Találatok a következő kifejezésre: Egy 24 lány (141 db)

Egy 24 lánynak, melyik illene jobban a kettő közül?

http://bmw-rad-7.autobazar.eu/hu/-id1590950.html

Legjobb válasz: Milyen kocsid volt eddig?

Milyen kocsid volt eddig?
Szia! én a bmw-t választanám csak mondjuk fehérben, az csajosabb!:) a Jaguárok annyira nem jönnek be, de azért nem adnám vissza, ha hozzám vágnák a kulcsát!:P húú mit fogsz te itt még kapni van egy olyan érzésem!:D:D 22/L
A kérdező hozzászólása: Egy 24 "éves" lánynak
A kérdező hozzászólása: Rendben, kaptok 0, 1%-ot az önéletrajzomból a lecsilapítás kedvéért!D Erdészetgazdálkodással, fakitermeléssel és fafeldolgozásával foglalkozunk ill. exportálunk az EU államokba, fõleg Dániába. A céget apámtól kaptam , aki már 5 éve sajnos nincs már az élõk sorában, ez hatalmas feladat és kihívás volt számomra akkor 19 évesen, közben egyetemre járni stb. Apu testvére segít nagyon sokat a cég vezetésében, ha õ nem már régen felszámoltam volna, de ma már nem tenném, anya sem engedné, ez a család jövõje, ennyivel tartozom apunak.-) És ha még valakinek ez kevés volna, akkor jelenleg szingli vagyok, ha már annyira érdekli a kiváncsiskodókat. Ezért is kell egy jó kocsi, mert sokat utazok külföldre és szeretek vezetni, a repüléstõl meg rosszul vagyok.-)
Semmi közünk nincs hozzá, de érdekel mindenkit, hogy egy 24éves lánynak honnan van rá pénze ebben az országban. Az aki 50évig dolgozik nem teheti meg.Ennyi... Lehet kamu az egész, és egy 14éves kis csaj vagy kis csávó szórakozik...
20:35-ös vagyok gondolom láttad hogy melyik is aza a 1es bmw nem tom hogy te hogy érzékeled de szerintem az 100x nöiesebb mint amit te linketél be.Tudom hogy mostez egy kicsit kioktatásnak fogod érzélekni de hidd el nem az! Ha le pontozol azt se bánom:S:D De te kérted tölünk a vélemyényünket. Bár lehet hogy nagyon szélsöséges példát mondok de végülis a kocsi vásárlás is oylan mintha ruhát vennél hiába látsz te meg egy nagyon jo felsöt a kirakatban de ha felveszed és nem áll jol akkor nem veszed meg föleg akkor ha mások is azt mondják hogy nem az igazi rajtad.Most azt fogod mondani(gondolni) hogy te magadnak veszed az autot nem másnak, más véleménye nem érdekel én ezt minden hátso szándék nélkül is el is hinném ha nem tettél volna itt rola fel kérdést:D Ha már a szinböl nem is engedsz de szerintem a formát gondold meg. Jó döntést és vigyázz magadra a bmw sok lovat szeret tenni a verdáiba;)
na látod meg mondtam az elején, hogy meg fogod kapni!:P mi a franc közötök van hozzá, hogy honnan van rá pénze vagy pénzük??? nem mind1?
Ha már nem írod le, akkor találgathatunk? Ennyi idõsen, ennyi pénzhez a legkönnyebben kétféleképpen juthatsz, vagy apuci, vagy pornó. K.rva jól keresnek ezek a lányok, én meg kihajtom a belem non-stop, fõsulira járok, és örülhetek, ha megkapom diploma után a két kilót havonta... Ja, bocs, ha megsértettelek, csak olyan titokzatos vagy, belõlem meg kijött "az élet igazságtalan" érzés...
A kérdező hozzászólása: Idõvel rájöttem már!D Nem szeretnék az önéletrajzomat leírni.-)
Mond meg mibõl van ennyi pénzed :D Vagy szüleid ilyen pénzesek netán?:)
A válasz megírásának idõpontja: ma 20:44 Az túl olcsó, mármint az 1-es bmw. Ez olyan mint az A-s merci....
kicsit a linket eltoltam, de mûködik xD
de hát Dániába mér' kell fa? :D
mirõl van szó? xD
Porsche Panamera http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/04.. vagy Maserati Quattroporte http://cdn-www.rsportscars.com/images/maserati/2009-maserati.. Ha ezek közül kell választani, akkor a Jaguar. Ui.: Nekem Ferrari volt a fenekem alatt 18 éveseb, én is kaptam az ívet, mint, de ne is foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:15 Köszi a linket és a részletesebb leírást!-) De inkább maradok a BMW és a Jaguár közt. Nem szeretem a sportkocsikat, bár jól néznek ki, de szeretem a nagyobb kocsikat. Nem gondolok sosem arra, hogy egy kocsi milyen nõies legyen számomra.-)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:43 Lécci ne menjünk bele az üzleti részbe!-)
a Maserati nem (kimondottan) sportkocsi. majdnem ugyanaz a kategória, mint a BMW és a Jaguár. kategória szerint "gran turismo". 4 személy elfér benne kényelmesen. de ha maradsz az általad leírtak között, akkor inkább a Jaguárt venném. sztem nagyon jól néz ki. fõleg hátulról. olyan Aston Martinos :D nemmintha baj lenne :D esetleg majd leírnád, hogy melyiket választottad? :)
.
jaguar xf-et válaszd mert jól néz ki, én is most olyat veszek csak én feketébe 22/F
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.bmwcoop.com/wp.. õ az, bár nekem jobban tetszik sokkal amit be linkeltél
Babám, ehhez nem kell szakértelem, amit Te nézel az 7-es típus, az 1-es az a kisebb, nõies változata. A bömös meg a beceneve a Bmw-nek.20/L Itt a link: http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/118/bmw_118_118d_3-doors..
A kérdező hozzászólása: Fehérben semmiképpen nem kellene kocsi.-) Hát kocsit itt biztosan nem fogok kapni.D
A kérdező hozzászólása: Hát most van egy BMW x5 és három éves, de nem szeretem már a terepkocsikat, mert problémás a beszállás miniben.D
elsõ vagyok ha nem kell fehér, akkor is a bömbire szavazok!:P
A kérdező hozzászólása: Köszi!D
mivel foglalkozol? én tuti pályát tévesztettem. amúgy én is BMW re szavazok. a jaguár túl öreguras. ( keménytetõs cabrio 3as , piros) http://www.iwishihadthis.com/wp-content/uploads/2008/04/07_m..
Hamár ennyi árérték akkor egy E osztályt. http://mercedes-e-trieda.autobazar.eu/hu/250-cdi-blueefficie..
A kérdező hozzászólása: Szép a színe, de nem szeretem a sportkocsikat.-) A foglalkozásom most mellékes, talán majd egy másik kategóriában.-)
Vagy egy s...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de nemigen Mercédes márkát írtam ki.-)
Igaz :)
Nagyon szép mind a kettõ, de ha egyedibb szeretnél lenni, akkor inkább a Jaguár... Sokkal népszerûbb a bmw, egy két év, és minden nagymenõnek ilyen lesz.. 20L
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék egyedibb lenni, kitûnni mások elõtt!-) Köszi!-)
19:43 vagyok! hiába lesz mindenkinek az, (mit amúgy kétlek) a BMW akkor is egy csoda és az is marad ameddig világ a világ!;)
A kérdező hozzászólása: Talán egyenlõre a BMW-e hajlok.-)
Ha már ezek között kell választani akkor a bmw. De öszintén megmondom egyik se nöies :S. Nem kötekedni akarok!! de ezek a kocsik se formailag se szinre nem nöiesek. Akkor inkább már egy 3as bmw-t mondanék kék szinbe vagy világos bézsben.Vagy estleg egy 1es bömös.
kit érdekel, hogy nõies vagy sem??? Örülnék mint majom annak a bizonyosnak, ha a szüleim ide hoznának nekem egyet, egy piros kis masnival! :D
A kérdező hozzászólása: Mi az az 1es bömös? Az milyen típus? Lécci ne írjatok szaknyelven, nem vagyok szerelõ.D
A kérdező hozzászólása: Ha megveszed, talizhatnánk.-)

