Találatok a következő kifejezésre: Egy 29 férfihez (32 db)

Mi vezetett a mostani angliai zavargásokhoz? A hírekben csak azt említik, hogy rendőrök lelőttek egy 29 éves férfit, és ez robbantotta ki a feszültséget, de ezt a férfit miért lőtték le?

Legjobb válasz: Semmi se nem biztos. Egyik újság azt írja, hogy õ lõtt elõször, de csak a rendõr walkie-talkieját találta el, és az csak azért tudott visszalõni. Máshol azt írják, h nem lõtt a 29 éves férfi. Az a 29 éves férfi, akirõl egyébként még mindig nem tudni, hogy valóban gengszter volt-e, ugyanis (ugyancsak) az egyik lap azt írja, hogy hírhedt bûnözõ volt, és ezt még a "rajos" képei is bizonyítják, másik újság viszont idézõjelbe teszi a gengszter szócskát, és arra hegyezi ki a dolgot, hogy a barátnõje összeroppant a hír hallatán, hogy meghalt a pasija, akivel már 13 éve együtt voltak. Egy biztos. Az, ami ott folyik most Londonban, a "nyugati társadalom" legszánalmasabb pillanata. Nem szórják a gáz-sprayt a rendõrök, mert ártalmas az egészségre. Liberálisként mondom, hogy ez most tényleg a túlzott liberalizáció sara. Több napot várni a bevetett rendõrök létszámának növelésével? Mégis mi a f.szt várnak Londonban, hogy megunják a fosztogatók azt, hogy ingyen vihetik a jobbnál-jobb cuccokat? Vagy hirtelen átcsapnak egy nagy hippi mozgalomba, és ezután a szeretet hatalmát fogják hirdetni, és együtt újjáépítik a tönkretett épületeket? Az a baj, hogy amíg nem csapnak le rájuk kellõ súllyal, addig a tisztességes, törvénytisztelõ állampolgárok élnek félelemben, nekik kell kerülni hazáig, nehogy valahol lecsapjanak rájuk, stb. Én ezt biztos nem hagynám, hogy akik be tudtak illeszkedni a rendszerbe, azok szenvedjenek a csõcselék miatt. Az ilyen egyéneket el kell távolítani a közösség más tagjaitól, én azt mondom. Akár feka, akár sárga, fehér, vagy árja. Ha nem képes a békés együttélésre, akkor nem nem érdemli meg, hogy a közösség tagja legyen. Igazából abban reménykedem, hogy ez valami nagy rendõrségi akció része, amiben bekerítik a bandákat, és százával fogják kiutasítani az egyértelmûen antiszociális egyéneket.

Semmi se nem biztos. Egyik újság azt írja, hogy õ lõtt elõször, de csak a rendõr walkie-talkieját találta el, és az csak azért tudott visszalõni. Máshol azt írják, h nem lõtt a 29 éves férfi. Az a 29 éves férfi, akirõl egyébként még mindig nem tudni, hogy valóban gengszter volt-e, ugyanis (ugyancsak) az egyik lap azt írja, hogy hírhedt bûnözõ volt, és ezt még a "rajos" képei is bizonyítják, másik újság viszont idézõjelbe teszi a gengszter szócskát, és arra hegyezi ki a dolgot, hogy a barátnõje összeroppant a hír hallatán, hogy meghalt a pasija, akivel már 13 éve együtt voltak. Egy biztos. Az, ami ott folyik most Londonban, a "nyugati társadalom" legszánalmasabb pillanata. Nem szórják a gáz-sprayt a rendõrök, mert ártalmas az egészségre. Liberálisként mondom, hogy ez most tényleg a túlzott liberalizáció sara. Több napot várni a bevetett rendõrök létszámának növelésével? Mégis mi a f.szt várnak Londonban, hogy megunják a fosztogatók azt, hogy ingyen vihetik a jobbnál-jobb cuccokat? Vagy hirtelen átcsapnak egy nagy hippi mozgalomba, és ezután a szeretet hatalmát fogják hirdetni, és együtt újjáépítik a tönkretett épületeket? Az a baj, hogy amíg nem csapnak le rájuk kellõ súllyal, addig a tisztességes, törvénytisztelõ állampolgárok élnek félelemben, nekik kell kerülni hazáig, nehogy valahol lecsapjanak rájuk, stb. Én ezt biztos nem hagynám, hogy akik be tudtak illeszkedni a rendszerbe, azok szenvedjenek a csõcselék miatt. Az ilyen egyéneket el kell távolítani a közösség más tagjaitól, én azt mondom. Akár feka, akár sárga, fehér, vagy árja. Ha nem képes a békés együttélésre, akkor nem nem érdemli meg, hogy a közösség tagja legyen. Igazából abban reménykedem, hogy ez valami nagy rendõrségi akció része, amiben bekerítik a bandákat, és százával fogják kiutasítani az egyértelmûen antiszociális egyéneket.
"A fosztogatás, tulajdon és rendõr elleni támadások elõrejelezhetõ, és valamennyire igazolható reakció az évtizedes nélkülözés, szegénység, munkanélküliség, a szociális lakások rossz állapota és hiánya, rendõri brutalitás, rendõri rasszizmus és rossz minõségû oktatás." Célszerû lenne tördelni kicsit a szöveget, mert ez így értelmetlen. Egyébként akkor minek mentek oda, ha nem tetszik nekik, és ilyen rossz a helyzet? Szerintem inkább az vezethetett ide, hogy a 'gengszter' életmódot túl sok helyen nyomatják. Elég belenézni kicsit a zenetévék mûsorába. Ez az egész már rég nem a lelõtt férfi miatt van szerintem, hisz akkor tüntetnének, esetleg zúznának kicsit, rendõrökkel harcolnának(mint pl nálunk), nem pedig plazmatévét lopnának.
Gusztustalan, undorító, büdös lumpenproli csürhe - valóban ide vezet a szélsõséges liberalizmus. Ezekkel 100 évvel ezelõtt még kõkeményen leszámoltak volna. Manapság viszont már Anglia menthetetlen, pár év, és totálisan alámerül a káoszba.
Egyértelmûen az elhibázott bevándorlási politika. Ha megnézed az összes gyújtogató és rabló bevándorlók vagy azok leszármazottjaik. Neki arrafelé -is- csak jogaik vannak semmi kötelezettség.
Rossz gazdaságpolitika, még rosszabb szociális politika.
Én még olyat is olvastam, hogy a golyó a rendõr walkie-talkie-jában egy másik rendõrtõl származott.
Hogy mi vezetett nem tudom, de ez szánalmas, tûrhetetlen. Nem vagyok az a kegyetlen, szigorú ember, de elég már, a fészkes fenébe is, hulljanak a fejek!

