Találatok a következő kifejezésre: Egy 3,5 babának a (41 db)

Egy 3, 5 hónapos babának a programját megzavarhatja egy 5-6 órás utazás?

Legjobb válasz: A mi babánk is ennyi idõs és szotkunk vele utazgatni. Soha nem volt még nyûgös. Általában végigalussza az utat. Ha nem alszik akkor nézelõdik, beszélget. A lényeg, hogy váltóruhát, melegebb ruhát is vigyél, és ha tápszeres akkor forró vizet termoszban meg tápszert, és folyadékot, hiszen bármikor kifoghattok egy többórás forgalmi dugót. Én még szoktam vinni calcimuscot, lázmérõt, lázkúpot, fenistil gélt, és persze a pelenkázáshoz kellõ cuccokat. Szerintem nyugodtan menjetek. Jó utat.

A mi babánk is ennyi idõs és szotkunk vele utazgatni. Soha nem volt még nyûgös. Általában végigalussza az utat. Ha nem alszik akkor nézelõdik, beszélget. A lényeg, hogy váltóruhát, melegebb ruhát is vigyél, és ha tápszeres akkor forró vizet termoszban meg tápszert, és folyadékot, hiszen bármikor kifoghattok egy többórás forgalmi dugót. Én még szoktam vinni calcimuscot, lázmérõt, lázkúpot, fenistil gélt, és persze a pelenkázáshoz kellõ cuccokat. Szerintem nyugodtan menjetek. Jó utat.

Ti ebben a hirtelen jó időben, hogy öltöztetnétek fel egy 3, 5 hónapos babát?

Nem tudom,hogy ennyire hirtelen jó idő lett és merjem sokkal lentebb öltöztetni a kisfiamat,mert én téli kabátról kb pólóra váltottam,de félek,hogy csalókás az idő és véletlenül megfázik,ezért tanácstalan vagyok. Segítenétek? :) köszönöm előre is

Legjobb válasz: Hát ebben a 23 fokban semmi csalóka nincs. Öltöztesd úgy ahogy te magad is öltözöl. Nálunk eggyel kevesebbet kellett rá adnom, mert én fázós vagyok. De ha te átlagos vagy akkor kb azt add rá amit te veszel fel. Pl most egy body és egy kis hosszújjú vékony. Ne izzadjoon, mert akkor fázik meg. Egyébként borzalmas, hogy szinte nincs tavasz.

Hát ebben a 23 fokban semmi csalóka nincs. Öltöztesd úgy ahogy te magad is öltözöl. Nálunk eggyel kevesebbet kellett rá adnom, mert én fázós vagyok. De ha te átlagos vagy akkor kb azt add rá amit te veszel fel. Pl most egy body és egy kis hosszújjú vékony. Ne izzadjoon, mert akkor fázik meg. Egyébként borzalmas, hogy szinte nincs tavasz.
Szerintem rövid ujjú body + rugdalózó! Nagyon szép idõ van! Vagy adj rá 1 hosszú ujjú bodyt és 1 nadrágot zoknival vagy lábas nadrágot!
Hu en ennel jobban beoltoztetem mint amit irtak. Ha nem a napon vagyunk ott azert meg huvos van. En hosszu ujju body rugi es ra nadrag kis kapucnis felso. Zokni.
3 hónapos oltásról jövünk :) én egy vékony sapit, egy hosszú ujjú bodyt, harisnyát és vékony kantárost adtam rá, felülre meg egy vékony pamut kardigánt, nem izzadt meg.

Babám 3 és fél hetes.2880 grammal született, most 3, 5 kg. A védőnő szerint kevesebbet kéne hogy egyen. Van hogy 80akat, de van hogy 110-et megeszik. Mit csináljak, vegyem le hamarabb a ciciről? De akkor meg sírdogál.

Legjobb válasz: Szia! A kicsi tudja, mikor lakott jól, ezért szerintem ne vedd le hamarabb a cicirõl, fõleg, ha sírdogál. Max, ha nem jelez, hogy éhes, húzd el egy kicsit a két etetés közötti idõt. Lehet, hogy elég neki kevesebbszer is. Az én kislányom ugyan tápszeres és õ is jó húsban van. Többen mondták, hogy ne tömjem, de errõl szó sincs. Én is megpróbáltam elvenni a cumit tõle, de õ is sírt. Én viszont, ha jelzett, ha nem vittem neki 4 óránként a kaját. Most csak akkor kap, ha kéri.

