Találatok a következő kifejezésre: Egy 21 srác miért (4 db)

Miért mondja egy 23 éves srác egy 21 éves szûz lánynak, hogy megpróbálná vele a kapcsolatot, ha fiatalabb lenne?

nem értem az egészet. Csupán a szex miatt?

Legjobb válasz: Ne foglalkozz vele.

Ne foglalkozz vele.
õ már öregnek képzeli magát:D pedig agyban valószínû lejjebb van mint te
Honnan a francból tudjuk?
Mert úgy érzi, valamit mondania kell azért, mert nem akar tõle semmit. Pedig a "nem vagy az esetem", vagy "nem igazán érdekelsz" õszintébb lenne, de azt meg túl tuskónak érzi.
ezt én sem értem.
Mert hosszútávra jobb az 5 éves korkülönbség.
Mert balfas_z.

Vajon miért olyan nehéz találni melegként egy velem egy korú srácot? 21/f

Miért keresnek sokan alkalmit? Akár biszex akár meleg a srác?

Legjobb válasz: Mert szerencsére még õk vannak kevesebben!

Mert szerencsére még õk vannak kevesebben!
mert a melegeket utálni kell don meleg LEGYÉL HETERO ÉS KÉSZ
Mert olyan sokan merik bevállalni hogy melegek kb.. inkább az alkami mint hogy otthon be kelljen mutatni vagy fel kelljen vállalni hogy õk melegek ilyen világ van ennyi
A kérdező hozzászólása: Építhetnék arra is, csak akkor Kanadában kéne kiköltöznöm mert ott megvannak ezek a jogok.
Azért csak alkalmit találsz, mert a Ti vonzalmatok erõsen a szexualitáson alapul, és nem a család, a gyermek az életcél.
Hopp, egyik lábad itt a másik ott! Szabad a pálya, de siess mert a napokban olvastam, hogy Kanadában megszigorítják a bevándorlást! Ezt komolyan írom!
A kérdező hozzászólása: Én rombolom társadalmat? A lány Asperger Szindrómás volt autizmus enyhébb válfaja:) és elmondtam neki, nem viselte meg 2 pasija volt eddig.
A kérdező hozzászólása: Amúgy hittan társam volt, ja és nem találtam azóta srácot, de én is vágyok gyerekekre, hogy felcseperedjenek, hogy neveljem õket szeretetben egészségben.
Ismétlem magam, mert szerintem nem láttad amit már leírtam. Középiskolás G Y E R E K K É N T 2x zaklatott homoszexuális. Akkor most szeressem õket? Nem vagyok homofób, nem érdekel mit mûveltek egymás között, csak hagyjatok ki belõle az életem minden területén. Ennyi
A kérdező hozzászólása: NE OLVASD BASSZUS, NE OLVASD NEM NEKED TETTEM FEL A KÉRDÉST HANEM MAGAMNAK.
A kérdező hozzászólása: Elnézést az elõbbiért, de elegem van hogy beszólnak.
12. de már azzal zaklatod õket h itt írsz ezekrõl. 7. de akkor minek jártál azzal a szerencsétlen lánnyal? jól átverted. lehet nem is tudja majd túltenni magát ezen és nem lesz kiegyensúlyozott kapcsolata. a pasija meg emiatt (és õ is) szenvednifog. azért meggondoltabb is lehetnél. másnak meg az szenvedés h szeretne valakit és nem jön össze, te meg halmozod az élvezeteket és még te panaszkodsz. nagyon durva olvasni arról h más habostortát evett, aki egyébként utálja a habostortát, megeszi azelõl, aki meg imádja, és neki meg nem marad ezért. ez nem homofóbia, ezek tények. heteróknak is van h nagyon nehéz találni valakit és nem jönnek ide panaszkodni h milyen rossz nekik. azok sem, akik nálad idõsebbek és még nem voltak senkivel. az a baj, egoista vagy, csak a saját élvezeteidre tudsz gondolni és ezzel rombolod magát a társadalmat is (attól függetlenül milyen beállítottságú vagy)
Akik hetero kapcsolatra vágynak, azoknak is nehéz. Akinek a normálistól eltérnek az ösztönei, nincs egy séma, amire építhet, (pl: összeházasodunk, gyerekeket csinálunk és boldogan élünk míg meg nem...) hogy lehetne egyáltalán könnyû?
A kérdező hozzászólása: Utolsó 5-10% vagyis 500.000-1.000.0000 ember durván Magyarországon az LMBT emberek aránya .
A kérdező hozzászólása: Olyan könnyû azt hiszed hogy hopp meg gondolod magad és heteroszexuálissá válsz? Én 2 évet jártam sráccal és csak egyszer bírtam szájra puszit adni, amúgy sajnáltam a csajt, végül õ dobott, elõtte meg voltam sráccal, és ez 18 éves korom elõtt történt. Ennyit lányokra való átváltásról, te miért nem probálsz azonos nemûvel össze jönni?
nabasszus, más örülne ha egy másnemûvel összejöhetne, te meg voltál lánnyal is, fiúval is, mégis elégedetlenkedsz
A kérdező hozzászólása: Csak nekem szenvedés volt az 2 év mikor a lánnyal jártam, sosem voltam vele együtt úgy. Csak a srác osztálytársammal.
Nem vagyok kíváncsi az elõéletedre, nagyon NEM! Felvilágosítani pláne nem kell, tudom, hogy közel 10% vagytok, de ez megint nem érdekel mert én nem keresem a társaságotokat, ha pedig bekóstol egy ratyi röppen a lángos Középiskolás koromban kétszer zaklattak, és akkor még nem tudtam mit tegyek, félve elfutottam!!! Végül pedig szerencsére a demokráciában senki nem kötelez arra, hogy szeresselek Titeket!
A kérdező hozzászólása: Én nem zaklattalak, egyébként minden közösségbe elõfordul 1 meleg vagy leszbikus biszex ember, és nem is ez volt a kérdésem eredeti célja " Vajon miért olyan nehéz találni melegként egy velem egy korú srácot? 21/f Miért keresnek sokan alkalmit? Akár biszex akár meleg a srác? " Ez volt tudtommal, és nem homofóbok válaszát várom.
Egyedül én válaszoltam a kérdésre :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék több homofób választ, mivel én nem akarok zaklatni a Heteroszexuálisokat.
Keresgélni kell. Mindenkinek van esélye találni rendes társat, csak ne menj bele alkalmiba. Elõbb utóbb fog jönni a normális srác. Ha neked is rendes a hozzá állásod akkor ez kifizetõdik. Tudod a zsák a foltját. :) Nem egy meleg barátomnak van komoly kapcsolata. Nekem is már 2 éve. Ne add fel. A homofóbokkal ne törõdj. Az ilyenek kretének. Akárhonnan is nézzük. 23 meleg F.
barom voltam
Én magam sem tartom teljesen normálisnak, de tulajdonképpen miért ne?! Ha az normális, hogy egy 18 éves egy 40 évessel jár, akkor ez miért ne lenne az??? Én azért nem jöttem össze egy álomszép Növel, mert csak 17 éves Én meg 22...
Mert még eléggé mások fejben.. nem jó ez a korpárosítás még.
Az elsõ nyersen fogalmazott... de igaza van!
mert 1 pedofil nyomorék akinek nem jut más csak a hülye kis gimis ribancok!!!!!!
Köszönöm elsõ!Összefoglaltad gondolataimat:)
Hát igen.. A 14 éves csaj, de inkább lány, még fiatal 1 21 éveshez. Meg még éretlen mindenhez. A 21 éves pedig nem tartós kapcsolatot szeretne a 14évessel, mert az már szégyen lenne.. Igen, ezt mondod, aztán most mondd már, hogy nem érdekel a teste, stb..?
mert minden 14 éves 1 hülye ribanc akinek elég annyit mondani, hogy szép a hajad szép a szemed és már lehet is ujjazni. én ezt csinálom vágod.....minden 2.héten más gimis ribancot baszok.
