Találatok a következő kifejezésre: Egy 28 ciklusnál az (2 db)

Ovuláció egy 28 napos ciklusnál mikor van? Mikor kell/kellene elkezdeni az ovulációs tesztet?

Most kezdtem el tesztel mérni a peteérést.Általában dél környékén, a teszt leírása szerint 9.naptól kell mérnem, most tartok a 11-nél és még mindig -.

Legjobb válasz: Türelem! Nekem a 8. teszt lett+! Elég akkor kezdeni ha tojásfehérjés lesz a nyákod!

Türelem! Nekem a 8. teszt lett+! Elég akkor kezdeni ha tojásfehérjés lesz a nyákod!
12. naptót szoktam tesztelni, nekem 14. napon van ovulációm, 28 napos pontos cikluslál szerintem neked is kb. akkor tájt lesz pozitív. drukkolok, jó tesztelést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat én már annyira izgultam miatta..

Egy 28 napos ciklusnál az normális, hogy a 20. napon van tüszőrepedésem?

Ill. ma tartok a 19. napnál és az ovutesztem ez mutatja!

Legjobb válasz: Minden elõfordulhat, sosincs két egyforma ciklus! Bármilyen külsõ-belsõ változás az életedben okozhat ilyen "csúsztatásokat", az ovutesztek elég megbízhatóak. Aggódnod nem kell, lehet, hogy a következõ hónapra minden visszaáll a régi kerékvágásba. (feltéve hogy nem esel teherbe :-))

Minden elõfordulhat, sosincs két egyforma ciklus! Bármilyen külsõ-belsõ változás az életedben okozhat ilyen "csúsztatásokat", az ovutesztek elég megbízhatóak. Aggódnod nem kell, lehet, hogy a következõ hónapra minden visszaáll a régi kerékvágásba. (feltéve hogy nem esel teherbe :-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!