyünk sétálni(amig korán sötétedik ilyenkor szoktunk), majd ha hazaértünk ebédelünk.Próbálok fõzeléket adni neki, de általában keveset eszik.Közben hazajön a nagyobbik fiam a suliból, játszik vele egy kicsit.Majd ismét szopi és alvás.Ez jó esetben 3-6ig eltart.Utána játék vacsi fürcsi, és cici, majd szunya! Nagyjából ennyi!De vannak napok amikor megyünk valahova, akkor ez persze felborul!
8 és fél hónapos a fiam. Reggel fél 7-kor kel, 8-kor szopizik, utána 9 örül séta, alszik 30-40 percet. Fél 12-kor fõzelék (kb 120 gramm) +szopi, fél 1-kor alvás kb. negyed 3-ig, fél 3 uzsi gyümi+szopi, fél 5-kor szundi 30 perc, fél 7 Sinlac (kb. 140 gramm), 7-kor fürcsi, utána szopi, 8-kor alvás 4 körül szopizik. Nagyon jó így a napirendünk, nem nyûgös, kiegyensúlyozott baba.
Pár nap híján 9 hós a kislányom. Reggel 7 körül ébred, 8 körül eszik gyümipépet, utána játék többnyire a földön pokrócon, néha jön a számítógép elé és veri a billentyûzetet, aztán kb. 10 órakor szunya kb. 12-ig. Ébredés után ebéd, fõzelék, többnyire husis, néha husi nélkül, már próbálkozunk a tojás sárgájával is. Ebéd után kis pihi a székében, aztán szintén megyünk le a földre, általában minden nap jönnek a szüleim uncsizni, akkor már itt vannak és játszunk együtt. Kb. 2 óra körül megyünk sétálni, aztán ismét játék a földön, lassan megjön Apa a munkából, aztán kb. 4 óra tájban gyümipép evés, utána alvás, kb. 6-ig, utána ismét játszunk már Apával együtt 7-fél 8 körül kap egy kis tejpépet (nem annyit, amennyit megenne, hanem kevesebbet, mivel hamarosan jön a vacsija) kb. 80-100 grammot eszik belõle, utána már próbáljuk valahogy kihúzni a pancsiig, ami fél 9-9 körül van, aztán vacsira tápszer kb. 180-190 ml. Éjjel egyszer ébred enni tápszert, van, hogy többször kel, de akkor nem eszik. Kb. így alakul a napunk. :)
nálunk a következõ 1 nap: 6 körül kel, mert apa is akkor ébred... fél 7 -7 körül reggeli, 265 tápszer. aztán játék, rendrakás... 9-9:30 körül gyümi 10óraira, joghurttal, v túrókrémmel aztán alvás kb 1.5 óra 1 fél 2 felé ebéd. kb 200 gramm fõzi husival, v tészta... aztán séta, ha engedi az idõ. ha kimegyünk, elalszik a kocsiban. ha megjövünk, jászunk tovább. 4 negyed 5 körül uzsi, tejpép 150 mili vízbõl aztán játszunk megint fél 7 fürdés 7 vacsi 265 tápszrt fél 8kor megy csicsikálni:)

Egy 9 hónapos babával aki nem eszik többet egy nap pár kanál gyünölcsnél és pár kanálka levesnél, mit lehet csinálni, hogy ne csak szopizni akarjon?

Milyen módszerekkel vettétek rá nem ev? babáitokat az evésre?

Legjobb válasz: Tudom, hogy ezt nem könnyû elfogadni, és ne sértõdj meg, nem bántásképp, de örülj neki, hogy legalább az anyatej kell neki. mert hát az én drágám úgy evett 9 hónaposan egész nap (!) pár kanál ételt, hogy mellette se anyatej, se tápszer nem kellett neki. Bele voltunk betegedve, és persze elkövettük azt a hibát, hogy erõltettük az evést. Most 3.5 éves, és elértük sajnos, hogy egész egyszerûen utál enni. Vagyis: semmit ne erõltess! Ha neki anyatejre van igénye, hát egyen azt, majd lassan megszokja a szilárd ételt is. De legalább eszik. És fejlõdik. Ez a lényeg.

