Találatok a következő kifejezésre: Egy 7 terhességet akkor is (3 db)

Egy 7 hetes terhességet akkor is észrevesz a doki, ha csak rutin nőgyógyászati vizsgálatot csinál? Csinál hüvelyi ultrahangot is.

Legjobb válasz: Szia! Igen 7 hetesen már tapintásra is észre kell vennie, sõt valamiféle szívhang is lesz, UH-t valszeg csinál.

Szia! Igen 7 hetesen már tapintásra is észre kell vennie, sõt valamiféle szívhang is lesz, UH-t valszeg csinál.
igen 7-en már látja bent. vagy is érzékeli hogy nö valami, ezért megkérdezi az uccso mensit (igaz azt mindig) aztán meg hogy nem feszül-e melled, hogy nem érzed-e rosszul magad stb. ilyenkor terheségre gyanakszik és kapásbol csinál egy tesztet az kimutatja és ultrahangoz.
abbólfog kérdezõskodni, hogy valamivel puhább a méhed mint alapesetben és a felülete redõs lesz , tapintásra ezt érzi és majd kérdez, mert õ csak gyanítja a terhességet. Akkor csnál hüvelyi uh-t ha kimondottan feltételezhetõ a terhesség. Ezt a kérdést úgy tetted fel, mintha nem szeretnéd, hogy észrevegye, vagy mintha azt mondta volna, hogy nincs terhesség, miközben te sejted, hogy van. Mire is gondolsz megvizsgált már?? Ha elmaradt a mensi akkor mindenképp meg kellene néznie, hogy kiderüljön a dolog.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert múlt héten voltam dokinál. Most kellett volna megjönnie, de nem jött. Viszont, ha terhes lennék, akkor 7 hetesnek kellett volna lennem akkor, mert azóta a párom külföldön van. Akkor még nem gondoltam terhességre, ezért kérdeztem, hogy ha az lennék, akkor látta volna.
A kérdező hozzászólása: Ja, és csinált uh-t, csak úgy. Ez kijelentés volt, nem kérdés.
Várd meg, hogy elmarad- e a menzesz. Az a legbiztosabb, mert mindenkinél változó az, hogy mikor van a beágyazódás.
Nem kell megõrülni. Ha két hét múlva várható a vérzésed és 12 napja volt az aktus, akkor teszt nélkül is megmondom neked, hogy nem vagy terhes.
Igaza van az utolsó válaszolónak! Még akkor biztos, hogy nem vagy terhes. Én két héttel a menzesz elõtt még csak a peteérésnél tartottam és akkor bújtam össze a párommal. Rá 14 nappal történt a beágyazódás és 16 nap múlva már egyértelmûen pozitív lett a teszt. Türelmet neked!
Attól még lehet terhes! És aki menses alatt illetve a végén esik teherbe?Nem egy ilyet hallottam már . Lehet ritka, de nem lehet kizárni.Aktus után 14-15 nappal csinálj egy tesztet. De teljesen kizárni a terhességet aktus után 18 nappal lehet...
A kérdező hozzászólása: Az még legalább két hét. Addig megõrülök.

7 hónapja szoptatok azóta nem jött meg a memstruaciom. Van aki azt mondja örüljek, de anyukám szerint orvoshoz kellene mennem ezzel. Más is volt így? 6hetesen írtak fel egy diamilla nevű fogamzásgátló félét, de nem szedem. Terhesség azonban kizárt!

Aki volt így, annak az orvos mit adott/mondott? Első baba, 28 vagyok.

Legjobb válasz: Nem kell orvoshoz menni, van aki egyáltalán nem menstruál szoptatás alatt, van aki igen. Ez egyén függõ. Nincs semmi gond, majd jelentkezik a mensi, örülj amíg nem :D

Nem kell orvoshoz menni, van aki egyáltalán nem menstruál szoptatás alatt, van aki igen. Ez egyén függõ. Nincs semmi gond, majd jelentkezik a mensi, örülj amíg nem :D
17 hónapos a fiam, reggel-este szopizik még, nekem a teherbeesésem óta nem jött meg. Én mondjuk cerazettet szedek, a doki szerint ez így teljesen rendben van. Annyit mondott, hogy ha abbahagyom a szoptatást menjek vissza, valószínûleg utána kb 2 hónap múlva fog elõször megjönni.
nekem is 8hónappal szülés után jött meg elõször. 6 hetes kontrollon elmondta a doki, h most majd arra számíthatok, hogy vagy megjön, vagy nem jön, vagy összevissza jön, de emiatt ne aggódjak, szoptatás alatt teljesen normális az összes verzió.
Elsõ gyerekem 11 hónapos korában jött meg, még szoptattam. A kicsi most lesz 13 hónapos és még nem jött meg, õ is szopik még elég gyakran. Teljesen normális, ha nem jön meg szoptatás alatt, még az is belefér, ha össze-vissza jön meg, kimarad néhány hónap (ismerõsöm 2-3 havonta menzeszelt). És nekem sem hiányzik! :)
8 hónapja szoptatok és még nem jött meg, doki is megnyugtatott, hogy szoptatás alatt ez normális.én meg örülök, nem hiányzik még:-) ne aggódj !
18 honapra jott meg.
dehogy kell menned. sok nö egyáltalán nem mentruál addig amig szoptat elvileg a anygkönyv szerint is igy kéne lennie. Mivel az emelkedett prolaktin miatt nincs peteérés. Persze sokaknak megjön még szoptatás alatt. Akkor kell menned orvoshoz ha már egyáltalán nem szoptatsz legalább fél éve és még nem jött meg. Édesanyád nagy butaságot mondott neked. Olvass utána kicsit a szoptatás hormonális hatásainak, és ajánlom hogy ö is mielött butaságokat beszél.
6honapig szoptattam 100% ban 8honappal a szülés után jött meg! Nagyon jó volt ameg nem kinzott havonta! Ne aggódj! Teljesen normális!
Nyugi ez teljesen normalis, majd ha mar ritkulni fognak a szopik akkor lehet megjon. :-) hasznald ki meg ezt kis idot. :-)
Teljesen normális, hogy még nem jött meg. Van akinek korán, 2-3-4 hónappal a szülés után megjön, van akinek 1, 5 év múlva (sem). Amíg szoptatsz ez természetes.
Ez teljesen normalis, legtobb esetben ez igy is van. En 20 honapig szoptattam es csak 15 honap utan jott meg eloszor.
Nekem 16 hónap után jött meg elõször. 7 hónap még semmi. :) Tényleg addig örülj, amíg nem kell még ezzel is foglalkozni, én vígan megvoltam nélküle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon megnyugodtam, ééés akkor örülök is, hogy még nem jött meg :) nekem sem hiányzik :D
Elsõ szülésem után 13, második után 15 hónappal jött meg elõször. Csak arra vigyázz, hogy ugyan úgy teherbe eshetsz, hiszen az elsõ menstruáció elõtt lehet peteérés. :) Csak nehogy nagyon rábízd magad, persze ha akartok rögtön tesót, akkor könnyen vagy. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!