Találatok a következő kifejezésre: Egy 5-6 terhességet (5 db)

Egy 5-6 hetes terhességet már kimutat a teszt? És egy 5-6 hetes terhességnél tapasztalható bármiféle elváltozás? Gondolok itt haspuffadásra, hasfájásra. . . Illetve már látható ez?

Legjobb válasz: szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz,hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´,dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet,mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.

szia. 5-6 hetes terhesség még túl kicsi ahhoz, hogy la´tni lehessen.Ultrahangon la´thato´, dekívülröl semmi elváltozást. Hasfa´jás lehet, mert nö a méhed.Az enyém is fa´jt. Egy 21.hetes kismama.
Szia! A tesztnek is ki kell mutatnia. Én szédültem csak amikor ennyi idõs várandós voltam. Lehetnek el más jelei is persze. Egy 39 hetes kismama
A TESZT MÁR 24 ÓRÁN BELÜL IS KIMUTATJA, HOGY TERHES VAGY.NEKEM NEM VOLT SEMMIFÉLE ELVÁLTOZÁS CSAK RENGETEGET ALUDTAM
Szia, Már 10 napos terhességet kimutatnak a tesztek. Velem is így volt. Nekem folyamatosan ég a gyomrom, émelygek, de nem hányok. Fájdogál a hasam, kemény, puffadt, székrekedéssel küzdök, bizonyos ételektõl rosszul vagyok (pl. édességek). Az orvos uh-on csak egy foltot lát még, de már kitapintható kézzel a számára.Gratulálok!
A gyorstesztek többsége az elmaradt menstruáció elsõ napjától kimutatja a terhességet - bár nekem csak egy héttel késõbb mutatta ki -, de hat hetesen már biztosan. Ilynekor csinálták nekem az elsõ ultrahangot is, amikor megállapította az orvos a terhesség tényét. Szóval ha nincs kedved fizetni egy-két ezrest a tesztért, akkor menj el a nõgyógyászodhoz, másnapra megmondja az eredményt vizeletbõl õ is, ráadásul az sokkal biztosabb, meg ha a gyorsteszt pozitív, akkor úgyis el kell menned az orvoshoz, és megcsinálja a vizeletvizsgálatot, szóval így megspórosz egy felesleges pisilést :)
5-6 hetes terhességet kimutat a teszt! A beágyazódást követõen elkezdõdik egy HCG nevû hormon termelõdése, ami a vizeletbõl kimutatható pl.
Szia!Ma már olyan érzékenyek a tesztek többségei, hogy akár 3 napos terhességet is kimutatnak.Ez tény.Szép napot!!!:)

Lehetséges hogy egy 5-6 hetes terhességet csak 3 halvány Clearblue jelezzen, a többi teszt mind negatív? Miért?

Legjobb válasz: upsz....most olvasom hogy 3+ teszted van!!! Héééé...hát ez jóóóó!!! Ott baba van!! Gratulálok! Ada