A 17 éves öcsém összejött egy 24 éves lánnyal. Hogyan mondjam meg neki, hogy vigyázzon vele?

Szerintem a lány csak szórakozik, nem hiszem hogy egy alig 17 éves fiúval komolyan gondolja. Szerintetek?

Legjobb válasz: Hat nekem egy volt evfolyamtarsnom, aki tanarno, par evvel ezelott pont egy 17 evessel tanitvanyaval jott ossze. Akkoriban a csaj ugyancsak 24 eves lehetett. Tehat van ilyen. A kapcsolatuk meg mindig tart azota allitolag. Kabe 2 eve tortent ez. 26L

Hat nekem egy volt evfolyamtarsnom, aki tanarno, par evvel ezelott pont egy 17 evessel tanitvanyaval jott ossze. Akkoriban a csaj ugyancsak 24 eves lehetett. Tehat van ilyen. A kapcsolatuk meg mindig tart azota allitolag. Kabe 2 eve tortent ez. 26L
Ne szólj bele az életébe.
Én is 24 vagyok és nekem is bejönnek a fiatalabb fiúk:D Na de komolyra fordítva a szót, lehet, hogy az öcsédnek is elég pl. egy szexkapcsolat. Azért mégsem 12 éves fiúról van szó, hanem lassan felnõtt emberrõl.
A srác szerelmes vagy õ is csak szórakozik? MErt ha csak szórakozik, akkor hagyd. Legfeljebb megtanítja mindenre! :)
Én is azt mondom, hagyd: - lehet még ebbõl is egy tartósabb kapcsolat, másrészt - valakitõl az öcsédnek is meg kell tanulnia a dolgokat, hogy amikor már "szerelembõl" tenné, ne legyen ügyetlen.
Betöri a fiút legalább, megtanítja szexelni. Szeretik az idõsebb hölgyek a kis tudatlan, ügyetlen fiúkákat. Nincs ebbe semmi rossz.
Hat van ilyen, valoszinuleg nem lesz hosszu eltu kapcsolat. Hagyd, hadd tanuljon a sajat karan.
Justin Bieber? Hahaha! Nevetseges, eert jon be neked, vagy Te kepzeled be hogy Justin Bieberrel szorakozol?
Én 26 éves vagyok és a párom 17 úgy néz ki mint justin bieber.
Azért túlzás, hogy gusztustalan. Nem egy 40 éves nõvel van, hanem egy másik fiatal lánnyal. Én pl. 23 évesen úgy néztem ki, mint egy 16 éves. Szóval nem kell ezen annyira kiakadni. Mentálisan sem biztos, hogy sokkal komolyabb a lány.
Szerintem igazad van. Gusztustalan, ha egy felnõtt nõ egy ennyivel fiatalabb fiúval van.. De hagyd rá, majd tanul belõle. Gondolom õ is élvezi, hogy idõsebb nõje van. A nõnek nagyobb szégyen ez.
hagyd békén! 24 évesen pont 17 éves volt a barátom, öt évig éltünk együtt (borzasztóan önálló, korán "felnõtt" srác volt, én pedig egy szeles kis fruska), és bár a szerelem elmúlt, mai napig jó barátok vagyunk. ne szólj bele az életébe, pláne, ha nincs rá semmi okod, márpedig az, hogy szerinted nem gondolja komolyan a lány, az nem ok.
Azt nyugodtan megmondhatod, hogy vigyázzon magára, de ennél többet ne szólj bele. Az õ élete, valószínûleg neki ez egy életre szóló jó vagy rossz élmény lesz, vagy mindkttõ, de ezt neki kell átélnie. Te sem örülnél neki, ha beleszólna, ha egy 30 éves pasival járnál pedig az is ugyanez a szituáció.
"...a párom 17 úgy néz ki mint justin bieber." Ugye ez most panasz akart lenni? Ki milyet szakított, olya szagol. :)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok irigy. Miért lennék irigy? Én is lány vagyok :D Na jó, én magamból indultam ki, hogy 22 évesen sem kellene egy 17 éves, de még egy 19-20 éves sem.
No, de sok kissrac sem banja az idosebb csajokat, mondvan, meo, cool az egesz dolog. Ne irigykedj, nem fog sokaig tartani.
Én pl az öcséd helyébe nem örülnék neki ha közbe szólnál... Mert ha komolyan is gondolja , az már igazán mindegy hogy egy 24 évesbe vagy a saját korosztályába csalódik. Ha meg mindketten komolyan gondolják az se rossz dolog :) ..
"Szeretik az idõsebb hölgyek a kis tudatlan" 24 evesen meg csak idosebbnek se neveznem, inkabb infantlis, hogy egy 17 evessel van. De az is lehet, a tesod csak a te szemedben gyerek, amugy meg egy nagy csodor, es inkabb a csajnak kene felnie, hogy dobjak. Amugy nem vagy te egy kicsit feltekeny tesodra? 27/N
A kérdező hozzászólása: Na jó, de 17 éves, a csaj meg 24. Még nálam is idõsebb :D (22 vagyok). Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy egy 24 éves lány mit ehet egy 17 éves fiún. (Jó persze én mindig az öcsémként tekintek rá, a gyereket látom benne, de azért fura...)
Hát nekem az. Nem tudom elképzelni, hogy mi fog meg egy felnõtt nõt egy fiatal srácban. Nem a kinézet a lényeg, jó eséllyel külsõleg ez nem is látszik.

Van egy 21 és egy 24 éves gyermekem. A 21 éves fiam autista. Tudomásom szerint családi pótlékot és járadékot is kap utána a volt feleségem. A 24 éves lányom főiskolára jár. Technikusi végzettsége van neki. Rokontartásra kötelezhető vagyok?

Amikor elváltam a feleségemt?l én a gyerekekre való tekintettel (egy nem nagy érték? autó kivételével) otthagytam mindent, hogy a családi házat ne kelljen eladni. Úgy állapodtunk meg, hogy én nem fizetek emiatt gyerektartást. Nekem azóta sincsen saját ingatlanom. A mostani feleségemmel még 10 évig fizetjük az elég magas hiteltörlesztésünket a lakásra. A hiteltartozásunkat levonva a fizetésünkb?l létminimum alatt élünk. Ha rokontartásra kötelezhet? vagyok, akkor milyen összegben? Ilyen esetben számít-e, hogy sok a hitelünk vagy csak a nettó jövedelem számít?