Tudom, hogy ezt nem könnyû elfogadni, és ne sértõdj meg, nem bántásképp, de örülj neki, hogy legalább az anyatej kell neki. mert hát az én drágám úgy evett 9 hónaposan egész nap (!) pár kanál ételt, hogy mellette se anyatej, se tápszer nem kellett neki. Bele voltunk betegedve, és persze elkövettük azt a hibát, hogy erõltettük az evést. Most 3.5 éves, és elértük sajnos, hogy egész egyszerûen utál enni. Vagyis: semmit ne erõltess! Ha neki anyatejre van igénye, hát egyen azt, majd lassan megszokja a szilárd ételt is. De legalább eszik. És fejlõdik. Ez a lényeg.
Ha baba maga dönt úgy, 1 éves korig bõven elég az anyatej. Babám 11 hónapos, alig eszik szilárdat, van nap, hogy semmit.

Mennyit kell innia egy 9, 5 - 10 hónapos babának - úgy hogy már sajnos nem szopizunk, ill. tápot se nagyon fogadja el napközben max reggel? 7 Mit lehet tenni ha keveset iszik egy baba?

6,5 hónapos korban utasította el a cicit ill tápot, igaz 5 hónapos korban kezdtük el a hozzátáplálást (pont amiatt mert nem volt neki elég a tejem és a táp sem volt neki elég pótlásnak) és akkoriban is már kínálgattam folyadékkal. Naponta többször is kínálgatom vízzel a kisfiamat, olykor teát ill baba gyümölcslevet is próbálok, de mind hiába folyton csak pocikol és max a játék mellett megy bele pár csepp - egyre jobban aggódok, hiszen máris itt a nyári klíma, ennek ellenére nem haladunk az ivással... Étkezéssel sosem volt baj, szépen eszik, de az ívás nehézkes. Próbálom a kajáját is vizezni, de ez akkor sem elegendő. Próbáltam már cumisüvegből, többféle csőrös pohárból, kiskanállal, fecskendővel, de legeredményesebbnek a sima pohár ill a jana 2,5dl vizes palackja bizonyult - utóbbi kettőből legalább nagy ritkán van kedve nagyokat kortyolni, valószínűleg azért mert mi is ilyenekből (pohár vagy palack) iszunk... A kevés folyadék miatt sajnos sokszor erőlködve kakil és bogyós a produktum, ill sokat erőlködik és semmi és akkor kicsit segítek neki lázmérővel. Egyébként még ha nehézkesen is, minden nap 1-3szor van széklete hisz az étlapja rostban gazdag. És a pelusok is nedvesek, de pl.: egy jana 2,5dl palack leghamarabb 3 nap alatt fogyna el... - ez semmiképp sem elegendő mennyiség szerintem. A minimum legalább napi ennyi lenne, sőt másoknál ilyen korban már napi 1 liter vizet is iszik a csemete. A fiam kb 8,5kg és 9,5 hónapos - ennek megfelelően mennyit kéne innia?

Legjobb válasz: Mi az, hogy pocikol? Az én babám is elég nehezen kezdett el inni folyadékot, szinte ugyanígy volt, mint a Tiéd. Aztán vettem Hipp üveges, fél literes, kész teát, a piros bogyós a kedvence, és elõször töményen adtam neki, aztán szép lassan elkezdtem hígítani vízzel, és így van, hogy megiszik 3-4-5 dl-t egy nap. A védõnõt én is kérdeztem, mennyi a kötelezõ, amit innia kell, de azt mondta, hogy nincs kötelezõ mennyiség. Így ezt a teás dolgot is, szép lassan egyre többször kezdtem el kínálni neki, nem ment máról holnapra, inkább hónapok alatt jutott el idáig. A cumisüveggel is meggyûlt a bajom. Vettem másikat, amikor nem ivós korszaka volt, MAM-ot, abból sem kellett neki akkor, MAM-os csõrös pohárból sem, már írtam a Milumilos szakértõnek, tápszert sem fogadta el. Szóval, türelmesen kezdtem el kínálni neki a cumisüveget, egyet, a régit, és minél többet kortyolt, annál jobban megtetszett neki, és azóta elég jól iszik. Tudom, hogy a legjobb a víz lenne, de néha már annyira sikerül felhígítani, hogy szinte csak színes a víz, nem is tea. Illetve, még a gyümölcsleveket is felhígítottam vízzel, eleinte kevéssel, majd egyre többel. Abból az õszibarackos volt elõször a befutó.