Utolsó: és ha nem lesznek együtt? Volt sok jó élménye egy éven keresztül valakivel, legközelebb lesz majd mással. Senki se mondta, hogy a szerelem örökké tart.
1 év...az semmi.. majd ha 20 éves korodban is együtt lesztek akkor mondhatod hogy szerelem, meg együtt jóban-rosszban...
*törõdésre Jah és még annyit, h azért tényleg sokat függ attól, h milyen a lány viselkedése 14 évesen...nekem hamar leesett a tojáshéj a fenekemrõl, a szüleim mindíg is igyekeztek felnõttként kezelni
hát...én 15éves voltam, amikor összejöttem a jelenlegi párommal, õ 21 volt, már 1 éve együtt vagyunk, imádjuk egymást, bízunk egymásban, és én érzem rajta, h nem akar kihasználni, egymás mellett állunk úgymond jóban-rosszban, és szerintem is vannak normális srácok, akik a szerelemre és törõdére vágynak, nem pedig csak a szex körül jár az eszük(bár egy hosszan tartó kapcsolatba fontos az is, de ha szeret vár rád)...
Azert nehez mindezt elhinni kerdezo, mert szazbol 1, 2 ilyen eset van csak. A tobbi esetben a fiu kihasznalja a lanyt, es o meg csak eszre sem veszi.
vannak rendes huszonéves srácok, akik nem szeretnének rögtön megfektetni egy csajt, vannak tényleg normális érett tizenéves lányok, és normális kapcsolat is lehet ebbõl, igen...... KB SZÁZBÓL 1 ESETBEN. én 15 éves lány vagyok, vannak közös témáim néhány idõsebb fiúval, de nem érzem magam elég érettnek sem a szexhez, sem a legtöbbekkel egy kapcsolathoz. tudom nehéz ezt felfogni, de hidd el, értelmes lehetsz, érett viszont NEM, mert az érettséghez rengeteg más élmény és tapasztalat kell az élet rengeteg más területérõl. becsülendõ, hogy nem vagy ribanc, de ennyi egyáltalán nem elég, ráadásul az írásaidból látszik, hogy naiv és makacs vagy, akkor is, ha a srác tényleg normális, és tényleg nem használna ki. nem bántásból írom, nem is lebeszélésbõl, ahogy látom amúgy is mindegy, mert eldöntöttél már mindent, csak tudd, hogy a mostani egy átmeneti állapot, és akármennyire úgy érzed, hogy teljesen megtaláltad magad, NEM. még nem. megpróbálhatod a kapcsolatot, legalább gazdagodsz pár jó vagy rossz tapasztalattal, de azért látod a többség véleményét... másoktól se számíts sokkal jobbra.
Már bocsánat, de házasodni csak 16 éves kortól lehet, és akkor is csak gyámhatósági engedéllyel...
Ez a te véleményed, nem pedig egy alapigazság, amit mindenkinek al kell fogadnia...ennnyi
hát, ha igazán szeretjük egymást, akkor igen is megmaradunk egymásnak, egyébként is a pozitív gondolkodás a jó...és õ az a fiú, aki tesz a mások véleményére, mert az irígy szomszédjaim(csajok), (ugyanis falunk lakom)mindenféle hazugsággal akartak elválasztani...na mind1 én nem fogok ismeretlen embereknek magyarázkodni, a véleményemet leírtam...van akinek tetszik, van akinek nem, teszek rá!!!!
én csak nem támogatom hogy 14-15 éves fruskák 20évesekkel járnak, fõleg mert kb 10000 ilyen kapcsolatból kb 2 az akit nem csak megkefélni akarnak, és mindig úgy kezdõdik hogy szerelem meg rózsaszín köd és õk adnak tanácsokat, 0 tapasztalattal
felõlem gondolj amit akarsz, bírom az ilyen negatív gondolkodású embereket, de nem nagyon foglalkozok más véleményével, egyébként is, honnan tudhatnád te, h milyen az én vagy akár a kérdezõ kapcsolata, nem vagy ott velük minden egyes nap, és nem minden 15 éves lány fruska, van akinek több esze van ilyenkor mind egy 20 éves pasinak...
Egyértelmû: igen, mûködhet a kapcsolat.
Majd rájössz kiscsillag :)
nem, ebben az esetben nem mûködhet a kapcsolat.. elõttem nagyon szépen leírta az egyik válaszoló, h miért nem. egy 14 éves kislánynak nem 1 21 éves pasira van szüksége, és fordtiva.
Azt írta valaki, hogy ide nem jönnek a 14 éves lányok, megmondani, hogy mire vágynak. Hát itt vagyok, 15 évesen és szeretek egy jóval idõsebb férfit.És nem, nem vagyunk együtt, nem nyomult rám, pont miatta nem vagyunk együtt. Hogy mire vágyom? Rá, pontosan arra, amit nyújtani tud. Mindenki tele van elõítéletekkel, mert errõl szól a világ, hogy megyünk az árral együtt, ahelyett, hogy kiállnánk a saját véleményünk mellett. Igenis van, hogy egy férfi egy fiatal lányba lesz szerelmes, nem kell ahhoz idiótának lennie. Mindenki osztja az észt, mert féltik a lányt, ami nagyon tiszteletre méltó, csak egyesek nem tudják kúltúráltan megfogalmazni, mit szeretnének. Szóval sok sikert nektek, ne add be a derekad és attól még, hogy szereted, ha vannak egyértelmû rossz jelek, akkor azokat vedd észre. Tömören: Ne vakítson el a szerelem, egyébként ugyan úgy mûködhet a kapcsolat mint más esetekben:)
sztem meg epic gyökér vagy, mert idejöttél pofázni a kérdéseddel, és az ÖSSZES, ismétlen az ---->>>ÖSSZES<<<---- Válaszolót elküldöd, mert te tudod hogy hogy van ez. mégis mit képzelsz magadról? direkt kérdést teszel fel, aztán egyiknek sem adod meg az igazát? nem bíró vagy te, hogy megmond itt a dolgokat, hogy mi tetszik neked és mi nem. Véleményem a kérdésedrõl: Szex lesz belõle. ismerõsöm 14-24, 69-eltek és pettingeltek már. szóval így számolj be magaddal, köszönöm.
Nem olvastam végig, csak az elsõ oldalt, de kikérem magamnak, hogy minden 14 éves egy ribanc, akinek elég pár szép szó, és már baszható.. Én is 14/L vagyok, de a világért nem feküdnék le senkivel, csak azzal a sráccal, akit igazán szeretek.
Ezt lehet, hogy sokan nem fogják megérteni, vagy félreértik, de... Egy férfi nem attól rendes, vagy nem rendes, hogy akar-e szexet, vagy nem. Lehet, hogy 21 éves emberünk akár évekig hajlandó lenne várni a 14 éves virágszálra. Nem életszerû, de lehet... Viszont a rendességnek nem ez a fokmérõje. Egy 14 éves lánynak nem egy 21 éves társaságára van szüksége. Ebben a korban a kortársai között (általánan 1-2 évvel idõsebb fiúkkal) kapja meg azt azokat az élményeket, amire az egészséges lelki fejlõdése érdekében szüksége van. Nem egy rutinos Don Juan kell, hanem annak megtapasztalása, hogy egy kapcsolatban a kezdeti mindkét oldali félszegség, óvatos próbálkozások után biztosabbá válnak a partnerek, aztán törvényszerûen azt is, hogy az öröknek hitt szerelem egyszer csak véget ér, és jön más. Ezeken túl kell esni. Ha viszont az egyik fél lényegesen tapasztaltabb, akkor lehet, hogy magabiztosan fel tud építeni egy kapcsolatot, de ebben soha nem lesz a tapasztalatlan fél egyenértékû. Ez pedig olyan irányba mozdítja el egy tinilány értékrendjét, lelki fejlõdését, ami akár örökre képtelenné teszi õt egy kölcsönösségen alapuló kapcsolatra, és akár az élet többi területén is nehezen lekûzdhetõ hátrányba hozza. Abba a vonatkozásba, hogy egy 21 éves miért nem tud, nem akar az elméletileg hasonlóan magabiztos nõkkel kezdeni, most nem mennék bele mélyebben. Elég annyi, hogy ha a 21 évesnek tényleg annyira fontos a társa (aki történetesen 14), akkor miért fosztja meg a normális lelki fejlõdés lehetõségétõl? Ki a fontos ebben a kapcsolatban? És ezek után szabad-e, kell-e odadobnia magát a lánynak? A családot sem értem. Lehet, hogy õk azt látják, hogy a srác sokat adhat a lánynak, amit esetleg õk a szûk családi kasszából nem tudnak neki megadni, de elfeledkeznek az árról, amit a lány ezért fizet. Én biztos elhajtanék egy ilyen srácot a lányom mellõl (mondjuk fiaim vannak), és a saját fiaimra is komolyan ráhatok majd, ha 20 éves korukra általános iskolásokkal akarnának cicázni. Degradáló ez, az önbecsülés teljes hiányára utal, tolerálhatatlan.
inkább "mint"
Ha a 21 éves csávó totál gyökér és a kiscsaj elkényeztetett, ennyi kivétel van...
