Találatok a következő kifejezésre: Egy 21 srác (104 db)

Srácok, csak szerintem nem normális az hogyha egy 12 éves lány egy 21 éves pasira hajt? :D

Még a táborban mondta nekem hogy egy ilyenre hajt ,,, gondolom olyan mint az összes többi reménytelen 21 éves, kopasz, ostoba, rusnya, és úgy megy mint egy gorilla... Csak szerintem nem normális ez?! És mielőtt kérdezné valaki , Nem nem én vagyok a lány.... se az említett fiú...

Legjobb válasz: Szerintem normális, kb. minden 12 éves hajt ilyenekre. A baj ott kezdõdik, ha a 21 éves srác is hajt a 12 éves lányra. :D

Szerintem normális, kb. minden 12 éves hajt ilyenekre. A baj ott kezdõdik, ha a 21 éves srác is hajt a 12 éves lányra. :D
Amíg a srácnak van esze addig nem baj, múgy természetes dolog, a legtöbb kislány ilyesmirõl álmodozik.
A kérdező hozzászólása: De minek kell nekik a vénebb k*ki ? xD osztály társamék is 16 évesen 1x megbukott és 18 éves pasija volt és meglepõdött hogy meg akarta keféllni , , hát akkor egy bögyös kis 12 évestõl vajon mit akarhat egy 21 éves?!
Ezeknél a kis hülyéknél a serdülõknél elfogadható ilyenek :) De fordítva már gáz lenne.
nem normális, de te se vagy túlzottan az. "olyan mint az összes többi reménytelen 21 éves, kopasz, ostoba, rusnya, és úgy megy mint egy gorilla... " mit képzelsz te magadról hogy így általánosítod a férfiakat?!
A kérdező hozzászólása: én nem általánosítom õket mivel énis férfi vagyok , mellesleg a kopaszságot nem kell úgy venni mint egymagában lévõ elkeseredettség jelképét, hanem ezek együtt alkotják ennek a jelképét, de ha már 21 éves akkor miért Chattel egy 12 éves lánnyal ???? Meg írja hogy pizzát küld neki ???! ha én lennék a srác helyébe már megmondtam volna a dolgot és kész, , , , Basszus minnnél jobban húzza az idõt annál jobban szivatja a lányt, , , de engem nem érdekel csak siralmas hogy vannak még ilyen emberek akiknek ez a hobbijuk, , , ,
Egyik haverom mesélte, hogy amikor 22 éves volt egy 12 éves lány mindenáron gyereket akart tõle és folyton cseszegetett a srácot, hogy szexeljen már vele. a csaj egy dagadt, testileg koránál fejlettebb csaj volt. Nem vonzó és hát sík hülye is, persze, hog ynem kellett haveromnak meg ne hülye, hogy egy ilyen miatt megszívja. :D
Én is ismerek egy ilyen lányt. :O Bp mellett lakik?:D
A kérdező hozzászólása: a siralmas ebben az csak az hogy a csaj egyáltalán nem dagadt se, hanem tök jól nézett ki , , , (azóta már lehet hogy 1 gyerekes családanya xD)

Szerelmes vagyok egy 21 éves srácba, én 15 vagyok. Szerintetek van esélyem?

Legjobb válasz: Sajnos van korhatár.15 évesen még nem vagy olyan párkapcsolati szinten mint egy 21 éves.Teljesen más igények,életfelfogás stb.Nagyon aranyosak a 15 évesek,meg jól néznek ki,de még naivak és kicsit éretlenek.A srác csak akkor választ téged,ha a saját korosztályánál nincs esély.Én biztos nem járnék 15 évessel,és én 18 vagyok..