29 évesen mennyi esélyem van, hogy egy-két éven belül találok egy normális férfit, aki a férjem lehet majd?

Nincs velem az égvilágon semmi baj, csinos, okos és szép vagyok, de valahogy nekem mindig az idióták jutottak, legutóbb egy ilyenre fecséreltem 7 évet... Gyereket szeretnék (ha lehet már holnap:-), de nagyon félek a társtalanságtól! Hol és hgy keressem Életem Szerelmét?

Legjobb válasz: én 21 vagyok,pàrom van 2 éve de én is csak fecsérelem az idöt,mert tudom hogy nem fogunk összehàzasodni,sajna a szerelem elmult,és csak nagyon megszoktuk egymàst....én is szeretnék lépni,de nem nagyon merek,mert sokat dolgozik,pénzt hoz haza(nem dolgozom)egyedül van,nincs csalàdja,és ha otthagynàm,akkor hirtelen nehéz lenne neki(mosni,fözni,takaritani,vàsàrolni)de bizony én is lépek. 29 évesen nm hiszem hogy nehéz uj férfit talàlni,de ha faluban élsz akkor ott ne vàrj tul sokat!!! a discoval kapcsolatban:nem hiszem hogy ott talàlnàd meg àlmaid lovagjàt.eleve 29 vagy,gondolom nm akarsz töled fiatalabb pasit.ott meg hààààààà&ag rave;t nem is tudom(discotol is függ)de eleve ha egy pasi normàlis,az eleve àltalàban dolgozik is és akkor mit csinàl egy discoban?egyéjszakàs kapcsit keres. adhatsz fel hirdetést különbözö oldalakon,kezdj el chatelni,sétàlj környékbli vàrosokban,kàvézokba ülj be,fesztivàlokra jàrj.hogyan?biztos hogy ne garbo nyaku felsöbe! !! nem tudom milyen az izlésed,de ha lehet hangsulyozd ki,hogy szabad ember vagy!!dekoltàzs,smink,kicsit szexisebb ruhàk! sok sikert!!!!!!

