Találatok a következő kifejezésre: Egy 7 5 kilós (3 db)

Mennyi folyadékra van szüksége egy 7, 5 hónapos 8 kilós kisbabának?

Kislányom nagyon keveset iszik, jó ha 150 ml vizet megiszik egy nap. A teát és a gyümölcsléket sajna nem szereti. Mit tegyek hogy többet igyon?

Legjobb válasz: Ez érdekes, az én babóm 3,5 hónapos és majdnem 8 kg. Fõleg tápszeres, napi kb. fél liter megvan, és kb. 100-200 ml plusz vizet, vagy teát iszik. Én úgy látom ez elég neki. Gyümölcslevet õ sem iszik, nem ízlik neki, de a Hipp málna-csipkebogyó tea fogy rendesen.

Ez érdekes, az én babóm 3, 5 hónapos és majdnem 8 kg. Fõleg tápszeres, napi kb. fél liter megvan, és kb. 100-200 ml plusz vizet, vagy teát iszik. Én úgy látom ez elég neki. Gyümölcslevet õ sem iszik, nem ízlik neki, de a Hipp málna-csipkebogyó tea fogy rendesen.
Elvileg a gyerekek folyadékszükséglete 125-150 ml/testsúlykilogramm. Szóval egy 8 kg babának elvileg 1-1, 2 l folyadékot kellene meginni. Ebben benn a tápszer/anyatej, joghurt, gyümölcslé, viz, gondolom eszik gyümölcsöt, zöldséget, aminek szintén magas a folyadéktartalma, és ne felejtsük el, hogy a hamikban is van bõven folyadék. Na az én lányom soha nem itta meg az elõirt mennyiséget és még ma sem iszik napi 1 liternél többet, pedig 10, 5 kg és 15 hónapos. Tudják a babák, hogy mennyi folyadékra és táplálékra van szükségük. Ne aggódj!

Egy 7 hetes 5 kilós babának naponta hányszor kellene szopnia?

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy kellene. Minden baba más, egyen amikor éhes. Annál jobb nincs. Neki is, meg a tejednek is.

Olyan nincs, hogy kellene. Minden baba más, egyen amikor éhes. Annál jobb nincs. Neki is, meg a tejednek is.
Annyiazor, ahányszor a baba ke´r.Ha csak szopizik, nem fog elhízni, csak e´des hurkás lessz, mint az én lányom.
Minimumra vagy maximumra vagy kíváncsi :D Szerintem minimum 5-6 alkalommal, maximum óránként :)
Mi ugyanekkorák vagyunk, és 5-6 alkalommal szopcsizik a Babám. Ennyi elég neki. Próbáltam felébresztgetni 3 óránként, de teljesen kikészült a Picúr, úgyhogy most hagyom, akkor eszik amikor õ kér.
A kérdező hozzászólása: Vagy 6, 5 kiló. Nem tudom pontosan.
jó husiban van, két hónaposan 7 kiló!!! :) a súlya alapján én minimum 74-eset javasolnék, de nagyobb is lehet, nõni biztosan fog, összemenni már nem! :)
biztos hogy 2, 2és fél hónaposan 7 kg?:) egyébként igen, min. 74-es, és az sose baj ha "lötyög" rajta egy kicsit, nagyon hamar belenõ! :)
Viszonyításképpen: Az én lányom 7kiló, 4 hós. Bodyból 68-at, rugiból 62-et hord még.
Elõzõ vagyok: 68-asnál kisebbet semmiképpen ne vegyél neki.
Szia! Nyárra tuti kell a 74-es méret!
Hát attól függ, hogy azt akarod e, hogy most jó legyen rá. Az én fiam 2, 5 hós, és majdnem 6, 5 kg. Most hordjuk a 62 ruhákat, de van, ami még kicsit hosszú. Én 68-asnál kisebbet nem vennék a helyedben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!