Sajnos van korhatár.15 évesen még nem vagy olyan párkapcsolati szinten mint egy 21 éves.Teljesen más igények, életfelfogás stb.Nagyon aranyosak a 15 évesek, meg jól néznek ki, de még naivak és kicsit éretlenek.A srác csak akkor választ téged, ha a saját korosztályánál nincs esély.Én biztos nem járnék 15 évessel, és én 18 vagyok..
Ha gyerekes a srác akkor igen, de ha rendes, akkor nem..
A kérdező hozzászólása: Nem láttál még nem tudod mennyire vagyok érett..:) és talán valaki a szívére hallgat.
De miért választana egy 15 évest, a testileg-szellemileg sokkal érettebb 16-20 éves lányok helyett?
A kor a kevésbé fontos dolgok közé tartozik... simán lehet esélyed.
Hát, talán. De ezt csak akkor tudhatod meg, ha megpróbálod. Mi látatlanba nem tudunk errõl véleményt mondani, mert nem ismerünk se téged, se a srácot. Elég sok mindentõl függ, leginkább a személyiségetektõl és a kapcsolatotokon.
Mivel azt írta, hogy szerelmes egy 21 éves srácba.
Kérdezõ! Te lány vagy?
A kérdező hozzászólása: mi az, hogy gyerekes?!:D Szerintem szerelemben nincs korhatár..
Határeset, talán igen
Nem vagy érettebb a korosztályodnál sajnos, mindenki ezt hiszi.De arra mondj egy okot miért szeretne beléd?(nem azért írom ezt, hogy kritizáljalak, hanem hogy megértsd, miért nincs sok esélyed)

Mit akarhat egy 21 éves srác egy 15 éves csajtól?

A barátn?m nemrég szakitott a barátjával, de máris van egy másik...Eléggé görcsösen akarta az egészet. Lehet h én vagyok csak ilyen de szerintetek tényleg tisztes szándékkal kereste meg ez az új 6 évvel id?sebb pasi?

Legjobb válasz: Elméletileg lehetséges, gyakorlatilag nem. 21/F :) Próbálj vele beszélni erröl a dologrol, lehet hogy az exének valami olyan baja volt hogy "jaj te még szûz vagy" és ez ellen akar tenni valamit. Jó lenne kicsit többet tudni, mert így akármit bele lehet képzelni. Mindenesetre biztos nem olyan okos dolog fejest ugrani egy másik kapcsolatba.

A kérdező hozzászólása: Rendben. Ez is egy megközelités
Szia nem feltétlenül szex érdekli...atol füg milyen a srác...
Nem feltétlenül kell rosszra gondolni! Nem minden férfi pedofil! És mi van, ha az a 15 éves lány érettebb gondolkodású a koránál, és rájött, hogy a nála idõsebb srácok a hozzáillõk!!? Van ilyen! Az egyik legjobb barátom és barátnõje is ilyen korúak és tök jól megvannak, szeretik egymást és szó nincs kihasználásról, meg pedofílizmusról!!! Egyszerûen egymásra találtak és boldogok! Sõt, Én is ilyen cipõben járok, bár nekem még nem a barátnõm, de kezdem megszeretni és õ is Engem! 20/F
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi s válaszokat! Mostmár biztos h nem csak én gondolom igy h ez túl sok.
Mit akarhat? Megdugni, ennyi
Elméletileg lehetséges, gyakorlatilag nem. 21/F :) Próbálj vele beszélni erröl a dologrol, lehet hogy az exének valami olyan baja volt hogy "jaj te még szûz vagy" és ez ellen akar tenni valamit. Jó lenne kicsit többet tudni, mert így akármit bele lehet képzelni. Mindenesetre biztos nem olyan okos dolog fejest ugrani egy másik kapcsolatba.
Gondolkozz már el egy kicsit légyszives.
Csak a zsenge pipihusit keresi benne az tuti!Lefekteti és majd otthagyja mert egy 15 éves elég éretlen egy 21 évesnek.
A legjobb bnõmre (aki 15 éves) rengeteg 20 év feletti pasi hajt, és amiket mesélt róluk a bnõm... nem hiszem, hogy mindeggyik csak a szex-re megy. Persze nekem is van/volt egy olyan érzésem, hogy lehethogy csak arra... de nem hiszem, hogy mindeggyik olyan.:) Bár szerintem nem nagyon mûködhet egy kapcsolat úgy, hogy egy 20-25 éves pasi nem csinálja...:/ Én nagyban kerülöm az idõsebb pasikat, mert ha még be is jönne vmelyik, és összejönnénk, mindig is lenne bennem egy pedofil kép róla... Volt már olyan, hogy a strandon leszólított minket egy elég idõs pasi (kb. 25-30 év), és meghívott egy italra, de mi mondtuk neki, hogy köszönjük, nem kell, hoztunk innivalót.:D Nah... annak a pasinak nagyon pedofil kinézete volt, és biztos, hogy a szexre ment (mert a strandon ugye bikiniben voltunk...:D éés..). Szval sztem azért a többségen látni lehet, hogy ki pedofil és ki nem.:) 16/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) )
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni..leht h 1másba szerettek... nem biztos h csak le akarja fektetni a csajt aztán otthagyja... Velem is hasonló a helyzet:$ 14 vagyok, a barátom meg 19 és 3 éve 1ütt vagyunk és alig 3 hónapja vette el a szüzességemet..és láám nem hagyott ott..és boldogan élünk:D
Nem feltétlen akarja kiahsználni szexuálisan. Azt tapasztalom, hogy a kor már nem jelent semmit, az érett gonolkodás egyre kevésbé korfüggõ. És ha a srác kicsit késõbb érõ a típus, a lány meg hamarabb akkor pont egész jó a szitu.
igy van, nem kell általánosítani...21 éves srác egy 20éves csajt is csak megdugni akar, ha egyszer olyan tipus.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem az h pedofilitás hanem csak nagy a korkülömbség.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak h mostanában olyan nagyok lettek a "korhatárok". Gondoltam csak nekem nem tetszik ez az egész.
H mit keres???Bortont