Már boccs, de mért lett 40% akit nem hasznosnak találtatok?.. Sztem jó oldalakat mondott. Amúgy az én véleményem, h ha keresed, akkor tuti nem találod meg! Csak úgy vedd lazán a dolgot. Nekem több éve szinte folyamatosan van valakim, és még szreelmes is vagyok! Valahogy mindig megtörténik. Ne aggódj emiatt. Tudom ajánlani, h iwiwen nézz körül az adatlapok közt, és ha találsz vkit, csak vedd fele a kapcsolatot!
én 21 vagyok, pàrom van 2 éve de én is csak fecsérelem az idöt, mert tudom hogy nem fogunk összehàzasodni, sajna a szerelem elmult, és csak nagyon megszoktuk egymàst....én is szeretnék lépni, de nem nagyon merek, mert sokat dolgozik, pénzt hoz haza(nem dolgozom)egyedül van, nincs csalàdja, és ha otthagynàm, akkor hirtelen nehéz lenne neki(mosni, fözni, takaritani, vàsàrolni)de bizony én is lépek. 29 évesen nm hiszem hogy nehéz uj férfit talàlni, de ha faluban élsz akkor ott ne vàrj tul sokat!!! a discoval kapcsolatban:nem hiszem hogy ott talàlnàd meg àlmaid lovagjàt.eleve 29 vagy, gondolom nm akarsz töled fiatalabb pasit.ott meg hààààààààt nem is tudom(discotol is függ)de eleve ha egy pasi normàlis, az eleve àltalàban dolgozik is és akkor mit csinàl egy discoban?egyéjszakàs kapcsit keres. adhatsz fel hirdetést különbözö oldalakon, kezdj el chatelni, sétàlj környékbli vàrosokban, kàvézokba ülj be, fesztivàlokra jàrj.hogyan?biztos hogy ne garbo nyaku felsöbe! !! nem tudom milyen az izlésed, de ha lehet hangsulyozd ki, hogy szabad ember vagy!!dekoltàzs, smink, kicsit szexisebb ruhàk! sok sikert!!!!!!
Függ a kinézetedtõl, attól, hogy hova jársz szórakozni, társaságba, ha jársz?!Kevés az esélyed ha kimutatod amit szeretnél ui.ez általában elriasztja a pasikat.Függ attól, hogy mennyire érett az a pasi akivel... Lakva ismeri ki az ember a másikat, ezért javaslom ne kapkodj, 35 éves korig még 2 gyereket is tudsz szülni, úgy hogy nyugisan ismerkedsz.Van még rá kb.2 éved.(ezt csak ahhoz viszonyítom, hogy érdemes 35 éves korig letudni a gyerekeket) Nézz szét ismerõseid körében, járj moziba, étterembe... Elõny ha ezt városban teszed és nem v.mi kis községben. Azért nézz szét itt hátha megtettszik v.ki: http://www.freelove.hu/
Szerintem ebben a korban már elég nehéz társat találni. Azt javaslom, hogy regisztrálj egy társkeresõ oldalra vagy menj olyan helyre ahol sokan vannak és soka pasi is. pl: disco. de ne olyan tinidiscoba hanem normális felnõtt discoba...
Figyu nekem is ez a problemam volt.. es egy picit idosebb vagyok nalad. en csak azt mondom ne add fel. ha bebeszeled magadnak akkor tenyleg nem fogsz senkit sem talalni. figyelmedbe ajanlom en is a fentebb emlitett website-okat a titok nagyon jo!!, csak ajanlani tudom!! en pl regisztraltam tarskereseobe mert munkam miatt nem tudtam maskepp ismerkedni.. sok az idiota de pl most 3 pasi kuzd a kegyeimert es nem tudom melyiket valasszam.. mindegyik tok idealis.. tehat nem lehetetlen.. volt akivel csak baartok maradtunk a vegen... arra kell szamitani h a pasik ebben a korban probalgatjak a lanyokat mert szeretnenek eletre szolo partnert talalni tehat egyszerre tobb lannyal is leveleznek igy tetsztelik. engem zavart ez eleinte, de tudod mit en is ugyanazt csinalom es tesztelem a pasikat.. igy nem er csalodas.. es a vegen majd az ido eldonti.. de ne stresszelj mert a pasik azt eszreveszik es akkor menekulnek..
Járj társaságba, és ismerkedj emberekkel, így nem kizárt, hogy egyszer csak belébotlasz a megfelelõ társba. De gondolom ezekre magadtól is rájöttél :)
Ez egy borzalom, amit te elkövetsz. Hatalmas táblára van kitûzve rád, hogy "Férjet és gyereket AKAROK!!!" A férfiak 90%-a visítva menekül. Ha tényleg szeretnél, akkor ELSÕRE társat keresel. Akivel megérted magad, aki TÉGED szeret - és akit te is szeretsz, és nem csak spermadonort, igás ökröt és hasonlókat látsz benne. Még van idõd - de ha kapkodsz, nem fog sikerülni.
Ne hidd el, hogy nehéz! Ha annak hiszed, az is lesz! Szerintem érdemes ellátogatni ezekre az oldalakra, talán segítenek, hogy újra optimistán állj a kérdéshez!: http://www.agykontroll.hu http://www.atitok.hu
Lehet ismerem a kérdés íróját, amennyiben mégsem, úgy nagyon sok az ilyen magányos nõszemély. Ha olyan kedves, okos, csinos lennél akkor találtál volna normális faszit. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm! De rendesek vagytok...! :-)
Szerintem igaz az a mondás, hogy zsák a foltját... Tehát amilyen jellemû vagy Te, hasonló jellemû emberrel fogsz majd zöldágra vergõdni. Kapkodnod nem érdemes, szerintem az idõ Neked dolgozik. Ha hamarabb kiléptél volna az általad rossznak sugallt elõzõ kapcsolatodból, tán már elõrébb lennél...

Mit szólnál, ha 15 éves fiad egy 29 éves férfit mutatna be?

Legjobb válasz: Nagy a korkülönbség! Nagyon meglepõdnék az biztos. Persze magát a tényt, hogy a fiam meleg, megpróbálnám teljes mértékben elfogadni. De azért, ha belegondolunk már egy 15 éves lány 29 éves férfival, vagy 15 éves fiú 29 éves nõvel is eléggé abszúrd...

