Találatok a következő kifejezésre: Egy 3 babával mennyit kell foglalkozni (1 db)

Egy 3 hónapos babával mennyit "kell" foglalkozni?

3 óránként eszik, 1 órát tölt alvással. A fennmaradó 2 órában pedig ált. ott vagyok mellette (különben bömböl)

Legjobb válasz: Nekem 2 hós a babám,s sokszor elvan egyedül.Van,amikor oda kell mellé dõlni,és foglalkozni vele,de minden szopi után fél-1 órát elvan egyedül.Ez változó,mikor milyen napja van. Szerintem pont annyit kell vele foglalkozni,amennyit igényli,de néha igazán magára hagyhatod játszani.Ha nyüszög megnyugtatni,majd újra magára hagyni.Hamar fel fogja találni magát.

Nekem 2 hós a babám, s sokszor elvan egyedül.Van, amikor oda kell mellé dõlni, és foglalkozni vele, de minden szopi után fél-1 órát elvan egyedül.Ez változó, mikor milyen napja van. Szerintem pont annyit kell vele foglalkozni, amennyit igényli, de néha igazán magára hagyhatod játszani.Ha nyüszög megnyugtatni, majd újra magára hagyni.Hamar fel fogja találni magát.
Szerintem szopi után próbáld meg más környezetben hagyni, mint az õ szobája és hagyd nézelõdni. Nekünk nagyon jól bevált a játszószõnyeg, játszóhíddal amikre ráagattok állatfigurákat, vagy bármilyen más tárgyat és otthagyom nézelõdjön, játsszon velük. Ilyenkor zenét is teszek, és közbe még "énekelget" is. Mikor megunja elkezd nyûgölni, olyankor mellé ülök és foglalkozom kicsit én is vele. Mikor ez sem mûködik és még lenne egy kis dolgom, a hordozóba teszem és hagyom figyelje mit csinálok.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy 6honapos lányom, panelba lakunk, és holnap kötelezö rovarirtás van mindenkinél. beengedhetem öket? Nem lessz semmi baja a lányomnak?

nemtudom ràbizni senkire. . .

4

Reggeli tápszer kiváltása?

ki mivel kezdi a reggeli tápszert kiváltani ételre? 1 éves a lányom, és eddig nem engedte h bármivel is kiegészítsem, vagy kicseréljem a reggeli tejet. most már van rá igénye és megpróbálnám, persze valamennyit hagyok neki.ti mit adtok gyermekeiteknek?

5

Megfáztam, mit csináljak, hogy a 7 hós babám ne kapja el?

Anyatejet. már egyszer jártunk így, megfáztam, pár nap múlva ő is elkapta. alig aludtunk, éjszaka is folyton szívni kellett az orrát. nem akarom megint átélni. kap cebion cseppet, mit tehetnék még?

1

Mit csináljak még a 16 hónaposommal hogy végre átaludja már az éjszakát?

adok neki vizet,bekenem az ínyét dentinoxal,simogatom,ha kell ringatom de egyszerűen nem alussza át az éjszakát!már teljesen ki vagyok készülve.fáradt vagyok és nagyon ingerült!!mit csináljak vele?kérlek segítsetek mert megőrülök

3

Hogyan szoktathatnám le a cicin alvásról?

10 hónapos lesz a kisfiam . Szépen elaludt már magától a saját ágyában egészen addig amíg el nem kezdtek jönni a fogai. Azóta csak cicin hajlandó elaludni de csak nálam csinálja ezt. Ha a nagyszülei vagy az apukája altatják akkor elég a ringatás vagy hátsimi nálam meg iszonyat keservesen sír és tépi le rólam a felsőt a ciciért. Próbáltam berakni az ágyába és hagyni vagy csak ringatni de nagyon sír akkor is ha már iszonyat fáradt. Sokszor csak bekapja a cicimet és már alszik is. Cumit három hónaposan kiköpte onnantól nem hajlandó elfogadni így az sem megoldás. Ti hogy szoktattátok le erről a babátokat?

7

Az 13honapos kisfiamnak mar tobb mint 1honapja jon hatul ketfoga, de nem nagyon akar kijonni es bevan dagadva, es alandoan sir. Nem lehet hogy valami belement az inyebe? meg valami lejon az elsofogairol valami kemeny, az milehet?

3

Egy majdnem 4 évesnek érdemes még testvérfellépőt venni? Vagy ti hogyan közlekedtek?

Júniusban születik a tesó. Elgondolkodtam, hogy mivel mindenhová bicóval járunk hogyan fogunk közlekedni? Falun lakunk, viszonylag nagy település. A kisfiam sétálni lusta, saját bicóval menni is csak rövid távon.

3

Mennyi idő telik el általában a lépegetés és a stabil járás között?

Amikor már göröngyösebb utakon sem veszíti el az egyensúlyát,emelkedőn is fel tud menni,stb.

2

Piros a kisfiam kukija és a zacsi is felirt a doki antibiotikumos krémet de nem mulik el-beutalta sebészetre és azt irta a papirra hogy fitymatultengés-volt valakinek ilyen gondja? Mi lett a vége?

8

Szabad a kisbabának tehéntejet adni?

A testvérem mindjárt 2 hónapos. Mindenhol azt olvastuk,hogy tehéntejet csak egy éves kor után szabad neki adni.Viszont mindenki azt mondja az ismerőseink közül,hogy ő a gyerekének már az első hónapban adott és utána folyamatosan. Meg még azt is,hogy a tehéntejet keverte kamilla teával és úgy adta.Anyának nincs teje,így nem tudja szoptatni és ma kipróbálta ezt. Én egyáltalán nem örültem neki és veszekedtem is vele,mert nem gondolom,hogy szabadna. Ti mit gondoltok erről?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!