Legjobb válasz: ha vita lesz, vagy per, akkor az is számít amit otthagytál, bár jog szerint igényt tarthattál volna rá én még autót sem hoztam el, csak pár ruhámat ... régen volt, és sosem volt vita köztünk az anyagiakról, utólag sem

ha vita lesz, vagy per, akkor az is számít amit otthagytál, bár jog szerint igényt tarthattál volna rá én még autót sem hoztam el, csak pár ruhámat ... régen volt, és sosem volt vita köztünk az anyagiakról, utólag sem
Nehéz kérdés, de szerintem a gyerektartás meg a rokontartás két különbözõ tényállás, tehát ha az egyikkel kapcsolatban volt egyezség, az nem vonatkozik a másikra. Ráadásul a gyerektartást a feleséged kapja, hogy a gyerekekre költse, a rokontartást meg az autista fiad kapja, akinek a nevében a feleséged jár el, ha nem cselekvõképes. Amúgy õk hogy állnak anyagilag? Mi van ha õk is éheznek?
Akkor vagy kötelezhetõ rokontartásra, ha az a te, és a családod megélhetését nem veszélyezteti.
"Akkor vagy kötelezhetõ rokontartásra, ha az a te, és a családod megélhetését nem veszélyezteti." Ezt írtam. Köszönöm, hogy az egyetlen jogilag helytálló, tárgyilagos választ lepontoztátok. Szavazzátok le ezt is...
OFF Tudtommal a magyar jogban nincs olyan, hogy gyermek tartasdijrol valo lemondás, leginkabb azért, mer az a gyermek mindennapos el tartását szolgálja es abból, hogy van egy ingatlan pl. nehéz kenyere venni....
Utolsó én megegyezek a feleségemmel 30 ezer gyerektartásba és, hogy õ 30. ezret utal lakás kifizetésre már meg is van oldva a lemondás. Persze az nincs belefoglalva, de ha ugyan annyi az összeg akkor semmi sem jön megy. Vannak kiskorú gyermekeid? A rokontartást már nem kell a saját károdra is fizetned. Látogatod õket, mert ha õk nem akarják akkor érdemtelenségre hivatkozva megszüntethetõ.
Ja és maximum 25. éves korig kérhetõ.

16 éves lányok ti járnátok-e egy 24 éves sráccal? És, ha igen akkor miért és, ha nem akkor miért?

Nem rólam van szó miel?tt elkezdenétek osztani!

Legjobb válasz: mi lehet a gond? teljesen máshol járnak az életben 16 évesen még középiskolás gyerek, 24 éves meg már felnõtt férfi, többek ilyen korban már családot alapítanak!

mi lehet a gond? teljesen máshol járnak az életben 16 évesen még középiskolás gyerek, 24 éves meg már felnõtt férfi, többek ilyen korban már családot alapítanak!
Igaz, én már 30 éves vagyok, de amikor 16 éves voltam, nekem is volt egy 24 éves pasim.Én azért jártam vele, mert szerettem és viszont szeretett.
Én járnék. De szerintem ez attól függ, mennyire érett a kettõ ember.
A kérdező hozzászólása: miért jobb egy idõsebb?
A kérdező hozzászólása: 24 évesen családot alapítani ez vicc volt szerintem 20-ból 1 esetleg!
Én járnék, ha külsõre és belsõre is bejön. De csak azért, mert 24 éves, nem, habár az idõsebbeket preferálom. 16/L
ettõl függetlenül szinte! minden lánynak az ennyi idõs pasik jönnek be
2 évet jártunk, én azt hittem, hogy az a szerelem amit iránta érzek, aztán jött egy másik srác, akivel megtapasztaltam a szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Mi lehet vajon a gond egy 16 éves és egy 24 között??
Nem. Maradnék a saját korosztályomnál, - ami így is volt. 8 év mocsok nagy korkülönbség ilyen fiatalon. A mostani párom 24 éves, én pedig 20..
A kérdező hozzászólása: Hány évet jártatok?
Attól függ mennyire passzoltok össze érdeklõdési körben, gondolkodás módban. Ha van közös pont, akkor jó lehet. :)

18 éves lány nem érzi magát eléggé érettnek egy 24 evés fiúhoz, normális ez?

Vágjanak bele a kapcsolatba, vagy inkább nem , a kor kulonbesg is nem sok?

Legjobb válasz: Ez csak lehet, amiatt van, ha a fiú mondjuk már egyetemet végzett, a lány meg még most érettségizik, akkor a lány úgy érezheti, hogy "hülyébb" a fiúnál. De ez nincs így egyszerûen, és nem is számít egy kapcsolatnál. Ha nem így értetted a kérdést, akkor ha addig eljutottak, hogy megismerték egymást, jól kijöttek egymással, és már normális párkapcsolatba kezdenének, akkor ha eddig nem volt semmi baj az érettséggel, ezután sem lesz, elhiheted.

