Találatok a következő kifejezésre: Egy 7 yorki (13 db)

az a változás hogy mondjuk kicsit másképp megy vagy olyan mintha szédülne, de amúgy lehet jobb lenne ha elvinnéd orvoshoz..
2. vagyok, az enyém tényleg egy kicsit idõsebb volt. Az elsõnek van igaza!
eleve 7 hetes kutyának az anyja mellett a helye még, de ha kicsit belegondolnál, hogy te a fejedre esel egy a magasságodnál 6-8× magasabb épületrõl, akkor veled mi történne, akkor belátnád, hogy már rég az orvosnál kéne legyél a kutyával
A kérdező hozzászólása: De úgy semmi baja itt alszik melletem. És nekem jóval kisebb az ágyam mint ahonnan leesett, és már onnan is leesett párszor.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted ?Milyen változás?
A kérdező hozzászólása: Most akkor menjek el dokihoz?
Ha semmit nem veszel észre rajta, nem hiszem. Nekem is volt hasonló, de semmi baja nincs 4év múlva sem :) De ha egy kis változást is látsz, vidd azonnal orvoshoz!!!
A kérdező hozzászólása: De amikor leesett akkor ugyanúgy szaladgált utánna meg elment aludni.
szerintem nem lesz semmi baja ha ugyan úgy viselkedik mint eddig akkor aggódásra semmi ok. De azért figyelgesd nehogy késõbb jelentkezzen rajta valami bár nem hinném.
A kérdező hozzászólása: Amya is ezt mondta.Remélem tényleg nem lesz semmi baja.Köszi a válaszokat.
Ha hány, szédül, láthatóan fájdalma van, elesett, akkor azonnal állatorvos, mert agyrázkódása lehet, vagy a nyakát is meghúzhatta. De a yorkik kemény kis teremtmények, remélhetõleg megússza.
Ne aggódj ha akkor nem történt komolyabb esemény akkor nem lesz következménye. Nekünk is volt hasonló, mondjuk Õ felugrott és a hátán landolt, majd elájult... Orvoshoz vittük, de nem lett következménye. Sokszor fog még nyekkenni, mivel amúgy is nyafis fajták. :) Sok örömet a picihez!
Soha nem kell ragasztani a fülét, feleslegesen ne kínozd egy keverék kutyánál nem mindegy?
Elsõvel egyet értek. Pláne, hogy nem csak azért nem kell, mert keverék... hanem neki sem jó. gondolj bele, ha neked ragasztgatnák a füled... Még a fajtiszta kutyusoknál sem értek ezzel egyet.

Mennyi kaját adjak egy 7 hetes yorkinak?

Párizsit és pedigree junior konzervet szoktam neki adni ,de sztem túl sok amit adok ,mert kajálás végére olyan mint egy hordó. 1 nap 3x kap ,de a pedigré juniorból kb. hány szemet adjak?

Legjobb válasz: Én a kis kutyámnak vettem a kutya eledel boltba nyers nyúltüdõ csirke nyesedék,máj,stb. Ezt felforraltam és utána apró kockára össze vágtam neki és és kevés fõt rizs,vagy zöldséggel össze kevertem, A zöldséget úgy csinálom meg neki még most is,hogy ami a s.répáról,petrezselyem ,zeller,burgonya,karalábé . zöldségeket meg mosom és letisztítom és külsejét a hulladékát amit elég sok. Megfõzöm és bot mixerrel péppé mixerem és ezt teszem a rizsre és a kockára vágott szín húsit. Nincs az a táp amivel ezt ûberelni lehet. A kiskutyám most karácsonykor lesz 18 éves Íme egy kép 1 hete készült róla. http://kepfeltoltes.hu/121031/IMG_20121029_081039_0_www.kepf..