Ez a fentebb-lentebb dolog szerintem hülyeség. Már bocs, de ezt csak beírtad ide, mintha általános igazság lenne. Lehet, hogy te így gondolod, de sokan nem. Igenis lehetséges a szerelem, még ha nem is ez az általános. Vagy legalábbis ne mondjuk azt, hogy ki van zárva.
U.I.: ettõl függetlenül nem tartalak felelõtlennek, nem is pontoztalak le, te ismered a gyereked és a barátját.
Kedves utolsó anyuka, én egyetemista vagyok. Ha nem is szólnak semmit a lányod barátjának fõiskolai barátai, abban biztos lehetsz, hogy ettõl függetlenül nincsenek elájulva a helyzettõl. Nálunk is volt ilyen helyzet, a srác hozta a kis tini barátnõjét, nem szóltunk egy szót sem, de egymás közt azért kiderült, hogy senki sem helyesli a kapcsolatot. (Mondjuk annak a kapcsolatnak pár hónap után vége is szakadt, fõleg a nagy korkülönbség miatt.)
Kedves Kérdezõ! Eddig én is csendben figyeltem a sok elõítéletes választ. Teljesen egyetértek a 35 éves fiatalemberrel. A korban hozzádillõkkel is megjárhatod. S biztatásul leírom, hogy az én lányom 15 éves és neki is 21 éves barátja van és nagyon jól megvannak már 2.5 éve! Lehet számolni és lepontozni, hogy hány éves volt a gyerekem, amikor kezdték. S nem tartom magamat felelõtlen szülõnek, mert elõtte meggyõzödtem róla, hogy a leendõ barátja a tiedhez hasonló normális ember, aki nem a szexre használná a gyerekemet és nem pedofil pusztán azért, mert a lányomban vélt társra találni. Az egyetemen senki nem bántja a srácot azért, mert ennyi idõs a barátnõje, néhányszor találkoztak is a lányommal. A fiam baráti körében annak idején egy 16 éves lány egy 26 éves sráccal jött össze, 5 év után, most nyáron volt az esküvõjük. Szóval a saját bõrömön tapasztaltak alapján óvatosabb vagyok a véleményalkotásban, ha ilyen jellegû kérdést olvasok. Természetesen vigyázz te is magadra és sok sikert kívánok nektek! egy anyuka
így van. igaz töcskölés lehet ez...
Az elejétöl olvasom a topikot, és ezért adtam esélyt egy olyan kapcsolatnak, ami már régen érett, de eddig pedo-tini kapcsolatnak gondoltam. Tévedtem, igazad van lehet igaz szerelem ekkora korkülönbséggel is. 35F/17N barátnövel
A kérdező hozzászólása: Bizony-bizony :) Köszönöm az egyetértést
Hát hogy amiket írtál róla az elõzõ 8 oldalon azok alapján sztem is rendes. A másik részt meg a többieknek írtam hogy nemcsak 21 évessel lehet úgy járni amiket õk itt felvázoltak :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Ezt most mire írtad?
Kedves zokniszörny! Nem kell elájulni az ilyen esetektõl, nyilván furcsa a környezetnek.Nem találkozik olyan gyakran a lányom az egyetemista társakkal, hogy ez zavarhatná õket. Nem mondom azt, hogy mindenkinek való ilyen fiatalon ekkora korkülönbséggel az együttjárás, de aki úgy érzi, hogy neki "beválik" (és nem a korai szex miatt), miért kellene elválnia a társától évekre emiatt, mert a társadalom nehezen tolerálja az együttjárásukat? S a lányom és a barátja eléggé megszenvedtek egymásért. A lányomat ribancnak gondolták, és azt hitték, csak menõzni akar az idõsebb sráccal (megjegyzem neki soha nem pasija volt a fiú, hanem a barátja)a srác pedig ugyanazokat a jelzõket kapta, amiket itt lehet olvasni. Tudom, hogy nehéz elhinni, hogy ilyen fiatalon is lehet mélyenérzõ, komoly egy lány, de én látom, és ez alapján mondom. De csak errõl a konkrét esetrõl merek nyiltakozni és nem általánosítok. az elõbbi anyuka
hat jarj vele, ha akarsz.. meg talalkozz az apjaval :D
Nem mert valamilyen értelemben fölötte áll, õ irányít és aki, fentebb van az nem tud szerelmes lenni. Ha egyenrangúak akkor lehet kiegyensúlyozott kapcsolat. Igazi szerelem akkor van ha valamelyik fentebb van és akkor a lentebb lévõ szerelmes, de nagyon. Egy 21 éves minden esetben fentebb van egy 14 évesnél. Ez tény.
Érezhet õ is, egy 14 évesbe mért ne lehetne szerelmes. Egy 14 éves még aranyosabb is mint egy idõsebb, igazán szerethetõek még ilyen korukban.
Ismerek egy férfit akinek az a hobbija, hogy 14-15 éves lányokkal HÁZASODIK össze. Olyan 50 éves lehet és már vagy 10 felesége volt, mond 14-15 éves lányok. Szerintem van akinek pont az ilyen fejlõdésben lévõ lányok jönnek be, vagy csak élvezi, és pont az izgatja, hogy õ veszi el a szüzességét a tapasztalatlan, ártatlan lánynak. Szerintem ez elég perverz és minden ilyen pasi perverz, persze ez nem olyan nagy probléma, mert egy lánynak jó tapasztalatot ad. Nekem nem volt ilyen idõsebb barátom, de nem bántam volna akkoriban. Persze elég valószínû, hogy nem lesz egy tartós kapcsolat, de tanultok belõle mindketten. Szerintem csak is te döntöd el, hogy neked mi kell, de abban igaza van a többieknek, hogy valódi szerelmet õ nem érezhet irántad, csak te...
Kérdésre válaszolva: egyáltalán nem baj. Kötekedõ alakok mindig voltak és lesznek. Érdekes, hogy ezekhez a kérdésekhez sosem a 14 éves lányok írnak, pedig õk tudnának érdemben nyilatkozni arról, hogy mi a jó nekik. De nem, inkább az "okos" felnõttek megmondják helyettük. 23f
A kérdező hozzászólása: Mirõl van szó? lemaradtam...
A legtöbb aranyos és kedves közülük úgyhogy nemis kell kivétel :P
érdekes, de a 14-5-6 éves lányoknak kellenek a 10 év feletti srácok, nem egyedi a dolog, 14 éves lányokat viszonylag könnyû elszédíteni, , de egy 30 éves nõt, na az nehezebb általában.én is tiprom a 22. évemet, és ragadnának rám a 14 éves kislányok, de mindegyik túl éretlen, nincs igazán kivétel.csak olyan, aki kivételnek érzi magát.
A kérdező hozzászólása: ISMÉTELNÉM! Én vagyok a LÁNY!!
Nekem is úgy tûnik azok alapján amiket írtál, meg ennyi erõvel egy korodbelivel is megszívhatod. Vagy maradhatsz örökre egyedül.