Szia! A kicsi tudja, mikor lakott jól, ezért szerintem ne vedd le hamarabb a cicirõl, fõleg, ha sírdogál. Max, ha nem jelez, hogy éhes, húzd el egy kicsit a két etetés közötti idõt. Lehet, hogy elég neki kevesebbszer is. Az én kislányom ugyan tápszeres és õ is jó húsban van. Többen mondták, hogy ne tömjem, de errõl szó sincs. Én is megpróbáltam elvenni a cumit tõle, de õ is sírt. Én viszont, ha jelzett, ha nem vittem neki 4 óránként a kaját. Most csak akkor kap, ha kéri.
400gr=4000gr bocsi
A szpotatási tanácsadók azt mondják igényszerint etesd a babát:D Sztem teljesen jó sulyban vagytok. Az én fiam 400gr és 58cm-rel született. 3940gr volt mikor hazajöttünk. 4 hetesen 5180gr-ot mértek a védõben:D azt mondták hogy ej ha jó bõrben van és ez ránézésre is látszik:D etessem ahogy igényli:D Boldog babázást:D
Szia! Az én babám 3650-nel született, 3 hete 5 napja. Volt olyan a múlt héten, hogy 100-140 gr-okat evett és már 85 dkg-ot hízott, de azt mondta a gyerekorvos, hogy "biztos nem éhezik". Az utóbbi napokban viszont lecsökkent az adagja, már csak 70-100-akat eszik. Hidd el, tudják õk, hogy mennyi elég nekik, a felesleget ki fogja bukni és anyatejbõl nem lehet túletetni. Viszont nem tudom, hány óránként eszik a tiéd, de legalább 2, 5-3 óra teljen el a két szopi között - ezt javasolta a doki. Ne vedd el tõle a cicit, majd jelzi õ, ha már elég neki! Jó babázást!
szia, 2890 gr-mal született a fiam (2770-nel jöttünk haza). Három-négy hetesen 50-80 gr. között evett. Erre akkor azt mondták kevés. Most 7 hós és 7600 gr. Szerintem a babák tudják mennyi kell nekik. Az egyiknek jobban beépül, ezért kevesebbel is beéri, a másiknak több kell, mégse hízik sokat. A felesleget meg egyébként visszabukja. 4 hónapig használtam mérleget, kicsit függõ lettem és állandóan paráztam (egy idõ után nem is lehet rendesen mérni, mert mozok, két egymás követõ mérés is adott 20-30 gr eltérést). Szerintem ne mérd! Saját tapasztalat, úgysem fogsz többet/kevesebbet adni neki, tök mindegy mennyit mérsz, és csak elnyomod a természetes ösztönöket. Nálam ez volt, ha jól evett, és két óra múlva sírt, kizártam, hogy éhes, hiszen megette az adagját. Holott sokszor tényleg éhes volt. Sok sikert!
Ja még annyit.... teljesen jó súlyban van a babód!!! :)
A védõnõ le van ejtve! Nekünk is okoskodik. Én elhiszem, hogy csak jót akar, de tudja a te babád, hogy mi a jó neki! Nekünk is mondta a védõnõ, hogy ne egyen többet ennyinél meg ennyinél (tápszeres javarészt), na de ha kell neki... Nem kövér, abszolút formás baba, mindenki csak ájuldozik, hogy mennyire szép. Akkor most vonjam meg tõle? ÁÁÁÁ.....
Felejtsd el a védõnõket, tisztelet a kivételnek, de nagyon furcsákat mondanak!!! Én az enyémnek már csak bólogatok!! Szerintem teljesen rendben van a 80 g, ráadásul a 2880 az nem nagy születési súly, nõnie kell!! Amúgy pedig kibukja majd a felesleget, ha túl sokat enne.
Szia!A lányom 2830 grammal született 2680 grammal jött haza.Egy hét alatt visszaszedtük.Most voltunk a 8 hetes mérésen 5090 gramm.Engem is a sírba tett a védõnõ, négy hét után már nem voltam hajlandó mérni mennyit eszik.Jól érzi magát, a frontokat leszámítva kiegyensúlyozott:) ) Õ sokkal jobban tudja mikor és mennyit, mi csak találgatunk!!
Szia!Szerintem ne adj neki kevesebbet, tudja õ hogy mennyire van szüksége, nekünk is volt olyan, hogy 3hét alatt 90dkg-ot hízott, de a dokim egy szóval sem mondta, hogy adjak neki kevesebbet. 8.5hós baba anyukája
Jajj nehogy elvedd tõle a cicit. Adjáé neki amennyit csak kér. A védõnõ meg fejezze be az evést a leves után, félidõben, de ne a babád. Nálunk is ez volt, a védpnpm ugyan ezt mondta, majd beleõrütem mert a picim kérte volna még, de mindig ott csemgtek a védõnõ szavai a fülemben. Két napig bírtuk, azóta annyit eszik amennyit kér, 4 hónapos, tündér kicsilány, aki hol 220-at szopizik, hol csak 100-at, de mindig annyit amennyit kér. 7 kg, és 66 cm.


