Találatok a következő kifejezésre: Egy 4-napos hány (3 db)

Egy 4-napos babának hány óránként kell szopnia és mennyi gramm alkalmanként a megfelelő mennyiség?

Legjobb válasz: Ha kiegyensúlyozott, elegendõ kakis, pisis pellus van, ne méregesd, mert megõrülsz. Szoptass igény szerint és kizárólagosan, mellõzd a cumit, cumisüveget és lesz elég tejed. Kislányom 4 hónapos, mai napig nem tudom mennyit eszik:)

Ha kiegyensúlyozott, elegendõ kakis, pisis pellus van, ne méregesd, mert megõrülsz. Szoptass igény szerint és kizárólagosan, mellõzd a cumit, cumisüveget és lesz elég tejed. Kislányom 4 hónapos, mai napig nem tudom mennyit eszik:)
Én is azt tartom, hogy igény szerint szoptass, és ha alszik, nyugodt szopi után, akkor jól lakott. De a válasz: 2-3 óránként, 40 ml. Egy hetes koráig mondják, hogy ahány napos, annyiszor 10 ml-t "kell" ennie. De tudod te is, hogy ez csak álltalánosítás, nem minden babára igaz.

Hány ml tejet eszik meg egy 4 napos shih-tzu kölyök?

Legjobb válasz: a tápszer dobozán nincs rajta az adagolás?

a tápszer dobozán nincs rajta az adagolás?
a tápszerrel alapvetõen az a gond, hogy ha félrenyelik tüdõgyulladást kaphatnak sajnos még kecsketej esetében is. Szerintem a kefírttel jobban jársz...én is neveltem fel így kicsiket.. Ha a kefirt meglancsositod, akkor folyékony lesz és azt még egy kevés sima teával higitod (fekete vagy kamilla). Olyat vegyél, ami élõflórás, de nem kaukázusi! Ezt lehet fecskendõbõl adni. Macerás, de sokkal kevésbbé nyelnek félre, ha a fecskendõbõl csepegtetem. Abból is a 2 ml-est szoktam használni, mert abból nem jön sok egyszerre. Vigyázz, ne forrald fel a kefirt, Vagy mkroban néhány másodpercig, vagy vegyél ki egy kis pohárba (én szeretem a jénai mokkáspoharat, mert az tartja is a meleget) és azt tedd forró vizbe és kevergesd, amig jó meleg nem lesz. Segiti a bélbolyhok mûködését és ugyanúgy táplál, mint a tej.
A kérdező hozzászólása: Nincs csak hogy hány ml vízbe mennyi tápszer kell
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt kipróbálom :) És abból mennyi kell?
Kérdezd meg az állatorvost.
annyi amennyit hajlandóak megenni.. én kefírtbõl kiskutyánként csak néhány ml-t adok egyszerre olyan 3-5 ml egyszerre de ha még enne akkor adjál neki nyugodtan Egyet jegyezz meg: ha a kiskutyának fáj a hasa, nagy puffadt, nem tud kakilni, akkor nem a kaja a legfontosabb. Elég sokáig el vannak kaja nélkül, csak teátadjál nekik, sürün, óránként 2-3 ml-t. Lehet kamilla tea is. Az szépen kimossa a beleket, megnyugszik, lelohad a hasa. Utána lehet adni a kaját óvatpsan, keveset, elõször csak felesbe: fele tej, vagy kefir és fele tea. Sûrûn éskeveset egyszerre. Késõbb lassan lehet változtatni a tea arányát. Lehet azt is, hogy az egyik órában kapja a feles kefirt, a másik órában csak teát és igy tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
25-50-re kb...
Minden babánál más és más. Ne méregess, mert csak magadat idegesíted! Ha elégedett, nyugodt a baba, akkor elég a tej.
Szia! Az enyém például 70-80 akat evett.Nekünk van itthon mérlegünk és én mindig megmértem etetés elõtt és után, csak hogy tudjam mennyit eszik. De nekem 4-5 naposan mindig beájult evés után onnan tudtam, hogy elég volt neki. tyty
Szia, Védõnõ nekem azt mondta, hogy testkiló*150 ml/nap, vagyis pl. egy 3 kilós babónál 450 ml, de nem feltétlenül egyenlõ arányban, és ettõl azért plusz mínusz eltérhet, egy-egy napon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!