Elég nagyyképû vagy a korodhoz képest.Nekem is az a véleményem mint az összes többinek szóval nem ismétlem meg.
Ebben az esetben szerintem egy ideig hanyagolnod kéne a pasizás és egyéb hasonló témát. Koncentrálj a tanulásra, jövõ megalapozására, hasonlók.. :) Ha ismét a pasizással foglalkoznál, valószínûleg csak további hibákat követnél el, vagy továbbra is csalódások érnének. Te magad is bevallod, hogy naiv (és fiatal) vagy még ehhez. Egyszer majd úgyis be fogod ismerni saját magadnak is, hogy ez tényleg nem egy okos döntés volt. Azért sok szerencsét az életedhez!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem látom be, hogy butaság lett volna, nem érzem az életem azon korszakát hibának:) Az tény, hogy tanultam belõle, de túl naiv vagyok még mindig..
Én komolyan nem értem az ilyen kérdezõket... Megkérdezed, hogy "Mi a baj, ha...?" Kapod rá a válaszokat, amikkel teljes mértékben a kérdésedre válaszolnak, vagyis felsorolják a kapcsolat negatívumait. Erre te lehurrogod meg lefogyatékosozod õket... Nem épp' logikus. Lehet, hogy azt vártad, hogy majd mindenki támogatja ezt az egész dolgot, és megnyugtat, hogy ugyan, dehogy baj a hét év korkülönbség. Én 15 éves vagyok, ha jól sejtem - hiába két éve írtad a kérdést - körülbelül még így is egykorúak vagyunk. Olvastam, hogy vége lett a kapcsolatnak, és a srác csúnyán átvert. Szerintem alapból nem kellett volna belemenni ebbe az egészbe. Ha belegondolsz, 21 évesen már akár gyereke is lehetett volna. Te pedig a 14 éveddel még bõven kiskorúnak számítottál... Elhiszem, hogy nagyon érett vagy a korodhoz képest, rám is sokszor mondják, de nem hiszem, hogy ez egy okos döntés volt.. azt is elhiszem, hogy szeretted/szereted a srácot nagyon, mivel velem is történt már hasonló (14 éves voltam, a pasi 16, mégis a 'nagy' korkülönbség miatt húzott el), de remélem már te is beláttad, hogy buta voltál. Ettõl függetlenül ne szemléld túl negatívan ezt az egészet, legalább már ilyen tapasztalatod is van - bármilyen rosszul is hangzik - és nem fogsz ugyanebbe a hibába még egyszer beleesni.
még itt vagy cicuka? :D
Kedves Kérdezõ! :) Látom, elég sok ellenséges hozzászólást kaptál, én nem szeretnék paraszt lenni veled, de örülnék, ha azért elolvasnád a véleményem és elgondolkodnál picit. Egy szóval nem kérem, hogy változtass, vagy hogy ne szeresd a barátod, csak hogy gondolt t reálisan a helyzetet. Itt vagy te, egy 14 éves lány (én is az voltam régen), szinte még gyerek. Õszintén, te mit csinálsz szabadidõdben vagy mi izgalmas számodra? Az iskola, egy buli, a pletykák, a sztárok... ha nem, az jó, mert kicsit érettebb lehetsz a korodnál, de ennyi idõsen még akkor is csak GYEREK vagy. A barátod 21 éves, felnõtt férfi. Teljesen másra van gondja, más az érdeklõdési köre, és bár már mondták sokan, én is megismétlem: olyan nincs, hogy egy ennyi idõs pasi nem akar szexet. Mert az õ korában a rendszeres nemi élet a normális, nem az, ha a 14 éves barátnõjére vár még vagy 2-3 évet. Még magának is bemagyarázhatja, hogy nem így van, de a este elõbb-utóbb ellentmond majd neki, mert az automatikusan beindul. Tudom, hogy nagyon kedves, jófej, még azt is elhiszem neked, hogy õ egyáltalán nem "olyan", elvégre te ismered, nem én - de basszus, felnõtt ember vagyok, ahogy csupa felnõtt embertõl kaptál választ itt hat oldalon keresztül, és mindenki ugyanazt írja: ennek nincs értelme. Nem logikus, hogy ha ennyien állítják ezt, akkor igazuk van valahol: Még csak nem is rosszat akarnak ezek az emberek neked, elvégre senkijük sem vagy, egyszerûen felháborodtak a dolgon... és még csak nem is rajtad, hanem azon, hogy egy 21 éves pasi képes ilyet bevállalni... mert a tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen kapcsolatnak sosincs jó vége. Egyszerûen azért, mert egy gyerek és egy felnõtt teljesen más világban él, az a fiú már annyival több dolgot megtapasztalt mint te, annyival "bölcsebb", érettebb, hogy csúnyán mondva, nem vagy neki megfelelõ társ, hiszen te még közelében sem jársz olyan dolgoknak, amit õ már rég a háta mögött hagyott. 21 évesen mindennemû 14 éves még csak egy gyerek a szemünkben, akivel maximum játszani lehet, semmi komolyabbat. Szóval, tényleg nem bántásból mondtam ezt a dolgot, csak hgy kicsit gondold meg reálisan, miben vagy benne..
Én huszonévesen nem látnék fantáziát egy tizennégy éves lányban. Egyébként szerelem nélkül lehet szexelni, de szex nélkül nem lehet szerelmeskedni, ez pszichológiai tény.
Írtad, hogy megcsalt. Vajon miért is? Mégsem tartott ki évekig az a nagy love....
köszönöm az utolsónak, legalább 1 ember, aki egy véleményen van velem!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de akárhány éves leszek, SOHA NEM FOGOM HIBAKÉNT FELFOGNI ezt. SOHA NEM FOGOM MEGBÁNNI, ÉS AZT KÍVÁNNI, BÁRCSAK NE TÖRTÉNT VOLNA MEG. Mert , bár nehéz volt, de minden egyes pillanatát élveztem a kapcsolatunknak és tanultam is belõle..Nem értem miért kéne ezt hibaként felfogni.
Jóóól van, rendben, nyugalom! :D Én nem azt mondtam, hogy "hiba" volt, hanem hogy nem volt épp' egy okos döntés. Hiba semmiképp sem lehet egy párkapcsolat, hiszen már ha valami okból belementél, akkor (ha legalább egyszer is, de) örömöt okozott. Az ilyen sosem hiba. Persze tudom, hogy ezzel sem sikerült valamiféle hatással lennem rád, mert a jelenlegi véleményedet biztosan nem fogod megváltoztatni. (És nem is mondtam hogy kell)
Azt azért így ismeretlenül megkérdezném tõled, kedves elõzõ, hogy mikor feküdtetek le agymással? Egy 20 éves pasinak szerintem igénye van a szexre is. Ehhez viszont egy 14 éves lány kicsit fiatalnak mondható. Hogy lehet mégis ezen túllépni? Ha szülõként nekem a fülembe jutna, hogy egy 20-21 éves pasi szexelni akar az én 14 éves lányommal, hát szerintem lekerülne a szegrõl a vadászpuska (képletesen fogalmazva). Szóval kicsit paradox helyzet.