Egy 3, 5 hónapos babával hogy lehet lenyeletni a homeopátiás bogyót? Le tudja nyelni, vagy fel kell oldani neki pl. víben?

Legjobb válasz: Probald meg kiskanallal osszetorni es utanna feloldani...vagy tedd esetleg valami falat kajaba...

Probald meg kiskanallal osszetorni es utanna feloldani...vagy tedd esetleg valami falat kajaba...
Törd össze apróra, és keverd bele a tápszerbe!
inkább ne adj ilyen pici babának homeopátiás bogyokat. ha hasfájos inkább teáztasd. ha meg valami komolyabb baja van inkább vidd el tanácsadásra vagy orvoshoz. jobb egyszer többször tanácsadásra vinni mint valami bogyot a babának adni. LEHET NEM OK NÉLKÜ ILYEN NAGY AZ A BOGYO! az ilyen pici gyerekeknek még nincs olyan jo gyomra meg bélrendszere hogy csak ugy mindent adhatsz neki. A legtöbb baba bajra vannak kifejezetten babáknak valo cseppek és teák. homeopátiás is csak kérdezd meg a homeopátiás boltban.
Feltételezem hogy szoptatott a babád, nem írod hogy milyen problémára szeretnél bogyót használni. Ilyenkor még ugye nem adunk neki szilárd táplálékot, ezért vagy anyatejben, vagy egy kiskanálnyi forralt vízben oldd fel. Én fogzásra adtam neki homeos bogyókat, és vízben oldottam, azután pici pohárból megitattam vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! El van záródva a babám könnycsatornája, arra szeretnék neki adni olyan homeopátiás bogyót, amit orvos javasolt. Csak én eddig nem ismertem ezeket a szereket, és mikor mondta, hogy ezt lehet neki adni, nem gondoltam, hogy bogyó és nem folyadék. Ezért nem is kérdeztem meg tõle, hogyan lehet neki beadni.
Az utolso valaszado valasza pontos es alapos, azt vedd figyelembe.

3, 5 hónapos a babám. Lehetséges, hogy egyik napról a másikra elapadjon a tejem?

Eddig a Laktoherb teát ittam, de nem szerettem az ízét. Ajánlották a gyógyszertárban a Chamomilla vulgaris ch 15-öt. Most azt szopogatom naponta egyszer 7-8 gömböt.

Legjobb válasz: Szeintem pródáld ki az utrica urens-t ch 9, 2x5 golyóval kezd és naponta csökkentsd az adagot. Egy hét után meg hagyd abba. Én úgy tudom, hogy a chamomilla hasfájásra jó. Nekem az utrica bevált. De tényleg nem szabad folyamatosan szedni.

Szeintem pródáld ki az utrica urens-t ch 9, 2x5 golyóval kezd és naponta csökkentsd az adagot. Egy hét után meg hagyd abba. Én úgy tudom, hogy a chamomilla hasfájásra jó. Nekem az utrica bevált. De tényleg nem szabad folyamatosan szedni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ki fogom próbálni.
Nekem a ricinus communis vált be.
Egyik naprol a másikra szerintem nem. És amíg valamennyicske van, még vissza lehet fordítani, nekem pár hónapig még sikerult: Ricinus communist szedtem (5CH) 3x5 szemet (a 15CH-s apasztásra van), ill. Hippes szoptatós teát ittam, szerintem jó íze van. És sok-sok folyadék, és foleg NYUGI! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Már a sírás határán tartok. Még jó, hogy tudják a gyógyszertárban, hogy mire mit kell adni:)

3, 5 hónapos a babám és valószínüleg megint lesz egy kicsi. Most ilyenkor két gyes és két családi jár az utobbi biztos de a gyes ilyenkor hogy van?