Ez csak lehet, amiatt van, ha a fiú mondjuk már egyetemet végzett, a lány meg még most érettségizik, akkor a lány úgy érezheti, hogy "hülyébb" a fiúnál. De ez nincs így egyszerûen, és nem is számít egy kapcsolatnál. Ha nem így értetted a kérdést, akkor ha addig eljutottak, hogy megismerték egymást, jól kijöttek egymással, és már normális párkapcsolatba kezdenének, akkor ha eddig nem volt semmi baj az érettséggel, ezután sem lesz, elhiheted.
A kérdező hozzászólása: Igen, ismerjük egymást. Csak felek belevágni. A pasi mar végzett az egyetemmel se én meg most érettségizem .
igen, normális h nemérzi magát elég érettnek. ésez ígyis van rendjén- teljesen más élete van annak akimár végzett az egyetemen mint annak aki csak most érettségizik és az elvárások is teljesen másiok, amik majd kifognak ütközni a kapcsolatban.
Megértem mit érzel. Én is voltam ilyen helyzetben. Akkor 17 voltam a pasas meg 24, amikor megismerkedtünk. Elõtte szimplán csak barátok voltunk, õ akkor diplomázott le éppen, és sokat beszélgettünk. Többször is célzott rá, hogy milyen jó lenne összejönni. De mindig éreztem, hogy nem ugyan azok a céljaink és vele nem lennék boldog. Ezért nem is jöttem vele össze. Túl sokat akart tõlem, amit nem lettem volna képes megadni neki. Így féltem belevágni és megszakítottuk a kapcsolatot egymással. Nekem ez így volt jó, mert aztán jött a mostani barátom, akivel már 4 éve együtt vagyok és egyidõs velem. Viszont a húgomnak(19) van egy 23 éves barátja. Megértik és szeretik egymást. A srác megérti, hogy a húgomnak tanulnia kell, nem erõltet semmit sem. Sõt jó hatással van a húgomra, aki jobban tanul, nyelvvizsgázni fog és egyetemre megy. Nagyjából hasonlóak természetet tekintve és jól elvannak. Nem is látszik köztük a korkülönbség. Eleinte húgom is aggódott, hogy nem passzolnak össze, de aztán minden rendben ment. Lassan egy éve vannak együtt. Én is kedvelem a srácot és jó gyerek. Szóval ha azt mondod, hogy megéri kockáztatni és belevágni ebbe a kapcsolatba, akkor jól is elsülhet. Nem hiszem, hogy ez a pár év annyit számítana. Mérlegeld a dolgokat és ha arra jutsz, hogy szereted, szerinted boldogok lesztek, jól megvagytok együtt, akkor ne félj belevágni. De ha azt érzed, hogy nem lesztek boldogok, nem érzed jól magad mellette és nagyon mások az igényeitek akkor nem érdemes belevágni. Normális azt, hogy tartasz olyantól, amiben nem vagy biztos, de szerintem nem vagy te éretlen egy 24 éveshez képest. Csak más perspektívában látod az életed most, mint majd ha te is 24 éves leszel. Remélem azért tudtam valamit segíteni.
A kérdező hozzászólása: Beszélgettem vele, sokat , ezek után igen szeretnem a dolgot. Remélem, hogy akarja meg mindig. Nagyon megértjük egymást. Néha érzem, hogy igen akarja õ is nagyon, máskor meg, hogy nem is igazan akarja. Lehet azért mert gondolkodik és úgy cselekszik?
altalaban xtem ez normalis, de ha megertitek egymast, vannak kozos temaitok, akkor nem lessz semmi gond.
19 éves lány vagyok és 24 éves a pasim:) 3hónapja vagyok vele elsõs vagyok a fõsulin, õ pedig már rég elvégezte és dolgozik de nincs semmi gondunk, jól elvagyunk, mindig jól érezzük magunkat együtt én örülök és neki, hogy tapasztaltabb nálam, de nem sokmindenben vehetõ észre ez a pár év... nekünk nem gond, szerintem nyugodtan kezdj kapcsolatot vele:)

Kié lesz az ingatlan? Ha egy 24 éves lány tulajdonában van egy a ingatlan, ami bérbe van adva és a szülők a haszonélvezők, a lány balesetben meghal és nem rendelkezett azzal hogy kire maradjon.

Legjobb válasz: Tudtommal az öröklési rend a következõ: Ha az adott személy nem végrendelkezett külön, akkor a lemenõk öröklik. Ennek hiányában a felmenõk. Az, hogy a szülõk a haszonélvezõk, nem változtat semmin, csupán azt jelenti, hogy amíg meg nem halnak, õk használhatják az ingalant bárminemû célra.

Tudtommal az öröklési rend a következõ: Ha az adott személy nem végrendelkezett külön, akkor a lemenõk öröklik. Ennek hiányában a felmenõk. Az, hogy a szülõk a haszonélvezõk, nem változtat semmin, csupán azt jelenti, hogy amíg meg nem halnak, õk használhatják az ingalant bárminemû célra.
Ha a lánynak nincs végrendelete, sem gyerek, akkor a szülõk öröklik.

Szerintetek egy 24 éves lányt, aki Budapesten született és a mai napig ott él, ki lehet onnan rángatni úgy, hogy megszokta azt a pörgést és életvitelt?