Mi az, hogy pocikol? Az én babám is elég nehezen kezdett el inni folyadékot, szinte ugyanígy volt, mint a Tiéd. Aztán vettem Hipp üveges, fél literes, kész teát, a piros bogyós a kedvence, és elõször töményen adtam neki, aztán szép lassan elkezdtem hígítani vízzel, és így van, hogy megiszik 3-4-5 dl-t egy nap. A védõnõt én is kérdeztem, mennyi a kötelezõ, amit innia kell, de azt mondta, hogy nincs kötelezõ mennyiség. Így ezt a teás dolgot is, szép lassan egyre többször kezdtem el kínálni neki, nem ment máról holnapra, inkább hónapok alatt jutott el idáig. A cumisüveggel is meggyûlt a bajom. Vettem másikat, amikor nem ivós korszaka volt, MAM-ot, abból sem kellett neki akkor, MAM-os csõrös pohárból sem, már írtam a Milumilos szakértõnek, tápszert sem fogadta el. Szóval, türelmesen kezdtem el kínálni neki a cumisüveget, egyet, a régit, és minél többet kortyolt, annál jobban megtetszett neki, és azóta elég jól iszik. Tudom, hogy a legjobb a víz lenne, de néha már annyira sikerül felhígítani, hogy szinte csak színes a víz, nem is tea. Illetve, még a gyümölcsleveket is felhígítottam vízzel, eleinte kevéssel, majd egyre többel. Abból az õszibarackos volt elõször a befutó.
A kérdező hozzászólása: A pocikolás alatt azt értem, hogy gurgulázik vele és hol mint a szökõkút felköpi, hol kifújja - kibugyborékolja, hol meg óvatosan kilöki a nyelvével ilyenkor lesz a háta közepéig olyan ; és ez megy már hónapok óta. Köszönöm, lehet hogy én is kipróbálom a hipp teát - idáig csak a HIPP filteres ill.granulátumos teát próbáltuk ki gyógynövény ill. alma-fahéj ízben, lehet hogy az erdei lenne nálunk is a nyerõ... Hát a tápot NUKos cumisüvegbõl fogadta el, elõször én is azzal próbálkoztam kitartóan, aztán vettem többféle csõröset is de nem voltak nyerõk, a pohár (poharas csõrös poharakból kiszedtem a szelepet, mert rászívva abból sem volt hajlandó inni) és a palack legalább olykor felkeltette az érdeklõdését és olykor kortyol belõle. Én is éreztem hogy nem jó ötlet sokfélével kísérletezni így már jó ideje a janás palackból kínálom - ami majdhogynem olyan mint egy cumisüveg, és a spec. nyílása révén mégsem ömlik belõle olyan sok, mint egy palackból. Neked most mennyi idõs a babád - mennyi idõ alatt jutottatok el idáig? Mert mi 5hós kortól próbáljuk az ivást és lassan 10 hónaposak leszünk...

Mennyire használjátok ki a járokát? Megéri venni egy 9 hónapos babának? Milyen járokátok van?

Legjobb válasz: 9 hósan már járt a lányom, így maximum percekre tudtam belerakni. Elõtte viszont jó volt, úgy 4-6 hós kora körül. Késõbb csak arra használtam, hogy ha csengettek vagy valamiért ki kellett szaladnom, addig beletettem a kicsit, ott nem érhette baj. Hálós járókánk van, most várom a második picurt, neki már elõkészítettem, tettem bele matracot, takarót, mert napközben altatni akarom majd benne, hogy ha a tesója a szobájukban játszik, akkor a másik szobában legyen egy csendes zug, ahol alhat. Na meg ha valami házimunkával vagyok épp elfoglalva, a hálós járókába nem tud benyúni a nagyobb, így tuti nem próbálja ki, mit bír az öccse. :-)