Legjobb válasz: Szia! Ha megszületik a másik baba,akkor utána is jár családi pótlék.Gyes viszont nem jár kettõ. Most te a picivel elméletileg még a t-gyást veszed igénybe ha megvolt a hozzá szükséges munkaviszonyod. Mire a tesó érkezik arra már gyeden leszel. Nos,az õ születésénél is ugyanazokat a juttatásokat veheted igénybe amiket most. Lemondasz a gyed-rõl,és kapod újra a t-gyást. Ha esetleg nem volt meg a munkaviszonyod,akkor nem változik semmi,de egyszeri juttatást kapsz az esetben is. Üdv,boldog babavárást,és babázást.

Szia! Ha megszületik a másik baba, akkor utána is jár családi pótlék.Gyes viszont nem jár kettõ. Most te a picivel elméletileg még a t-gyást veszed igénybe ha megvolt a hozzá szükséges munkaviszonyod. Mire a tesó érkezik arra már gyeden leszel. Nos, az õ születésénél is ugyanazokat a juttatásokat veheted igénybe amiket most. Lemondasz a gyed-rõl, és kapod újra a t-gyást. Ha esetleg nem volt meg a munkaviszonyod, akkor nem változik semmi, de egyszeri juttatást kapsz az esetben is. Üdv, boldog babavárást, és babázást.
Szia. Nem a kérdésre válaszolnék, csak szeretném megkérdezni, hogy jön e a kicsi, és nem félsz e.Csak mert egy cipõbe járunk, és Én RETTEGEK!

Hétfőn a sürgősségin (gyomorrontás) 3.5 kg-ot mérték a babám az ultrahangon. Aztán tegnap pénteken 2.6 kg-nak mérték a klinikán az utolsó kötelező ultrahangon. Ez majdnem egy kiló eltérés! 37 hetes vagyok. Történhetett valami a babával 4 nap alatt?

Nincs saját orvosom, az ambulens orvos csak annyit mondott, hogy mérési eltérés. De ekkora? És hozzá teszem, hogy a terhesség elejét?l a kisbabám mindig nagyobb volt egy kicsit az átlagtól. A 30. héten és a 36. héten is az volt ráírva az ultrahangos papírra, hogy 2 héttel fejlettebb a baba a terhességemnél. És egy csomó orvos mondta mindig, hogy szép nagy baba.

Legjobb válasz: Nagyon sok helyen éppen ezek miatt az eltérések miatt nem csinálnak az uh-s orvosok súlybecslést. Az egyik ismerõsömnek az egyik klinikán 3 nappal a szülés elõtt az uh alapján azt mondták, nyugi, nem lesz nagy baba, 3200g körül van. A szülõszobán aztán jött a meglepetés, amikor megszületett a 4120 g-os babája..

Nagyon sok helyen éppen ezek miatt az eltérések miatt nem csinálnak az uh-s orvosok súlybecslést. Az egyik ismerõsömnek az egyik klinikán 3 nappal a szülés elõtt az uh alapján azt mondták, nyugi, nem lesz nagy baba, 3200g körül van. A szülõszobán aztán jött a meglepetés, amikor megszületett a 4120 g-os babája..
Óh, hát az uh-os mérések miatt igazán ne izgulj! Egy picit odébb méri, már sok száz grammnyi lehet a különbség! Fõleg ha mocorog a baba! Két külön uh gép, két külön ember! Ezzel tényleg ne foglalkozz! Ha a doki a több magzatvíz miatt nem izgult, akkor Neked sem kell! Hiába nem fogadott doki, de Õk is törõdnek a babával!
A 2, 5 kilós baba is ugyanúgy egészséges mint a 3, 5 kg-os. A lényeg hogy a tüdeje fejlett legyen mire megszületik. Biztos hogy elmérték és azért ilyen nagy a két súlyérték közti különbség. 1 kg-ot nem fogyott a babád odabent az biztos. Ne izgulj minden rendben lesz. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató szavakat. Az igaz, hogy a baba sokat mocorog. Az ctg-én is sokszor elmozog. Oda-vissza járkál. Amúgy persze tudom, hogy a kisebb súly is okés, egyszerûen csak amiatt aggódom, hogy pár nap alatt remélem nem történt vele semmi baj.

Félig tápszeres babám 3, 5 hónapos, egyre ügyesebben szopizik, de kevés a tejem ilyenkor is használ a MORE MILK kapszula, vagy már késő?

