Találatok a következő kifejezésre: Egy 8 macskanak hanyszor (2 db)

Egy 8 hetes macskanak hanyszor kell szeklete legyen egy nap? Vagy egyaltalan kell legyen a macskanak szeklete minden nap?

Legjobb válasz: A mi cicánknak egy nap egyszer volt! Minden reggel elment wc-zni és kész! de sztm ez attól is függ hogy mennyit és mit eszik!

A mi cicánknak egy nap egyszer volt! Minden reggel elment wc-zni és kész! de sztm ez attól is függ hogy mennyit és mit eszik!
Hát a mienk még most is, egy éves korában is naponta többször, akár 5-6 alkalommal is székel. hogy normális-e , azt gondoltam igen, hisz 9 hetes korától így volt...

Most kaptam egy 8 hetes macskát. Az elmúlt pár napban mindenféle ételell etettem. A virslitől a levesig. De vettem neki whiskas szárazeledelt és tasakos kaját. De mikortól adhatok neki? es naponta hányszor?

Legjobb válasz: tenyleg vannak egyes macskak akik rakapnak es vannakk akik nem ... de utolso valaszolo... az azert eleg sok penzbe kerul .. es ha nm hapa szarazat es tasakost ccsak hazi kosztot pont olyan jol lesz es pont olyan egezseges lesz... jah es nm mindenki engedheti meg maganak azt . hogy egy heten 5 ezreket koltson el a legjobbminosegu macskakajara ...

tenyleg vannak egyes macskak akik rakapnak es vannakk akik nem ... de utolso valaszolo... az azert eleg sok penzbe kerul .. es ha nm hapa szarazat es tasakost ccsak hazi kosztot pont olyan jol lesz es pont olyan egezseges lesz... jah es nm mindenki engedheti meg maganak azt . hogy egy heten 5 ezreket koltson el a legjobbminosegu macskakajara ...
Ne whiskast vegyél! Borzalmas drága és rossz! Figyeld az összetevõket, lehetõleg ne 4%hús/fehérje legyen benne. Ajánlom az aldi topixját! A mieink nem kapnak tasakost, csak néha. Inkább kapnak husit, halat, kis csontokat. Ne adj neki mindenféle levest meg ételt. Abban van fûszer meg mindenféle összetétel!
3. válaszolóba belekötnék. Egy cicának tökéletes elég, ha szinte csak tápot eszik. Abból is persze a jobb, nedvesebb minõségût. A konzerv, és alutasakos/tálcás kaják 80%-a víz. Lehet, hogy jól lakik vele és jobban ízlik neki, de alig van benne tápanyag. Ráadásul ezekbe sok felesleges vacak van. Ezt sem árt neki adni naponta, de a száraz kajában van a tömény tápanyag és vitamin.
Ez rá van írva a csomagolásra. Ilyen korban érdemes junior táppal kezdeni. :)
Rossmann-ban lehet kapni a Winstont. Mi konzervet veszünk, de van alutasakos is, és lehet, hogy kölyöknek való is, azt nem tudom. Mindenesetre ez elég híg szószban van, így folyadékhoz is jut a macsek. A miénk ugyanis nem hajlandó inni sem vizet, sem tejet. Ez a kaja 6 féle ízben van, és elég jó áron. Kb 130 Ft. A miénk csak ezt eszi meg. A méregdrága whiskastól, meg darlingtól csak a lábát rázza... :)
Mi vettünk multifitet, de nem ették a kicsik, inkább az adultot ették. Persze, lehet, hogy csak nekik nem ízlett.
A Topix tényleg jó, csak nem kölyöktáp.Nézz körül a Fressnapfban, ott biztos találsz megfelelõ eledelt.Például a MultiFit egész jó.
Már kaphat szárazeledelt és tasakost is.Szárazeledel állhat elõtte egész nap+egy alutasakos kétszerre felosztva.Én legalábbis így szoktam adni a cicámnak.
Az utolsó válaszolónak igaza van. Én is most kapok macskát, és beszéltünk egy szakértõvel aki szerint a macska felnött korában ne egyen annyi tasakos kaját, de viszont a legjobb ha csak tápot kap de száraz mindig legyen elõtte, és friss víz. Én is a legjobb táppal etettem az eddigi macskáimat.
Száraz kaja és friss víz mindig legyen elõtte, persze még junior kaja. 2 hónapos cicának meg bõven elég napi 3-szor tasakos vagy konzerv.
Vigyázz, mert ha rákattan a tápra, nem fogja megenni a házi kaját. Tapasztalat...
Ne kapasd el!! Szerintem simán adhatsz neki olyat, amit te is megeszel, és hozzá valami vitamint, mert amikor az én cicám kicsi volt, mindent megevett, aztán rászoktattuk a tasakos kajára, és már mást nem eszik meg!
Elõzõ vagyok. A winstont világoskék csomagolásban keresd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!