Én 20 éves egyetemista voltam, amikor összejöttem az akkor 14 éves barátnõmmel. Azóta 7 év telt el, 2, 5 éve élünk együtt abban a városban, ahová azért költöztünk, mert ide ment egyetemre, õ harmadéves és évfolyamelsõ egy erõs szakon, én dolgozok, 2 éve jegyeztük el egymást, idén nyárra tervezzük az esküvõt. Nem jelent a jövõre nézve problémát a családalapítás, mert nem mostanában tervezzük, mikor én 36 éves leszek, õ 30, az ideális, más férfiaknál sem szokás manapság elõbb. Addig is élvezzük az életet, nagyon sok helyen voltunk együtt, közös baráti társasággal és kettesben is. Azért írom, mert tényleg nem lehet általánosítani sem a 14 évesekre, sem a 20-21 évesekre. Minekünk adott volt a közös érdeklõdési kör, mert egy hobbi kapcsán ismerkedtünk meg, gyerekkorunkban mindketten némileg burokban éltünk, így én sem voltam az a tipikus egyik buliból a másikba járó egyetemista, õ sem rajongott semmiféle sztárocskák iránt, még csak nem is ismerte azokat (ahogy én sem), nem olvasott p... magazinokat, stb., stb. A családjuk is egészen eltérõ az átlaghoz képest, de inkább nem mennék bele a részletekbe, jó és rossz értelemben is mondhatnám. Szóval azt akartam írni, hogy ilyen is létezik, 7 évvel ezelõtt pedig nagyon sokan vélekedtek úgy rólunk is, ahogyan itt is sok válaszoló. Az sem támaszt alá semmit pro vagy kontra, hogy a kérdezõt megcsalták és szétmentek, mert ilyen gyakran van az én korosztályomban is kis korkülönbség esetén is, ilyen az élet.
16 évesen se jöttem össze egy 21 évessel... Mert nem azonos a szükségleti rendszerünk... a 14 évesek ilyenkor álmodoznak a nagy szerelemrõl, a 21 éves fiúknak meg csak egy csaj kell, aki egy estére jó... Addig meg teszik a szépet..
A kérdező hozzászólása: Kedves #164. :) Mikor ezt a kérdést kiírtam, akkor leharaptam annak a fejét, aki valamilyen formában nem értett velem egyet-csakmert nekem meggyõzõdésem volt, hogy mi egymáshoz valók vagyunk. Aztán persze koppantam, szenvedtem. SOKAT. Ettõl függetlenül nekem még mindig nem fogjátok megmagyarázni, hogy rossz döntés volt vele lennem. Az meg hogy FÉRFI-fiú, KISLÁNY-nõ szerintem fejben dõl el. A szexuális igényekkel meg lehet várni....
Kedves kérdezõ! Bevallom õszintén, ennyi okosan megfogalmazott érvet én még válaszokban nem láttam. Sokan megpróbáltak meggyõzni téged, hogy ami kettõtök között volt, az nem mindennapi. Sajnos hiábavaló minden ésszerû magyarázat, téged sajnos nincs az az isten, aki meg tudna gyõzni, hogy igenis BAJ (a te szóhasználatoddal élve), ha egy 21 éves FÉRFI jár egy 14 éves KISLÁNNYAL.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem sikerült teljesen, de nem is nagyon fog mostanában. Hát, kisebb-nagyobb visszaesésekkel, de megvagyok.. De köszönöm, jólesik az érdeklõdés::)
Látom aktív vagy, úgyhogy válaszolok :) Egyáltalán nincs vele semmi baj, ha jól érzi magát az ember a kapcsolatban. De láttam a másik linket, amiben szintén 14 éves csaj 21 éves fiú volt és szakítottak...ha te írtad, akkor megkérdezem , hogy jólvagy? Sikerült túllépni rajta?:) ) 19/F
A kérdező hozzászólása: Oké, bocsánat, nem akartam leszedni a fejed, és nem is úgy terveztem írni, csak kiemeltem a lényeget:) mellesleg már egy jó ideje, mióta szakítottunk nem érzem magam elégnek egy kapcsolathoz, szóval ha fiatal vagyok hozzá, ha nem, de szüneteltetem továbbra is egy jó darabig a barátosdit. :)
utolsó veled értek egyet :) egyátalán nem biztos h jól éreznéd magad a bulizásban.. így meg még boldogabb is lehetsz :) nem csak a szex van az életben..
140/147 vagyok...nem érdekel, h vele töltöm az egész tini koromat, mert szeretem, õ is engem...és a szerelemben SOHA SEM A KOR SZÁMÍT...amúgy is, most szerintetek mit kellene tennem, csak azért mert még tini vagyok, hagyjam ott, bulizzam ki magam, azután pedig nézzem az õ boldogságát mással, mikor én is lehetnék az a szerencsés?én még1szer leírom, h a SZERELEMBEN NEM SZÁMÍT A KOR!és itt tényleg azokra értem, akik szeretik egymást, nem pedig csak ki akarják használni a másik felet!:)
és most mi a helyzet?
Utolsónak adjunk trollmérget :D Amúgy gratulálok a kapcsolathoz :)
várd ki a végét :D
A kérdező hozzászólása: Jól*
A kérdező hozzászólása: Igen..aktuális :) Jó megvagyunk. :) A sok "okoska" jóslása nem jött be, nem használ ki.. Üdv =)
Téll, hogy vagytok? :O
Hajrá, én drukkolok a kapcsolatnak :) Ha egyáltalán aktuális még.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok nagyképû..Csak kiállok magamért ;)
114/137 vagyok.. már 17 éves vagyok, a barátom 23, és még mindíg együtt vagyunk, szval teszek azoknak a véleményére, akik szerint a 20 szülinapomra már nem leszünk együtt...!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát.. mégis csak igazatok volt valamilyen szinten. Megcsalt az exével mikor még együtt voltunk.. remélem örül a sok drága kárörvendõ, vészjósló. ;)
Utolsó vagyok. Olyat is ismerek párat, aki megtartotta a gimis barátnõcskéjét, aki évekkel fiatalabb nála, de szerzett mellé egy másik gimis kislányt a városban, ahol tanult... Csak azért mondom, h számoljatok ezzel is. Biztos van kivétel (mint említettem, egyet ismerek), de az összes többi csak kihasználja a lányokat aztán nagyon büszke magára. Viszont én azt figyeltem meg, h az ilyeneknek nincs pofája szülõk elé menni. Szóval próbáljátok bemutatni õket otthon, közös családi vacsora... :D Amelyik belemegy, az már 80% h nem ilyen. Persze saját tapasztalatom gimis koromból, van kivétel... De egy jó szûrõ lehet, amelyik ezen sem megy át, attól ne akarj semmit.
Én harmadéves egyetemista kollégistaként elég sok egyetemista srácot megismertem már, és egyetlen egy esetet leszámítva (õk gimi végén jöttek össze és valahogy együttmaradtak... aranyosan reagál a barátnõje világmegváltó témazáróira és kosárlabda oszályzásaira, de látszik rajta aikor telefonál/facebookozik vele, h nem különösebben érdekli, de hát szereti a lányt....), szóval ezt az egyet leszámítva mind csak azért kezdett tibiribikkel, mert könnyû õket befûzni. Nem egyet ismerek, aki egyszerre 3-4et hülyített, mindnek azt mondta, h komoly kapcsolat blablabla, nem akar õ szexet... aztán 4bõl egy akart magától :) Én nem nagyon bíznék az ilyen kapcsolatokban.
Te jó ég! Ennyi komentet...
En nem ertem, miert ne lehetne komoly egy 14 eves lany es egy 21 eves fiu kapcsolata. Lehet altalanossagban ezek nem tul komolyak meg, de kivetelek mindig vannak. Sok sikert!!Ne halgass masokra, inkabb eld a sajat eleted.
Hát mire te 20 éves leszel gyanítom nagyon is rajta leszel a party témán fõleg úgy hogy egy sráccal töltötted az egész tini korodat. Õ akkor 27 éves lesz, abban a korban hogy lassan nem ártana bekomolyítani, karrier, család stb. Ezekkel nem árt tisztában lenni, de csináljátok nyugodtan, tapasztalatszerzésnek jó lesz és remélhetõleg 16-17 évesen tovább lépsz, mert már elõbb rájössz hogy egy életed van és egy fiatalságod. Minden generációnak megvannak az igényei és a céljai, ez most még valahol összeegyeztethetõ de pár év múlva kijön az éles különbség. Ezért szerintem a nagyobb korkülönbség 20 felett ideálisabb ahol már két felnõttrõl beszélünk mégha az egyik mondjuk 25 a másik 36.
szerintem tokeletem
xD rossz embert választottál, nem szeretett eléggé...én 17 vagyok, a pasim 23 és már 2 és fél éve együtt vagyunk!
szegénykém :( micsoda 1 [email protected]ék pasi..
