Találatok a következő kifejezésre: Egy 3 babával mennyit kell foglalkozni (1 db)

Egy 3 hónapos babával mennyit "kell" foglalkozni?

3 óránként eszik, 1 órát tölt alvással. A fennmaradó 2 órában pedig ált. ott vagyok mellette (különben bömböl)

Legjobb válasz: Nekem 2 hós a babám,s sokszor elvan egyedül.Van,amikor oda kell mellé dõlni,és foglalkozni vele,de minden szopi után fél-1 órát elvan egyedül.Ez változó,mikor milyen napja van. Szerintem pont annyit kell vele foglalkozni,amennyit igényli,de néha igazán magára hagyhatod játszani.Ha nyüszög megnyugtatni,majd újra magára hagyni.Hamar fel fogja találni magát.

Nekem 2 hós a babám, s sokszor elvan egyedül.Van, amikor oda kell mellé dõlni, és foglalkozni vele, de minden szopi után fél-1 órát elvan egyedül.Ez változó, mikor milyen napja van. Szerintem pont annyit kell vele foglalkozni, amennyit igényli, de néha igazán magára hagyhatod játszani.Ha nyüszög megnyugtatni, majd újra magára hagyni.Hamar fel fogja találni magát.
Szerintem szopi után próbáld meg más környezetben hagyni, mint az õ szobája és hagyd nézelõdni. Nekünk nagyon jól bevált a játszószõnyeg, játszóhíddal amikre ráagattok állatfigurákat, vagy bármilyen más tárgyat és otthagyom nézelõdjön, játsszon velük. Ilyenkor zenét is teszek, és közbe még "énekelget" is. Mikor megunja elkezd nyûgölni, olyankor mellé ülök és foglalkozom kicsit én is vele. Mikor ez sem mûködik és még lenne egy kis dolgom, a hordozóba teszem és hagyom figyelje mit csinálok.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen anyagból vegyek télire-kint altatáshoz-hiper meleg bundazsákot?

vagy inkább rétegesen?órákig kint alszik a baba-a legmelegebbet venném

6

Infravörös hőmérőt, lázmérőt használhatok pici babánál is?

Most látom az újságban hogy ez a legújabb verzió a lázmérőknél,de nekem nem olyan barátságos az infravörös fény.Vagy nincs benne semmi káros?

3

Tényleg minden nap ki kell szívni a babák orrát porszívóval?

1 hetes a babám. Tegnap mondta a védőnő, hogy minden nap szívjuk ki az orrát. Én eddig azt hittem csak akkor kell használni, ha kicsit taknyos lesz.

11

1 éves kislányom 8500 g és 73 cm. Tényleg olyan picike?

3 kilóval és 50 cm-el született. Sokan mondják, hogy pici. Egyébként én is alacsony termetű vagyok (160 cm), de az apja magas. Lehet, hogy rám ütött?

12

Mikor érte el babád a születési súlyát?

Mikorra "kell" nekik elérni? Ti babátok mennyit hízott naponta? Kislányom 3160 grammal született, szombaton hoztunk haza 3050 grammal. Ma, csütörtökön 3100 gramm. Jól haladunk?

9

Van, akinek a 4 hónapos vagy annál idősebb babája még 7-szer, vagy annál többször eszik? Anyatejes vagy tápszert kap? Mennyi időnként eszik ilyen gyakran?

3

Összecserélt gyermekek, te mit lépnél, ha veled történne?

A minap láttam a tv-ben hogy összecseréltek 2 csecsemőt, ez ihlette a kérdésemet.

24

2013 februar 27-28 an szuletett babasok vagytok itt? (En az Istvanban szultem)?

Hogy vagytok? Miket csinal mar a babatok? Szopizik meg? Es miket eszik? Mennyit alszik egy nap?

0

Angelcare légzésfigyelő 1 sípolás mi miatt lehet?

9 napos a babánk, de már 3x volt egy sípolás a készüléktől. Elvileg minden rendben van vele, közepesre (gyárira) van állítva az érzékenység, gyerek nem koraszülött, jó súlyban van, (3,5 kiló) 21 fok a szobában, nincs túlöltöztetve, nem dohányzunk, csak anyatejet kap. Minden sípolás oldalfekvésben volt, ill. mindegyik után hallhatóan kakil a gyerek. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Hány ilyen 1-sípolás normális? Csak riasztásál szóljunk a dokinak, vagy ez is gondot jelezhet? Mindenkinél előforult egy-egy ilyen sípolás vagy riasztás? Köszönöm előre is a válaszokat!

11

20 hónapos babátok mennyit alszik napközben? Mikor fekszik le este, és reggel mikor ébred?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!