upsz....most olvasom hogy 3+ teszted van!!! Héééé...hát ez jóóóó!!! Ott baba van!! Gratulálok! Ada
Utolsó vagyok. Van valami hír azóta?
A Lily-rõl sok rosszat hallani, írd be a keresõbe, vagy csak ma és tegnapi kérdéseket olvass vissza... Én a CB-nak hinnék!! Gratulálok!
Szia! Lehetséges hogy a többi teszt nem olyan érzékeny hogy kimutassa.Mióta késik? Szerintem 2 nap mulva ismételd meg a tesztet! Én szívbõl kívánom neked hogy pozitív legyen!! Szurkolok, és várom a válaszodat!! Ada.
A kérdező hozzászólása: Nincs baba, doki mondta. Azóta kérdeztem is egyet a Clearblueval kapcsolatban. Nem értettem miért lett pozitív halványan ha nem vagyok terhes. De remélem hamarosan összejön! :)
Szerintem az jóóó...ennyi pozitív teszt csak nem csap be.És ha valóban 6 hetes vagy, akkor a héten a doki már valószínûleg szívhangot is lát majd!!! Sok sikert hozzá! Amúgy lehet, hogy ez a teszt érzékenyebb, mint a többi.
A kérdező hozzászólása: Ma megint teszteltem CB-vel és ismét halványan pozitív lett. Nem értem...
A pozitiv teszt az pozitiv! Gratulálok! a lily tesztrõl én jót még nem hallottam. ha akarsz még tesztet csinálni, akkor használd a qupido-t. ez a legérzékenyebb
Akkor nem tudom, sajnos az is elõfordulhat, hogy volt baba csak felszívódott.De majd az orvos megmondja mi helyzet!Nem akarlak megijeszteni!DE a pizitív tesz az csak van valamitõl... gondolj a legjobbakra.
A kérdező hozzászólása: Igen, de az negatív lett. Lilly volt. A héten megyek dokihoz, mert ezt nem értem. De reménykedem.
Ha nagyon kételkedsz menj el orvoshoz, õ esetleg elküld vérvételre, amin még biztosabban meg tudja állapítani valamint , ha valóbana a hatodik hétben jársz lehet, hogy ultrahangon már szívhang is van :) ).De ha volt 3 halvány csíkod... :) tudod a halvány csík is csík! Teszteltél már újra?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát remélem... volt egy kicsi vérzésem a 39. napon, de azóta semmi. Ez volt 1 hete.
Drukkolok neked! Tudod mi a vicces? Ha arra a kérdésre gondolok, akkor én válaszoltam ott, - ecsetelve az LH hormonnal való rokonságot! :-)

Ha bizonyosségot nyer a terhesség kb 3.5 hét után, akkor annak mik a teendői? A terhesség elején melyek azok a dologok, amiket ilyenkor csinálhat egy nő, ha nem dolgozik még (általánosságba kérdezem)? Kb az 5-6 hónapban kezd már látszani a poci?

Tegyük fel, hogy én, mint 1 maximum 1.5 hónapos terhes miket csinálhatok otthon a könyebb házimunkák mellett, tehát a túlzott terhelés kizárva!

Legjobb válasz: Ha nincs semmi gond akkor mindent csinálhatsz amit eddig. Emelést ne!!! Én pl. veszélyeztetett vagyok, és ennek ellenére fokozatosan miután "letelt" a veszélyes zóna (12 hét) apránként elkezdtem mindent csinálni( ez alatt a házimunkákat értem). Mosok, vasalok, fõzök, porszívózok.. mindent. Sõt még a boltba is lemegyek, de max 1 kilónyi árut hozok. A biciklizést felejtsd el, ha lehet, én valahol olvastam, hogy az elsõ 3 hónapban nem tanácsos. A pocaknövés egyénileg változó. Nekem a 14-15ik hét környékén kezdett nõni. Van aki azt mondja hogy nagy a pocim, van aki kicsinek találja, nyílván mindenki a magáéhopz méri. Sok erõt! 23 hetes kismama

Ha nincs semmi gond akkor mindent csinálhatsz amit eddig. Emelést ne!!! Én pl. veszélyeztetett vagyok, és ennek ellenére fokozatosan miután "letelt" a veszélyes zóna (12 hét) apránként elkezdtem mindent csinálni( ez alatt a házimunkákat értem). Mosok, vasalok, fõzök, porszívózok.. mindent. Sõt még a boltba is lemegyek, de max 1 kilónyi árut hozok. A biciklizést felejtsd el, ha lehet, én valahol olvastam, hogy az elsõ 3 hónapban nem tanácsos. A pocaknövés egyénileg változó. Nekem a 14-15ik hét környékén kezdett nõni. Van aki azt mondja hogy nagy a pocim, van aki kicsinek találja, nyílván mindenki a magáéhopz méri. Sok erõt! 23 hetes kismama
Ultrahang vagy terhesteszt mi mutatta ki? És miért gyanakodtál, mi volt furcsa? Én most nem tom mi van de lehet baba furi volt az utolsó mensim!! Írj nekem kérlek ide kommentbe!!! Elõre is köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Igazából én arra voltam most kíváncsi, hogy ha hirtelen bebizonyosodna a terhsességem akár teszt akár ulrtahang alapján, én mint leendõ anyuka mit csinálhatok az elsõ hónapokban és mi az mait egyáltalán nem csinálhatok?