168: Több mint 2 évvel késõbb. Nyilván nagyon jól tudtam, hogy nem szabad erõltetni, mert fiatal volt még hozzá, nincs ebben semmi paradox. Szülõkre meg ez nyilván nem tartozik, azt gondoltak, amit akartak, nyilván gondolhatod, hogy az apja kevésbé díjazta ezt a kapcsolatot, miután pár hónappal a kezdete után megtudta, hogy járunk, nekem nem szólt soha semmi rosszat, de õ nem engedte el legtöbbször ide-oda. Egyébként a szüleit elõbb ismertem meg, mint hogy összejöttünk volna, tudták ki vagyok, nem ismeretlen voltam nekik.
A kérdező hozzászólása: Ja , még egy kérdés.. mért általánosítotok le minden 14 évest? :@
a 19:02 vagyok , próbáltam érvelni, pedig felesleges volt, most arra válaszolok, amit kérdeztél konkrétan . "Miért baj, ha..." ? Mert a legtöbb barátja le fogja nézni, téged pedig kis hülye p.csának, akk is ha nem vagy az , a te barátaid meg öt nem fogják elfogadni, mert pedónak nézik, akk is ha nem az. Nem fogtok tudni sehova társaságba járni együtt. Egészen más dolgok foglalkoztatnak a mindennapokban benneteket, mások a fontos dolgok. "és miért olyan nehéz elhinni... " ? mert az egészséges 21 éves fiuk 99%-ának a szex a legfontosabb, és ez teljesen normális. Ha meg tényleg nem foglalkoztatja a szex, akk lehet hogy te fogod kidobni pár év mulva, mert akkor se fogja érdekelni, amikor téged már igen...
de
A kérdező hozzászólása: -.-"
a tied !! hidd el, nem akarok gonosz lenni, de 14 évesen az ember azt hiszi mindenkinél okosabb, tudja mi a szerelem, ki mit is akar tõle stb. legtöbben ilyenek voltunk ..
akkor is megkörnyékez a lompival elõbb utóbb...
A kérdező hozzászólása: Jajj..de nehéz egyesek fölfogása.. na mindegy :D
Bármien okos és intelligens vagy is 14 évesen az érzelmek könnyen befolyásolhatóak, pontosan ezért hördült fel mindenki. Ha akarná akk a 20-40 éves férfiak 90%- a el tudná érni, hogy egy tinilány beleszeressen, ezt használják ki a pedok. Lehet hogy nem szexmániás, de szexmentes kapcsolat nem létezik 21 évesen, hacsak nem beteg . El tudom képzelni, hogy te mit láthatsz a kapcsolatban, de vajon ö mit lát benne, ezen már elgondolkoztál ? Maradjatok barátok, még 2-3 évig szerintem.
A 14 éves kiscsajok még gyerekek, babám, akármennyire felnõttnek, érettnek érzed magad, a 21 éves pasi meg már felnõtt férfi. Én megértelek, én is borzasztó okosnak és nagyon felnõttnek éreztem magam ennyi idõsen. Aztán eltelt 6 év azóta, és néha már ciki is arra gondolni, hogy milyen nagyképû, ostoba kis liba voltam... Egyébként, elárulom: NINCS olyan pasi, aki ne akarna szexelni. Lehet, hogy kicsit alacsonyabb a libidója, de hogy naponta legalább kétszer gondol a szexre, az is biztos. Egyébként 14 év alattival a szex még büntetendõ is, és nem véletlenül. Nekem is van egy haverom, 21 éves, bírom a fejét, de mikor legutóbb egy buliban a 13-14 éves kiscsajokra volt rákattanva, a másik (18 éves!) haverom mondta már neki, hogy: "Mi van XY, pedomacizol? Nem áll fel neked az idõsebbekre, vagy mi van?" Nagyon sok még ez a 7 év köztetek. Majd újabb 7 év múlva már nem lesz az, de most még rengeteg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.. :D Én úgy vélem egy kapcsolat 2 emberrõl szól.. De mindegy... Én életem :) Csak kíváncsi, azért kérdeztem..
Am azt megtudhatjuk hogy miért szerettél bele? mert itt sokan mondják hogy biztos nincs közös témátok, meg azért lehet azt is látni hogy mit akar csak ne feküdj le vele egy jó darabig és akkor úgyis elhúz ha csak arra kellenél neki. Akinek csak ez fontos nem fog hónapokat várni, keres mást.
"És semmi olyat nem csinálok, amit késõbb megbánhatok.. Nem vagyok én szexmániás tiniribanc :" Persze, hogy nem. Mind ezt hiszi. Aztán majd szépen behülyít, vagy leitat és máris feltetted a sokadik lehetek terhes kérdést. Mindkét fél részérõl elítélendõ, hiszen egy 14 éves még csak egy kislány és ne akarjon még felnõtteset játszani, lesz még rá ideje. A 21 éves pedig elég nyomorult, ha csak az ilyen kis csajokat tudja behülyíteni. Azt sem hiszem el, hogy nem csak megdugni akarja. Ja, hogy azt mondta, hogy neki nem fontos annyira a szex. Akkor biztos úgy is van.
Lehet ám hogy azért jössz be neki mert felnézel rá, vannak azért még rendes 20-on évesek is, nemkell mindig a rosszra gondolni.
nem mindenki írt le ribancnak.. én pl. szerintem normálisan írtam, hogy mi van .. -.-"" te meg normálisan se tudtál válaszolni, csak fejeket vágsz. de mindegy, [email protected] el, a te döntésed. ;) önfejû vagy. rám meg mondd, hogy tahó ezért is !! :D
A kérdező hozzászólása: Attól, hogy nem tudod elképzelni, attól még lehet..De azért köszi a normális választ :)
Igen, utólag észrevettem, hogy jó sok hozzászólást töröltek. Nyilván nem vagy ribanc, de én óvatos lennék a fiúval. Téged bizonyára elbûvöl, hogy idõsebb, udvarias, "megért téged", de én sem érzek vonzalmat egy 14 éves kisfiú iránt, így szerintem nem normális, ha egy felnõtt férfi vonzalmat érez egy kislány iránt. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de kizártnak tartom, hogy a srác teljesen százas legyen.
A kérdező hozzászólása: Ezt azért hangsúlyoztam ki, mert a "Kedves" válaszolók mind egy ribancnak állítanak be.. -.-
"nem a f*sza miatt..." No comment. Szerinted mások f*sz alapján válogatják a pasijukat? Te szent ég.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megfogalmazni, nincs kifejezett kikötésem hogy milyen legyen egy pasi..De megmondom minden "kedves" paraszt, tahó, bunkó válaszolónak, hogy nem a f*sza miatt..Sárm, kedvesség, törõdés, együttérzés, segítõkészség... Nemtudom ez mennyit mond nektek, de nem a kinézete, vagy (ismétlem) a f*sza miatt..Aki volt szerelmes az tudja, milyen, amikor "róla" nem tud megfogalmazni egy épkézláb mondatot<3
mire?
Maradjunk annyiban, hogy te csak pótlék vagy neki... Gondolom nem tudott összekaparni magának egyetlen épkézláb csajt se. Egy 14-15évest meg könnyû fûzni...
A kérdező hozzászólása: Már nem azért de én vagyok a fiatal csaj..
Én 16 nál fiatalabbal nem tudnám elképzelni, azok még olyan kis "gyerekek" :D Hülyülni lehet velük de többet nem.
akkor te mit csinálsz 21 évesen a barátnõddel? mesét olvasol neki?
A kérdező hozzászólása: de figyi.. értem én, és sajnállak is, emiatt a f*szkalap miatt, de nem minden pasi olyan..
hallod, de kérdeztél, mi válaszoltunk ! és igen, igazuk van nagyjából ... még ha nyersen is fogalmaztak. hidd el, az én 21 éves volt barátomnak se azért kellettem, mert annyira lelkitársak lettünk volna vagy vmi..csak azért, mert 15 voltam és tudta, hogy vágyom a kedvességre.ez volt a legfõbb nekem. Hál' Istennek nem bírt megfektetni 3 hónap alatt, örülök is neki :D továbbléptem, rájöttem, hogy nem passzoltunk össze a kor miatt igazából ..