Én a kis kutyámnak vettem a kutya eledel boltba nyers nyúltüdõ csirke nyesedék, máj, stb. Ezt felforraltam és utána apró kockára össze vágtam neki és és kevés fõt rizs, vagy zöldséggel össze kevertem, A zöldséget úgy csinálom meg neki még most is, hogy ami a s.répáról, petrezselyem , zeller, burgonya, karalábé . zöldségeket meg mosom és letisztítom és külsejét a hulladékát amit elég sok. Megfõzöm és bot mixerrel péppé mixerem és ezt teszem a rizsre és a kockára vágott szín húsit. Nincs az a táp amivel ezt ûberelni lehet. A kiskutyám most karácsonykor lesz 18 éves Íme egy kép 1 hete készült róla. http://kepfeltoltes.hu/121031/IMG_20121029_081039_0_www.kepf..
10 deka ételnél ne hagyj többet.Nem baj ha kicsit éhes marad.Inkább mint túl etesd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép kutyusod van! Büszke lehetsz rá! A receptet pedig köszi! :) A többieknek is köszönöm a gyors válaszokat. Már csak a megfelelõ adagot kell majd eltalálnom. Nem akarom túletetni.
A párizsi és a Pedigree sz*rt sem érnek. De most komolyan. Egyiket se adj neki! Párizsit használhatod esetleg jutalomfalatnak. A táp amit adsz neki, az jó, ha apró szemû. Tehát ha kimondottan a kistestû kutyáknak valót veszed. Kicsit beáztathatod meleg vízbe( ne forróba!), vársz pár percet és adhatod is. A csomagoláson pedig rajta van, hogy mennyit kell belõle adni. Azt tartsd be!
A kérdező hozzászólása: napi 1 konzervet nem eszik meg.. az rengeteg lenne :)
Közben írtad, hogy royal táppal is etetsz, úgyhogy akkor maradj inkább csak annál, és a párizsit meg pedigrét hanyagold.
Amikkel etetsz, az nagyon nem jó a kutyának...:( Tudom, hogy a Pedigee-t úgy reklámozzák, mint valami szuper jó tápot. De nem az. Olyan reklám ez, mint a márkás hosszabbító szempillaspirál. Semmivel sem lesz hosszabb a szempillád, viszont rohadt drága. A kutyád amúgy is keveset eszik, ezért az is jó lenne, ha fõznétek neki. Ha jól kiszámolod, anyagilag sokkal megterhelõbb a pedigré. De ha fõzni nem akarsz, akkor valami prémium táppal kellene próbálkoznod. Ami jó, de nem a legdrágább, az a Brit Care például. 9 ezer ft körül van, de neked olyan apró a kutyád, hogy ez a táp több hónapra elegendõ. És ha kiszámolod, akkor pedigré(pláne a konzerv) tart 1-2 napig, és még a legkisebb konzerv is 300ft körüli. Na most ha ezt egy hónapra kiszámolod, akkor napi egy konzerv az egy hónapba kb 6 ezer ft lenne. A 9 ezres táp(ami 12 kg) akár fél évig is elég lehet.
A kérdező hozzászólása: ahol vettem ott óriás tápok vannak és zacsiba adják.. kb mennyi legyen az a mennyiség amit adok 40dkg kutyunak nem sok a 10dkg?
ahha vízbe áztasd be neki picit, hogy puha legyen. Etetési útmutató ott a hátulján.
A kérdező hozzászólása: Royal táp van neki. Vízbe rakjam be elõtte?
ebbõl tudod mi a tápanyag neki? Semmi! Párizsiból és konzervbõl nem tud megélni fõleg hogy ilyen silány minõségû konzervnek 80-90%-a csak víz többi ipari hulladék minõségû hús. Adj neki beáztatott száraztápot juniort, de ne pedigreet meg chappyt meg ilyen multikban kapható tápot hanem prémium illetve szuperprémium tápból.
Ez a royal c mini junior etetési táblázata: http://www.zooplus.hu/shop/kutya/szaraz_kutyatap/royal_canin.. Ez pedig a mini starter-kora szerint még ez lenne a megfelelõ neki: http://www.zooplus.hu/shop/kutya/szaraz_kutyatap/royal_canin.. Még ne adj mást egy darabig mellé, többször -a napi adagot elosztva kapjon enni, áztatás is jó ötlet.Ha nagyon hízik, akkor csökkentsd a mennyiséget, ez nem szentírás, minden egyed más!!


Milyen nemû yorki kutyust vegyek? Van egy 7 éves kan sziámi cicám! A macska ivartalanítva van!

Legjobb válasz: Nekem volt szukám és vannak kanjaim most. Szerintem mindegy :)

Nekem volt szukám és vannak kanjaim most. Szerintem mindegy :)
Teljesen mind1, a neveléstõl függ.A kutyát is ivartalanítva könnyebb dolgod lesz.