9 hósan már járt a lányom, így maximum percekre tudtam belerakni. Elõtte viszont jó volt, úgy 4-6 hós kora körül. Késõbb csak arra használtam, hogy ha csengettek vagy valamiért ki kellett szaladnom, addig beletettem a kicsit, ott nem érhette baj. Hálós járókánk van, most várom a második picurt, neki már elõkészítettem, tettem bele matracot, takarót, mert napközben altatni akarom majd benne, hogy ha a tesója a szobájukban játszik, akkor a másik szobában legyen egy csendes zug, ahol alhat. Na meg ha valami házimunkával vagyok épp elfoglalva, a hálós járókába nem tud benyúni a nagyobb, így tuti nem próbálja ki, mit bír az öccse. :-)
Szia, szerintem ha eddig nem vettél már felesleges egy ekkora babának, inkább tedd le a földre kúszni, mászni.Ha valami dolgod van addig tedd a kiságyba.AZ én fiam 10 hónapos van egy tök jó járokánk 4 hónapja, de alig használtuk.Kúszó, mászó korú babák már a földön tudják csak a mozgásukat fejleszteni.
második vagyok.ja és hatszögletû fa járokánk van.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Az az igazság, hogy a mamáék akarnak venni Neki elörehozva az 1 éves szülinapját.Szerintem is már "lekéstünk" erröl Inkább valami babytaxira gondoltam, azt jobban ki tudná használni..
Nekün k min dháromnál bevált a jháróka. Igaz, hogy már 3-4 hónaposan abba voltak napközben. 6 hónapos koruktól, csak akkor, ha végeztem a dolgomat, és nem jöhettek ki 9 hónaposan a legnagyobb már járt, a többiek is álltak, vagy sétálgattak a bútorok mellett. Ilyenkor már nem érdemes megvenni, ha eddig nem vettél. a földre.
Ismét második vagyok.Nagyon jó ötlet a bébitaxi vagy esetleg szülõkormányos tricikli.Jároka felesleges pénzkidobás lenne, ha esetleg nem lesz második babó.
Hát, 9 hónaposnak, nem is tudom.Már nemsoká jár, nem tudom mennyire maradna meg benne.Nekünk van, és kb 4 hónapos kora óta van benne.Jó, mikor ki kell szaladnom pl. wcre, vagy olyan helyre ahol nem látok rá, ott van biztonságban.De max öt-tíz percet van benne, annyira azért nem szereti.
ne vegyél

9 hónapos a lányom, még szoptatom. Szeretnénk egy második babát, de szülés óta nem jött meg a menstruációm még. Van esélyem így teherbe esni?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyan már menstruáltam, de azt össze-vissza és úgy lettem terhes szoptatás alatt. Egy ismerõsöm 9 hónapja szoptatott, amikor elment dokihoz, hogy nem kéne már menstruálnia? 12 hetes terhességet állapított meg a doki. Nem törvényszerû, hogy fogsz egyáltalán menstruálni, lehet, hogy az elsõ érett petesejteddel fog összetalálkozni a sperma...

Szia! Én ugyan már menstruáltam, de azt össze-vissza és úgy lettem terhes szoptatás alatt. Egy ismerõsöm 9 hónapja szoptatott, amikor elment dokihoz, hogy nem kéne már menstruálnia? 12 hetes terhességet állapított meg a doki. Nem törvényszerû, hogy fogsz egyáltalán menstruálni, lehet, hogy az elsõ érett petesejteddel fog összetalálkozni a sperma...
Szia!Hát szerintem, ha még nincs menzid, addig nem.

Van egy 9 hónapos kislányom és ismét babát várok. Mennyire lesz nehéz?

Aki volt van hasonló helyzetben,mennyire tudja megoldani két picivel a mindennapokat.A férjem sokat dolgozik,nem igazán van segítségem.De mindenképp megtartjuk a babát,csak egy picit félek.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem is 9 hónapos volt a lányom, mikor megfogant a pici. Pár hét múlva, mikor meg is születik, válaszolok konkrétan a kérdésedre! Az én párom is nagyon sokat dolgozik, így nekem is egyedül kell megoldanom a gondokat. Üdv: 36+4 kismama

Nekem is 9 hónapos volt a lányom, mikor megfogant a pici. Pár hét múlva, mikor meg is születik, válaszolok konkrétan a kérdésedre! Az én párom is nagyon sokat dolgozik, így nekem is egyedül kell megoldanom a gondokat. Üdv: 36+4 kismama

Egy 9 hónapos babának elég-e, ha négyszer eszik naponta?

Ha igen, akkor mennyit kellene ennie egy alkalommal? Nagyon rossz étvágya van, mintha egyáltalán nem lenne éhes már az etetés elején sem.

Legjobb válasz: Nem. Én úgy gondolom,egy 9hós babának már 5ször kell ennie. 2fõ étkezése van. Egy ebéd és a vacsora. Ezeknél fõzeléket adj neki,az egyik legyen husis,májas.

Nem. Én úgy gondolom, egy 9hós babának már 5ször kell ennie. 2fõ étkezése van. Egy ebéd és a vacsora. Ezeknél fõzeléket adj neki, az egyik legyen husis, májas.
Nekem is 9hós.5×eszik de volt már hogy a tizórai kimaradt.Próbáld azt adni amit szivesen eszik, nállunk sem ment minden egybõl az alma banán csirke jött be, azután már minden szépen még a spenotomat is imádja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!