Legjobb válasz: Ha Használ, akkor bármikor el lehet kezdeni. Azért írom ezt így, mert van aki esküszik rá, van aki azt mondja, semmi hatást nem vesz észre. Ami tuti, rakd minél gyakrabban mellre(átmenetileg akár fél óránként, óránként, szoptass éjszaka is, ha ébred a baba), hagyd addig szopizni ameddig a babád akarja, igyál sok folyadékot, egyél rendesen és változatosan, és amennyit tudsz, pihenj.(ha úgy érzed nincs már tej a melleidben, akkor is szoptass, csalóka tud lenni, akkor sem "üres"!) Így a várva várt hatás sem marad el 1-2-3 napon belül! SOK SIKERT!

Ha Használ, akkor bármikor el lehet kezdeni. Azért írom ezt így, mert van aki esküszik rá, van aki azt mondja, semmi hatást nem vesz észre. Ami tuti, rakd minél gyakrabban mellre(átmenetileg akár fél óránként, óránként, szoptass éjszaka is, ha ébred a baba), hagyd addig szopizni ameddig a babád akarja, igyál sok folyadékot, egyél rendesen és változatosan, és amennyit tudsz, pihenj.(ha úgy érzed nincs már tej a melleidben, akkor is szoptass, csalóka tud lenni, akkor sem "üres"!) Így a várva várt hatás sem marad el 1-2-3 napon belül! SOK SIKERT!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Kipróbálom a kapszulát a homeos urtica, és a tea sem sem vállt be.
Talán, ha többet szoptatnál, nem lenne kevés a tejed. Nem kellett volna neki tápszert adni, ha van tejed, csak sokat szoptatni, meg sokat fejni, attól lesz több....
Szia! Szerintem amíg van tejed, addig az szaporítható....nem ismerem a tablettát, nekünk homeós bogyók jöttek be illetve a Hipp Natal szoptatós tea, meg a pihenés (persze, mindenkinél már taktika kell). Esetleg, ha többször fejed, az is serkentheti a tejtermelést, mindenesetre ne add fel, mert az csak egy dolog, hogy "kevés" a tej, abból lehet többet csinálni.:)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló, Ha tudnád és ismernéd mindenkinek az életét és a körülményeit valószínüleg nem itélkeznél ilyen gyorsan. De kellenek az olyan jóravaló emberek is mint TE. Nagyon köszönöm a véleményedet!

Öt hónapos kisfiam 200 ml tejpépet eszik majd ezt követően még cicizik. Kb.3, van amikor 3.5 dl is eszik. Nem sok ez egy ilyen korú babának? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: AZ én 4és fél hónaposom is 200 mili tejpépet eszik és rá cicizik, igaz õ csak kb 100 mili tejcit iszik rá, de szerintem ez is durva. jó evõk:-)

AZ én 4és fél hónaposom is 200 mili tejpépet eszik és rá cicizik, igaz õ csak kb 100 mili tejcit iszik rá, de szerintem ez is durva. jó evõk:-)
Ez bizony sok, dehát õk tudják :) Nálunk is volt ilyen pókhas idõszak :D
Hát kis falánk babó!!!! Én 1 éves lányom nem eszik ennyit!!
Azt nem tudom túl sok-e de azért meglepõdtem. Komoly mennyiség. Ejha. Mi sokkal kevesebbet eszünk 11 hónaposan. Pedig nem eszünk rosszul.
Hát ha neki ennyi az igénye, had egyen. Az én 15 hónaposom sem eszik ennyit. Igaz õ sokszor eszik keveset. Lehet a tiéd kevesebbszer eszik, de többet.
az enyém mindig is sokat evett, de 1 évesen csak 150ml pépet eszik. 5 hónaposan még nem is adtam neki pépet.Szerintem adjál neki kevesebbet és egy kicsit gyakrabban. Így elhízott felnõtt lesz.
Szia! Nem lesz elhizott felnött, majd lemozogja ha elindul:) . A z én kisfiam 11 hetes, és tápszeres napi 5-6szor 165ml-t eszik.
szia, az en fiam 5 honapos, 260 mili tejpepet eszik meg. mindig is falank baba volt, de az egyik baratunk babaja 8 hetesen evett 210-et tapbol :) szoval minden baba mas. Amugy amikor en baba voltam egy eves voltam maikor eloszor megettem egy deci tejet :) szoval tenyleg minden baba mas...ne aggodj, a babak tudjak mennyi kell nekik...ha nem jo neki ugyis visszabukja, vagy jelzi neked, hogy sok. Tovabbi sok boldogsagot.
szia! az enyim 8 hos és ugyan annyit eszik mint a tied! :) ) kis hurka gyurka! :) )) üdv!

