Találatok a következő kifejezésre: Egy 3,5 babával hogy lehet (6 db)

Hogy lehet egy 3, 5 hós babával lagziba menni?

Szombaton lenne a lagzi.Szopizós baba , de újjabban csakis fekve hajlandó szopizni.50 km- re lesz a nagy alkalom az otthonunktól egy lakodalmas teremben , nincs szoba ahova be tudnánk menni.Praktikus tanácsokat várok a szopizásra és a fürdetéssel is gondba vagyok , mivel 7 - fél 8 felé ha nem fürdetem meg nagyon nyügös.Nem szeretnénk mi reggelig ott maradni , de bár vacsoráig , mivel 3 ra vagyunk hivatalosak és 5 kor lesz az esküvö.

Legjobb válasz: Szia! Amennyiben saját kocsival mentek, akkor vigyél kispárnát, paplant amire fektetheted a picid és a hátsó ülésen szopiztathatod. Az ablakra sötételõnek, hogy a járókelõk ne kukucskáljanak rakj pelust vagy valami rongyot. A fürdetést, ha nincs lehetõség sajnos ki kell hagyd, mivel a mosdóba a csap alá mégsem rakhatod a gyermeked. A vacsoráig pedig próbálj valami csendesebb zugot találni - bár ez elég nehézkes lesz- , ahol a babakocsiban, vagy hordozóban aludhat. Jó szórakozást! Üdv. 7 hónapos picilány anyukája

Szia! Amennyiben saját kocsival mentek, akkor vigyél kispárnát, paplant amire fektetheted a picid és a hátsó ülésen szopiztathatod. Az ablakra sötételõnek, hogy a járókelõk ne kukucskáljanak rakj pelust vagy valami rongyot. A fürdetést, ha nincs lehetõség sajnos ki kell hagyd, mivel a mosdóba a csap alá mégsem rakhatod a gyermeked. A vacsoráig pedig próbálj valami csendesebb zugot találni - bár ez elég nehézkes lesz- , ahol a babakocsiban, vagy hordozóban aludhat. Jó szórakozást! Üdv. 7 hónapos picilány anyukája
Háát egy ilyen kicsi babának hangos lessz a lagzi.Próbáld öt autóban megszoptatni.Èn a hátsó ülésen szoktam.Felteszek eg textil pelust az ablakra, e´s ok.
Szerintem max. a házasságkötésre és a temlomba, de akkor is jól felöltöztetve meg ne fázzon. Ha még bírjátok akkor talán a vacsi belefér. De fürcsire azért nem árt otthon lenni vele. Nem neki való még. Szerintem.
Ha szopcsi máshogy nem megy fejj le tajcsit és cumisüvegbõl add oda neki. Talán ennyitõl még nem lesz cumizavaros.
Ja, és szerintem nem fognak megharagudni, ha egy 3, 5 hós babával nem maradtok tovább csak 7 -ig. De ha mégis akkor majd õk is megtudják egyszer és megértik. :-)))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen én is úgy gondolom , hogy amig õ nyugodt maradunk , ha fél óra fél óra de nekünk most õ a legfontosabb.

Egy 3, 5 hónapos babával hogy lehet lenyeletni a homeopátiás bogyót? Le tudja nyelni, vagy fel kell oldani neki pl. víben?

Legjobb válasz: Probald meg kiskanallal osszetorni es utanna feloldani...vagy tedd esetleg valami falat kajaba...

Probald meg kiskanallal osszetorni es utanna feloldani...vagy tedd esetleg valami falat kajaba...
Törd össze apróra, és keverd bele a tápszerbe!
inkább ne adj ilyen pici babának homeopátiás bogyokat. ha hasfájos inkább teáztasd. ha meg valami komolyabb baja van inkább vidd el tanácsadásra vagy orvoshoz. jobb egyszer többször tanácsadásra vinni mint valami bogyot a babának adni. LEHET NEM OK NÉLKÜ ILYEN NAGY AZ A BOGYO! az ilyen pici gyerekeknek még nincs olyan jo gyomra meg bélrendszere hogy csak ugy mindent adhatsz neki. A legtöbb baba bajra vannak kifejezetten babáknak valo cseppek és teák. homeopátiás is csak kérdezd meg a homeopátiás boltban.
Feltételezem hogy szoptatott a babád, nem írod hogy milyen problémára szeretnél bogyót használni. Ilyenkor még ugye nem adunk neki szilárd táplálékot, ezért vagy anyatejben, vagy egy kiskanálnyi forralt vízben oldd fel. Én fogzásra adtam neki homeos bogyókat, és vízben oldottam, azután pici pohárból megitattam vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! El van záródva a babám könnycsatornája, arra szeretnék neki adni olyan homeopátiás bogyót, amit orvos javasolt. Csak én eddig nem ismertem ezeket a szereket, és mikor mondta, hogy ezt lehet neki adni, nem gondoltam, hogy bogyó és nem folyadék. Ezért nem is kérdeztem meg tõle, hogyan lehet neki beadni.
Az utolso valaszado valasza pontos es alapos, azt vedd figyelembe.