Nagy a korkülönbség! Nagyon meglepõdnék az biztos. Persze magát a tényt, hogy a fiam meleg, megpróbálnám teljes mértékben elfogadni. De azért, ha belegondolunk már egy 15 éves lány 29 éves férfival, vagy 15 éves fiú 29 éves nõvel is eléggé abszúrd...
Nagyon nem örülnék neki de hiába papolnék úgyse érne semmit... szóval legalább megpróbálnám elfogadni
Mármint, hogy õ a barátja? Te jó ég :S Hát elég meglepõ. Nem nagyon díjaznám...
nem kötelezõ már ott laknia attól a perctõl kezdve?! te egy vicc vagy! akkor ne vállalj gyereket édesem ha csak addig kell amíg babusgatni való, hanem a vele járó gondokat is vállald fel... -.- szánalom
Azt mondanám, hogy azigen:D
Elájulnék...
Max, ha valamilyen tanára :) És elbeszélgetni hív a jegyekrõl. Egyébként azonnal fejelném le azt a pedofil k*csögöt, aki a kisfiamra ront!
ez nem nevelés kérdése... akár még a legjobban nevelt családokban is elõfordul, hogy a gyermek homosexuális lesz. ez egy ilyen dolog...
Ott óriási nevelési gondoknak kell lennie...
Megmondanám hogy most már nem kötelezõ nálunk laknia.
Nem örülnék neki, pedig abszolút elfogadó vagyok a melegekkel szemben. A korkülönbség a zavaró, egy 29 éves ne terelgessen egy kiforratlan 15 éves gyereket. Ha meleg a gyerek, hát meleg, de ez más kategória.
19/L Hát igen elõször is a gyerekkel kell elbeszélgetni, hogy mit érez, alapból az hogy homoszexuális hogyan érinti. És ha már a férfiak, akkor miért pont egy 29 éves férfi. Aztán a hapsival, hogy mégis miért pont egy 15 éves gyerek? És hogy nem gondolja-e ezt betegesnek? Hogy tudna-e vigyázni rá - gondolok itt arra hogy tuti hogy szexelnek, de akkor már no AIDS és egyéb betegségek. Amúgy most lehet ezért lepontoztok - de nem mintha lexarnám - én visszagondolva a 13-14 éves énemre és most is ha ránézek pár tinilányra nem csodálkozom, hogy az idõsebb pasik is taccsravágták tõlünk magukat. Szép voltam, friss és üde. Cici és popsi helyén, adtam magamra! Én amúgy egyértelmûen vonzódom a 30 körüliekhez, most egy 40 éves francia fószer is van. Azt mondják apakomplexus - nem tagadom, meglehet. Megj. egyik delikvenssel se feküdtem le, pont az ilyen társadalmi normák miatt, meg hát így neveltek. Viszont nekem olyan kedvem lenne hozzá... Mondjuk vica versa is mûködik, volt 29 éves srác megadta a számát, de azt mondta h más lenne ha 25 lennék, akkor 18 voltam, és elõtte bezzeg tök jól elbeszélgettünk. És amúgy is mit számít a kor??? Mindig is sokkal érettebb voltam a koromnál. Már oviban megtanultam olvasni. Általános elsõ nyarán egy enciklopédiából világosodtam fel, mert addig anyum nem volt hajlandó válaszolni, hogy honnan jön a baba... Nekem nem a kor számít, hanem hogy az ember hogy áll hozzá egy kapcsolathoz, mennyire tud felnõni hozzá - legyen az komoly, vagy csak testiségekben megnyilvánuló- . Az meg aki ezért eldobná a fiát, NEM ANYA, ÉS NEM APA. Hanem csak szülõ, aki megcsinálta szegényt, aztán amikor mellette kéne állni eldobja - lepasszolja a gyereket. Úgyhogy szerezz be egy kutyát de ne legyen gyereked!!!!
elég agresszív cselekvéssorozat következne. moderátor miatt nem írom le...
Legalább nyugodt szívvel kihagyhatnám a következõ Kékfényt.
Lehet hogy lenne túlélõ de nem biztos
mimimi ez komoly?XD apám am is elmebeteg de ha meg is tudnáá...XXDDDanyám leosztana az 100....
Ez a válasz 38%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 00:03 Ez voltam én. 38% LOL Am háttértörténetne annyi, hogy anno a nyarat a rokaonainál töltöttük. Volt ott egy fiú - pár hónappal fiatalabb nálam. Iszonyat aranyos gyerek volt, imádtam, aztán egyszer náluk vízipipáztunk és csókolóztunk is. Semmi nem lett belõle, mert én budapesti vagyok õ meg nagyon messze él. Õszintén inkább úgy tekintettem rá eleinte mint egy öcsre, mivel fiatalabb volt nálad, csak hát pasi én meg csajból vagyok. Évek teltek el, párszor msneztünk, aztán már semmi. És most amikor újra visszamentem, unokatestvérem- aki elég közeli barátja- mondta nekem hogy B. meleg, és van egy angliai barátja. Aznap pont át is jöttek, és újra láthattam, sosem volt az a nagyszájú típus, de mindig vidám volt, és most egyértelmûen látszik rajta hogy fél, kicsit visszahúzódóbb. A barátain kívül senkinek nem mondta el, a szülei sem tudják. Ahogy beszélgettünk szóba hozta, hogy szerintem megváltozott-e? Annyit mondtam, hogy jól megnõtt. Ha akarja majd elmondja nekem, hogy homoszexuális, nem fogom az arcába törölni. Nah szóval, ebben a gyerekben egy iszonyat kedves, jólelkû, vidám fiút ismertem meg. Ezért utálom, hogy a nemi identitásból, a külsõbõl ítélkeztek, hogy a saját gyereketeet eldobnátok, ha "ilyen" lenne. Azt se tudjátok ki õ, és milyen ember!
Ez valós story
Miután, vagy mielõtt megöltem azt 29 éves pedofilt ?
eldobnám a hajam az tuti :(
attól függ, tudtam elõtte, hogy meleg vagy nem? vsz. óvnám a korai szextõl, ill. elbeszélgetnénk a védekezésrõl te melyik vagy?
A 29 éves férfit minimum nagyon, nagyon orrbaverném. Nem azért mert meleg, hanem mert keresgéljen a saját korosztályában. Vagy legalábbis nem a kiskamaszok között, a pedofilja.
A manust kidobnám, a gyereket meg sürgõsen befizetném egy fiatal egyetemista ribizlihez!
akár milyen hülyén hangzik de le kell fogadni ez egy szülö feladata sajnos nem tehet semmit el kell fogadnia hogy a gyereke kit választ legyen fiu vagy lány nem kell dijjaznia de elviselnie igen szoval mindenképp normálisan leülnék a férfival és beszélgetnék vele hogy ez most hogy s miként.
Nagyon nem örülnék neki. A férfit kulturáltan megkérném, hogy takarodjon a fiam közelébõl, és keresgéljen a saját korosztályában, különben nem teszi zsebre amit kap. A fiammal pedig elbeszélgetnék, hogy miért nem jó, ha ilyen idõs pasikkal van. A homoszexualitásával úgy sem lehet mit csinálni, inkább felhívnám a figyelmét a védekezés, és az érzelmes szeretkezés fontosságára.
Szerintem röhögõ görcsöt kapnék ^^
Nem örülnék az biztos. Leülnék a fiammal beszélni mióta érzi úgy hogy a férfiakhoz vonzódik. Biztos hogy így érzi. Stb. Ha úgy látnám hogy tényleg sajnos ez a helyzet biztositanám a szeretetemröl hisz én gyermekem akár milyen is. Aztán persze magamban ezt emésztenem kellene hisz nem lesz unoka. De nem szeretnék így járni. Nekem egy 20 hónapos kislányom van.
sokkot kapnék, az biztos... jézusom :O
Igyekeznék elfogadni és várni a végét!