Mi a véleményetek a kengururól egy 3 hónapos 6, 5 kg-os babának? Nem egészségtelen a gerincének?

Imád nézel?dni a karomban kifordítva a kisfiam, csak kézben már alig bírom el.

Legjobb válasz: nekem is eszembe jutott, de szerintem is árt a gerincének. 3 hónaposan a fiam már 7 kg volt, most 4 hónapos és már 8 kg. Persze szeret a karomba lenni, de én sem bírom már el.

nekem is eszembe jutott, de szerintem is árt a gerincének. 3 hónaposan a fiam már 7 kg volt, most 4 hónapos és már 8 kg. Persze szeret a karomba lenni, de én sem bírom már el.
A kenguru még nem biztos hogy a legjobb megoldás, de talán a hordozókendõ egészségesebb, jobban tartja a baba geringét, persze egyenlõre még feléd fordúlva.
Stabil, mûanyag háttámlás kengurut használj, az tartja a gerincét, és ne tedd bele órákra. A közelséged jót tesz neki(persze nem 40fokban).
Szia! Szerintem semmi baj nincs a kenguruval, mivel fogja a baba egész testét. Nekünk egyébként csípõszûrésen a doktor bácsi ráírta a leletünkre, hogy két hónapos kortól ajánlott a kenguru használata. Hát, nem hiszem, hogy ajánlaná, ha nem lenne egészséges. Mi 2 hónapos korától használjuk a kengurut, a pici is nagyon szereti, és mi is.
Az én babám 4 hónapos, majdnem 7 kiló. Mostanra lett akkora, hogy már rendesen tartja a kenguru. Próbáltam egy hónapja is, de akkor még nem tartotta rendesen a hátát, nekem kellett tartanom, de még így is jobb volt, mintha csak a kezemben lenne. Mi szeretjük, tegnap például tök jót aludt benne:) De kifelé nem fordítanám, arról sok helyen olvastam, hogy egyáltalán nem egészséges. Feléd fordulva nyugodtan rakhatod bele, és úgy is tud nézelõdni!
Ha nem egész nap abban van csak pl boltba mész be vele, vagy rövid sétára, az nem árthat. Arra figyelj, hogy olyat vegyél, ami a tartja a hátát. Pl Baby Björn, Tomy jók.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
szia ! Vannak olyan kenguruk amibe a babát fektetve teheted bele! De egy 3 hós babát ültetni még nem kéne a gerincének nem tenne jót!! Nekem azt mondták csak ha már tudja magát tartani a baba akkor lehet belerakni!! üdv egy 1 éves kisfiu anyucija
Én úgy tudom, hogyha már tudja tartani a fejét, akkor bele lehet tenni. Én viszont nem sokszor használtam. Egyszer sétáltam vele fél órát 1 hétig fájt utána a hátam. Neki meg a kis combjánál vágott be. Úgyhogy mi nem sokat használtuk.
én 3hónaposan tettem bele a fiam.És imádta, olyan jókat szunyókált benne.Mi rendszeresen így jártunk sétálni(utálta a babkocsit)és nagy bevásárlásokra. Azért nem jó kifelé-legalább is az én fiam nem szerette-mert úgy olyan kitekert pózban volt benne, 15perc után sírt, és teljesen bevágott neki.Nem fekszik annyira jól benne a teste, mintha magad fele fordulva. Ne aggódj, -az én fiam is nagyon nézelõdõs volt-fog tudni akkor is leskelõdni, ha befele van fordítva.És az azért is jobb, mert ha elalszik benne, nem "löttyed" hátra a feje, hanem rád tudja hajtani. nekünk Infantino Esey Rider márkájú van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mit olvastál miért egészségtelen kifordítva (tehát a háta a hasamnál) a babának? Pedig pont e miatt vennék egyet mert szeret úgy nézelõdni.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Látom nem csak én gondolom hogy nem a legjobb a babának. DE akkor mikortól lehet kenguruban cipelni a babát? Addigra már el sem bírom.:)
Szerintem jó dolog lenne, de én majdnem megszakadtam vele, talán 6 kg-an raktam bele, nem is bírtam sokáig, beállt a hátam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!