Napi hány gramm táp szükséges egy 7 hónapos yorkinak?

Legjobb válasz: Amennyi a táp zacskójára rá van írva. Ez táponként változik. Milyen táppal eteted, vagy most szeretnél átállni rá?

Amennyi a táp zacskójára rá van írva. Ez táponként változik. Milyen táppal eteted, vagy most szeretnél átállni rá?
A kérdező hozzászólása: Az a , , baj", hogy nem zacskósat vettem , csak kimérve vettem 1 kg-ot. Valami natural valami állítólag ugyanolyan minõségbe, mint a Royal árban picit alatta van, de összetevõileg nem.
Annyit tudsz azért, hogy pl fehérjetartalma háyn % meg a zsírtartalma?
Érdemes lenne szerintem egy fajta tápnál maradnotok, ami megbízható, tudod ki a gyártója stb. Ki tudja, hogy az ilyen kimért tápok mióta állnak ott, miket tartalmaznak, stb. Happy Dog táp esetleg? Royalnál olcsóbb, de nagyon jó!
Menj vissza a boltba, és kérdezd meg. Vagy ha nagyjából be tudod lõni a minõségét, keress a neten hasonló táphoz adagolási útmutatót, és aszerint etesd, aztán ha hízik vagy fogy, változtass az adagon.

Egy 7 éves yorki kutyus képes lehet még az ellésre?

Legjobb válasz: Elsõ fialásra? Sztem idõs hozzá. Amúgy akkor is, ha nem elsõ fialás.

Elsõ fialásra? Sztem idõs hozzá. Amúgy akkor is, ha nem elsõ fialás.
Ha nincs pénzed egy kiskutyára akkor hogyan akarod fizetni az állatorvosi költségeket és az anyakutya specciális táplálását, a kicsik otlását, orvosi ellenõrzéseket? Csak kérdezem, nem kötekedésbõl. Légyszi' válaszolj rá.
A yorkik 9 éves koráig bírnak elleni de csak akkor ha egézséges!
Nem ajánlom mert nem biztos hogy ki fogja tudni hordani mert nem tágul már úgy mint egy fiatal. Amúgy ha átszámolod emberi idõre 57 éves. Ha mégis ki tudja hordani nem fog simán menni az ellés valószínû hogy császározni kell ami ugye altatás végigvágják az egész hasát a kicsik kábák lesznek két napot ülhetsz mellettük hogy noszogasd õket nehogy végleg elaludjanak. És az anyának is elapadhat a teje akkor táppal szoptathatod õket 3 óránként és ha félrenyel fertõzést kap és elpusztul. Amúgy egy császár 50ezer. Ennyiért meg már kapsz kiskutyát készen:)
Heló! Orvosi vizsgálat után (ha a doki is rábólint) be lehet fedeztetni. A vemhesség alatt fokozott oda figyelést igényel, rendszeres orvosi vizsgálatot, állapot ellenõrzést. Szülés közben (ha szükség lesz rá) orvosi segítséget. Ne hallgass ezekre a nagy okosokra, hallgass inkább egy állatorvosra, vidd el, mutasd meg neki, kérd ki a véleményét, de szerintem azt fogja mondani amit írtam. Sok sikert! Minden jót!
100%- ban egyetértek az elõttem szólóval (értékeltem is :D) már késõ ahhoz, hogy fialjon, ha számít az anya(?)kutya egészsége is. Amúgy ha rendesen, egészségesen akarnád elletni a kutyust, az többe kerülne, mint ha vennétek egy kis yorkit. Én is az ivartalanítást ajánlanám inkább. Nekem 5- bõl 5 lánykutyámnak lett idõskorában "nõgyógyászati" daganatos betegsége, ami miatt mindenképpen mûteni kellett õket, csak kockázatosabb volt idõs korban. Nem yorkik.
Amúgy mi az, hogy nem lehet megfizetni õket? Egy kutyának kell, hogy értéke legyen, fõleg egy jól tenyészett fajtatiszta kutyának. Persze lehet szaporítani 10-20000Ft-ért is, de azok max küllemükben lesznek igazi egészséges fajtatiszta kutyák. 7 évs korban már ne ellesd a kutyát, sõt el kéne gondolkodni az ivartalanításon is, hiszen ezzel megelõzhetõ egy idõskori daganatos betegség ami a méhébn alakulhat ki, és fõleg az ilyen agyonszaporított divatfajtáknál gyakori.
Határeset. Én már nem ajánlanám, fõleg nem ilyen kis méretû kutyáknál.
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ csak nagyon szeretnék kis yorky babát mert nem lehet megfizetni õket!! köszi
Utolsó vagyok. Jav: speciális :-) Amúgy most látom, hoyg több, mint 2 éves a kérdés, már biztos nem aktuális...