Ez abszolút nem egészséges! És igen, ha kikezd egy 13 évessel, az már pedofília!
de
14 év alatt büntetendõ. 14 év és 1 napos az már szabad akaratából bárkivel szexelhet. (Akár tíz 50 éves pasival is egyszerre.) Mi a normális? Kinek mit mond az erkölcse. A jog azt mondja, hogy 14 felett szabad a szex.
De. Én is mindig pedofil akartam lenni, csal a lányoknál ezt nem veszik komolyan, meg én is épp h elmúltam 18 :(
Nem pedofília ez, a 13 éves lányok a már úgy néznek ki, hogy egy egészséges férfinak biztos, hogy feláll a farka tõle. Viszont, ha már 7 éves lapos, alaktalan lányokra is gerjedsz, akkor bizony pedofil vagy. Amúgy meg ez két irányú dolog, sok-sok 14-16 éves lány tapad 20-30 éves pasikra. Nem olyan ártatlanok õk már, mint sokan akarják azt elhitetni velünk és bemocskolni a "gonosz" felnõtt fiúkat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem még a 16-17 sem egészséges, nem hogy a 13. Igazából a 18 is nagyon határeset, mert oké, papírforma szerint nagykorú de még akkoris egy tizenéves tinilány, a férfi pedig maholnap 30.. De lehet hogy nekem régimódi a felfogásom.
A kérdező hozzászólása: Én i így tudom, hogy 14 alatt büntetik a szexet, de ismerõseim szerint 18 év alattival sem lehet szexuális kapcsolatba lépni, csak szülõi engedéllyel. Amit manapság melyik tini kér? Vagyis a 18 alatti vagy a szülõ akár fel is jelentheti azt a felnõttet, aki a fiatalkorú kislánnyal szexelt. Nos, nem tudom, melyik verzió igaz.
A kérdező hozzászólása: Sajnos igaz.. más az értékrendük.. Az én idõmben ilyen nem volt, pedig nem vagyok öreg. De 13-14 évesen nem izgultunk 30 évesekre! Nem is voltak ennyire kihívóan öltözködve, sminkelve a lányok... Hiába is próbálkozna szép szavakkal egy férfi, ha a lányban lenne tartás, nem menne bele semmibe egy ilyen korú emberrel. Szóval tény, hogy oda-vissza játék ez.
Lófaxt szülõi engedély! Jóhogy nem már írásos papír anyucitól, hogy engedem, hogy a lányom szopjon, de dungi még nem dughat. Ugyan már! Nem kell semmi papír vagy engedély. 14 év felett azzal szexel akivel csak akar. Lehet az pasi vagy nõ, lehet egy vagy több ember is egyszerre. Az a lényeg, hogy 14 felett legyen (és az is akivel szexel) illetve 14 és 18 között nem lehet róla kép vagy videó felvételt készíteni (még akkor sem ha megengedi vagy ha csak otthoni használatra lesz). 18 évest már fel lehet venni. Ez a jog. Erkölcs meg mindenkinek a normája szerint. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyezési_korhatár
szerintem még a 18 is eléggé pedofília gyanús..kell neki a friss hús, ahhoz meg túl hülye és éretlen, hogy a saját korosztályában próbálkozzon. Kb ennyi

Milyen embernek nézitek, ha egy 29 éves férfi pukkasztgat és csattogtatja a rágógumit?

Tulajdonképpen magamról van szó .29 éves férfi vagyok ,vállalkozó,de amúgy most mindegy,hogy mi a munkám csak mondtam,és rágózok elég sűrűn s mindig gömböket fújok ,visszaszívom,csattogtatok vele. Szerintetek ez milyen dolog egy ilyen férfitól? Te szoktad ezt csinálni,ha rágózól vagy nem? Írj kort,és nemet is,de,ha nem akarsz ne.