Legjobb válasz: Amúgy ezt a lánnyal kellene megbeszélni, hogy õ mit gondol. Láthatod, elég sokféle választ, véleményt kaptál, ki tudja, õ melyik csoportba tartozik :-)

Amúgy ezt a lánnyal kellene megbeszélni, hogy õ mit gondol. Láthatod, elég sokféle választ, véleményt kaptál, ki tudja, õ melyik csoportba tartozik :-)
Édesem. Én 35 éven át Budapesten éltem. Ott születtem, az egész életem ott zajlott.Elég pörgõs életem volt. Ma mégis egy vidéki városban élek, és hogy õszinte legyek, örülök hogy nem kell elviselnem azt a rengeteg embert.. Egy a sok emberbõl akik nem tudnak mosolyogni, akik képesek fellökni, akiken látni hogy majd szétrobbannak az idegtõl.
Attól függ hova. A pusztába nem valószínû, hogy költözne. Mondjuk oda én sem, pedig falusi voltam...
Nem tudom te hol élsz, de azt gondolom, õ azzal fog védekezni, hogy itt több a lehetõség munka terén is. Én nem mennék el, nem tudnám megszokni a kis falut. De ha neked Pesttel van bajod és nem a költözéssel, akkor beszéljétek meg, hogy valahova Pest mellé költözzetek, ahol nyugalom van, de még sincs messze a várostól.
Én Budapest melletti kisvárosban élek. Tényleg egy karnyújtás Budapest. Imádom a vidéket, imádom a csendet, imádom az ottani levegõt és mindent ami nem jellemzõ a pesti életre. De 1 hét után azt érzem, hogy fulladok. Kell a pörgés, kell a szmog. Majd 3-4 hónap múlva azt érzem, hogy fulladok, mert kell a vidék íze. Egyik nélkül se lenne jó élni.
Én 20 éves budapesti lány vagyok és simán kiköltöznék, a szerelmem kedvéért. Amúgy idf szeretem a vidéki életet.
Én vidékrõl költöztem fel Pestre de nem vettem észre különösebb pörgést... Annyi, hogy több az ember, nagyobb a forgalom stb de én ezt nem nevezném pörgésnek. Te konkrétan mire gondolsz?
Te vagy a 30 ezres kisvárosos kérdezõ is?
Teljesen jó a gondolat menet. Kérdezz meg vadidegen embereket arról, hogy milyen a lány, akirõl az életkorán és a lakhelyén és a két szóban jellemzett életvitelén semmit nem tudunk, ahelyett, hogy megkérdeznéd a lányt, aki tudja, hogy mit szeretne.
Egy fiú kötelessége, lakást biztosítani maguknak, nem hiába mondják szülõk, a "lányt úgyis elviszik a háztól" Tehát ha tényleg olyan jó csaj aki megérdemli, de nem akar hozzád menni, akkor neked kell lépni felé Azért én sem költöznék Budapest-rõl Debrecenbe, de mondjuk fordítva már igen Pest a lehetõség, diszkók, furcsaságok városa :D
Mi ezt honnan tudjuk?! Adhatnak itt válaszokat, de az nem a konkrét lány válasza lesz, így aztán kurvära mindegy, mit írnak itt idegenek. Kérdezd meg tõle, oszt jónapot.
Attól függ milyen beállítottságú. Én pesti vagyok, párom kedvéért kétszer is elköltöztem, egyszer egy kisvárosba egyszer pedig egy faluba. Úgy éreztem megfulladok, egy nap pár busz ment a városba, így visszaköltöztünk. Engem már nem lehetne innen "kirángatni". De te ismered a lányt, te tudod mennyire szeret pörgõsen élni. Esetleg kérdezd meg õt errõl, hogy mit gondol.
Szerintem itt nem lehet àltalànosítani. Van aki menne, van aki nem. Engem biztosan nem lehetne ràvenni, hogy kisebb vàrosba vagy falura költözzek. Ennél én màr csak nagyobb helyre mennék, mint London, New York, LA. Oda viszont szó nélkül. 23/N
A kérdező hozzászólása: Vagy vajon rám vár majd a költözés?
15. vagyok Bocs, 11-es, hogy pont a te példáidat ragadtam ki, nemcsak rád gondoltam, de ezek voltak a tipikusak :-)
