Találatok a következő kifejezésre: Egy 6 babának miket kell már tudnia (2 db)

Egy 6 hónapos babának miket kell már tudnia?

Pl:ülni,kúszni stb....

Legjobb válasz: Szia! Ez nagyon múlik azon, hogy mennyire erõs a pici. Nekem 6 hónaposan már mászott, ülni csak úgy tudott, ha jobbról-balról kitámasztottuk. ne aggódj, ha még nem csinálja, ha elég erõsnek érzi magát, akkor úgy sem tudod lekötni sem.

Szia! Ez nagyon múlik azon, hogy mennyire erõs a pici. Nekem 6 hónaposan már mászott, ülni csak úgy tudott, ha jobbról-balról kitámasztottuk. ne aggódj, ha még nem csinálja, ha elég erõsnek érzi magát, akkor úgy sem tudod lekötni sem.
szia, Ez teljesen eltérõ lehet... Az én kiscsajszm 22. töltötte a 6. hónapot. Pár napja kezdett kúszni. Egyébként ezeket csinálja régóta: karjaival kitámaszt, tárgyakat egyik kezébõl a másikba vesz, kiabál, kacag, nevet, négykézlábra pattan, elõre-hátra billeg, hanyatfekve fogja a lábait, mellkashoz húzza, leveszi a zokniját, mindent visz a szájába, minden érdekli, apró mintákat pórbál leszedni, szokjuk a bilit, stb....na hát valami ilyesmi, bár tuti sokmindent kihagytam..:) Írj privit, hogy nálatok hogyan fejlõdik a drága.

Egy 6 hónapos babának már mit kell tudnia?

Legjobb válasz: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/fejlodes_koveto.php?DATU.. Persze, ezek nagy általánosságban érvényesek! van olyan baba, aki ennél többet, a másik kicsit kevesebbet tud. Emellett lehet, hogy 1 területen kicsit lassabban halad, de a másikon meg jóval megelõzi a kortársait. Szóval nem kell megijedni, ha a tiéd valamit még nem tud vagy éppen már elõrébb van a koránál. 3 éves korra kb. ugyanazon a szinten lesz minden kisgyerek.

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/fejlodes_koveto.php?DATU.. Persze, ezek nagy általánosságban érvényesek! van olyan baba, aki ennél többet, a másik kicsit kevesebbet tud. Emellett lehet, hogy 1 területen kicsit lassabban halad, de a másikon meg jóval megelõzi a kortársait. Szóval nem kell megijedni, ha a tiéd valamit még nem tud vagy éppen már elõrébb van a koránál. 3 éves korra kb. ugyanazon a szinten lesz minden kisgyerek.
Hason fekve tartania magát a könyökén, a fejét a hang irányába fordítani, megfogni egy tárgyat, ha hátonfekvésbõl felhúzzuk a kezénél fogva, akkor a feje legyen egy vonalban a hátával, ne lógjon, valamint tudjon átfordulni legalább az egyik irányba.
A kérdező hozzászólása: Az én lányom forog minden irányba, hasról-hátra, hátról-hasra fordul, ügyesen fog, nyúl a játékaiért, gõgicsél, vigyorog, nevet, vidám baba! A bababa, mamam "szavakat" mondogatja....foga még nincsen és ülni sem ül még!
A kérdező hozzászólása: Ja és gurul is!
Fél éves korban a követelmény: forgás mindkét oldalra és a repülés! Nekünk mindkét gyereknél így mondta a dokinéni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!