Nézd: Meg nem dughatod, mert szó szerint kasztálnak a rabok a sitten téged...
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 51%-ban hasznos válaszokat ad. !!!! Nálad nagyobb gyökeret nem hiszem, h látott a világ!
A kérdező hozzászólása: Hát igen.. A 14 éves csaj, de inkább lány, még fiatal 1 21 éveshez. Meg még éretlen mindenhez. A 21 éves pedig nem tartós kapcsolatot szeretne a 14évessel, mert az már szégyen lenne.. Igen, ezt mondod, aztán most mondd már, hogy nem érdekel a teste, stb..? !!! Köszönöm, az elsõ higgadt reagálást.. de nem értem, mért kell mindenkivel ilyennek lenniük az embereknek.. Igen is vannak még normális pasik, nempedig csak ilyen szexmániás idióták (és még szépen fogalmaztam) ..
naiv....
és még nem akart megsunnázni? búza a csávó?
A kérdező hozzászólása: A családom tudja.. és fura nekik, de elfogadják..
# 23/25 mesét olvastok egymásnak nem?
Remélem hamar apukád fülébe jut a dolog... Naiv vagy kislány, de nagyon!
szexmániás tiniribanc ... nem mindenki az, aki azt hiszi , hogy viszontszeretik és lefekszik a barátjával...... csak buta és lehet nem veszi észre a dolgokat..
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.!!! Te egy gyökér vagy! És semmi olyat nem csinálok, amit késõbb megbánhatok.. Nem vagyok én szexmániás tiniribanc :@
ezek szerint nyugodtan kicsaphatja neki...?
14 évesen én is nagyon érettnek gondoltam magam, és az is voltam, de így 2.5-3 év távlatából már teljesen más, kicsit nevetséges, h mit gondoltam akkor. Hidd el, 3 év múlva ezt fogod gondolni. Én nem tanácsolom, h ne legyél vele együtt, csak azt, hogy légy vele sokkal óvatosabb, és azt tedd, amit tuti nem fogsz megbánni!
18:24 -es vagyok. Nem sajnáltatás akart lenni..én is hülye voltam, hogy vele maradtam..voltak még dolgai, de nem is lényeg. Tényleg nem korodbeli..nem passzoltok egymáshoz, akármennyire aranyos. Sajnálom. Majd talán pár év múlva. :) :\
Amúgy szerinted hányan mennének oda hozzád és mondanák hogy csak megb.sználak?Persze, egy se.Elõször mindenki kedves stb.Na de késõbb?Lehet hogy bunkó vagyok, de te meg ostoba hogy ezt nem látod át.
Utolsó: Nemhinném hogy megpróbálná, simán sittre is kerülhet. Én ugyan ilyenben nem lennék benne de ha mégis akkor se merném megdugni 16 éves kora elõtt mert bármi lehet.
Hát hol :O
A kérdező hozzászólása: Dehogy is..
Akkor nem olyan rámenõs a gyerek, sztem nem lesz gondod vele. ;) Neten ismerted meg?
A kérdező hozzászólása: Júli. 18-án láttuk egymást elõször
Mondjuk mikortól jártok vagy mikor ismerkedtetek meg?
A kérdező hozzászólása: Mit értesz összejövetel alatt?
A kérdező hozzászólása: nem volt szex..
Meg mikor jöttetek össze?
A kérdező hozzászólása: valakimnek a valakije..
A kérdező hozzászólása: mért mire gondoltál? :D
Úgy-úgy, védd meg magad. :) Nemhinném hogy olyat merne tenni veled az a srác amit nem akarsz, elég harciasnak tûnsz :D
A kérdező hozzászólása: Azt teszem, amit jónak látok, és én ezt látom jónak... :D
Nem fogyatékos, de ne haragudj kiscsaj, még el vagy tévedve !! Lehet, hogy rendes fiú, de fogd fel, hogy 7 év azaz HÉT még nagyon sok köztetek !
A kérdező hozzászólása: Utolsó, te fogyatékos vagy ... -.-" Szerinted mért van az az utolsó mondat odafirkantva a kérdésemhez?? LOGIKA, ÉS JÓZAN ÉSZ HASZNÁLATÁT KÉRNÉM!!!
Ha tíz évvel idõsebbek lennétek, semmi probléma nem lenne. De ha olyan srác, aki nõkét tekint egy 14 éves kislányra és a potenciális barátnõt látja benne, azzal valami nagyon nincs rendben.
Elsõre soknak tûnik és az is 7 év ebben a korban elég sok! Bár ha szeretitek egymást és mind a ketten meg tudjátok érteni hogy nem ugyan abba a korcsoportba tartoztok akkor esetleg. Várjatok ezzel még pár évet addig maradjatok meg a csóknál meg az ölelésnél. Ha a barátod igazán szeret akkor még vár. Légy óvatos ebben a korban elég könnyû befolyásolni az érzelmeket!!
Elõször is egy 13-14-15 éves még gyerek, kislány, bármennyire úgy öltözik, mint egy felnõtt vagy úgy néz ki mint egy prosti, meg azt állítja magáról érett.Fel kéne fogni, hogy kislánynak nem kell felnõttel járnia, mondjuk egy 14-15 évesnek még a párkapcsolat is korai.Egy értelmes, normális, érett 20on éves srác nem kezd kislánnyal, a többi 20on éves meg csak a szexre használja, mert naivak, jól lehet velük játszani, könnyû õket ágyba vinni, bedõlnek mindennek.Gyanítom te a kislány vagy, elõször is elfogult vagy másodszor egy tapasztalatlan gyerek aki még nem is élt, ezek miatt tudatlan is, és itt nem a matekra gondolok meg a suliban tanult dolgokra, az életre.Sajnos manapság a tinik nagyrésze megdugatja magát az elsõ jött-menttel, isznak, cigiznek, drogoznak, menõzésbõl, versenybõl pasiznak, itt a 13-16 éves korosztályra gondolok, minél idõsebb a pasi, annál jobban fognak a többiek irigykedni stb.Hidd el nekem az én korosztályom értelmesebb férfi egyedei nem kezdenek gyerekekkel, sajnos az ismeretségi körömben vannak páran akik, megfektetni felszedik õket, természetesen én azt is ellenzem, ugyanis a felnõttnek kéne gondolkodni, meg hát a gyerek nem fog.Hidd el kislány ha 20 éves leszel akkor érettebb leszel, igazán érett, majd megérted, 20-27 éves között nem sok a korkülönbség, bár néha még ott is de gyerek és fiatal felnõtt között rengeteg, nem vagytok egy szinten, bár aki kislányokat kefél, meg bolondít az egy szinten van egy 14 évessel.Aki tényleg érett felfogja, hogy 14-15 évesen a párkapcsolat is korai és a szex is, és azt is hogy rengeteg a korkülönbség, és nem is normális ez a felállás. 23F
Ezek a kis 14-15 évesek csak a 20 év felettiekre buknak. A hozzájuk valókat észre sem veszik. De ez nekünk férfiaknak jó! Egyszer még arra is rávettem egyet, hogy ha lenyeli akkor szerencséje lesz , és elhitte!!!
És az elsõ szex? :D
A kérdező hozzászólása: nov. 2-án történt az elsõ csók :)
Nos, tényleg elég furcsa! De ha mindketten õszintén sze- retitek egymást, mért ne? Azért azt tanácsolnám, hogy ne tedd magadévá, legyen elég a petting. Úgy érzem, elég késõn érõ típus vagy, talán azért is vonzódsz ehhez a kis- lányhoz! Vigyázzál rá nagyon és ha tényleg szereted, 1-2 évig tudsz még várni! Ha ezt így meg tudod valósítani, én nem érzem olyan borzalmasnak a dolgot! Vigyázz rá nagyon!