Hogy kell etetni egy 7-8 hetes yorki kölyköt?

1 nap ugynazt a kaját kapja 3-szor, v váltogassam az ételt, vagy csak minden másnap kapjon más kaját????

Legjobb válasz: én is hallottam hogy a krumplit nem tudja megemészteni a kutya, de például ha hasmenése van valamiért, akkor az állatorvos szokta javasolni. ha esetleg megbetegszik, hány vagy hasmenése van muszáj neki házi kosztot adni, mással nem tudod diétáztatni. Hasmenéskor: például rizst, krumplit, parízert, szoktak javasolni. ha bármi kérdésed van tedd fel majd figyelek és megpróbálok segíteni.

én is hallottam hogy a krumplit nem tudja megemészteni a kutya, de például ha hasmenése van valamiért, akkor az állatorvos szokta javasolni. ha esetleg megbetegszik, hány vagy hasmenése van muszáj neki házi kosztot adni, mással nem tudod diétáztatni. Hasmenéskor: például rizst, krumplit, parízert, szoktak javasolni. ha bármi kérdésed van tedd fel majd figyelek és megpróbálok segíteni.
Szia! Nekem van egy négyéves yorkim... Én is 8 hetes hoztam el a tenyésztõtõl... És csak tápot adtam neki... És azóta is azt... van a royal canin táp ezt ajánlom ebbõl van külön yorkshireknek kifejlesztett de ez drágább egy picit... A másik royal canin pedig egy általánosított minden kutyának ez gyengébb minõségû de olcsóbb... A másik gyártó amit ajánlok az Eukanuba ez is jó tápot gyárt... Ám van néhány dolog amit tudni kell...Elõször az etetés: A táp minden ásványi anyagot tartalmaz amire a kutyának szüksége van. Kivéve a víz... Neked kell eldöntened, hogy szeretnéd etetni... Nekem például ki van téve állandóan a kajája... De vannak ismerõseim akik reggel 8-kor délbe és estére kiteszik egy negyedórára a tálat és annyit egyen, hogy kibírja szerintem az elsõ barátságosabb... Házikosztot egyáltalán nem, egy a krumplit nem tudja megemészteni ez csak problémákat eredményez a másik pedig lehet nem lesz hajlandó megenni a tápot. Van egy másik probléma az engedékenység... Ez azon nyílvánul meg mivel hihetetlen inteligens a kutya ezért ha nem engeded fel tegyük fel a kanapéra akkor addig nem fog felmenni de amint felengeded onnantól nem tudod leszokatni. Úgyanígy van az asztalnál evéssel amint adsz neki egy villányit utánna ott fog kuncsorogni és vonyítani ugatni ez kellemetlen ha vendégek vannak... Nah visszatérve a lényegre a kutya szempontjából az a legjobb ha tápot kap ennek az ízesítését marha, csirke , bárány szabadon változtathatod ... Hosszú távon elõnyösebbnek tartom a száraz tápot... 8 hetes korban még kaphat egy kis tejet de ne állandóan az legyen elõtte... Remélem tudtam segíteni ha lenne még kérdésed [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Ezzel azthiszem mindenre válaszoltál amit tudni szerettem volna... Úgyhogy mégegyszer köszönöm!!!
én azt hallottam hogy tejet csak vízzel hígítva kaphat a kutya. a tehéntej okozhat hasmenést. és az szerintem tuti nem jó ha egy kölyök kutya elõtt állandóan ott van a kaja, mert némelyik hajlamos annyit zabálni hogy a végén kihánnya, és utána esetleg a finnyásabb már nem eszi meg az az ételet, de nem is eza fõ probléma vele hanem hogy nem egészséges ha megterheli a gyomrát. és egy pici kutya biztos nem tudja mi az elég! meg némelyik felnõtt sem, és könnyen elhízhat, ami szintén nem egészséges. én felnõtt kutyámnak is napjában egyszer adok enni, igaz õ németjuhász, és nagyon jól van. a tápokon egyébként le van írva a napi adag viszont fontos hogy MINDIG legyen a kutya elõtt víz, cserélve, naponta 2-3szor, fõleg nyáron nagyon fontos!! egyébként kutyaeledeles boltban szivesen adnak felvilágosítást, feltéve ha megfelelõ ember dolgozik ott! vagy kérdezd meg az egyik oltás alkalmával az állatorvost! és szerintem néha egy kis házikoszttól sem lesz semmi baja, mert mi volt akkor amikor még nem volt kutyatáp? akkor is voltak kutyák is meg kutyatenyésztõk is.