5-6 hetes vagyok, ma az ultrahangon csak petezsákot láttak, és a doki úgy fogalmazott, hogy folyadék van benne. Kaptam egy hetet, ha még mindig üres lesz befejezik a terhességet. Nem korai ez még? Nem lenne korai befejezni a terhességet?

Legjobb válasz: Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.

Nem korai , mert a 7. hétre már jól kell látszódni a szívhangnak, de ha te tiltakozol és még esélyt adsz, akkor gond nem lehet. Nyugodtan mondd a dokinak, hogy még egy hetet várjon, mert te nem akarod még befejezni, hátha mégis. Volt már ilyen , hogy késõbb vették észre a babát, és addig ciszta volt szegényke.
Nekem 5 hetesen szintén csak petezsák látszódott, 10mm volt.Én nagyon korainak gondolom ezt.Próbálj meg beszélni más orvossal, kiváncsi lennék a véleményére.
Szia! Nekem volt tavaly olyan terhességem, ahol az elejétõl fogva üres volt a petezsák. Most megint babás vagyok. Dec 30-án volt az utolsó mensim. Neked mikor? Nekem 5+3 naposan 10 mm-es peteszák látszódott. 7+2 naposan pedig láttam a kisbabánkat és dobogott a szívecskéje! Szóval szerintem ne izgulj, a következõ alkalommal rendben lesz minden. Ja és ha kérsz még idõt, úgyis adnak, én az elsõvel a 9. hétig vártam, a dokim megértette.
Na ezért szokták mondani, hogy nem kell olyan korán orvoshoz szaladni.Bõven ráér a menstruáció után 2-3 héttel! Remélem legközelebb már látszódni fog valami és nem kell így befejezni a terhességet. Sok sikert!
Miért nem kérsz hüvelyi ultrahangot?azzal biztosabban megmondják mi a helyzet, de az az egy hét még sokat jelenthet ha esetleg mégis baba van.
Szia! Átérzem a helyzeted, mert én is így voltam, az 5-6. hétben még nem látszott semmi, 1 hetet még végigkínlódtam, mert nagyon szerettem volna a babát, és a 7. héten nagyon örültem, mert már volt szívhangja. Szerintem ne aggódj - könnyen beszélek tudom - de szívhang általában 6-7. hét környékén már van. Attól függ mikor estél teherbe, mert a dokik úgy számolják a terhességet, hogy a menszesz elsõ napjától, de nagyon ritka hogy valaki a menszesz napján essen teherbe. Lehet hogy te a menszeszed napjától a 3. vagy a 4. héten estél teherbe. Átlag két hét csúszással lehet számolni. Nyugodj meg, minden renben lesz. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hüvelyit is csináltak és a petezsák 10mm-es, de sajnos üres.nagyon kiborultam mert már volt egy vetélésem 7hónapja.jövõ hétfõig kaptam haladékot. köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: január 8-án volt az utolsó mensim elsõ napja. köszi a bíztatást! nem rohantam az orvoshoz túl korán, egy hét késéssel csináltam a tesztet, csak óvatosabb vagyok egy vetélés után, ami szerintem érthetõ...
Persze, hogy érthetõ. Elõször amikor én voltam a dokinál, még ennyit sem látott, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát! Szerintem még nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. NEm értem én ezeket a dokikat, nem gondolnak bele, hogy ezzel ijesztgetik a kismamákat. Legfeljebb mondja el, hogy lehet ilyen is. De ilyen korán sokmindenkinél csak petezsákot látnak. És a szívhang is lehet, hogy csak a 8. héttõl van. (fõleg, az is lehet, hogy a fogantatás késõbb van, akkor meg lehet fiatalabb terhesség is).