Legjobb válasz: Az õ dolga, miért érdekeljen engem? Ha maffiózó vagy, és ezzel töröd meg az embereket, az mókás. Egy üres, jó akusztikájú teremben kikötözöd az embereket egy székbe, morcosan nézel rájuk és közben csattogsz? :D

Az õ dolga, miért érdekeljen engem? Ha maffiózó vagy, és ezzel töröd meg az embereket, az mókás. Egy üres, jó akusztikájú teremben kikötözöd az embereket egy székbe, morcosan nézel rájuk és közben csattogsz? :D
Hát, ha öltönyben csinálod ezt, az elég érdekes lehet :D Én nem pukkasztom ki, 5 éves korom óta négyszer csináltam csak. Néha vicces. 21/L
tökmindegy, hány éves és milyen nemû, aki csinálja, rettentõ idegesítõ, és mindig dohogok magamban, hogy miért nem veszi észre magát az ilyen, és hogy miért nem nevelték meg a szülei
rokon léleknek :) én is szoktam csattogtatni, de ki nem fújok gömböket, azt csak a cukrosakból lehet. 32 N

Mindennap tornázok több mint egy órát (norbi fitness-kickbox ), lassan, erősödöm, fejlődöm. Ám van egy kis úszógumim, ami egyszerűen nem akar csökkenni! 1200-1500 kalóriát eszem egy nap (férfi 29 év). Hogyan szabaduljak meg a pocaktól? Futással?

Legjobb válasz: valamilyen mozgással több kalóriát kell égetned és majd eltûnik az is,jó a futás is,biciklizés is a lényeg hogy égess még plusz kalóriákat amit eddig nem égettél.

valamilyen mozgással több kalóriát kell égetned és majd eltûnik az is, jó a futás is, biciklizés is a lényeg hogy égess még plusz kalóriákat amit eddig nem égettél.
A kérdező hozzászólása: Értem én és köszönöm...csak azt nem értem hogy mégis mennyit kéne edzenem naponta 5-6 órát? Egyszerûen nem értem mit csinálok rosszul...nah mindegy...nem érdekes... köszönöm a választ!
40-50perc futás, kb.130as pulzus mellet elég lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megyek futni, bár asszem azért nem 50 perccel kezdem, de mindent elkövetek az ügy érdekében...

Hogyan hódítsak meg egy 29 éves férfit, aki anyám munkatársa?

Én 16 éves lány vagyok. Akit szeretek 29.

Legjobb válasz: Az elözõ válaszadónak csak anniyt hogy 13 év! nem 15! tanulj meg számolni! Amugy a barátnõmnek az elõzõ barátja 36 volt õ meg 19. tehát enynit errõl a szerelemben nincs akadály! az egyetlen gond az az hogy egy annyi éves srác már valószinüleg családot akar gyerekeket, nem lenne jó ha téged ennyi idõsen belerántgatna, mert leeht késöbb megbánnád, így azt tanácsolom, hogy még egy pár évig járj másokkal gyüjts tapasztaklatokat élvezd az életedet és lehet hogy majd pár év mulva kialakul köztetek valami, ezt sosem tudhatod elöre!

Az elözõ válaszadónak csak anniyt hogy 13 év! nem 15! tanulj meg számolni! Amugy a barátnõmnek az elõzõ barátja 36 volt õ meg 19. tehát enynit errõl a szerelemben nincs akadály! az egyetlen gond az az hogy egy annyi éves srác már valószinüleg családot akar gyerekeket, nem lenne jó ha téged ennyi idõsen belerántgatna, mert leeht késöbb megbánnád, így azt tanácsolom, hogy még egy pár évig járj másokkal gyüjts tapasztaklatokat élvezd az életedet és lehet hogy majd pár év mulva kialakul köztetek valami, ezt sosem tudhatod elöre!
Az igaz szerelem nincs korhoz kötve. Ha valakinek a 14 év korkülönbség még belefér, a 15 már nem, hát... Természetesen nem 30-40 év korkülönbségrõl beszélek, mert az már egy másik szituáció, és nem 12 éves korban, de 2 embert ne válasszon el ilyen probléma, ha igazán szeretik egymást. Amennyiben õk vállalják, hogy ezzel együtt élnek, az õ döntésük.
A második válaszoló, szerintem kicsit elnézte a kérdést. hiszen azt írod, hogy õ nem érdeklõdik irántad. Ideális esetben az õ szemébem még kislány vagy. Az emebr nagyon tud szenvedni egy ilyen plátói szerelmetõl, de ne aggódj, túl fogod élni. Az, hogy jó irányban változtál, nem baj. Sõt. Nézz körül, és keress inkább valaki korban hozzádillõt, aki értékelni fogja ajó tulajdonságaidat.
A kérdésedre a válasz: sehogy. Az elõttem lévõ hozzászóláshoz meg annyit: ezt hívják pedofilíiának! Hogy állhat le egy felnõtt férfi, közel a 30-hoz egy 14 éves gyerekkel? Ez szánalmas, beteges.
Szia! Hmm.. én 14 voltam mikor a mostani párom 27 volt! õ nem anyám munka társa volt hanem anyu mostani férjének az unoka tesoja! és most itt vagyok 19 a párom 31 10 hetes terhes vagyok, és pár lassan 5 éve együtt vagyunk! én írtam a srácnak egy levelet hogy szeretem nagyon éshogy adjon egy eséjt! hát adott...és most itt tartunk:) én is sok mindenrõl lemondtam és nem hinném hogy a semmiért teszed tetted---hanem azért mert tényleg akarsz tõle valamit, vagy pedig azért mert te is beláttad hogy tényleg rossz tulajdonság..
Az a baj, hogy mivel anyád munkatársa, simán a gyerkének tekinthet, mert anyádhoz és hozzá hasonló korú emberekkel van egy lékörben. Az a baj hogy ez tényleg nagy korkülömbség 15 év. A gyereke lehetnél.. Mert még ha mondjuk csak 11 vagy 12 évrõl lenne szó... de 15 ÉV!!!! Lehetne az Apád is!!! Nekem is volt 14 éves koromban egy plátoi szerelmem, azt hittem menne is õ 28 én 14 éves voltam.. Aztán egyszer megláttam a bnõjét és észbe kaptam.. Ugyan már mit akarna tõllem amikor ilyen NÖKET ismétlem NÕket megkaphat. Gondolkoz el ezeken nézd meg a bnõjét vagy ha nincs akkor a nálla szóbajöhetõ korosztájt (22-30)és ha majd magadat is olyanak látod akkor vedd elõ újra a témát. Fel a fejjel;P! Szia.