2. vagyok Egy 150 ezres városban is rengeteg lehetõség van, fõleg az osztrák határ mellett... (egyébként olvasgattam a hozzászólásokat, és érdekes, hogy a vidéki életrõl sokaknak a falu, a kapálás meg az 5-kor bezáró boltok jutnak eszébe; azért egy vidéki város ilyen tekintetben nem nagyon különbözik Bp-tõl...)
"ki lehet onnan rángatni úgy hogy megszokta azt a pörgést és életvitelt" Én budapesti vagyok (igaz, nem lány, és valamivel idõsebb), de mindig is utáltam ezt a fajta "pörgést" (inkább idegbeteg rohanásnak nevezném), így nagyon szívesen elköltöznék egy nyugodt kisvárosba, esetleg faluba. Ez lelki beállítottság, nem paraméterek vagy nem kérdése, így - ha õ is szeretné - semmi akadálya nincs.
A kérdező hozzászólása: ma 11:30 elsõ Én egy 150 ezrse városban élek az osztrák határ mellett, itt van munka rendesen és átjárni is egyszerû dolgozni. ma 11:31 második Nem nem én tettem fel arról a kérdésrõl jutott eszembe.
Engem nem lehetne, ki van zárva! :) De pl. van ismerõsöm, aki szintén mindig is pesti volt és azt mondta simán menne akár az erdõ közepére is.
Én is tõsgyökeres pesti lány vagyok. Vidékre csak nyaralni jártam le. Imádom a nyüzsgést, a pörgést. 20 évesen a férjem rábeszélt hogy költözzünk vidékre mert jó ott élni. Amikor nyaraltam akkor élveztem a jó levegõt, hogy mindenki ismer mindenkit, hogy reggel csend van még.. Így leköltöztem.Még 1 évig sem bírtam. Hiányzott a zaj, a nyüzsgés. Zavart hogy olyan elveszett voltam. Zavart hogy lent mindenki a kis kertjében kapált, és engem megszóltak, hogy kapálás helyett napozom..Zavart hogy délután 5 órakor már nem tudtam boltba menni ha elfelejtettem valamit, mert bezárt. Télen meg képtelen voltam megszokni, hogy be kell gyújtani és hidegbe kelek reggel.. 6 évig próbálkoztam a vidéki élettel. Nem ment. Így visszaköltöztem a városba.. Van aki szereti van aki nem.. Van aki megszokja van aki képtelen rá.. Nekem soha nem sikerült megszokni..
Ki. En egy 200 lakosu települesröl szarmazom, es mindig egy nagyvarosra vagytam. Most vegre egy 70000-esben elek, a közepen, itt erzem jol magam. De van ez forditva is. Vannak nagyvarosiak, akik lovakat, gazdasagot vesznek, vagy egy videki palotat, ahol panziot csinalnak, mert nekik ez nagyobb ertek. Es persze sokan hianyoljak föleg a gyors vasarlasi lehetösegeket, orvoselerhetöseg...stb, föleg kisgyerek mellett könnyebb helyzet, de az auto ezt reszben megoldja. Amikor a gyerekek nagyobbak, alt. akkor megy ki egy csalad tök idegen környezetbe, varostol tavolra.
A nagyobb varosok, igy Szombathely 80000, Sopron 60000, Zalaegerszeg 60000, Nagykanizsa 50000 lakosu (kb.), Györ 130000, hol a fenebe elsz??? (Odaat Graz 265000, Wiener Neustadt 40000, Eisenstadt ennel kisebb, Wien 1700000....)
Miért ne tudnád kielégíteni?
A kielégítgetés nincs korhoz kötve, Ha elõtte kivered több ideig bírod majd, de bízhatod a csajra is.
igen. Ez nem olyan, hogy minél messzebb vagyunk az Egyenlítõtõl, annál hûvösebb van.
hát 4 ûtmárüre nagyon vékony nem? hût nekem konkrétan 18cm hossza vastagsága mek 13cm most akkor mi van ezzel?
A kérdező hozzászólása: Az hogy jók a méreteim 21/4 az elõny is ilyenkor nem?:)
21 a hossza 4 a kerülete? hosszra sok mert nemtudod kihasználni
A kérdező hozzászólása: Igen annyi de ebben lehet valami...
4 cm a kerületre kiscit kevésnek tûnik.Az kb olyan vastag mint a kisujjam.Gondolom átmérõre gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Igen asszem arra xD

