Találatok a következő kifejezésre: Egy 9,5 fiút, (3 db)

Egy 9, 5 éves fiút, mikor kell felvilágosítani? A fiús dolgokról apának, a női dolgokról anyának vagy közösen?

Legjobb válasz: Szia ! Hasonló korú gyermekem van, és megdöbbenek néha, hogy mennyire "felvilágosult ". Én mindig úgy voltam vele, hogy amikor kérdezett, akkor pontosan a kérdésére, és életkorának megfelelõen válaszoltam. Ha tõlem kérdezett, én válaszoltam, ha az apjától akkor õ. Nem gondolom, hogy nagy családi leülõs beszélgetésnek van értelme. Mindenki csak feszengne. Vannak tényleg jó könyvek is, amik segíthetnek. A felvilágosult nála azt jelentette, hogy elmagyarázta valamelyik nap , hogy kik a leszbikusok, és a homoszexuálisok. Nem részletsen, csak a lelki oldalról megközelítve. Vannak olyan osztálytársai akik otthon láttak már pornót....Felvilágosítják õk egymást, de én annak a híve vagyok, hogy merjen kérdezni, most és késõbb is, illetve megossza velem a gondolatait, amik foglalkoztatják.

Szia ! Hasonló korú gyermekem van, és megdöbbenek néha, hogy mennyire "felvilágosult ". Én mindig úgy voltam vele, hogy amikor kérdezett, akkor pontosan a kérdésére, és életkorának megfelelõen válaszoltam. Ha tõlem kérdezett, én válaszoltam, ha az apjától akkor õ. Nem gondolom, hogy nagy családi leülõs beszélgetésnek van értelme. Mindenki csak feszengne. Vannak tényleg jó könyvek is, amik segíthetnek. A felvilágosult nála azt jelentette, hogy elmagyarázta valamelyik nap , hogy kik a leszbikusok, és a homoszexuálisok. Nem részletsen, csak a lelki oldalról megközelítve. Vannak olyan osztálytársai akik otthon láttak már pornót....Felvilágosítják õk egymást, de én annak a híve vagyok, hogy merjen kérdezni, most és késõbb is, illetve megossza velem a gondolatait, amik foglalkoztatják.
Nekem az öcsém alig 9 éves, és megdöbbentõ, hogy mennyire tudja... Csak az a baj, hogy nem igazán a valódi dolgokat tudja, hanem amit hall és lát. Például a "dugás" nála azt jelenti, amit a pornófilmekben lát... Pedig egyáltalán nem olyan az... Ezt fontos, hogy tudatsd vele valahogy.
Cijja:D sztem itt az ideje h felvilágosítsd mert a mai gyerekek 14 éves korukra már mindent tudnak:D úgy lenne a legjobb ha közösen tennétek meg:) remélem hasznos volt a tippem:) sok sikert puszika:)
Nagyon gyorsan, mert elkésel:-) Sajna nagyon korán érnek a fiatalok. Szerintem mindegy, hogy ki, csak tudja a gyerek, hogy megbízhat bennetek, és bátran kérdezhet, elmondhat bármit. És jó lenne, ha nem egy nagy beszélgetés lenne, hanem inkább egy folyamat. Bízzatok benne, õ is bízni fog bennetek.
Szerezd be azt a könyvet: Peti, Ida és Picuri. Szerintem a legjobb erre a célra, fõleg ha nem tudod hogy kezdjetek hozzá!
Amikor jónak látod a felvilágosítást. Te is elmondhatod mindkét részét.
17 éves lány vagyok, és soha nem beszéltem ilyesmikrõl a szüleimmel. Gimiben is, általánosban is voltak felvilágosító órák, de akkor már mindenki tudott mindent. Az viszont igaz, hogy akármennyire is tudja a 9 éves gyerek, hogy mi az a dugás, nem fogja tudni megkülönböztetni a szeretkezéstõl. És nem azért, mert primitív vagy ilyesmi. Egyszerûen csak fiatal, éretlen. Idõvel kialakul akkor is, ha nem ültök le beszélni vele. Amúgy szerintem nem szerencsés leültetni a gyereket, hogy most jól elmeséljük neki, mert úgy is arra fog gondolni, hogy "jaj, hagyjatok már! tudom én ezt, hadd menjek már focizni" vagy hasonlók. Késõbb meg már azért nem figyel, mert esetleg cikinek tartja. Bár ez a szülõvel fenntartott apcsolattól is függ. Értesülni fog mindenrõl vagy innen, vagy onnan. Nem tudjátok megakadályozni, hogy ne csak tõletek halljon ilyesmikrõl, lássa azt. A szeretkezés fogalma meg majd akkor kezdi el érdekelni, ha szerelmes lesz és jót akar a barátnõjének. De addig még sok idõ van hátra.
Nem 9, 5 éves korban, hanem kicsi korától állandóan és folyamatosan meg kell mondani mindenrõl az igazat és pontosat, amire csak kíváncsi. Pont ugyanúgy, ahogy egyéb dolgokról beszélgetünk a gyerekkel. Az mondja el, akivel épp beszél a gyerek, nem szabad a másik szülõhöz küldeni, a férfi és nõi dolgokkal is mindkét szülõnek tisztában kell lennie.
csakk külön külön mert zavarba jön és nevárd meg mig õ megy oda hozzád mer akko má baj van mondj enki egy két dolgot a védekezésrõl meg ilyenek és mond ha bármi van akko hozzád és az apjához is teljesden nyugottan forduljon ezt egy 13 éves fiu irta BY Laci