Van itt olyan lány, aki megismerkedne egy 21 éves budapesti egyetemista sráccal?

Kicsit szerényebb, csöndesebb fajta vagyok. Nagyon megértő, illedelmes és türelmes vagyok.

Legjobb válasz: elõbb beszéltem egy 15 évessel, neki 21 éves pasija van, próbálkozz be nála. (eléggé r*banc gyanús)

elõbb beszéltem egy 15 évessel, neki 21 éves pasija van, próbálkozz be nála. (eléggé r*banc gyanús)
A kérdező hozzászólása: én normális kapcsolatot szeretnék
Nézz körül társkeresõn, vagy a baráti körödben, itt túl sok jó élményre ne számíts.
Muti képet és lehet róla szó.

Én egy 21 éves lány vagyok és van egy 18 éves srác akinek tetszek. Olyan típusú srác aki nekem beszokott jönni csak hogy egy picivel alacsonyabb is nálam meg vékonyabb is Szerintetek összejöjjek vele?

és már öcsi komplexusom van ha bele gondolok hogy néznénk ki egymás mellett.Mit szólnának mások ehhez?Tanácsot légyszi!

Legjobb válasz: Ha tudnátok szeretni egymást akkor szeressétek! Ne érdekeljenek mások!

Ha tudnátok szeretni egymást akkor szeressétek! Ne érdekeljenek mások!

Szerintetek a magyarországi nőknek lenne igénye egy 21 éves, normális, egyetimista srác társaságára?

Olvastam, hogy külföldön egyre több hallgató keres "pártfogót", van erre igény itthon?

Legjobb válasz: Most ha szexre gondolsz, ott általában nem menõk a srácok. Bocs, de egy nõ mindig talál szexpartnert, ezt nem nagyképûségbõl mondom,de a férfiak rém erkölcstelenek. Elég szépen nézni rájuk és már ugranának az ágyba, ezért nincs nehéz dolga egy nõnek. Szóval nem hinném, hogy ez beválna.