Piercing vagy tetkó egy 24 éves lánynak? És melyik milyen/hova?

Csak érdekel. :D

Legjobb válasz: Hát amelyik neked tetszik, de a tetkót egy életen át kell viselned, ha megunod! És egyre többen csináltatják, ami egy idõ után már tömegcucc lesz. Piercing, az mégis másabb, szóval szerintem az praktikusabb, orrba, vagy köldökbe pl.

Hát amelyik neked tetszik, de a tetkót egy életen át kell viselned, ha megunod! És egyre többen csináltatják, ami egy idõ után már tömegcucc lesz. Piercing, az mégis másabb, szóval szerintem az praktikusabb, orrba, vagy köldökbe pl.
24 évesen már el kellene tudni dönteni hogy mit szeretnél. De ha nincs határozott elképzelésed, csak azért csináltatod hogy legyen, akkor felesleges. Én piercingre szavazok, ha nincsen semmi ihleted tetkóra. Tetováltatni csak valamilyen indíttatásból szabad. A piercinget meg cserélgetheted, kiveheted.. Pl. legyen egy fülpiercing, helix vagy tragus mert az egy esetleges munkahelyváltásnál sem akadályoz az állásinterjún (személyes tapasztalat hogy az arcon lévõ piercingeket nem igazán tolerálják sok helyen). 24 évesen már erre is gondolni kell. Vagy csináltass a köldöködbe, az szexi. :) 25/N

Képes megváltozni egy 24 éves fiú, akinek elég sok egyéjszakás kalandja volt? Lehet neki hinni, ha azt mondja, hogy komoly kapcsolatot akar? Vagy a vérében van, hogy egy lány nem elég neki?

Legjobb válasz: Baromság, hogy a vérében van. Megszokássá vált maximum, hogy ne bonyolítsa a dolgokat. Elemenkül, mert egy kapcsolat túl bonyolult és összetett lenne... ha segítesz neki, talán újra vágyni fog a kapcsolatok után...egyébként is minden ember egy jó párkapcsolatra vágyik, nem pedig egyéjszakás kalandokra. Aki ezzel vitatkozik, annak még nem volt egy tisztességes kapcsolata sem...

