Találatok a következő kifejezésre: Egy 28 pocaklakónak (2 db)

Egy 28 hetes pocaklakónak mennyit kell mocognia? Az én kisfiam az elmúlt két napban alig mozdult meg odabent. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy baj van. Lehet front van. Az én babóm is csinált ilyet,de azóta bepótolta!:) Ne aggódj,csak kicsit lusta!:) Boldog babavárást! 33 hetes kismami

Nem hiszem, hogy baj van. Lehet front van. Az én babóm is csinált ilyet, de azóta bepótolta!:) Ne aggódj, csak kicsit lusta!:) Boldog babavárást! 33 hetes kismami
Vannak mocorgósabb és pihenõsebb napjaik. Most pihenget, nincs semmi baja. Holnap már lehet, hogy boxolni fog a pocidban :-)
Van ilyen, ze normális jelenség! Ne aggodjj, semmi baj!
Nekem is volt ilyen tapasztalatom 2-3 napig, de tényleg utána rendesen bepótolta:) Lényeg az, hogy nagyon figyeld, ha nem is mozog intenzíven, de naponta érezd, hogy mozog (bármilyen enyhén is).

28. hétben járok és egyre sűrűbben veszem észre, hogy a pocaklakó bekucorodik egy oldalra! Teljesen kinyomja magát általában jobb oldalon! Ma nagyon sokszor észre vettem. normális ez? Vagy baja lenne és ezért bújik egy oldalra?

Legjobb válasz: Ez nem gond.Én ilyenkor simogattam õt és ettõl vissza ment középre.Én úgy hallottam,nem tudom mennyire igaz,hogy a babák ált. arra az oldalra kucorodnak legtöbbet,amelyik oldalról a pete ,amibõl õk is fejlõdnek, kilökõdött.

Ez nem gond.Én ilyenkor simogattam õt és ettõl vissza ment középre.Én úgy hallottam, nem tudom mennyire igaz, hogy a babák ált. arra az oldalra kucorodnak legtöbbet, amelyik oldalról a pete , amibõl õk is fejlõdnek, kilökõdött.
Ne aggódj, nekem is ugyanezt csinálja, szintén jobb oldalon nyomódik ki erõsen, szerintem ez ilyenkor a popija vagy a háta, bár inkább popija, mert fejfekvéses már és a fejét nagyon alul érzem. A kezdetektõl a jobb oldalon nyomódott így ki, most is, a bal oldalon szinte sosem tartózkodott! 34 heteske
Nyugodj meg, ez nem gond. Általában egy darabig minden baba berendezkedik az egyik oldalra. Késõbb már nem fog elférni az egyik oldalon, tele lesz vele a pocid. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!! Simogatásra visszamegy de ma nem telt el úgy egy óra sem, h ki ne dudorodott volna. szerintem is a háta vagy a feneke:)
Nekem simogatásra sem megy vissza. Egy kicsit arrébb kucorodik, de ennyi. Nekem a baloldalon ágyazódott be és folyamatosan a bal oldalamon tartózkodik. Van, amikor éjszaka nem tudok ráfeküdni a bal oldalamra, annyira nyom. De van, hogy be is görcsölök. Azt hiszem, ettõl még nincs baja. Csak ott érzi jól magát :) Boldog babavárást! 27 hetes mami
A kérdező hozzászólása: Nekem is a bal oldalon ágyazódott be és szintén nagy kínok által tudok a bal oldalamon aludni. amikor fordulok, begörcsöl vagy nem is tudom mi a jó szó rá, aztán feladom:) Neked is boldog babavárást! kitartás!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!