A yorki kibir kb 6-7 orat egyedul jatekokkal es etellel?

Szeretnek venni egyet de tudni szeretnem ha kibir kb 6 vagy 7 orat a lakasban egyedul ha kiviszem mielott elmenyek mivel iskolaidoben a szuleim nincsenek itthon es en iskolaba jarok.

Legjobb válasz: Várd meg a nyári szünetet! Akkor otthon tudsz lenni vele. Egy kiskutya az elsõ idõkben folyamatos felügyeletet igényel. És egy yorki 100.000 Ft és nem 30.000!

Várd meg a nyári szünetet! Akkor otthon tudsz lenni vele. Egy kiskutya az elsõ idõkben folyamatos felügyeletet igényel. És egy yorki 100.000 Ft és nem 30.000!
Pici korában (2-3 hónaposan) még nem bír ki ennyit, 1-2 óránként le kell vinni, így javaslom, hogy nyári szünet elején vegyétek, mikor egész nap vele tudsz lenni. Mire elkezdõdik a suli, és kb. 5 hónapos lesz, addigra ki fog bírni ennyit. Etetés: Nem szabad elõtte hagyni soha, viszont friss víz folyamatosan legyen elõtte. Etetni fél éves koráig napi 3x kell, elosztva a napi adagját. Ha nem eszi meg, el kell venni elõle és következõ etetéskor újra felajánlani neki. Ha folyamatosan elõtte van, akkor csak szemezgetni fog egész nap, és mivel nem tudod mikor evett utoljára, elõfordulhat h pont evés után viszed le futkorászni, és gyomorcsavarodást kaphat.

Van egy yorkie 7 hónapos kiskutyám. Előfordul hogy néha sárgás slájmszerűt hány, mitől lehet ez? Vagy vigyem el dokihoz?

Legjobb válasz: A Pedigréét hagyd ki az étrendjébõl, házikosztot is csak keveset. Nekem midnen bajom volt a kutyámmal, amíg evett házikosztott, hányt, hasmenése volt, bepisilt, ahogy átálltunk egy jóminõségû tápra megszûntek ezek a gondok. Néha az enyém is hányt ilyen sárgát, nem vittem orvoshoz, szerintem nem nagy baj, de a táplálásánál figyelj jobban oda. Egy Yorkie etetése még a legdrágább tápból is kicsi összeg, ne sajnáld tõle!!!