Most ha szexre gondolsz, ott általában nem menõk a srácok. Bocs, de egy nõ mindig talál szexpartnert, ezt nem nagyképûségbõl mondom, de a férfiak rém erkölcstelenek. Elég szépen nézni rájuk és már ugranának az ágyba, ezért nincs nehéz dolga egy nõnek. Szóval nem hinném, hogy ez beválna.
Hallottál már a guillotine-ról? Ajánlom melegen. Szép élmény lehetett. Kár, hogy már kiment a divatból. Miért írtam ezt? Nem téged akartalak megbántani. Csak a mocskos kapitalistákat.
Szerintem nincs sok igény erre a nõknél. Ellenben ha jól nézel ki és férfit is bevállalsz, akkor valószínûleg hamar találsz "pártfogót".
Már kibontottam a 100-as zsepit :) ) Egyébként, ha nem értesz egyet, akkor írd le, nem bánom, majd válaszolnak a férfi kollégák, vagy egyszerûen tegyél fel egy kérdést, mintha nõ lennél, aki alkalmi társra vágyik és nézd meg hány választ kapsz. Aztán tedd ezt meg férfiként, utána cáfold meg, amit mondtam.
Nem vagyok én ellenszenves, sõt kifejezetten bûbájosnak mondanak egyesek, de a véleményem mellett kiállok, és tökéletesen boldog vagyok :)
Ha nagy a bukszád, akkor igen.
Az a gáz, ha egy 21 éves fiú még annyira önállótlan, hogy a szülei dróton tudják rángatni.
A kérdező hozzászólása: Ezt eltaláltad tényleg nagyon papucs a srác nincsen neki egy barátja sem Én meg régóta ismerem azt megsajnáltam hogy otthon ücsörög mindig egymagába! Általában hajnali 3-4-ig nyomja a facebook-ot meg a számítógépes játékokat ez normális életvitel? Én próbálok rajta változtatni de látom nemfog összejönni Most épp nem buliba mentünk volna hanem haverokkal sörözgetünk és még elég gáz hogy így sem engedik :xdd
Ha egyszer azt szereti csinálni, akkor had üljön egyhelybe szerintem. De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha ez mondjuk egy egyszeri eset volt, akkor nem biztos, de ha egyáltalán nem engedik az gáz. Mind a srác részérõl, hogy nem áll a sarkára és megy el, mind a szülei részérõl, mert nem bíznak annyira a 21 éves gyerekükbe, hogy elengedjék, és hogy biztosak legyenek benne, hogy nem döglik meg az elsõ sarkon. Mondjuk ha annyira el akart volna menni, mindenkép elment volna, ha engedik, ha nem. :P
A kérdező hozzászólása: Hát ez már nem egyszeri eset volt! Többször is elhívtam már amióta ismerem ez kb 4-5 évet jelent ennyi idõ alatt talán 3-4-szer jött el velünk! Na de mind1 lehet ahogy írtad is nemfogom akkor tovább erõltetni ha õ szeret inkább otthon kockulni!

2 éve van barátom. Angolt gyakorolni járok egy 21 éves brightoni sráchoz. Valami van köztünk már most. Mit csináljak? L/17

2 éve van barátom. Nagyon szeretem, és ? is engem.Én 17 ? 18. Semmi komoly problémánk nincsen.

Legjobb válasz: Én biztos,hogy nem adnék fel egy 2 éves kapcsolatot,egy olyan fiú miatt,akit csak pár napja ismerek. A barátod egy biztos pont lehet ha már 2éve vagytok együtt,de ezt a srácot még nem is ismered

Én biztos, hogy nem adnék fel egy 2 éves kapcsolatot, egy olyan fiú miatt, akit csak pár napja ismerek. A barátod egy biztos pont lehet ha már 2éve vagytok együtt, de ezt a srácot még nem is ismered
Szia! Hogyha nem lesz hosszan tartó komoly kapcsolat az angol sráccal, akkor nem érdemes eldobni egy jól mûködõ kapcsolatot fõleg úgy, hogy szeretitek is egymást. Nagyon jól gondold meg, hogy mit cselekszel, mert könnyen a földre kerülhetsz két szék közt, hogyha mindkettõjüket elveszíted. A legjobb az lenne, ha nem járnál angolra a sráchoz. Megtudom érteni a problémád és azt is, hogy milyen erõs ilyenkor a vonzalom. Ha lesz vele valami és nem mondod el a barátodnak akkor meg nyomasztani fog, úgyhogy inkább kerüld ezt el. DE! ez csak az én tanácsom, a döntést neked kell meghoznod. 19L
Két lehetöség van. 1: szakitasz a barátodal és lefekszel az agol srácal. De, ö meddig marad még itt? Pár hónapig? 2: Nem jársz többet az angol sráchoz.
A kérdező hozzászólása: Márciusig... Pont akkor fog visszamenni Angliába, amikor én hazajönnék Angliából...
Szerintem ez csak egy fellángolás az angol srác iránt, és ezért a pillanatnyi "elmezavarodért" nem érdemes eldobnod a barátodat, aki szeret téged, fõleg, mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy te is szereted õt. 28L
Ha a barátod helyében lennék, én azt akarnám hogy szakíts (ha tudnék objektíven gondolkodni, de kétlem hogy õ ilyen helyzetben tudna). Én nem akarnék olyan lánnyal járni, aki nem szeret, mert te nem szereted õt, ha már a megcsaláson és a szakításon gondolkodsz. Ne kínozd a pasid, szakíts vele, sokkal jobban fog járni. Elõre sajnálom õt.
na, és akkor a nõk sirnak, hogy nincsenek rendes pasid. Te aztán nem is érdemled meg, mivel nem láttam olyan okot, hogy rosszba lennél a jelenlegivel. Remélem téged is igy vágnak majd ki egy jobbért, mint a rongyot, és akkor megtudod...
A kérdező hozzászólása: kösz az utolsó kettõnek. nem ismertek, azért állítotok be ilyennek. :)
mi lett a sztori vége?