én a barátomal 1éve vagyuk együt és még soha nem csalt meg!!pedig régeben napi 2csajal is ágyba bujt!!de mióta megismert azt mondta hogy én változtattam meg ha én nem lennék akkor még most is azt csinálná!jah és megkérte a kezemet!!:) pedig eleiben még nem mertem volna hinni abban amiket mond!!de most már semi kétségem!!
Baromság, hogy a vérében van. Megszokássá vált maximum, hogy ne bonyolítsa a dolgokat. Elemenkül, mert egy kapcsolat túl bonyolult és összetett lenne... ha segítesz neki, talán újra vágyni fog a kapcsolatok után...egyébként is minden ember egy jó párkapcsolatra vágyik, nem pedig egyéjszakás kalandokra. Aki ezzel vitatkozik, annak még nem volt egy tisztességes kapcsolata sem...
Szia! Nekem egy nagyon jó haverom 23 éves koráig az összes bnõjét +csalta, nem volt hûséges 1ikhez sem, mindig benne volt az 1 éjszakás kalandokban. 3 évvel ezelõtt +ismerte a mostani bnõjét, akit iszonyatosan szeret már 3 éve és még 1szer sem csalta meg. Már nem menne bele az 1éjszakás kalandokba. Sokkal többet ér neki a bnõje. Õt igazán szereti, a többi csajt nem szerette ennyire. Ez csak 1 példa arra, h változhat a srác, ha talál 1 olyan lányt, akit tényleg szeret. De sajna az ellenkezõjére is tudok példát. Embere válogatja.
Ha igazán akar megváltozhat. Én 25 éves koromig csináltam ezt, utána megismertem valakit, megnõsültem és lezártam azt a fejezetet. Mindennek megvan a maga varázsa de csak a maga idejében! Azt viszont marhaságnak tartom, hogy sokáig húzd az agyát, mert ezzel pont azt fogod elérni, hogy gondol egyet és azt mondja: komoly kapcsolatot kerestem egy normális csajjal, de sem egyik sem másik nem jött össze. Ne azt olvasd ki az egészbõl, hogy irány az ágy! Mondd el neki (habár kétlem, hogy nem tudná), hogy egy komoly kapcsolathoz idõ kell, amibe sok minden belefér, de nem egybõl az ágy.
Nem értitek ti az egészet. Ki mikor mit talál meg, de mindegy. Ha nem ismered magad, akkor nem választasz jól, legfeljebb szerencsébõl. Ha nem úgy indulsz neki a kapcsolatnak, mintha az lenne az elsõ és egyben utolsó, akkor már rosszul állsz neki. Ha még elõzõ lányok/fiúk emlékei mozgatják a köteleket, akkor bábként viselkedsz tovább az újban is. A vérmérséklet van a vérben csak. Az ember felszedhet rossz szokásokat és beidegzõdéseket az élete folyamán és saját döntései eredményeképpen. A notórius egyéjszakázók jelentõs többségének van valami más probléma, ott bent a kompjúterben és csak mellékeffektus az egyéjszakázás. Ha az alapprobléma megszûnik, vagy kezelve, esetleg terelve van, akkor az egyéjszakázás is megszûnhet. De sokszor az élethelyzet megváltozása is elegendõ, hogy errõl a szokásról lemondjon valaki. Azért az egyéjszakázáshoz az éjszakai élet is hozzátartozik, ha meg reggel korán kell kelni a munkába minden nap, akkor ezek el-elmaradoznak késõbb. Szóval soktényezõs.
Szerintem ha 24 éves koráig ezt csinálta, akkor már valszeg a vérében van. A fiúk többsége 14 és 18-19 éves kora között szokták ezt csinálni utána megkomolyodnak. Ez a srác vagy elég késõn komolyodik vagy a vérében marad haláláig
szerintem bízz benne. Az egyéjszakás kalandokat is meg lehet unni. Egyébként tényleg csak védekezés az egész. Ha jól ismered, biztos látod rajta, hogy komolyan gondolja-e vagy sem.én egy teljesen ugyanilyen szituációban vagyok, ha van kedved, írj mailt. Puszó. Remélem összejöttök :)
Amúgy húzd az agyát sokáig, ha vár rád, akkor kétlem, hogy csak arra kellenél neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nem tudom, hogy mit higyjek. Õ azt mondja, hogy védekezésként használta az egyéjszakás kalandokat, mert már hatalmasat csalódott nem egy lányban, és rájött, hogy így mennyivel egyszerûbb, mert sok lány kapható a szexre elég hamar, és õ eddig nem is vágyott többre, de már szeretne lenyugodni, és úgymond letelepedni valaki mellett. Csak félek, hogy ezt hazudta, és nem is érzi így, csak tudja, hogy én komoly kapcsolatra vágyom, és máshogy semmiképp sem kap.
Ez a megváltozás dolog csak általánosítás. Nem egy ismerõsöm 30 évesen is csak szórakozik a nõkkel. Nem jött még nekik az a nõ, akiért úgy érzik megváltoztatnák az életüket. Amúgy meg jobb, ha kiéli magát a férfi, akkor majd nem melletted teszi ezt.és értékelni fog az egyéjszakás nõihez képest, mert egy más világ nyílik meg számára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!