Egy négyszer szülő nőnél előfordulhat, hogy az 5. terhességét csak 6 hónap elteltével veszi észre, egy rutin vizsgálat során?

Terhesség

Legjobb válasz: Háát szerintem akkor már pocakja is van és mocorog is a baba rendesen. Én ezt nem nagyon tudom elképzelni...

Háát szerintem akkor már pocakja is van és mocorog is a baba rendesen. Én ezt nem nagyon tudom elképzelni...
A hat hónapos baba intenzíven mozog, forgolódik, rugdos. Egyszerûen nem hiszem el, hogy ha valaki már négyszer volt terhes, akkor ezt nem veszi észre. Még ha nem is nõ a hasa, vagy rendszertelen is a menstruációja.
Miért kérdezed?
Én azt sem értem, ha valaki az elsõ gyereknél nem veszi észre a 6-8. hétig. 4 gyerekes anyának pedig már bõven van ebben tapasztalata, észre kell vennie a jeleket, fõleg, hogy a szervezete már "emlékszik" a terhességekre, tehát mindent hamarabb produkál. Pl. én az elsõ babámmal a 8. héttõl hánytam, a másodikkal a 7-tõl, a harmadikkal már a 4. hét végétõl émelyegtem. A méh is sokkal gyorsabban nõ, mert lazábbak az izmai, könnyebben alkalmazkodnak a helyzethez, tehát sokkal hamarabb látszik a terhes has.
Nekem egyik ismerõsöm másodjára terhes...3 hónaposan vérzett és állítólag akkor derült ki hogy babája lesz. Szerintem a menszesz elmaradása esetén gyanakodhatna a terhességre...egy felnõtt nõnél, nem megszokott az elmaradás, ésnem is lehetne ilyen félvállról venni. Fél év alatt muszáj volt, hogy észrevegye hogy terhes...
Én ezt már az elsõnél se veszem be. Egy terhességnek azért jócskán vannak jelei.
Van egy sorozat, a nem tudtam hogy terhes vagyok. Ott jópár eset elõfordul. Túlsúlyos is, de olyan is, ahol a szules elott par nappal bikinis fotó keszült a nõrõl es olyan vékony, mint egy cérna szál. Van, akinek rendszertelen a menstruacioja es fel se tûnik, hogy kimarad es olyan is van, hogy rendszeresen megjön neki. A vizelet tesztek pedig nem megbízhatónak, mindig van hiba százalék.
Ki van zárva. Aki már négyszer volt terhes, az egyrészt ismeri a tüneteket. Másrészt a hatodik hónapra már van egy két kimaradt menstruáció, intenzív magzatmozgás, és nagy pocak. Ha ez nem tûnik fel valakinek... Egyébként miért kérdezed, megtörtént eset, vagy csak érdekel?
Hallottam ilyenrõl, de ott vszeg csak azért "vette késõn észre" mert mint kiderült nem az elõzõ 4 apjától van. A környezetének pedig azért nem tûnt fel mert alapból túlsúlyos volt.
Nem valószínû, de például nagy súly felesleg es befele forduló baba eseten elõfordulhat, akkor ugyanis nem látszik a terhesseg es nem érzi a mozgást se.
Egy gyerekem van. Naggyából rendszeres volt a menzeszem. kimaradás után kb 1 - 2 héttel letettem a bagót, zavart, sokkal jobban. Szilveszter éjjel a piától frászt kaptam, szaga is zavart. Inni meg még annyira se mint a bagó.. Ezek már a jelek voltak, pedig talán 4 hetes terhes ha voltam.. gyanús hogy nem vette észre. Szerintem azt a babát nagyon akarta. Csak kifogás hogy nem vette észre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!