Huszonéves lányok! Nektek úgy nagyjából milyen elvárásaitok vannak egy huszonéves sráccal kapcsolatban? Fiatal huszonévesekre gondolok 21-25 évesekre elsõsorban.

pl gáz hogy a szüleivel él?

Legjobb válasz: 21 évesen nem gáz, fõleg ha tanul még. 25 évesen már igen, de nem minden esetben, tudni kéne a körülményeket. Pl. ha hét közben kollégiumban vagy, vagy albérletben a haverokkal, hétvégére hazamész, az nem gáz. Ha megosztjátok a szüleiddel a rezsit, akiknek ez nagy segítség, akkor nem gáz. (De a terveidben legyen a barátnõvel összeköltözés.) Ha a szüleiden élõsködsz, nem dolgozol, nem tanulsz, vagy dolgozol, de a keresetedet magadra költöd, az nagyon gáz.

21 évesen nem gáz, fõleg ha tanul még. 25 évesen már igen, de nem minden esetben, tudni kéne a körülményeket. Pl. ha hét közben kollégiumban vagy, vagy albérletben a haverokkal, hétvégére hazamész, az nem gáz. Ha megosztjátok a szüleiddel a rezsit, akiknek ez nagy segítség, akkor nem gáz. (De a terveidben legyen a barátnõvel összeköltözés.) Ha a szüleiden élõsködsz, nem dolgozol, nem tanulsz, vagy dolgozol, de a keresetedet magadra költöd, az nagyon gáz.
25 felett mar jobb ha egyedul el, legyen komoly inkabb a munkara koncentraljon mint a csavargas, bulik stb.
Megkérdezhetem, melyik része nem tetszett a válaszomnak olyannyira, hogy 0%-ot kaptam? Vagy a sok lusta, tohonya, élõsködõ embernek fáj az igazság? Egy biztos, nekem 100%-ban ez az elvárásom, fõleg, mert azt is jeleztem, hogy a körülményektõl függ.
Kiszel Tünde
de mondjuk a hülyék sokáig élnek szóval Tündére nem várnék
Könnyebb lenne mint tanulni
legalább jól is nézel ki? hogy ilyenen töröd a taknyos buksid?
Nemt'om hogy néz ki de tõlem már privibe pénzt kért :DD
Aztán meg véletlen elpatkolna a nõ? Ez alig lenne feltûnõ.. És még rímelt is:D
Ti nem akartok elköltözni olyan helyre ahol nincs ennyi idióta ember?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom honnan veszitek, hogy én kértem pénzt... Én kaptam errõl üzenetet egy ismeretlentõl, és gondolom, hogy azok is, akiknél szerepel ez a kérdés a figyelt kérdések között... De nem én írtam az üzenetet, szóval idióták vagytok.
ha úgy vesszük nekem már sikerült is találni...
És még hazudik is :D
Hazug selyemmajom :o)
Ma ez a 3. kérdés ahol pénz kéreget egy user...mi van itt?!
Elvileg lehetséges. Persze elvileg az is lehetséges, hogy megnyerem az ötös lottót...
Kezed meg belelóg a bilibe!
tõlem is 500ft-ot csoró csicska XD még egy doboz cigit sem tudna venni belõle mire kéne tini buliba belépõre? XDXD
Tõlem is, elég szánalmas:D És még van képe odaírni, hogy "nem ebbõl szeretnék meggazdagodni".
Tõlem is. Remélem agyon vágja az áram
Lehetséges csak kevés az esély rá.
Nem.
nem akarok egész életembe azon gondolkodni hogyan öljem meg büntetlenül :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!