A Pedigréét hagyd ki az étrendjébõl, házikosztot is csak keveset. Nekem midnen bajom volt a kutyámmal, amíg evett házikosztott, hányt, hasmenése volt, bepisilt, ahogy átálltunk egy jóminõségû tápra megszûntek ezek a gondok. Néha az enyém is hányt ilyen sárgát, nem vittem orvoshoz, szerintem nem nagy baj, de a táplálásánál figyelj jobban oda. Egy Yorkie etetése még a legdrágább tápból is kicsi összeg, ne sajnáld tõle!!!
semi gond, elõfordul h néha gond a van agyomrukkal. van fehér habos hányás is, az meg a tul sok sav. ha minden nap vagy másnap hány akkor viszont doki!figyeld h iszik e rendesen. az ilyen kiskutyáknál nagy a kiszáradás veszélye! a hányás akkor a legveszélyesebb ha hasmenéssel párosul, akkor biztos h baj van. ha egy hétig hányik akkor ott nagyobb a gond...
Nem ártana dokinak megmutatni, sok mindentõl lehet. Mit etetsz vele egyébként?
A kérdező hozzászólása: Szinte mindent megeszik, de a házi kajcsit persze elõnyben részesíti, de igyekszem neki való kutyakaját is adni neki szárazat és konzervet egyaránt.Szárazból Pedigree-t vagy Royal Cannin-t kap, konzervból pedig Selekt Gold-ot.
Lehet túlzott gyomorsavtermeléstõl kezdve sok minden. Pedigree-t meg hasonló szemeteket dobd ki, "sarki bolti"táppal általában ne etesd. Az, hogy más nem törõdik a kutyája ilyen problémájával, nem jelenti azt, hogy te se vidd dokihoz, a te kutyádnál lehet teljesen mástól is.
A kutyának nem ideális, ha össze-vissza eszik mindenfélét. Állj rá egy fajta tápra. Házi kosztból pedig ne adjál semmit, amiben fûszer van.
2 hónap alatt nem lehetne tenyésztõtõl venni
Kizártnak tartom, hogy fajta tiszta lenne, mivel 8 hetes korukig nem szabad elválasztani a kölyköket az anyjuktól. Ezt egy igazi tenyésztõ nem kockáztatná.
ha nincs törzskönyve, és pénzt adtál érte, akkor becsaptak (még akkor is, ha a színe rendben van). ha adás-vételi szerzõdésed nincs, akkor semmit sem tehetsz. legközelebb légy körültekintõbb, a kutyának pedig legyél jó és felelõs gazdája, és még véletlenül se szaporítsd.
Ha tenyésztõtõl vetted, akkor kell lennie törzskönyvnek, de mivel 7 hetesed vetted, nem az. Normális tenyésztõ nem fogja neked oda adni 7 hetesen. Zsákba macska a tiéd. Vagy az vagy nem. A lényeg hogy biztosan nem fajta tiszta.
Melyik kennelbõl származik a kicsi? Elvileg lenni kéne nálad egy törzskönyvnek és egy adásvételinek. Ha legalább az adásvételi megvan ezek közül, akkor reklamálhatsz, de am a kölykök ennyi idõsen még változnak a végleges színük késõbb alakul ki. Ha pedig szaporítótól van pl az expresszrõl akkor, ne hidd h valóban fajtatiszta kutyát adott el, az számít annak amelyik rendesen le van papírozva. Képed dobsz fel róla?
Az nem becsapás, ha egy törzskönyv nélküli kutyáról kiderül, hogy keverék.
Ha nincs szerzõdés, akkor így járt.Nem reklamálhat akkor sem, ha a kutya keverék.Tanul az esetbõl, és legközelebb nem pénzel szaporítót.
Hét hetesen tenyésztõ nem ad ki kiskutyát (többek között azért, mert törvénybe ütközik - „Az eb, macska és görény kölyköket nyolchetes korukig anyjukkal kell tartani"). Vagy yorki, vagy nem, vagy beteg lesz, vagy nem. Utolsó válaszoló, neked pedig gratulálok, hogy segítesz Magyarország állattartási kultúráját a béka segge alatt, a kóbor kutyák számát pedig az egekben tartani. Gondolom, ha te potyogtatnád folyamatosan a kölyköket, az is hasonlóan vicces, kedves kis történet lenne. Szerencsétlen.
#8 Már mért ne lenne az? Ha vette, akkor fizetett érte. Õ yorkiért fizetett, de lehet nem azt kapta. Ez becsapás, eltekintve attól hogy nem tenyésztõtõl van a kutya.
nekünk is 2 yorki kutyánk van, nem tenyésztjük õket de ha becsúsznak a kölykök akkor eladjuk õket, az utóbbiakat 6-7 hetesen mert már önállóan ettek. és normális ha világosodik ahogy idõsebb lesz. Van ami barnás de lehet hogy teljesen ki fog õszülni.
Valóban, õ yorkiért fizetett, de simán elhozott törzskönyv nélkül egy kölyköt. Ettõl a ponttól nem átverés, ugyanis fajtatiszta kutya származását törzskönyv igazolja. Ha törzskönyv nincs, akkor a kutya nem fajtatiszta - ez pedig még a helyszínen, fizetés elõtt kiderült nyilvánvalóan.
A kérdező hozzászólása: 9-hetes "yorkim" hátán elégé barna kezd lenni a bundája szerintetek? Ez mi lehet?
változik a színe. mivel valószínûleg nem fajtatiszta senki sem tudhatja, hogy hogy fog kinézni felnõtten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!