Szerintetek egy 5-es fiúnak mennyi esélye van egy 9-es lánynál?

Amúgy ez elég vicces xD

Legjobb válasz: semennyi.

semennyi.
A kérdező hozzászólása: És mit kéne tennem? :-D
Ha arra gondolsz, hogy egy kilencedikes lánynál, akkor sajnálom de nem sok. És kilencedikes vagyok és nagyon gyereknek érzem magam is, nem hogy egy ötödikes kisfiút.
Tudtommal az ember külsejét nem lehet mérni sehogy.Ha megnézed az SI-t, akkor észreveszed, hogy nincs rá mértékegység, mert a szépség szubjektív dolog.
Hogy mi? XD Most nem az iskoláról beszélsz, nem? Szerintem ha jófej vagy, kedves, és adsz a külsõdre, akkor bárkinél van esélyed. Az adott lánytól függ, hogy neki bejössz-e majd.
nézd meg a "túl jó nõ a csajom" címû filmet és rájössz hogy van:D jó filmezést:)
nem ötös és nem kilences hanem ötödikes és kilencedikes, csak nem tudja leírni
Már hogy a fenébe ne lenne esélye :D 5-ös vagy, tehát valahol középen, tehát bõven akadnak csajok, akiknek bejössz. A legbiztosabb, ha megpróbálod. Mit veszíthetsz? Igazán csak a hozzám hasonló 0-soknak nincs semennyi esélye barátnõre (semmilyenre), de ez már más kérdés.
Mert az ötödikes gyerek 10-11 éves, míg a 9.-es lány 14-15. Szerinted?
Semi eséje.
A kérdező hozzászólása: Miért? :'(
Semennyi.
A kérdező hozzászólása: Valami pozitívabb válasz? :-D
0! kivéve ha gazdag vagy!
-4 ! Szóval esélytelen.
Mi lenne, ha nem kategorizálnád így az embereket?
Hogy jött ki az 5 és a 9?
Semmi esélyed...
hány évesek vagytok?
Hm gyerekek!!!
akk jó nagy láma XD le smárolta vki m1 hogy ki és megharagszik érte ?XD hallod XD úgylátszik csak az én csaj haverjaim ilyen lámák XD huh ha "hugi" [becenév nyugi:P] le smárolna XD háh :P 1 hétig nem szolnék hozzá mert foglalt lenne a szám :P na de most komolyan :P hülye a csávó :P ha meg szórakozik veled akk hagyd a fenébe :P szegény csajszi :P
A kérdező hozzászólása: Már azt is csináltam, de utána 1 hétig nem szólt hozzám....Télleg nem tudom, hogy mi legyen.....Teljesen összezavart...:S
figyelj :P mindent ? oda álltál és elmondtad neki? mindent? oda álltál és megcsókoltad ?:P na akk mégse mindent :P de 9 évi barátság után :P sztem nehezebb mint 2 hét ismerettség után :P elvégre ha annyira jó barátod mi lesz ha ez tönkreteszi :P de ha minden képp a tudtára akarod hozni akk mondd el neki :P
most mond el neki így hogy : "nagyon nagyon szeretlek :D"
A kérdező hozzászólása: Mindent kiprobáltam már...szószerint mindent, de semmi változás...már 5x játszott velem és én hülye mindegyiknél megbocsájtotam neki....:S Már arra is gondoltam, hogy elmondok neki mindent õszintén...szerinted?
Ha 5 éve szereted és még nem jött rá magától (pedig nagyon jó barátod elvileg), akkor vagy te vagy nagyon jó színész, vagy õ teljesen vak.
A kérdező hozzászólása: 15...õis meg énis.
De hát ezek szerint már tudtára adtad elég nyilvánvalóan, hogy szereted és úgy néz ki, hogy õ ezt nem viszonozza. Akkor meg felejtsd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!