Mindenki értetlen vmilyen szinten, ettõl még nem kell bántani. Úgysem értek el vele semmit, csak elrontjátok a kedvét, aztán a pasija meg jól megvígasztalja és ígyis õ jön ki nyertesen a dologból. Ezt õ is látja hogy igazunk van csak nem akarja elfogadni mert neki most ez így kell.
de attól még értetlen .... és most támadjatok be, hogy tapló vagyok ! -.-
Õ nem ribanc, hanem egy aranyos kislány aki örül hogy vki foglalkozik vele, felnézhet vkire.
hagyjátok már nem látjátok, h 1 értetlen kis ribanc
Nem tudom, hogy miért töröm magam, hogy forditsak neked magyarról magyarra, de megint elhangzott egy nagy igazság valakitöl Normális 21 éves ember nem szerelmes egy 14 éves kislányba. Nem vitatom, hogy a bartátod szerelmes beléd, de ha az akkor viszont nem teljesen normális, valami gond lehet a személyiségével.
de 14-16 között meg a beleegyezése kell és azt bármikor meggondolhatja utólag ha mondjuk összevesznek.
14 éves koráig büntetendõ csak elvileg. De mindjárt elõkapom a BTK-t és meglesem.
szamo77db : lenaradtál a lényegröl, a csaj irta ki a kérdést, én már napok öta figyelem a topikot, éerdemes végigolvasni :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy akkor az egész családom fogyatékos??? Apu-anyu 5, 5 év nõvérem-barátja 6év dédim-dédipapám 10 év körösztapám-menyasszonya 9 év...
A tinik valóban lángoló szerelemmel tudnak szeretni , ez a korosztályukhoz tartozik , nem elvárható hogy egy érett felnõtt nõ , majd bakfisként fog viselkedni mikor szerelmes vagy vonzódik a partneréhez . Továbbá szerintem nem kéne a férfiaknak tinilányokat bolondítaniuk , mivel még gyerekek és azért nah de egy felnõtt férfi ne a lánya korabeli csajokat akarja már fölszedni.
Abszolut offtopik(vagy mégse ?), de komolyan el kezdtem rajta gondolkodni, hogy ne velem egykoruak közt keressek hosszabb távu kapcsolatot , hanem a tinilányok közt, ( nem a "hamvas p*unci" miatt, nem vagyok pedo), hanem mert ilyen mély szerelmet amit semmien észérv, de még a világvége sem ingathat meg, már nem lehet találni az én korosztályomban ( meg ráadásul nem is állnak velem szóba a csajok ) Lehet , hogy a legközelebbi ien kérdést az én jövendöbelim teszi fel. 35/F
A dédszüleid idejében még 10 év korkülönbség simán elfogadható volt, akkor is, ha esetleg a nagymamád még egészen fiatal volt, mikor megismerkedtek. A lányokat gyorsan férjhez adták, nehogy házasságon kívül teherbe essenek. A szüleid meg egyéb rokonaid közt fennálló 5 meg stb. év sem sok, ugyanis, amint írtam, de ezek szerint nem jutott el hozzád teljesen, 7 év mondjuk 7 év múlva nem lesz egyáltalán sok. Tehát 21 évesen simán belefér, ha egy 28 éves pasid van. De most még a 7 év korkülönbség rengeteg, mert te egy gyerek vagy, õ meg egy felnõtt férfi!
haragszol *
elõzõ vagyok : nem haragszom ha megkérdezem , hogy mióta vagytok együtt ?
A kérdező hozzászólása: Jójó.. Köszönöm, a féltést :) Figyelek :)
Figyelj én nem akarok neked rosszat mondani , de valljuk be én is csak osztani tudom az értelmesebb válaszolok véleményét , mégpedig , hogy egy ilyen fiatal lánynak nem kellene egy 21 éves sráccal járnia .Te még nagyon fiatal vagy és a lelked nagyon sérülékeny ami ilyenkor normális . Elhiszem h valahol tetszik az h egy idõsebb srác érdeklõdik irántad , de kicsit nézz mögé a dolgoknak és nem szabad teljesen elhinni minden szavát , tudod a mai világban nagyon óvatosnak kell lenni a fiatal lányoknak , mert könnyen befolyásolhatóak olyan dolgokkal , mint pl. a kedves szavak és az odafigyelés . Nem akarom kétségbe vonni h te mit érzel , mert nyilván nem ismerlek és nem vagyok a helyedben , de félek nem sok jövõje lehet egy ilyen kapcsolatnak .Egyrészt azért , mert túl fiatal vagy egy férfihoz , akinek vannak bizonyos igényei másrészt a 20 éves srácok nem komoly kapcsolatra vágynak ( legtöbbjük legalábbis ) és egy fiatal lány nagyon könnyen betud dõlni néhány férfi trükknek , mint azt már írtam .Nem tudom , hogy te milyen vagy de gondolkozz el a kapcsolatotokon , hogy milyen is igazából .Én nem akarok nagy felnõttes dolgokat mondani arról h megbánod meg stb , mert az csak ingerel egy tinit , de vigyázz magadra kislány , mert ami ilyen idõs korodban történik és késõbb mikor elsõnek lefekszel egy sráccal nagyon meghatározó élményeket fog hagyni benned az hogy jót vagy rosszat az részben rajtad is múlik :)
De, gondolom nem 14 évesek voltak, amikor összejöttek a másikkal! Ilyen 2-3 év még azt mondom elmegy ilyenkor, de több azért már nem túl jó ..
A kérdező hozzászólása: Jaja..Eléggé.. és tényleg nagyon rendes srác..Boldog vagyok vele :D

Egy 21 éves srác miért nem találja meg élete párját?

Legjobb válasz: Mert nem keresi, nem jár társaságba, nem bulizik, nem mer odamenni az utcán egy neki tetszõ csajnak, csak ül a számítógépe elõtt, WoW-ozik, és várja, hogy majd a nyagy Õ rányitja az ajtót. Pedig nem fogja. Vagy túl komolyan veszi az esetleges futókapcsolatokat, és akaratosan komoly kapcsolatot keres, amit nem lehet, mert az vagy kialakul, vagy nem.

Mert nem keresi, nem jár társaságba, nem bulizik, nem mer odamenni az utcán egy neki tetszõ csajnak, csak ül a számítógépe elõtt, WoW-ozik, és várja, hogy majd a nyagy Õ rányitja az ajtót. Pedig nem fogja. Vagy túl komolyan veszi az esetleges futókapcsolatokat, és akaratosan komoly kapcsolatot keres, amit nem lehet, mert az vagy kialakul, vagy nem.
Mert eddig nem talált olyan lányt akivel eltudná képzelni az egész életét...és nem biztos h pont 21 évesen fogod megtalálni...elég fiatal vagy még hozzá...bár nézõpont kérdése..ki mennyire érett...van aki ilyen idõsen kezd el élni..buli csajok stb..és van akinek már ilyen korban van egy 1 éves gyereke és 1 válópere....mert tul fiatalon hozták meg a döntést...
21 évesen még nem biztos, hogy az életed párját találod meg. Van, aki csak késõbb találkozik vele. Ne keresd mindenkiben az igazit, mert akkor csak a rossz tulajdonságait fogod elõbb meglátni.
Ez így nehéz megmondani, hogy még a részleteket sem irtad le. Szóval miért is? Szerintem elõször önmagadnak kellene ezt a kérdést feltenned!? Kezdj el gondolkozni azon, hogy eddig milyen kapcsolataid voltak? Ki is az a lány, akivel jól érezted magad? Milyen típusú nõ jön be? És neked ki az ideálod!Tarts egy önvizsgálatot! De csak lazán! Ne kersegélj görcsösen, csak lazán, és elõbb vagy utóbb eljön a szerelem, hiszen még csak 21 éves vagy! ÉLJ!!!
Egy 20 eves csaj miert csalodik allandoan a 21 eves es tovabb sracokba? Nem tudom!!! latod...erdekes az elet
Azért, mert akarja megtalálni. Nem akarni kell... rövid kérdésre rövid válasz ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!