Találatok a következő kifejezésre: Egy 3 babával mennyit kell foglalkozni (1 db)

Egy 3 hónapos babával mennyit "kell" foglalkozni?

3 óránként eszik, 1 órát tölt alvással. A fennmaradó 2 órában pedig ált. ott vagyok mellette (különben bömböl)

Legjobb válasz: Nekem 2 hós a babám,s sokszor elvan egyedül.Van,amikor oda kell mellé dõlni,és foglalkozni vele,de minden szopi után fél-1 órát elvan egyedül.Ez változó,mikor milyen napja van. Szerintem pont annyit kell vele foglalkozni,amennyit igényli,de néha igazán magára hagyhatod játszani.Ha nyüszög megnyugtatni,majd újra magára hagyni.Hamar fel fogja találni magát.

Nekem 2 hós a babám, s sokszor elvan egyedül.Van, amikor oda kell mellé dõlni, és foglalkozni vele, de minden szopi után fél-1 órát elvan egyedül.Ez változó, mikor milyen napja van. Szerintem pont annyit kell vele foglalkozni, amennyit igényli, de néha igazán magára hagyhatod játszani.Ha nyüszög megnyugtatni, majd újra magára hagyni.Hamar fel fogja találni magát.
Szerintem szopi után próbáld meg más környezetben hagyni, mint az õ szobája és hagyd nézelõdni. Nekünk nagyon jól bevált a játszószõnyeg, játszóhíddal amikre ráagattok állatfigurákat, vagy bármilyen más tárgyat és otthagyom nézelõdjön, játsszon velük. Ilyenkor zenét is teszek, és közbe még "énekelget" is. Mikor megunja elkezd nyûgölni, olyankor mellé ülök és foglalkozom kicsit én is vele. Mikor ez sem mûködik és még lenne egy kis dolgom, a hordozóba teszem és hagyom figyelje mit csinálok.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1 éves kisfiam elesett, nagyon sírt és hányt is. Lehetséges, hogy a sírástól és az íjedtségtől hányt, vagy előfordulhat, hogy agyrázkódása van?

Amúgy reagál mindenre, és nem bágyadt.

15

Fehér, túrószerű darabok vannak a kakiban! Ez baj?

5 hónapos. Mostanában a sütőtököt kóstolgatjuk.

3

Az összegyűjtött vizeletet hol tároljam reggelig?

tegyem hűtőbe vagy szobahőn jó? kémcsőbe van, reggel visszük laborba

2

Mást is "zaklatja" a gyerekdokija a fejlődési görbével?

Szóval...kisfiam 13 hós. .havi szinten 20-30 dekákat hízik.
Most 8,6 kg
Női gyerekdokink van..állandóan azzal jön hogy ez kevés,meg miket eszik,meg így meg úgy
Eszik a fiam szinte egész nap...nagyon jó evő..viszont rengeteget mozog.megnem áll ha ébren van
Most tényleg olyan rossz hogy ennyiket hízik ?
Szerinte ajánlatos ultrahangra vinnem,meg vérvételre..stb.stb
Rossz anya vagyok hogy ezt nem akarom ???

17

Kell-e aggódnom a majdnem 10 hós babám miatt? Kis híján 8 kg. Keveset eszik.

A gyerekorvos gasztrora küldött, mondván lehet hogy nem szívódik fel a tápanyag. Vizsgálják ki, de csak januárra van időpontunk. Mitől tudna egy kicsit hízni?

14

1, 5 - 2 éves babáitokat mennyit engeditek tv-t (mesét) nézni?

10

Mennyit van el egyedül 4-5 hónapos babátok?

6

5 hetes babádat rámernéd hagyni 1 éjszakára a nagyszülőkre?

Cicis baba de annyi nincs hogy lefejjem neki így tápot adnék,mit tennél ha sírna utánad?

13

Miért tartja magát görbén az etetőszékben 10, 5 hónaposom?

Máshol teljesen egyenes háttal ül, a kanapén, az ágyában, a földön. De az etetőszékben mindig görnyed, előrehajol és a talpait fogdossa, miközben etetjük. Lehet, hogy szorosabbra kéne vennem a szíjat és egyenesre állítani az ülést. Mármint, hogy függőlegesebre? Most a hinta és a totál függőleges fokozaton van és a biztonsági öv kicsit lazább. Amikor először beleültettem kb két hónapig egyenesen ült benne, most kb egy hónapja vettem észre, hogy nem ül egyenesen, de azt hittem, hogy csak azért van, mert a talpaival játszik evés közben. De most már határozottan zavar. Szerintetek?

0

Nappali sötétség?

Most lehet, hogy "hülyét" fogok kérdezni, előre is elnézést :) a kisfiamat (6 hónapos) úgy szoktam napközben letenni aludni, hogy lehúzom a redőnyt, behajtom az ajtót.. mostanában ebben a szutyok időben eléggé besötétedik. Az jutott eszembe, hogy mivel emiatt sokkal sötétebb van a szobában, gondolhatja-e azt, hogy este van...? Egy 6 hónapos baba azért már nem cseréli fel a napszakokat, ugye? Még egyszer bocsánat, ha valakinek a kifinomult tudását sérti a kérdésem :)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!