3 hós babám egy nap van, hogy 3, 5 deci vizet is megiszik. Anyatejes, de igényli. Lehet ebből baj?

Vizeletvizsgálat múlt héten volt, negatív. Köszönöm

Legjobb válasz: Nem kell minden rémhírkeltõnek bedõlni, könyörgöm kánikula van, persze, hogy szomjas szegény. Úgy látom most nagy divat minden gyerekre, aki kicsivel többet iszik az átlagnál rásütni, hogy cukorbeteg. Vannak orvosok, akiknek ez a szakmájuk, majd õk eldöntik, mivel annak vannak más jelei is, de ne egy laikus anyuka diagnosztizáljon.

Nem kell minden rémhírkeltõnek bedõlni, könyörgöm kánikula van, persze, hogy szomjas szegény. Úgy látom most nagy divat minden gyerekre, aki kicsivel többet iszik az átlagnál rásütni, hogy cukorbeteg. Vannak orvosok, akiknek ez a szakmájuk, majd õk eldöntik, mivel annak vannak más jelei is, de ne egy laikus anyuka diagnosztizáljon.
Nem baj, nagyon meleg van, és lehet hogy számára csak a víz veszi el a szomjúságát. Ha tartja a súlyát és nem fogy addig nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A súlyát tartja, csak a szomszédom szerint ez cukorbetegségre is utalhat és egy picit megijedtem...
35-38 fokok vannak.. nem kell csodálkozni, hogy szomjas.. ha nem szoptatod minden megszomjazáskor, akkor nyugodtan itasd vízzel, kell a sok folyadék.
Van benne igazság, mert a szomjúság lehet cukorbetegség jele. Általában súlyvesztéssel, fokozott étvággyal, nagyon sûrû pelenkacserével párosulhat. Ha gondolod vidd el dokihoz hogy megnyugodj, de nem hiszem hogy ennyibõl lehetne arra következtetni hogy cukorbeteg. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: De az nem derülne ki a vizeletvizsgálatból?


harom honapos kortol nyugodtan, ha jol tartja fejet a baba
A legtöbbet 3 hónapos kortól, nézd meg, rá kell, hoyg legyen írva.
Mi négy hónapos kortól használjuk.Hat hónapos kortól arccal kifelé.

Egy hetes a babam, eddig 3 orankent evett ejjel is. Most itt virrasztok vele, mi Baja lehet, hogy mar 5 oraja nem evett. Ebresszem?

Aludni nem merek, ebresszem ? Vagy aludni fog reggelig?

Legjobb válasz: Ne ébreszd fel! Nincs semmi baja, nyugodj meg, ha éhes, úgy is fel kel! De ezek szerint nem az. Reméljük, reggelig fog aludni:)

Ne ébreszd fel! Nincs semmi baja, nyugodj meg, ha éhes, úgy is fel kel! De ezek szerint nem az. Reméljük, reggelig fog aludni:)
Nyugodj meg, semmi baja a picinek! Igaza van az elõttem szólónak, ha éhes lesz, biztos, hogy fel fog kelni! Hagyd aludni és te is bújj inkább vissza, használd ki, hogy pihenhetsz egy kicsit. Ne aggódj, nincs baj!
apuka vagyok, a párom ilyenkor jót aludt jó éjt.
Hát örülj!!!! :-) Egyre többet fog egyben aludni éjszaka, ez csak annyit jelent, hogy tele a poci. Fel fog ébredni, ha éhes lesz, nyugi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!