Milyen ajándékot lehetne adni egy 29 éves férfinak házassági évfordulóra?

Valami apró, de hasznos dolgot akarnék adni. Kb. 5000 Ft értékben. Vacsi és fehérnemű ötletet hanyagoljuk!!

Legjobb válasz: Ha házasok vagytok, akkor nyilván ismered, tudod, hogy mit szeretne, mire van szüksége, nem? Az en parom pl nagyon örülne egy szoba növénynek is.

Ha házasok vagytok, akkor nyilván ismered, tudod, hogy mit szeretne, mire van szüksége, nem? Az en parom pl nagyon örülne egy szoba növénynek is.
Esetleg karóra, pendrive, rajta közös képekbõl készített videó./idõigényes, de megéri/
Látszik hogy nem ismeritek a férfiakat. Csinálj neki egy striptizt aminek legalább örülni is fog.
Csajokat bérelj fel egy egész estés szórakoztató mûsorra, gondolom kettõ is elég....
Tandem ugrás. Igaz, nem jön ki 5000-bõl, de emlékezetes lesz, az tuti.
"valahogy megvan mindene ami csak kellhet" Akkor miért nem jó egy általad különlegesen elkészített vacsora, saját sütésû tortával, gyertyafénnyel otthonotokban? nem értem..
A kérdező hozzászólása: Karóra az már van neki nem egy, pendrive stb is. Olvasni nem szeret így a könyv is kilõve. Albumra én is gondoltam, de nincs annyi közös képünk, hogy megérje csináltatni egyet. Ismerem, de valahogy megvan mindene ami csak kellhet.... :S
Kirándulás, piknikkel egybekötve... persze ehhez nem árt, ha a pasid romantikus típus. Az enyém nagyon örülne neki :) Könyv is szuper ötlet esetleg beleírsz kis idézetet az elsõ lapra. Illetve még egy: készítesz egy kis albumot, olyan emlékkönyv félét a kapcsolatotokról fényképekkel, kommentekkel.
szeritnem a videó emg az ilyen kézzel készített dolgok legtöbb esetben nem nagyon hatják meg a pasiakt, emgnézik egyszer, köszi, cuki vagy, de nem nagyon tudnak vele mit kezdeni, meg nem is számítanék nagy érzelmi reakcióra. Óra, könyv, vagy album (tudom manapság nem divat de azért) Ja 5000..hát akkor óra kiesik. Torta :D már úgy h te sütöd...Vagy menjetek el egy élményfürdõbe és töltsetek el kettesben egy szép napot délutánt.
Lehetne mondjuk egy torta vagy egy mozifilm megnézése vagy egy vacsi este 6 órakor vagy nem is tudom

Egy 29 éves férfinek kötelező éveken keresztül hallgatni az anyjának a nyügét, bánatát, baját?

Legjobb válasz: Szintén nyavalygok, panaszkodom, nekem is milyen [email protected] Lehetõleg túllicitálom, egy ideig csend van. Szép szó, felvidítás, na, az nem mûködött. Vele laksz? Majdnem mindegy, panaszkodás utol ér, ha máshogy nem, még füstjelekkel is közölné, milyen keveset, és milyen rosszul aludt az éjjel..

