Találatok a következő kifejezésre: Egy 28 ciklusnál (6 db)

Egy 28 napos ciklusnál lehet, hogy nem a 14. napon van ovu, hanem előtte már több nappal?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. az egyik gyerkemmel (28.napos ciklusnál!) a 10.napon lettem babás, a másiknál a 11.napon. És voltam már a 12.napon is, csak az nem maradt meg :(

Persze, hogy lehet. az egyik gyerkemmel (28.napos ciklusnál!) a 10.napon lettem babás, a másiknál a 11.napon. És voltam már a 12.napon is, csak az nem maradt meg :(
Persze hogy lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a választ :-).Ebben a hónapban szerettem volna mérni a hõmet megint, de sajnos nem jött össze, mert beteg lettem.Azt hittem, hogy ovu elõtt vagyok, így a 12.napon, de mától fájnak a melleim.Azok pedig ovu után szoktak.
A kérdező hozzászólása: illetve tegnaptól érzem..
Szia! Minden lehetséges, nem vagyunk gépek. :-) De azért általában a luteális fázis mindig ugyanolyan hosszú, és kb 14 nap. Van, akinél ez 12, van akinél 16. Ha most elõbb volt ovud mint más ciklusaidban, lehet hogy hamarabb jön /jönne meg.

Ovuláció egy 28 napos ciklusnál mikor van? Mikor kell/kellene elkezdeni az ovulációs tesztet?

Most kezdtem el tesztel mérni a peteérést.Általában dél környékén, a teszt leírása szerint 9.naptól kell mérnem, most tartok a 11-nél és még mindig -.

Legjobb válasz: Türelem! Nekem a 8. teszt lett+! Elég akkor kezdeni ha tojásfehérjés lesz a nyákod!

Türelem! Nekem a 8. teszt lett+! Elég akkor kezdeni ha tojásfehérjés lesz a nyákod!
12. naptót szoktam tesztelni, nekem 14. napon van ovulációm, 28 napos pontos cikluslál szerintem neked is kb. akkor tájt lesz pozitív. drukkolok, jó tesztelést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat én már annyira izgultam miatta..

Egy 28 napos ciklusnál az normális, hogy a 20. napon van tüszőrepedésem?

Ill. ma tartok a 19. napnál és az ovutesztem ez mutatja!

Legjobb válasz: Minden elõfordulhat, sosincs két egyforma ciklus! Bármilyen külsõ-belsõ változás az életedben okozhat ilyen "csúsztatásokat", az ovutesztek elég megbízhatóak. Aggódnod nem kell, lehet, hogy a következõ hónapra minden visszaáll a régi kerékvágásba. (feltéve hogy nem esel teherbe :-))

Minden elõfordulhat, sosincs két egyforma ciklus! Bármilyen külsõ-belsõ változás az életedben okozhat ilyen "csúsztatásokat", az ovutesztek elég megbízhatóak. Aggódnod nem kell, lehet, hogy a következõ hónapra minden visszaáll a régi kerékvágásba. (feltéve hogy nem esel teherbe :-))
A kérdező hozzászólása: Amúgy 20-as tesztem van, annak mutatnia kellene már valamit holnap?
20-asnak még nem, sajnos azok gyengébbek, lehet ez volt a baj, vegyél egy 10-eset az holnap tuti mutatja, ha baba van :) :) Elsõ voltam :)
Szia! Persze, hogy tesztelj, másabb a vérzésed, mint szokott együtt voltatok, hajrá :) :) Pontosan hány napja tart ez a "féligmeddigvérzés"? Ha már benne vagy a nem várt menstruáció idejében, akkor bõven tesztelhetsz :) :) Írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ma kellene megjönnie (28cn.), de még reggel nem teszteltem. Tegnap du. csináltam egyet az negatív lett.Gondoltam még várok. A mellem feszül, nehéz. Már egy hete fájdogál a hasam szurkál itt-ott. Most éppen nem fáj, csak olyan mintha meg akarna jönni. Lehet holnap tesztelek, ha addig nem jön meg. Megírom az eredményt.
mikor volt ovud? akár lehet beágyazódás is
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mikor volt mert sosem mérem a hõmet és ovu tesztet sem használok. Gondolom a ciklus közepén, mert mindig 28 naposak.
A kérdező hozzászólása: 28 napos ciklusnál nem hinném hogy a 20.-on ovu van mert akkor nem jönne meg pontosan 28napra. Vagy tévedek?
Lehetséges, hogy beágyazódás volt inkább!
Biztos, hogy most ágyazódott be a babócád! Nemsokára pozitívat tesztelhetsz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Én úgy tudtam hogy a beágyazódásos vérzés az nem egy csepp szokott lenni, hanem inkább barnázás és eltart egy-két napig is. Tévedek?

28 napos ciklusnál a menzisz első napjától számolva a hatodik napon a mikroszkóp páfrányos volt. Van egy lányom ő is akkor fogant. Ez véletlen vagy ilyen vagyok?

Most nagyon szeretnénk babát és nem tudok mit gondolni.

Legjobb válasz: Szerintem a leírtakból arra lehet következtetni,hogy a mensid végefelé vagy fogamzóképes.Nézz utána a Jónás módszernek nagyon hasznos,a googl-ban megtalálod.Üdv

Szerintem a leírtakból arra lehet következtetni, hogy a mensid végefelé vagy fogamzóképes.Nézz utána a Jónás módszernek nagyon hasznos, a googl-ban megtalálod.Üdv

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!