Szintén nyavalygok, panaszkodom, nekem is milyen [email protected] Lehetõleg túllicitálom, egy ideig csend van. Szép szó, felvidítás, na, az nem mûködött. Vele laksz? Majdnem mindegy, panaszkodás utol ér, ha máshogy nem, még füstjelekkel is közölné, milyen keveset, és milyen rosszul aludt az éjjel..
Akkor pedig el kell vele beszélgetni, hogy neked is lehet rossz napod és nem éppen 'üdítõ' állandóan azt hallgatni, hogy rossz kedve van. Persze, lehet arra fogni, hogy pesszimista és így fogja fel az életet...de valahogy rá kell vezetni, hogy mindenben van valami jó...ha nem jön rá magától, akkor el kell neki mondani, hogy márpedig ez ezért és ezért jó, nem csak rossz. Remélem érthetõen magyaráztam el.
Fordított esetben biztos Te is meghallgatnád az Édesanyádat! Valószínû nincs más akivel megbeszélhetné, ennyi jár neki. Inkább azon kellene gondolkodni, hogy hogyan lehetne kicsit jobb kedvre deríteni, mondjuk elmentek vele valahova, vagy csak valami programot kitalálni vagy akármit!
A kérdező hozzászólása: Inkább úgy kérdezem hogy mit csinálnátok ha az anyátok egyfolytában nyavajogna és panaszkodna minden áldott nap?
A kérdező hozzászólása: ma 20:41 Minden áldott nap ezt hallgatom a telefonba.Minden nap.Már lassan 3 éve.Külföldön élek és ritkán megyek haza.Jó lenne már egyszer úgy beszélgetni hogy jó kedvûen és nem csak a nyavajgás menne.Nekem se jó ez, hiszen pont ezért nekem is rossz kedvem lesz és el van rontva az egész napom.Azért nem jó, mert nekem sem jó hogy nem boldog vagy nincs jó kedve.Pénzt is küldök neki mindig hogy ne kelljen számolgatnia, tudom a pénz nem minden, de azért nem rossz ha neki is van még pluszba erre arra.
50-60 év között lehet, ha jól számolom. Nem kéne még begubóznia, menjen színházba, moziba, nyugdíjas, vagy akár milyen klubba. Csak könnyebb ez az érzelmi zsarolás, hogy lelkiismeret furdalásunk legyen, mert nem állunk készen a nap 24 órájában. Csak azt felejtik, el, ha mindíg panaszkodnak, nem is lesz társaságuk, hiszen mindenki megunja a síránkozást, vigasztalást. Nem öreg, nem mozgáskorlátozott, találja fel magát. Legyél vele határozott, saját magának is bebeszéli a betegséget, nyavalyákat.
Senkinek sem kötelezõ hallgatni - csakis rajta múlik.
Addig örülj, amíg ennyi a probléma. Nem pedig az, mikor mindenben az anyja véleményét kéri ki és tekinti szentnek (a párkapcsolati mindenféle problémákban is). Az én véleményem, vagy hogy megoldjuk a konfliktusokat, nézeteltéréseket, szinte semmit nem számít.

Egy 29 éves férfi lehet szerelmes egy 17 éves lányba ha már 3 éve együtt vannak? Vagy csak kihasználja?

Legjobb válasz: hányszor írod még ki a kérdést kis átfogalmazás után?

hányszor írod még ki a kérdést kis átfogalmazás után?
14 éves volt a KISLÁNY? És 25 a pasi? PEDOFÍLIA!!! Még most sem igazán elfogadott a dolog, és nem is valószínû, hogy szerelmes a srác, csak szereti a friss húst. Nemsokára keres megint egy 14 éves szûk husit. Te meg joggal bõghetsz a butaságodért.
Egy 14 éves fiú még egy 87 éves öreg nõbe is lehet szerelmes.
A kérdező hozzászólása: Nem az ilyen hülye fogyatékosokat kérdeztem mint az utolsó két kommentelõ
2 éves voltam, õ 78 és már 55 éve élünk együtt.. 666 gyerekünk van viki bá után..
Ja most jönnek az ilyen kommentek Bevallom én is, 12 éves voltam õ meg 67 éves.10 éve együtt vagyunk és már van 8 gyerekünk!Kövessétek a példánkat gyerekek!
Szomorú hogy ilyen hosszú ideig is kilehet használni a buta nõket :( Gondolkozz már!Mit akarhat egy 26 éves férfi egy 14 éves lánytól?Igen azt!Bepótolni azokat a dolgokat amik kimaradtak a gyerekkorából
17voltam õ meg 29! 2éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást!
A korkülönbség nem jelenti azt, hogy kihasználja.
A kérdező hozzászólása: A szüleim nem tudják.
akkor is pedofília, ha nemileg fejlett, hisz lélekben gyerek még egy 14 éves, aki mást állít, azt csak önigazolásnak lehet nevezni de még most sem vagy felnõtt, még mindig a szüleidnek kellene érted a felelõsséget vállalni, akik engedték ezt a kapcsolatot, keress fel egy szakembert, aki segít neked a kapcsolatodban, és tud válaszolni a kérdéseidre is
Akkor lenne pedofília, ha a kislány nemileg éretlen lenne. 14 év felett pedig már kiskorú megrontásával sem vádolhatják. Mindenesetre a mi társadalmunkban nem megszokott.
Ez már volt ma...
A kezdés kissé "pedogyanús", de ez a 3 év önmagában is bizonyíték kéne legyen hogy ez már messze nem lehet "felszedi felpróbálni" dolog.
Tehát 14 éves volt a lány, amikor a fiú 26 évesen összejött vele...ejha... nálam ez már kicsit kiveri a biztosítékot. Kb. 4 év múlva nem lenne bajom a korkülönbséggel, de ennyi idõsen én ezt nagyon soknak találom. Ettõl függetlenül, ha már ennyi ideje kitartanak egymás mellett, akkor bizonyára lehet valami a dologban.
Lehet. Én 17 voltam, a férfi 27. Tíz éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van.
#15 Nem engem k*rogat egy majdnem 30 éves pedofil állat már gyerekkorom óta tehát el lehet gondolkozni hogy kettõnk közül ki a fogyatékos :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!